Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
7. 4. 2017 v 18:51 #218683
mountainer
ČlenHmm, Ferry mě opět odpálil k hranici 10/10 hned na první poslech. sm3 A hodně mě baví i ten novej myšák. Zbytek ještě naposlouchám, ale celkově ta 808 vypadá solidně.
7. 4. 2017 v 17:45 #218682Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 808.[/b]
[b]1. PROGRESSIVE PICK: Deadmau5 – Polaris [Mau5trap] Zrovna jsem tento track obdivoval na kompilaci We are Friends vol 6, kteoru moc doporučuji. Opravdu skvělý track s výraznou melodií připomínající 80.léta. Trochu je to ve stylu Michael Cassette 9/10
[/b]2. Jordy Eley – Elevate [Black Sunset] tento track skvěle navazuje, ještě výraznější optimistická melodie a letní hitovka jako prase, chrochtám si tu zatím 8/10
3. AxelPolo & Dominic Manns – White Island (Skylane Remix) [Freegrant] Letní pohodu nám trochu překazil vrz, totální cirkulárka se ale v breakdownu vytratí a přijde nádherná melodie s piánkem jak z říše snů…létam si tu imginárním obláčku 8/10
4. PROFF – Nephilim (Taken from Misidentified EP) [ZeroThree] dnešní epizoda mě zatím hodně baví, dlaší melodická pecka v řadě 8/10
5. MaRLo & First State – Falling Down (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] sice trochu popovější track, ale na druhou stranu alespoň moc nevrže a melodie je docela pěkná 7+/10
6. Denis Kenzo & Lucid Blue – Only Ones Alive [Denis Kenzo Recordings] Hodně typický Kenzo track, ani jsem nakoukal do tracklistu a bylo mi jasné, že poslouchám jeho…kytárka, dreamy sound, zasněné vokály, na mě trochu utahané, ale jinak fajn 6+/10
[b]7. TUNE OF THE WEEK: Super8 & Tab – Cosmo (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] Jedno z dlouhodobých ID z Utrechtu a je to opravdu melodicky krásné, ani mi moc nevadí, že to je trochu vrzačka a vlastně follow up na Mega…8+/10[/b]
8. Bobby Neon & Nick Arbor feat. Lokka Vox – What You Said (Willem de Roo Remix) [Genesis] a je tu slabší chvilka dnešního Asotu, nesmyslná vrzačka, která není zajímavá melodicky a je to takový trochu noise festival 5/10
9. Bobina – Lazy World (Taken from A State of Trance 2017) [Armind] Velice slušný rework, který je více trancy než bych čekal, ale počkejte si na Temple One remix, protože to se…poserete!!! tam chystám desítku, ale toto je za slušných 7+/10
[b]10. FUTURE FAVORITE: Davey Asprey – Fallout (Taken from A State of Trance 2017) [ASOT] Fakt mi nevadí, že ta melodie je mírně bigroomová, je to na první poslech anthem jako prase a přiznám se, že tu melodii mám jako vyzvánění 9/10[/b]
[b]11. Ferry Corsten presents Gouryella – Venera (Vee’s Theme) [Flasover] Chtělo to trochu času, poprvé mě to moc nebralo, ale teď po třetí je to už jasná husina….yes Ferry did it again 9+/10[/b]
12. TRENDING TRACK: Ed Sheeran – Castle On The Hill (NWYR Remix) zavřete už toho Sheerena do klece, a Wéčka s ním, protože tohle je ultimátní kolovrátek pro Evropu 2 5/10
13. Mark Sixma presents M6 – Las Salinas [ASOT] překvapivě velice pěkné, dokonce hodně euforické, melodie se mi hodně zamlouvá, nejlepší Sixma za hodně dlouho dobu 8/10
[b]14. M.I.K.E. Push & Robert Nickson – Tachyon [FSOE] škoda, že to Armin v nejlepším utnul, ale jinak ta melodie to je zabijárna, naprosté kulobití, Push jak za starých nejlepších časů…jen by se mi k tomu hodil nějaký jiný kick, ale i tak, toto je dělo 9+/10
15. SERVICE FOR DREAMERS: Andrew Rayel feat. Jano – How Do I Know [Armind] Jo tady ještě Rayel byl posluchatelný, navíc krásné vokály, pěkný track 8+/10[/b]
16. Tim Verkruissen – Revival [Flashover Trance] melodicky to není špatné, ale celkově trochu nevýrazné na to, že je to Flashover 7+/10
17. Ben Gold & Standerwick – Vendetta [ASOT] jasná napodobenina Lethal Industry, ale tak to nevadí, alespoň mají DJs alternativu a nemusí furt tu Industry hrát, raději toto 8/10
18. Dan Thompson – Lucid [Coldharbour] solidní šlapavější track, na CH mi to přijde i dost trancy 7+/10
[b]19. Cold Blue – Once In Time [Subculture] tímto trackem otvíral JOC svůj TM set a je to opravdu pozoruhodný uplift, z tohodle už se mi solidně ohrnuje předkožka 8+/10
20. Dennis Pedersen – What We Have [Emergent Skies] Pedersen je můj velký favorit a opět nám doručil luxusní dílko, nádherný dreamy uplft, přesně tak jak to mám rád, lítám si tu na obláčcích a to zcela nahý 😀 9/10[/b]
21. Leroy Moreno – Aurora [Vandit] skvělá melodie alá PVD, ale kick mi přijde takový přehnaně soft 8/10
22. Black XS – Promonition (David Forbes Rework) [Aria Digital] docela slušná melodie v breakdownu , ale drop mě dost naštval 7/10
23. M.I.K.E. Push – Sonorous [WAO138] hodně slušný beat a temný sound, ale trochu škoda toho dropu do nemelodické pasáže, Tachyon je o kousek lepší 8/10
[b]24. Ciaran McAuley – Thoughts Become Things [Grotesque] euforie, emoce…to vše se mi dostavuje a cítím to až mezi půlkama 8+/10
25. RAM feat. Cari – Soulfood [FSOE] velice zvláštní, ale propracovaná melodie, která je velmi epická a trochu dramatická…hodně zajímavé dílko 8+/10
26. Ucast – Icey [Grotesque] masivní kulobití a naprosté masturbulence, tohle má prostě neskutečné grády…nepotřebujeme Photographera, kldyž máme Ucasta 🙂 9/10[/b]
27. Mark Sherry – Gravitation (Marco V Timelapse Remix) [Outburst] docela zajímavě pojatý remix, i když se mi daleko více líbí Second Sine Remix z minula, ale i tak Marco V je asi back ve formě 7+/10
28. Paul Denton – Splinter [Kearnage] jojo, trošku jako starý Picotto, jenom takové méně výrazné 7/10
[b]29. Alan Morris & Elles de Graaf – Calm In The Night (Ferrin & Morris Remix) [Amsterdam Trance] skvělý uplift od této osvědčené dvojice, připomínající trochu Sound Of Goodbye v určitých pasážích 🙂 8+/10[/b]7. 4. 2017 v 7:31 #218681Anonymní uživatel
NeaktivníTak to mě poserte 🙂 ASOT 808 hodnocení bylo už hotové…psal jsem to v práci a zapomněl jsem to uložit, kolegyně mi to natvrdo vykřížkovala….takže dnes večer znovu 😀 repete…
2. 4. 2017 v 1:20 #218674Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 807.[/b]
01. Alpha 9 feat. Koven – Only Good Mistake [Anjunabeats] Arty přesně tak jak si ho pamatujeme z jeho nejlepšího období…pěkná vokálovka a božská melodie na pozadí 8/10
02. Somna feat. Matthews Sleeper – My Shelter [Armada Captivating] Překvapivě mě ani tak nevadí ty vokály, ale melodie je až příliš cheesy, i když je posazená do docela dobrého beatu a basovky 6+/10
03. Rene Dale – Metadome [Alter Ego] melodie uprostřed je skoro až erektivně nádherná, vše okolo je ale docela těžkej vrzing 7/10
04. Dash Berlin feat. Bo Bruce – Coming Home [Armada] [Trending Track] ucházející vokály ale uši-trhající melodie 4/10
05. Ørjan Nilsen – Tradekraft [In My Opinion] nenazýval bych to tech-trancem, pro mě je to obyčejný bigroom tak trochu v typickém Orjan stylu…nevím proč jsou v trance pořadech podporováni umělci, kteří se oficiálně staví trancu k zády 5/10
06. Aurosonic & Denis Karpinsiy With Kate Louise Smith – Heaven (Progressive Mix) [Raz Nitzan Music] [Progressive Pick] velice typický Aurosonic styl…kdo je má rád, bude si lebedit i u tohoto tracku 7+/10
07. Farius – Westwood [Statement!] docela slušný proggy track s trousy prvky 7/10
08. Fedde Le Grand – Dancing Together [Darklight Recordings] trochu překvapení, ale tak proč ne na zpestření…furt mě to rozčiluje méně než Rayel, house track s chytlavým vokálem / motivem 6/10
[b]09. Davey Asprey – Fallout [ASOT] ale podívejme kdopak se nám to vyklubal z tohoto tracku, který byl v posledních dnech hodně diskutovaný a lidé tipovaly, že jde o Armina nebo NWYR…kdepak, Asprey nám vytřel zrak a možná si s náma tak trochu vytřel i jiný otvor 🙂 velmi chytlavá, anthemická melodie s ostrým synthem 9/10[/b]
10. Ed Sheeran – Castle On The Hill (NWYR Remix) odrhovačka z minula 6/10
11. STA – Enigma [Above All Records] [Future Favorite] jsem rád že vyhrál tento nenápadný track s velmi zajímavě poskládanou melodií 8/10
12. Adip Kiyoi – Territory [Trance All Stars] trocha té české účasti v podobě labelu…a docela typickej styl alá Armin 7+/10
13. Armin van Buuren feat. Kensington – Heading Up High (First State Remix) [Armind] [Service for Dreamers] zatím rozhodně nejméně trancy track v této rubrice dreamerů…Armin tvrdí, že podmínkou je, aby to byl trance a já si nejsem moc jist jestli tuto podmínku tento track splňuje 6/10
[b]14. Mark Sherry – Gravitational Waves (Second Sine Remix) [Outburst] výborný a netradiční remix, strašně se mi líbí ten beat, který je úplně jiný než je dnes zvykem, petelice 8+/10[/b]
15. Allen Watts & Nitrous Oxide feat. Aneym – Follow You (Allen Watts & Mike Sanders Remix) zpět trochu k tradičnějšímu soundu, který už máme všichni zažitý, docela solidní uplift předělávka, i když úplně vlhký nejsem 7+/10
16. Allen & Envy & Mhammed El Alami – Perception (Steve Dekay Remix) [Critical Uplifting] podobný případ, velmi slušný uplift, ale postrádám nějakou originalitu, či moment, ze kterého bych vypustil nějaké tekutiny do textilu 7+/10
17. A.R.D.I. – Awakening [AVA White] docela klasická ARDI melodie, ale co mi trochu vadí je onen zastřený synth…opět jsem jenom tak nalomen, ale zatím nenastaly žádné masturbulence 7+/10
18. DRYM & Jennifer Rene – Smile (Amir Hussain Remix) [ASOT] další solidní předělávka do dnešního typického uplift soundu, je to dost fajn, ale zase tomu chybí větší wow efekt 7+/10
19. Sam Laxton – Decadence [Always Alive] melodicky mě tent track chytl nejvíce z posledních 4-5 tracků , opravdu skvělý dreamy uplift 8/10
[b]20. Paul Van Dyk – Touched By Heaven [VANDIT] ještě o stupínek lepší, fantastická melodie….toto se PVD vážně povedlo a jen to potvrzuje jeho skvělou formu 8+/10[/b]
21. Sean Tyas – Black & White [VII] já vám nevím…raději bych zpět toho upliftového Tyase, toto je zase psy sound na jedno brdo, naprosto nerozpoznatelný od jiných produkcí, jako výplň asi ok 7/10
22. Nomosk – Duel [Suanda Music] Arminovi se nepovedl příliš přechod, ale trochu to zamaskoval vykecáváním, jinak track je to průměrný s typicky ruskou mrazivou melodií 7/10
23. Honan – Never Surrender [Monster Force] dost povedená melodie v breakdwonu, škoda toho techy alarm dropu 7/10
24. Craig Connelly & Sue McLaren – Home (Will Rees Remix) [Higher Forces] skvělý track, ale preferuji spíše originál, který má trochu více euforií a emocí 7+/10
25. Neptune Project feat. Polly – Destiny (Magnus Remix) pěkný beat, skvělý breakdown, ale nejsem zcela přesvědčen o tom acid dropu, takže opět 7+/10
26. Roman Messer & Ruslan Radriges – Stronghold (Attilla Syah Presents Gamma Remix) [Suanda Dark] psýčková mánie, asi fajn a na akci to bude solidní rozbíječka, ovšem osobně tento styl považuji už mírně za zenitem 7/10
[b]27. 8 Wonders – Blackbriar [Be The Change] toto je ovšem jiné kulobití! masivní techy spodek a úplně jiný základ tracku než je dnes zvykem, což je jeho obrovské plus, zní to oldschool, zní to techy a zní to daleko více analogově než dnešní produkce…je to sice trochu podobné jako Simulated, ale to není na škodu, hodně poctivá práce a masivní tech-trancer 9/10[/b]
28. Armin van Buuren Presents Rising Star feat. Betsie Larkin – Again (Reoder Remix) [Armind] v podstatě podobné jako Morphův remix, sice kvituji zvednutí tempa, track potřeboval nakopnout, ale drop do triplets psýčka mě trochu zklamal 7/10Toto byla jedna z těch slabších epizod, kde vyniká jen pár tracků…
26. 3. 2017 v 4:35 #218666Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 806.[/b]
1. Dash Berlin feat. Bo Bruce – Coming Home (Club Mix) (Taken from We Are 2) [Armada] Bylo to opravdu nutné, hrát tuto EDM srajdu? Vokály převzaté z jiného tracku ještě docela udjou, ale ta EDM melodie, to je normální vražda…prostě koule v mlátičce 3/10
2. TUNE OF THE WEEK: Nic Toms – Dream Big [Statement!] no tohle bude velký hit, chytlavá vokálová pasáž Dream Big a celkový festovalový nádech…docela jasný budoucí hit 7/10
3. Ana Criado – Still There’s You [RNM] jako vždy krásné vokály, že by se z toho jednomu ohrnovala předkožka, melodicky fajn, ale celkově je to celé zabalené do trouse obalu, což je škoda 7+/10
4. PROFF & Fon.Leman – Just Don’t (Taken from the Misidentified EP) [ZeroThree] zajímavý breakdown navozující náladu 80 let a elektro soundu, celkově ale až příliš výplňový track 6+/10
5. TRENDING TRACK: Ed Sheeran – Castle On The Hill (NWYR Remix) opáčko komerčního braku z minula 5/10
6. Whiteout – Forces [A State of Trance] klasická Arminovka / Gaiovina, se mnou tyto tracky nic nedělají, vždycky si akorát vybavím pohřeb 6/10
7. Suncatcher – The Beach [Always Alive] mnohem příjemnější sound, letní hit, mám chuť si dát koktejlek a lehnout si do vany a představovat si, že jsem u vody 7+/10
8. PROGRESSIVE PICK: Namatjira & STVN – Drizzly Summer [Armada Electronic Elements] v minulusti dělal Joost Van Der Vleuten i uplift, kdo si pamatuje třeba jeho skvělou Calangute? Toto je však progressivnější sound a tím myslím opravdový progressive sound, ne to co bývá někdy špatně označováno jako prog (současný bigroom a trouse)…toto je jiné kafe a opravdová kvalitka 8/10
9. Jaytech – Inspire [Anjunabeats] pěkná melodická smyčka a jinak docela klasický Anjuna sound…melodie je dost zajímavá a pěkně se rozvijí 8/10
10. Armin van Buuren presents Rising Star feat. Betsie Larkin – Again (Alex M.O.R.P.H. Remix) (Taken from ASOT 2017) [Armind] jo tenhle track potřeboval nakopnout, ale ten drop do prázdna to nemálo zkazil 7+/10
[b]11. Paul van Dyk – Touched By Heaven [Vandit] wow opravdu krásný a nevšení melodický track od PVD, chlapec jede…jak bába do Kauflandu 9/10
12. SERVICE FOR DREAMERS: BT – Skylarking [Armind] pěkně zvolená klasika a pohodový až relaxační proggy track s velmi chytlavou melodií 8+/10[/b]
13. Ghost Rider & Bizzare Contact – Wonderland [Spin Twist] docela zajímavě provedený track s psýčkovými prvky, docela klasický Spin Twist sound 7+/10
14. Chris SX & C-Systems – Indigo [Digital Society] velmi klasický současný uplift sound, trochu šablonovitý, avšak s velmi solidní melodií, určitě nadprůměr 8/10
[b]15. Daniel Kandi & Dreamy – Match Made In Heaven [Always Alive] je fajn vidět Kandiho zase zpět a v docela solidní formě, hodně typická Kandiovina 8+/10[/b]
16. Heatbeat – Bondi [AERYS] ten psýčkový beat je docela solidní napalm, ale melodicky ani nijak jinak mě to moc nezaujalo, prostě taková napalmová jedohubka jako vždy 7/10
17. Airborn, Bogdan Vix & Keyplayer feat. Danny Claire – What Is Loneliness (Skylex Remix) [Essentializm] docela pěkná vokálovka s euforickými prvky, ale úplně ze židle mě to nezvedá 7+/10
18. STA – Enigma (Melodic Mix) [Above All Records] dost zajímavá a ne tak úplně běžná melodie a za to dávám bodík navíc tomuto zajímavému vyliftěnci 8/10
[b]19. FUTURE FAVORITE: Ferry Tayle & Dan Stone – Vona [Fables] opravdovu krásný uplift, možná skoro až vzorový dreamy uplift od těchto dvou velikánů 9/10[/b]
20. Andre Visior & Mind X – Eclipse [Go On Air] opět docela zajímavě provedený uplift, do legín jsem si z toho nenasral ,ale jinak moc fajne 8/10
[b]21. Harry Square – Ricochet [Infrasonic] trošku jsme odbočili z uplift soundu k tomuto hodně šlapavému a taky hodně chytlavému bigroom trance tracku, je to Infrasonic, takže kvalitka garantována 8+/10[/b]
22. Saint Sinners & Allion – Argentum [Mike Push Studio] solidní track s dramatickou melodií 7/10
[b]23. Davey Asprey – Sunbreaker [Grotesque] parádní track s Grotesque kompilace, uplifter jak řemen a docela mi rozfofroval legíny 8+/10
24. Robert Nickson – Heliopause [Grotesque] jak říká Armin, prostě se jen zastavit, přestat myslet na všechno a nechat se unášet tímto fantastickým trackem 9+/10[/b]
25. Solarstone vs Scott Bond – 3rd Earth (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Mix) [Rebooted] předělávka ikonické klasiky do novodobého uplift soundu…nooo…není to vůbec špatně provedené, ale asi zůstanu u původní verze 8/10
26. RAM – RAMexico vs Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE – Saving Light (Armin van Buuren Mashup) tenhle mashup mě nijak nesere, což se dá považovat za úspěch, ale stejně mám raději RAMexico samotné 8/1020. 3. 2017 v 18:08 #218660Anonymní uživatel
Neaktivní] Above & Beyond – 1001 opravdu prijemny track,a i ja v nem slysim Hello
20. 3. 2017 v 18:08 #218661Anonymní uživatel
Neaktivní] Above & Beyond – 1001 opravdu prijemny track,a i ja v nem slysim Hello
17. 3. 2017 v 15:50 #218656mountainer
ČlenFreezer: zkus to, vezmeš si do studia svoje pověstné legíny a sledovanost je jistá! nehledě na to, že můžeš dělat recenzi ASOTu živě a do kamery ukazovat udělené známky sm2
17. 3. 2017 v 8:54 #218654Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 805.[/b]
01. Ed Sheeran – Castle On The Hill (NWYR Remix) W&W back to trance??? Ehm ne! Nejspíše to jsou oni, ale trance rozhodně nečekejte…je to v podstatě taneční EDM remix tohoto songu, špatné to není, ale trance to rozhodně není 6+/10
[b]02. Above & Beyond – 1001 [Ajunabeats] toto je ale jiná liga, skvělý track a takové trochu pokračování tracku Hello…chytlavé, melodické a docela se mi z toho zapalují lýtka 9/10
03. ID – Neiloj [Doorn] luxusní track z minulé epizody, Sander zpátky ve formě, toto je temná a unikátní jízda, opět si z toho kvalitně seru do čepice 8+/10[/b]
04. LTN – Apollo [AVA Recordings] vcelku pohodový prog s choppovanýma exo vokálama, lehce navrzlého typu…na poslech fajn, ale pro mě trochu výplňovka 7/10
05. Ferry Corsten – Blueprint [Flashover] Nový singl z alba volně ke stažení…první poznatek je, že je to trancy, ale nepřijde mi ničím extra výjimečný popravdě, možná to chce více poslechů, v rámci dnešního standardu je to jasný nadprůměr, ale prozatím… 7+/10
06. Kyau & Albert With Francesco Sambero feat. M. Wood. – Gamla Stan [Euphonic] [Tune Of The Week] hned od začátku mě zaujala chytlavá basovka, nicméně další vývoj je krom netradičních vokálů vcelku takový standartní…mám toto duo velice rád, a i v tomto tracku je jejich rozpoznatelný sound, ale tentokrát mi nepřijde až natolik výjimečný jako třeba Memory Lane 7+/10
07. Eximinds – Aeneas [FSOE Excelsior] navrzlý track, dlouhý operní breakdown a po něm nástup takové té typické Gaia-like melodie, toto není příliš můj šálek 5+/10
08. Myon X Fatum feat. Marcus Bently – Rain (Lange Remix) [RIDE Recordings] už originál mi přišel dost overrated a tento remix to o mnoho nevylepšuje 6+/10
09. Eelke Kleijn – Rubicon [DAYS like NIGHTS] [Progressive Pick] docela zajímavý progressivní track od jednoho z průkopníků tohoto stylu, i když v minulosti dělal i uplift (Midor and Six4eight) 7+/10
[b]10. Ruben De Ronde x Rodg – Whoop [Statement!] toto je naprosto unikátní track a klidně by mohl být hymnou k nějakému eventu…whoop, whoop, whoop 8+/10[/b]
11. Giuseppe Ottaviani – Countdown (On Air Mix) [GO On Air!] nakopnutá verze tohoto fajn album tracku, docela mi to rozfofrovalo tepláky 8/10
12. Andrew Rayel – Tacadum [WAO138?!] tak to je docela šílenost, umělecká hodnota nula, ale řekněme, že to asi pobaví 5/10
13. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – We’re All We Need [Anjunabeats] [Service For The Dreamers] opravdu nádherný track s vokály, které mají hloubku, už teď je to jasná klasika 9+/10
14. Attila Syah & Cari – Dark Side Of The Moon [Suanda Music] Stejný styl jako starší Rayel, nic co by mi roztočilo údy 6/10
15. Dan Thompson – Neptune [ASOT] solidní šlapavější track, ale také mě to ještě nechává v klidu 7/10
[b]16. Robert Nickson – Heliopause [Grotesque] [Future Favorite] tak ale pozor, tady už se mi docela roztáčejí ponožky a tepláky už taky fofrují do plných obrátek, protože toto je prostě odstřel a zasloužený FF 9+/10[/b]
17. Jordan Suckley – Ritual (ReOrder Remix) [Damaged] docela fajnový a pohodový remix, kde je vcelku jasný ReOrderův rukopis, či nohopis, či snad jen piss? 8/10
[b]18. Ahmed Romel vs. A&Z – Revive [WAO138?!] člověk si docela počká během breakdownu, co že z toho vlastně vyleze a výsledkem je parádní táhlá melodie 8+/10[/b]
19. Sam Laxton – Local Anaesthetic [AVA White] velice příjemný uplift, s melodií alá Photographer…8/10
[b]20. Alex M.O.R.P.H. feat. Kim Kiona – Coming Home (Club Mix) [VANDIT] [Trending Track] opravdu skvělý track, především pak ve své dub verzi 8+/10[/b]
21. Dark Fusion – Mystery [GO On Air!] uplift, který sice není nijak vyjímečný, ale stejně potěší 8/10
22. Ben Gold – Pilot [ASOT] docela dirty track, který už v Asotu Ben odprezentoval, patří sice k těm unikátním, ale na můj vkus je to trochu monotoní 8/10
23. Ava Mea – In The End (Amir Hussain Remix) [Armada] originál je naprosto skvělá klasika ze zlatých progressive dnů, tento remix je jen čisté převedení do uplifting beatů, nový kabátek sice tracku nedělá ostudu, ale starý jí sluší více…8/10
24. Peter Santos feat. Tim Hilberts – Where Do We Go [Aria Digital] nejsem moc velký fanda těch vokálů, ale instrumentálně je to moc fajn 8/10
[b]25. Ferry Tayle & Dan Stone – Vona [FSOE Fables] spojení dvou gigantů a naprostých bohů co se týče uplifting soundu…dopadlo to skvěle, prostě krásný uplift se zasněnou melodií 9/10[/b]
26. Thomas Knight – Emerge (Heatbeat Remix) [Genesis Recordings] Heatbeat a jejich typický dirty sound…a typický in ya face drop s basovkou jak víno 8/10
[b]27. WAIO & Bryan Kearney – Futura [Kearnage] 145 bpm? tak to jsou solidní masturbulence!! psýčkové hrátky a solidní melodie a hlavně kotel energie…docela šílenost a asi nejrychlejší track v Asotu ever 8+/10[/b]17. 3. 2017 v 8:51 #218653Anonymní uživatel
Neaktivnímountainer: no tak zatím jsem se nehlásil a fronta je asi dost dlouhá, ale tak jako můžu to teoreticky zkusit, proč ne 🙂
14. 3. 2017 v 23:19 #218648mountainer
ČlenPěkné studio má, chlapec. sm3 Freezere, neuvidíme tě v nějaké epizodě jako Dreamera?
10. 3. 2017 v 9:22 #218644Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 804.[/b]
01. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Standerwick Remix) [Armind] přiznám se, že mám raději Club mix, Standerwickův remix je sice jakoby více trancy, ale jde znát, že podepsal smlouvu s Armadou tudíž s ďáblem, jen těžko můžeme od Standy očekávat nějaký bangin 138 remix v následujících dnech…7/10
02. Jeremy Vancaulart feat. Holly Drummond – Let Go [Black Sunset Music] poklidnější vokálovka, která příliš moje faldy nerozhoupala 6+/10
03. Memory Loss – Maybe Tomorrow [AVA] velice pěkný progresivní track, připadám si že létám mezi obláčkama jako superman (nebo spermaman??) 7+/10
04. Cabriolet Paris Feat. Theo – This Life IS Yours (Beatsole Remix) [Euphonic] ty vokály jsou mírně diskutabilní a zavání komercí, ale jinak by to bylo po melodické stránce dost fajn 7/10
05. ID – Neiloj [Doorn] [Tune Of The Week] hodně dobře Sander, žádnej vrz ale docela poctivej oldschool dark trancy sound šmrncnutý techem, prostě trochu styl Purple Haze 8/10
06. Farius – Sweet Deception [Delirium Recordings] pohodový prog soundem, tak jak bych od Farius čekal 7+/10
07. David Gravell – Energy [ASOT] zatím to bylo dnes bez vrzu, ale pozor přichází dvorní vrzač, minule jsem dal 7, ani nevím proč, asi jsem si vzal moc houbiček, protože to není až taková sláva, prostě bigroom odrhovačka 6/10 jinak se mi líbí jak Armin říká, že je pro něj důležité kdo hraje před a za ním na festivalech a podle toho se pak zařídí on sám…profi přístup
08. Matt Fax – Phantom [Colorize] [Progressive Pick] moc pěkné, melodická smyčka, která se postupně rozvijí a graduje 8/10
[b]09. Estiva – Barba [Statement!] tohle bych nazval souslovím crazy madness, málem jsem vysřelil z tenisek 8+/10[/b]
10. 4 Strings – Solid Sessions [Amsterdam Trance] tak toto je hodně klubový track, žádné extra melodie nečekejte, jsem trochu zklamán, i když věřím, že naživo to fungovat bude 7/10
11. Protoculture – Music Is More Than Mathematics (Tempo Giusto Remix) [Armada] originál pro mě zůstává tou lepší verzí, ale není to špatný groovy techy remix 7/10
12. Mike Shiver vs. Matias Lehtola – Slacker [Captured] [Service For The Dreamers] abych se přiznal, tak si tento track příliš ani nevybavuji, je to takový pohodový letní trance track, který poslouží jako soundtrack při opalovačce 7+/10
13. Eric Prydz – Opus (GMS Rework) zrychlená verze tohoto tracku už tu jednou byla, proto to není nic až tak unikátního 7+/10
14. Aly & Fila – Beyond The Lights [FSOE] [Trending Track] melodie je na mě trochu moc utahaná, objektivně je to ale dobrý track 8/10
15. Amir Hussain – Saturn [In Trance We Trust] tak nějak podle očekávání velmi slušný 138 track 8/10
[b]16. Will Atkinson – Awake [VII] velice originální dílko, které je sice možná celkově trochu monotonií, ale nedá se mu upřít, že vybočuje z dnešní generic 138 produkce 8+/10[/b]
17. Alex M.O.R.P.H. feat. Kim Kiona – Coming Home [VANDIT] [Future Favorite] skvělá klubová předělávka, ale jak už jsem psal minule, chtělo by to dubík 8/10
[b]18. SHOLAN – Bring It Back [Monster Pure] tenhle track mě chytil už od prvních vteřin, úžasný trance a tak trochu návrat k esencím trance soundu, melodie je do mrtě promakaná a vyliftěná 9+/10
19. Ozo Effy – Deep Reality (Ultimate Remix) [Infrasonic] Ultimate a Infrosonic…naprosto osvědčená kvalita a naprosto luxusní uplifitng 9/10
20. Robert Nickson – Heliopause [Grotesque] tak tenhle track se pohybuje po světě už dlouho a známe ho třeba i z kompilačky Grotesque a konečně se dočká samotného releasu, a je to naprostá trance nádhera…votočte tu volumáž doprava jak říká Armin a připravte se na pořádný trance s kvalitní melodií jak za starých časů 9+/10[/b]
21. Exis – Mantra [WAO138?!] a sakra, vykradači hrobek zase útočí, orientální vsuvka není úplně marná, beat je ovšem typické dnešní psýčko, které je prostě jen Vini Vici kopií 7/10
22. Gerome feat. Cassandra Grey – Memory Lane (DEn Rize vs. Levekar Remix) [Emergent Skies] Gerome je skvělý sám o sobě a navíc si umí vybrat šikovné remixéry…originál znám už dlouho, Gerome mi před pár měsíci posílal teaser na ohodnocení a tento remix je o něco lepší (i když má techy drop)…mimochodem Cassandra Grey je prý jeho sousedka, která nemá žádné zkušenosti se zpíváním 8/10
[b]23. Talla 2XLC & Allen Watts – Helix [WAO138?!] ukázkový 138 nátěr jak se patří 9/10[/b]
24. Johnny Yono – Evil Intent [ASOT] ústřední motiv je hodně evil, normálně se bojím, regulérně si seru pod peřinou 8/10
25. Paul Oakenfold – The Dreamstate Theme [Insomniac] hustě Armin, jak přiznal že se mu ten track moc nelíbí 😀 a já se mu nedivím, však je to divný a skoro až amatérský počin a jako hymna je to slabé jak čaj 5/10
[b]26. Zack Mia – Connected [Digital Society Recordings] tak toto je jiná káva, nádherná trancy melodie alá PVD, toto já rád, toto mě vzrušuje více než sněhulák o třech koulích 9/10[/b]
27. Adam White feat. Martin Grech – Ballerina (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Remix) [ReBoot Recordings] solidní rework tohoto epického díla na závěr, pravdou je že tenisky mi z toho úplně nevystřelily 8/105. 3. 2017 v 11:47 #218636Anonymní uživatel
Neaktivnínemůžu si pomoct, ale ASOT se nám nějak lepší,že?sm5
4. 3. 2017 v 20:33 #218635Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 803.[/b]
01. ATB & Andrew Rayel – Connected [Armind] možná spolu tihle dva dostatečně dlouho nesouložili, když vznikla taková jednohubka, nicméně asi to byla docela povedená rychlovka…je to docela příjemný jednoduchý housey track 7+/10
02. Protoculture & Daniel Baron – Back To Life [Armada] překvapivě mě tento track moc nerozčiluje, a to ani ty vokály, docela pěkné je to i melodicky a nevrže to 7+/10
03. Conjure One feat. Hannah Ray – Kill The Fear (Farius Remix) [ASOT] zatím jsem spokojen nic nevrže a valí se na nás docela příjemný proggy remix připomínající tvorbu Rodge a Rubena 7+/10
04. Floe & DJ T.H. Feat. Katie Miles – Like A Miracle (Denis Kenzo Remix) [Entrancing Music] [Future Favorite] musím uznat, že tento track patří k těm akčnějším a výraznějším od tohoto chrliče tracků 8/10
05. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) (MaRLo Remix) [Armind] na tomhle tracku se mi líbí ten cool bigroom drop (který je v této epizodě odtsraněn), všechno ostatní je solidní flašinetárna 6+/10
06. Nianaro – Bethlehem [Black Sunset Music] tohle je jedna z dalších napodobenin Gaia soundu se vším všudy, na mě tyto tracky nijak nepůsobí a všechny údy zůstávají v klidu 6+/10
07. David Gravell – Energy [Tune Of The Week] prej rising star of trance scene 😀 já si myslím, že tento mladík má pouze trancové pozůstatky v sobě…ale jinak je to prostě bigroom…a takový je i tento nový track, který má však několik unikátních zvučíků a celkově je stylizován do současného Armin soundu, ta melodie není úplně k zahození vám povím 7/10
08. Danilo Ercole – Cosmic (Lycii Remix) [Ohm Music] tak jsem si spokojeně hladil poprsí, že v této epizodě není žádný vrz a tady ho máme…hodně vrzavé, hodně trousy 5/10
09. Snatt & Vix feat. Diana Leah – Soapte (Attila Syah Remix) [Ask4 Records] tento track hodně připomíná tvorbu Rayela, i když je o něco přijatelnější a nemám z něj žádný větší průjem 6+/10
[b]10. Estiva – Barba [Statement!] [Progressive Pick] toto už v Asotu zaznělo, ale opáčko beru, tento track je ďábelský a to prostě killer jako svině…techy prvky, možná i prvky bigroomu, ale celkově to prostě je nátěr, škoda, že Armin pustil z toho tracku jen kousek, volume jde i tak nahoru 8+/10[/b]Alex M.O.R.P.H. Guest Mix:
11. Alex MORPH feat. Kim Kiona – Coming Home (Club Mix) [VANDIT] solidní klubová předělávka, tak jak se na Morpha a jeho team sluší, osobně bych určitě raději bral dub 8/10
12. ID – ID wow hodně mrazivá atmosféra v tomto psýčkovém počinu, to se mi líbí 8/10
[b]13. Mhammed El Alami – These Moments hodně typickej sound tohoto producenta, který tak trochu z mého pohledu nahrazuje mírně ztraceného Kandiho 8+/1014. Armin Van Buuren – Coming Home [Service For The Dreamers] mě se strašně líbí existující ale těžko dohledatelný no guitar edit…protože ta kytara je tam naprosto hrozná, ale trancová pasáž je luxusní a emotivní až po koule 9/10
15. Sam Jones – Good Love [Kearnage] naprosto rozpoznatelný sound a dost dobrý track se spoustou zvukových zvratů a efektů 8+/10
16. Ana Criado & Alan Morris – Border Line [Amsterdam Trance] krásný dreamy trance track, který minule zazněl bez hlavní melodické pasáže 8+/10
17. Headstrong feat. Stine Grove – Time (Steve Allen & Allen Watts Remix) [Sola Records] další track, který byl v minulé epizodě tak trochu ustřihnut, tady slyšíme o jaké kulobití jsme přišli 9/10
18. Craig Connelly Feat. Jennifer Lawrence – How Can I (John O’Callaghan Remix) [Higher Forces Records] všechny 3 existující verze tracku jsou luxusní, vokály jsou moc pěkné až sexy 9/10
19. Talla 2XLC & Allen Watts – Helix [WAO138?!] no nekecej, trance na tomto labelu zase jednou a to dost luxusní, hodně masivní spodek 9/10
20. RAM feat. Stine Grove – Forever And A Day (Giuseppe Ottaviani Remix) [Grotesque Music] velice slušná alternativa ke Standerwick vs RAM remxiu, který asi ale zůstává o špetku lepší 8+/10[/b]
21. Vini Vici – FKD Up Kids [Iboga Records] o čem že je ten track? Vzít nějaký chytlavý sample, nalepit ho doprostřed mezi už milionkrát slyšený psýčkový kick a je to hotovo…já už vám to chlapci moc nežeru, bylo to zábavné jednou, dvakrát…teď už moc ne, ale pořád je to jeden z těch lepších současných psy tracků 7/10
22. Aly & Fila – Beyond The Lights [FSOE] [Trending Track] na mě je ta melodie až příliš smutná a až příliš exotická…track je to fajn objektivně, ale na mě moc jeho kouzlo nedolehlo a nedochází k žádným erekcím 8/10
[b]23. RAM vs. Gareth Emery & Standerwick & HALIENE – RAMexico Saving Light (Armin van Buuren Mashup) je to sice fajn mashup, ale mám raději samotné RAMexico 8+/10[/b]
24. Attila Syah pres. Gamma – Hello Earth [Suanda Dark] další track mírně parazitující na Vini Vici soundu, jen ne až tak okatě 7/10
25. James Cottle – Kesselhaus [VANDIT] docela pěkná melodie a mírný závan klasického PVD soundu 8/10
26. Heatbeat & Jordan Suckley – Brutal [Damaged Records] dost typická Heatbeat melodie, drop je typický Suckleyho head-noding…spíše klubová věc 7+/10
27. Mark Sherry & 2nd Phase – Killer Twist [Outburst Records] velice solidní tech-trance, který je mi stylově trochu blíže než předchozí drtikul track 8/1026. 2. 2017 v 21:48 #218627Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 802.[/b]
01. Andrew Rayel feat. Eric Lumiere – I’ll Be There [Armind] Slyšet Erickův hlas má podobný efekt jako moucha v uchu, prostě vás to otravuje, skoro až sere, ale nevíte jak se toho zbavit, tak jedině asi skip 🙂 ve slutečnosti je to docela chytlavá juchačka, která se ale do ASOTu nehodí 5/10
02. Thorisson & Simon Latham & Robert Darry – Here We Are (Mino Safy Remix) [Cloudland Music] Mino už taky neví co s roupama a tak se vrhnul na komerci, tady jsou lepší vokály (připomínají mi zpěváka z Tears For Fears nebo něco takového) a i melodicky to není úplně marné, ale je to spíše diskotékový track, na trance akci prosím ne nebo uteču 6/10
03. Mark Sixma feat. Betsie Larkin – Invincible [Armind] velmi juchavá rádoby euforická záležitost, která je sice trošku více trancy než předchozí tracky, ale je to cheesy jak od ušatého myšáka Mickyeho 7/10
04. Genix – Olympus [Anjunabeats] zpočátku sice vrtačka přímo do varlat, ale následná melodie je teda luxusní, akorát teda Armin zapomněl, že Genix byl taky na Asotu…no to je holt riziko přímých přenosů 7+/10
05. FloE & DJ T.H. feat. Katie Miles – Like A Miracle (Denis Kenzo Remix) [Entrancing Music] docela solidně šlapavá záležitost, dokonce to rozhoupalo moje faldy 7+/10
06. Andy Moor & Lange pres. Stadium 4 – Unity [ASOT] [Tune Of The Week] zvukově si s tím chlapci vyhráli jak já s legem, když se nudím…škoda, že melodicky to není až takový zázrak 7+/10
07. FEEL & Jaren – Losing Time [FSOE Excelsior] sice slušný, ale mírně utahaný track, dokonce jsem se přistihl, že jsem vážně zívnul…ještě, že není léto a nespolknul jsem komára 6+/10
[b]08. Ultimate – Horizon [InfraProgressive] zpočátku opět trochu vrz od tohoto upliftera, ale náslaedná melodie je skoro až nebesky krásná, toto je jeden z nejlepších trousů (společně s Andrew Bayer – From The Past), které jsem kdy slyšel…paradoxní je, že je to od typického upliftera 8+/10[/b]
ATB Guest Mix:09. ATB & Andrew Rayel – Connected [Armind] Když jsem slyšel ukázku tak jsem to docela odsoudil, ale plný track je v pohodě…vůbec to nevrže, piánko je dost příjemné, prostě docela příjemný housey track, jen jde trochu znát že byl vyplozen dost rychle, moc dlouho spolu chlapci nesouloužili 7/10
10. RÜFÜS – Innerbloom (ATB Remix) [Sweat It Out!] tato verze se od originálu mnoho neliší (mimochodem nemám rád lišky)…ale tak či tak je to moc pěkný alternativní dance track, oceňuji originalitu a unikátnost 8/10
11. Myon feat. Jenn Blosil – We Are The Ones [Thrive Music] toto už je takový typický juchací housey track, který tolik nezaujal, ale rozhodně mě nenasírá 6+/1012. Ruben De Ronde & Rodg – Pull A Lewie [Statement!] [Progressive Pick] docela pěkný progressivní track, taková ta klasická myšina (deadmau5), která se zřejmě zase vrací a jinak zajímavé story k tracku, doporučuji poslechnout 7+/10
[b]13. Armin van Buuren feat. Racoon – Love You More [Armind] [Service For The Dreamers] tuhle klasiku mám taky rád, dokonce se mi líbí ty vokály, jsou povedené…mám sice raději melodičtější Daniel Kandi Remix, ale i tato verze alá PVD styl je fajn 9/10[/b]Aly & Fila Guest Mix:
[b]14. James Dymond & Chris Schweizer – Spectrum [FSOE] jeden z tracků z jeho ASOT 800 setu, naprostý trancový nátěr přesně ve stylu Dymondových posledních tracků, dokonce i vocal sample zůstal stejný…melodie a použité synths naprostý masakr, naprosté mascarpone 9/10
15. Fady & Mina – Akemi [FSOE] toto spíše zní jak track od Alíků a byl jsem přesvědčen, že to jsou oni a popravdě…pořád si myslím, že to je jejich práce 8+/10[/b]
16. Aly & Fila – ID [FSOE Excelsior] podobně jako Kingdom je i tento track na mě trochu moc utahaný a smutná melodie na mě příliš nepůsobí, přesto je to pěkný emotivní track a objektivně mu dám trochu více 8/1017. Protoculture – Desert Storm [ARMADA] tak to mě poser zaživa, to zní docela dost trancy, to už bych od Protouše ani nečekal, hezky pěkně 8/10
[b]18. Snatam Kaur – Earth Prayer (Interstellar & Bryan Kearney Remix) [VOYAGE] [Trending Track] moc pěkné a euforické, hladím si spokojeně hříško i podbřišek 8+/10
19. RAM vs. Gareth Emery & Standerwick & HALIENE – RAMexico Saving Light (Armin van Buuren Mashup) wow…nesnáším mashupy a nejarději bych je narval těm tvůrcům do jejich řití, ale tento prostě docela sedl, dobrý nápad 8+/10[/b]Craig Connelly Guest Mix:
[b]20. Craig Connelly feat. Jessica Lawrence – How Can I [Higher Forces Records] docela se divím, že se tento track nestal ještě větší hitovkou, protože pro mě je to ještě hitovější než Saving Light a má to i skvělé remixy (Dymond a JOC)…originál ale taky super 8+/10
21. Craig Connelly feat. Sue McLaren – Home [Higher Forces Records] wow další krásnej track, opět spousta emocí a spousta stojících chloupků až na zadku 8+/10[/b]
22. Craig Connelly feat. Renny Carroll – Elevate [Higher Forces Records] a do třetice Craig…tentokrát ale mužské vokály, které mi tolik nesedí …podle mě i melodicky je tento track nejsabší z této trojice 7+/1023. Ana Criado & Alan Morris – Border Line [Amsterdam Trance] připadá mi že Armin usekl tu hlavní melodickou pasáž, asi z časových důvodů…no v každém případě track se jevil skvěle, mírně sliderovitě…nechápu proč se zkracují melodické pasáže, ty bych právě nechával 8/10
24. Photographer – Infinity (Roman Messer Remix) [Suanda] [Future Favorite] trochu béčkový head-noding remix vyhrál FF, nevěřím, s tím hlasováním prostě něco je 7/10
[b]25. Headstrong feat. Stine Grove – Time (Allen Watts & Steve Allen Remix) [Sola Records] moc pěkné zpracování do upliftu, opět jsme se nedočkali melodické pasáže z časových důvodů, ale znělo to dost nabušeně, uplift jak víno 8+/10[/b] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.