Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
24. 9. 2016 v 23:36 #218341
Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 782.
[/b]
01. Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza – Beautiful Life (Gareth Emery Remix) [Armada] docela příjemný track se spíše pop-dance ambicemi 7/10
02. Fabio XB & Liuck feat. Sarah Russel – Another Day (Luke Bond Remix) [Digital Society] podle očekávání, docela solidní šlapačka zelí 7/10
03. Armin van Buuren – Sail (Sudhaus Remix) [Ultra Records] [Progressive Pick] tyhle temné remixy se mi zamlouvají…další velice povedený, docela si z toho seru do trenažérů 8/10
04. Super8 & Tab – Nino [Armind] [Tune of The Week] raději bych slyšel něco ve stylu Into…toto je spíše follow-up na Mega (megasrajdu), melodicky to není špatné a je velká škoda, že to není trancy ale spíše trousy 7+/10
05. Audioventura – The Beach [Hahmo Music] pohoda, lehárko na pláži…žádný žraloci, žádný koňomuti….prostě pohodka, i když trochu núúúďo 7/10
06. Willem De Roo – Hyperdrive vs. Exis – The Count (Armin van Buuren Mashup) ale ne…už zase tento lejnový hamburger z minula…3/10
07. Markus Schulz feat. Mia Koo – Summer Dream (Anske Remix) [Coldharbour] líbí se mi ta hutná basovka a celkově docela masivní sound…solidní track 8/10
08. Gordey Tsukanov – Radiance [Pure Trance Progressive] tohoto pána už sleduji dlouho a byla jen otázka času než se ho ujme velký label…začínám si tu vrtět zadečkem, skvělý progressive 8/10
09. Armin van Buuren feat. Justin Suissa – Burned With Desire (Feel Remix) [Armind] [Trending Track] víš Armine proč je tento track tak diskutovaný? Protože si lidi říkají, jak mohl někdo takovou sraninu vypustit…ne, nechci to slyšet znovu 4/10
10. Venom One vs. Mokita X Cade – Elysia vs Monopoly (AvB Edit) ale jo ty vokály do toho docela zapadají…dejme tomu 7/10
11. Johnny Yono – White Light [Euphonic] začalo to sice jako vrzanice, ale nakonec se to rozjelo v solidní sekanici, nice trancy lead 8/10
12. Ferry Corsten & Cosmic Gate – Event Horizon [Flashover] ten hlavní motiv mi přijde dost protvnej a celkově je ten track až moc bigroom…docela zklamání…škoda, že toto spojení neproběhlo před 12-15 lety, to by z toho vznikl jinačí kabanos, ne tento povislý párek 6+/10
13. Chris Schweizer – The Kraken (DRYM Remix) [Armada Captivating] agresivní a dost protivný bigroom, který obsahuje snad všechna klišé současného soundu 5/10
14. Anske – Thunder [Coldharbour Recordings] opět velice solidní šlapavý track od Anskeho, chlapec docela umí 7+/10
15. Greg Downey feat. Bo Bruce – Come To Me [Kearnage] toto je tuším jen předělávka jiného tracku…docela slušný track ve stylu Pattersona…drop mi přijde super cool 7+/10
16. Radion6 – Another Dimension [ASOT] podle očekávání, dost agresivní klubovější track, synths jsou ostré jako žiletka, kterou si holím zadek…docela fajn 7+/10
[b]17. A.R.D.I. & Linnea Schössow – Your Everything [ASOT] emocemi napěchovaný track, nádhera 9/10[/b]
[b]18. Allen & Envy with Miikka Leinonen – Panorama [Pure Trance] nádherný, přímo až luxusní track…Miikkovi zřejmě opuštění projektu Driftmoon prospělo a začal dělat zase proper trance, navíc společně s tímto duem….to je prostě trefa 9/10[/b]
[b]19. Cyre & DJ T.H. – Salida Del Sol (Dereck Palmer Remix) [Silent Shore Records] [Future Favorite] spravedlnost existuje a dobrý vkus posluchačů ještě snad taky, ano toto je trance jak prase… pecka 9/10
20. RAM & Stine Grove – Forever And A Day [Grotesque Music] nejvíc mě baví ta melodka, co se začne valit v breakdownu, to je husina až na žaludu 9/10[/b]
21. Beatsole & Michael Retouch feat. Juliet Lyons – Shed A Tear [Magic Trance Records] vokálovka plná energie, pěkné 8/10
22. Neptune Project feat. Polly Strange – It Turns For You [Mythology] další velice solidní vokálovka…není to úplnej orgáč, ale fajn 8/10
23. Myk Bee – Pressure Point [Monster Pure] pěkný track od Mykeše a ten vocal chopp je hrozně chytlavý 8/10
[b]24. Dark Fusion – Unknown Entity [Universal Nation] opravdu nádherná melodie v breakdownu, trochu škoda toho techy dropu, ale melodie se pak ještě vrátí…takže faaaajn 8+/10[/b]
25. Fresh Code – Perpetuity [Synchronized] pěkný track od béčkovějšího projektu 7+/10
26. Reflekt – Need To Feel Loved (Sunset pres. Symsonic Rework) pro mě dost možná nejlepší vokálovek ever…ať už v Adam K and Soha nebo v Thrillseekers Remixu…tento remix je trošku generic a staví spíše na vokálech…8/10
[b]27. Dan Stone – Macy [FSOE] hrozný mixing, fuj Armine 😀 ale track je to naprosto luxusní, Dana chci za ženu!!! 9/10
28. Andy Tau & Katherine Amy – Fall (Andy Tau Remix) [Infrasonic] překvapivě asi preferuji Monoverse remix…tak či tak moc pěkný track…jak jinak když je to Infrasonic 8+/10[/b]
29. Adam Ellis & Lifeline feat. Denise Rivera – Outside Myself [Amsterdam Trance] ten kick je hroznej, celkový mastering dost mizerný…ale třeba melodicky a vokálově to ujde…no spíše průměr 7/10
30. Driftmoon – From The Ashes [WAO138?!] toto mi velmi připomíná Exodus, Leviticus…pěkné, takové správně epické…jen mám raději spíše optimistické melodie místo těchto dramatických 7+/10
[b]31. The Art Of Trance – Octopus (Man With No Name Remix) [Platipus] [Armin’s Old Skool Classic] (1995) klasický trance sound z první poloviny 90 let…no není to lepší než ten dnešní bigroom, trouse a tak? 9/10[/b]22. 9. 2016 v 4:52 #218334Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT NIGGA 781.[/b]
01. Maes•tro feat. Clara Yates – I Will Follow You (Alexander Popov Remix) [Sir Adrian Music] plešoun útočí, ale opět to se mnou mnoho nedělá…melodicky je to dost fajn, ale štvě mě to trouse podání a ty záseky a celkový vrz 6+/10
02. Aruna – Sunrise (Daun Giventi Remix) [Enhanced Progressive] další track z Enhanced fastfood makeru, přijde mi že tam na to mají fakt nějakou šablonu jako mají v McDonalds podle, které se jede a jiná možnost není…dokonce ani na okurku nezapomenou 6/10
03. East & Atlas – Samoa [Elliptical Sun Recordings] ten breakdown není špatný ale je natahovaný jak moje legíny, klimax je pak docela standart trouse 6/10
04. Denis Kenzo & Vika – Reasons Why [ASOT] [Trending Track] happy poppy juchárna…asi lepší než první 3 tracky, ale zase je to dost cheesy, v podstatě až diskotékové manýry 6+/10
05. Benjani – Fkit [Spellbinding Records] trochu temnější track, se skoro až soundtrackovou melodií, pěkné 7+/10
06. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Namatjira Remix) [Armind] [Progressive Pick] opět povedený temný remix…toto je progressive, nikoliv první 4 tracky z této epizody 7+/10
07. LTN & Arielle Maren – Someone To Love [Statement!] docela pohodová vokálovka, může být 7/10
08. LTN & Arielle Maren – A Little Perspective [Statement!] nepřipomíná vám to tak trochu pokus o above and beyond sound? mně docela jo…no docela fajne 7/10
09. Ilan Bluestone & Grum – SOS [Anjunabeats] úderný kick…a docela klasický Anjuna sound, melodie je přecijen o něco zajímavější než u některých předchozích tracků 7+/10
10. Estiva – Sun Goes Down [Statement!] tak tohle už mi přijde ohrané, a to jsem to slyšel pouze asi 4krát v životě, ale v zásadě je to dobrý housey track 7/10
11. Armin van Buuren feat. Justin Suissa – Burned With Desire (Feel Remix) [Armind] kdo k tomu pustil tohodle cheesy vrzače, názorná ukázka toho, jak neremixovat klasiku 4/10
12. Willem de Roo – Hyperdrive vs. Exis – The Count (Armin van Buuren Mashup) [Tune of The Week] ne prosím, zastřelte mě, strčte mi obří dildo do řitě ať prasknu, tohle prostě NEEEE 3/10
13. Mardven & Rifter – 202b [Always Alive] trochu utahaný dreamy trousík 6/10
14. Rodrigo Deem – Aeon [Enhanced] řékal jsem si, nevypadá to tak zle…a pak přišel docela ošklivácký drop…no je to docela groovy, dejme tomu 6/10
15. Feel & Alexandra Badoi – Did We Feel (Frainbreeze Progressive Dub Mix) [Suanda Music] zvukově a melodicky sice už několikrát použitá Gaia šablona, ale budiž, alespoň to docela slušně šlape 7+/10
16. 4 Strings & Cathy Burton – Safe In The Storm [Raz Nitzan Music] 4 Strings v poslední době docela jede…i tento je dost povedený kousek a konečně slyším vlastně trance v této epizodě, takže volume jde nahoru konečně 8/10
17. Casey Rasch – What’s Next (Tempo Giusto Remix) [UNRSTRCTD] solidní techy-groovy track, i když tady slouží trochu jako výplň 7/10
18. Jean Clemence – Seraphim [Black Sunset Music] jasnej Gaia klon s vrčícíma synths a těch je moooc 6/10
[b]19. Starpicker – The Traveler [Go On Air] [Future Favorite] nádhera od Ottavianiho…nenechte se brát Iluze že tohle dělal Starpicker 😉 ten pouze předhodil demoverzi, která zněla úplně jinak…ale Otta (zřejmě za pomoci Solarstone) z toho udělal tuto nádheru…pustil jsem si to několikrát za sebou a stále nemám dost 9+/10
20. A.R.D.I. & Linnea Schössow – Your Everything [ASOT] velmi emotivní track, ze kterého je mi snad až smutno, velmi působivé…krásné 9/10[/b]
21. Saad Ayub feat. Fenja – Ever After [WAO138?!] velice solidní uplift s kickem alá Aly and Fila 8/10
22. Mumford & Sons – Only Love (Ciaran McAuley Rework) [V2] opět melodicky tak trochu ve stylu Alíků, pěkný track 8/10
[b]23. RAM & Stine Grove – Forever And A Day [Grotesque Music] hodně nabušený vocal uplift, který již znám delší dobu z alba 8+/10[/b]
24. Myk Bee – Pressure Point [Monster Pure] tento pán se pohybuje na trance scéně hodně dlouho, ale přesto nikdy nijak více neprorazil…s touhle pěknou trancovkou by mohl, ale ty vocal choppy už jsem někde slyšel…zřejmě použitý template 8/10
[b]25. Ben Nicky – Chapel Street [VANDIT] agresivní, jemně psýčkový beat…ale v breakdownu se to promění v solidní euforie…hodně mi to připomíná Pattersonovo Miss You 9/10
26. Ralphie B – Massive (Daniel Skyver Remix) [Grotesque Music] legendární melodie v trochu steroidovém podání, ale musím uznat, že tady se ten boost povedl velmi dobře 8+/10[/b]
27. Ashley Wallbridge feat. KARRA – Melody (ID Remix) [Garuda] moc pěkný euforický remix…pro mě lepší varianta než originál 8/10
28. Gareth Emery feat. Alex & Sierra – We Were Young (Mhammed El Alami Remix) [Garuda] náladově hodně podobný track, také spousta euforií a dobré nálady 8/10
[b]29. Viframa – Cristalle (Allen & Envy & Zack Mia Rework) těmto pánům reworky klasik jdou…například jejich remix pro Orange Theme…toto je taky řacha 8+/10[/b]
30. Roman Messer & Mhammed El Alami with Julia Lav – Memories (Ahmed Romel Remix) [Suanda Music] melodie trochu umíráček, ale někdo má tento typ melodií rád, já raději ty euforické 7+/10
[b]31. Cyre & DJ T.H. – Salida Del Sol (Dereck Palmer Remix) [Silent Shore Records] Palmer také není až tak prosáklé jméno, ale sleduji ho už delší dobu a tento chlapec umí, hodně umí…navíc slider melodie 8+/10[/b]
[b]32. UCast – Jetlag [In Trance We Trust] tento track jsem slyšel v premiéře u nás v Granatině přímo od UCasta a už tenkrát jsem z toho byl vycákanej, a jsem i dnes 9/10
33. Jaydee – Plastic Dreams [Epic Records] [Armin’s Old Skool Classic] (1993) kdo by to neznal, naprostá klasika elektronické hudby 9+/10[/b]11. 9. 2016 v 14:15 #218319Anonymní uživatel
NeaktivníTeda ten Dan Stone,to je melodie,to je neuveritelny,pro me ted nej DJ!!!!!
10. 9. 2016 v 9:19 #218317Anonymní uživatel
NeaktivníMountainer: děkuji za postřehy 🙂 opět docela shoda pane 😉
[b]ASOTník 780.[/b]
01. Denis Kenzo & Vika – Reasons Why [ASOT] na začátek docela příjemný letní track, trance to sice moc není, ale vrtím se tu na židli, mé pozadí se tře o sedátko, to je dobré znamení 7/10
02. David Forbes & Richard Lowe – Our Day [Vandit] a letní dovádění pokračuje, pomalu se převlékám do plavek, protože slyším letní track, který by se hodil k dovádění u bazénku 7+/10
03. Raz Nitzan feat. Jess Morgan – Not Like Everyone (Aurosonic Remix) [RNM] no paráda, takže nasazuji i vrchní část plavek…další summer pecka, ale od Aurosonic je to tak nějak očekávané, zvláště po skvělém remixu pro Angel Blue Eyes 8/10
04. Armin van Buuren feat. Justin Suissa – Burned With Desire (LTN Sunrise Remix) (Taken from Club Embrace) [Armind] [Progressive Pick] ještě koktejl do ruky a šup se mnou na pláž…pěkný pomalý remix…samozřejmě že mám daleko raději Rising Star remix, ale i tak well done 8/10
05. Armin van Buuren – Mirage (Martijn Ten Velden Remix) (Taken from Club Embrace) [Armind] [Trending Track] mojí pláž trochu zahaluje temnota s tímto tremixem, deep but ok 7/10
06. Alexander Popov & Jonathan Mendelsohn – World Like This [Armind] tož si zabékáme u této popové písničky co vy na to?…anebo ne, skip, next one pls 5/10
07. Maestro feat. Clara Yates – I Will Follow You (Alexander Popov Remix) [Sir Adrian Music] o něco vkusnější track než předchozí, ale oproti těm přechozím trackům je to trouse salátovina 6/10
08. Clarks – Footsteps In The Sand [Magic Island] vracíme se na pláž s tímto optimistickým balearic trackem, můj zadeček už se zase vrtí do rytmu 8/10
09. Terry Da Libra – The Butterfly Stroke [Silk Music] no dnešní epizodka je zatím přijemně letní, zatím žádné velké orgasmy, ale tracky jsou to příejmné 7+/10
10. Estiva – Sun Goes Down [Statement!] velmi zdařilá napodobenina Prydzova soundu, akže tak trochu lízání konečníku…ale povedlo se 7+/10
11. Spara – One Night (Sheldon Late Night Dub Remix) nevím co se to dnes děje, ale další dost příjemný melodický track 7+/10
12. Yoel Lewis feat. Sivan – Caesarea [Armind] agresivnější navrzlý sound, trochu toho bigroomu a trochu exotiky…asi sundavám plavky 6+/10
13. Daun Giventi – Ponyo [Enhanced] i když moment, toto je melodicky moc pěkné, ještě si je nechám 7/10
14. DoubleV & Formal One – Limitless [IHU] tak s tímhle se přesunuji na nuda pláž, protože to je nuda….edm / bigroom track, je to jak dostat pěstí mezi kulky 4/10
15. Snatt & Vix – Revive (Airborn Remix) [Ask4 Records] [Future Favorite] vážně minule vyhrál tento relativně průměrný track? začínám mít podezření, že hlasování FF je nějak zmanipulované 7/10
16. Frainbreeze – We’ll Never Die [Trance Mission] docela slušná šlapačka s trochu melancholičtější melodií 7/10
17. Yuji Ono – Apocalypse [Freegrant] tady to vrže jak v továrně…solidní jatka 6/10
18. Dan Thompson vs. Solis & Sean Truby – Aero [Coldharbour] docela typickej sound pro tato jména, je to dost tranzy, takže spokojenost, už se zase pohupuji 8/10
19. Gareth Emery feat. Alex & Sierra – We Were Young (Mhammed El Alami Extended Remix) [Garuda] příjemný, rozjuchaný uplift 8/10
20. Cold Rush – Unlimited [WAO138?!] jak už jsem minule, CR jsou fajn, ale toto je melodicky spíše průměrnější, umějí i lépe hoši 7+/10
21. Ronski Speed feat. Linnea Schossow – Set Me To Light [Digital Society] krásné vokály jako vždy od Linnei, skoro se mi ohrnuje z toho hlasu…melodie rozjuchaná, už se zase lehce vrtím a vrním 8/10
22. MaRLo – Join Us Now [WAO138?!] bigroomiáš na wao138, chyťte ho, zmlaťte ho, vemte mu občanku 6/10
[b]23. Dan Stone – Macy [FSOE] Stone je nezastavitelný a sází do nás jednu pecku za druhou, další nádherná věc…ta melodie hmmm, dal bych mu pusu na čelíčko 9/10[/b]
24. Saad Ayub feat. Fenja – Ever After [WAO138?!] ale jo, pěkný uplift 7+/10
25. Starpicker – The Traveler [Go On Air] [Tune of The Week] Krásný track, slyším v tom Ottavianiho, bodejď by ne, když v tom má tak 50% zásluhu 8/10
26. Mumford & Sons – Only Love (Ciaran McAuley Rework) hlavní melodie je sice fajn ale všechno to okolo mi přijde takové normál, průměrné 7+/10
27. Menno de Jong & Adam Ellis ft. Kate Louise Smith – Set To Sail [In Trance We Trust] pěkné vokálky, melodicky taky fajn, i když to až tak nevybočuje z dnešního standartu 7+/10
28. Jak Aggas – ReAnimator [Rielism] solidní energie hned od začátku, melodie je kulervoucí, ale dropík to trochu zazdil…melodie se pak ještě ale vrátí což je fajn 8/10
29. Johan Gielen – Flash (M.I.K.E. Push Transcendental Remix) [High Contrast] nevím proč byl vytáhnut tento starodávný alias zrovna pro tento remix…je to hodně takové veselé, synths jsou hodně vysoko posazené…sice je to fajn, ale lehce cheesy, což mi nikdy k Push aliasu nešlo 8/10
30. Poshout – 400 Emotions [Digital Emotions] pěkná emotivní záležitost, sexy melodie 8/10
[b]31. The Noble Six – Cocoon [Kearnage] tak tohle je hodně kvalitní tech-trance, jedu si tu těžký head-noding a ještě podupávám nožkou 9/10[/b]
32. Hardfloor – Acperience [Armin’s Old Skool Classic] (1993) solidní acidová nálož, slyším poprvé, takže nemám k tomutu tracku takový vztah 8/107. 9. 2016 v 15:19 #218308mountainer
ČlenFrízre, navnadil jsi mě na poslech [b]778[/b] a jsem docela příjemně překvapen, našly se povedené kousky:
01. MMOTHS – Thnx (Eco Bootleg) … to mě hodně baví, v dnešní době je to proggy klenot 9/10
02. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out Of Love (Diversion Remix) … k těmhle všemožným remixům profláknutých tracků přistupuju už předem s notnou dávkou skepse, ale tentokrát pozor, deep bass já rád sm5 8/10
03. Jerome Isma-Ae & Alastor – Reflection … to by taky šlo, temnější šlapavá věc 7+/10
06. Ahmed Romel – Himba … naprostý souhlas s Freezerovým komentářem, fajnovka, ale část melodie je taková prostě nějak divná 8/10
15. Kyau & Albert – Memory Lane … starý dobrý K&A sound s nezaměnitelným Stevenovým zpěvem 8+/10
17. Alex M.O.R.P.H. & Paul Van Dyk – We Are … tohle je tak rok 2007-2008, energický uplift s jednodušší melodií, sice nic extra originálního, ale na mě to furt funguje 8+/10
18. Robert Nickson – Touchdown … do puntíku stejná kategorie jako předešlý track, baví mě možná i o malý chlup víc 8++/10
20. Daniel Kandi & Joel Spencer – When Dreams Become Reality … no Kanďour uměl i líp, ale za poslední dobu je to od něj jedna z nejlepších věcí 7+/10
23. Jorn van Deynhoven – Neo Paradise … JvD je dobrá záruka kvality, opět nezklamal, perda 9/10
24. Aly & Fila meets Roger Shah & Susana – Unbreakable … vokály komplet pryč a bude to na devítku…ani mi tak nevadí španělština, ale je to hrozně uječený 7+/10
25. Omnia & Audrey Gallagher – I Believe … jak slyším Audrey, tak mám hnedka v uších Big Sky, nemůžu si pomoct sm0 každopádně dobrá veselá juchačka 8+/10
29. Super8 & Tab – Into … jojo, opět závan let minulých, to byly časy… 8+/10Kekel of the week si jednoznačně vyzávodil Armin, zklamáním byl i ten Above&Beyond Remix na Mobyho (naopak Artyho remix se mi líbí hodně), i novej Ottaviani, kterýmu to ale oddělal pan Burns – ty jeho teplý vokály jsou naprostý zlo a nechápu, že ho ještě vůbec někdo zve ke spolupráci sm17
5. 9. 2016 v 0:42 #218299Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASS OT 779.[/b]
01. Yoel Lewis feat. Sivan – Caesarea [Armind] docela zajímavý exotický motiv, ale celkový sound je moc trousy 6+/10
02. Armin van Buuren – Mirage (Martijn Ten Velden Remix) [Armind] [Tune of The Week] pěkně provedený temný remix, ale tak trochu po čase nudí 7/10
03. Harryson – Twilight [Armada Captivating] docela záživný trousík 7/10
04. Ruben de Ronde & Muvy – Bliss [Statement!] [Progressive Pick] chytlavý motiv a docela kopie Pryda soundu 7+/10
05. Duderstadt – Muhanjala 2016 [ASOT] pěkný, ale oproti původnímu track je to tak strášně pomalé, strašně strašně moc 7/10
06. Genix & Sue McLaren – Lose Yourself [Anjunabeats] velmi pěkný melodie i vokály, sound je klasická dnešní Anjuna…bohužel 7+/10
07. Joonas Hahmo – African Dreams [Hahmo Recordings] docela vkusný track s exo vokálama 7/10
08. Jeremy Vancaulart – Malevolent [Black Sunset Music] klasický ubzučený gaia paskvil 5/10
09. Andy Moor & Somna – Look Back [AVA Recordings] solidní překvápko…melodie je hodně trancy 8/10
10. Local Heroes & Cressida – Ghandi [Euphonic] zábavná melodie, docela ok track s typickým Euphonic soundem 7/10
11. Maor Levi feat. Mangal Suvarnan – Made Of Fire [Anjunabeats] vokály docela dobrý, melodie je strašná nuda 6+/10
12. Thomas Mengel – Palladium [Statement!] vrzačka s docela fajn melodií uprostřed 7/10
13. Push – Strange World (Andrew Bayer 2016 Remix) [Anjunabeats] asi víte že originál patří mezi mojí top 3 all-time tracků, je to takovej můj miláček 🙂 Bayera respektuji ale za tohle bych mu nakopal koule dokud by se nerozpadly!! zbytečný trouse remix….tohle si ten track nezasloužil…zvukově je to v určitých místech sice zajímavé a je to pořád Strange world., takže nemohu dát třeba nulu 😀 ..ale jinak…nakopat kulky!!! 7/10
[b]14. Ahmed Romel – Himba [Abora Recordings] moc pěkný balearic track, osobně bych v tom tracku asi pozměnil pár not, přijde mi tam jedna vyoženě falešná…no ale to je jen takovej rýpaneček ode mě….jinak 8+/10[/b]
15. Armin van Buuren & Dave Winnel – The Race [Armind] to je jak drátem do řitě 3/10
[b]16. Kyau & Albert – Memory Lane [Anjunabeats] nádherná věc, melodické, chytlavé, dobře to šlape 9/10[/b]
17. Mino Safy, Mariana Bo & Zaa – Kalopsia [Cloudland Music] [Future Favorite] někdy mi přijde že v tom FF mají nějakou chybu nebo něco, toto přeci nemohlo vyhrát? relativně průměrný proglift 7/10
18. Vito Fognini & Cari – True To Myself [Suanda Music] moc pěkné jemné vokálky, použité synths jsou už moc obehrané a tisíckrát použité, zní to jako Omnia 7+/10
19. Whiteout – Aethos [Black Sunset Music] jasná napodobenina Rayel soundu, nelíbí se mi to 4/10
20. Snatt & Vix – Revive (Airborn Remix) [Ask4 Records] tohle, že je uplift Armine?? no neřekl bych, spíše ne až tak povedená Gaiovina 6+/10
[b]21. Alex M.O.R.P.H. & Paul van Dyk – We Are [VANDIT] tohle jsou jiné dupačky, nádherný, přenádherný uplift, naprostá fantazie…a konečně trance! 10/10[/b]
22. Markus Schulz feat. Vassy – Tomorrow Never Dies (Bombay) (Jordan SuckleyRemix) [Coldharbour] moc mi nevoní ty vokály, ale jinak, hodně dobře…nenapadlo by mě že na CH uslyším někdy uplift 8/10
23. Armin van Buuren feat. Lyrica Anderson – Gotta Be Love (Giuseppec Ottaviani Remix) [Armind] sice lepší než orig, ale jinak bych čekal asi i více melodicky od Pepého 7+/10
[b]24. Super8 & Tab – Into [ASOT] tohle je nálož jako prase, oldchool uplift 9+/10[/b]
25. Ranji – Power Of Acid (Twilight Remix) [Spin Twist Records] tohot typu psyliftu nebo jak to nazvat, už jsem docela přejeden 7/10
26. MaRLo – Join Us Now [WAO138?!] možná někde v hale jo, ale na domácí poslech mi tento bigroom nic moc neříká, melodická pasáž je ok 6/10
27. Jordan Suckley & Sam Jones – Hijacker (Chris Schweizer Remix) [Damaged] Chris nějak zrychluje celkově…to se mi zamlouvá, i když jsou asi i lešpí tech-trancy 7+/10
28. Cold Rush – Unlimited [WAO138?!] CR se mi docela zamlouvají obvykle ale toto mi nepřijde až tak vyjímečné, sound je copy paste, z minulých tracků a melodie není až tak poutavá,lehký nadprůměr 7/10
[b]29. Aly & Fila meets Roger Shah & Susana – Unbreakable [FSOE] toto je melodicky naopak dost velký nadprůměr 9/10[/b]
30. Ferrin & Morris Feat. Hysteria! – Changes [Transistic] originál je jedna z nejlepších vocal upliftovek, naprosto jí zbožňuji, tento remix je slabší a ten zvrat v breakdownu není tak brutální, ale i tak pěkné 8/10
[b]31. Allen & Envy & UDM – Ignite (Allen Watts Melodic Remix) [Together Recordings] základem pro tento skvělý remix byl originál, který zůstal trochu opomenut 9/10
32. Sven Väth – L’Esperanza (Hope Will Move Mountains Mix) [Eye Q Records] [Armin’s Old Skool Classic] (1993) a takhle se to dělalo po staru, no není to skvělé? originálnější než cokoliv z toho co dnes zaznělo…dreamy průlet galaxiemi 9/10[/b]29. 8. 2016 v 21:20 #218296Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOTIOSSO 778[/b]
[b]01. MMOTHS – Thnx (Eco Bootleg) [Free] příjemné překvapení hned na začátek, kvalitní progressivní sound, skoro až připomínající zlaté období prog trancu 8+/10[/b]
02. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In And Out Of Love (Diversion Remix) [Armind] [Progressive Pick] skoro bych i řekl, že tento track je nemožné remixovat, navíc překonat Push Remix není nic lehkého, ale tento temný remix se hodně povedl a track tak dostává nové rozměry 8/10
03. Jerome Isma-Ae & Alastor – Reflection [Jee Productions] další zásah, temná producke, přesto tam jsou ty správné trancy vibrace…tato epizoda zatím překvapuje 8/10
04. Naian – Lunar [Euphonic] další docela soilidní track, i když tento už má bláže k dnešnímu současnímu progu, tedy trousu 7/10
05. Joonas Hahmo – African Dreams [Hahmo Recordings] pěkný track s exotickými vokály, není to taková pecka jako Rosetta z minulého roku ale i tak solidní 7+/10
[b]06. Ahmed Romel – Himba [Abora Recordings] pomalejší soun než obvykle, ale je to melodické, balearické…mooc fajn 8+/10[/b]
07. Moby – Porcelain (Above & Beyond Remix) [Anjunabeats] ta vrzavá basovka mě nasrala hned po první vteřině…původní track je do toho jakoby násilně vecpán…z mého pohledu je to spíše bootleg nebo mashup…ne úplně špatně se poslouchající, ale na tom má zásluhu původní track ne tento remix…Artyho remix je zajímavější 7+/10
08. Denis Kenzo & Cari – Save Me [Denis Kenzo Recordings] Denzo a jeho utahaný sound, navíc tam jsou docela cheesy prvky 6+/10
09. Attila Syah – Dreaming Of Lunar [FSOE Excelsior] krásný breakdown, který vygraduje do spíše tradičního dnešního trousy sound, not bad tho 7+/10
10. Estiva – Sun Goes Down [Statement!] docela pohodový track ve stylu Prydze 7+/10
11. Armin van Buuren & Dave Winnel – The Race [Armind] tak to nechceš 3/10
12. Armin van Buuren & Ørjan Nilsen – Flashlight [Armind] no a toto taky moc nemusím, i když ta melodie je alespoň trochu zajímavá 6/10
13. MaRLo & Chloe – You And Me [Armind] cheesy dupačka, ale furt přijatelnější než bigroomy 6+/10
14. Mino Safy, Mariana Bo & Zaa – Kalopsia [Cloudland Music] opět trochu exotiky a jinak klasickej Mino…agresivní synths 7/10
[b]15. Kyau & Albert – Memory Lane [Anjunabeats] naprosto luxusní track od nich, docela i trancy 9/10[/b]
16. Markus Schulz – Sestertius [Coldharbour Recordings] sice hodně oceňuji, že je ten track trancy, ale melodie je taková spíše průměrná 7+/10
[b]17. Alex M.O.R.P.H. & Paul Van Dyk – We Are [VANDIT] úplně jiné grády, suprově šlapající uplift s nadpozemsky krásným breakdownem a melodií, jak za starých časů 9+/10[/b]
[b]18. Robert Nickson – Touchdown [Pure Trance] další nadpozemská nádhera, takto se dělá non-generic uplift, opět tak jako dříve 9/10
19. Chris Bekker feat. Tricia McTeague – We Can Be (Paul Van Dyk Club Mix) [VANDIT] téda PVD jede, další kvalitka, hodně dobře šlapající uplift 8+/10[/b]
[b]20. Daniel Kandi & Joel Spencer – When Dreams Become Reality [Always Alive] Kandiho má v poslední době docela výkyvy, ale tento track se povedl a dost připomíná jeho nejlepší léta 8+/10[/b]
21. ReOrder – Singularity [Outburst Twilight] trochu netradiční track od něj…lehce psýčkové a melodicky spíše dreamy…7+/10
22. MaRLo – Join Us Now [WAO138?!] [Tune of The Week] zrychlený bigroom opět, další ostuda na tomto labelu…některé zvuky použité s Darkside, melodická pasáž uprostřed docela fajn, ale jinak je to docela kekel 6/10
[b]23. Jorn van Deynhoven – Neo Paradise [ASOT] ano takto se to dělá, non-generic trance jak víno 9/10[/b]
[b]24. Aly & Fila meets Roger Shah & Susana – Unbreakable [FSOE] nevím proč, ale ta španělština mě strašně irituje…ale jinak je to výborný uplift po všech stránkách 9/10[/b]
[b]25. Omnia & Audrey Gallagher – I Believe [Armind] velká poklona za universálnost…skvělý trancy track od jinak spíše prog/bigroom producenta, navíc pěkné vokály 8+/10[/b]
26. Talla 2XLC – Rydeen [Tetsuo] ta melodie je na můj vkus až moc divná…zvláštní track, ale nějak vyloženě mi nesedl 7/10
27. Giuseppe Ottaviani & Christian Burns – Brightheart (OnAir Mix) [GO On Air] vyhoďte Burnse z toho tracku a bude to hodně dobrý uplift 🙂 8/10
28. Armin van Buuren feat. Lyrica Anderson – Gotta Be Love (Giuseppec Ottaviani Remix) [Armind] [Future Favorite] mě ten track nepřišel až tak vyjímečný, ale budiš, není to vůbec špatné 7+/10
[b]29. Super8 & Tab – Into [ASOT] instatni klasika, toto je prostě oldschool trancer jako prase 9+/10[/b]
30. Aimoon & Offshore Wind – DarkPhoria [Universal Nation] docelá temný tvrdší track 7+/10
31. Gareth Emery feat. Lawson – Make It Happen (Will Rees Remix) [Garuda] očekávání byla velká, ale výsledkem je průměrnější uplift remix 7/10
[b]32. Moby – Go [Armin’s Old Skool Classic] (1992) naprostá klasika, a trochu trancy moresů už v té době…i když ještě více trancy mi přišla Feeling So Real 10/10[/b]20. 8. 2016 v 20:08 #218287mountainer
Členuž by opravdu stálo za to ten pořad přejmenovat… epizoda věnovaná trancu je jen jako speciální – to mě pobavilo
19. 8. 2016 v 10:30 #218286Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 777.[/b] – Varování, v této epizodě je víc EDM a bigroomu než cikánů na sociálce…je tam tedy i nějaký ten trance no..
01. Estiva – Sun Goes Down [Statement!] docela příjemnej návrat staršího soundu po těch posledních crapech na Enhanced labelu 7/10
02. Jason Ross & Ilan Bluestone – Amun [Anjunabeats] zvukově pořád trošku na jedno brdo ale v podstatě to je snesitelné brdo 7/10
03. Perry O’Neil – Afterwards [Statement!] [Progressive Pick] no zrovna nedávno jsem si říkal kde chlapec vězí a tady ho máme s docela dost solidním progem 8/10
04. Myon feat. Jenn Blosil – We Are The Ones [Thrive Music] pop pro Evropu2 4/10
05. Armin van Buuren & Dave Winnel – The Race [Armind] [Tune of The Week] bigroom šaškárna s docela chytlavou vyťukávanou melodií uprostřed alá Off The Hook, fujky Armine, ale už mě to ani nepřekvapuje 4/10
06. Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook (Mark Sixma Remix) [Armind] klokan skippy 4/10
07. KhoMha feat. Mike Schmid – Restart (Henry Dark Remix) [Armada Captivating] bez vokálů by to asi bylo fajn, ale takto žádná sláva 6/10
08. Rodg – Wired [Armind] chytlavý motiv a basovka a určitě serioznější track než ta verbeš předtím 7+/10
09. Willem de Roo – Hyperdrive [Armind] další skippy, opravdu protivný EDM bigroom 4/10
10. Mohamed Ragab & Attila Syah – Crux [FSOE Excelsior] už slyšená Gaiovina, ucházející 6+/10
11. Assaf – Vela [ASOT] typově velmi podobný track 6+/10
12. Andrew Rayel & KhoMha – All Systems Down [Armind] určitě pasáže jdou, ale celkově prostě bigroomárna jak prase 5+/10
13. Omnia – Mystique [Armind] melodická pasáž ok, jinak je to bigroomec 6/10
14. Protoculture & Johnny Yono – Luna [Armada Captivating] konečně alespoň trochu trancy beaty, velice solidní track 8/10
15. Snatt & Vix – Revive (Airborn Remix) [Ask4 Records] tak trochu flašinetárna, ale je to přijatelné 7/10
16. Armin van Buuren & Orjan Nilsen – Flashlight [Armind] Armine co to do Tebe zase vjelo 😀 no řekněme že na poměry klubových tracků je to docela ok a melodie je docela obstojná 6+/10
17. Tommy Johnson feat. Kim Kiona – Stormcaller [ASOT] pěkný breakdown ale pak se to nějak zvrtne v docela obyčjný klubovější track 6+/10
18. David Gravell – Battlefront [ASOT] za ten drop bych mu strčil obří dildo do řitě 4/10
19. Markus Schulz – The New World (Fisherman & Hawkins Remix) [Coldharbour] jak se dalo čekat, veli přijatelná předělávka 7+/10
20. MaRLo & Chloe – You And Me [Armind] cheesy juchárna 6+/10
21. Armin van Buuren feat. BullySongs – Caught In The Slipstream (KhoMha Remix) [Armind] dropová pasáž má docela grády 6+/10
22. Armin van Buuren feat. Lyrica Anderson – Gotta Be Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Armada] asi bych čekal i více od pepíka 7+/10
23. Assaf – Syndicate [Black Sunset Music] podle očekávání další Gaia klon, alespoň že to docela šlape 6+/10
[b]24. Super8 & Tab – Into [ASOT] [Trending Track] tohle je mé gusto, naprosto luxusní trance tak jako za starých časů od mého oblíbeného dua 🙂 9+/10
25. Jorn van Deynhoven – Neo Paradise [ASOT] hezká melodie, netradiční sound a non generic pojetí, skvělý track 9/10
26. Allen & Envy – Ignite (Allen Watts Melodic Remix) [Together Recordings] skvělé, melodicky luxusní a lepší než techy remix z minula 9/10[/b]
27. Chris Schweizer & Ben Nicky – The Switch [WAO138?] head-noding track z minula 7+/10
[b]28. Gareth Emery & Ben Gold – Until We Meet Again (Ben Nicky Remix) [Garuda] povedený 138 remix 8+/10[/b]
29. Omnia & Audrey Gallagher – I Believe [Armind] velká poklona Omniovi , že udělal takto trancy track…není to až takový šo, protože kdo sleduje jejho playlisty tak hraje docela dost trancy…pěpkné, pěkné 8/10
[b]30. Aly & Fila with Ahmed Romel – Kingdoms (#FSOE450 Anthem) [Future Favorite #ASOT775] nepřekvapivý vítěz, asi zasloužené FF 9/10[/b]
31. Armin van Buuren feat. Rock Mafia – Hands To Heaven (Chris Schweizer Mix) [Armind] tak je sice fajn, že jeto trancy remix, ale tak úplně mi to k tomuto tracku nesedlo, ale i tak solidní 7+/10
32. Gat Decor – Passion (Do You Want It Right Now) [Logic] [Armin’s Old Skool Classic] (1992) tak toto jsem neznal se přiznám, docela fajn track s piánkem, na tu dobu to zní dobře, klobouk dolů 8/1014. 8. 2016 v 2:22 #218276Anonymní uživatel
NeaktivníJe to sice fajn, že je tato epiozda věnována trancu…ale na jednu stranu je to spíše smutné, že epizoda, která je o trancu je pouze speciální….dříve byly takové epizody, ale bohužel jsme v roce 2016 a i Armi nevydržel a z velké části se zaprodal komerci…podle mě by takto měly vypadat všechny epizody…no jo holt časy se mění…pojďme si tedy užít WAO 138 epizodku…
[b]ASOT 766.[/b]
01. Aura Vortex, Blazy vs. Above & Beyond – Nuke Alchemy (Tamer Hossam Mashup) moc mi to k sobě nepasuje, emotivní vokály s psýčkovými beaty…já vám nevím…no poslouchat se to určitě dá 7/10
02. Honan – Solitude (Factor B’s First Contact Remix) [Together Recordings] melodie vykradená s Bergersen – Final Frontier…což je fantastický track, toto je jen kopie, přesto samozřejmě solidní track 7+/10
[b]03. The Thrillseekers pres. Hydra – Amber [FSOE] současná trancovka číslo 1, oldschool feel a naprosto odletový dreamy breakdown 9+/10
04. Will Atkinson – Dusk [VII] docela temný track…líbí se mi ty hutné beaty, zvláštní track…bodík navíc za značnou originalitu, i když tam jsou vykradené samply z Loveparade anthem, tuším že 2001 8+/10[/b]
05. Vök – Waterfall (Neelix Remix) [Spin Twist Records] náladově zvláštní track, i ty vokály jsou takové temné, zajímavé, dobré 8/10
06. Coming Soon!!! – Ready To Get High [Spin Twist Records] tak trochu klasika od nich, přijde mi to jako overhyped track…udělaný tak aby to znělo co nejvíce cool a aby to zaujalo co nejširší publikum, mně to zaujalo jen tak napůl 7/10
07. Age Of Love – Age Of Love vs. D-Addiction vs. Vini Vici – High On (Vini Vici Mashup) no to je velice zajímavě provedeno…spíše mi to přijde jak remix než mashup, ale pěkné 8/10
08. John O’Callaghan – Rez(onate) [Subculture] zajímavý track připomínající starší track od Art Of Trance, tady je to ovšem v mnohém rychlejším tempu 8/10
09. Kamaya Painters – Endless Wave (UCast Remix) [Grotesque] UCast to zahrál u nás v Granatině jako premiéru, skvělá klasika, pozměněná melodie, bohužel vygraduje do techy pasáže, i když hodně úderné a cool, raději bych asi melodický drop 8/10
10. Too Many Artists – Children Of 1998 Come To Make Some Noise (Vini Vici Mashup) další povedený mashup / remix 8/10
[b]11. Super8 & Tab – Into [ASOT] [Tune of The Week] vítejte zpět klucí a ještě k tomu s takhle kuledrtícím trackem…už jsem ani nedoufal…ale ono to přišlo 9+/10[/b]
12. Eddie Bitar feat. Michele Adamson – Stronger Together [Spin Twist Records] drop je velice cool, celkově ale spíše jen lehce nadprůměrný track 7+/10
13. Coming Soon!!! – Fuckin’ Society [Free Download] osobně považuji CS za kombinaci EDM a psytrance, nejsem jejich fanda abych se přiznal 6+/10
14. Liquid Soul & Sean Tyas pres. Neodyne – Cherub [Iboga Records] pěkně provedený psýčkový track 8/10
[b]15. Bryan Kearney – Stealth Bomber (Chris Schweizer Remix) [Kearnage] říkal jsem si, na co remixovat něco co už Rees s Jonesem zremixovali skoro k dokonalosti…ale toto je taky dost povedený remix a musím tedy uznat, tohle je asi nejlepší Schweizer a nejvíce trancy track od něj 8+/10[/b]
16. Allen & Envy & UDM – Ignite (Allen Watts Techy Remix) [Together Recordings] originál nebo UDM remix tohoto tracku jsou úchvatné…ta melodie je opravdu něco speciálního…toto je solidní techy alternativa 8/10
[b]17. Bryan Kearney feat. Christina Novelli – By My Side [Armind] peak-time uplifter 9/10
18. Coast 2 Coast Feat. Discovery – Home (Scott Bond & Charlie Walker Gate Crasher Rebooted Remix) [White Label] vždycky jsem zbožňoval vokály v originálním tracku, tento energy remix je solidní alternativou 8+/10[/b]
[b]19. Liquid Soul & Vini Vici – Universe Inside Me [Iboga Records] hodně trancy track od psýčkových producentů, breakdown je luxus 8+/10[/b]
20. Scott Bond vs Adam White – Exodus (Scott Bond & Charlie Walker Remix) [WAO138?!] epický uplift, známý z minula 8/10
21. Allen Watts vs. First Effect – That’s What She Said [Monster Force] asi bych čekal i více od takového spojení, ale jinak docela dobrý techy track 7+/10
22. Sam Jones – Brainstorm [Kearnage] ten track mi přijde hrozně přeplácaný, chaotický…svým způsobem klasická Jonesovina 8/10
23. Chris Schweizer & Standerwick – Predator [WAO138?!] steroid trance, high level, zbytečně moc 7+/10
[b]24. James Dymond – Push [FSOE] hodně nabušený uplift, plnou parou vpřed 9/10
25. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Save Me (John O’Callaghan Remix) [Garuda] již známý a profláklý remix 9/10[/b]
26. EverLight – 5v 10a [Defcon Recordings] upřímně, toto je hrozná volovina, nelíbí se mi to a ani bych to do Asotu nedával, divný techy track 5/10
27. Joint Operations Centre – Plexatron [Subculture] mnohem lepší techy track, i když je to spíše taková výplň setu 7/10
[b]28. 3 Phase feat. Dr Motte – Der Klang Der Familie [Tresor] [Armin’s Old Skool Classic] (1992) jen to prosím hlavně Armine neremixuj do žádné Oldschool podoby…zase by to byla katastrofa, takhle je to fajn 8+/10[/b]5. 8. 2016 v 13:04 #218268Marko Pedro
ÚčastníkNo tak s Asotom už končím, jemi ľuto ale ani tie dobre hodnotené skladby sa nedajú počúvať nie že by boli až tak zlé, ale ten uplift sound znie to všade rovnako, nie že by používali všade rovnaké tony, ale ten základ tam je rovnaký
Napríklad ten Adam Lindburg – Revel (Original Mix Teaser) na youtube od 0:50
The Thrillseekers Pres. Hydra – Amber na youtube v 3:20, 4:05 proste jedno a to isté ten istý základ, a nič to vo mne nevyvoláva.
Absolútne tam chýba ten tranz prvok ktorý sa postupné mení do energetickej melódie pri ktorej chcete tancovať, progressive trancu to chýba tiež
trance/tranz songs
Trance
1. A hypnotic, cataleptic, or ecstatic state.
4. A genre of electronic dance music with a fast tempo, REPETETIVE PHRASING, and often a HYPNOTIC EFFECT (tieto uplifting skladby na mňa jednoznačne hypnotický efekt nemajú, je to skôr také „presladené/pohádkové“)
6. (Music, other) a type of electronic dance music with repetitive rhythms, aiming at a hypnotic effect
4. a type of electronic disco music derived from techno and other rave styles, characterized by sounds that have a hypnotic or spiritual quality.5. 8. 2016 v 2:56 #218267Anonymní uživatel
Neaktivní[b]ASOT 775.[/b]
01. Ashley Wallbridge – Amnesia [Armada Trice] melodické pasáže jsou hodně fajn a připomínají Emeryho tvorbu, navrzlé pasáže už mě tolik nevzrušují 7/10
02. Rodg – Flaked [Statement! ] [Progressive Pick] jeho High On Life byl jeden z nejlpepších proggů 2016 a tyto je moc fajn track, jen neení tak výrazný 7+/10
[b]03. Headstrong feat. Ghost Wars & Carrie Skipper – Angel Blue Eyes (Aerosonic Progressive Mix) [Sola Records] hned od prvních vteřin mě tento track upoutal…vokály a celkově veselé pojetí tracku může na někoho působit trochu cheesy ale mě se to hodně líbí, pěkný letní track a docela mě i upliftuje, i když je to prog, nádhera 9+/10[/b]
04. Armin van Buuren feat. Lyrica Anderson – Gotta Be Love (Arston Remix) [Armind] čisté EDM, tak jak to známe od Alessa apod, na diskotéky dobrý, ale tady ten track nemá co dělat 4/10
05. David Gravell – Battlefront [ASOT] ten drop je insult na dobrý vkus posluchačů 4/10
06. Ronski Speed – Tyrion [Maracaido Records] trochu úleva pro mé sluchovody, pěkný track, i když chybí tomu něco výraznějšího abych měl důvod se k němu vracet 7/10
07. Declan James – Orion [Reboot Recordings] trousík, na jeden poslech fajn 6+/10
08. Attila Syah – Iphigenia [ASOT] trochu té dramatičnosti a drop alá Rayel…což moc nemusím 5/10
09. Ørjan Nilsen – Iconic [Armind] nebylo by to špatné, jen ubrat na bigroomovosti a na vrčících synths…6+/10
10. Omnia – Mystique [Armind] [Future Favorite] prostřední pasáž je ok, bohužel ty bigroom excesy to docela kazí, ale jak tak koukám, lidem se tato kombinace líbí 7/10
11. Jonas Hornblad – Day Before Tomorrow [Cloudland Music] příjemná změna k progliftu…choppované vokály jsou už trochu overplayed, ale tady jsou docela slušně provedené, zvukově klasickej Hornbland, takže hodně dobré 8/10
“Old Skool” album special:
12. Armin van Buuren – Old Skool Ping Pong [Armind] je to docela solidní šílenost, ale možná je to zábavnější než všechny předchozí tracky z toho EP 4/10
13. Armin van Buuren vs. Mainx – 88 to Piano [Armind] asi jako všechny tyhle oldschool reworky, moc bigroom a hodně velej insult původnímu tracku 3/10
14. Armin van Buuren vs. Quadrophonia – Quadrophonia [Armind] jediné co na tom Armin upravil je že tomu dodal bigroom kick, muselo to dát tak minutu práce, původní track je docela impozantní 4/10
15. Hardwell & Armin Van Buuren – Off The Hook (Fisherman & Hawkins Extended Remix) [Armind] podle předpokladů nejlepší verze tohoto tracku a docela typický zvuk pro tuto dvojici…je to docela zábavné a poslech mě docela baví, ale přecijen, je to furt spíše bigroom, i když se solidníma grádama 7/10
16. Andrew Rayel & KhoMha – All Systems Down [Armind] [Tune of The Week] a přesouváme se zase do bigroom zony…asi nejlépe tento track vystihuje to, že při jeho poslechu na mě začal vrčet můj pes…zřejmě mu vadili ty zvuky…a já se mu nedivím, je to maximálně noisy, maximálně protivné…na EDM fesťácích a bigroom eventech to asi zboří haly, na trance akci prosím ale nepouštět 5/10
17. DJ Feel – Not Alone (Three Friends) [ASOT] melodie je toršku pohřeb, ale celkově se to docela dá 7/10
18. MaRLo feat. Chloe – You & Me [Armind] jedna taková veselá, převeselá písnička 7/10
19. Heatbeat & Eric Lumiere – You’ve Got Me Now [Armada Captivating] docela typciký HB sound, akorát hoši krotili vášně a moc to nevrže, vokály jsou ok 7/10
20. Mark Sixma pres. M6 – Fuego [WAO138?!] [Trending Track] furt nějak nedokážu překousnout bigroomec na labelu WAO 5/10
21. Local Heroes & Linnea Schössow – Home (Allen & Envy Remix) [Lange Recordings] určitě se mi to líbí o něco více než původní verze 7+/10
[b]22. Manuel Rocca – Against The Wind (Mhammed El Alami & Muhib Khan Remix) [Levitated Music] hned od úvodu je jasné, že toto bude velmi euforický uplift, krásné 8+/10
23. Aly & Fila with Ahmed Romel – Kingdoms (#FSOE450 Anthem) na můj vkus až příliš dlouhý breakdown, ale když už se to rozjede je to velice pěkná emotivní jízda 9/10[/b]
24. Niko Zografos – Acropolis [In Trance We Trust] strašně se mi líbila jeho Mykonos, tohle je melodicky exotičtější a toho dramatu je tam na mě až trochu moc 7+/10
[b]25. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Save Me (John O’Callaghan Remix) [Garuda] skvělý remix, mnohem lepší než originál 8+/10
26. The Thrillseekers pres. Hydra – Amber [FSOE] minule jsem si stěžoval, že to Armin nezahrál a zřejmě jsem nebyl jediný…skvělý a velmi originální track, tak jako za starých časů…breakdown je přenádherný a procítěný…drop do prázdné pasáže je sice trochu zvláštní ale celé to funguje…docela deep track, i přesto asi největší hit současnosti a já jsem na to pyšný…this is real trance 9+/10[/b]
27. Chris Schweizer & Standerwick – Predator [WAO138?!] jméno Schweizer ve mě už odjakživa vyvolává silnou nedůvěru…tohle ale šlape pěkně, Skypatrol-like breakdown…drop je head-noding techy 7+/10
28. Allen Watts – Magnus [In Trance We Trust] fajn, easy going uplift 7+/10
29. Adam Ellis – Tilikum [In Trance We Trust] solidní energetický nášup, pěkná hlavní melodie 8/10
30. Eddie Bitar feat. Michele Adamson – Stronger Together [Spin Twist Records] pěkné psýčkové hrátky, zajímavé vokály a celkově docela dark track 7+/10
[b]31. Adam Lindburg – Revel [Grotesque] what? moment moment….oh yeah! ta melodie v breakdownu…to je nádhera, krásný uplift od neznámého jména…wow! stylově to zní třeba něco jako Dan Stone 9/10[/b]
32. Quadrophonia – Quadrophonia [ARS] [Armin’s Old Skool Classic] (1990) co na to říct, snad jen…zni to lépe než Arminův rework a tohle je o 26 let starší…8/105. 8. 2016 v 1:25 #218266Anonymní uživatel
NeaktivníRemix k Amber je prý zatím tajný a není to žádné aktuální známé trance jméno a nedá se to prý skoro uhádnout…takže je to buď 1) chyták a dělal to třeba Steve sám nebo jde o propojení více jmen 2) někdo neznámý, nějaký newcomer 3) někdo kdo se na scéně dešlí dobu nevyskytnul…osobně se přikláním k 2…bude to někdo nový na scéně podle mě 🙂
1. 8. 2016 v 19:02 #218262mitchel
Členjj ten remix Amberu je luxusní :-). taky už se vesměs týden co týden těším spíš na FSOE..
1. 8. 2016 v 17:19 #218261mountainer
ČlenFrízre, díky za upozornění na toho Thrillseekerse, bylo by mi to uniklo…pecka sm3 a super je ten ID remix – už se provalilo, kdo ho má na svědomí?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.