Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 2. 2017 v 1:58 #218615
Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 801.[/b]
[b]01. Arty pres. Alpha 9 – The Night Is Ours [Armind] Opravdu povedený Artyho návrat ke svým trance kořenům. Není to sice taková šleha jako Come Home, ale poslouchá se to moc příjemně, je to skoro až takové uklidňující…hladím si při tom bříško 😀 8+/10[/b]
02. Gareth Emery & Ian Standerwick feat. Haliene – Saving Light [Monstercat] sice to ještě není ani tak staré a už je to pro mě dost obehraná písnička…písnička doslova, toto není moc trance 6+/10
03. Denis Kenzo & Hanna Finsen – Dancing In The Dark [Denis Kenzo Recordings] Pěkná pohodová vokálovka bez chytlavějších momentů 7/10
04. Omnia feat. Jonny Rose – Why Do You Run [Armind] [Future Favorite] a toto jako vyhrálo z jakého důvodu? Nějaká ruská mafie? není to trance, a já to rád skipuji 4/10
05. Axis – Echoes [Enhanced Progressive] solidní vrzanice, ale dost pěkný motiv v breakdownu a moje ručka šmátralka už zase jezdí po bříšku, drop je ale až příliš trousy 7/10
06. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) (MaRLo Remix) [Armind] [Tune of The Week] sice svižný remix s docela cool dropem, ale jinak v tom moc velké umění nevidím, prostě hymna převedená do Marlo soundu 7/10
07. Dimitri Vegas & Like Mike vs. Diplo feat. Deb’s Daughter – Hey Baby (M.I.K.E. Push Remix) [Kontor Records] Ukázka jak se dá s komerční srajdy udělat track na úrovni…sice je to trochu melodicky kopie Strange Worldu a vokály bych asi vypustil, ale i tak velmi pěkné 8/10
08. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – No One On Earth (Gabriel & Dresden Remix) [Above & Beyond Respray] nemyslím si, že by tato klasika potřebovala respray, původní verze už je tak dost povedená 8/10
[b]09. Anden – Kerry (Monoverse Remix) [Euphonic] wow tak toto je dost euforická záležitost, kterou bych zařadil asi stylově jako proglift, ta melodie mě zcela naplňuje, pustil jsem si to hned vícekrát za sebou, začínám si stimulovat bradavky 😀 8+/10[/b]
10. Ruben de Ronde x Rodg – Whoop [Statement!] [Progressive Pick] tak toto se chlapcům dost povedlo…dost ikonický whoop beat, zajímavý sound, spíše v tom slyším Rodge 8/10
11. Drake feat. The Weeknd – Crew Love (Alex Wright Bootleg) nevím jestli je dobrým nápadem předělávat tyhle komerční srajdy do trancu, ten pozůstatek toho původního tracku tam stejně je rušivým elementem 7+/10Chris Schweizer Guest Mix:
12. Chris Schweizer – Shadows hodně nekompromisní beat se skoro až hard-trancovými základy, to vůbec není špatné 7+/10
13. Chris Schweizer – Lithium [WAO138?!] tohle už je mnohem typičtější sound pro něj, naboostěná basovka ve stylu in your face 7+/10
14. Reflekt Feat. Delline Bass – Need To Feel Loved (Chris Schweizer Bootleg) asi nejvíce trancy věc co kdy udělal, ale už jsou tu jiné remixy, které jsou ještě lepší (Adam K and Soha a také Thrillseekres Rmx) 8/10[b]15. Arctic Quest – Renaissance [Armind] [Service For Dreamers] Skvělý projekt z minulosti…asi byla více známá Strings and Guitar nebo Meltdown, mým favoritem byla vždy Love Is A Bird…toto je ale taky pěkné 8+/10[/b]
16. Myon feat. Alissa Feudo – Omen In The Rain (Myon Club Mix) [Anjunabeats] moc pěkné vokály a docela i příjemný sound, taková typická dnešní Anjuna…7+/10
17. Protoculture – Pegasus (Vigel Remix) [Armada Captivating] určitě preferuji originál, toto je až příliš bigroomové, na druhou stranu ta pasáž po dropu je docela cool, otázkou je jestli tento track do tohoto pořadu patří 6/10
18. Arkham Knights – Awakening [Coldharbour Recordings] překvapivě docela akční track s techy spodkem…no a moje spodky taky docela vlhnou 8/10
[b]19. Stoneface & Terminal – Southern Lights [Flashover Recordings] nádherný, skoro až klasický trance, takových tracků by mohlo vznikat více, euforické až se mi z toho zapalujou lýtka 9/10[/b]
20. Photographer – Infinity (Roman Messer Remix) [Suanda] trochu zbytečný remix, který originál příliš neobohacuje 7/10
[b]21. Bryan Kearney – Adrenaline [Subculture] po delší době konečně zase melodický track od Bryana a je to velice solidní nášup 8+/10[/b]
22. Raz Nitzan & Kate Louise Smith – This Time (Steve Allen Remix) [Raz Nitzan Music] vokálově dost zajímavý track, melodicky spíše dnešní průměr 7+/10
23. Berg – Randa [WAO138?!] další napodobenina Vini Vici soundu…snad už brzy trend zmizne, protože nedělá stylu psy-trance moc dobrou vizitku 5/10
[b]24. Pure NRG – Prophecy (Istoria Anthem 2017) [Pure Trance] [Trending Track] tohle je jiná káva, parádní anthemická nálož, dělostřelba 8+/10[/b]
25. Snatam Kaur – Earth Prayer (Interstellar & Bryan Kearney Remix) Kerňák dnes podruhé a opět dost melodicky a euforicky…pěkné 8/10
[b]26. Miroslav Vrlik – Freedom [Full On 140 Records] minule Ben Nicky a dnes originál…tato verze je sice poklidnější, ale líbí se mi taktéž 8/10
27. Push vs. Globe – Tranceformation (Vinyl Set) [Bonzai Records] tak toto je zásah přátelé, naprosto neomylný Push sound ve své nejlepší formě, tomuto tracku snad není co vytknout, je to prostě neskutečné dělo, masivní kick a basa že duní celý panelák a ty synths jsou tak krystalicky čisté! prostě totální kulobití 10/10
28. Sophie Sugar – Call Of Tomorrow (John O’Callaghan Remix) (Vinyl Set) [Galactive] také skvělá klasika, která možná není tolik profláklá, ale melodicky naprosto unikátní…originál zní úplně jinak a je dost podobný Push soundu…doporučuji jí také 9+/10[/b]15. 2. 2017 v 11:10 #218607Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 800. – part 3.[/b]
Trochu pozměněný formát, kdy v první hodince budou Newest Tunes selected, tak jako za starých časů a v druhé hodince bude non-stop mix. Toto celé by mělo způsobit, že ubude trouse a bigroom a naopak trancu se dočkáme dokonce už v první hodince. Takže vyhlídky jsou dost dobré a tato epizoda to potvrzuje…
01. Denis Kenzo & Hanna Finsen – Dancing In The Dark [Denis Kenzo Recordings] Pohodová vokálovka, u které postrádám nějaký větší chytlavý element, zatím jsem v klidu a vyčkávám co bude dál 7/10
02. Omnia feat. Jonny Rose – Why Do You Run [Armind] další vokálovka, která má jeden zásadní problém, do tohoto pořadu nepatří, protože to není trance 4/10
03. Gareth Emery & Ian Standerwick feat. Haliene – Saving Light [Monstercat] tady se dá taky spekulovat jestli je to ještě trance, dle mého názoru nikoliv, nicméně je to dobře vyprodukovaný taneční track s komerčními ambicemi, melodie je dosti chytlavá a 7+/10
04. Protoculture & Tenishia – EOS [ASOT] solidní trousy track 7/10
05. Bobby Neon & Nick Arbor feat. Lokka Vox – What You Said (MaRLo Remix) [Tune of The Week] překvapivě hondě nakopnutý track, který má drive a krom příliš výrazného vrčícího hlavního synťkáku bych mu nic nevytknul 7+/10
06. Cosmic Gate & Ilan Bluestone – Spectrum [WYM] pěkný melodický track, kde jde slyšet výrazný vliv Ilana 7+/10
07. LTN & Jacqueline – Dragon [FSOE Excelsior] track, který má opravdu velmi originální a chytlavé zvučíky a snadno se vryje do paměti a to je na dnešní dobu dost unikátní 8/10
08. Joonas Hahmo, Audioventura – Tomorrow [Hahmo Recordings] [Progressive Pick] no vida , unikátní a netradiční melodie ještě existují, škoda že je to až moc trousy 7+/10
09. Phonic Youth – Arcane [Garuda] pohodový track s balearic nádechem 7/10
[b]10. Markus Schulz feat. Delacey – Favorite Nightmare (Fisherman & Hawkins Remix) [Coldharbour Recordings] hodně vychytaný remix, který prostě šlape správně jak má v tradičním Rybářského beatu 8+/10[/b]
11. The Thrillseekers with Shannon Hurley – Stay (Here With Me) [FSOE] slušně provedený klubový remix, kde až příliš dominují vokály, které nepatří mezi ty úplně nejlepší dle mého názoru 8/10
[b]12. Andy Moor & Somna – Look Back (LTN Remix) [AVA White] a opět, tato melodie je naprosto luxusní a vyjímečná…a pak že to nejde…sice mám raději Akessonův remix, ale i tak výborné 8+/10[/b]
13. Abstract Vision – Bombshell [Interstate] sice je to track s výraznými prvky bigroom, ale přesto je neskutečně našlapaný a má chytlavý melodický motiv 8/10
[b]14. Solid Globe – Sahara [Fundamental Recordings] [Service For Dreamers] nádherná klasika z dob minulých…mám raději North Pole, ale i toho je pěkné dílko 9/10
15. Conjure one feat. Mimi Page – Oceanic (Amine Maxwell Remix) [Armada] i současný uplift jde dělat s noblesou, tohle je prostě výborné 9/10[/b]
16. Reflekt Feat. Delline Bass – Need To Feel Loved (Chris Schweizer Bootleg) překvapivě hodně povedený bootleg, který je melodický a fajn se poslouchá, nicméně už existují další verze, které jsou ještě o něco lepší 8/10
[b]17. RAM – RAMexico [WAO138?!] oprvadu násherný uplift, na kterém je skvělý že kombinuje hned dvě různé melodické linky, navíc je to euforické až mi z toho praskají legíny 9+/10[/b]
18. Heatbeat – Mechanizer [AERYS] těžkej nátěr z psýčkovými prvky, který způsobí na parketě peklo, možná se z toho někdo i připosere 8/10
19. Liam Wilson – Remember Me [Pure Trance] Liamova produkce je spíše průměr, tento track patří k jeho nejlepším, ucházející uplift s kratší trvanlivostí 7/10
[b]20. Pure NRG – Prophecy (Istoria Anthem 2017) [Pure Trance] hymna, která má koule…melodie sice není kdovíjak propracovaná, ale za to je prostě anthemická 8+/10[/b]
21. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) (Exis Remix) [Armind] tento sound už je doufám pomalu pasé, toto ještě není nijak vyloženě špatný, ale jinak přeji komerčnímu psy-trancu brzkou smrt 7/10
[b]22. Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow Me (Alex Di Stefano Remix) [Outburst Records] wow, člověk by řekl, že po vynikajícím Psyburst remixu už těžko může přijít něco ještě nadupanějšího, ale přišlo..toto je ultimátní techy nálož a remix, ktetrý povyšuje originální track a jeho melodii na ještě vyšší level…melodie je trochu Strange World inspired, ale on se Alex ani moc netají tím, že jeho tracky jsou tak trochu kopie Push soundu 9+/10[/b]
23. Stoneface & Terminal – Berlin ’99 [FSOE Clandestine] napřed musím vyzdvihnout naprosto geniální Arminův mixing…k tomuto tracku se ty hrátky vyloženě šiknou, unikátní groove a skvělá melodie, ze které ty 90 léta jen čiší 8/10
24. Radion6 – Cycle of Life [Armind] sice jednoduchý ale velmi účinný klubový track 7+/10
25. Saad Ayub feat. Aradeo – Shinrinyoku [Abora] napodobenina Aly and Fila soundu, akorát tedy o level nižší kvalita 7/10
[b]26. Alan Morris & Marco Cera – Tears Of The Sun (Uplifting Mix) [ASOT] mám rád obě verze, tato je krásně vyliftěná, euforická, no nádhera 8+/10
27. Miroslav Vrlik – Freedom (Ben Nicky Remix) [Full On 140] sice psýčkový beat a počáteční nedůvěra, ale melodie je nadpozemská…moc krásné, peak-time uplifter 9/10[/b]
28. Sneijder & Christina Novelli – Love Of My Control (Sam Jones Remix) [WAO138?!] techy remix v klasickém Sam Jones soundu, takže velké hrátky se zvukem…otázkou je jestli se to k tomuto tracku hodí…asi bych nechal osobně originál žít 7+/104. 2. 2017 v 6:05 #218590Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 800 part 2.[/b]
Od této epizody je možné sledovat také live video stream, což je skvělý nápad.
01. Omnia feat. Jonny Rose – Why Do You Run [Armind] toto ale není zrovna nejšťasnější volba na úvod, nová Omnia je totiž vokálový pop track, kde mě napadají při poslechu slova jako gay, sýr a toaleta 4/10
02. Arty pres. Alpha 9 – The Night Is Ours [Armind] [Progressive Pick] tak v toto už jsem ani nedoufal, velmi pěkný progresivní track, který se snaží jít ve stopách Bliss 8/10
03. Andrew Bayer & ilan Bluestone – Destiny [Anjunabeats] dost typický současný Anjuna sound, takže komu tato současnější trousy Anjuna sedí, tak bude snad spokojen 7+/10
04. Rodg – First and Last tento týpek má taky svůj charakteristický sound, který mi dost sedí, ale Apollo bylo lepší 7/10
05. Markus Schulz feat. Delacey – Favorite Nightmare (Fisherman & Hawkins Remix) [Coldharbour Recordings] určitě se mi to líbí daleko více než originál, je to dost solidně nakopnuté 8/10
06. Estiva – ID tak to je velice trancy track na Estivu, hodně pěkné 8/10
07. Estiva – ID slušné, taky docela pěkný track s výrazným motivem ve stylu jeho předchozích tracků 7+/10
08. Estiva – Barba [Statement!] více klubová záležitost, temnější evil sound a velice nápaditý breakdown, je to dost jiné, za což uděluji body navíc 8/10
[b]09. Pure NRG – Prophecy (Istoria Anthem 2017) [Tune of The Week] trochu jsme přeřadili na vyšší obrátky…hodně dobře šlapající track s masivní melodií, která není nijak komplikovaná, ale má docela správné gule a jako hymna fungovat bude 8+/10[/b]
10. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) (Exis Remix) [Armind] nemám rád v poslední tyhle psýčkoviny, páč je to už ohrané ten sound, tady to ještě ale Exis zmáknul relativně obstojně, čekal jsem i horší remix 7/10
[b]11. Above & Beyond pres. Oceanlab – Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix) [Anjunabeats] [Service For Dreamers] nové okénko, ale trochu horší volba našeho dreamera, ten chlapec nám toho moc neřekl o svém vysněném tracku, Armin to z něj musel dost páčit a řekl to všechno za něj…track je to moc pěkný a jasně dokazuje proč bylo všechno dříve mnohem lepší než je dnes, vyšperkovaný oldschool trancy sound 9+/10[/b]
12. Gareth Emery & Ian Standerwick feat. Haliene – Saving Light [Garuda] lehce cheesy vokálovka s hit ambicemi, je to docela pěkné, ale málo trancy 7/10
13. Ben Gold & Ian Standerwick – Vendetta jednoznačná inspirace Lethal Industry…nejen melodií, ale i basovkou, prostě kopie jak vyšitá jen s trochu obměněnou melodií…přesto to ve výsledku není vůbec špatné, protože melodie z Lethal Industry už je značně obehraná a tady máme verzi 2.0 8/10
14. Ben Gold – Pilot docela svižný track s ostrými synths, není to vůbec špatné a má to v sobě nějakou tu originalitu 7+/10
15. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Ian Standerwick Remix) [Armind] zdá se mi to nebo Standerwick hodně měkne? Spíše pomalejší remix než bych čekal a taková docela pohodová, hladivá melodie…vypadá to že Standerwick trochu opouští své 138 teritorium? 7+/10
16. Radion6 – Cycle of Life melodie je trochu monotoní, řekl bych, že měl o něco zajímavější tracky, přesto slušná klubová věc 7/10
[b]17. Jorn van Deynhoven – Space Girl [ASOT] suprový úderný track s dreamy melodií 9/10
18. Jorn van Deynhoven – We Can Fly [ASOT] velmi podobný případ, agresivnější psýčkový kick a do toho velice zasněná melodie a ono to dohromady funguje skvěle 9/10[/b]
19. Tiësto – Lethal Industry (Jorn Van Deynhoven Remix) [Magik Muzik] a máme tady Industry zase a znovu, remixů už bylo stovky a tento patří k těm nejzajímavějším, přesto bych raději syšel něco jiného 7+/10
20. Heatbeat – Mechanizer moc dobrá melodie uprotřed a jinak je to typický současný Heatbeat sound, který se snaží být především co nejvíce cool a už to začíná být taky docela obehrané a předpokládatelné 7/10
21. Armin van Buuren vs Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit (Big Room Plucks Mix) [Armind] ten track zase není tak starý, ale už ho mám tak šíleně obehraný, že ho nekompromisně skipnu 8/10
[b]22. RAM – RAMexico fantastický uplift, na který se dost dlouho čekalo…líbí se mi, že kombinuje dvě různé melodie a ve výsledku je to hodně euforické 9/10[/b]
23. Stoneface & Terminal – Berlin’99 [FSOE] hodně zajímavý sound a tentokrát těžko rozpoznatelní ST, breakdown je hodně oldschool a celkový sound spíše techy…zajímavé dílko 8/10
[b]24. Conjure one feat. Mimi Page – Oceanic (Amine Maxwell Remix) [Armada] originál je impozantní ambient track z alba Holoscenic, které mohu jen vřele doporučit a tento upliftí remix se povedl nad očekávání skvěle, lépe než bych čekal a dokonce to není ani tak generic 8+/10[/b]
25. The Thrillseekers with Shannon Hurley – Stay (Here With Me) [FSOE] vokály mi přijdou až moc výrazné a vyloženě přebijí melodii na pozadí…beat je sice rychlejší než v originálu ale celková atmosféra je přesto spíše relaxační 8/102. 2. 2017 v 13:27 #218587Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 800 part 1.[/b]
Epizoda je speciální, jde o requesty posluchačů…v epizodě jsou novější tracky ale i klasiky 🙂
01. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) [Armind] hymna pro letošní Asot se sice docela povedla, ale už je oposlouchaná jak trapný operátor o2 8/10
02. Zoo Brazil feat. Leah – You Can Have It All [Magik Muzik] od Zoo Brazil bych volil spíše Crossroads, toto je housey track na pohodu, ale osobně mě nijak zvlášť nebere 6+/10
03. Headstrong feat. Stine Grove – Time (Progressive Mix) [Sola Records] i od Headstrong bych asi našel zajímavější tracky 7/10
04. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Dynamite (Walden Remix) [Garuda] tak toto je asi nejhorší verze tracku, bigroomiáda 5/10
05. Omnia – Hold Me [Armind] tato Omnia mě rozčiluje podobně jako fronta v Tescu 6/10
06. Mark Otten – Hyperfocus (Wezz Devall Remix) [Armind] vrčící sytnhs a vcelku přijatelný tehdejší bigrumáš 7/10
07. Rank 1 – 7 Instead Of 8 [Be Yourself Music] docela dobrý a opomenutý track od Rankáčů, mám asi raději ale 13.11.11 co se týče jejich novější produkce 8/10
[b]08. Paul Van Dyk Feat. Arty – The Ocean [VANDIT] toto je ovšem nádhera z období kdy Arty ještě nebyl komerční mr*ka 🙂 9+/10[/b]
[b]09. John O’Callaghan – Never Fade Away (Andy Duguid Remix) [Armind] strašně jemné a hladící vokálky a melodie je taky taková jemná, příjemný letní track 9/10[/b]
10. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Club Mix) [Armind] můžete se třeba vykadit ve stoje, ale ta melodie je prostě docela dobrá…vokály jsou samozřejmě mírně toaletní 6+/10
11. Yoel Lewis feat. Sivan – Ceasarea [Armind] sice uznávám docela zajímavou, mírně exotickou melodii, ale celkově ten tack je až moc trousy, nic z čeho bych si vyloženě usrával do legín 7/10
12. Markus Schulz feat. Delacey – Destiny [Coldharbour Recordings] super-chytlavý vokál, jehož refrén si budu klidně zpívat kdykoliv a kdekoliv, klidně na záchodě 9/10
13. Richard Sebastian – Full Disclosure [Arisa Audio] vrčící track, ale docela příjemná melodie 7/10
14. Armin van Buuren – Orbion [Armada] v záplavu všech těch Gaiovin a podobnývh tracků už u mě tento track zase až tolik nevyniká jako dříve 8/10
[b]15. William Orbit – Barber`s Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix) [Warner Music] kdo mi tu napíše, že je lepší Tiestova nebo kterákoliv jiná verze, tak si povinně narve šroubovák do řitky…tou ostřejší stranou !!! Checkujte jak se tam začnou valit ty supersaw synths, panebože to je dokonalé 10/10[/b]
16. Bobina – Winter [Magik Muzik] ruský flašinet v akci, někomu tyto melodie sedí, mě až tolik ne 7/10
17. Dido – Everything To Lose (Armin van Buuren Remix) [Cheeky Records] novodobější Arminův sound..mám raději jeho starší remixy 7/10
[b]18. Orkidea – Unity (Solarstone Pure Mix) [Solaris Recordings] nádherný trip a skvělá volba, ano toto je trance jak řemen 9/10[/b]
19. Ørjan Nilsen – Arctic Globe (W&W Remix) [Dedicated] když ještě tyto dva projekty stály za to, z obou jsou komerční zaprodanci 8/10
[b]20. Above & Beyond pres. OceanLab – On A Good Day (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] nádherná vokálovka ze zlatého Anjuna obdoví, bohužel u současné komerční Anjuny na to zapomeňte 10/10[/b]
[b]21. Steve Dekay feat. Crystal Blakk – Musa [FSOE] krásná melodie ve stylu Nubia, zvukově je to dost generic, ale obrovksé plus za tu melodii 8+/10[/b]
[b]22. Aly & Fila with Ahmed Romel – Kingdoms (FSOE 450 Anthem) [FSOE] trochu mě rozčiluje ten dlouhý breakdown, ten je dlouhý jak můj ranní výtvor, ale následná melodie už je jak z pohádky 8+/10[/b]
[b]23. Armin van Buuren Feat. Jan Vayne – Serenity [Armind] klasika, které se dá odpustit relativně jednodušší sound, tady jde o něco jiného 9/10
24. Dart Rayne & Yura Moonlight with Sarah Lynn – Silhouette (Allen & Envy Remix) [Amsterdam Trance Records] krásná ikonická vokálovka 9/10[/b]
25. Mark Sixma feat. Jonathan Mendelsohn – Way To Happiness (ReOrder Remix) [Armada] ty vokály jsou trošku gay, ale sound je super, i když je to hodně moc happy 8/10
[b]26. Solarstone – Seven Cities (Armin van Buuren Remix) [Hooj/Solaris] tak tohle je balzám pro uši…hymna balearic soundu 10/10[/b]
27. Armin van Buuren vs Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit [Armind] již známá skopičina ve stylu The Tribe 8/10
[b]28. Gareth Emery feat. Bo Bruce – U (Bryan Kearney Remix) [Garuda] hodně profláklá peak-time vokálovka 9/10[/b]
[b]29. System F feat. Armin van Buuren – Exhale [Tsunami] jeden z mých absolutních all-time favoritů, naprosto luxusní a rozpoznatelný sound už od první vteřiny a ten první úder supersaw synths to je hotovej orgasmus…kdybych měl 100 bodovou stupnici, dám 100 10/10[/b]23. 1. 2017 v 15:44 #218568mountainer
Člen22. Giuseppe Ottaviani feat. Tricia Mcteague – Loneliest Night (OnAir Remix) … tyhle Pepíkovy šlapající vokálovky se mi taky ještě neomrzely a baví mě hodně, paráda! 9/10
20. 1. 2017 v 14:24 #218566Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 799.[/b]
01. Seven Lions & Jason Ross feat. Paul Meany – Higher Love [Anjunabeats] u nás zrovna vyměňují výtahy a fakt jsem si nebyl jistý jestli to je vrtačka z chodby nebo jestli to je v té hudbě, bohužel je to v hudbě…melodická-vokál pasáž je ale docela ok 6+/10
02. Cosmic Gate & Alastor – Fight The Feeling [WYM] [Progressive Pick] jasná inspoirace house soundem a trochu netradiční elektro beat a vcelku docela zajímavé dílko, i když to není moc trancy 7/10
03. Above & Beyond – Balearic Balls [Anjunabeats] sice chválím, že je to melodické (i když stále trousy), ale přijde mi to relativně nevýrazné, na to že to jsou AB 7+/10
04. SCHALA – Alpha Shear [Enhanced Progressive] je to Enhanced, takže jsem věděl že to bude 6/10 ještě předtím než jsem si to pustil 6/10
05. Markus Schulz feat. Brooke Tomlinson – In The Night (4 Strings Remix) [Coldharbour Recordings] docela rozpoznatelný současný 4 Strings sound a příjemný track 7+/10
06. BT – The Upside Down [Armind] pro mnohé je BT legenda a kdoví co všechno, ale já se přiznám, že jsem jeho produkci nikdy nijak nevyhledával a v podstatě mě moc nebaví a i tento track je dost zapomenutelný a nevýrazný 6/10
07. Thomas Mengel – Zephyr [Statement!] nádherná melodie alá slider v breakdownu vygradovaná do fajn trousy pasáže 7/10
08. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Club Mix) [Armind] [Future Favorite] ach jo, proč to vyhrál tento pop track…ty vokály jsou horší jak dvě dilda do řiti najednou…je fakt že melodie je docela fajn 6+/10
09. Cosmic Gate & Tim White – The Deep End [WYM] vokálové pasáže jsou hrozně cheesy, určité pasáže jsou docela ok, ale tekový track nemá co dělat v tomto pořadu, spíše bych to šoupnul na Evropu 2 5/10
10. Cosmic Gate & Ferry Corsten – Dynamic [Wake Your Mind] [Trending Track] pěkná melodie v breakdownu, ale drop ve stylu zaprděné bigroom pasáže teda moc nemusím 7/10
11. Ruben de Ronde & Kimberly Hale – All In [Statement!] docela decentní vokálovka, která rozhodně neurazí ani nenasere 7/10
12. Ruben de Ronde & THNK – Compound [Statement!] určitě jeden z nejlepších tracků na dost průměrném albu 7/10
13. Tomas Heredia – Endurance [ASOT] spíše jen průměrný bigroom track, nic hrozného, ale další poslech již není potřeba 6+/10
14. Armos & Lucid Blue – Call Of The Wild (Ruslan Radriges Remix) [Suanda Voice] Ruslan patří k těm producentům, u kterých jsem si skoro jistý, že jeho track můžu v klidu přeskočit…tady jsem to sice neudělal, ale klidně jsem mohl 6/10
15. Jochen Miller – Time To Go Back [High Contrast Recordings] no návrat jak se to veme, piánkový breakdown sice fajn, ale vrčící synths a celkově až příliš Gaia pojetí z toho nedělá nic vyjímečného 6+/10
16. Maywave – Matthew (Kyau & Albert Remix) [Euphonic] unikátní sound, skvělá breakbeat pasáž a celkově zajímavé pojetí tohoto remixu, hned jsem o něco veselejší 8/10
17. Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE – Saving Light [Garuda] [Tune of The Week] sice trošku cheesy a poppy ale je to docela líbivé a rozhodně je to lepší než většina tracků v první hodince, která byla dnes docela špatná 7+/10
18. Assaf – A Day Closer To Heaven [Black Sunset Music] typická dnešní arminovka, not bad, but next pls… 6+/10
19. David Gravell – Melbourne (DRYM Remix) [Armada Captivating] překvapivě dosti přijatelný svižnější remix…základní melodie je sice už od originálu docela špatná, ale celkově přesto docela ucházející 7/10
20. Gareth Emery feat. Joseph – Cloudline (Jordan Suckley Remix) [Garuda] povedený head-noding remix 7+/10
[b]21. Gerome feat. Cassandra Grey – Secret Of Light [AVA White] máte rádi sound Temple One, Dan Stone, Daniel Kandi apod? Tak toto je přesně pro vás…nádherný dreamy uplifting trance přesně tak jak ho mám osobně nejraději 9+/10
22. Giuseppe Ottaviani feat. Tricia Mcteague – Loneliest Night (OnAir Remix) [Go On Air]typickej Ottaviani sound, kterej mám hodně rád a tady se to povedlo opravdu skvěle 9/10
23. Dan Stone – Colorado Avenue [FSOE] Dan Stone snad nikdy nezklame, neskutená paráda a další odlet do upliftového nebe…toto je důvod proč miluju tento styl, nikoliv to co zaznělo v první hodince 9+/10[/b]
24. Matt Bukovski & A.R.D.I – Monsoon [ASOT]a trochu té dramatické melodie, u mě jde trochu volume dolů ale ve výsledku to není špatný track 7+/10
25. Hazem Beltagui & Shannon Hurley – An Open Heart (Myde Remix) [Amsterdam Trance Records] také spíše na dramatickou notu a trochu toho Photographer soundu k tomu a výsledkem je fajn uplift 8/10
26. Anbass – Nucleus [Extrema Global Music] zvukově sice nic inovativního, ale melodicky pěkné, opět docela kvalitní Photographer sound 8/10
27. Allen Watts & Katty Heath – Break Without The Pain [Amsterdam Trance Records] pěkný track, tentokráte spíše na euforickou notu 8/10
[b]28. Sam Laxton – Bliss [Infrasonic Pure] druhá hodinka zatím vynahrazuje tu první bídnou docela vydatně…další luxusní uplift na mém oblíbeném Infrasonicu 9/10[/b]
29. Solarstone feat. Alex Karweit – Breakaway (John Askew Remix) [Pure Trance] originál je fajn a tento tucavý remix ho bohužel nikam neposouvá, je jen ucházející alternativou 7/10
[b]30. Simon Patterson – Spike [VII] zajímavé vysamplování asi 5ti filmů a zvukově hodně zajímavá jízda kombinující psy, acid a tech 8+/10[/b]
31. Chris Schweizer – Lithium [WAO138?!] drtící basovka ale melodie je hodně špatná, doslova mi přijde jakoby jí někdo prostě jen tak náhodně vyťukal 7+/10
32. Cosmic Gate – Analog Feel [Black Hole Recordings] [Armin’s Old Skool Classic] (2006) track kdy se Kosmíči tak nějak stylově ještě drželi a nebyl to ještě popík, i když tento track neptřil k mým top favoritům, na dnešní poměry je to však nadprůměr 8/1020. 1. 2017 v 14:24 #218565Anonymní uživatel
NeaktivníJojo Lillo je opravdu krásný track 🙂 příjemné překvapení a důkaz toho, že kvalitní melodický prog ještě nevymřel 😉
17. 1. 2017 v 11:31 #218561mountainer
ČlenPřidávám se do Lillo klubu, velmi příjemné překvapení a krásně poslouchatelný track… 9/10
15. 1. 2017 v 16:50 #218560Anonymní uživatel
NeaktivníPryda – Lillo Tak něco takového jsem uz dlouho neslysel 10/10
15. 1. 2017 v 3:45 #218559Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 798.[/b]
01. Armin van Buuren & Garibay feat. Olaf Blackwood – I Need You (Club Mix) [Armind] [Tune of The Week] Originál je pop dance song ve stylu Kygo, tento remix je docela ucházející club variantou, ale ty vokály jsou pro mě stejně špatné jako nečekaný půlnoční průjem, melodie je ale dobrá 6/10
[b]02. Pryda – Lillo [Pryda Recordings] [Progressive Pick] nádherná melodie a opravdu kouzelný track…dost možná nejmelodičtější a nejvíce trancy Prydz ever 9/10[/b]
03. Conjure One feat. Aruna – Still Holding On (Yoel Lewis Remix) [S107 Recordings] slabý odvar staršího Arisen Flame remixu 6/10
04. Rodg – High On Life vs. Armin van Buuren feat. Kensington – Heading Up High mám rád ten track od Rodg jako samotný, bez těch gay vokálů 7/10
05. PROFF – Used To Love [Zero Three] pěkný housey track, tak trochu ve stylu Prydze třeba 7+/10
06. Kago Pengchi – Yuki [Statement!] na tomto labelu vycházejí někdy unikátní kousky, tento je melodicky taky moc pěkný, ale je to spíše trousík 7+/10
07. Alex Klingle – Remember When [Enhanced Progressive] typický Enhanced track, který je melodicky moc pěkný, zvukově je to však pořád dokola to samé 7/10
08. Cosmic Gate & Ferry Corsten – Dynamic [Wake Your Mind] moc pěkná trancy melodie uprostřed, připomínající Carte Blanche…drop je však vrzanina…škoda, už jsem tak nějak doufal v částečný návrat při breakdownu, ale ten track je pro trancery moc bigroom a pro bigroomaře zase moc trancy, takže to zůstalo někde napůl 7/10
09. AxelPolo – Remember This Moment (Sub Question Remix) [Reboot Recordings] vcelku průměrný melodický track 6+/10
10. Adrian Alexander – Turnaround (Emerge Remix) [Elliptical Sun Recordings] typickej současnej trouse, akorát se solidní melodií 7/10
11. DIM3NSION & Radion6 – Emerald (Robert Nickson RNX Remix) [Flashover] originál je dost povedený a dobře kombinuje oba soundy, toto je fajn progresivnější varianta 8/10
12. Extravagance SL – Nyx [Entrancing Music] fajnový feel-good track 7/10
13. Attila Syah & Kareem Fad – Wonderland [Trance All-Stars] trochu mi to připomíná sound Rayela, ale toho staršího, ještě relativně posluchatelnýho…melodie není vůbec marná, solidní track 7+/10
14. Johnny Yono – Cimmerian Sky [Black Sunset Music] sound Johnnyho mi přijde stejný jako Protoculture, takže komu se líbí současný proto sound tak bude asi spokojen, já jsem jen tak napůl 7/10
15. Armin van Buuren – Communication (David Gravell Remix) [Armind] sice svižnej, ale hodně štípavě protivnej remix této klasiky 6/10
16. Ørjan Nilsen & Jochen Miller – Renegades [Armind] určitý náznak originality v melodii, avšak podle očekávání to není příliš trancy 7/10
17. Cosmic Gate – Halo [WYM] asi velmi správně tipuju, že toto bude jediný dobrý track na albu, společně s Am2pm…a s tímto trackem je docela i srovnatelný, překvapivě trancy track a docela povedené dílko 8/10
18. Radion6 – Eclipse [High Contrast Recordings] ostřejší synths, šlapavější spodek…to přesně definuje sound tohoto projektu, celkově je ten track velmi blízko zvukově některým Armin trackům 7+/10
19. Joel Hirsch & Jennifer Rene – Won Me Over [ASOT] tempo se zvýšilo s touto spíše veselejší dupačkou s hit potenciálem, hlavní synth nepatří mezi moje oblíbené 7+/10
20. Nhato – Ibuki [Otographic Music] svým způsobem docela refreshing tune, který kombinuje více stylů a těžko ho někam zařadit 7+/10
21. Lange – The First Rebirth [Create Music] postupem času se mi tento remix zalíbil a musím říci, že ten techy sound tomu tracku docela i bodnul, toto je však Asot edit, kde není ten techno drop 8/10
[b]22. The Thrillseekers – Why Not?! [Download Free] follow up na Just Because a lepší než většina tracků na velice průměrném albu Escape…supersaw synths a sound alá Push, to já rád 9/10[/b]
23. Suncatcher & Sarah Lynn – Sweet Submission [Amsterdam Trance Records] dost typický sound San Kačera, takže za mě moc fajn 8/10
[b]24. Stoneface & Terminal – Tale In Verse [FSOE] toto je však naprostý odlet, nádherná melodie a odlet kamsi do nebes, tihle pánové jsou top 9+/10[/b]
25. Kyau & Albert with Marc Marberg – Orange Bill (Heatbeat Remix) [Euphonic] agresivní remix tohoto slabšího tracku od mé oblíbené dvojice 7/10
[b]26. Roman Messer – True (Temple One Remix) [Suanda Music] Temple je záruka kvality a na co sáhne se stane naprostým trance pokladem…stejně tak to platí i v tomto případě 8+/10
27. Arctic Moon – Neon Nights [FSOE] musel jsem tomu dát více poslechů, ale nakonec se mi to dost zalíbilo, krásný peak-time uplifter 8+/10[/b]
28. Marmion – Schöneberg (PureNRG Remix) [Perfecto Fluoro] nepatří k mým úplně nejoblíbenějším klasikám, přesto pěkně zpracováno 7+/10
29. Unseen Dimensions & Replay – Deeper [SpinTwist Records] zvukové hrátky už tak nějak patří k tomuto labelu…překvapivě i docela melodický track 7+/10
[b]30. Mike van Fabio – Peacemaker [WAO138?!] delší dobu o něm nebylo slyšet, ale je dobře že se přihlásil o slovo, masivní 138 uplift 8+/10[/b]
31. Kularis – Sourcecode [Spin Twist Records] opět dosti experimentální dílko z tohoto labelu 7+/10
[b]32. Marmion – Schöneberg [Perfecto] [Armin’s Old Skool Classic] (1994) tato klasika už jednou hraná byla, nevím jestli je to chyba nebo jen prostě opáčko, v každém případě kidně si jí poslechnu znovu, i když nepatří k mým naprostým top klasikám 8+/10[/b]12. 1. 2017 v 15:31 #218555mountainer
Člen13. Ciaran McAuley – Tears … pěkná melodie, ale Amber mi to nepřipomíná jenom trochu, nýbrž opravdu dost sm0 měl jsem pocit, že poslouchám nějaký follow-up k Amber, ten použitý nástroj je prakticky totožný
7. 1. 2017 v 3:01 #218545Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 797.[/b]
Speciální epizoda 797. (což by ale ve skutečnosti měla být naprosto regulérní epizoda). Přesto to není až taková sláva…
01. Warriors – Rave & Party [WAO138?!] obavy jsou naplněny, další kombinace EDM a psýčka a navíc částečná kopie Vinic Vici soundu…výsledkem je splácanina, a naboostěná rychlokvaška, která pro mě nemá vysokou hodnotu 6/10
02. Warriors – The Mind [WAO138?!] ještě horší track…ne toto opravdu není psytrance…toto je prostě bigroom srajda s psýčkovými beaty, zakažte tuhle množírnu 4/10
03. Vadim Spark & Dennis Graft – Spells (Attila Syah Remix) [Suanda True] daleko serioznější sound, i když beaty vykradené od Alíků a celkový feeling je spíše posmutnělý, což není až tak moje parketa 7/10
04. Chris SX vs. Outside The Bounds – The 316 Energy Lab (Bjorn Akesson Mashup) mashupy nemám rád a tento je navíc dost bídný 4/10
05. Too Many Artists – Silent Shelter Endless Wave (Standerwick Mashup) dost zhovadilá splácanina, ale vzhledme k tomu, že původní track jsou kvalitní tak samozřejmě to nemůže být úplný odpad 5/10
06. Zac Waters vs. deadmau5 – Imaginary Cartographer (Armin van Buuren Mashup) a zase…magorovina, která nedává moc smysl…5/10
07. Sean Tyas feat. Cindy Zanotta – Start Over (Receptive & New World Remix) [Black Hole Recordings] natahovaný a utahaný breakdown, následná melodická pasáž je hodně fajn…v každém případě je dobré vidět projekt New World zpátky 8/10
08. Capricorn – 20 Hz (Giuseppe Ottaviani Bootleg) výborná předělávka tohoto tribal tracku, dost kvalitní beat a naprostá klubová drtička 8/10
09. Driftmoon – Beggar In Your Own Kingdom [FSOE] docela našláplý track s mírně dramatickou melodií 8/10
10. Armin van Buuren – Communication (David Gravell Remix) [Armind] bigroom předělávka s ostrými synths, přetaktovaná na 138bpm…remix, který se snaží parazitovat na slevném originálu, byť jsem čekal ještě horší remix 6/10
[b]11. Gerome – Exalted [Always Alive] nádherný dreamy uplift, kde hlavní roli hraje bezesporu melodie a žádný neboostovaný kopák, či stupidní psy drop…krásné, typická stará anjuna sound alá Kandi a spol 9/10
12. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush (F.G. Noise Bootleg) [ASOT] naprosto nesmrtelná melodie a velice vkusná dokonce až skěvlá předělávka do Photographer soundu, toto se povedlo 9/10[/b]
[b]13. Ciaran McAuley – Tears [Digital Society Recordings] velice euforický peak-time uplifter, který vás zbaví všech trampot a špatných nálad, cinkavá melodie připomíná trochu Amber 8+/10[/b]
14. AYDA – Miro [ID] naboostěný tvrdší spodek, melodie však spíše emotivní, melodicky dost impozantní dílko 8/10
15. Alex Kunnari – 1990 [In Trance We Trust] nevím co má tento track společného s rokem 1990, když je to docela typický dnešní uplift, beaty jsou dost generic, melodie je určitě lehce nadprůměrná 7+/10
16. Gouryella – Gouryella (James Dymond Rework) ucházející rework, kde oceňuji především že to není jen prosté převedení tracku do dnešního generic soundu, ale je tam i něco navíc, především ten exo-tribal breakdown 8/10
17. Bryan Kearney pres. KEARNEY – Ridiculous (HP Source Remix) [Kearnage] dobrý beat a fajn techno hrátky, ok track a výplň setu 7/10
18. Steve Dekay – Adhara vcelku průměrný uplift track, kde sice není úplně marná melodie ale celkové zpracování je trochu nezajímavé a generic 7/10
19. Marmion – Schöneberg (Neodyne Remix) [Superstition] hodně remixů vzniká pro tento track v poslední době a tento lehce psýčkový Tyasův remix rozhodně originálo ostudu nedělá, zároveň ho nikma neposouvá 7/10
20. Coming Soon!!! – Trip Up And Fly vokály vysamplované z mé oblíbené scénky z Ali G…už jenom to potvrzuje, že tihle týpci neberou hudbu moc vážně a spíše si z toho dělají tak nějak srandu 6/10
21. Sean Tyas – Lift (Kinetica Remix) [Discover Records] po všech stránkách horší než originál, takže k čemu je to dobré? 6+/10
22. DRYM & Jennifer Rene – Smile (Amir Hussain Remix) [ASOT] perfektně provedený uplifting remix, pro někoho možná až moc veselé 8/10
23. Armin van Buuren vs. Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit (Big Room Plucks Mix) [Armind] neslyším žádný větší rozdíl oproti originálu, takže stejně dobré 8/10
24. Vini Vici & Tristan & Avalon – Colors [Iboga Records] vokálové hrátky a nekompromisíní psýčkový sound 7/10
25. Mauro Picotto & Riccardo Ferri – New Time New Place (Paul Denton Rework) [Free Download] pasáž z originálu obohacená o další psýčkové hrátky, nic originálního nebo zajímavého 6+/10
26. Liquid Soul & Neodyne – Believe [Iboga Records] dnešní současný psy sound, je to sice dobré, ale podobných tracků vzniká pousta, už jsem lehce přesycen 7+/10
27. Allan Morrow – To The Bone [Outburst Records] tech-trancovka jak utržená z řetězu 7/10
28. Indecent Noise – Tech Noir [Mental Asylum Records] taky tehchy track, lehce monotonějšího typu alá Askew 7/10
29. Aimoon & ARS – Spectrum [Always Alive] melodie jsou zpátky, no konečně, i když tahle nepatří k těm úplně orgasmickým, přesto fajn 7+/10
30. Cold Blue & Johnny Yono – Fall Into The Dusk chvilku to trvalo než se z toho vyklubala opravdu drtící trancovkama se supersaw synths in your face 8/10
31. EverLight – Ripsaw [Outburst Twilight] tak toto je opravdu hodně pekelný track, skoro z t toho až seru nugety 8/10
32. Too Many Artists – Ignite Me To Fly Away (Steve Allen Mashup) ale no tak….to je přeci hrozná splácanina 5/10
33. Ratty – Sunrise (Here I am) (Indecent Noise Dreamstate Remix) slušný rework klasiky od Scooterů 7/10
34. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie vs. Ikerya Project & Maratone – This is What Vendetta Feels Like (Sensualize Mashup) stejná kokotina jako všechny mashupy předtím, styděl bych se tohl vypustit 4/107. 1. 2017 v 3:00 #218544Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 796.[/b]
Epizoda byla speciální, jedná se o yearmix, jehož první CD je docela protivná hodinka plná popu a trousu, kdežto CD2 má docela fajn druhou půlku a vyplatí se to poslechnout 🙂
31. 12. 2016 v 3:29 #218541Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 795. – TOP 25 of 2016[/b]
25. Orjan Nilsen – Iconic sice docela chytlavá melodie, ale jinak si myslím, že je to až příliš vysoké umístění 7+/10
[b]24. Cosmic Gate – am2pm jejich nejlepší track za dlouhou dobu, ale furt to nejsou staří dobří CG…přesto 8+/10[/b]
[b]23. Alex M.O.R.P.H. & Paul van Dyk – We Are jeden z mých odobních favoritů pro rok 2016…ta energie je neuvěřitelná a upliftuje mě to maximálně 10/10[/b]
22. Armin van Buuren feat. Eric Vloeimans – Embrace (Andrew Rayel Remix) jeden velký omyl 5/10
21. Armin van Buuren feat. Kensington – Heading Up High (First State Remix) další omyl…toto by ani v Asotu být nemělo, však je to edm 6/10
42. Yoel Lewis – Goldengate [ASOT Favorite] nepřijde mi ten track až tak vyjímečný jak Armin tvrdí, umístění souhlasí 7/10
59. Chris Schweizer – Scorpion [ASOT Favorite] tohle je spíše rychlokvaška, na kterou se brzy zapomene 7/10
[b]72. Masters & Nickson feat Justine Suissa – Out There (Robert Nickson 2016 Remix) [ASOT Favorite] předělávka, která se hodně povedla, souhlasím, že mohla být výše 9/10[/b]
20. Alan Walker – Faded (Talla 2XLC Uplifting Rework) určitě nejlepší možná verze této odrhovačky 8/10
[b]19. RAM feat. Stine Grove – Forever and A Day mco pěkný track a s umístěním souhlasím 8+/10
18. Simon Patterson & Magnus – Evoke skoro až kultovní melodie a konečně zase jednou melodický drop od Simona, skvělé 9+/10
17. Kyau & Albert – Memory Lane senzační vokálovka, která snad nikoho neurazí…mě přímo nadchla 9/10
16. Hilight Tribe – Free Tibet (Vini Vici Remix) hodně overplayed track držící se šablony The Tribe 8+/10
15. Bryan Kearney & Christina Novelli – By My Side moc pěkná summer vokálovka 9/10
14. Armin van Buuren pres. Gaia – Inyathi konečně zase jednou povedená a trancy Gaia, tomuto tracku jsem dost fandil 9/10[/b]
13. MaRLo – Join Us Now trochu překvapení pro tuhle skoro až kopii Darkside, určité pasáže jsou chytlavé 7+/10
[b]12. Ben Gold – I’m In A State Of Trance (ASOT 750 Anthem) hodně overplayed track ale ve své podstatě dobrá věc 8+/10
11. MaRLo – Darkside i když nemám podobný sound v poslední době moc rád tak musím uznat, že toto je dělo…skvělá kombinace bigroomu a psýčkovějšího soundu 8+/10[/b]
10. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Save Me když už tak tu asi měl být spíše JOC remix 7+/10
[b]09. Ferry Corsten pres. Gouryella – Neba určitě o něco slabší než Anahera, ale přesto krásný track 9+/10
08. Aly & Fila x Luke Bond & Audrey Gallagher – Million Voices tento track bych možná očekával i výše, chytlavá vokálovka 8+/10[/b]
07. Super8 & Tab – Mega je trochu s podivem, že v trancovém pořadu porazí bigroom track Mega vyloženě trancový Into, ale chápu že je to dost chytlavé 7+/10
[b]06. The Thrillseekers pres. Hydra – Amber nádherný track, který bych raději viděl v top 3 9+/10[/b]
05. Aly & Fila with Ahmed Romel – Kingdoms (FSOE 450 Anthem) povedená hymna, ale na mě má až příliš usínací breakdown 8/10
04. MaRLo feat. Chloe – You And Me solidní chytlavá popina 7+/10
[b]Armin van Buuren presents Rising Star – Safe Inside You [#3 from Top 25 Tunes of 2015] 8+/10
Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Rising Star Remix) [#2 from Top 25 Tunes of 2015] asi mám raději originál, kde je lépe znát propojené obou soundů 9/10
Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Tune of The Year 2015] to byl naprosto jednoznačný vítěz za minulý rok, letos to tak jasné nebude 10/10[/b]
[b]03. Rising Star feat. Betsie Larkin – Again (Armin van Buuren Remix) nějaká ta Arminovka se musela objevit v top 3…sice podle mě slabší než minulá Safe Inside You, ale i tak dobré 8+/10
02. Gareth Emery feat. Wayward Daughter – Reckless (Standerwick Remix) chytlavá vokálovka, vysoké umístění se dalo čekat 9/10
01. Aly & Fila meets Roger Shah & Susana – Unbreakable [Tune of The Year 2016] možná malinko překvapení, možná ne, podle mě hlasovala velká spousta španělsky mluvících zemí a fanouškové Alíků a bylo vymalováno, osobně se mi track líbí, ale na TOTY bych to spíše neviděl 9/10[/b]Stejně jako vždy je tam hodně vokálovek a hodně popin…ale tak to se dalo čekat….je tam i několik hodně povedených tracků, takže docela i spokojenost. Objektivně měla vyhrát asi Amber.
A které tracky letos zaujaly mně? No poprvadě letos jsem žádné charts moc nedělal, takže z hlavy tu vystřlím třeba PVD Vs Morph – We Are, Ultimate and Moonsouls – Faith and Hope, Ultimate and Solis and Truby – Your Dawn, Hydra – Amber, Plastic Boy – Now and Forever a ještě asi Super8 and Tab – Into 🙂 Bylo by toho více ale takto asi stačí…
26. 12. 2016 v 16:35 #218535Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 794.[/b]
01. Armin van Buuren & Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit [Armind] [Future Favorite] dost nepřekvapivý vítěz…stejný postup jako u přechozích Vini Vici tracků a navíc Arminova vsuvka při druhém breakdownu to je pak záruka hlasů 8/10
02. Alexander Popov feat. Christian Burns – One More Time [Armind] mužské vokály v trancu jsou pro mě (až na pár vyjímek) nepřijatelné a u Burnse to platí dvojnásob…hlavní melodie je sice ok, ale celkově je to spíše pop než trance 6+/10
03. Armin van Buuren feat. Sarah Decourcy – Face Of Summer (Omnia Remix) [Armind] moc se mi nelíbí, když o trance tracku řekně někdo, že je to písnička, ale tohle je prostě taková písnička…6/10
04. Ruben de Ronde & Donata – Open Wide (Hal Stucker Remix) [Statement!] Hal Stucker je David Forbes a jeho progresivní alias, pod kterým vydal skvělé tracky Coral a Moda a tento remix je v dost podobném stylu, moc pěkné 8/10
05. David Gravell – Neverland [ASOT] panebože…a to začalo docela nadějně a pak přijde snad ta nejotravněšjí upištěná melodie na světě, jak z kolovrátku…drop je regulérní EDM for kids 4/10
06. Simon O’Shine feat. Eskova – You May Love (Denis Airwave Dub Mix) [Suanda Voice] originál tohoto tracku byl trochu opomenut, je opravdu nádherný…toto je ovšem hodně odlišné a na můj vkus příliš trousy remix 6/10
07. Monoverse – Meridian [Garuda] docela solidní, spíše výplňový melodický track 7/10
08. Kyau & Albert with Marc Marberg – Neo Love (Mino Safy Remix) [Euphonic] slušnej pokus, ale Ottavianův remix pro mě zůstane navždy top 7+/10
09. Freischwimmer – California Dreamin (KhoMha Remix) [Armada] pamatujete když dělal KhoMha ještě kvalitní temnější progressive? tak na to zapomeňte, protože se dal na dráhu mainstream EDM, což potvrzuje i tímto trackem, který je sice líbivý, ale trance to není 7/10
10. Dawn & Akku – Past All Regrets [ASOT] [Tune of The Week] ty vokály z toho zbytečně dělají EDM, ale jinak je to taková ta klasická Arminovka…takže prostě kluci šli na jistotu 7/10
11. Dis Play & Max Meyer – Bluor [Statement!] toto je spíše funky house track a moc mě nebere 6/10
12. Solarstone – Release (Matt Fax Remix) [Armada] [Progressive Pick] velice solidní předělávka tohoto klasické tracku s dost netradišní melodií 8/10
13. Armin van Buuren – Communication (David Gravell Remix) [Armind] podle předpokladů dost nedůstojný remix…je to podobný zážitek jako klistýr, prostě už to chete mít za sebou, a ty synths jsou děsně protivné 4/10
14. Ferry Corsten – Drum’s A Weapon [Flashover] někdo by mohl namítat, že je to až příliš bigroomové, ale já uznávám především originalitu, protože ten track je prostě rozpoznatelnej a jak jsme se mohli přesvědčit na TM tak docela i funguje…pravdou je, že prostřední pasáž je trochu kolovrátek 7+/10
15. Jeremy Vancaulart – The Other Side [Black Sunset Music] dost příjemná melodie a dobrý track na relax 7+/10
16. 4 Strings & Fenna Day – Enough [Raz Nitzan Music] vokály mi přijdou trošku utahané, ale melodicky je to docela lahůdka, skoro až takocej Gouryelláckej feel 8/10
17. Ben Gold – Where Life Takes Us (Giuseppe Ottaviani Remix) [WAO138?!] slušnej akční remix 8/10
[b]18. Paul van Dyk & Ronald van Gelderen feat. Gaelan and Eric Lumiere – Everyone Needs Love (Paul van Dyk’ s VANDIT Club Mix) [VANDIT] jak jsem psal už minule, oldschool trancovka se vším všudy, včetně anjuna-plucked melody 8+/10
19. Robert Nickson feat. Cat Martin – Every Sun [FSOE] skoro až děsivě krásný track, euforická petelice ze které dostávám orgasmické vlny štěstí 9+/10[/b]
20. Ahmed Romel – Drusilla [Grotesque] povedený exotický uplift, který mě ale zaujal o něco méně než Mandalore, která trochu ušlo pozornosti větších shows..přesto 8/10
[b]21. CubeTonic feat. Dilara Gadel – So Strong (Mark W Remix) [Suanda True] Mark už je docela osvědčená klasika, takže i tento remix je hodně fajn uplift, i když melodicky to až tak originální není, anti-sliderovci si zase zanadávají určitě 🙂 8/10
22. illitheas – Alive (Club Mix) [Abora Skies] krásná euforická pecka 8+/10[/b]
23. MaRLo – Darkside (AvB Mashup) vs Vini Vici – The Tribe (AvB Mashup) vs Armin van Buuren & Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit (AvB Mashup) vs Coming Soon!!! – Ready To Get High (AvB Mashup) vs Exis – The Count (AvB Mashup) vs Ferry Corsten feat. Armin van Buuren – Brute (AvB Mashup) vs Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook (Armin van Buuren Mashup) základ tracku je Darkside, což je v pohodě, ale mashupy moc nemusím a tento je tedy dost šílený 7/10
[b]24. Mark Sherry & RAM – Nordic Nights (Grotesque 250 Anthem) [Grotesque Fusion] melodie v breakdownu je dost kulervoucí, jako hymnu to schvaluji 🙂 8+/10[/b]
25. Project 8 & Linnea Schössow – Break My Fall (Skylex Remix) [Auditory Recordings] Skylex se sice předvedl parádním remixem na Amber, ale furt platí, že je zatím spíše béčkovější a tady se to potvrzuje 7/10
26. Armin van Buuren – I Live For That Energy (ASOT 800 Anthem) [Armind] [Trending Track] už to začíná být docela ohrané a tak raději skipuji 8/10
27. Sunlounger feat. Inger Hansen – Come As You Are (Roger Shah Hello World Uplifting Mix) [Magic Island] docela příjemně vyliftěná předělávka tohoto album tracku 8/10
[b]28. Para X – The Last Decade (Mark W Remix) [Together Recordings] Mark W dnes podruhé a opět dost dobré, řekl bych lepší a nablýskanější než originál 8+/10[/b]
29. Ciaran Dolan – Dropout [Monster Force] solidní energetická 140ka s masivním techy dropem 8/10
30. John O’Callaghan – The Forging of Steel (Joint Operations Centre Mix) [Go On Air Recordings] asi se mi více líbil origoš, ale i toto je dost devilish nářez 8/10
[b]31. Armin van Buuren feat. Miri Ben-Ari – Intense [Armada] [Tune of The Year 2013] toto byl ještě dost dobrý titulní track, i když tehdy porazil RAMeliii, která byla lepší….letošní titulní track Embrace je hrozný 8+/10[/b]
[b]32. Gareth Emery feat. Bo Bruce – U (Bryan Kearney Remix) [Garuda] [Tune of The Year 2014] skvělá, euforická hitovka 9+/10
33. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] [Tune of The Year 2015] no a tady není co řešit, jeden z ikonických trance tracků a už teď je to naprostá klasika 10/10[/b] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.