Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
16. 12. 2015 v 15:01 #217917
Simír
ČlenPředchozí epizody jsem již prošel, ale hodnocení jsem nedělal, jelikož to tu bylo jaksi „zadrhlé“
Dnes tedy vkládám 742.
V této epizodě se nějak s Freezrem neshodujeme…sm3 Dle jeho hodnocení to vypadalo na velice podařenej začátek, ale mě upřímně nějak moc nenadchnul. Sice tracky nesjou tak navrzlé jak bývá na začátku zvykem, ale příjdou mě jen takové průměrné… Epizoda celkově lehce nadprůměrná. Nebylo tam teď tolik těch zabíjackých navrzlých tracků, ale na druhou stranu jsem nedal více jak za 9, takže mě tam chyběla i nějaká to bomba sm3
03. LTN vs Boxer & Forbes – Memory Lane – Melodicky pěkně provedené, ale i tak mě to nějak extra nevzalo. 7/10
07. Omnia – Shanghai – lehce nadprůměrný track, oproti ostatním v této epizodě 7/10
14. Armin van Buuren – Orbion (Craig Connelly Remix) – pro mě dnes zatím nej.track. Konečně něco co má trochu grády… Sice originál se mě líbí víc, ale i tak povedený remix 8/10
16. Marcel Woods – Cherry Blossom (Ben Gold Remix) – upřímně od tohoto remixu jsem si sliboval více, ale i tak na tu dnešní prozatímní bídu track slušný 7+/10
19. Protoculture – ID (#ASOT750 Anthem Contest) – slušně provedené, rozhodně lepší jak předešlé hymny od Bobiny a Khomhy. Ale můj favorit to nakonec nebyl 7+/10
20. Freigeist – ID (#ASOT750 Anthem Contest) – ještě lepší jak předešlá hymna 8/10
21. Ben Gold – ID (#ASOT750 Anthem Contest) – tak tohle hned na první poslech byl můj favorit č. 1. Moc pěkné… 9/10
22. Photographer – ID (#ASOT750 Anthem Contest) – když jsem četl, kdo všechno dle jmen složil hymnu pro 750tku tak jsem čekal, že nej.bude od Photographera a ono ejhle… Tentokrát se teda moc nevyznamenal. Od něj je to spíše podprůměrnej track, čekal jsem daleko více… 7+/10
24. Ferry Tayle – Lozza – a začíná se nám rozjíždět uplift… 8+/10
25. Ultimate & Moonsouls – Valkyrie (Lifted Mix) – nádherný track s takovou zasněnou melodií… 9/10
26. Roger Shah, Nathia Kate feat. Amber – Never Forget – Vkusný track s pěkným vokálem, který ale těžko udělá nějakou tu díru do světa… 8/10
27. Cold Rush – Challenger – přesně to co jsem čekal. Úderný uplift a to já můžu 9/10
28. Gareth Emery & Λlastor feat. London Thor – Hands (Chris Metcalfe Remix) – nevím čím to je, jestli dnes nemám tak dobrej sluch, ale i takhle věcička mě příjde jako lepší průměr… 8/10
29. Magnetic Point – Future Design – na začátku a konci tracku pěkné úderné beaty, prostředek už takovej průměr… 8+/10
30. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel – Strong Ones (Jase Thirlwall Remix) – konečně se taky ukáže pěkný mužský vokál… Velice pěkně provedený track. Přesně jak píše Freezer jak za starých dob PVD. 8+/1014. 12. 2015 v 1:50 #217912Anonymní uživatel
NeaktivníAsot 743.
01. Armin van Buuren & W&W – If It Ain’t Dutch vs. Markus Schulz feat. Delacey – Destiny (Armin van Buuren Mash Up) originál je standart bigroom, mashup tomu moc nepomohl 5/10
02. Dash Berlin – Heroes Of The Storm (Official Remix) ne až tak špatné jak bych čekal, ústřední motiv byl doclea slušně využit 7/10
03. Alex Sonata – Phoenix [Garuda] skvělý breakdown a docela chytlavý motiv, pěkné 8/10
04. Armin van Buuren & Cosmic Gate – Embargo vs. Armin van Buuren feat. Cimo Frankel – Strong Ones (Armin van Buuren Mash Up) nezájem, nejspíše shit…
05. Derin – Prodigy (Mino Safy Remix) [Messany Recordings] solidní track, ostatně jako vše od Mina 7+/10
06. Bastian Salbart – Hold [High Contrast Recordings] nevím jestli je to vyloženě inspirováno Ilanem, ale slyším v tom taky Anjunu 7+/10
07. 4 Strings – Illumina [Raz Nitzan Music] fajn track, i když z trochu generic vyťukávanou melodií, alespoň že jsou použity supersaw synths 7+/10
08. Danny Chen – Reborn [Statement!] trousík na pohodu 7+/10
09. Flashtech Music – Shattered Dreams [Silk Music] pro mě trochu nezáživný proggy track 6+/10
10. Tommy Johnson feat. Nanje Nowack – Walk On Water [ASOT] líbí se mi ten úderný kick, melodicky je to taky slušné 8/10
11. Omnia – Shanghai [Armind] chytlavé, akční, docela promakané, v tracku se střídají dvě různé melodie, furt se něco děje, baví mě to hrozně moc 9+/10
12. Genix – Gone [Armind] stejně jako minule mi to přijde po dropu mírně nudné a nezáživné, ale svým způsobem zajímavé dílko 8/10
13. Pierce Fulton feat. JHart – Landmines (Heatbeat Remix) [Armada] tentokrát trochu slabší a hodně bigroom dílko od HB 7/10
14. David Gravell – I Follow [ASOT] klasickej Gravell, nuda 6/10
15. Brainbug – Nightmare (Heatbeat vs. Chris Schweizer Bootleg) no tak to je opravdový Nightmare…na co z klasiky dělat bigroomec? 5/10
16. Ferry Corsten – Voema [Flashover] unikátní a velice originální track a to se dnes sakra cení, trance s prvky elektra a možná ještě prvky něčeho dalšího co neznám 😀 9/10
17. Ben Gold – I’m In A State of Trance (Official ASOT 750 Anthem) [ASOT] [Tune of The Week] podle mě to byl jasný vítěz už od začátku…tenhle track má opravdu anthem koule, i když si myslím, že to není vyloženě trance 9/10
18. Mino Safy & DJ Xquizit – Arely [Freegrant Music] opět solidní počin, škoda že Safy nedělá i rychlejší počiny 8/10
19. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Andrew Rayel Remix) [Armada Trice] [Trending Track] zbytečný remix, i když to není vyloženě hrozný 6/10
20. Armin van Buuren – Orbion (Craig Connelly Remix) [Armind] solidní uplift remix 8/10
21. MaRLo – Ignite [ASOT] velice podobné jako Visions 6/10
22. Mhammed El Alami & Johannes Fischer – Solitude [Blue Soho] průměrný orchestrance, Alami umí i lépe 7+/10
23. Dash Berlin ft. Christon Rigby – Underneath The Sky (Amir Hussain Remix) [Armada Trice] ucházející uplift přepracování 7+/10
24. Nianaro – Oblivion (Assaf Remix) [Black Sunset Music] hodně pěkný euforický uplift 9/10
25. Sound of Tomorrow – Symphony of Love [Trance All-Stars Records] již známý pohodičkový track z našeho labelu 8/10
26. Amir Hussain & Robert Nickson – Nevada [WAO138?!] další pěkněj uplift s euforickým feelem, hmmm velice orgasmické 9/10
27. A & Z with Leolani – Fleeting Moments [FSOE] pěkné vokály, lehce melancholická nálada, fajn track 8/10
28. Cold Rush – Challenger [Monster Pure] chytlavý track z minule, skvělá a zábavná melodie 9/10
29. Jones & Stephenson – The First Rebirth (Ronald van Gelderen Rework) [White Label Recordings] no předpokládal jsem že o Ronalda nemusím mít příliš obavy že by tuto klasiku nějak zprznil, ale faktem je že jsem spíše zklamán, šlape to solidně, ale ty bigroom synths bych vyměnil 8/10
30. Ferry Tayle & Airwave pres. Cape Town – Proglifter [Bonzai] [ASOT Radio Classic] f*ck me double time and then…f*ck me again…tohle je monstrum a jeden z mých naprostých alltime favoritů 10/1013. 12. 2015 v 23:53 #217911Anonymní uživatel
NeaktivníAsot 742.
01. Andrew Bayer – Memories [Anjunabeats] skvostný počin…trochu inspirace starými Faithless v melodii, jinak je to klasická Bayerovina, melodie je násherná 9+/10
02. Lycii & Joe Lyons – Visions [Enhanced Progressive] klasickej Enhanced, krásný breakdown, drop generic 7/10
03. LTN vs Boxer & Forbes – Memory Lane [Statement!] [Progressive Pick] tohle je ovšem magicky krásné, takové mrazivě zimní 8+/10
04. Derin – Prodigy (Mino Safy Remix) [Messany Recordings] Mino má docela typický zvuk, který mi docela sedí, na druhou stranu…vyloženě megapecka to není 7+/10
05. Soundprank – Obsidian [Zerothree Music] už známý track, stylově podobný současné Anjuně 8+/10
06. Genix – Gone [Armind] [Tune of The Week] melodicky trochu nezáživný track, především po breaku je to takové mdlé, ale celkově docela zajímavý počin 8/10
07. Omnia – Shanghai [Armind] neskutečně návykový track, podobně skvělý jako Fusion 9/10
08. Jeppe Gelardi Madsen – The Verge [Cloudland Music] trochu kolovrátek 6/10
09. David Gravell – I Follow [ASOT] jeho typický sound, pro mě trochu nuda až na některé pasáže 6+/10
10. Chris Schweizer & Willem de Roo – Hyperion [ASOT] podobný případ…klasický dnešní bigroom trance s přepálenými snyths 6+/10
11. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Andrew Rayel Remix) [Armada Captivating] není to až tak hrozné jak by se dalo čekat, ale otázjka zní…proč?? proč?? 5/10
12. Yan Space – Gagarin [ASOT] další bigroomec, mě ty tracky nebaví a už je v poslední době i skupuju…prostě generic bigroom 6/10
13. Tomas Heredia – Rivals vs. Omnia – First Time vs. Dimension – Bocanegra (Armin van Buuren Mash Up) nesnáším mashupy
14. Armin van Buuren – Orbion (Craig Connelly Remix) [Armada] solidní rework 8/10
15. MaRLo – Ignite [ASOT] vykrádačka Visions, nezajímavý track 6/10
16. Marcel Woods – Cherry Blossom (Ben Gold Remix) [High Contrast Recordings] jo tohle bude fungovat slušně v klubech 8/10
17. Bobina – ID (#ASOT750 Anthem Contest) pěkný track, to bych si jako anthem dokázal představit, je to sice trochu umíráček, ale ten track má jakoby příběh a vyvijí se 8+/10
18. Khomha – ID (#ASOT750 Anthem Contest) tohle je ovšem naprostý umíráček…pohřební hymna 6/10
19. Protoculture – ID (#ASOT750 Anthem Contest) naprosto fantastický track s chytlavou akční melodií jak z nějakého filmu…ale jako hymna to jsi nejsem jistý 9+/10
20. Freigeist – ID (#ASOT750 Anthem Contest) neznámé jméno, ale track skvělý, melodie je hodně trancy a na rozdíl od prvních dvou zní spíše optimisticky než jako pohřeb, takže palec nahoru 9/10
21. Ben Gold – ID (#ASOT750 Anthem Contest) no možná to není čistý trance, ale tohle je hymna na první poslech, i když se mi asi víc líbí třeba Protoušův track, ale tenhle je prostě více anthemický, andělský breakdwon a velice agresivní melodie…podobný track jako New Horizons, tááákže je to jasné kdo vyhraje 9/10
22. Photographer – ID (#ASOT750 Anthem Contest) Photo mám hrozně rád a bylo by fajn kdyby hymna byla uplift, jenže ten track je jen takový lehký nadprůměr…je to odbré…ale hymna? asi spíše ne 8+/10
23. Sound of Tomorrow – Symphony of Love [Trance All-Stars Records] fajn track s takovou easy-going melodií 8/10
24. Ferry Tayle – Lozza [FSOE] nádherný track, inspirovaný starou Anjunou 9+/10
25. Ultimate & Moonsouls – Valkyrie (Lifted Mix) [Infrasonic Pure] krása, nádhera, ultimátní journey 9+/10
26. Roger Shah, Nathia Kate feat. Amber – Never Forget [Magic Island] [Future Favorite] konečně starý dobrý Shah sound, to mi rádi 8+/10
27. Cold Rush – Challenger [Monster Pure] hodně chytlavá melodie, i když jsem jí v podobné variantě už slyšel od mistra Wattse 8+/10
28. Gareth Emery & Λlastor feat. London Thor – Hands (Chris Metcalfe Remix) [Garuda] jo, čekal jsem koho napadne udělat z tohoto chytalvého tracku uplift, skvělá práce 9/10
29. Magnetic Point – Future Design [Mental Asylum] ucházející 140ka, ale trochu jsem těchto tracků už přejeden 8/10
30. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel – Strong Ones (Jase Thirlwall Remix) [Armind] [Trending Track] solidní upliftí remix ve stylu old PVD 8/10
31. The Thrillseekers – Savanna [Soundpiercing] [ASOT Radio Classic] wow ta melodie, miluju tyhle starší tracky, které jsou hlavně o melodiích a ne o BPM 10/103. 12. 2015 v 19:26 #217888Anonymní uživatel
HostNo už se na tom pracuje, snad to bude brzy zase fungovat :/
3. 12. 2015 v 5:42 #217887Marko Pedro
ÚčastníkZajíjmavý sem si myslel že ty mezery delá jenom mne. A teď vidím ze je vidíte taky vy.
1. 12. 2015 v 16:24 #217885mountainer
ČlenNo, už je to tejden a koukám, že mezery v matrixu jsou tu pořád… sm8
29. 11. 2015 v 11:32 #217879Chelseaplayer
ÚčastníkFreezer není jediný 🙂
28. 11. 2015 v 4:40 #217878Anonymní uživatel
HostPopravdě nevím co se to děje…nejhorší je, že mi nejdou vkládat ani nové příspěvky, snad to dá někdo do kupy :/
[b]Anonymous 741.[/b]
[b]01. Omnia – Shanghai [Armind] [Tune of The Week] fajn track s melodií alá Fusion, chytlavé hned od prvního polsechu 8+/10
02. Armin van Buuren feat. Angel Taylor – Make It Right [Armada] ale jo, tohle je prostě taky hodně chytlavé, ta melodie docela zůstavá zaseklá v hlavě 8+/10[/b]
03. Kago Pengchi – Yeowoobii [Statement!] [Progressive Pick] přijatelný trousy track, který určiutě neurazí, jeden poslech mi však stačí 7/10
[b]04. Andrew Bayer – Memories [Anjunabeats] Bayer má opravdu skvělé melodie, skoro až filmové, jen ten sound je někdy zbytečně moc dirty, ale to není až tak tento případ…drop je melodický 9/10
05. Sunny Lax – Enceladus [Anjunabeats] další mistr melodií, tady je však ten drop až příliš trousy 8+/10[/b]
06. Tenishia feat. Sue Mclaren – Strong [Raz Nitzan Music] [Future Favorite] musím uznat, že se chlapci snaží alespoň trochu držet trancy sound, i když v pomalejším ražení 7+/10
07. Tiësto & Junkie XL – Obsession (Willem de Roo Bootleg) překvapivě velmi decentní rework, obával jsem se nějaké bigroom prasárny, ale je to fajn 8/10
08. Soundprank – Obsidian [Zerothree Music] chytlavá Prydovina z minula 8/10
09. ESSEX – Pattern 10 [Garuda] velice napínavý breakdown a následný melodický trousy drop je překvapivě dost povedený 8/10
10. Maywave – Renegade (Mark Bester Remix) [Alter Ego Records] nadějný rozjezd, ale ten drop je docela hrozivý 6/10
11. Nick Callan – Oceanis [Monster Pure] docela pěkný track ve stylu Enhanced/Anjuna 8/10
12. Hardwell feat. Amba Shepherd – United We Are (Armin van Buuren Remix) [Revealed] [Trending Track] drop je až moc těžká vrtačka 7/10
13. Dimension – Bocanegra [Flashover Recordings] hlavní motiv je na mě lehce monotoní 7+/10
14. Chris Cortez – STUCKA [Lange Recordings] agresivnější bigroom track 7/10
15. Exis – Manifestation [Armada Captivating] kombinace Gaia soundu a trochu Rayle dropu 6/10
[b]16. Paul Thomas & Shadow Of Two – Dynamo (Maarten de Jong Remix) [Outburst] Maarten je ve formě, fantastický melodická pasáž následovaná naprosto drtzící techy-club pasáží 9/10[/b]
17.Chris Schweizer & Willem De Roo – Hyperion [ASOT] další z těch docela předvídatelných bigroomů 7/10
18. Mino Safy – Genesis [Veritas Recordings] Safyho sound je docelas rozpoznatelný, tenhle track ale podle mě nepatří j jeho nejlepším 7/10
19. Radion6 & Sarah Lynn – A Desert Rose (Mhammed El Alami Remix) [Amsterdam Trance] Alami je takovej novodobej kandi, chrlící jednu produkci za druhou a docela se mu to vede 8/10
20. Edelways – Sorrow [Elliptical Sun Energies] slyším v tom lehce oldschool feeling, zajímavý track 8/10
[b]21. Sean Mathews – Paradise (Giuseppe Ottaviani Remix) [FSOE] easy-going uplifter v typickém Otta stylu, no paráda 9/10[/b]
22. Manuel Le Saux & Astuni – 22 Years Later [Extrema] pěkný euforický uplift 8/10
23. Manuel Le Saux & Astuni – Team Deathmatch [Extrema] taky celkem pěkný track podpořený psýčkovou basovkou 8/10
[b]24. Roger Shah, Nathia Kate feat. Amber – Never Forget [Magic Island] Shah už hlásá delší dobu, že se vrátí k trancy soundu, tak na to konečně došlo, pěkné 8+/10
25. Davey Asprey – Constructs Of The Mind [Rielism] energií našláplý uplift 8+/10
26. Ultimate & Moonsouls – Valkyrie (Lifted Mix) [Infrasonic Records] tohle duo nikdy nezklame, už originál byl naprosto úžasný dreamy trance a divil jsem se že v Asotu nezazněl…tak tu máme alespoň tento mix, který nemá možná tak propracovanou melodii, ale je taky krásný 9+/10
27. Jose Amnesia – The Eternal (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Remix) [VANDIT Records] reworky klasik většinou dopadnou vítězně pro původní track, ale v tomhle případě je to velmi těsné, to se hodně povedlo 9/10
28. Mino Safy & & Eranga feat. Mark Frisch – The Reason (Abstract Vision Dub Mix) [Unique Sense] Abstracti moc dobře ví jak udělat upliftí monstrum, i tady se jim to povedlo 9/10
29. Ferrin & Morris – Vienna [Tytanium Recordings] další duo, které snad nikdy nezklame, úžasný, skoro až ukázkový uplift…především tím, že melodie není generic, ale někdo si na ní dal sakra hodně záležet 9+/10
30. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel – Strong Ones (Jase Thirlwall Remix) [Armind] pěkný remix v takovém docela oldschool stylu alá PVD 8+/10
31. Coming Soon!!! – Innocence Lost [WAO138?!] psýčkový masakr z minula 8+/10[/b]ukázky z poteniálních anthems stojej opět za sterou belu, i když ta od Alex Ender a od ben Gold jsou ještě docela přijatelný
32. Armin van Buuren & Markus Schulz – The Expedition (#ASOT600 Anthem) [ASOT] [ASOT Radio Classic] na tenhle track jsem popravdě úplně zapomněl, popravdě to asi také má své opodstatnění, nestojí za moc…7/10
28. 11. 2015 v 4:33 #217877Anonymní uživatel
Neaktivnítéééda nevím proč to zmizelo :/ napíš Karlovi, jestli by na to nemrknul
[b]Anonymous 741.[/b]
[b]01. Omnia – Shanghai [Armind] [Tune of The Week] fajn track s melodií alá Fusion, chytlavé hned od prvního polsechu 8+/10
02. Armin van Buuren feat. Angel Taylor – Make It Right [Armada] ale jo, tohle je prostě taky hodně chytlavé, ta melodie docela zůstavá zaseklá v hlavě 8+/10[/b]
03. Kago Pengchi – Yeowoobii [Statement!] [Progressive Pick] přijatelný trousy track, který určiutě neurazí, jeden poslech mi však stačí 7/10
[b]04. Andrew Bayer – Memories [Anjunabeats] Bayer má opravdu skvělé melodie, skoro až filmové, jen ten sound je někdy zbytečně moc dirty, ale to není až tak tento případ…drop je melodický 9/10
05. Sunny Lax – Enceladus [Anjunabeats] další mistr melodií, tady je však ten drop až příliš trousy 8+/10[/b]
06. Tenishia feat. Sue Mclaren – Strong [Raz Nitzan Music] [Future Favorite] musím uznat, že se chlapci snaží alespoň trochu držet trancy sound, i když v pomalejším ražení 7+/10
07. Tiësto & Junkie XL – Obsession (Willem de Roo Bootleg) překvapivě velmi decentní rework, obával jsem se nějaké bigroom prasárny, ale je to fajn 8/10
08. Soundprank – Obsidian [Zerothree Music] chytlavá Prydovina z minula 8/10
09. ESSEX – Pattern 10 [Garuda] velice napínavý breakdown a následný melodický trousy drop je překvapivě dost povedený 8/10
10. Maywave – Renegade (Mark Bester Remix) [Alter Ego Records] nadějný rozjezd, ale ten drop je docela hrozivý 6/10
11. Nick Callan – Oceanis [Monster Pure] docela pěkný track ve stylu Enhanced/Anjuna 8/10
12. Hardwell feat. Amba Shepherd – United We Are (Armin van Buuren Remix) [Revealed] [Trending Track] drop je až moc těžká vrtačka 7/10
13. Dimension – Bocanegra [Flashover Recordings] hlavní motiv je na mě lehce monotoní 7+/10
14. Chris Cortez – STUCKA [Lange Recordings] agresivnější bigroom track 7/10
15. Exis – Manifestation [Armada Captivating] kombinace Gaia soundu a trochu Rayle dropu 6/10
[b]16. Paul Thomas & Shadow Of Two – Dynamo (Maarten de Jong Remix) [Outburst] Maarten je ve formě, fantastický melodická pasáž následovaná naprosto drtzící techy-club pasáží 9/10[/b]
17.Chris Schweizer & Willem De Roo – Hyperion [ASOT] další z těch docela předvídatelných bigroomů 7/10
18. Mino Safy – Genesis [Veritas Recordings] Safyho sound je docelas rozpoznatelný, tenhle track ale podle mě nepatří j jeho nejlepším 7/10
19. Radion6 & Sarah Lynn – A Desert Rose (Mhammed El Alami Remix) [Amsterdam Trance] Alami je takovej novodobej kandi, chrlící jednu produkci za druhou a docela se mu to vede 8/10
20. Edelways – Sorrow [Elliptical Sun Energies] slyším v tom lehce oldschool feeling, zajímavý track 8/10
[b]21. Sean Mathews – Paradise (Giuseppe Ottaviani Remix) [FSOE] easy-going uplifter v typickém Otta stylu, no paráda 9/10[/b]
22. Manuel Le Saux & Astuni – 22 Years Later [Extrema] pěkný euforický uplift 8/10
23. Manuel Le Saux & Astuni – Team Deathmatch [Extrema] taky celkem pěkný track podpořený psýčkovou basovkou 8/10
[b]24. Roger Shah, Nathia Kate feat. Amber – Never Forget [Magic Island] Shah už hlásá delší dobu, že se vrátí k trancy soundu, tak na to konečně došlo, pěkné 8+/10
25. Davey Asprey – Constructs Of The Mind [Rielism] energií našláplý uplift 8+/10
26. Ultimate & Moonsouls – Valkyrie (Lifted Mix) [Infrasonic Records] tohle duo nikdy nezklame, už originál byl naprosto úžasný dreamy trance a divil jsem se že v Asotu nezazněl…tak tu máme alespoň tento mix, který nemá možná tak propracovanou melodii, ale je taky krásný 9+/10
27. Jose Amnesia – The Eternal (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Remix) [VANDIT Records] reworky klasik většinou dopadnou vítězně pro původní track, ale v tomhle případě je to velmi těsné, to se hodně povedlo 9/10
28. Mino Safy & & Eranga feat. Mark Frisch – The Reason (Abstract Vision Dub Mix) [Unique Sense] Abstracti moc dobře ví jak udělat upliftí monstrum, i tady se jim to povedlo 9/10
29. Ferrin & Morris – Vienna [Tytanium Recordings] další duo, které snad nikdy nezklame, úžasný, skoro až ukázkový uplift…především tím, že melodie není generic, ale někdo si na ní dal sakra hodně záležet 9+/10
30. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel – Strong Ones (Jase Thirlwall Remix) [Armind] pěkný remix v takovém docela oldschool stylu alá PVD 8+/10
31. Coming Soon!!! – Innocence Lost [WAO138?!] psýčkový masakr z minula 8+/10[/b]ukázky z poteniálních anthems stojej opět za sterou belu, i když ta od Alex Ender a od ben Gold jsou ještě docela přijatelný
32. Armin van Buuren & Markus Schulz – The Expedition (#ASOT600 Anthem) [ASOT] [ASOT Radio Classic] na tenhle track jsem popravdě úplně zapomněl, popravdě to asi také má své opodstatnění, nestojí za moc…7/10
27. 11. 2015 v 14:09 #217873mountainer
ČlenFreezer se stal terčem Anonymous
27. 11. 2015 v 10:20 #217872Anonymní uživatel
HostCo to je? Proč jsou všechny posty od Freezera prázdné?
23. 11. 2015 v 0:19 #217854Anonymní uživatel
NeaktivníSimír: doháněj, doháněj, jsi pěkně pozadu 😛 Ale jinak děkuji za reakce 😉
[b]Ass OT 740.[/b]
[b]01. Conjure One feat. Mimi Page – Oceanic [Armada] nádherný relaxační ambientní track, dost dobrý start 8+/10[/b]
02. Soundprank – Obsidian [Zerothree Music] [Tune of the Week] fajnový proggy track založen na choppovaném vokálu, stylově podobné jako Michael Cassette 8/10
03. Alex Klingle – Epilogue [Enhanced] [Progressive Pick] sekačky, vrtačky, trousík…prostě Enhanced 7/10
04. Tenishia feat. Sue McLaren – Strong [Raz Nitzan Music] docela solidní vocal track, na Tenishiu je to docela i trancy 7+/10
[b]05. Denis Kenzo & Jilliana Danise – Right Path [Sir Adrian Music] příjemný dreamy track..a ty vokály…to je mlaskačka, drop by mohl být méně klubový, ale dá se to 8+/10[/b]
06. Suncatcher – Lovestruck [Always Alive] optimistický melodický track, pěkné 8/10
07. Yan Space – Gagarin [ASOT] Gaiovitý nádech, drop je jen vykrádačka staršího tracku od Ummeta 6+/10
08. Dimension – Bocanegra [Flashover Recordings] začátek nadějný, ale pak se to zvrtne v bigroom s docela easy melodií, žádná sláva na to že je to Dimension 7+/10
09. Yoel Lewis – Monaco [Statement!] exotický break, následná melodie je docela chytlavá, pěkný track lehce ve stylu Pryda 8/10
10. Armin van Buuren feat. Angel Taylor – Make It Right [Armada] jeden z těch lepších tracků z alba, melodie se mi líbí docela dost 8/10
11. DRYM – Zodiac [Armind] zní to jako Mamoth, i když s mnohem lepší melodií…5/10
[b]12. Ferry Corsten – Follow You [Flashover Recordings] v této dub verzi je to mazec, skvělý a hodně trancy track, Ferry je back….i když to už tak nějak víme! 9/10[/b]
13. Feel – Not Alone (Three Friends) Gaiovitý track…se smutnou melodií 7/10
14. Harry Square – Harran [Interstate] solidně šlapavý track s lehce nasranou melodií 7+/10
[b]15. Markus Schulz & Nifra – The Creation (Prague) [Transmission Theme 2015] [Coldharbour Recordings] pípavá melodie v breaku se mi sice zpočátku nelíbila ale po čase se mi nějak zaryla do hlavy, pěkné a dost zapamatovatelné což je u hymny důležité 9/10[/b]
[b]16. Jonas Hornblad – Jupiter Five [Cloudland Music] velice povedený follow up na True Hope, promakaný proggy track 8+/10[/b]
17. New World Punx – Bang [New World Punx Music] není to tak hrozné jak bych čekal, chytalvý anthemický bigroom track 7+/10
18. Hardwell feat. Amba Shepherd – United We Are (Armin van Buuren Remix) [Revealed] Armin sice tvrdí, že to vytrancoval, ale nějak tam ten trance neslyším, drop je prostě vrzačka 6/10
19. Armin van Buuren – Old Skool [Armada] nevidim na tohle tracku nic zajímavého, pro Armina je to návrat do devadesátek, já v tom slyším současnej mainstream 6+/10
[b]20. Craig Connelly – Rain [ASOT] nádherný až magický breakdown…ty strings jsou úplně dechberoucí, precizní uplift 9/10
21. Röyksopp – I Had This Thing (Solarstone Pure Mix) [Dog Triumph] ty vokály jsou pro mě docela na hraně zkousnutelnosti…melodicky je to však žůžo 8+/10[/b]
22. Misja Helsloot – Precious [Grotesque] [Future Favorite] pěkný, melodicky poutavý a lehce dramatický uplift 8/10
[b]23. Ferrin & Morris – Light In The Dark (Re:locate vs. Robert Nickson Remix) [Transistic] originál byl suprovej a tenhle remix je zhruba stejně dobrej, nádhernej, euforickej 9/10
24. 2nd Phase – Hyper [Outburst] energií našláplý uplift 8+/10
25. Armin van Buuren pres. Rising Star – Clear Blue Moon (Will Rees 2015 Bootleg Remix) [WAO138?!] [Trending Track] jíž známý rework dokonalého originálu…8+/10[/b]
26. Robert Nickson pres. RNX – Colorado (Solarstone’s PT4 Edit) [Pure Trance] překvapivý techy drop…docela mazec 8/10
[b]27. Ben Nicky & Ian Standerwick – Drop [WAO138?!] starší ale naprosto úžasný uplift 10/10
28. Sneijder & Mark Leanings – Breaking Point [In Trance We Trust] trancové gradace a drop je naprostej psy-tech náklep, volume up!!! 9/10[/b]
29. Marcel Woods – Cherry Blossom (Ben Gold Remix) [High Contrast] ale jo, i když spíše do klubů 8/10
[b]30. Adam Ellis feat. Aylin – Tears Of Lys [FSOE] výborné, řekl bych možná jeho nej track od Napalm Poetu 9/10
31. Kyau & Albert – Lover In The Dark (Bjorn Akesson Remix) [Euphonic] hodně pěkné upliftí předělání a ještě k tomu od Akessona, kterej se zřejmě vrací ke svým počátkům 8+/10[/b]
32. Coming Soon!!! – Innocence Lost celkem našláplej psy track…8/10
[b]33. Jan Johnston – Flesh (Tiesto Remix) [Perfecto] [ASOT Radio Classic] jojo klasika z dob kdy si ještě Tiesto nehrál na pána světa 9+/10[/b]jinak ty hymny, ty dema jsou strašně slaboučký 😀 doufám, že nic z toho nevyhraje 🙂
15. 11. 2015 v 9:52 #217831Simír
ČlenJelikož drobek nestíhám sm3 tak budu hodnotit opět jen novinky a tracky s hodnocením 8 a více a to epizodu č. 736.
Celkově epizoda pro mě průměrná, možná i trochu podprůměrná. Nebýt Darrena tak tam není ani jeden track, který by mě rozsekal sm315. Nitrous Oxide & Denise Rivera – The Day – Tak dnes mě to docela trvalo, než jsem dal za 8. Začátek tracku tomu přitom vůbec nenasvědčoval, ale pak jsem přeci jen uznal, že tohle za osmičku stojí 8/10
18. Luke Terry – Hyperborea – Pro mě zatím nej.track této epizody. Opět začátek nic moc, ale pak se to rozjede v docela slušnej trancík. 8/10
19. Andy Tau – Static (Allen Watts Remix) – druhá půlka epizody je tu a jde to znát hned na kvalitě. Od Allena se snad neočekává ani nic jiného, než energetický uplift. I když od něho už jsem slyšel lepší 8+/10
20. Philippe El Sisi & Sarah Russell – Into The Flame (RAM Remix) – přemýšlel jsem jestli dát vůbec za 8. Nakonec po druhém poslechu 8 dávám, i když upřímně čekal jsem od tracku daleko více… 8/10
21. Ferry Tayle & Daniel Kandi – Flying Blue (Zack Mia Remix) – tak nevím jestli vůbec dám dnes hodnocení za 9. Opět pěkný track o tom žádná, ale zase mě to nějak extra nenadchlo.. Chybí tomu trošku větší grády… 8/10
22. Abstract Vision & Aimoon – On Fire – pěkný energy track, ale stále tomu něco chybí, abych si z toho tzv. sedl na prdel 8+/10
[b]24. Darren Porter – Deep Blue – Darren to prostě musel zachránit. Konečně první track epizody, který má alespoň pořádný grády.. A ta prostřední melodická pasáž to je na roztání sm4 9+/10
26. Bryan Kearney – Wake Up Call (Will Rees Remix) – svižný uplift, melodicky dobře propracovaný track, já dávám 9/10[/b]
28. John O’Callaghan Feat. Sarah Howells – Find Yourself (Standerwick Remix) – hodnotím, i když nedávám za 8 a více. Tento remix mě docela dost zklamal. V podání Standerwicka jsem čekal nějakej nářez a ono nic 7/1014. 11. 2015 v 4:56 #217819Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Bzukot 739.
[/b]
01. Adele – Hello (Dash Berlin Rework) původní track je super, i začátek je moc povedenej, ale ta příšerná následná trouse pasáž…to je teda masáž, to vám řeknu 😀 6/10
[b]02. Denis Kenzo & Sveta B. – Let Me Go [ASOT] [Future Favorite] příjemný, skoro až hladivý track 8+/10[/b]
03. Alex Sonata feat. LJ Ayrten – Sunrise [Garuda] pěkné, ale lehce vlezlé vokály, celkový sound je vyloženě mainstream 7/10
04. Armin van Buuren feat. DBX – Indestructible [Armada] juchavá popina 6/10
05. Boom Jinx & The Blizzard – Senja (Taken from No Answers in Luck) [Anjunabeats] dobrý groovy spodek a melodicky hodně originálně pojatý track, pěkné 8/10
06. Roman Messer feat. Jan Johnston – Nebula (Vadim Spark Remix) [Suanda] až příliš bigroomové pojetí, ústřední motiv je až příliš vlezlý 6/10
07. Genix – Quake [Anjunabeats] začátek sice navrzlý, ale následná melodická pasáž je luxusní, i když je to trouse 8/10
08. Armin van Buuren – Save My Night vs Thomas Gold vs Lush & Simon – Morphine (Armin van Buuren Mash Up) [Armind] otřesný mashup dvou otřesných tracků 4/10
09. Rafael Frost – IMPACT [Frost Recordings] sice zvukově zajímavý track, ale melodie v podstatě kde nic tu nic 7/10
10. DRYM – Zodiac [Armind] and here is your daily bigroom, navíc je to podobné jako Mamoth 5/10
11. WildOnes feat. David Julien – You Dancing (Daniel Kandi Remix) [Enhanced] spíše ve stylu jeho Timmus aliasu, pěkný proglift, i když bych raději dub 8/10
12. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel – Strong Ones (Deem Remix) [Armada] už ne prosím 4/10
13. Tenishia & Ruben de Ronde feat. Nanje Nowack – Where Do We Go (Tenishia Mix) [Statement!] solidní a na Tenishiu i docela trancy track 7+/10
14. Beatsole & Michael Retouch – Revival [Magic Progressive] velice kvalitní proglift s neotřelou melodií 8/10
15. Feel & Jan Johnston – Skysearch (AWAR Remix) [Suanda] docela rozjuchaný track, možná až moc…7/10
16. Eximinds & Jo Cartwright – Another Day Without Sunrise [Essentializm] další docela euforický proglift, fajn 7+/10
[b]17. Armin van Buuren feat. Rock Mafia – Hands To Heaven [Armada] ale joo, za tu melodii 8+/10
18. M.I.K.E. Push vs Rank 1 – Zenith [Coldharbour] podle mě ještě o něce lepší než Juno…chytlavá melodie, našláplej spodek…9/10[/b]
19. Super8 & Tab – Komorebi [Armind] pěkné, ale pomalé…asi bych to šoupnul do první hodinky 8/10
20. Armin van Buuren feat. BullySongs – Slipstream [Armada] nene, vokály sice ok, ale melodie je ve stylu jeho remixu pro Faithless, takže celkem slabé 6+/10
21. Kir Tender – Requiem [Trance Mission] přitrousovatělá Gaiovina 7/10
22. Misja Helsloot – Precious andělský breakdown, velice pěkná následná trancy pasáž, hodně dobře Misja…8/10
23. Kaimo K & Sarah Russell – Love Will Never Leave [Amsterdam Trance] typickej Kaimo K sound, příjemmé, solidní 8/10
[b]24. Ferry Tayle & Daniel Kandi – Flying Blue (Zack Mia Remix) [Always Alive] velice dobrý remix, i když změn není moc, ale to není na škodu 8+/10[/b]
25. Feel – Not Alone (Three Friends) [CD-R] nevím co dělá tento tůtavější proglift v druhé hodině Asotu, ale jinak to jde 7/10
26. Jamie Walker – Riot [Outburst Records] energetický až skoro ďábelský track s techy dropem 8/10
[b]27. Aly & Fila feat. Ever Burn – Is It Love (James Dymond Remix) [FSOE] moc pěkný, euforický remix pro tuto baladu 9/10[/b]
28. Marcel Woods – Cherry Blossom (Ben Gold Remix) [High Contrast] opět nechápu co dělá tento track v druhé půlce, ale budiž, není to špatný remix 7+/10
29. A & Z vs. Amir Hussain – Dizzy Heights [WAO138] [Tune of the Week] slušný uplift, i když na TOTW bych to asi neviděl 8/10
30. Scott Bond & Charlie Walker – Apocalypse [WAO138] další solidní uplift…i když ty melodie by teda mohli být zapamatovatelnější 8/10
31. Armin Van Buuren Pres. Rising Star – Clear Blue Moon (Will Rees 2015 Bootleg Remix) jak už jsem psal minule…atmosféra originálu je pryč, ale špatné to není 8/10
[b]32. W&W – Invasion (Club Mix) (ASOT 550 anthem) [Armada] [ASOT Radio Classic] dost možná jejich poslední trancy track, od té doby to šlo z kopce 8+/10[/b]6. 11. 2015 v 23:00 #217783Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Otok 738.[/b]
01. Orjan Nilsen feat. Mike James – What It’s All About [Armada] jeden z těch tracků, kdy už dopředu tak nějak víte jak asi bude znít, hrozně vlezlá cheesy popina 4/10
02. Jochen Miller feat. Simone Nijssen – Slow Down (Vigel Remix) [Armada Trice] vokálová pasáž je docela pěkná, ale drop je tak trochu klasickej dnešní mainstream 5/10
03. Chicane – Fibreglasses [Modena Records] melodickej track, který se příjemně poslouchá a nevrže…pěkné 8/10
[b]04. Andrew Bayer – Celestial [Anjunabeats] škoda toho trousy pojetí, protože piano breakdown i melodie je prostě skvost…8+/10[/b]
05. Arty – Pink Roads (Ronski Speed Reboot) [Euphonic] tady se podle mě Armin spletl, protože Pink Roads je novinka a ne starý track, v každém případě to Ronski zremixoval tak, že to zní jakoby to byl Arty před 6-7 lety, kdy ještě dělal trance…takže velice slušné 8/10
06. Matt Fax – Mirth [Statement!] [Progressive Pick] sice ničím nerušivý track, ale na druhou stranu vyloženě neupoutal, tákže prostě fajn, ok 7+/10
[b]07. Armin van Buuren feat. Rock Mafia – Hands To Heaven [Armada] dost možná bych to označil za nejlepší track z alba 8+/10
08. Rank 1 vs M.I.K.E. Push – Zenith [Coldharbour Recordings] osobně se mi to líbí ještě o kousek více než Juno, slušně nadupaný track s chytlavou melodií…škoda těch drobných trousy moresů a pomalejšího tempa 9/10[/b]
[b]09. Super8 & Tab – Komorebi [Armind] pěkný track, překrásná melodie i atmosféra, ale tak nějak pořád dokola budu opakovat to samé…prostě škoda, že je to trousy 8+/10
10. Ost & Meyer with Stan Arwell – Flare [Armada Trice] a zase ten stejný případ, kvalitní melodie a aranže, promakané, jen to trochu prostě vrže a skřípe, ale i tak dost dobré 8+/10
11. 4 Strings & Sue McLaren – Never Ever After [Raz Nitzan Music] šlapavá vokálovka s jasným hitovým potenciálem, docela se mi zalíbila 8+/10[/b]
12. Denis Kenzo & Sveta B – Let Me Go [ASOT] pěkná dreamy vokálovka 8/10
13. PROFF – Losing My Mind [Zerothree Records] chytlavý motiv, opět docela fajn proggy track 8/10
14. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel- Strong Ones (Deem Remix) [Armada] všechno by šlo, až na ten drop, ten je pro mě zcela neakceptovatelný 5/10
15. Armin van Buuren feat. Gavin DeGraw – Looking For Your Name [Armada] [Future Favorite] docela se mi zo zalíbilo, mnohem přijatelnější než některé dnešní bigroomy a ty strings ke konci jsou parádní…jsem zvědav na klubovou předělávku…Armin tvrdí že to bude uplift, přiznám se, že moc nevěřím 8/10
16. Johnny Yono – The Highways Of Valhalla [IHU Records] skoro až epickej breakdown, následná pasáž už je takovej ten klasickej navrčenej Gaia styl 7+/10
17. Dan Thompson & Mino Safy – A New Leaf [ASOT] ještě typičtější Gaiovina, i když je pravda, že je to jedna z těch povedenějších kopií 7+/10
18. Armin van Buuren & Cosmic Gate – Embargo [Armind] [Trending Track] sice uznávám že jsem to na poprvé trošku podstřelil s tou šestkou, ale trvám na tom, že to není ničím vyjímečný track 7/10
19. Alex Leavon – Mireya [Black Sunset Music] někdy je to jednoduché se dostat do Asotu, další Gaia inspired track 7/10
20. Lange vs Gareth Emery – Another You Another Me (Corti Organ Remix) [VANDIT] velice solidní techy předělávka…v klubech to bude solidní drtička 8/10
21. Tenishia & Ruben De Ronde Feat. Nanje Nowack – Where Do We Go (Tenishia Mix) [Statement!] melodicky pro mě relativně průměrný track, prostě Tenishia…podobně jako Beltagui jsou to pro mě nudiči, ale uznávám že ten track je docela trancy 6+/10
[b]22. Mr. Pit vs. Hawkins & Fisherman – Doppelbanger [Coldharbour Recordings] hodně nasty track, a docela i originální, tohle bude smasher 8+/10[/b]
23. Feel & Make One – The Power Of Nature [Trancemission Recordings] Gaiovitej bigroom…nic moc…teda Armine, už jsme hluboko v druhé polovině a neslyším žádný trance…6+/10
24. Marcel Woods – Cherry Blossom (Ben Gold Remix) [High Contrast] sice velmi solidní remix, ale nepřijde mi až tak vyjímečný, abych ho pasoval do TOTW 7+/10
25. A & Z vs. Amir Hussain – Dizzy Heights [WAO138?!] velice pěkný uplift, spíše dreamy 8/10
[b]26. Standerwick – Dreamstate [FSOE] lepší a výraznější track než ten předchozí, skvělé 9/10
27. Kamil Esten – Sanctum (Dan Stone Remix) [Maracaido Records] Dan Stone letos jede, další neomylnej a opravdu masivní uplifter 9+/10
28. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Standerwick Remix) [WAO138?!] soldiní upliftí rework, který bude dobře fungovat na akcích 8+/10
29. Lee Osborne – Jinx [Free Download] teda na to, že je to free track, tak je to solidní šleha 8+/10[/b]
30. Armin van Buuren Pres. Rising Star – Clear Blue Moon (Will Rees 2015 Bootleg) jasný důkaz toho že novodobé, moderní 140ky jsou sice úderné, ale ptámj se: kde je ta atmosféra z půvopdního tracku?…tak se jaksi vypařila nebo jí zazdil jeden z těch loud beatů…ale abych jen nekafral, je to ve skutečnosti docela dobré, ale na originál to nemá 8/10
[b]31. Miroslav Vrlik – Lockout (Allen Watts Remix) [Subculture] 140kovej náklep z minula 9/10
32. Ridgewalkers feat. El – Find (Andy Moor Remix) [Armada] [ASOT Radio Classic] léto 2004…až takhle přesně si to vybavuju, tenhle track bykl pro mě soundtrackem toho léta 10/10[/b] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.