Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 6. 2017 v 14:08 #218808
Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 819.[/b]
1. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days (Club Mix) [Armind] Sice lepší než originál, ale přijde mi to málo úderné…daleko lepší mi přišel club mix k I Need You, z tohoto zrovna kaštany nevypouštím 7/10
2. Alex Leavon & Sue McLaren – Even After You’re Gone [RNM] Opravdu krásné andělské vokály..jenom mi přijde ten breakdown šíleně natahovaný, ale následná melodická pasáž je taky docela pěkná, dost dobrý letní track, létám si na slunečních paprscích, snad si nespálím zadek 8/10
3. David Gravell feat. Alice Berg – Young Love [ASOT] Bigroomovější spodek, ale vokály nejsou špatné, stejně jako hlavní pasáž se dají tak nějak přežít bez újmy i bez průjmy 6+/10
4. Andy Moor & Ashley Wallbridge – FaceOff [Armind] Vadí mi tam ty komerční móresy a ty pitched vokály (čti pičed), ale svým způsobem je to chytlavé 7+/10
5. Tenishia feat. Jonathan Mendelsohn – Sun Comes Again (Eximinds Remix) (Taken from Interplay 2017) [Interplay] ty vokály jsou silně na hraně, ale ještě to je přijatelné…melodicky to je docela fajn, musím uznat, že je to docela dobrá „písnička“ 7+/10
6. Fatum – Justice [Armind] Velice pěkná letní atmosféra, otázkou však je jestli to není více house než trance 7/10
7. Kaion & Josa – Alieon [Nano State] Podobný styl, kterým se prezentuje label Enhanced, takže docela fajne trousík 7/10
8. Dirty South feat. ANIMA! – I Swear (Jason Ross Remix) [Anjunabeats] Opět docela dobré vokály, zvukově dost typická Anjuna, takže žádné velké vlnění tepláků se nekoná, ale za vokály pulec nahoru 7/10
9. Tom Staar – Drift [Size] Track, který je v podstatě založený na groovy spodku…a funguje to, i já si tady lehce twerkuju, prostě tady házím půlkama 7+/10
10. FUTURE FAVORITE: Kensington – Sorry (Armin van Buuren Remix) Vokály se mi nelíbí, ten zpěvák chrčí jak starej hrnec, když se hřeje voda…za melodii ale opět zvedám nějaké ty pulce 8/10
11. PROGRESSIVE PICK: Protoculture – Never Seen Love [Statement!] Pomalejší track, přesně ve stylu co vychází na labelu Statement…rozhodně neurazí 7/10
[b]12. Protoculture – The Descent [Armind] Tohle jsou však úplně jiné masturbulence…našlápnutý track, ze kterého mám fakt regulérní husinu až na pytlovině 9/10[/b]
13. Protoculture & Atilla Syah – Colosseum [ASOT] Opět docela našlápnutý sound ale mírně pohřební melodie, což já ne tak úplně rád 7/10
[b]14. SERVICE FOR DREAMERS: RAM – RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix) [ASOT] Tady mají kluci pravdu, tohle je opravdu hodně vyliftěné…parádní track, který se mi za ta léta neohrál a už se mi tady zase pořádně rozvohnily tepláky 10/10[/b]
15. Driftmoon – Avalon [Black Hole] Zajímavý začátek tracku, s ostrýma synth stabs a celkově je tu pokus o velkolepou journey…majestátní breakdown a dramatický nádech…je to pěkné a docela propracované, ale ten techy drop mi trochu nesedl 7+/10
16. Airscape – Be Who You Are [Universal Nation] Toto mi sedlo o něco více, moc pěkný track, který v určitých pasáží zní jako Binary Finary 8/10
17. Bogdan Vix & Lucid Blue – I Am Now (Mhammed El Alami Remix) [Suanda] Ta melodie je úplně úžasně optimistická, opravdu nádherná, hned mám úsměv na tváři, ruce nad hlavou a chlupy v pozoru 8/10
18. Allen Watts with Jak Aggas – Slipstream [Degenerate] Melodicky docela typická Wattsovina, povedený track se spoustou dávkou energie 8/10
[b]19. Jas van Houten – Heavens Gate (Leroy Moreno Reboot) Nemám rád předělávky těchto klasik, ale tady v tomto případě musím uznat, že se to hodně povedlo….u originálu mě vždycky mrzelo, že tam není melodický drop, což Leroy (mimochodem skvělý producent) napravil 8+/10
20. Abrupt Gear – Marleko (Ronski Speed Remix) [Maracadio] Už od prvních vteřin jasná pecka, nádherná melodická linka a euforie vysokého kalibru 8+/10[/b]
21. Donny Mac – Wave Function [Digital Society] Neznámé jméno, ale optě velice povedený track, krásné synťáky a euforií plný pytel, tentokrát nemyslím ten můj 8/10
22. LSG – Netherworld (Ciaran McAuley Remix) Nevím jak toto hodnotit, originál je pro mě naprostá modla a jeden z nejlepších proggů všech dob, rework do současného generic soundu nebyl snad potřeba…i když výsledek není nijak špatný, dá se to překousnout, i když samozřejmě oproti originálu je to slabota, ale dám nakonec díky té melodii 8/10
23. KhoMha – The Creator [ASOT] Sice svižněji než obvykle, ale stejně je to melodicky kolovrátek 6/10
24. Heaven’s Cry – Voices [Who’s Afraid of 138?!] Track, který má zajímavý breakdown, ale naprosto nezajímavý drop ve stylu současného generic psy 6/10
[b]25. Bryan Kearney feat. Plumb – All Over Again [Subculture] Hodně příjemná vokálovka, zatím se mi neohrála 8+/10[/b]
26. Chris Metcalfe – Transient Garden [Subculture] Další povedený track, krásná melodie, druhá hodinka mě dost baví 8/10
27. Cold Rush with Amine Maxwell – Salena [Blackhole Recordings] Melodie v tomto tracku mi přijde trochu méně zajímavá než v předchozích, ale jinak to taky není špatné 7+/10
28. Tempo Giusto – Burn [FSOE Clandestine] dělostřelba, kulobití a naprosté bdsm v podání tohoto finského mága, ten drop má sakra koule 7+/1018. 6. 2017 v 3:15 #218798Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 818.[/b]
1. Armin van Buuren feat. Josh Cumbee – Sunny Days [Armada] Velmi smíšené dojmy, jsem zmaten jak cigán v muzeu…na jednu stranu je to pohodový track s kvalitním klipem, ale na druhou stranu je trochu smutné, že toto vyplodí trance DJ, snad to napraví club mix 6/10
2. Denis Kenzo & Angel Falls – Whisper [Denis Kenzo Music] Navrzlejší track, který mě neuráží ani moc nenadchne, není divu, od Kenza mě snad ještě nebavilo nic 6/10
3. Andrew Rayel & Max Vangeli feat. Kye Sones – Heavy Love (Taken from Moments) [Armind] Tak z tohodle se mi fakt protáčejí fusekle…proč to sakra Armin pouští v pořadu, který má v názvu trance? Rayel je taková moucha…nejraději byste ho rozmáčkli nebo alespoň přetáhli plácačkou ale on vždycky uletí 3/10
4. NWYR – Voltage vs Armin van Buuren presents Perpetuous Dreamer – The Sound of Goodbye (AvB Mashup) Stupidní mashup a další hnojník obecný, copak Armin neslyší, že se to k sobě vůbec nehodí? 4/10
5. TUNE OF THE WEEK: Orjan Nilsen feat. Rykka – The Hardest Part (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] Je to neuvěřitelné, ale poprvé za dlouhou dobu nepoužiju slovo srajda a Nilsen v jedné větě, docela fajn vokálovka, u které si dokonce podupávám svou krásnou nožkou 8/10
6. Rub!k – First Light [Armada Captivating] Bigroom track, který mě ničím nezaujal, podobných je hodně a tohle je taková jedna plechovka v kontejneru 5/10
7. Tomas Heredia – Andes [Armind] Melodicky to připomíná Artyho, docela slušné 7+/10
8. The Thrillseekers with Katherine Amy – I Gotta Let You Know [FSOE] Docela pohodová vokálovka, která ale sama o sobě nemá moc výraznou melodii, což mi tam trochu chybí 7+/10
9. PROGRESSIVE PICK: Estiva – Unowa [Statement!] Estiva sound mi v poslední době sedí, ale toto mi přijde jako trochu průměrnější kousek na jeho poměry 7/10
10. Paul Thomas & White-Akre – Red Skies [Armada Electronic Elements] O špetku lepší, spíše temnější záležitost 7+/10
11. Ruben de Ronde X Rodg X Orjan Nilsen – Booya (Taken from TogetheRR) [Statement!] Navrzlotina, u které jde hodně znát, že byla udělána narychlo, ale poslouchat se dá 6+/10
12. Ruben de Ronde X Rodg feat. Chloe – When You’re Gone (Taken from TogetheRR) [Statement!] Skoro stejná basovka, jen trochu více funky…a na tom ten track vlastně stojí, žádná melodie jen vrz a vokály 6+/10
13. Ruben de Ronde X Rodg X Genix – Midnight Blue (Taken from TogetheRR) [Statement!] A zase ta stejná basovka…sice mají kluci svůj osobitý styl, ale prostě jde znát, že celé to album bylo vytvořené hodně rychle a to je to co špatně na dnešní trance scéně, prostě rychlokvašky…6+/10
14. Kensington – Sorry (Armin van Buuren Remix) Překvapivě docela chytlavý track, především melodie je hodně slušná, vokály bych asi klidně oželel 7+/10
15. SERVICE FOR DREAMERS: Andrew Rayel feat. Kristina Antuna – Once In A Lifetime Love [Armind] Ale néé, zase Rayel, jak někdo může requestovat tohodle šaška? Kde mám tu plácačku? 4/10
16. Chris Schweizer – Loaded [Who’s Afraid Of 138?!] už známý napalm track od tohoto drtiče 7/10
17. Chris Schweizer – Atom [Who’s Afraid Of 138?!] Docela pěkná melodie uprostřed, škoda těch acid pasáží okolo, ty mě tolik neberou 7/10
[b]18. James Dymond & Chris Schweizer – Spectrum [FSOE] Tohle jsou ovšem jiné masturbulence…Vůbec první dnešní opravdový trance track, po více jak hodině pořadu, ale track je to fantastický 9/10[/b]
19. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (ReOrder Remix) [Garuda] Docela povedený remix, ovšem není nad již dokonalý JOC remix 8/10
20. Swift – Arctic Blast [M.I.K.E. Push Studio] Jeden z těch opravdu průměrných upliftů, který se snadno ztratí a za měsíc se na něj zapomene 6+/10
21. Heatbeat – Section 9 [AERYS] Jedna z těch dalších napalm rychlokvašek…sice obstojné, ale doba trvanlivosti se rovná krabicovému mléku 6+/10
22. Ralphie B – Homestead [Black Hole] Docela kvalitní track, možná trochu inspirovaný Markusovým New Worldem…jeho starší sound je sice lepší, ale toto není rozhodně marné 8/10
23. James Dymond – Mazerunners [FSOE] Hodně povedené, což není překvapivé, když je za kormidlem tento trance mág a asi nejvytíženější ghost-producent 8/10
24. Natalie Gioia & Dan Thompson – Be In Love [Grotesque] Hodně se mi líbí ta melodie, a celkově ten track dost dobře šlape 8/10
25. Frainbreeze – Back To The Future [Suanda] Ruský kolovrátek v plné parádě…já tento typ melodií moc nemusím, i když to objektivně asi není špatný track 6+/10
[b]26. Bryan Kearney & Plumb – All Over Again [Subculture] Skvělá euforická vokálovka od Kerňáka 8+/10[/b]
27. Saad Ayub & Elevation – Revolutio [A State Of Trance] Hodně povedený návrat na scénu od Elevation…melodický track, spíše upliftového typu 8/10
28. Tempo Giusto vs HP Source – Foul Language [Kearnage] Dost slušný groovy beat a docela cool techy track, solidní kulobití 7+/10
29. David Forbes – Nudge [Who’s Afraid Of 138?!] Mírně crazy track s psýčkovým nádechem…mě se líbí především ta melodie uprostřed 7/109. 6. 2017 v 15:26 #218792Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 817.[/b]
01. The Thrillseekers with Katherine Amy – Gotta Let You Know [FSOE] [Progressive Pick] Další klubová předělávka tracku z alba a je to docela příjemný vocal track na úvod, i když mi chybí nějaká výraznější melodie 7/10
02. Super8 & Tab feat. Jonny Rose – Falling Into You [Armind] Navrzlá vokálovka, která ve mě nic moc nevyvolává, možná tak průjem…melodie je svým způsobem chytlavá, ale celkově to není moc trancy 5/10
03. Tomas Heredia – Andes [Armind] Stylově mi to hodně připomíná Artyho..jakoby to bylo něco od něj, naprosto stejný styl, docela pěkné 7+/10
04. Yang – Moon Rock [FSOE Excelsior] Nadějný melodický breakdown, avšak drop je trochu do prázdna 6+/10
05. Giuseppe Ottaviani & Kyler England – Firefly (Omnia Remix) [Go On Air] Moc pěkný remix v typickém Omniáckém stylu 8/10
06. NWYR – Voltage Track, který se už dlouho potuloval po netu se konečně dočká vydání…docela typický Wéčkařský styl…to znamená hodně vrzu ale i nějaké ty trancové motivy 6/10
07. Dan Thompson – Vivid [ASOT] Slušný šlapavý track, už jen chybí to zelí, abych ho mohl šlapat 7/10
08. Assaf feat. Nathan Nicholson – Lost Souls (Radion6 Remix) [Black Sunset Music] Ničím zvláštní track, prostě jen variace na Radion6 sound 6+/10
09. Ralphie B – Homestead [In Trance We Trust] [Tune of The Week] Jakobych v tom trochu slyšel New World…ale jinak je to fajn track, i když tam je slyšet spíše novodobější sound než ten starý 8/10
10. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Feel ‘New Bangin’ Remix) [Armind] Tak toto je hrozivý průjem…z tohodle soundu se mi ježí chlupy 3/10
11. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Fatum Remix) /w Armin van Buuren – We Are Here To Make Some Noise (AvB MashUp) Další děs a hrůza….dělá se mi na uších plíseň z tohoto 3/10
12. Ashley Wallbridge & Andy Moor – Faceoff [Armind] O něco lepší, i když pořád docela komerčně mířený track, především díky vokálům, který mi tam vadí 7+/10
13. Ferry Corsten – Trust [Flashover Recordings] Je to trochu kopie Prydzova Opusus a trochu v tom slyším Interstellar soundtrack…je to dobré, ale originalitou to tedy zrovna neoplývá 7+10
[b]14. System F – Out Of The Blue [Tsunami] [Service for Dreamers] Naprosto ikonická klasika a takový praotec všech uplifting tracků…osobně mám nejraději Violin Edit, ale originál je samozřejmě taky dokonalost…jeden z nejlepších tracků všech dob, ta melodie mi prostě vykouzlý úsměv i na zadku 10/10[/b]
15. Yahel & Tammy – Cloud9 (Oraw Remix) [Iboga Recordings] Docela znatelný Yahelův rukopis…a přecijen trochu jinak pojatý track než je dnešní generic psy sound, slušné 7/10
[b]16. Bryan Kearney & Plumb – All Over Again [Subculture] Jasná hitovka už od prvních vteřin a jasný Kearneyho sound…hodně pěkné 8+/10[/b]
17. DJ T.H. Feat. Robin Vane – Be My Hero [HeavensGate] [Future Favorite] Já vám nevím…ty mužské uječené vokály se mi prostě moc nelíbí (zní to jak kdyby ho znásilňoval pštros), všechno ostatní je ale hodně fajn 7+/10
18. Lightform – Oasis [Digital Society Recordings] Energií naducaný track, který ale melodicky nijak extra nevyniká 7/10
19. Architect – Caelum [AERYS Records] Podobný případ, slušný drive, hodně energie, ale podobných tracků je kotel 7/10
20. Sheridan Grout – The Last Word (Sam Laxton Remix) [AVA Recordings] Trochu nepovedený mixing od Armina, ale jinak je to hodně solidní práce od Sama…melodicky mi tento track sedl více než předchozí dva 8/10
21. Mark Sherry & Dark Fusion feat. Jan Johnston – Deja Vu [Outburst] Slušný nástup, hodně energie, ale opět mě nějak extra nechytla melodie 7+/10
[b]22. Dan Stone – Argento [FSOE Fables] Fantastický sound, klasický Stone…prostě odstřel z tepláků až do nebes…i když je pravda, že se mi více líbilo Colorado Avenue, ale i tak je to špica 8+/10[/b]
23. Jordan Suckley – Droid (F.G. Noise Remix) [Damaged] Typický Photographer sound, takže je jasné že jde o FG Noise 7+/10
24. Sean Mathews & Andres Sanchez – Never Be [ASOT] Melodicky zase o něco zajímavější track, toto je fajn a trochu se mi zase rozvlnila tepláková souprava 8/10
25. Darvo – Kyokushin [WAO138?!] Trošku jsem se bál, aby to nebyla nějaká psýčková estráda, ale není, je to čistý uplift, lehce nadprůměrné kvality 7/10
[b]26. DT8 Project – Destination (James Dymond Remix) [ASOT] Nejsem moc fanda reworků klasik, ale tento se krutě povedl, z toho se mi samovolně zapalují ponožky 8+/10[/b]
27. Heatbeat – Section 9 [AERYS Records] Heatbeat ty tracky sypou nějak moc často…toto je opět docela slušná drtička parketů, ale co si budeme namlouvat, za rok si na ní nikdo nevzpomene 7/10
[b]28. Greg Downey – Midnight (Stoneface & Terminal Remix) [Skullduggery] Wow tak too je nádhera, naprosto fantastický remix od této dvojice…úplně pohlcující a zvukově dost unikátní, krása, krása 9/10[/b]4. 6. 2017 v 15:27 #218780Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 816.[/b]
1. Giuseppe Ottaviani with Kyler England – Firefly (Omnia Remix) [Go On Air] Dost klasický Omnia sound a velice příjemná verze, která bude skělou alternativou k dupajícímu On Air Mixu 7+/10
[b]2. TRENDING TRACK: Above & Beyond & Justine Suissa – Alright Now (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] Krásné andělské vokály a moc hezké aranže, kvalitní hudba, i když stále je mi líto, že už nedělají rychlejší věci 8+/10[/b]
3. Raz Nitzan & Maria Nayler – Nothing Breaks Like A Heart [RNM] Hodně příjemné vokály a sound je spíše takový nenásilný trouse…docela pohodový track 7/10
4. Ruben de Ronde & PROFF feat. Deirdre McLaughlin – Fade Away With Me [Statement] Zajímavé vokálky od této krásné zpěvačky uprostřed, vše to ale vygraduje do protivného vrzu 6/10
5. PROGRESSIVE PICK: EJ – Don’t Take It Away [Armada Captivating] Trošku nevýrazný pomalejší proggy track, neurazí nenadchne 6/10
6. Ferry Corsten – Trust (Taken from Blueprint) [Flashover] Docela kopírka Prydzova Opusu a zároveň v tom malinko slyším Intrestellar soundtrack, prostě něco co už jsme slyšeli 7/10
7. Sander van Doorn – Manta Ray [Doorn] Mnohem lepší než to co plodil před časem, toto už má celkem úroveň a jen to potvrzuje, že Sander je prostě zpět ve formě, slušný club / bigroom track 7+/10
8. Alexandre Bergheau – Summer’s Gone (Yoel Lewis Remix) (Taken from A State Of Trance 2017) [Armada Captivating] ale no tak…Armine neser s těmahle popíkovýma, nenosím růžový trenky, aby se mi tohle líbilo 4/10
9. TUNE OF THE WEEK: Ashley Wallbridge & Andy Moor – FaceOff [Armind] Trochu navrzlá basovka, až mi z toho chrastějí kosti na zadku, ale následná melodie je docela výrazná a určitě chytlavá, jen ty pitched vokály bych dal do pitchi 8/10
10. Frainbreeze – Back To The Future [Suanda] Gaia sound koukám ještě nevymizel…toto není typ melodie co by mi nějak sedl, přijde mi to až moc podobné jiným trackům, takže z tohoto nechytám žádné masturbulence 6+/10
11. Assaf feat. Nathan Nicholson – Lost Souls (Radion6 Remix) [Black Sunset] Radiátor má lepší tracky…toto je dost podobná předchozím produkcím a nevyvolává to ve mě žádné erekční stavy 6+/10
12. DIM3NSION – The Energy [Flashover] Sice dost podobné předchozím produkcím, a trochu slabší než Voorpret, ale pořád je to dost krásný trance a moje tepláky už docela dost vlní 8/10
13. Digital Phaze – 99 (Tim Verkruissen Remix) [Above Alternative] Klidnější track, mám chuť si lehnout na pláž a pozorovat mořské koníky při páření…pohodička prostě 6+/10
[b]14. Gaia – Saint Vitus (Taken from A State Of Trance 2017) [Armind] už trochu obehraný track, ale přesto funguje, točím se tu na židli jak žába v mixéru 9/10[/b]
15. SERVICE FOR DREAMERS: Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me [Armada] Z nějaké důvodu mě tento track až tolik nerozčiluje a nemám při poslechu chuť někoho rozpárat 7/10
16. Krama – Master of Elements [Spin Twist] Docela solidní a překvapivě docela non-generic dnešní moderní psýčko 7/10
17. Sean Matthews & Andres Sanchez – Never Be [ASOT] Andres je sympatický týpekl…a tracky má taky povětšinou dost luxusní…a tento je dost masivní, už si tu poklepávám končetinami a údy 8/10
18. The Thrillseekers – For All That You Are [FSOE] Lepší než album verze…hodně dobrá klubová verze, při breakdownu stačí jen zavřít oči a létat si v oblacích…nezbývá jen doufat že se nesrazím s letadlem či batmanem 8/10
19. Planet Perfecto – Bullet In The Gun (Timelapse by Marco V) [Perfecto] Tuto klasiku jsem nikde neměl moc rád, ale tento rework je solidně nakopnutý, hodně slušná práce Marco 7+/10
[b]20. FUTURE FAVORITE: Illitheas – Shine (Club Mix) [Abora] Dosti zasloužený vítěz, opravdová nádhera…ten breakdown je dost epickej a celej ten track je euforická a emotivní jízda 8+/10[/b]
[b]21. Temple One – Ocean Paradise [Digital Society] Temple vážně nikdy nezklame, klidně bych mu olíznul oušku za tu jeho práci, další opravdu krásné dílko s jeho typickým neotřelým soundem, to mi ho vyndej 8+/10[/b]
22. DJ T.H. feat. Robin Vane – Be My Hero [Heavens Gate] Zase další novej label, připadá mi, že je toho už moc…track je jinak docela fajn, i když o těch vokálech nejsem teda moc přesvědčen, trochu ukňourané 7+/10
23. Maximal – Easy To Say, Hard To Do [Blue Soho] Solidní euforické kulobití, to já celkem rád 8/10
24. Steve Allen & Cathy Burton – My Awakening [Amsterdam Trance] Vokálovka, ke které nějak ani nemám co napsat, protože je taková docela standartní, sice fajn ale žádné větší erekce bohužel 7/10
25. Shinovi – Indian Summer [WAO138?!] Tady musím uznat, že je to dost chytlavý track, i když je to jen kopie Vini Vici, ale má to přecijen něco do sebe 7+/10
26. Sneijder – Polarize (Second Sine Remix) [Afterdark] Techy nálož, která mi ale nepřijde až tak zajímavá, abych jí dal více než 6+/10
27. Mark Sixma presents M6 – Heartbeat [WAO138] Sixma co jsi zbaštil?? Už ty houbičky nech…sprostá kopie Vini Vici a docela trapná, tohle má být trance na labelu WAO138?? Ták to v tom případě asi zamrzlo peklo 3/10
28. John Askew – Black Coffee [VII] Slyšeli jsme jen část tracku, ale zdá se, že je zajímavých asi 30 vteřin, jinak je to jen kick a acid…ale jen to jen takové předběžné hodnocení 6/10
29. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound of The Drums (Live from ‘The Best Of Armin Only’) [Armind] Další highlight z Arminovi velkolepé show…slušný track, slušný pěvecký výkon 8/1026. 5. 2017 v 3:31 #218759Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 815.[/b]
[b]1. Above & Beyond feat. Justine Suissa – Alright Now [Anjunabeats] Track je známý už dlouho a konečně se dočkal releasu…krásné vokály a moc hezké aranže, kvalitní hudba, i když stále je mi líto, že už nedělají rychlejší věci 8+/10[/b]
2. TUNE OF THE WEEK: Super8 & Tab feat. Jonny Rose – Falling Into You [Armind] co je toto za šarádu?? v melodii sice trochu trancového nádechu je, ale jinak mi to přijde dost podobné jako věci co dělají Alesso, Guetta apod, prostě komerční EDM, které nemá v tomto pořadu co dělat 4/10
3. Genix – 6 AM Saint [Anjunabeats] navrzlejší track , ale nerozčiluje mě tolik jako předchozí, už jen proto že má zajímavá melodickou linku v breakdownu 6+/10
4. Alexandre Bergheau – Summer’s Gone (Yoel Lewis Remix) (Taken from A State of Trance 2017) [Armada Captivating] zvukově dost podobné jako předchozí produkce, ze židle mě to nezvedá, ani nic jiného se mi nezvedá 6/10
5. Alexander Chekomasov – Moment [Suanda] neznámé jméno, ale docela fajn dreamy track, pořád však žádné vyložené erekce pod teplákama 7/10
6. PROGRESSIVE PICK: Kaion & Medii feat. Micah Martin – The One (Eskai & Kaion Progressive Mix) [Ride] Vrátil bych ty časy, kdy se hrál v této rubrice opravdu progressive, toto je opět cheesy, spíše trouse 5/10
7. Markus Schulz pres. Dakota feat. Bev Wild – Running Up That Hill [Coldharbour] Velmi vkusná předělávka staršího songu….sice preferuji původní track, ale toto je také rozhodně povedené 8/10
8. Bobby Neon feat. Lokka Vox – Regrets (Double V Remix) [Genesis] navrzlotina, která nemá špatný beat, ale celkově mě to nijak výrazněji nezaujalo a nemohu tak rozvlnit své pověstné tepláky 6/10
9. Ruslan Radriges & Cari – Follow The Sun [Statement!] poklidnější track s balearic letní atmosférou, což je trochu překvapení u jinak vrzavého Ruslana, docela příjemný track 7+/10
10. FUTURE FAVORITE: Way Out West – Mindcircus (Hazem Beltagui Melo Bootleg) Oproti starším verzím mi to přijde méně výrazné, ale i tak je to docela povedené, především díky fajn vokálům 7+/10
11. TRENDING TRACK: Armin van Buuren – Mirage (Assaf Remix) [Armind] Remix, který toho moc nemění a tím zároveň původní track nijak neprasí 7+/10
12. Alexander Popov & LR – Clarity [Armind] Docela překvapení…toto je velice pěkný euforický track, kde mi ani nijak nevadí Ellerova kytara, ba naopak 8/10
[b]13. SERVICE FOR DREAMERS: Arksun – Arisen [Armind] Tak toto je trefa…tento track opravdu miluji…naprosto unikátní sound hned od prvních vteřin a impozantní melodie, ze který se mi dodnes dělá husina i na žaludu !!! 10/10[/b]
14. Neelix – 1000 Sterne [Spin Twist] Trochu jsme se obával, ale toto není ten generic psytrance, který dnes vzniká, je to melodické a rozhodně zvukově docela unikátní, takže za mě fajn, i když ta němčina je trochu divná 7+/10
15. Adam Ellis & Fenna Day – What Makes Your Heart Beat [Amsterdam Trance] trochu jsem se obával genericu, protože Ellis mi přijde trochu z formy, ale toto je povedené 7+/10
16. Cold Stone – Planet X [Digital Society] Hodně neoriginální název projektu, akorát se to plete, ale track je to docela dobrý, sice trochu generic uplift, ale mírně přeci jen vyniká 7+/10
[b]17. Illitheas – Shine (Club Mix) [Abora] dost epické dílko, jak z velkofilmu, hodně dobré a opět trošku husinka na kuličkách 8+/10[/b]
18. Scott Bond & Charlie Walker vs Trouser Enthusiasts – Sweet Release [WAO138] od původní verze se to moc neliší, na to že je ta původní skoro 20 let stará, tak si zaslouží určitě větší respekt než tato předělávka 7+/10
[b]19. Stine Grove – Against The Flow (Astuni & Manuel Le Saux Re-Lift) [Pure Trance] Solarstone remix naprosto zbožňuji, tato uplift verze ale taky docela sedla a to jakože hodně 8+/10[/b]
20. Ton TB – Electronic Malfunction (Paul Denton Remix) [Outburst Records] Docela solidní psy-tech předělávka, která bude v klubech určitě fungovat dobře 7/10
21. Alex M.O.R.P.H. & Eric Lumiere – Heart Of Life (Skylex Remix) [Vandit] Jeden z mála tracků, kde mě Eric nerozčiluje, a je to tím že to slušně šlape a je to vyliftěné 7+/10
[b]22. DT8 Project – Destination (James Dymond Remix) [ASOT] Skvělé vokály a fantastický projekt z minulosti v nové předělávce, která rozhodně patří k těm povedenějším, parádní práce musím říct, tohle má grády 8+/10[/b]
[b]23. Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet Another Day (UCast Remix) [ASOT] Hodně našlápnutý remix pro track, který mě nikdy moc nebral, ale v této podobě je super a konečně se dočkal releasu 8+/10[/b]
[b]24. Arctic Moon – Nocturnal [FSOE] A toto má taky slušné koule, opravdu skvělý uplift nabitý energií 8+/10[/b]
25. Megamind – Taub (Mark Sherry Remix) [Outburst] opět docela dobrá předělávka, slušná techy nálož, která ukrutně šlape 7+/10
26. Ben Nicky – Cobra [WAO138] trochu podle očekávání taková ta fastfood psýčková zplácanina, která mě moc neoslovuje, exotické motivy se mnou taky nic moc nedělají, už je to okoukané 6/10
27. Assaf feat. Nathan Nicholson – Lost Souls (Radion6 Remix) [Black Sunset] Radion6 se svým dost typickým soundem, není to špatné a docela to šlape, vokály mě moc neberou, ale není jich tam mnoho 7/10
28. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Live from The Best of Armin Only) [Armind] Další highlight z Armin Only, sice fajn, ale pro mně tam byly i lepší momenty 🙂 8/1021. 5. 2017 v 13:13 #218754Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 814.[/b]
1. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This is What it Feels Like (Live from The Best of Armin Only) [Armind] Je škoda, že Armin vybral jako highlight zrovna tento track, který ho vlastně definitivně pustil do světa komerce, asi bych jako highlight volil jiný track, ale budiž, Best of Armin Only byla výborná show a krásná podívaná, jen hudebně to kolikrát dosti skřípalo, snad si Armin splnil sen a půjde dál jinou cestou 7/10
2. TUNE OF THE WEEK : Standerwick feat. Jonathan Mendelsohn – Streets of Gold [Armind] Tady vidíte co dělá s člověkem podepsání smlouvy s Armadou, I náš Standa to neudržel a pustil se do světa komerce, s tímto gay pop trackem si to u mě definitivně pohřbil 3/10
3. TRENDING TRACK: Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Super8 & Tab Remix) [Armind] Líbí se mi breakdowny, které jsou i hezky melodicky podkresleny, ale hlavní pasáž mi přijde prostě děsně nudná a jakoby do toho tracku nezapadala 7/10
4. Andrew Rayel & Christina Novelli – Lighthouse (Taken from Moments) [Armind] Přijatelný Rayel s trackem primárně cíleným spíše na diskotéky a bude tam patřit mezi ty lepší 6+/10
5. Shane54 – First Time [Nettwerk] Poslocuhám vůbec pořad o trancu? Toto přeci trance není!!! Pohodový cheesy house track, sem to nepatří ani omylem 5/10
6. Ruben de Ronde X Rodg X Orjan Nilsen – Booya (Taken from TogetheRR) [Statement!] Protekční boys zase v akci a zase je to track sloužící spíše jako výplň…v extended mixu 5ti minutová (!!!) rychlokvaška bez duše, ale jako na jeden poslech poslouží fajnově 6+/10
7. PROGRESSIVE PICK: Joonas Hahmo X K-System – Yámana (Taken from A State of Trance 2017) [Statement!] Docela poklidná chilled atmosféra a docela pěkný balearic track 7/10
8. Ferry Corsten – Blueprint (Taken from Blueprint) [Flashover] Sice docela fajn track, ale někdo měl Ferrymu říci nebo poradit (pokud to sám neslyší), že toto je celkem slaboučká melodie na to, že je to titulní track velkolepého alba 7+/10
[b]9. Ferry Corsten presents Gouryella – Venera (Vee’s Theme) (Taken from Blueprint) [Flashover] Toto už je jiná káva a skoro jiná dimenze, velmi silná melodie, euforie a opravdové dílo 9+/10[/b]
10. Ferry Corsten – Reanimate (Taken from Blueprint) [Flashover] Pomalejší track, který sice taky není trance, ale přijde mi docela zajímavý a chytlavý, rozhodně zajímavé dílko, ale nečekejte trance beaty 7+/10
[b]11. SERVICE FOR DREAMERS: Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Armin van Buuren presents Rising Star Remix) [Sony] Opravdu skvělá a možná nedoceněná spolupráce, osobně mám asi raději originál, kde jsou oba soundy skvělě zkombinovány…ale ok, abych jen nedržkoval, toto je na dnešní poměry skvělé 8+/10[/b]
12. Way Out West – Mindcircus (Hazem Beltagui Melo Bootleg) Hazem ten track změnil až příliš..vokály sice zůstaly ale melodicky je to jinde…veškeré kouzlo originálu či GD remixu se vypařilo a vznikl spíše průměrnější track 7/10
13. Ben Gold – More Than Anything [A State of Trance] Docela typický Benův sound a melodie, která mi příliš nesedla, ale to se nedá nic dělat, objektivně docela fajn track, ale já si ho asi mockrát už nepustím 7+/10
14. Armin van Buuren – Mirage (Assaf Remix) Toto se od originálu tolik neliší (odvozeno od slova liška) a není to úplně špatně přepracovaný remix 7+/10
15. Bigtopo & Omar Diaz – Exoplanets [IHU] Docela svižný bigroomík, u kterého jsem si sice trochu podupával, ale melodicky mi to moc taky nesedlo 7/10
16. ReOrder & Katty Heath – Love Again (Blue5even Remix) [Amsterdam Trance] konečně trochu pozdvižení, dost pěkný, vyliftěný remix 8/10
17. Amir Hussain – Wild Card [Grotesque] sound je sice mírně generic, ale aspoň ta melodie je docela zajímavá, not bad at all 8/10
18. Sneijder – Vaporize [Subculture] Po třetí v řadě velmi podobný track od Sneijdera se zajímavým tvrdším soundem, ale pravdou je, že už se v tom díky té podobnosti trochu ztrácím 7/10
[b]19. Alex Di Stefano – Split [Kearnage] ááá tohle slyším rád, změna, zvuková originalita a groovy sound hned od začátku a jinak další melodický track od Alexe, asi z techna definitivně přešel na trance, vítej kluku ušatej, ty tu špatnou situaci ještě zachráníš! Navíc se mi tady štěstím žačaly protáčet fusekle 9/10[/b]
20. Heatbeat presents Stacker – Omellete Paradise [AERYS] ani nevím proč to vydali pod jiným jménem, vcelku typický sound pro ně, i když asi více melodický 7+/10
21. FUTURE FAVORITE: Ana Criado – Still There’s You (A.R.D.I. Remix) [Amsterdam Trance] Určitě daleko záživnější verze než originál, dobrá práce od ARDIho 8/10
22. Kyau & Albert – Trace (Driftmoon Remix) [Euphonic] trochu mi nesedla ta jakoby rocková pasáž v breakdownu, jinak je to přepracované do upliftu docela slušně, jestli je to lepší než originál si nejsem úplně jist 7+/10
23. Scott Bond & Charlie Walker vs Trouser Enthusiasts – Sweet Release [WAO138] Armine co to je za hnusný mixing? 😀 Tohle se děje když se ty tracky do sebe mixují příliš rychle a netrpělivě, úplně se mu to tam mlátilo a bylo to hodně nepříjemné…co se týče tracku tak mi úplně nesedí ty vokály, melodicky ale hodně fajn 7+/10
[b]24. Giuseppe Ottaviani with Kyler England – Firefly (OnAir Mix) [Go On Air] wow tak to jsou konečně jiné masturbulence…sice se to od originálu moc neliší (opět od slova liška) ale je to nádherné, Ottaviani je prostě v top formě, konečně můžu zase jednou rozvlnit své tepláky 9+/10
25. Robert Miles – Children (Dream Version) [BMG] pocta zesnulému legendárnímu producentovi…všichni kdo v současné době předělávají nebo předělali tento track, běžte do řítě, jste trapný (v čele s Gravellem), originál je jen jeden 10/10[/b]12. 5. 2017 v 20:20 #218742Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 813.[/b]
[b]Hned na úvod musím udělit 1/10 Arminovi za tu kšiltovku…[/b]
1. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out of Love (2017 Revision) (Taken from The Best of Armin Only) [Armind] moc nevím jak to hodnotit, protože podle mě tam mnoho změn oproti originálu není, moje oblíbená vreze je Push remix a tento nový remix si asi nepustím, protože mi přijde trochu zbytečný, vlastně je to jen hlasitější verze 7+/10
2. TRENDING TRACK: Armin van Buuren – My Symphony (The Best of Armin Only Anthem) (Taken from The Best of Armin Only) [Armind] opáčko docela otravného bigroom tracku z minula, i když uznávám že to nějaké ty anthemické proporce má, ale trochu se mi z toho chrastěji vnitřnosti 6/10
[b]3. PROGRESSIVE PICK: Alpha 9 – Higher Place [Armind] opravdu krásný track, který si pamatuji z Miami setu…krásná melodie, která koresponduje z předchozíma Alpha 9 produkcema, dost erektivní moment hned takto z kraje Asotu 9/10[/b]
4. Yoel Lewis – Tuviana (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] nemohu si pomoci, ale ty upištěné vokály na mě působí dost cheesy, a ani melodie jako taková není až takový zázrak, spíše slabší track 6/10
5. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaerts – Never Say Never (Super8 & Tab Remix) (Taken from The Best of Armin Only) [Armind] breakdown je moc pěkný, ale ten drop mi nepřišel cool ani v originálu ani v tomto remixu…jakoby do toho tracku snad ani nezapadal 7/10
6. FUTURE FAVORITE: Denis Kenzo feat. Sveta B – Just To Hear (Taken from A State of Trance 2017) [Denis Kenzo Music] vypadá to, že tento dreamy sound lidi docela baví, mě nechává dost chladným, žádné tekutiny to ve mě nebouří 6+/10
7. David Gravell – Discover (Taken from Discover) [Armada] zřejmě intro verze tohoto tracku, který nezní úplně marně, drop je docela energetický 7/10
8. David Gravell – Explore (Taken from Discover) [Armada] bigroom track, který má pro mě docel otrvaný drop, jinak by to šlo 6+/10
9. David Gravell – Dream (Taken from Discover) [Armada] určitě nejlepší Gravell za poslední dlouhou dobu…tohle má šťávu…chlapec získává pár plusových bodů 7+/10
[b]10. Allen Watts – Arizona (Taken from A State of Trance 2017) [WAO138?!] tohle jsou ovšem jiné masturbulence…moc pěkná melodie trochu ve stylu Rank1 a beat je dneská typická 138ka…je to fajn, fajnový 8+/10
11. SERVICE FOR DREAMERS: Gaia – J’ai Envie de Toi [Armind] dobrá volba a solidní gaia track, jeden z mých oblíbených 8+/10[/b]
12. Craig Connelly feat. Renny Carroll – Elevate (Estiva Remix) [Higher Forces] Solidní remix pojatý jako variace na jeho track Barba, stejné zvučíky 7+/10
13. PARITY – Cirrus [Digital Society] sousedi vrtají? aha ne to je v tom tracku, melodická pasáž to sice částečně napraví, ale celkově nic co by mě více zaujalo 6/10
14. Tom Fall – Kaamos (Taken from A State of Trance 2017) [ASOT] Velice pěkný a už známý track, připomínající některé starší kousky od Super8 and Fap 8/10
15. Armin van Buuren – Orbion (2017 Revision) [Armind] ale ne, toto je horší než originál a také pomalejší…kick a basovka stojej za starou belu 7+/10
16. MaRLo & First State – Falling Down (Tech Energy Mix) [Armind] docela dobrá alternativní verze, ale nevím proč se to jmenuje tech mix, když je to pořád spíše bigroom, žádný tech v tom není 7/10
17. KhoMha – The Rageous [ASOT] tento chlapík se snaží být unikátní…a to v tom jakou největší prasárnu vytvoří…toto je další ultravrz, ze kterého mi chrastějí kosti na zadku 5/10
[b]18. Johnny Yono – Severed Ties [Black Sunset Music] wow tak z toho se mi samovolně posouvá předkožka, nádherná melodie, ve stylu Dim3nsion 8+/10[/b]
[b]19. Mr. Sam – Lyteo (Stoneface & Terminal Remix) [Groteque Reworked] neomylné duo nám servíruje další chuťovku v podobě remixu na klasiku…hodně originální sound, který nikoho nekopíruje, skvělá techy záležitost 8+/10[/b]
20. Jurgen Vries – The Theme (Radion6 Remix) [Armind] vždycky si raději pustím parádní originál, ale ani tato předělávka není špatná a originálu překvapivě nedělá ostudu 8/10
21. Marco V – Switchim [In Charge] jeho comeback je pro mě prostě tak napůl něco mezi bigroomem a techem, přesně jako tento track, škoda že to není spíše více tech 7/10
[b]22. Daniel Kandi & Andre Visior – Freedom [Always Alive] tak trochu návrat o pár let zpátky do dob kdy vládly euforické melodie…krása krása a více takových tracků 9/10
23. Pure NRG – Cala Blanca [Pure Trance] dlouho očekávané ID ze setů PureNRG, osobně tento track vyhlížím už tak solidní rok, konečně jsme se dočkali, luxusní melodie 9/10
24. Ana Criado – Still There’s You (A.R.D.I. Remix) [Amsterdam Trance] tak to je hodně energická verze, slušně si tu podupávám 8+/10
25. Solis & Sean Truby With Ultimate & Stine Grove – Your Dawn (DRYM Remix) [Infrasonic Pure] originál je pro mě jeden z nejlepších tracků z minulého roku a tento remix je také hodně povedený, i když podle mě toho až tolik nemění 8+/10[/b]
26. Vegas (Brazil) – Answer From The Stars (Vini Vici & Bizzare Contact Remix) [Alien Records] zajímavá kombinace jakési španělské kytary a generic psy soundu…i když zajímavá jak pro koho…pro mě moc ne 6/10
27. Simon Patterson – Opulence [VII] další psýčkový track, který má sice docela zajímavou mrazivou atmosféru, ale nic moc se v něm neděje, spíše bych vrátil časy Us a Miss You 7+/10
[b]28. Armin van Buuren – Blue Fear [Cyber Records] obrovská klasika a pro mnohé track , který je přivedl k trancu, tehdy to byl ještě spíše underground styl…podle mě zní naprosto skvěle dodnes 10/10[/b]6. 5. 2017 v 18:06 #218729Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 812.[/b] – POZOR! Rayel mi doslova vypálil druhou díru do zadku 😀 dostal osmičku a plus k tomu!! zázrak!!!
1. Denis Kenzo feat. Sveta B – Just to Hear [Denis Kenzo Recordings] Kenzo a jeho typická dreamy vokálovka, která se sice fajn poslouchá, ale vyložené erupce nezpůsobí 6+/10
2. Tom Fall – Kaamos (Taken from A State of Trance 2017) [ASOT] trochu překvapivě dost povedený track, který připomíná třeba některou tvorbu od Super8 and Tab apod 8/10
3. Armin van Buuren – The Train (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] ten motiv vlaku je strašně cool, celkově je to ale spíše jednoduchá festivalová hopsačka, s melodií podobnou jako je jeho track s Hardwellem, takže jako funny track je to fajn, ale jako serious trance to není 7/10
4. Ashley Wallbridge – Naughts & Crosses (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] velice podobný styl jako Gareth Emery, docela příjemný track s píštivou melodií 7+/10
5. PROGRESSIVE PICK: Estiva – Blossom [Statement!] skvělý melodický track, který už v Asotu Estiva jednou zahrál, toto mi docela rozvlnilo legíny 8/10
6. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren – My Symphony (The Best Of Armin Only Anthem) (Taken from The Best of Armin Only) [Armind] uznávám, že to sice má anthemické koule, ale spíše na EDM festival, jako oslava Arminových 20 let na scéně je toto upřímně docela smutné a hlavně non-trancové 6+/10
[b]7. ReFeel – Always (Venom One Remix) [Abstractive Music] tohle mi dost zlepšilo náladu, hodně dobrý track, který bych zařadil do progliftu, jo toto už jsou docela solidní masturbulence 8+/10[/b]
8. David Gravell – Dream (Taken from Discover) [Armada Music] zamrzlo snad peklo? nevím nevím co se děje, ale toto je docela povedený track se solidním drivem, velice povedený energický bigroom, Gravell má u mě malinké plus, poprvé za dlouhou dobu nemusím použít slovo srajda ve spojení s jeho trackem 7+/10
9. Andrew Rayel & Christina Novelli – Lighthouse (Taken from Andrew Rayel – Moments) [Armada] další mírný šok, toto je velmi stravitelné zboží, pěkné vokály a relativně trancový podklad, na Rayela velmi slušná a práce a přijatelná vokálovka 7+/10
10. Andrew Rayel feat. Angelika Vee – Never Let Me Go (Taken from Andrew Rayel – Moments) [Armada] další vokálovka ze které se mi nedělá zle, prostě na Rayela velmi solidní track, sice komerční ,ale čekal bych to i horší 7/10
[b]11. Andrew Rayel – Let It Be Forever (Taken from Andrew Rayel – Moments) [Armada] parádní track! cože? co jsem to napsal? vždyť je to Rayel….výborná věc to je! moment, fakt jsem to napsal? u Rayel tracku? poserte mě ze všech stran, ale toto je prostě skvělá non-vokálovka ve stylu třeba Beat Service apod 8+/10[/b]
12. Andrew Rayel feat. Emma Hewitt – My Reflection (Taken from Moments) [Armada] již známá odrhovačka s chytlavou melodií, která je sice hodně cheesy, ale to byl asi účel 7/10
[b]13. SERVICE FOR DREAMERS: Andrew Bayer – Once Lydian [Anjunabeats] já bych spíše vybral Memories nebo fantastickou From The Past od Bayera, ale i toto je fajn track, jedna z těch nejlepších vrzaček ever 8+/10
14. Solarstone & Meridith Call – I Found You (Giuseppe Ottaviani Remix) [Black Hole] už originál byl naprosto luxusní a tato nakoplá verze jí skvěle konkuruje, skvělé 9/10
15. Protoculture – The Descent (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] senzační track a takový bratříček Hello od Abováků, opravdu krása 9/10[/b]
16. Attila Syah – Grey Petals [FSOE Excelsior] docela typická Arminovka a spíše bigroomový track, velice slušně provedený 7+/10
17. Steve Dekay & Arczi – Calipso [ASOT] dramatický nádech, pohřební melodie….takových tracků je mnoho a tento až tolik nevyčnívá 7/10
18. Alexander Popov – Eyes To Heaven (Taken from A State of Trance 2017) [Interplay] třetí track v řadě s podobných nádechem, tento je z nich asi nejlepší, trochu styl Gaia 7+/10
19. Fabio XB pres. Liuck feat. Eric Lumiere – More To Life (Luke Bond Remix) [Digitial Society] kombinace rocku s trancem? no zní to popravdě hodně komerčně, i když hlavní melodie není špatná a docela to šlape 7/10
20. London Grammar – Big Picture (Ciaran McAuley Rework) [CDR] London Grammar má už na svém kontě několik trance předělávek a přijde mi že ten hlas docela k trancu pasuje, což se i tady potvrzuje 8/10
[b]21. TRENDING TRACK: Gaia – Saint Vitus (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] už teď je to budoucí klasika, prostě oldschool nálož, lepší než nakládaný hermelín! 9/10[/b]
22. Susana – Only Summer Knows [Amsterdam Trance] výborné vokály a solidní trancy podklad 8/10
[b]23. FUTURE FAVORITE: Manuel Rocca & Illitheas – Enchanted [Abora] moc pěkný a euforický track, minule jsem dal osmičku, dnes ještě přidávám zasloužené plus 8+/10
24. Twin View – Eris (Illitheas Club Mix) [Silent Shore Deep] Illitheas podruhé a opět moc pěkné dílko, které má spíše smutnou melodii, ale opět moc krásnou, jen zavřít oči a vznášet se na růžových obláčcích 8+/10[/b]
25. Shogun – Skyfire (Steve Allen & Devon Colombage Rework [Armada] podobné reworky moc nemusím, krom tvrdého a naprosto generic beatu nepřidává ten remix vůbec nic, práce na půl hodinky, ale objektivně sám 7/10
26. Richard Durand – Sunhump (Psywork Remix) [Reloaded] Klasická melodie obklopena psýčkovými beaty, není to špatné 7/10
27. ReOrder & Driftmoon – #Slovakboys [WAO138?!] Ten evil motiv je vlastně jediné co ten track dělá zajímavé nebo zapamatovatelné, jinak je to spíše dnešní psy fastfood, doma si to nepsutím, živě to funguje ale dobře 7/10
28. DRYM – Wraith (Taken from A State of Trance 2017) [WAO138?!] další psýčkové hrátky, uznávám že je to opět dílko, které se dá zapamatovat, a do klubů určitě patří, doma to ale přeskakuji 7/10
[b]29. Alex Di Stefano – Never Look Back [Kearnage] opět fantastické, jak jinak…už jen ten beat naprosto přebijí a doslova ničí předchozí generic track, tohle je úplně jiný kalibr a hlavní melodie je docela evil, více se mi líbí Watch The Catch, ale i toto je masivní kulobití 8+/10[/b]4. 5. 2017 v 16:18 #218728mountainer
ČlenNo sakra, tohle bych zrovna od projektu Gaia nečekal! Metelice petelice, perte mi to do palice!
29. 4. 2017 v 16:21 #218717Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 811.
[/b]
[b]1. TRENDING TRACK: Equador – Bones of Man (Gareth Emery Remix) Hodně to připomíná starší Gabriel and Dresden tvorbu, prostě hodně vkusně podaná vokálovka, která nepůsobí vůbec komerčně, naopak má docela i hloubku 8+/10[/b]
2. Ruben de Ronde – Save Me [Statement!] Opět trochu tlačenka Rubena, ale nevadí, track to není špatný..docela hezké vokály a drop ve stylu tracku Whoop 6+/10
3. BRKLYN feat. Mariah McManus – Heart Of The City (Myon Signature Mix) [Enhanced] Track, který trochu koketuje s komerčním soundem, je to tak na hranici…svým způsobem je to trochu euforické a letní…7/10
4. PROGRESSIVE PICK: ATB & Anova – Route 66 (Taken from NeXt) [Armada/Kontor] poklidný pomalejší track ve stylu Chicane…pohodička, lehárko, příjemné…určitě jeden z lepších tracků na albu Next 7+/10
5. Max Freegrant – Ice & Fire (Taken from Wonderful Life LP) [Freegrant] pohodový proggy sound…zde spíše jako výplň, ale funguje výborně 7/10
[b]6. TUNE OF THE WEEK: Protoculture – The Descent [Armind] ale pozor, toto jsou jiné masturbulence…sice trochu napodobenina Hello nebo 1001 od Above and Beyond, ale melodicky je to opravdu luxusní, včetně nebeského breakdownu…toto mě rozhodně v klidu nezanechává, už si tu poklepávám nožkou i hlavou 9/10[/b]
7. Arkham Knights – Afterworld [Coldharbour] trochu techy soundu…sice to není taková řacha jako Awakening, ale je to vpodobném stylu 7+/10
8. Alexander Popov – Eyes To Heaven (Taken from A State of Trance 2017) [Interplay] sice je to takový ten typický Armin / Gaia sound, ale je to provedené daleko lépe než pokusy od jiných umělců, solidní 7+/10
[b]9. FUTURE FAVORITE: Gaia – Saint Vitus (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] zasloužený vítěz, klasický oldschool sound je zpět…je moc dobře, že se Gaia dala tímto směrem 9/10[/b]
10. Susana – Only Summer Knows [Amsterdam Trance] opravdového producenta se nedozvíme, ale bude to někdo s dnešní fastfood uplift produkce, track to není špatný a má docela grády a slušnou melodii, ale nebýt tam vokály od Susan, asi ten track zapadne v dnešní zahlcené 138 produkci…úplně na rovinu, v podstatě to zní jako všechno ostatní v dnešní době, žádná originalita, krom těch vokálů 7+/10
11. Sied van Riel – Rush (Sied van Riel Rielism Remix) (Taken from Rielism 4) [Rielism] slušný track s tech-psýčkovým základem, chybí něco výraznějšího, abych měl důvod si to znovu pustit 7/10
12. James Kiedis – Here I Stand (Taken from Rielism 4) [Rielism] k tomuto tracku jsem přistupoval se špetkou nedůvery po předchozích produkcích Jamese, ale toto je dost dobré, dokonce je tam špetka klasického oldschool trance soundu 8/10
13. Richard Durand & Sied van Riel – Rivella (Taken from Rielism 4) [Rielism] škoda, že jsme z tracku slyšeli tak málo, zní to dost zajímavě…solidní beat a dobrý nášup po breakdownu 8/10
14. SERVICE FOR DREAMERS: Armin van Buuren & Andrew Rayel – Eiforya [Armind] škoda, že si tato sympaťanda z německa vybrala zrovna takovej flašinet 6/10
15. Tommy Johnson – Safe Heaven [ASOT] docela pěkná melodie, která není jen o 4 notách, velmi dobré 8/10
16. Ruslan Radriges – Blaze Me Up [Suanda] tohoto producenta a jeho vrzačky jsem nikdy příliš nevyhladával, tento track však patří k jeho lepším, možní vůbec nejlepší co jsem od něj slyšel 7/10
17. DRYM & LTN feat. Adara – Rescue Me [Suanda] solidně šlapající bigrumec 7/10
18. Elite Electronic & John Swanson – Polaris [Suanda] zpočátku sice drtící vrzačka, až se mi z toho protáčí žalud, ale nakonec se z toho vyvrbí dost chytlavá melodie 8/10
19. Digital X – Kuala Lights [Armada Music] návrat tohoto projektu ve velkém stylu s masivní trancovkou? ne kdepak, dělám si srandu…prostě jen bigroom vrzačka, která zní stejně jako 100 dalších 5+/10
20. Dave Neven fat. Nuttalya – Breathing Again [Coldharbour] CH jde nějak do sebe, velice solidní track s uplift melodií 8/10
21. Matt Bukovski – Energia [Grotesque] pěkný track , ale zdá se mi že uměl chlapec i lépe? možná to chce další poslech, zatím jen 7/10
22. UDM – Placebo [Digital Society] melodikcy lepší než ten track z minule, ale škoda techy dropu 7/10
23. Manuel Rocca & Illitheas – Enchanted [Abora] pěkný melodický track s decentní dávkou euforií 8/10
24. Alan Morris – Prestige [Transistic] euforický track lehce připomínající staré dobré časy anjuny apod, z tohodle už se mi docela rozvlnily tepláky 8/10
[b]25. Ultimate & Moonsouls feat. Marjan – No One Else (Taken from A State of Trance 2017) [ASOT] tak trochu follow up na Think Twice a je to opět nádherný uplift, kterých by klidně mohlo vznikat více…toto už jsou slušné euforie až na konečníku 9/10[/b]
26. Shinovi – Indian Summer (Taken from A State of Trance 2017) [WAO138] nesouhlasím, toto není serious psy-trance jak říká Armin, je to jen něco…co na pravém psytrancu parazituje, ale tady musím uznat že se to docela povedlo 7+/10
[b]27. Alex Di Stefano – What’s The Catch [Kearnage] In Your Face přátelé! Toto je to o čem mluvím, originální sound, který neslyšíte na každém rohu, skvělá akční melodie, techy prvky ale drop je snad poprvé od Alexe melodický, takže prostě jasná petelice a totální kulobití 9/10
28. Allen Watts – Arizona (Taken from A State of Trance 2017) [WAO138] no a zpět k generic soundu, ale za to s velmi dobrou a chytlavou melodií…která vás prostě chytí, zakousne se do bradavky a nesputí 8+/10[/b]
29. Yahel & Eyal Barkan – Voyage (Omar Sherif Remix) [ITWT] víte proč je toto tak obrovská klasika? protože zněla úplně jinak než cokoliv jiného…zněla unikátně, měla úplně jiný kick a unikátní zpracování….a teď díky Omarovi se mi z toho udělá akorát opar, a navíc to zní úplně stejně jako všechno ostatní, takže díky Omare, Tvůj ghost-producer udělal z unikátní klasiky naprosto průměrný track 6/10
[b]30. Robert Nickson feat. Cat Martin – Every Sun (Factor B Perfect Sunrise Remix) [FSOE] sice asi preferuji originál, ale i toho je moc pěkná alternativní verze 8+/10[/b]
31. Chris Schweizer – Loaded [WOA138] vždyť je to furt stejné, zase stejná basovka, stejný kick…melodie uprostřed sice docela fajn, i když trochu random vyťukávaná…nevím no, asi bych na to zapařil, ale umělecká hodnota tracku se blíží bodu mrazu 6+1023. 4. 2017 v 3:17 #218704Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 810[/b]. – už jste se určitě těšili jak cigán na sociálku…a jestli se bojíš tak si to nečti, protože je tam hodně hejtu 🙂 Díky za občasné feedbacky mountainer, Pavle92 a Hasuke, welcome back 🙂
01. Armin van Buuren – This Is A Test [Armind] Toto bylo skvělé živé, kdy spousta lidí netušila jestli se jedná o skutečný výpadek anebo jen takový vtípek. Takto zpětně ten track už nemá takový efekt, navíc je škoda, že po té cool testovací pasáži přichází vrz, mohla následovat nějaká dělostřelecká trancy pasáž…za zajímavý nápad dávám nějaké ty body navíc 6+/10
02. Rodg – Right Away [Statement!] [Progressive Pick] RodG je až zbytečně moc protěžován, sice mám jeho tracky obvykle rád, ale tento není ničím zajímavý, navíc vygraduje do prázdné groovy pasáže s jemným vrzem 6/10
[b]03. Equador – Bones Of Man (Gareth Emery Remix) [Pegdoll] originál je dost pěkný pomalejší track a Gareth z toho udělal dost zajímavé taneční zpracování…překvapivě to není nijak cheesy, atmosféra je docela chladná a mně se to líbí 8+/10[/b]
04. Kyau & Albert – Trace [Euphonic] po předchozím singlu je tu zase návrat ke klasickému soundu se Stevenovými vokály, moc pěkný track 8/10
05. 4 Strings & Denise Rivera – In The Middle Of A Dream [Raz Nitzan Music] trochu pomalejší track než obvykle, ale je to pěkné, melodie silně připomíná prvotinu od Dash Berlin…hodně dreamy track 8/10
[b]06. Solarstone & Meredith Call – I Found You [Pure Trance] [Trending Track] vokálovka, která nepůsobí komerčně a navíc skvěle šlape, už si tady podupávám nožkou 8+/10[/b]
07. Omnia & DRYM – Enigma [Armind] docela klasický Omnia sound se špetkou balearic feelingu, je to docela pěkné i když není to tak chytlavé jako některé jeho jiné tracky 7+/10
[b]08. Gaia – Saint Vitus [Armind] [Tune Of The Week] tento track byl docela úspěšně utajován a lidé si myslely, že je tento track od Heavens Cry…no přiznám se, že i mě to trochu zmátlo, především vokál Sunrise je hodně matoucí…co je ještě více překvapivé je, že to zní strašně moc oldschool, pípavá melodie alá Ayla a hlavní lead zní jako Nu Nrg…to bych od Armina moc nečekal , ale je to moc dobře, protože kolovrátky jako byl třeba Stellar se mi teda moc nezamlouvaly, toto je pecka…chytlavé a strašně oldschool 9+/10[/b]
09. MaRLo & First State – Falling Down chytlavá popina s docela trancy melodií, docela to můžu 7+/10Cosmic Gate Live in studio:
10. Cosmic Gate & JES – Fall Into You (Sunny Lax Remix) [WYM] objektivně asi docela povedený remix, i když pro mě trošku umíráček, pomalé a příliš trousy 7/10
11. Cosmic Gate – Halo [Black Hole Recordings] toto je lepší, už všem dobře známý progressivní track 8/10
12. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Edge Of Life [WYM] nevím proč musím znovu poslouchat tuto uječenou odrhovačku, kterou bych šoupnul rovnou na Evropu 2, tohle z mého pohledu není trance 4/10[b]13. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun & Moon [Anjunabeats] [Service for Dreamers] klasika, kterou zná snad každý, nejen trance fanoušci, i já jí mám rád, a rád si jí zabékám, desítku ale nedám 9+/10
14. Ferry Corsten Presents Gouryella – Venera (Vee’s Theme) [Flashover Recordings] přenádherná melodie a odstřel do nebes…a nechce se mi z těch nebes vůbec dolů 9+/10[/b]
15. Airborn, Bogdan Vix & Keyplayer – Liberation [Essentializm] [Future Favorite] dost povedená Gaiovina a trošku překvapivý vítěz FF, ale jo beru, minule jsem to trochu podstřelil asi…je to chytlavé a má to něco do sebe 7+/10
16. Artento Divini – Octa [ASOT] moc pěkná melodie uprostřed, ovšem to okolo je vrz jak prase 6/10
17. David Gravell – Children opravdu si ta klasika zasloužila takto prasečí zpracování do dnešního bigroomu? Však originál je tak krásný, ten přece nepotřeboval všechny ty vrtačky a ostré štípavé synths….no tohle prostě neberu, další příživnictví od rádoby trance panáčka, která dělá tomuto stylu dost ostudu 4/10
18. Alex Wright & Allen Belg – Havana [AVA Recordings] možná má ten track takovou relax atmosféru, ale se mnou to mnoho nedělá, žádné euforie, žádný výtoky tekutin 6/10
19. Royal Zeven – Overture ani tohle nejsou zrovna žádné masturbulence…prostě dost nezáživný a obyčejný bigroom track s navrzlým spodkem 5+/10
20. Eximinds & Whiteout – Lacrimosa [ASOT] cover Mozarta?…no nejsem si jistý jestli zrovna Mozart potřeboval pokrýt…mně to přijde jako flašinetárna v typickém Eximinds ruském stylu, cítím z toho prostě Sibiř, Moskvu, vše co nemám rád 😀 6/10
21. Allen Watts – Arizona [WAO138?!] sice je to fastfood 138 track, ale nějakým způsobem se mi líbí melodie…která je prostě příjemná a lehce i euforická, jo na to bych si určitě trsnul případně i zatwerkoval 8/10
22. Frainbreeze & Cari – Stronger (Steve Allen & Enzo Remix) [Suanda Music] docela chytlavé vokály a k tomu příjemná mega-optimistická melodie, fajn track, který určitě zvedne náladu 8/10
23. UDM – Land Of Dream [Monster Pure] a takto přátelé vypadá generic uplifitng…takových tracků vychází desítky týdně…i když UDM občas překvapí, tak toto je na ASOT prostě jen průměrné 6+/10
24. Talla 2XLC – Arcadia [Critical Uprising] trochu temnější a agresivnější track než obvykle, ale když už nic tak mi přijde docela zajímavě pojatý 7+/10
25. Cold Rush feat. F.G. Noise – Raven když se spojí dva lidi, kteří kopírují sound Photographera co asi vznikne? Photographer sound a fakt, že ale totálně…melodie mi přijde spíše taková veselejší, určitě fajn track…mám ten zvuk rád, ale je fakt, že za měsíc o tom tracku už nebudu vědět 8/10
[b]26. Signum – Euphoric Hope [WAO138?!] na té melodii se mi cosi líbí…prostě je to skvělá melodie na dnešní slabé poměry, jen je škoda, že ten track není delší, prostě za pár minut je konec, chci víc 8+/10
27. XiJaro & Pitch – Reveries [Subculture] tak tento track sleduji už dlouhou dobu a to proto, že je to fakt energetická pecka…prostě obrovské turbulence, skoro až masturbulence….totálně mi to ustřelilo kalhoty takže tu teď trsám dole bez 9/10[/b]
28. Shinovi – Indian Summer docela zajímavá až éterická mezi-vsuvka, ale jinak ten zvuk je opět Vini Vici, což už je mega ohrané, ale budiž, tento track ještě má nějakou svou identitu 7/10
29. Heatbeat – Thunderbolt [Aerys Records] jak se dá čekat, trochu tvrdší náklep, ale v těch jejich tracích už nic moc není, krom té drtící basovky a beatu…no prostě asi do klubů fajn, na doma si to snad ani nepustím 7/10
[b]30. Davey Asprey – Fallout [ASOT] a opět tento track, který mě stále neomrzel…a stále mám tu melodii jako vyzvánění. Někteří volající si docela počkají na zvednutí, páč vždycky nechám dohrát kus té melodie :DDD 9/10[/b]¨
16. 4. 2017 v 3:27 #218697Anonymní uživatel
HostMno podle me venera na anaheru nema ale treba se to naposloucha casem ale dle me zatim anahera o 2 levely vyse. ..;)
15. 4. 2017 v 20:49 #218696Anonymní uživatel
Neaktivnípekny novy Super8 & Tabsm5
14. 4. 2017 v 22:50 #218694Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 809.[/b]
1. Andrew Rayel & Emma Hewitt – My Reflection (Taken from Moments) [Armind] Vždy, když vidím jméno Rayel v playlistu Asotu nebo kteréhokoliv pořadu o trance, tak se nepřirozeně naseru…ale dobrá, tohle není tak hrozné, jak bych čekal, je to sice neskutečně komerční popina a definice slova cheese, ale zase na druhou stranu to nějak nevrže a dá se to poslechnout docela i bez újmy, jen si stále myslím, že toto do Asotu moc nepatří 6/10
2. Late Night Alumni with Kaskade – Love Song (Myon Definitive Mix) [Ride] taky vokály, který na mě působí dost komerčně, sound je typickej trouse…taky posluchatelné, al e to je tak vše 6+/10
[b]3. PROGRESSIVE PICK: Solarstone & Meredith Call – I Found You (Taken from _—-) [Pure Trance] tak toto je krásná náplast za první dva tracky…sice taky vokálovka, ale s jedním rozdílem, tato nepůsobí podbízivě a komerčně, navíc tato má trancový spodek a celé je to daleko poctivější a daleko více trancy…krásná věc a celé album mohu doporučit, je sice poklidnější, ale bavilo mě 8+/10
4. Max Graham & Neev Kennedy – Guiding Light [Cycles] stejně jako předchozí track, poctivá práce…cítíte ten rozdíl mezi 1 a 2 oproti 3 a 4? Tohle je prostě poctivá vokálovka, která má trancy podkres a není to komerční a nesnaží se jen o výdělek, tak jako první dvě 8+/10[/b]
5. Ilan Bluestone & Giuseppe De Luca – Frozen Grounds [Anjunabeats] pro změnu opět vokály…tento track zůstává tak napůl mezi těma zmiňovanými případy, je trochu podbízivá, ale ne tak extrémně, prostě tak napůl 7/10
6. Fatum – Draco (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] ultimátní vrzačka, ale tak co jiného čekat od tohoto projektu…melodie uprostřed je docela fajn 6+/10
7. Ruben de Ronde X Rodg X Louise Rademakers – Riptide (Taken from TogetheRR) [Statement!] nic chytlavého na tomto tracku nevidím, žádné erekční stavy, v kalhotech taky žádné tekutiny, prostě taková v pohodě výplň 6+/10
8. Radion6 – World Of Tomorrow (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] docela chutná jednohubka, na kterou za měsíc zapomeneme, ale momentálně chutná docela dobře, líbí se mi ten hutný drop 7+/10
[b]9. FUTURE FAVORITE: Super8 & Tab – Cosmo (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] trochu mě překvapilo, že tento track porazil Gouryellu, ale stalo se…uznávám, že je to chytlavý počin se skvělou melodií, i když z mého pohledu Gouryelle nesahá ani po koule 8+/10[/b]
10. David Gravell – Explore (Taken from Discover) [Armada] překvapivě je to docela zajímavé a ta trancy melodie v breakdownu je ok, drop už je pak bigroomovina, ale zase to není tak hrozné a úspěch to asi mít bude 6+/10
11. KhoMha – Dance Electric [ASOT] taky bigroom, akorát tento je relativně protivný a nemá žádné chytlavé pasáže, jediné co trochu vyzdvihnu je docela groovy beat a vokál dance electric 4/10
[b]12. TRENDING TRACK: Ferry Corsten presents Gouryella – Venera (Vee’s Theme) [Flashover] naprostá nádhera, možná bych mohl dát i tu desítku, ale přecijen dal jsem jí Anaheře a toto tedy musí dostat 9+/10
13. SERVICE FOR DREAMERS: Solarstone – Seven Cities (Solar Stone’s Atlantis Mix) [Armada] Nevím jestli je vůbec možné udělit jinou známku než deset, prostě toto je nádhera, která mě teleportuje do nebeských výšin 10/10[/b]
14. Amba Shepherd – Wide Awake & Dreaming (Uberjak’d Remix) [Superlativ] ty utahané vokály se mi nějak nehodí k tomu psýčkovéme beatu 5+/10
[b]15. Eco & Driftmoon – Trust The Wind (Driftmoon Rework) [Pure Trance] bangin remix skvělého originálu, určitě hodně fajn alternativa, ale klidnější originál mi asi sedí o něco více 8+/10
16. Davey Asprey – Fallout (Taken from A State of Trance 2017) [ASOT] tohle už je v podstatě nyní klasika, skvělá až ikonická melodie 9/10[/b]
17. Markus Schulz – The New World (Davey Asprey Remix) [Armada] docela v pohodě rework, samozřejmě že originál to nepřekoná, ale solidní svižnější alternativa 7+/10
18. Airborn, Bogdan Vix & KeyPlayer – Liberation [Essentializm] typická Arminovka, takže taková trochu Gaia…jedna z těch povedenějších 7/10
19. Marco V – Rossen [In Charge] sice oceňuji návrat do více trancových vod, ale není to nějak ono, něco tomu chybí k těm legendárním trackům z minulosti, asi by si Marco měl sehnat lepšího ghosta 7/10
20. Myde & Ellie Lawson – Feeling It All [Amsterdam Trance] docela příjemné vokály, melodicky ale spíše takový solidní průměr 7+/10
21. Arksun – Arisen (Dave Dowsett Remix) [WAO138] fakt jsem se toho bál, remixovat takovou megaklasiku do dnešní fastfood 138 jednohubky to chce odvahu, ale není to tak špatné…ten track doslova pohání ta melodie z originálu, která je prostě nadčasová, celkově však trochu bodů srážím, protože to dalo práce tak na půl hodinku a originálu se to ani neblíží 7+/10
22. Rafael Osmo – Renaissance (Giuseppe Ottaviani Remix) [Go On Air] to už se dal i Otta na psýčkové beaty? No v každém případě melodicky a provedením je to hodně fajn, i když udělal i lepší tracky 8/10
23. Ben Gold & STANDERWICK – Vendetta [WAO138] docela fajnový track a solidní náhražka za ohranou Lethal Industry 8/10
[b]24. Ultimate – Elbrus [Infrasonic] opět nádhera, ta melodie je neskutečná, prostě si jen tak lítám mezi obláčky a kadím na svět pod sebou, skvělý pocit 9/10[/b]
25. Cubetonic feat. Dilara Gadel – So Strong (Saad Ayub Remix) [Suanda Voice] docela povedená vokálovka na pár poslechů 7/10
[b]26. Signum – Euphoric Hope [WAO138] zvukově je to o kus dál než třeba předchozí track a i melodicky je to unikátnější než většina dnešní podobné produkce, prostě top uplift 8+/10[/b]
27. Delerium feat. Sarah McLachlan – Silence (RAM Remix) Jen tak pro zajímavost, RAMův ghost je v současné době Signum, který dělal i track Soulfood…jinak na tento track jsem alergický, je ohraný a ty vokály mi fakt trhají žíly, ale to je asi jen můj takový osobní problém. Tento remix má psy-tech drop, ať už to dělal kdokoliv (RAM rozhodně ne) tak si s tím moc práce nedal, je to spíše otravné, alespoň pro mně 6/10
28. Will Rees – Escalate [Outburst] track zase jak podle šablony, takže trochu předpokládaný psy-tech drop, melodicky mi to trochu připomíná Synaesthesia, zvukově samozřejmě na solidní úrovni 7+/10
29. Greg Downey – P45 [Skullduggery] zvukově docela fajn track z tech-psy hrátkama 7/108. 4. 2017 v 19:01 #218689Anonymní uživatel
Neaktivnípěkný dílek plný dobrých songůsm5
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.