TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jojojooooooooooo ECO jedeeeeeesm5

Chelseaplayer
    Účastník

ECO je zpatky, v kurevske forme,presne tenhle zvuk tady strasne chybel ,to nove cd posloucham porad dokola a nemuzu se nabazit sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 785.[/b]

01. Kaskade & Deadmau5 feat. Skylar Grey – Beneath With Me [Ultra] první poznatek je, že se tam zpívá a druhý poznatek je, že to nezní komerčně nebo vyzývavě…takže za mě fajn 7/10
    02. Armin van Buuren – Hymne (Martin Roth Remix) [Armind] [Progressive Pick] ta atmosféra je naprosto pohlcující…výborný temný remix, docela si tu chrochtám 8/10
    [b]03. Andrew Bayer – From The Past [Anjunabeats] temnou atmosféru mi tu trochu narušila vrtačka…ale počkat…ta melodie v breakdownu…wow, no to je prostě nádhera! neskutešně krásná melodie, jen tomu chybí trancový spodek, tak jako za starých časů…jinak bych se nebál tasit klidně i desítku, ale takto v tomto trouse podání to je 8+/10[/b]
    04. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Save Me (Lanos Remix) [Garuda] na co další verze, když už existuje fantastický JOC remix, ale špatné to není 7/10
    05. Will Atkinson pres. Josep – Love Spreadin’ [Anjunabeats] fajnové je na tom to, že to není trouse, takže velké plus Willovi za trochu zvednutí úrovně na současné Anjuně, ale použitý vokál All Over The World jsem slyšel už asi v 10ti jiných provedení a je to už trochu otravné 7/10
    06. Paul Arcane – Vision [Elliptical Sun Music] průměrný trouse track z minula, next please…6+/10
    07. Gareth Emery feat. Joseph – Cloudline (CaPa Remix) [Garuda] velice pohodová až rozjuchaná atmosféra…pěkný letní track k tomuto podzimnímu počasí 🙂 7/10
    08. Reskide – Next To Me [Statement!] opět trochu překvápko v podobě docela zábavného trousy tracky, dokonce i vokály se dají skousnout bez újmy a bez průjmu 7+/10
    09. Ana Criado – Vulnerable (Denis Kenzo Remix) [Raz Nitzan Music] nudič strikes back, ale tentokrát to hodně zachranuje skvělý hlas Any….jinak melodicky méně výrazný proggy track 7/10
    10. Mardven – Aim [RIDE Recordings] zpočátku vrzačka, kterou jsem chtěl skipnout…ale wait…ta melodie, opět wow, to je nádhera, jen škoda toho trousy podání 8/10
    11. PARITY – Kalahari [FSOE Excelsior] skvělá melodie uprostřed, moje uši si lahodí, škoda že drop je bigroom chaos..tam zase dostaly moje ušiska docela zasráno do lalůčků 7/10
    12. Mark Sixma – Omega [Armind] my jsme v ZOO? jako bez prdele…to prostě zní jak sloní troubení…hrozný hlavní synths a melodie taky zrovna žádná sláva…bude to mírný hit, protože to splňuje dnešní bigroom požadavky, ale za mně palec dolů…a pak do sloní řiti 4/10
    13. Roger Shah, Antillas & Zara Taylor – Fire [Magic Island] několikátý pokus o follow up na Lost, ale nedaří se tak úplně, holt Shahovi už se zapařily ponožky a došly mu asi nápady…melodicky je to docela fajn, vokály nezaujaly 7+/10
    14. Aelyn – Game Over (Ruslan Radriges Dub) [Suanda Voice] výplň a pro mně zcela nezajímavý bigroom track, kterých je mraky 5/10
    [b]15. Eco – River Song [Black Hole Recordings] [Tune of The Week] skvělá volba, opravdu unikátní track, který vlastně není ani progressiv ani uplift, ale něco přesně mezi a hlavně skvěle graduje, nádhera 9/10[/b]
    16. Eco feat. Chris Severe – Cloud [Part 1] [Black Hole Recordings] vokály jsou tak trochu na hraně, ale hlavní pasáž šlape dost dobře 8/10
    [b]17. Eco & Driftmoon – Trust In The Wind [Black Hole Recordings] podobně jako River Song…track se postupně rozvijí a nabírá epičnost, skvělé dílo a melodie je top notch 9/10
    18. Airscape feat. Betsie Larkin – Right Here [High Contrast Recordings] plný pytel euforií ve stylu jejich předchozího tracku Pacific Waves, tentokrát však s vokálama 8+/10[/b]
    19. Roman Messer & Elite Electronic – Arkane (Mark W Remix) [Suanda] uplift s takovou tou smutnou melodií, i přestože tyto melodie moc nemusím, tak tento track patří k těm lepším 8/10
    20. Ronski Speed Pres. Sun Decade – I’m Alone (Adam Ellis Remix) [Euphonic] trochu zbytečný remix, protože krom toho, že tam byl změněn kick na dnešní generic 138 tak tam žádný větší změny nejsou 7+/10
    [b]21. Ultimate & Moonsouls feat. Marjan – Think Twice [ASOT] melodicky nádhera…ty vokály bych klidně vynechal, protože i bez nich by to byl opravdový dreamy průlet upliftím vesmírem 9/10[/b]
    22. Chris Schweizer – Sub Zero [WAO138?!] Schweizer používá opravdu drtící basovku…ale vlastně krom toho mega cool dropu ten track není moc zajímavý 7+/10
    [b]23. Bryan Kearney & Will Atkinson – The Game Changer (Standerwick Remix) [Kearnage] [Trending Track] skvělá melodie z originálu byla trochu více využita, pěkný remix 8+/10[/b]
    24. Kyau & Albert – Kiksu (The Noble Six Remix) [Euphonic] [Free] Noble mám hrozně rád, ale tento remix spočívá pouze ve změně beatu, takže sice dobrý ale nikoliv výborný 8/10
    [b]25. M.I.K.E. Push – Maitri [High Contrast Recordings] náznak starého dobrého Push soundu, ovšem v novodobém kabátu, což vidím spíše jako mínus…přesto je to dobře povedené a nezní to generic, takže za to palec nahoru 8+/10[/b]
    26. Saad Ayub feat. Francesca Genco – Solitude [Abora Recordings] [Future Favorite] pohřeb…lidem se asi pohřební melodie líbí no 7+/10
    27. A.R.D.I. – Invictus [AVA White Recordings] melodicky podobný track jako předchozí, jen trochu agresivnější beat 7+/10
    28. Alex M.O.R.P.H. & Song And The Moon – Don’t Talk Away The Magic (Heatbeat Remix) [VANDIT] velmi podobné jako poslední Schweizerovi remixy, prostě celý track stojí na velmi výrazné basovce a drtícím dropu…tady jsou ty dropy dva, po vzoru tracku Imperio 7+/10
    29. Re:Locate – Rogue (Robert Nickson Extended 2016 Reboot) [WAO138?!] velmi solidní energy remix ikonického originálu 8/10
    30. Bryan Kearney pres. Karney – Beg Your Pardon [Kearnage] hard-trancový kick a techy prvky…dohromady docela originální dílko, které zřejmě bude znít skvěle naživo 8/10
    31. Audiomatic & Phaxe – Pineapple X-Press (Ranji Remix) [Spin Twist Records] zvukově dost promakané dílko s výraznými psýčkovými prvky 7+/10
    [b]32. Armin van Buuren feat. Gabriel & Dresden – Zocalo [Armind] [Armin’s Old Skool Classic] (2005) naprosto ikonická melodie a krásný track z období, kdy byl trance na svém topu 9+/10[/b]

mitchel
    Člen

výborná práce Freezere 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mozna , ze to ctesm0

mountainer
    Člen

Akorát škoda, že to nečte Armin. sm0

Chelseaplayer
    Účastník

Ja se taky pridavam,sice cely asot nedam,ale tvoje recenze nemaji chybu sm4

DjPeroxid
    Člen

Je více lidí co tu to čte podle mě 🙂 takže jen tak dále!

38ma7
    Účastník

Já to taky čtu. Sice jsem o pár ASOTů zpátky, ale mám tady alespoň nějaké srovnání, co se komu líbí. sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer : Nemáš zač,těším se na každé vydání,a na černě tučně vyznačené trackysm5 které pak ihned stahujism4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

DjPeroxid, Pavel92, mountainer: děkuji, jsem rád, že to pravidelně někdo čte…každý ohlas je pro mě motivací psát další díly 🙂

sklenda86 : snažím se to trochu zpestřit občas abych nepsal furt dokola něco ve smyslu: jo solidní vokálovka…tak to občas trochu opepřím 🙂

sklenda86
    Člen

Seru kaštany ve stoje, více vokálů než cikánů na sociálce, husina na špičce ohanbí, vrtej Karle Vrtej sm15 sm15 sm15 díky za pobavení a tipy na tracky!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]LOS ASOTOS 784.[/b]

01. Omnia feat. Christian Burns – All I See Is You [Armind] Burns je něco jak moucha v polívce, prostě vás to děsně sere…takže když by se ta moucha z té polívky vyjmula, tak zůstane docela solidní track s veselou melodií 7/10
    02. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (Matt Lange Remix) [Armind] [Progressive Pick] velmi temný remix s techy prvky…s originálu tam toho moc nezbylo, vlastně jen část vokálů a to je moc dobře…daleko zajímavější verze než originál 7+/10
    03. Dan Chase feat. Diana Leah – Voice Inside [Black Sunset Music] docela pěkné vokály a celkově chytlavý track 7+/10
    04. Kyau & Albert – Are You Fine? (Kyau & Albert 20 Years Remake) [Euphonic] o solidních 5-6 bpm pomalejší rework, asi jak se dalo čekat…ale samozřejmě to není špatné verze, ale preferuji originál 7+/10
    05. Genix – Orca [Anjunabeats] Genix občas umí překvapit a hlavně vytasit velmi povedenou melodii…tohle je kvalitní trause 7+/10
    06. Giuseppe Ottaviani feat. Tim Hilberts – On The Way You Go [GO On Air] nádherný zvuk, nádherné melodie, ovšem ty vokály jsou až příliš gay…dá se přes to asi přenést 8/10
    07. KhoMha – Strange Love [Armada Captivating] překvapivě docela svižný beat, ale velmi zvláští bizarní vokály, melodicky je to dost průměrné, prostě klasickej Eidam 6+/10
    08. Sarah Russell – If I Could (DoubleV Remix) [Raz Nitzan Music] další vokálovka, v této epizodě je více vokálů než cikánů na sociálce 7/10
    09. Denis Kenzo feat. Angel Falls – Run Away [Denis Kenzo Recordings] ale né uspávač hadů…jsem si málem vykloubil čelist tím zíváním 5+/10
    10. Rolo Green Pres. Greenstone – Pride [Greenstone Recordings] mnohem zajímavější beat a akčnější pojetí než i předchozí usínačky, pěkný track ve stylu Pryda apod 7+/10
    11. Paul Arcane – Vision [Elliptical Sun Recordings] sice vrzanica, ale s krásným piánkem uprostřed 6+/10
    12. David Gravell – Make Some Noise [ASOT] Gravella bych nabyl do praku a za šulinka bych ho vystřelil na Mars…make some noise? protivné zvuky s EDM? a ven!!! 3/10
    13. Mixail – Ice Beam [Black Sunset Music] [Future Favorite] velmi nenápdaný track a ještě k tomu edm bigroom z minula vyhrává FF? ok jsem přesvědčen že FF je buď zmanipulované nebo hlasuje tak málo lidí že stačí když si to ten Dj navotuje desetkrát sám a vyhraje 5/10
    [b]14. Alex M.O.R.P.H. & Woody Van Eyden feat. Tiff Lacey – Dreamcatcher [VANDIT] [Trending Track] vokály jsou takové řekněme trochu utahané, ale ta melodie…z toho seru kaštany ve stoje, nádhera !!! 9/10[/b]
    [b]15. Moonsouls – Broken [Always Alive] melodicky velmi podobné jako jeho tracky s Ultimate, což je prostě jinými slovy instantní euforie, melodie je dreamy a přijde mi, že má hlubší význam 8+/10[/b]
    16. Markus Schulz – The New World (Fisherman & Hawkins Remix) [Armind] jejich typický rybářský zvuk k tomuto tracku docela sednul, fajn remix 8/10
    17. Sied van Riel feat. Jennifer Rene – The Reason [Rielism] sice se track odlišuje řekněme netradičním vygradováním do jakoby progresivní pasáže, ale nějak výrazněji nezaujal 7/10
    18. Attila Syah & LTN – Padma [Suanda True] velká poklona těmto pánům za to že dokáží vytvořit i uplift, moc pěkné…a z mého pohledu lepší než jejich standartní mainstreamovější tvorba 8/10
    19. Bryan Kearney Vs Will Atkinson – The Game Changer (Standerwick Remix) [KEARNAGE] melodie z původního tracku je fantastická a Standerwick jí čapnul a udělal z toho solidní 138…obě verze mají něco do sebe, tato verze rozhodně využívá více melodii, ale celkově je více generic 8/10
    [b]20. RAM & Stine Grove – Forever And A Day [Grotesque Music] vokály ok, ale od momentu co se objeví ta melodie tak je to euforie až na žaludu ! 9/10[/b]
    21. Roman Messer & Elite Electronic – Arkane (Mark W Remix) [Suanda] [Tune of The Week] hodně dramatu…jak už jsem psal, preferuji spíše optimistické tracky, ale je to docela pěkně provedené 7+/10
    22. David Rust vs. Gary Maguire – Reality Check [Damaged] docela agresivní track s psýškovými beaty a head-noding dropem 7+/10
    23. Mac & Monday – Xiphos (Amir Hussain Remix) [Spellbinding Records] melodicky moc fajn ale dropík ve stylu vrtej Karle, vrtej! se mi až tajk nepozdával 7+/10
    24. Daniel Skyver feat. Cari – Teardrops Eyes [Grotesque] solidní uplift, ale faktem je že nijak nevybočuje z řady 7+/10
    25. Mauro Picotto – Pulsar (Michael Retouch Bootleg) [ID] bylo to vážně nutné? čím tím jakoby originál povýšil? co ho k tomu vlastně vedlo? 6/10
    26. Abstract Vision – Comeback! [Infrasonic Pure] moc pěkná a chytlavá melodie 8/10
    [b]27. The Cracken – Saturn [Unique Sense] nevím jestli si to Armin pamatuje, ale tento track už hrál zhuba před 3 měsíci…podle mě na to zapomněl, že ho teď hraje znovu jako novinku…ale teprve nyní se chystá release, to je pravda, krásné 8+/10[/b]
    28. Saad Ayub feat. Francesca Genco – Solitude [Abora Recordings] opět dramatický nádech, podobně jako u 21…je to pěkný track, jen mi osobně melodicky moc nesedl 7/10
    29. Re:Locate – Rogue (Robert Nickson Extended 2016 Reboot) [WAO138?!] povedený rework staršího tracku s výrazným a chytlavým motivem 8/10
    30. Mark Sixma – Requiem (M6 Remix) [Armada] oceňuji, že se Sixma pokouší dělat i něco svižnějšího, ale není to tak úplně ono…prostě jen rychlejší originál s jiným beatem 7+/10
    31. Ronald Van Gelderen – This Way (John Askew Remix) [High Contrast Recordings] aneb rework na Rank 1 remix…v podstatě Askew jen změnil kick, nic jiného, muselo to být hotové za cca 5 minut, ale i tak je to ok 7/10
    [b]32. Gouryella – Ligaya [Tsunami] [Armin’s Old Skool Classic] (2003) a teď mi řekněte…znělo něco z toho co doposud v Asotu zaznělo alespoň podobně jako toto?…ani náhodou…o několik tříd lepší track než celý zbytek dnešního Asotu…napprostá senzace, melodická bomba euforie a opět husina a až na samotné špičce ohanbí 10/10[/b]

DjPeroxid
    Člen

Hezké komentáře díky! 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 783.[/b]

01. Alex Leavon feat. Cynthia Hall – Paper Kites [Essentializm] zatím v klidu sedím a poslouchám co přijde…ne, nevrže mi židle…to jen vrže ten song, ale dobrá…není to tak zlé, přidají se ok vokály a ještě lepší melodie, na úvod docela pěkný track 7+/10
    02. Aresz & Sekiu – Ziya (Skylane Remix) [Elliptical Sun Music] opět kontroluji židly, ještě se dívám z okna jestli tam není sbíječka…není, to je opět v tom tracku, no dobrá…co naděláme…tady se ovšem nedočkáme ničeho zvláštního, vcelku standart trouse 6+/10
    03. Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza – Beautiful Life (Gareth Emery Remix) [Ultra Music] a kdopak nám to zpívá pod okny?…Sandro a jeho teplý hlásek v remixu od Garetha, který se sice dá poslouchat, ale je to vlastně trance? těžko…6+/10
    04. Denis Kenzo feat. Angel Falls – Run Away [Denis Kenzo Recordings] ok minutu jsem to vydržel a pak si říkám proč mám takový průvan v hubě…jo já zívám….zzz…v tom track use prostě nic neděje…NIC 6/10
    05. Steven De Sar – Cappadocia (Farius Remix) [Freegrant] docela úderný beat, podpořen pouze průměrnější melodií, poslouchat se to dá, ale vyloženě nezaujme 6+/10
    06. Marcell Stone & Mohamed Hamdy – Behind The Echoes [FSOE Excelsior] moc pěkná euforická melodie…nádherný breakdown a mírný náznak husiny…škoda pomalejšího tempa, jinak pěkné 7+/10
    07. Farius – Brave One [Statement!] exotické popěvky jsou dnes již trochu za zenitem, navíc melodie mě taky nechává v klidu, zcela bez erekce 6/10
    08. Rodg – Wired [Armind] basovka je hodně groovy, docela se začínám vrtět a pohupovat, ale melodicky je to takové nemastné, bez barbeque omáčky 7/10
    09. Rodg – Apollo [Statement!] skvělý beat a melodie je také dosti zajímavá…tohle mě baví, tohle mě zajímá a člověk se rád prokousává trackem dál, jestli objeví nějakou tu smetánku…jeden z nejlepších tracků z alba 8/10
    10. Rodg – Indulge Me [Statement!] stylově velmi podobný track jako předchozí, celé to jeho album je dost na jedno brdo…pořád ale ucházející brdo 7+/10
    11. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Gundamea Remix) [Armind] [Progressive Pick] to je neuvěřitelné jak jsou všechny tyhle deep remixy dost podobné, jakoby se snad ti jednotlivý producenti dohodli nebo se spolu snad i vyspali…skvělý progressive, ve kterém tedy originál příliš neslyším, naštěstí 8/10
    12. Giuseppe Ottaviani feat. Tricia McTeague – Loneliest Night [Go On Air Recordings] album Alma je plné takovýchto veselých popin…není to vůbec špatné, jen je to na hranici sýrovosti…7+/10
    13. Giuseppe Ottaviani – Alma [Go On Air Recordings] daleko více se mi líbí track Aurora z alba, který měl být spíše titulním trackem, toto je však taky dost fajn 8/10
    14. Bobina feat. JES – iBelieve (Lange Remix) [Magik Muzik] další track, který se mnou nic nedělá, žádné šimrání, žádné nechtěné výtoky, prostě nic, ale vyloženě špatné to také není 6+/10
    15. Ferry Corsten & Cosmic Gate – Event Horizon [Flashover] [Trending Track] nějaké malé dítě hraje na xylofon? jo ne…to je zase v té hudbě, takové dětské vyťukávání…no jinak ten track je trendy, protože lidé diskutují o tom proč při takovém spojení vznikl takový salát nahnilý 6+/10
    16. Johnny Yono – White Light [Euphonic] Johny Yono…to je ono!! hehe…skvělý track ve stylu Protoculture 8/10
    17. Alex M.O.R.P.H. – Sun of Ilena, Pt. 2 [VANDIT] Alex má velice sexy hlásek musím uznat 🙂 jinak toto je pokračování skvělého tracku s předchozího alba 8/10
    [b]18. Alex M.O.R.P.H. & Woody Van Eyden feat. Tiff Lacey – Dreamcatcher [VANDIT] jeden z nejlepších tracků z alba, okamžitě se stal mým favoritem…ta melodie…toto je už je erekce přátelé 9/10[/b]
    19. Alex M.O.R.P.H. & Dark Fusion feat. Kim Kiona – Broke Apart [VANDIT] další nový track na albu, jeden z těch svižnějších, možná bych raději dubík 8/10
    20. Mixail – Ice Beam [Black Sunset Music] co dělá tento bigrumáž v druhé části Asotu? to má být jako trolling jo? 5+/10
    21. Neptune Project feat. Polly Strange – It Turns For You [Mythology] no to je daleko lepší…už se zase vrtím, i když jenom tak lehce 8/10
    22. Attila Syah & LTN – Padma [True Suanda] tak to mě poser a říkej mi draku…uplift od této spíše progressivní dvojice? hezky dobře! 8/10
    23. A & Z vs. Keyplayer – The Final Chapter [ASOT] [Tune of The Week] a pozor, vyndejte kapesníky…nikoliv na sperma…ale na slzy…toto je velmi dramatické dílko…možná až moc…mám raději euforické tracky, toto je spíše posmutnělé ale pěkné 8/10
    24. Heatbeat – Test Your Might [WAO138?!] Mortal Kombat přichází…ale melodicky nikoliv…i když je zde melodie také suprová, bohužel drop je tak trochu podle očekávání vrz-tech ve stylu jejich předchozích rychlejších produkcí 7+/10
    [b]25. James Dymond – It Ain’t Over [FSOE] toto je velmi podobné jeho předchozímu tracku Push…dokonce i použité vocal samply jsou stejné…ale proč nezvopakovat něco co bylo úspěšné že 8+/10
    26. RAM & Stine Grove – Forever And A Day [Grotesque Music] [Future Favorite] na tomhle tracku mě ani tak neberou ty vokály…ale jak přijde ta melodie tak mi vzrušením vstávají chlupy snad i na řiťovodu!! 9/10[/b]
    27. Fresh Code – Perpetuity [Synchronized] velmi slušný track od béčkovějšího projektu 7+/10
    [b]28. Digital X – Predator (Abstract Vision Remix) [Unique Sense] všiml jsem si že Abstracti se drží Photographer soundu…a dělají to dost dobře, navíc proč ne, když Photographer stagnuje a válí si kulky někde na gauči 8+/10[/b]
    29. Phynn – Lucid (Amir Hussain Remix) [Grotesque] známá klasika ve velice solidním remixu…Amir většinou nezklame a podle mě patří k těm nejlepším 140kařům 8/10
    30. John O’Callaghan – The Forging Of Steel [Go On Air Recordings] Helloween je za dveřmi a také je tam JOC, tak bacha na něj, má v ruce kosu a solidně to seká !! 8/10
    31. Driftmoon – From The Asses [WAO138?!] opět trochu toho dramatu a vsuvka vážné hudby…fajn, ale né tak úplně můj cup of pee 7+/10
    [b]32. Perpetuous Dreamer – The Sound of Goodbye [Armind] [Armin’s Old Skool Classic] (2007) šup krocana do trouby…tenhle track už poznáte od první vteřiny podle toho návykového beatu…a true classic 10/10[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.