Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 1. 2018 v 15:36 #219130
Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 846.[/b]
Tuto Yearmix epizodu hodnotit nebudu, jenom zde vložím tracklist a prozradím, že za poslech stojí spíše jen ta druhá půlka. Celé je to moc pěkně namixované…skoro až eroticky. Takže poslech celkem doporučuji. Líbí se mi jak je udělané Intro
Part 1
01. Intro: Once Upon A Time
02. Omnia & DRYM – Enigma
03. Yoel Lewis – Tuviana
04. Sound Quelle & Max Meyer feat. Brandon Mignacca – Andromeda
05. Rodg – Right Away
06. Sultan + Shepard – Bloom
07. Seven Lions & Jason Ross feat. Paul Meany – Higher Love
08. Ferry Corsten – Blueprint
09. ATB & Andrew Rayel – Connected
10. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – My Own Hymn
11. Alpha 9 – Burning Heart
12. Gabriel & Dresden feat. Sub Teal – This Love Kills Me (Gabriel & Dresden Club Mix – Above & Beyond Respray)
13. Deadmau5 – Polaris
14. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Tonight
15. Equador – Bones Of Man (Gareth Emery Remix)
16. Andrew Rayel & Christina Novelli – Lighthouse
17. Andrew Rayel & Emma Hewitt – My Reflection
18. Above & Beyond feat. Justine Suissa – Alright Now (Above & Beyond Club Mix)
19. Ana Criado – Still There’s You
20. Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days (Club Mix)
21. Denis Kenzo & Hanna Finsen – Dancing In The Dark
22. Ferry Corsten feat. Niels Geusebroek – Waiting
23. Gareth Emery & STANDERWICK feat. HALIENE – Saving Light
24. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Just To Hear
25. Giuseppe Ottaviani with Tyler England – Firefly (Omnia Remix)
26. DIM3NSION & Rama Duke – Here With Me
27. Dash Berlin feat. Bo Bruce – Coming Home
28. ilan Bluestone & Giuseppe de Luca – Frozen Grounds
29. Armin van Buuren – My Symphony (The Best Of Armin Only Anthem)
30. ReFeel – Always (Venom One Remix)
31. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem)
32. Super8 & Tab – Cosmo
33. Cosmic Gate & JES – Fall Into You (Sunny Lax Remix)
34. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (feat. Olaf Blackwood)
35. Armin van Buuren and Sunnery James & Ryan Marciano – You Are
36. MaRLo & First State – Falling Down
37. Alpha 9 feat. Koven – Only Good Mistake
38. Andrew Bayer & ilan Bluestone – Destiny
39. Mangal Suvarnan feat. Eshani S – Insanity
40. Alexandre Bergheau – Summer’s Gone (Yoel Lewis Remix)
41. Ruben de Ronde X Rodg X Ben Gold – BombSquadKittens
42. Super8 & Tab – Pressure
43. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul
44. Protoculture – The Descent
45. Ørjan Nilsen – Hi There Radio
46. Sultan + Shepard feat. Nadia Ali & IRO – Almost Home (Mark Sixma Remix)
47. Protoculture – Pegasus (Vigel Remix)
48. Ørjan Nilsen feat. Rykka – The Hardest Part
49. Armin van Buuren vs Human Resource – Dominator
50. Armin van Buuren – This Is A Test (Arkham Knights Remix)
51. NWYR – Voltage
52. KhoMha – Laberinto
53. Abstract Vision – BombshellPart 2
01. Kyau & Albert – Trace
02. Assaf feat. Nathan Nicholson – Lost Souls (Radion6 Remix)
03. Robert Nickson – Heliopause
04. Alexander Popov – Awake The Flow
05. Kyau & Albert – Mein Herz (Davey Asprey Remix)
06. 4 Strings & Denise Rivera – In The Middle Of A Dream
07. Ben Gold – Kingdoms
08. FloE & DJ T.H. feat. Kate Miles – Like A Miracle (Denis Kenzo Remix)
09. Ferry Corsten presents Gouryella – Venera [Vee’s Theme]
10. Ben Gold x Omnia – The Gateway
11. Tom Fall – Kaamos
12. Avancada vs Darius & Finlay – Xplode (Grahham Bell & Yoel Lewis Remix)
13. Beatsole – Before I Wake
14. PureNRG – Prophecy [Istoria 2017 Anthem[
15. RAM & Arctic Moon with Stine Grove – A Billion Stars Above
16. The Noble Six – Firewalker
17. Davey Asprey – Fallout
18. Solarstone & Meredith Call – I Found You (Giuseppe Ottaviani Remix)
19. Aly & Fila – Beyond The Lights
20. Aly & Fila, Philippe El Sisi, Omar Sherif, Karim Youssef – The Chronicles (FSOE 500 Anthem)
21. David Gravell – Melbourne (DRYM Remix)
22. Allen Watts – Arizona
23. David Forbes feat. Emma Gillespie – Shadows (Cold Blue Remix)
24. RAM feat. Stine Grove – Forever And A Day (Giuseppe Ottaviani Remix)
25. Giuseppe Ottaviani – Lumina
26. Giuseppe Ottaviani & Jennifer Rene – Home (OnAir Mix)
27. Paul van Dyk & Ronald van Gelderen feat. Gaelan & Eric Lumiere – Everyone Needs Love (PvD Club Mix)
28. MaRLo – Onaj
29. Aly & Fila with Ferry Tayle – Concorde
30. Paul van Dyk & Pierre Pienaar – Stronger Together
31. Craig Connelly feat. Jessica Lawrence – How Can I (John O’Callaghan Remix)
32. Neelix – 1000 Sterne (Talla 2XLC Uplifting Rework)
33. Jorn Van Deynhoven – Rising High
34. Scott Bond & Charlie Walker vs Trouser Enthusiasts – Sweet Release
35. Aly & Fila & Ana Criado – All Heaven
36. Dogzilla – Without You (Will Atkinson Remix)
37. Susana – Only Summer Knows
38. RAM – RAMexico
39. Cold Blue – Once In Time
40. Steve Allen & Sarah Lynn – A Broken Child
41. James Dymond & Chris Schweizer – Spectrum
42. Eco & Driftmoon – Trust In The Wind (Driftmoon Rework)
43. Gaia – Saint Vitus
44. The Space Brothers – Shine (Jorn van Deynhoven Remix)
45. Ton TB – Electronic Malfunction (Paul Denton Remix)
46. Bryan Kearney & Plumb – All Over Again
47. Heatbeat – Mechanizer
48. Shinovi – Indian Summer
49. Armin van Buuren vs Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit
50. Alchimyst feat. Staccato – Deva
51. W&W x Vini Vici – Chakra
52. DRYM – Wraith
53. Will Atkinson – Leave A Message
54. Outro: A Magical Party5. 1. 2018 v 15:35 #219129Anonymní uživatel
NeaktivníMojí top 5 za letošní rok máte v podstatě v mém podpisu:
1. Gouryella – Venera
2. Future Disciple – Adventure To The South (Robert Nickson Remix)
3. Marco Torrance & Natasha Jaffe – Under The Diving Bell (DIM3NSION Remix)
4. Purple Haze – Out Here
5. Dimension – Voorpret+ Ještě bych asi přihodil Sogno a Concorde 🙂
2. 1. 2018 v 0:03 #21912438ma7
ÚčastníkJá letos hlasoval takto:
Gaia – Crossfire – zvukově výborný, tady si doslova užívám každý beat
The Thrillseekers – In These Arms (The Thrillseekers Pres Hydra Remix) – tohle mě překvapilo, že se nedostalo ani do TOP50, čekal jsem to vysoko
Above & Beyond feat. Justine Suissa – Alright Now (Above & Beyond Club Mix) – letos udělali několik dobrých tracků, tento za mě nejlepší
CHVRCHES – Clearest Blue (Thomas Datt Remix) – vím že bez šance na umístění, ale ten track mě prostě chytnul, už remix Afterglow od CHVRCHES byl dobrý
Gouryella – Venera – tady asi není co řešitNěkolik věcí mi letos nějak uniklo, např.:
Protoculture – The Descent
Robert Nickson – Heliopause
Paul van Dyk & Pierre Pienaar – Stronger TogetherVšechno taky výborné věci.
A vítěz? Nejprve jsem myslel, že to vůbec neznám, ale pak jsem si rozpomněl. Asi to bude tím, že tento typ tracků úplně nemusím. Přesně jak píše Freezer, tak akorát do rádia.
1. 1. 2018 v 22:44 #219123mountainer
ČlenVolba TOTY je pro mě asi jednoznačná – Venera! Z toho tracku mám husinu zvenčí i zevnitř. sm5 Na další místa bych určitě nasázel Saint Vitus, Chronicles či Concorde. A určitě bych neopomněl petelici od Sandera – Roundabout (Purple Haze Remix).
Každopádně v záplavě balastu a šitózních tracků, které se týden co týden v ASOTu objevovaly, se přesto našly nové perly, při nichž stojí za to otočit volume doprava, za což jsem rád. Ještě furt to s tím trancem není tak hrozný, jak by mohlo být. sm4
29. 12. 2017 v 18:22 #219116Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 845. – Special TOP 50 of 2018[/b]
Rozhodl jsem se ohodnotit pouze top 20, abych se z toho nezbláznil. Takže připravte si pytlíky, jdeme to roztočit 🙂
Top 20 Tunes of 2017:
[b]20. Robert Nickson – Heliopause [Grotesque] Jeden z mých favoritů za tento rok! S umístěním jsem spokojen, protože jde o čistou nekomerční trancovku, takže je bomba, že se to dostalo takto vysoko, ten track mě teleportuje do jiných galaxií 9+/10[/b]
19. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Tonight [Wake Your Mind] Pro mě to byla vždy utahaná vokálovka, na kterou se ani díky té utahanosti nedá pořádně pařit, ale ok, je docela chytlavá musím uznat 7/10
18. Above & Beyond feat. Zoe? Johnston – My Own Hymn [Anjunabeats] Krásné aranže a vokály, ale trošku trousy sound, celkově ale hodně fajn track 8/10
[b]17. Protoculture – The Descent [Armind] Další z mých osobních favoritů. Protouš v trancové poloze s naprosto vychytanou melodií, ze které mi vlhnou kamaše 9+/10[/b]
16. W&W x Vini Vici – Chakra [Mainstage] Aéééé…no je to svým způsobem Psy-EDM chujovina, která parazituje na úspěších předchozích Vini Vici tracků, ale co si budeme povídat, ono to funguje 7/10
[b]15. Allen Watts – Arizona [WAO138] Skvělá trancovka s výraznou melodií alá Rank1…velmi chytlavý track a za jeho umístění jsem rád 8+/10
14. Aly & Fila with Ferry Tayle – Concorde [Fsoe Fables] Další čistý průstřel do kamaší a to z obou stran. Tento track patří mezi moje top 5 za tento rok a klidně bych si ho dokázal představit i výše 9+/10[/b]
13. Armin van Buuren – My Symphony (The Best Of Armin Only Anthem) [Armind] Tento track mě nechává dost chladným, má až příliš mnoho bigroom elementů. Jako hymna funguje, ale na trance event se nehodí 7/10
[b]12. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Club Mix) [Armind] Toto jsem čekal daleko výše. V klubové verzi je to skvělý track. Podle mě daleko lepší než Sunny Days, ale bohužel jen 13 místo 8+/10[/b]
[b]11. Aly & Fila with Philippe El Sisi & Omar Sherif feat. Karim Youssef – The Chronicles (FSOE 500 Anthem) [FSOE] Jo toto je hymna jak se patří, to má snad vše co k hymně patří, včetně bombastické melodie. Už tady řádně roztáčím kuličky v pytlíku 9/10[/b]Top 10 Tunes of 2017:
[b]10. RAM & Arctic Moon with Stine Grove – A Billion Stars Above [FSOE] Nebesky krásný track a opět jsem přistižen jak jsem v euforiích. Krásný track a super umístění 9+/10
9. Gaia – Saint Vitus [Armind] Výborně, další rychlý track v top 10, toto je moje druhá nejoblíbenější Gaia ever, skvělý oldschool track 9/10
8. Ferry Corsten pres. Gouryella – Venera (Vee’s Theme) [Flashover] Další parádička, zatím se mi ta top 10 líbí. Jeden z mých top tracků za teto rok. Typická Gouryella s melodií, kterou by nevymyslel ani Beet Hoven 10/10[/b]
7. Aly & Fila – Beyond The Lights [FSOE] Skvělý a úderný beat, ale na mě až příliš utahaná melodie…celkově, ale dobrý track s anthem koulema 8/10
6. Armin van Buuren vs. Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit [Armind] Toto mě překvapivě nikdy nerozčilovalo…líbí se mi tam tam melodická Armin pasáž a celkově je to dost cool track na vlnách úspěchů Vini Vici 8/10
[b]5. Davey Asprey – Fallout [ASOT] Naprosto ikonická melodie a Arminova číslo 1. U mně je tento track taky hodně vysoko, protože je originální a skvěle kombinuje progressive i uplift sound…parádička…jednu dobu jsem to měl jako vyzvánění 9+/10[/b]
4. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Theme) [ASOT] No toto mě nikdy až tolik nebralo, je to fajn, ale už dost ohrané 7+/10Top 3 Tunes of 2017:
3. Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days (Club Mix) [Armind] Tato verze mi přijde vyloženě slabá a dalo by se to přepracovat do klubové podoby daleko lépe, daleko více preferuje PureNRG Remix 7/10
[b]2. Bryan Kearney & Plumb – All Over Again [Subculture] Skvělá vokálovka s jasným Kearney rukopisem, skvěle se to poslouchá, ještě lépe se na to paří, spokojenost 9/10[/b]Tune of the Year 2017:
1. Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE – Saving Light [Monstercat] Nebudu se tajit tím, že tento track ve mě žádné větší masturbulence nikdy nevyvolával. Skvělé to je jako mashup s RAMexicem, ale takto je to jen slušný euforický komerční trance, tak akorát do rádia 7+/10A co je můj TOTY? Na to je jednoduchá oppověd…nevím 😀 Asi něco z tracků Sogno, Venera, Adventure To The South (Robert Nickson Remix), Dimension – Voorpret nebo Concorde 🙂
Kdybyste to ještě někdo náhodou nevěděli, tak Ježíšek je Armin. Byl jím odjakživa 🙂
19. 12. 2017 v 18:03 #219105Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 844.[/b]
1. Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Christmas Days (Encore Version) Docela příjemná Vánoční verze, i když žádnou větší změnu zase nečekejte 7+/10
2. Maor Levi – Aurora [Armada Trice] Spíše house track, který moc neurazí, ale ho mile rád vynechám při dalším poslechu 6/10
3. Andrew Rayel feat. Jonathan Mendelsohn – Home (Manse Remix) [inHarmony Music] To je jako, když cigoš přijde do Mensy…prostě jeden těžkej omyl…tato komerční kolotočárna nemá v Asotu co dělat 3/10
4. Sultan + Shepard feat. Nadia Ali & IRO – Almost Home (Mark Sixma Festival Mix) Strašně se mi líbí ta prostřední vokálová pasáž, ale ten vrzevej bigroomec okolo ve me vyvolává mírný zánět konečníku 6/10
5. PROGRESSIVE PICK: Gabriel & Dresden – Sequoia [Anjunabeats] Zajímavě pojatý track z krásného alba…sice z toho nemám žádné euforické stavy, ale poslouchá se to moc pěkně 7+/10
6. Dave202 – Impulse (Club Mix) [S2] Škoda, že Dave už nedělá to co dříve, nicméně i přes komerčně znějící breakdwon musím uznat že pasáž po dropu je mírně cool, ale jen mírně 6/10
[b]7. Armin van Buuren – Once Upon A Time (A State Of Trance Year Mix 2017 Intro) pěkná pohádka, opravdu zábavní intro musím uznat, skvělé :)[/b]
[b]8. TUNE OF THE WEEK: Gabriel & Dresden feat. Jan Burton – You [Anjunabeats] Skvělé album, které vlastně boří veškeré žánrové škatulkování, prostě je to skvělá hudba a tento singl je strašně fajn, ať už k tanci nebo jen k poslechu nebo k pilotovní letadla 9/10[/b]
[b]9. Gabriel & Dresden – Jupiter [Anjunabeats] Jsem velice překvapen, že tato dojice vytvořila i takto šlapavý bangin track, nečekal bych to, slušně si tu rozvlňuji tepláčky 8/10[/b]
10. FUTURE FAVORITE: Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Tonight (Allen Watts Remix) [Wake Your Mind] Povedený remix a předělávka utahaného tracku do rychlejší a šlapavější verze 7+/10
11. Andrew Rayel feat. Kristina Antuna – Once In A Lifetime Love (Exis Remix) [inHarmony Music] Psýčkové beaty a silně EDMkový sound koukající z každého tónu 6/10
12. Steve Allen – #TranceFamilia (Mike Sanders Remix) [Steve Allen Guest Mix] Podobných tracků je hrozně moc a tento zůstane zapomenut za týden či měsíc…šlape to slušně, ale není to ničím originální 7/10
[b]13. Allen Watts – Polarize (Daniel Skyver Remix) [Steve Allen Guest Mix] Toto už jsou trochu jiné masturbulence, to má pořádné grády a jak se ta melodie valí, úplně mi z toho nadskakuje levá kulka 😀 8+/10[/b]
14. Steve Allen & Zack Mia feat. Fenja – Way Back Home [Steve Allen Guest Mix] Docela příjemné vokály, melodicky je to ovšem takové až moc na rychlo zplácané bez většího nápadu…ale za ty vokály…7+/10
[b]15. XiJaro & Pitch and Type 41 – Chase Your Dreams [Rielism] Tuhle bandu producentů sladuju a patří mezi moje oblíbence, ale netušil jsem že Pitch je slepý a má další handicapy, o to větší uznání a poklona mu patří a tento track je opět moc pěkný a euforický 8/10[/b]
16. Ferry Corsten – Lonely Inside (Ferry Fix) Opravdu nádherný trancový průlet. A docela dost typický Gouryella sound, nechápu proč to Ferry nevydal pod Gouryellou…sedělo by to tam jak cigán na kýblu 9/10
17. Kevin Vergauwen & Chatry Van Hove – Awakening (Denis Sender Remix) [Entrancing] Vrzanina obecná! Navíc s mou velmi neoblíbenou ruskou melodií, toto nemusím a povadá mi z toho ocas upřímně 5+/10
18. Alexander Turok & Sarah Russell – Take Me Back (Tycoos Dub) [2Rock] Taky podobná ruská melodie, alespoň to nevrže, ale ocas je furt povadlý 6/10
19. HamzeH – Orbit A do třetice track, který má mrazivou východní atmosféru…6/10
[b]20. Protoculture – Sunspire [ASOT] Ocas je v pozoru, protože toto je opravdu krásný trance od legendy…z té melodie mi pozitivně vybrují kosti 9/10[/b]
[b]21. Dan Dobson & Davey Asprey – Fantome [A State Of Trance] Jo! Kvalitní trance stále žije. Tento styl, který razí i producenti jako Dimension nebo Dan Thompson anebo právě tito dva, se mi líbí momentálně nejvíc 🙂 Oldchool supersaw uplift melodie, a k tomu non-generic beat na nějakých 135 BPM 9+/10[/b]
22. Ben Gold & Omnia – The Gateway (Allen Watts Remix) [A State Of Trance] Příjemná předělávka fajn chytlavého tracku, trošku ale musím přivřít oči nad tím, že to dalo 10 minut práce 7+/10
23. MaRLo – BOOM (Abstract Vision Reboot) Slušná předělávka klubového tracku do více bangin stylu 7/10
24. Shogun – Skyfire (Steve Allen & Devon Colombage Remix) [WAO138?!] Zase Steve Allen, ach jo…nejsem nějaký extra fanda origoše, ale Allen opět předvedl fasfood jak se patří…10 minut práce a hotovo…jo šlape to…ale umělecká hodnota na bodu mrazu 7/10
[b]25. Aimoon – Still On My Mind (Alex M.O.R.P.H. Remix) [UN] Zaujal mě před časem už originál, díky své zajímavé melodii..tento remix je sice fajn, ale uvítal bych stejně jako Pitch na pozadí spíše melodický drop..zajímavý track ale 8/10[/b]
26. Vini Vici & Astrix – Adhana [Iboga] Ale jo, solidní psýčko s několika vychytávkami, může být 7/10
[b]27. Dan Stone & Ultimate – Enru [Fables] Od prvních vteřin je to instatní teleportace do trancových nebes a já už se jen vznáším na obláčku s rukou v kalhotech 9+/10[/b]
28. Berg & Bryan Kearney – Deeper [Kearnage] Drtička parketů jak se patří, v klubu to bude šleha, na doma mě to moc nebaví 7/10
29. Heatbeat & Dim3nsion – Mutenroy [AERYS] Hodně zajímavý a originální track, ale trochu mě naštval ten psy-tech drop…takhle je to trochu chaotická zplácanina 7+/10
[b]30. Airscape – Sosei (Ferry Tayle Remix) [Grotesque Reworked] Ukázka toho že i předělávka klasiky se dá udělat se vší parádou a ne to odfláknout, toto je výtečný update klasiky… 8+/10[/b]
31. Heatbeat – Meteora vs. John O’Callaghan – Raw Deal vs. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out of Love (AvB Mash-Up) Armin chrlí ty Mashupy jak když králík střílí bobkama….bohužel to většinou stojí za hovno 5/10
32. Roman Messer feat. Eric Lumiere – Closer (Steve Allen Remix) [Suanda] Zase ten Allen, který zahlcuje tuto show průměrnými kousky…Další remix co ho stál pár minut úsilí, přitom je zde už daleko lepší Cold Rush remix 7/1011. 12. 2017 v 17:15 #219090Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 843.[/b]
01. Late Night Alumni – Montage (Mitiska Signature Mix) [RIDE] House track s nostalgickým mau5 beatem, ale jinak trochu zívačka 6/10
02. Kevin Vergauwen & Chatry Van Hove – Awakening (Denis Sender Remix) [Entrancing] Už jsem myslel že mi tu vrtají…vrzanice s mírně pohřební melodií 5+/10
03. Shane 54 & Jonathan Mendelsohn – Return To Love (Cubicore Remix) [Armind] [Future Favorite] Z těch vokálů se mi ježí chlupy na zadku fakt že jo a celkově je to prostě už obehraný trouse sound 5+/10
04. Ruben De Ronde & Donata – Stand In My Way (Sound Quelle & Max Meter Remix) [Statement!] Ty vokály jsou až moc divné a celkově to ve mě nevzbuzuje žádné větší erekce 6/10
[b]05. Markus Schulz pres. Dakota – Future Shock [Coldharbour] [Progressive Pick] Parádní klubový track z nabušeného alba…slušnej trip toto 8/10[/b]
06. Attila Syah – Alcyone [ASOT] Tak to je slušná vykrádačka Gouryella, potažmo Dimension…sice je to styl co mám rád, ale toto je až tak podobné a okaté vykrádání, že se mi to snad ani moc nelíbí…7+/10
[b]07. Protoculture – Sunspire [ASOT] [Tune of The Week] Toto jsou ovšem jiné masturbulence! Konečně se Protouš vrací k více trancové poloze a to hned z takto masivním odstřelem! Ta melodie je prostě božská… 9/10[/b]
08. Andrew Rayel & Bogdan Vix And Key Player feat. Roxana Constantin – Soul On The Run (Club Mix) [Inharmony] [Trending Track] Vokálovka v tradičním Rayel stylu, mě to přijde dost otravné, raději bych snědl krupicovou kaši s hořčicí než poslouchal dokola tento kolotoč 5/10
09. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Tonight (Allen Watts Remix) [Wake Your Mind] Originál je hodně utahaná vokálovka, Allen to sice slušně nakopnul, ale na druhou stranu je to docela generic 138 sound 7/10RAM LIVE studio Mix:
[b]10. Andres Sanchez – One More Tune [Grotesque] Wow tak toto je hodně akční a dost masivní uplifting, konečně tady roztáčím fidget spinner na pupku 8/10
11. Airscape – Sosel (Ferry Tayle Remix) [Grotesque Reworked] Nejsem fanda předělávek, ale když to někdo umí takto precizně, tak proč ne…fantastický upliftí remix 8+/10[/b]
12. RAM – Melbourne [Grotesque] Psýčkové beaty, docela akční až nasraná melodie a mírná hardstyle vsuvka…zajímavá kombinace stylů…slušná produkce od Signum 7/10[b]13. DJ Eco – Tonight Is Forever (Martin Roth Mix) [Service For Dreamers] Skvělý výběr klasiky…ta piano melodie je prostě nesmrtelná, taky mám tento track hrozně rád 9+/10[/b]
14. Emme – Kilmanjaro [Enhanced] Slušná melodie, ale jinak dost typický trouse sound 6/10
15. Orunea & Nic Toms – Pleuvoir [Cloudland] Podobný případ, taky ten zabržděný sound, který moc nemusím 6/10
16. SASH! – Adelante (Bobina Megadrive Remix) První poznatek je, že v tom originál nepoznávám, druhý poznatek je že melodie má mrazivý ruský nádech, ale svým způsobem je chytlavá 7+/10
17. Roman Messer & Mhammed El Alami With julia Lav – Memories (Ahmed Helmy Remix) [Suanda] Helmy a jeho typický Gaia / bigroom sound, toto mě cvičky nenastartuje 6/10
[b]18. Heaven’s Cry vs. Julie Thompson – Parachute [ASOT] Toto je ovšem krása, pěkné vokály a nádhera neotřelá melodie…fajn dreamy kousek 8+/10[/b]
19. Dennis Sheperd – Copenhagen [Coldharbour] Toto znám již z GDJB a šlape to hodně dobře, pěkný track 7+/10
20. Sultan + Shepard feat. Nadia Ali & Iro – Almost Home (Mark Sixma Remix) [Armada] Moc krásná vokálová pasáž…ten zbytek okolo už není tak zajímavý 6+/10
21. Andy Moor, Somna & Diana Leah – There Is Light [AVA] Příjemná vokálovka, která snad nikoho neurazí 7+/10
[b]22. Illtheas – Levity [Abora Skies] Jak bývá zvykem u tohoto projektu…moc krásný uplift, který vás odstřelí do jiných světů 8/10[/b]
[b]23. Talla 2XLC feat. Carl B & Katie Marne – Keep the Fire Burning 2017 [Tetsuo] Toto je spíše jen rework na skvělý Sean Tyas Remix, ale to nevadí, povedlo se to na výbornou 8+/10[/b]
24. Phillip J feat. Kim Casandra – The Rest Of Me [Raz Nitzan Music] Trochu utahaná vokálovka…pomačkávám si tu tlačítko fast forward, což není dobrý znamení, že si ho mačkám+/10
[b]25. Onova – Revive [WAO138?!] Tady si mačkám něco jiného, protože tohle je skvělé dělo…jak za starých časů, ten beat je hodně unikátní 8+/10[/b]
[b]26. Solarstone & Indecent Noise – Querencia (Giuseppe Ottaviani Extended Rework) [Go Music] Uplifting nálož jak se patří a to my rádi takovou pořádnou spanking bondáž 8/10[/b]
27. Jam & Spoon – Odyssey To Anyoona (Markus Schulz vs. Jam El Mar Remix) [Coldharbour Recordings] Je zajímavé slyšet 138 beat od Markuse a Jama, ten drop malinko zavání i psýčkem, což je dost překvapivé, ale ve výsledku fajn předělávka, určená pro kluby 7+/10
28. Ben Nicky vs. Roman Messer & Elite Electronic vs. Above & Beyond – Cobra vs Arkane (Mark W Remix) vs. Northern Soul (Armin van Buuren Mash Up) [Suanda] Northern Soul by sice potřeboval nakopnout, ale ne až takto…divný mashup 6/10
[b]29. Aly & Fila vs. Scott Bond & Charlie Walker – Shadow [FSOE] Známá uplift hitovka z alba, toto funguje hodně dobře a stimuluje to naše zvukovody 8+/10[/b]3. 12. 2017 v 19:35 #219074Anonymní uživatel
NeaktivníNooo jenže, to jsem zřejmě pařil na jiný track 😀 Ale jako Mein Herz je v pohodě…akorát asi nad 8 bych přecijen nešel 🙂
2. 12. 2017 v 14:27 #219072mountainer
ČlenFrízre, podle tvého prožitku ve videoklipu bych očekával jasných deset pro Mein Herz sm0
1. 12. 2017 v 9:06 #219069Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 842.[/b]
01. Shane 54 And Jonathan Mendelsohn – Return To Love (Clubicore Remix) [Armind] Komerčněji mířený track s vokálama, které mi způsobují mírnou vyrážku na levé půlce řitě…předvídatelná trouse pasáž, kterou jsme slyšeli už tisíckrát track nijak nevylepšuje 5/10
02. Fatum – Chocolate [Anjunabeats] Zajímavá chunky funky basovka, ostré synth stabby a tak trochu 80kový sound…toto už by šlo 7/10
03. Kavinsky – Night Call (Estiva Bootleg) Docela typický Estva beat, ale trochu monotoní melodicky 7+/10
04. Eskai & SNR feat. Evin Skye – Beyond The Moon [Statement!] [Progressive Pick] Ajaj! Cigoši zase rozebírají ocelokůlnu…hrozný vrzing, melodická lala pasáž uprostřed však ujde 6/10
05. Andrew Rayel & Bogdan Vix And Keyplayer feat. Roxana Constantin – Soul On The Run [Inharmony] Typckej dnešní Rayel sound, i když to není až takovej průjem a melodicky ani vokálově to není nijak hrozné, jen ten sound už jsou prostě hodně obnošený ponožky 6+/10
[b]06. Heaven’s Cry vs Julie Thompson – Parachute [ASOT] Projekt, který mám zažitý jako průměrné psýčko dost překvapuje…sice pomalejší počin ale melodický…a aby toho nebylo málo, dokonce je ta melodie výborná, začínám si konečně podupkávat 8/10[/b]
07. DJ Feel & Alexandra Badoi – Born To Love [ASOT] Posmutnělý track s ruským ekzémem…asi ve výsledku ne úplně špatný track, ale mě trošku nudí 6/10
08. Genix – Ripsaw [Anjunabeats] Cigoši zase nastupují, asi v té ocelokůlně ještě něco nechali…i když je faktem, že tento track bude fungovat velmi dobře v klubech 6+/10
09. Exis feat. Enya Angel – FREE [WAO138?!] [Tune Of The Week] Vokálová pasáž slušná, zbytek už jsme někdy slyšeli…6+/10Kyau & lbert LIVE studio Mix:
[b]10. Kyau & Albert Feat. Jeza – Bring You Back (Beatsole Remix) [Euphonic] Naší oblíbení chlapci opět ve studiu a jak jim to sluší, zvlášť s tímto parádním remixem na bezvadnej originál 8+/10[/b]
[b]11. Kyau & Albert – Mein Herz (Davey Asprey Remix) [Euphonic] Ralph dnes nedělá jen pochůzkáře po studio, tak jako minule, ale trochu se i zapojuje…další výborný remix pro jejich singl v němčině…nezapomeňte si pustit videoklip, hraju v něm i já asi 2 vteřiny 🙂 8/10
12. Mirco De Govia – Voller Sterne (Maywave Remix) [Euphonic] Přijde mi to slabší než starší Super8 Remix, ale i tak báječný track 8/10[/b][b]13. Armin Van Buuren – I Live For That Energy (750 Anthem) [Armin] [Service For Dreamers] Story na mě až přehnaně emocionální, že jsem jí v půlce musel poposunout, a track posouvám taky, už je příliš obehraný, i když je dobrý 8/10[/b]
14. 4 Strings & Cathy Burton – Safe In The Storm (Elypsis Remix) [Raz Nitzan Music] Velmi poklidný track, spíše house…nebo řekněme balearic…jen si vyvalit kulky u vody 7/10
15. ARTY – Twilight Tonight (Steve Brian Remix) [Enhanced Progressive] Z mého pohledu zbytečný remix, originál je daleko lepší 6+/10
16. ENZO – Palermo To Ibiza [Black Sunset Music] Balearic sound v kombinaci s vrzem, to je jako zkombinovat párek s nutellou 6/10
[b]17. Katty Heath – Rise [Amsterdam Trance] Docela by mě zajímalo kdo to produkoval, určitě ne sama Katty, ale hlas má moc pěkný a celkově je ten track dost pěkným upliftem 8/10[/b]
18. Sean Mathews – Prophecy [Rielism] Doporučuji jeho track I Reckon, který je zvukově trochu unikátnější než toto…nicméně tento má taky docela fajn melodii, zvukově je spíše generic 7/10
19. Roman Messer & Betsie Larkin – Unite (Full Fire Mix) [Suanda] Messer ví, že jeho remix pro Infinity byl úspěšný a Armin ho hodně točil jak fidget spinner a tak udělal track ve stejném stylu 7/10
20. Steve Dekay vs. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis Bextor – Radhe vs. Not Giving Up On Love (Armin van Buuren Mash-Up) Nééé už prosím ne další stupidní mashupy, dyť to tam nepasuje panebože, to je jak rvát anální kolík do pupíku…prostě to tam nejde! 5/10
21. Dark Monks – Insane (Binary Finary Remix) [Grotesque] Zbytečný remix, přidávající jen ty nejvíc generic beaty, které najdete v soundbanku a možná i v Lidlu 5/10
22. Shinovi – Lory’s Mansion [WAO138?!] Hezký, ona mu pasuje basovka k melodii….minule se mu to totiž nepovedlo…přesto to není žádný zázrak, psýčkový beat…relativně nezajímavá melodie 6/10
23. O.B.M Notion – It’s Who I Am (Exouler Remix) [Rielism Elements] Exouler si s tím umí vždycky moc dobře pohrát…myslím s melodiemi, vy čuňíci 🙂 7+/10
24. UCast – Deranged [Degenerate Records] Já vám nevím, mě ten nový UCast sound tolik nebere jako ten původní upliftový…myslím, že tyhle psýčkové hrátky mohl přenechat jiným, i když je to furt tedy nadprůměr 7/10
25. Andrea Ribeca – Amoroso (Miroslav Vrlik & Giovanni Varlotta Remix) [Blue Soho] Nemyslím si, že by to bylo lepší než originál, přesto ještě fajn uplift 7/10
26. Sam Laxton & Anna Lee – Lost & Round [Digital Society] Trošku utahaná melodie a pokus o epičnost, ve výsledku docela fajn uplift, ale kamaše zůstaly nezvlhčeny 7/10
27. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [ASOT] Kopírka Vini Vici soundu a nejslabší hymna, přesto tam jsou docela dobré momenty 6+/10
28. Danilo Ercole – Redemption (Architect Remix) [Aerys] Docela typickej Aerys release…dost tvrdý beat a random melodie jak z nějakého generátoru, na parketu si na tom pár lidí ale přecijen zdělá cvičky 6+/1023. 11. 2017 v 22:46 #219059Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 841.[/b]
1. Thomas Gold feat. Jillian Edwards – Magic (Marcus Santoro Remix) [Armada] Asi nikoho nepřekpaví, že Armin začíná s hodně komerčním kolovrátkem…track není úplně marný, jen to není trance a hodí se spíše do playlistu Evropy 2 4+/10
2. Tomas Heredia – Moonstone [Armind] No to už je lepší…sice trousík ale s hodně fajn melodií alá Arty 7/10
3. Super8 & Tab – Pressure vs. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul Podle mě to k sobě hodí asi jako pracovní smlouva k cigošovi, takže vůbec 5/10
4. Vigel – Z3RO [Armada Trice] Diskotéková vložka od tohoto mega-vrzavého projektu…vůbec bych tyto tracky v tomto pořadu neprezentoval, úplně bych je zabanoval 4/10
[b]5. Pryda – Stay With Me [Pryda] Toto je ale docela velká změna, máme tady serioznější sound, připomínající staré dobré časy Airwave apod…parádní progressivní track 8+/10[/b]
6. FUTURE FAVORITE: Roman Messer feat. Roxanne Emery – Lullaby [Suanda] Chytlavý track s maximem sýra uvnitř…osobně ty vokály nepřekousnu, ale melodicky je to obstojné a chápu proč je to úspěšné 7/10
7. Ilan Bluestone feat. Koven – Another Lover [Anjunabeats] Docela příjemný track, který reflektuje dnešní Anjunu, prostě nejlepší trousík 7+/10
[b]8. PROGRESSIVE PICK: Ruben de Ronde X Rodg X Estiva – Intergalactic [Statement!] Hodně se mi líbí beat a basovka, opravdu to hodně dobře šlape…sice se v tom tracku v podstatě nic jiného neděje ale ten beat zaslouží osmičku 8/10[/b]
9. TUNE OF THE WEEK: Orjan Nilsen feat. R-Lend – Without Kontakt [In My Opinion] Ty pitched vokály mě v tom hrozně iritují, tak jako ve všem, ale jinak je to celkově docela fajn akční bigroom 6+/10
10. TRENDING TRACK: Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [Armind] No nevím s tím raise your hands up…já mám spíše tendence ty ruce dát k zadku se ujistit, jestli nevypouštím nějakou toxicitu po pozření tohoto paskvilu a laciné napodobeniny Vini Vici 6+/10
11. Ruben de Ronde feat. Donata – Stand In My Way (FEEL Remix) [Statement!] Vokály trochu uječené a vlastně melodie trošku taky, toto mě příliš ze židle nezvedá 6/10
12. FEEL – Nutcracker Vrzanice s tak trochu ruskou melodií, ale ve své podstatě se to docela dá poslouchat, po dropu to totiž docela šlape 6+/10
13. FEEL & Alexandra Badoi – Born To Love [A State Of Trance] Další nádech Ruska a tentokrát fakt hodně…nemám prostě tyhle melodie alá pohřeb sound rád, vokály to vyloženě taky nezachraňují, ale zpěvačka je to dost hezká 6/10
14. Simon Patterson – Opulence [VII] Kdo pustil do studia ty blázny? Ale ne v pohodě…jen ten výběr je zvláštní…nemyslím si, že by Opuelnce nějak vynikal v rámci žánru, ale je fakt, že je to lepší track než ty poslední dva od Simona 7/10
15. Raz Nitzan & Moya Brennan – Find The Sun (Solarstone Remix) [RNM] Vcelku příjemný track na pohodu, Solarstone stále umí 7+/10
[b]16. BT & JES – Every Other Way (PureNRG Remix) [Black Hole] Hodně typický sound pro tuto dvojici a je to fajn a líbí se mi to asi i více než Arminův starší remix 8/10[/b]
17. Ayla – Ayla (Ben Nicky & Luke Bond Remix) [Magik Muzik] Psy rychlokvaška a ohraná melodie k tomu…ne děkuji, já už dnes byl na kaku 4/10
[b]18. Kyau & Albert feat. Jeza – Bring You Back (Beatsole Remix) (Taken from 20 Years Euphonic) [Euphonic] Už originál se mi hodně líbil a tento remix je prostě skvělý, přesně ve stylu tracku Before I Wake 8+/10[/b]
[b]19. NWYR – Dragon [NWYR Music] Zábavný a chytlavý track, sice bigroom, ale to nevadí, je to prostě dobré 8/10[/b]
20. Johnny Yono – Close Your Eyes So I Can Go [A State Of Trance] Ale jo, docela slušně to šlape 7/10
[b]21. Daniel Kandi – What Happens When We End [Always Alive] Moc pěkný track, který jsme slyšeli v premiéře na Trancegression v Dresdenu…opravdu výtečná melodie a nadstandartní uplift, tohle jsou pořádný řízky 8+/10[/b]
22. W&W and Ummet Ozcan – The Code (DRYM Remix) Vcelku zbytečný psýčkový remix, ničím mou pozornost neupoutal 5+/10
23. Cyril Ryaz – Dark Side (Sunset & Steve Dekay Remix) [Suanda Dark] Fajn melodie uprostřed, ale jinak je to techy track s naboostěným kickem, takže body spíše jen za melodii 6/10
24. Alex Kunnari – Las Salinas [AVA White] Vcelku fajn track, spíše upliftového rázu 7/10
[b]25. Farid – Sand To Snow [FSOE Fables] Label Fablej je opravdu kvalitní…tento release nepatří k těm nejlepším na tomto labelu, přesto je to vyložený nadprůměr a hodně fajn track s propracovanou melodií 8/10[/b]
26. Driftmoon & Allen Watts – Banshee [Who’s Afraid Of 138?!] Slušný track, ale přijde mi že podobnou melodii jsem slyšel a to hned několikrát 7+/10
[b]27. RAM & Darren Porter – The Calling (Grotesque 300 Anthem) [Grotesque] Trck snažící se být za každou cenu maximálně epický a daří se mu to vcelku obstojně, tohle má docela koule a nejsou chlupaté! 8/10
28. Ferry Corsten feat. HALIENE – Wherever You Are (Solis & Sean Truby Remix) [Flashover Recordings] Těžko soudit jestli je to lepší než originál, ale je to výborná uplift alternativa 8/10[/b]
[b]29. Temple One – The 42nd Parallel [Subculture] Temple One měl letos i lepší počiny, ale přesto je to výborný kousek 8/10[/b]
30. Astrix & Freedom Fighters – Burning Stones [VII] Jeden z těch lepších psýčkových tracků, přesto není příliš zajímavý…snad situaci na psy-trance scéně zachránějí Astral Projection a jejich album 7/1017. 11. 2017 v 20:37 #219050Anonymní uživatel
NeaktivníRozhodl jsem se že budu zvýrazňovat i tracky, který mají 8 bodů, protože jinak bych už nemusel černit nic 🙂
[b]ASOT 840.[/b]
[b]
01. Ferry Corsten feat. Haliene – Wherever You Are [Flashover] Sice komerčnější track z alba, ale má to alespoň docela pěknou trancy melodii, myslím že je dokonce zařazena do Gouryella 2.0 setu, hodně fajn track 8/10[/b]
02. Sultan + Shepard – Bloom [Armada] Vyvalit si kulky na pláži a k tomu cock tail do ruky…prostě pohodička 7/10
03. Lumisade – Lumisade [Statement!] Docela zajímavý track, a určitě hodnotnější kousek než ten rewok na Orange Theme, jen bych možná uvítal melodický drop 7/10
[b]04. Pryda – Stay With Me [Pryda] [Progressive Pick] Track, který už asi rok koluje po netu…luxusní gated synths, které kdysi používal často Oliver Lieb nebo Airwave, takže je to slušná teleportace do zlatých časů progressive trancu 8/10[/b]
05. Arijit Singh – Tum Hi Ho (Gareth Emery Remix) Wow tak to mě poser na zátylek…co dělá tento popový track v ASOTu?? Zamrzá peklo asi…3/10
06. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul [Anjunabeats]Smíšené dojmy…vokály docela fajn, melodické nápady obstojné, podobně jako u My Own Hymn, ale prostě po dropu nepřichází žádné wow, prostě jen další trouse pasáž…7/10
[b]07. NWYR – Dragon [NWYR Music] [Tune of The Week] Můžete mě klidně umlátit kobercem nebo mi strčit zvon do zadku…ale toto je prostě dobré! Neskutečně zábavné a chytlavé…a je mi jedno, že je to bigroom…alespoň vidíte že nejsem až tak zaujatej a dokážu ocenit i bigroom, když ja takto zábavný 8/10[/b]
08. Ruben de Ronde & Donata – Stand In My Way (DJ Feel Remix) [Statement!] Vokály trochu uječené a vlastně melodie trošku taky, toto mě příliš ze židle nezvedá 6/10
09. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [Armind] [Future Favorite] Toto rád přeskočím, slyšel jsem to jednou a už mě to docela otravuje 😀 Ale lidem se líbí no 6+/10Steve Brian LIVE studio Mix:
10. Speed Limits – Offshore (Steve Brian Remix) [Enhanced Progresive] Velice poklidný track, který mě nechává dost chladným 6+/10
11. Anry – Serene Skies (Steve Brian Remix) [Enhanced Progressive] Dost podobné, sice relativně příjemné, ale k druhému poslechu mě to neláká 6+/10
12. Audien – The Reach (Steve Brian Remix) [Enhanced Progressive] Asi nejlepší z té trojice, přesto žádné masturbulence, ale melodie je fajn 7/1013. Bobina – Winter [Magik Musik] [Service For Dreamers] Přesto, že je melodie čistě ruská, tak mě tolik nerozčiluje…i když počkejte…vlastně mě trochu sere 😀 6+/10
14. Mark Sixma & Emma Hewitt – Missing (Andrew Rayel & Mark Sixma Remix) [Inharmony Music] Původní rework je dobrý i přes obavy, ale toto je něco co prostě slyšet nechcete, toto je čistý znásilnění 3/10
15. Whiteout & Lucid Blue – Only Sorrow Knows [Interplay] Relativně nezajímavý navrzlý track, jako skoro vše z tohoto labelu 5/10
16. Darkness Falls – Error 606 [ASOT] Mírně psýčkový beat, ale dost masivní melodie v breakdownu…podle oekávání je drop psy/bigroomový 7/10
17. Adrian Font – Pyro [ASOT] Slušně šlapající track, je to by šlo 7/10
18. Roman Messer feat. Roxanne Emery – Lullaby [Suanda] Neskutečně otravné vokály, melodicky je to fajn komerční věc, ale ty vokály…to je těžkej cringe 7/10
19. illitheas & Terry Gaters – Aestas [Abora Recordings] Hlavním tahounem je melodie…progliftovej spodek se k tomu docela i hodí, pěkný track 7+/10
20. Ayla – Ayla (Ben Nicky & Luke Bond Remix) [Magik Muzik] [Trending Track] Budu dělat že jsem to neslyšel, fakt hrozivý rework už tak ohraného tracku 4/10
21. Johan Gielen – MIKA [High Contrast Recordings] Melodie se snaží být emotivní, ale jakoby bylo tlačeno moc na pilu…ve výsledku fajn track, ale žádné husiny se nedostavují 7/10
22. Susana & Neev Kennedy – The Promise [Raz Nitzan Music] A kdo teda dělal hudbu? Přeci si to holky neudělaly sami? Zní to jako Suncatcher nebo někdo takový, docela fajn, ale opět bez husiny 7+/10
23. Shinovi – Run Or Stay [WAO138?!] Překvapivě vokálový track a překvapivě i docela melodický, i když psýčkové beaty nechybí…nevím jak vám, ale mě to přijde že to k sobě nepasuje ta melodie a ty beaty, je to úplně mimo, ale oceňuji, že je to melodické 7/10
24. RAM & Darren Porter – The Calling (Grotesque 300 Anthem) [Grotesque] Až příliš dramatu a pokus o velklopost skončil tak napůl cesty, navíc ty vokály jsou v tom dost iritující, ale celkově ok, je to fajn 7+/10
25. Talla 2XLC – The Verge [Universal Nation] Docela pěkná melodie, která svou náladou nemá daleko k předchozímu tracku…takže slušnej track na jinak dost shitovém labelu 7+/10
26. Heatbeat – Ecuador [AERYS] Slušnej beat, akorát jsem pořád čekal kdy se začne něco dít a mezitím track skončil 6+/10
27. Giuseppe Ottaviani – Legacy [Subculture] To je podobně temný track jako Crossing Lights…mám raději jeho melodickou stránku 7/10
28. UCast – It’s A Trap [WAO138?!] Trochu zklamání, protože i UCast se dal na psýčkové beaty…v tracku se toho mnoho neděje, ale šlape obstojně, přesto za mě asi nejslabší UCast 7/10
29. Astrix & Freedom Fighters – Burning Stones [VII] Jeden z těch lepších psýčkových tracků, přesto není příliš zajímavý…snad sitauci na psy-trance scéně zachránějí Astral Projection 7/1014. 11. 2017 v 0:33 #219043Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 839.[/b]
01. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul [Anjunabeats] Smíšené dojmy…vokály docela fajn, melodické nápady obstojné, podobně jako u My Own Hymn, ale prostě po dropu nepřichází žádné wow, prostě jen další trouse pasáž…7/10
02. Lumïsade – Orange Theme [Statement!] Tuhle melodii už zpracovalo sto lidí předtím…není to sice špatné, ale už je to takové únavné…copak lidem dochází nápady na nové melodie? 6+/10
03. Envotion – Solar Plex [Armada Electronic Elements] [Progressive Pick] Docela příjemné melodické dílko, které mi dělá dobře po tělese 7+/10
04. Steve Brian – Kyoto [Enhanced] A sakra to je rozvrzanej hrnec…melodie uprostřed docela ujde, ale jinak to vrže jak když cigoši jedou s čerstvě nakradeným vozíkem železa 6/10
05. Gabriel & Dresden feat. Jan Burton – Waiting for Winter [Anjunabeats] To není tak chytlavé jako This Love Kills Me…spíše je to taková pohodová písnička, trance bych v tom snad ani nehledal 7/10
06. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Yoel Lewis Remix) [Armada] Hodně marný pokus, přesně jak jsem čekal…prostě Photographer Remix nemůže nikdy nic překovat, tohle je relativně slabý parazit 6/10
07. Joseph Areas – Void Of Self [ASOT] Sice trousík, ale melodie je moc pěkná 7/10
08. Natalie Gioia & Eximinds – Saving Me From Night [Interplay Records] Vokály dost utahané, stejně jako mírně pohřební ruská melodie…mám raději veselejší tracky 6/10
09. Marco V – Aranck [WAO138?!] Už mu asi leze stáří na plešku nebo papká moc houbiček, ale tohle přeci není tech-trance jako za starých časů, toto je prostě jen svižnější bigroom…opět žádná sláva 6/10
10. Ben Gold – Kingdoms [Armind] [Trending Track] Toto je sice taky rychlejší bigroom, ale melodie je alespoň anthemická a určitě to bude dělo live 7+/10
11. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [Armind] [Tune of The Week] Taková omeleta, kam Armin nacpal psýčko a edm prvky, je tam i špetka trancu ale ta se v tom výsledném guláši docela ztrácí, nejslabší hymna všech dob co se týče ASOTu 6+/10
[b]12. Dart Rayne & Yura Moonlight and Katty Heath – Stole The Sun (Allen & Envy Remix) [A&R] [Service For Dreamers] Fajn vokálovka a vlastně už klasika…lehce rozpoznatelná díky vokálům a choppům, konečně trancový beat wow toto trvalo 8+/10[/b]
13. Roman Messer feat. Roxanne Emery – Lullaby [Suanda] Potencionální hitovka ve stylu Concrete Angel apod, prostě takovej ten šlapcuk na pomezí dancu a trancu, osobně se mi nelíbí ty vokály, melodie dobrá 7/10
14. Roman Messer feat. Betsie Larkin – Unite (Full Fire Mix) [Suanda] Zpočátku nadějná trancy vokálovka, která ale bohužel trpí psýčkovým zánětem…6+/10
15. Roman Messer – Forever [Suanda] Instrumentálka a docela solidní trancy track, i když ničím vyjímečný, trochu z té melodie cítím smrdutý východ (Rusko) 6+/10
16. Ayla – Ayla (Ben Nicky & Luke Bond Remix) [Magik Muzik] Raději bych si narval drátěnku do řiti než dobrovolně poslouchat tento smrdutý rework podruhé 4/10
17. Saad Ayub feat. Christina Novelli – The Only One (Uplifting Mix) [Flashover Trance] Klasicky povedené vokály..ale i melodie je dost vrzušující, škoda toho kicku, který je hrozný 7+/10
[b]18. Robert Nickson – Somewhere in Spacetime [Pure Trance] Jeden z nejlepších tracků z Pure Trance vol. 6, naprostá krása a ukázka toho jak by měl vypadat dnešní moderní trance 9/10[/b]
19. ARCZI feat. Angel Falls – You’re My Last Hope (Ahmed Helmy Dub Mix) [Trance Allstars] Začátek trochu jako Rayel, pak ale přijde povedená andělská melodie a nakonec je z toho fajn track, který vlastně zní trochu jako Rayel za starých časů 7/10
20. St. John vs Locust – Mind Circles (Steve Allen Remix) [Armada Music] Hned po tomhle si pusťtě originál a řekněte mi, že toto je lepší…pokud ano, tak stojí váš vkus za čerstvě vykaděný opičí výtrusy…to prostě zní tak levně, 10 minut práce mu to dalo…zlatý a krásný originál 6/10
21. Sheridan Grout & Michele C – Forget The World (Enzo Remix) [AVA White] Vokálovka, která není zajímavá natolik, abych si na ní za pár měsíců vzpomněl…na pár poslechů to ale asi bude 7/10
22. First Sight – Tailspin [Always Alive] Podobných tracků alá Skypatrol už je taky kotel, kde je nějaká originalita? 6+/10
23. Mark Sherry & Alex Di Stefano – Everyone Is Looking For Us (Tempo Giusto Remix) [Outburst Records] Docel dobrý techy track, rozhodně více techy než ten bigroomec od Marca V 7/10
24. Alchimyst feat. Staccato – Deva [WAO138?!] [Future Favorite] Lidem se zřejmě Vini Vici komerční psy sound líbí, mě už to omrzelo dávno 5+/10
25. CRW – I Feel Love (Omar Sherif Remix) [Grotesque Reworked] Další předělávka klasiky…ne není to lepší, překvapivě, ale z nějakého důvodu mě to ani nějak zásadně nepohoršuje 🙂 7/10
26. Simon Patterson – And Roll The Credits [VII] Už se v těch jeho posledních pokusech nějak neorientuji, protože je to všechno na jedno brdo…nic zajímavého se v tomto tracku neděje, prostě jen další dnešní psýčko…6/106. 11. 2017 v 19:07 #219026Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 838.[/b]
01. Alexander Popov & Tenishia feat. Thomas T – Play Your Cards (Alternative Mix) [Interplay] Cítím se jako, kdyby mi někdo pochcal nohu…toto přeci není trance, ale vokálovka s EDM melodickou pasáží 5/10
02. Same K & M11 – Play On Fire [Statement!] [Progressive Pick] Tak tohle je ovšem jiná liga…krásné strings, podání je sice trochu trousy, ale celkově z toho mám dobrý dojem a úsměv na tváři 7+/10
[b]03. DIM3NSION & Rama Duke – Here With Me [ASOT] Dimension je rozjetej jak cigánská maringotka !!! Opět moc krásný track, tak je u něj zvykem, toho chci za muže!!! 8+/10[/b]
04. Airborn, Bogdan Vix & Keyplayer – 3UPHORIA [Essentializm] I přes trochu utahaný breakdown to docela šlape…a spokojeně si tu podupávám nožkou (šlapu psovi na ocas) 7+/10
05. Dennis Graft Feat. Maria Milewska – Until [Suanda Voice] To je teda mega-uprděný track, hlavní melodie to trochu zachraňuje, ale stejně si připadám jak v toi-toice 6+/10
06. First State & Vigel – Resurrected [ASOT] Jednu věc musím uznat, je to zvukově dost kvalitní..ale jinak je to bigrumáž, s melodií, která ve mě zrovna orgasmus nevyvolá 6+/10
07. Denis Kenzo – NGZZ! [ASOT] Další trousík…trochu mi z toho vržou kosti v těle, melodicky taková relativně klidné 6/10
08. Roman Messer Feat. Vito Fognini – Ambition (Eximinds Remix) [Suanda] Hodně dramatu a pohřební atmosféry 5/10
09. Farius – Echo Chamber [Zerothree] Toto je ale velmi příjemný track, to mi dělá dobře na bubáka 7+/10
10. Paul Oakenfold – Waterfall (Nat Monday Remix) [Perfecto] Vokálovka, která ve mě nevyvolala vůbec nic…5/10
11. Claus Backslash – Full Emotions [Coldharbour Recordings] Krásná piánko melodie a drop, který mě docela zvedá ze židle a už tu roztáčím své pověstné legíny 8/10
12. Ben Gold – Kingdoms [Armind] [Tune Of The Week] Skřítek ve studiu!!! Kdo sem pustil toho Šmudlu? 🙂 Track je dost typický ASOT track, takže je mi jasné že Armin si nad podobnýma trackama leští konzoli…docela fajn anthem track, i když bigroom 7+/10
13. Hamzeh – The Last Call [Above All Records] Další ASOT track, styl Gaia…ale tento nemá takovou šťávu jako ten od Golda 6/10
14. Forces – The Awakening [Trance Mision] [Future Favorite] A další tipově podobný track…mě tyhle kolovrátky s pohřební melodiií fakt neberou 6/10
[b]15. John O’Callaghan Feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) [Armind] [Service For Dreamers] Sice fajn track, ale hrozivě ohranej…zazní skoro na každé trance akci a já se jdu většinou schovat pod deku 😀 Ale jinak joo, je to dobré 8+/10[/b]
16. Shadow Chronicles – Love & Light [WAO138?!] Sice psýčko, takže bych měl rozzuřenej jak hot dog, ale držím se, protože to zní dost solidně a neohrožuje to moje svěrače 7/10
[b]17. 4 Strings – Remember Me [Amsterdam Trance] Ta melodie je moc krásná, úplně si létám na obláčku a ukazuju prostředníček na lidi pode mnou 8+/10[/b]
18. Adam Ellis vs Talla 2XLC Feat. Crystal Blakk – Feel You (Dub Mix) [Elicit] Dub mix, ale přesto se tam béká 🙂 Track je plný ebergie, ale nemá melodii, ze které bych se posadil na varle 7/10
19. A & Z with Leolani – Yesterday [FSOE] Ten breakdown je natahovaný jak ranní stolice…ale následná melodie je dost fajn, velmi melancholický feel 7+/10
20. Attila Syah & Cari – Dark Side Of The Moon [Andy Elliass Remix) [Suanda Dark] Ale jo toto se Andymu dost povedlo…pěkná melodie, která vás přiková na židlu 7+/10
21. Holbrook & Skykeeper – Time Of The Long Shadows [AVA] Jsem trochu překvapen, že tato dvojice vyplodila uplift…navíc velmi slušné kvalitky, už si tu zase hážu zadkem 7+/10
22. Steve Dekay vs Armin van Buuren Feat. Sophie Ellis Baxtor – Radhe vs Not Giving Up On Love (Armin van Buuren Mash-Up) Stejně jako většina mashupů, ani tento mě neoslovil a zůstávám nezvlhčen 5/10
23. Outer Pulse – Vixen (Pt I & II) [Pure Trance] Zvláštní track, u kterého cením originalitu a nevšednost, ale melodicky mě to nijak nebere 6+/10
24. Radion6 – A State Of Mind [ASOT] Zase dost podobný sound jako vždy…musím se přiznat, že s každým novým singlem se mi tento projekt líbí čím dál méně 6/10
25. Saad Ayub & Ronski Speed – Crazy Whispers [VANDIT] Fajn optimistický upliftík…klasika z toho sice nebude, ale na pár poslechů fajn 7+/10
26. Anna Lee Feat. Kate Miles – Faces (Manuel Le Saux Mix) [Universal Nation] Podobný případ, fajn upliftík…žádné velké masturbulence 7/10
27. Armin van Buuren Feat. Josh Cumbee – Sunny Days (PureNRG Remix) [Armind] [Trending Track] Jo tohle je parádička a skvělá verze, i když melodie už byla jednou použita u tracku Walk This World (Live Mix) 8/10
28. Reorder & RAM – Opus Del [FSOE] Hodně solidní propojení dvou významných údů…i když propojení…RAM není skladatel, takže to asi dělal jen ReOrder…ale je to dost pěkné a optimistické, feel-good uplifter 8/10
29. Cold Stone – Skyline [Digital Society] Energetický uplift s akční melodií…opět platí, že za měsíc už si na ten track ani nikdo nevzpomene, ale momentálně ukojí mé touhy 7/10
30. Alchimyst & Staccato – Deva [WAO138?!] Hráno již minule, tohle je trochu horší varianta psýčka, která se snaží kopírovat komerční Vini Vici sound, i když někomu to může připadat cool 5+/105. 11. 2017 v 19:10 #219025Marko Pedro
Účastník„Andrew Rayel – Dark Warrior (Willem De Roo Remix) vs Willem De Roo – Hyperdrive vs EXIS This Count (Armin van Buuren Mash-Up)“ To je pokus o nejdelší název tracku?
Pod pesničkami typu: Armin van Buuren – My Symphony (The Best Of Armin Only Anthem) [Extended Mix]
Nájdem takéto komentáre.
Don’t change your style ARMIN, We love the Trance…
Well of course this is house-influenced but there are still trance elements in this one , so I think this track can still be called „trance“.
3/4 songu je electro-housovej ale jedna štvrtina (podľa neho) trancovej pasáže z toho robí trance 😀
Tu už absolútne ľudia nevedia čo je trance, ako má znieť a podobne, len si myslia že Armin vydáva state of trance tak všetko čo vydá je trance hudba.
S Arminom som už tiež skončil buď mixuje trance s týmto novodobým odpadom, alebo raz za čas vydá 2 dobré trance songy.
Armin spravil to isté čo Tiesto, len v prepracovanejšom prevedení, aby si nepohneval pôvodných trance fanúšikov, tak oficiálne neodišiel od trance žánru, ale namiesto toho väčšinu času púšťa do éteru ten novodobý shit. Potom +-2-4x za pul roku až rok hodí nejaký solidní trance track. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.