Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
9. 10. 2015 v 20:46 #217680
mitchel
Členasot 734 20. Dan Stone Feat. Victoria Shersick – Only The Memories – tak to je pecka opět, Dan má formu jak prase 🙂
9. 10. 2015 v 14:43 #217679mountainer
ČlenLetem světem k 732. Po velmi povedené předchozí epizodě jsem si tentokrát zase říkal, kde že ty loňské sněhy jsou, aneb začátek velmi průměrný a ani celkově jsem si tam nenašel příliš zežidlezvedajících novinek. Pár drobků jsem si tam ale přece jen vysbíral:
11. Miikka Leinonen – Shadow Hearts (Jonas Hornblad Remix) … pěkný remix, ale zatím bych s body tak vysoko nešel, originál mi seděl víc .. 7+/10
12. RAM – Heartfelt … další z RAMových vzletných melodií doplněných o chorály, u něj je pochopitelný takový smutný nádech, každopádně nebere mě to tolik jako jeho některé předchozí věci .. 8/10
23. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard (Dan Stone Rework) … mně to přijde skoro stejné jako Nickyho verze, která měla možná o malý chlup víc energie .. 8+/10
27. UCast & Susana – To Another Day … dobrá a našláplá vokálovka .. 8+/10
29. RAM & Stine Grove – RAMore (Arctic Moon Remix) … opět klasická ramovina ve slušivém kabátě od Arctic Moona .. 8/10
30. Robert Nickson & Neev Kennedy – Not Made To Break (Omar Sherif Remix) … energická záležitost, Omar si drží svůj standard .. 8+/10Nejrozporuplnější track je pro mě ten nový Airbase. Ten track je zvukově dobrej, ale pořád nějak nemůžu vstřebat tu zvláštní melodii, která je tak zvláštní, až je divná. 😉
Crap of the week naštěstí vyhlašovat nemusím, Orjan konečně zmizel a nic tak podobně hrozného se neobjevilo. Teoreticky nejblíž by k tomu ale měl ten Arminův remix na Faithless, který nejenom že je zbytečný, ale pro mě i celkem mizerný na poslech.
6. 10. 2015 v 21:16 #217674Anonymní uživatel
Neaktivní[b]WTF? 733.[/b]
01. Armin van Buuren feat. Eric Vloeimans – Embrace [Armada] Intro sice napínavé a zajímavé, tak jak to Armin u svých titulních tracků umí, jsou tam i prvky jazzu…ale následná bigroom Rayel pasáž mě totálně utvrdila v tom, že na albu trance asi opravdu žádný nenajdeme…a tenhle track má sice docela dobré pasáže (ty bez beatu) a anthemickou melodii, ale celkově je to v podstatě bigroom crapyáš 😀 6/10
02. Alexander Popov & LTN feat. Christina Novelli – Paradise [Armind] Christiny je všude plno, vokály skvělé, drop je ale pro mě skoro ař nepřípustný 5/10
03. Somna & Jennifer Rene – Back To Life (Hazem Beltagui Remix) [AVA] poklidnější sound, který mě ale popravdě torchu uspává, prostě Hazem uspvač no 6+/10
04. Andrew Bayer – Nobody Told Me [Anjunabeats] jasná inspirace posledními počiny od Above and Beyond…i když oono to spíše bude tak, že pro ně skládá právě Bayer…tenhle track má magickou, krásnou melodii, ale ten drop? to jako má být originální? Pro mě je to totální zabíječka skvěle rozjetého tracku…kéž by to vygradavalo do té melodie z breakdownu 6+/10
05. Cosmic Gate feat. JES – Yai (Here We Go Again) (Super8 & Tab Remix) [WYM] [Trending Track] alespoň tracho trancovější zvuk od této dvojice, i když by to chtělo tak 5 bpm navíc 7+/10
06. Hardwell & Armin van Buuren vs. Gareth Emery & Bo Bruce – Off The Hook vs. U Accapella (Armin van Buuren Mashup) ani jsem si to nepouštěl, prostě skip, mě to prostě nezajímá co za sračku z toho vzniklo 🙂
07. Anske – Dragon Tales [Driftmoon Audio] docela masivní track s takovým typickým Driftmooním soundem 8/10
08. Alexandre Bergheau & DRYM – Green Lights [In My Opinion] už jenom podle toho začátku mám chuť tebn track skipnout, co tahle srajda s mainstream EDM prvky vůbec dělá v Asotu? 4/10
09. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (DJ Feel’s Banging Mix) potřeboval tenhle track bezduchou bigroom verzi? 5/10
10. Tenishia feat. Adina Butar – Don’t Let Go [Coldharbour Recordings] to zní spíše jak Schulz, docela fajn šlapavější track 7+/10
[b]11. Sunny Lax – See You On The Other Side [Zerothree Music] pořád platí, že Sunny má naprosto fantastické melodie, tak jako za starých časů, škoda, že nedělá i upliftí verze 9/10[/b]
12. Arisen Flame – Unified Hearts [ASOT] mě se to líbí melodicky více než Dreamland, docela pěkná a typická Arisenovina 8/10
[b]13. RAM – Heartfelt [In Trance We Trust] skvělý, epický track z minula 9/10
14. Monoverse – Supercell [FSOE Excelsior] skvělý progliftí track z minula 8+/10[/b]
15. Faithless – We Come 1 2.0 (Armin van Buuren Remix) [Cheecky] prostě ne…zbytečný remix 6/10
16. Jordan Suckley – Droid (Heatbeat Remix) [Damaged] zvukově zajímavě provedený track, jak taky jinak od Heatbeatm, skřípačky everywehre , navíc psýčkové zvučíky 8/10
17. John 00 Fleming – If I Don’t Come Home (John O’Callaghan Remix) [JOOF] techy remix, docela fajn 7+/10
18. ReOrder & Katty Heath – Love Again [Raz Nitzan Music] teda ReOrder jede….váíce se mi líbila Arms of Surrender…tady mi ty psýčkové (speciálně triplets) prvky moc nesedí 7+/10
[b]19. UCast & Susana – To Another Day [Raz Nitzan Music] [Future Favorite] vocal smasher z minula 9+/10[/b]
20. Seven Lions – Cusp [WAO138?!] tenhle týpek běžně do trancu až tak nefušuje, podle toho to taky vypadá, track má sice rychlejší beat, ale drop je v podstastě bigroomový…přijde mi, že celý track byl původně v podstatě EDM mainstream, ale díky lehce psýčkovému beatu je z toho náhle 138…tak takhle teda ne 😛 7/10
21. Craig Connelly – History [ASOT] pěkný track, tak jak je zvykem od Craiga, více se mi líbila No One Like You 8/10
[b]22. Temple One & Sarah Lynn – Show Me The Stars [Sir Adrian Music] magicky krásný uplift v typickém posmutnělém Temple One stylu 9/10
23. Ultimate – Supernova [Infrasonic Pure] už někdy někdo slyšel špatný track od tohoto mladíka? 🙂 mistr dreamy trancu a opět zásah do toho správného upliftího puntíku 9/10
24. NoMosk feat. Cari – Don’t Hold Back (Mhammed El Alami Remix) [Suanda Music] typický Alamiho plucked sound, pěkný uplift 8+/10
25. Signum – BlockBuster [WAO138?!] tenhle nášup si rád zvopáknu 9+/10[/b]
26. Pure NRG – Era [GO on Air Recordings] jeden z mála tracků z produkce Pure NRg , který se dočkal oficiálního releasu, asi ale znám i lepší z jejich live setů 8/10
[b]27. Ahmed Romel – Paradisum [FSOE] tenhle track z FSOE kompilace jsem si postupem času naprosto zamiloval, ta melodie je božská, chci aby nikdy nekončila 🙂 10/10
28. Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Armin van Buuren pres. Rising Star Remix) [Armind] možná už trochu ohrané, ale oproti těm crapoušům z Embrace alba je to furt balzám 9/10
29. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (RAM Remix) [Garuda] nejsem si jist zdali byl další remix potřeba po dokonalém JOC remixu, ale tohle se taky moc povedlo 9/10[/b]
30. 2nd Phase – The Capital [Create Music] masivní melodie v breaku a techy drop 8/10
31. Indecent Noise – Tremors (Darren Porter Remix) [Mental Asylum] techy, acido-filní nášup 8/10
32. Marco V – Recovered [In Charge] [ASOT Radio Classic] jo to byl Marco ještě ve zlaté formě 8/105. 10. 2015 v 16:28 #217665mountainer
Člen[url=http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/382523-nejnebezpecnejsi-celebritou-na-internetu-je-armin-van-buuren.html]Nejnebezpečnější celebritou na internetu je Armin van Buuren[/url]
sm15
4. 10. 2015 v 2:20 #217656Anonymní uživatel
NeaktivníJooo 23 určitě Stardust. To není můj výmysl, ten tracklst obvykle obšlehnu ze stránek welovetrance, tak to tam někdo zmastil a já jsem tak slepej , že jsem si toho nevšiml 🙂
30. 9. 2015 v 15:55 #217628mountainer
ČlenTak abych ještě doplnil postřehy k 731. Ani si nepamatuju, kdy naposledy jsem si tolikrát pouštěl úvodní minuty ASOTu jako tentokrát. Jen tak dál. Celkově to byla velmi dobrá epizoda.
Highlights:01. Beat Service – Under The Sun … nádhera, lahoda, pohoda .. 9+/10
02. Chicane – Ibiza Bleeps … naprosto stejný komentář a stejné body .. 9+/10
03. Grum – Something About You … kupodivu se mi tam docela líbí ty deephousové vokály, celkově to má zajímavou atmosféru .. 8/10
07. Beat Service feat. Ana Criado – An Autumn Tale … název vystihuje pocity při poslechu, moc pěkné .. 9/10
10. Assaf feat. Laura Aqui – After Dark … zpočátku se mi to nijak extra nelíbilo, ale po opakovaném poslechu jdu s body nahoru .. 7+/10
14. Beat Service – Cafe Del Mar … taky se mi to docela zamlouvá, solidní rework .. 7+/10
15. Beat Service – In The Moment … trancovka jak za starých časů, jen kdyby to na konci nebylo utnuté blitkou od Orjana, to bylo jak kopnutí do řitě .. 8/10
24. Sholan – Rebound … optimistická upliftová jízda .. 8+/10
25. MaRLo feat. Christina Novelli – Hold It Together (Ahmed Romel Remix) … solidní energická vokálovka s příjemným hlasem Christiny .. 8/10
27. John O’Callaghan – Meridian Bay … připomíná mi to něco od NuNRG .. 8+/10
28. Bryan Kearney – The Things We Should Say (Solarstone Pure Mix) … luxus, ze spojení Kearney + Solarstone asi nemohlo vyjít nic špatnýho .. 9+/10
30. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard (Ben Nicky Remix) … výborný remix výborného tracku .. 9/10
31. Signum – Blockbuster … mí oblíbenci jsou zpět a pořád umí .. 8+/10Crap of the week:
16. Orjan Nilsen – Don … zas a znovu, doufám, že už naposled, jediným konkurentem byla tentokrát ta spolupráce Armina s Hardwellem, to se mi teda nelíbí taky vůbec
Jinak Freezere, co to tam máš u tracku 23, neměl to bejt Stardust? sm0
29. 9. 2015 v 21:11 #217626Anonymní uživatel
Neaktivní[b]KUKOT 732
[/b]
01. Grum – Something About You [Anjunabeats] Super-chytlavý až návykový vocal sample, fajn track, ale rychle se asi ohraje díky mírné vlezlosti 7+/10
02. Pryda – Night Breed [Pryda] [Progressive Pick] Erick je letos teda jak drak, je ho všude plno…pěkný track v jeho typickém stylu 7+/10
03. Ruben de Ronde & Rodg – Steampunk [Statement!] stylově velmi podobný track, o mnoho lepší než ty trousoviny, které většinou zaplňují první hodinku 7+/10
04. Bastian Salbart – Fade [High Contrast Recordings] pěkná melodie, klubovější, trousy podání 7/10
05. Boom Jinx & Meredith Call – Bring Me Back Around [Anjunabeats] vokály sice příjemné, ale melodicky trochu nevýrazné 7/10
06. Cosmic Gate feat. JES – Yai (Here We Go Again) (Super8 & Tab Remix) [WYM] je to lepší než většina jejich poslední produkce, ale staré časy jsou už asi v pytlounovi, přesto oceňuji alespoň trochu o náznak starého ST soundu 7+/10
07. ClearSky – Waves [Be Yourself Music] příjemný, veselý melodický prog, který mě nutí vrtit zadnicí 8/10
[b]08. Protoculture – Cloud Surfing [A State Of Trance Holland] předchozí singl byl prostě trousu a byl jsem z toho velmi zklamaný, tohle už je zase trochu jiná liga, masivní basovka, atmosferické spacey zvučíky a daleko lepší melodie než posledně 8+/10[/b]
09. Mino Safy – Waiting for the Night [Euphonic] pěkné a zvukově propracované 7+/10
[b]10. Mino Safy – Unique Ambiance [Euphonic] ještě lepší, melodicky o něco poutavějí, už jsem to slyšel někde, asi tady v Asotu 8+/10
11. Miikka Leinonen – Shadow Hearts (Jonas Hornblad Remix) [Alter Ego] Hornblandův poslední snigl True Hope byl naprosto fantastický a tento remix je taky naprosto boží, skěvlá progliftí přečdělávka, welcome back Jonas 9/10
12. RAM – Heartfelt [In Trance We Trust] skvělá melodie, i když jse jí v podobné variantě už někde slyšel, track na mě působí trochu až soundtrackovým dojmem, jak z nějakého velkofilmu 9/10[/b]
13. Monoverse – Supercell [FSOE Excelsior] Excelsior jde docela do sebe a už tam nevycházejí odpady jak tomu bylo ze začátku, skvělý proglidtí track 8/10
14. Faithless – We Come 1 2.0 (Armin van Buuren Remix) [Cheecky] [Trending Track] nemohu si pomoci ale tento remix neřeší nic, je to podobné jako originál, jen pojaté v novodobém bigroom stylu 7/10
15. Russell G – Believe [Ultra Violet Music] není to tak dobré jako předchozí singl Sacred…ale taky slušné, produkce Acitva 8/10
[b]16. Airbase – Epoch [In Trance We Trust] zůstávám sedět v úžasu s otevřenou pusou, klasická Airbase melodie, která je tak zvlášní, smutná, zasněná, tajemná? ani nevím, strašně mě baví to poslouchatm třeba i vícekrát za sebou…toto je opravdová epocha 9+/10[/b]
17. Arisen Flame – Dreamland [ASOT] docela typickej Arisen track, docela fajn, ale není to pro mě dostatečně trancy 7/10
18. Radion6 – Shockwave [Armind] velice soldiní klubovější track, ale není to tak dobré jako nedávná Shattered dreams 8/10
19. Tiësto – Lethal Industry (Jorn van Deynhoven Rework) sice vykopávka ohraná, ale sakra dobře překopaná do psýčkového beatu 8/10
20. Johnny Norberg – No One (Adam Szabo Remix) [Songbird] po vokálové pasáží se track rozjede ve fajn trancovku, vokály ale pls pryč 8/10
21. Ferry Tayle feat. Driftmoon – Geometrix (Tempo Giusto Remix) [Always Alive] více se mi líbil originál, toto je trochu ve stylu Di Stefana, techy drop 7/10
[b]22. Signum – BlockBuster [WAO138?!] [Future Favorite] zasloužená výhra, psy-lift jako prase 9+/10
23. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard (Dan Stone Rework) [VANDIT] oba pánová Nicky i Stone vymačkali z tohoto tracku snad maximum 9+/10
24. Matt Bowdidge – Final Rising [FSOE] veselý, euforický uplift 8+/10
25. Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Armin van Buuren pres. Rising Star Remix) [Armind] již trochu ohraná ale stáre dobrá kooperace 9+/10
26. MaRLo feat. Christina Novelli – Hold It Together (Ahmed Romel Remix) [Armind] skvělý uplifting remix, který melodií připomíná Tyasův remix pro Time 9/10
27. UCast & Susana – To Another Day [RazNitzan] [Tune of The Week] perfektní vokály a sound tak trochu vykradený z jeho vlastního tracku Tanity, ale vykrádat sám sebe ještě není takové zlo 9/10[/b]
28. Illitheas – Sapphire Sky [Abora] fajn uplift s pár netradičníma zvučíkama 8/10
29. RAM & Stine Grove – RAMore (Arctic Moon Remix) [Grotesque] originál se mi líbil více, ale i tak pěkný remix 8/10
[b]30. Robert Nickson & Neev Kennedy – Not Made To Break (Omar Sherif Remix) [Molekular Sounds] hodně našlaplý energy vocal track 9/10
31. Paul van Dyk vs. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Nothing But Amistad (Matt Bukovski Mashup) nebesky krásný mashup 10/10[/b]
32. Angry Man & Harmonic Rush – Purple Haze [Perfecto] docela pěkný psýčkový track, ale velmi podobný tracku Giving You Acid (HR Rmx)…8/10
[b]33. ATN – Miss A Day [Mondo Records] [ASOT Radio Classic] tuto kliasiku nemám příliš naposlouchanou, ale líbí se mi 8+/10[/b]29. 9. 2015 v 21:09 #217625Anonymní uživatel
NeaktivníOpět děkuji Mountainerovi za spolupostřehy 🙂 je fajn, že to vidíme dost podobně 😉
25. 9. 2015 v 19:45 #217613mountainer
ČlenZatím jsem v půlce epizody 731 a jsem tentokrát hodně příjemně překvapený. Hned ty první dva tracky jsou naprostá lahůdka, stejně tak An Autumn Tale. Skoro bych naslepo řekl, že neposlouchám ASOT, ale nějakou letní Mellomanii. sm3
22. 9. 2015 v 14:55 #217595mountainer
ČlenTak zase mírně opožděně k epizodě 730. Na úvod veliká bída a nuda, novinka od A&B sice trochu zvedla úroveň, ale i tak je to z mého pohledu prokaučovaný potenciál kvůli tomu bigroom zpracování. Opakovačka ATB celkem fajn, nicméně pak mě uzemnilo několik tracků, které bych se nebál napasovat do kategorie žumpa (včetně neustále omílaného Orjana). Na upliftí druhou hodinu jsem se tedy dost načekal, tak aspoň, že stála za to a nabídla zajímavé novinky.
21. Novaline & Einar K – Time Has Come … příjemný uplift, po té více než hodině bigroomu a vzráren je tohle docela balada na uši.. 8/10
22. A.R.D.I. & Proyal – Florence … melancholická atmosféra, krásné piánko s takovým Kandi feelingem.. 9/10
23. Maarten De Jong – Blue Bird … solidní energická záležitost.. 8+/10
24. Ferry Tayle – Let The Magic Happen (The Thrillseekers Remix) … nádhera!!! pro mě nejlepší track této epizody, Ferry v originále dostál svému jménu a stvořil pohádkovou melodii, pan Thrillseekers naštěstí ponechal všechno dobré a hodil to do svého kabátu ala pure trance, [b]10/10[/b]
27. Paul van Dyk vs. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Nothing But Amistad (Matt Bukovski Mashup) … taky nejsem fanouškem mashupů, nicméně tyhle dva tracky k sobě prostě sedly jak zadnice na hrnec a kdybych je neznal, tak asi ve výsledku nepoznám, že jde o mešap.. 8+/10
28. Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Armin van Buuren pres. Rising Star Remix) … jo, konečně se dostalo i na remix, i když v obou verzích je to u mě bezmála za deset, vrylo se mi to do hlavy, že se mi o tom i zdálo 🙂 ..9++/10
31. Aly & Fila Feat. Jwaydan – We Control The Sunlight … za klasiku bych to osobně ještě nepovažoval, spíš za takovou už osvědčenou pecku, kterou mám taktéž v oblibě.. 9+/10Ještě tak úplně nevím, co si mám myslet o tracku Shut Up!, chce to asi víc poslechů…
Crap of the week:
11. Orjan Nilsen – Don (Intro Mix)
12. Matisse & Sadko – Lock ‘N’ LoadTyhle dva skvosty za sebou, to je teda něco. 1/10
21. 9. 2015 v 23:37 #217593Anonymní uživatel
Neaktivní[b]MASSOT 731.[/b]
01. Beat Service – Under The Sun [Beat Service Audio] krásný baleric track na úvod…od BS jsem čekal trousy album, ale asi mě chce chlapec vyvézt z omylu…8/10
[b]02. Chicane – Ibiza Bleeps [Modena] další parádička, skromný ale přesto poutavý motiv a krásný lehký trancy feeling, plážovka jak vyšitá 8+/10[/b]
03. Grum – Something About You [Anjunabeats] [Progressive Pick] track kombinující prvky z 90 let a současným proggy beatem, velice zajímavý track, který by mohl fungovat i na parketech 7+/10
04. LTN & Ad Brown – Symphony [Intricate Records] další lehárko, příjemný track a skvělý soundtrack k letníku koktejlku, i když je podzim…8/10
05. Rasster & Rakkano – Nostrum [Trice Recordings] a je to v prdeli…skvělý začátek Asotu musí překazit tahle navrzlá edm šitulína 5/10
06. Las Salinas – Honey Bunny [VANDIT] krásný, magický breakdown…climax už je bohužel spíše jen takový rutinní 7/10
[b]07. Beat Service feat. Ana Criado – An Autumn Tale [Beat Service Audio] krásný track, pomalejší tempo, hladivé vokály a ta melodie…ta jen tak krásně doplňuje celkově uvolněnou atmosféru tohoto překrásného posmutnělého tracku 9+/10[/b]
08. Wrechiski – Riptide [Enhanced Progressive] track z minula, pěkný breadown a vcelku neortodosxní drop…celkově ale příliš bigroom 6+/10
09. Philippe El Sisi & LIONART – Comfort You [How Trance Works] než jsem se podíval na tracklist, tipoval jsem to na Dash Berlin nebo něco podobného, prostě juchavá trousárna 7+/10
10. Assaf feat. Laura Aqui – After Dark [Black Sunset Music] exotické motivy, Gaia melodie, solidní track 7+/10
11. Faithless – We Come 1 (Armin van Buuren Remix) [Cheecky] [Tune of The Week] [World Premiere] lehké zklamání, sice bylo asi těžké s tímto trackem něco udělat, ale přecijen tůtavý bigroom bych čekal od Hardwella ne od Armina 6/10
12. Tom Fall & JES – Come Back [Armada Trice] generic vocal trouse…nevím co více diodat, je to ok, pro mě však jen na jeden poslech 6+/10
[b]13. Beat Service feat. Sarah Lynn – Dream Weaver [Beat Service Audio] BS teda překvapuje…opět skvělý track, tentokráte trochu agresivnější beat, opět skvělé vokály, melodie jak za starých BS časů, paráda 9+/10
14. Beat Service – Cafe Del Mar [Beat Service Audio] možná budu jenden z mála, ale tento rework se mi docela líbí, i když je spíše bigrumový…to střídání synths při dropu mě přijde hrozně cool a baví mě to 8+/10
15. Beat Service – In The Moment [Beat Service Audio] nestačím zírat, mé sluchovody tančí nadšením, BS opět skvěle, parádní melodickej track s hutným spodkem 9/10[/b]
16. Orjan Nilsen – Don [Armind] ale tak tuhle prasárnu si mohl Armin odpustit, nebo tam nechat jen ten breakdown, kterej je docela ok 5/10
17. Stoneface & Terminal – Don’t Give A F*ck (2015 Rework) [Euphonic] strašně cool track, jenom tam popravdě slyším jen velmi málo změn oproti původní verzi, což je škoda, čekal jsem nějakou totální přeměnu soundu jako nastala u božské Venus 2015 8/10
18. Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook [Revealed] [Trending Track] musím uznatm, že na poměry mainstream edm soundu je to hodně promakaný track a musí fungovat skvěle, na poměry Armina je to ale bída…tak volím jakýsi kompromis 6+/10
19. Sebastien feat. Satellite Empire – Escape (Heatbeat Remix) [Armada Captivating] cool Heatbeatovina z minula 8/10
20. Arisen Flame – Dreamland [ASOT] docela solidní track, taková docela typická Arisenovina, nic co by mě zvedalo ze židle 7/10
21. Matt Bukovski & Eloquentia feat. Ada – Pieces Of The Sky [FSOE Excelsior] pěkná upliftí vokálovka 8/10
[b]22. Jorn van Deynhoven – 101010 (The Perfect Ten) [ASOT] zaručenej festival destroyer, hodně povedenj anthemickej track 8+/10
23. Armin van Buuren feat. Justine Suissa – Burned With Desire (Rising Star Remix) [Armind] tento track je skvělý v obou verzích 9/10
24. Sholan – Rebound [Monster Pure] parádní ebergy uplift s melodií, která prostě baví 9/10
25. MaRLo feat. Christina Novelli – Hold It Together (Ahmed Romel Remix) [Armind] naprosto parádní euforický remix 9/10[/b]
26. Tiesto – Lethal Industry (Jorn van Deynhoven Remix) [Magik Muzik] tahle klasika už je hodně ohraná a zremixovaná snad tisíckrát, ale v takovémto psy-podání jsem jí ještě neslyšel, docela dobře provedeno 8/10
[b]27. John O’Callaghan – Meridian Bay [Subculture] solidní uplift, inspirovaný hrou 8+/10
28. Bryan Kearney – The Things We Should Say (Solarstone Pure Mix) [Pure Trance Recordings] nádherný remix už tak skvělého tracku, líbí se mi tam ty techy prvky (ten snare) 9+/10
29. Paul van Dyk vs. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Nothing But Amistad (Matt Bukovski Mashup) tenhle mashup je dokonalý 10/10
30. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard (Ben Nicky Remix) [VANDIT] skvělý, nabušený remix, možná ještě lepší než Dan Stone Remix 9+/10
31. Signum – Blockbuster [WAO138?!] wow, nový Signum track po několika letech, čekalo se dlouho a výsledkem je uplift s oldschool melodií a psýčkovým beatem…možná je track trochu překombinovaný, ale výsledek je neskutečně cool 9+/10
32. Photographer & Abstract Vision – Zero Gravity (UCast Remix) [Unique Sense] energií nadupaný remix, jen škoda, že drop je techy 8+/10
33. Armin van Buuren – Imagine [Armind] [ASOT Radio Classic] Docela neohraná klasika…ale jo proč ne 🙂 8+/10[/b]12. 9. 2015 v 2:45 #217556Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Husot 730.[/b]
01. Arty feat. Conrad – Braver Love [Interscope Records] Arty měl vždycky dobré melodie, je škoda, že tak hodně odbočil od trancu a věnuje se spíše komerci, ale docela kvalitní komerci 6+/10
02. Wrechiski – Riptide [Enhanced Progressive] Předchozí singlík Signus je jedním z nejlepším bigroom tracků letos…tohle je taky zajímavé dílko, i když ten drop je až příliš mainstream 6+/10
03. Philippe El Sisi & LIONART – Comfort You [How Trance Works] přijatelný vocal trousík 6+/10
04. First State feat. Anita Kelsey – Falling (First State 2015 Rework) [Black Hole Recordings] naprosto zbytečný rework, který je horší než orig, navíc bigroom…kde je ten návrat k trance, který sliboval už tak před půl rokem? 5/10
05. Nic Toms – Arcade [Statement!] velice průměrný track 5+/10
[b]06. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Fly To New York (Aboe & Beyond vs. Jason Ross Remix) [Anjunabeats] nádhera, jen je škoda, že to nemá trochu méně bigroom drop 8+/10[/b]
07. Grum – First Contact [Anjunabeats] [Progressive Pick] kvalitní progressive, více takových tracků do první hodinky 8/10
08. ATB & York – Back To You (Endless Summer Mix) [Planet Love Records 2.0] fajn track s balearic feelingem 8/10
09. Fatum – Take Me Back [Ride Recordings] pro mně skoro neakceptovatelná vrzanice, která se ale jakž takž změní na melodickou přijatelnou trousinu 6+/10
10. Listenbee – Save Me (Ferry Corsten Fix) [Sony] velice dobrej remix tohoto známého tracku 8/10
11. Orjan Nilsen – Don (Intro Mix) [Armind] crapyáš 4/10
12. Matisse & Sadko – Lock ‘N’ Load [Size Records] no tyvole, to je ještě horší tohle, kdo to sem vypustil 3/10
13. Kevin Wild x Judah – Haywire [Ride Recordings] melodická pasáž je fajn 6+/10
14. BT & ilan Bluestone feat. Stef Lang – All These Wounds (Alex Klingle Remix) [Anjunabeats] ale jo, docela fajn vokálovka 7+/10
15. Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook [Revealed] [Tune of The Week] já v tom Armina moc neslyším, je to normálně klasická bigroomárna, faktem je že možná jedna z těch originálnějších, ten druhej nájezd je dost brutální 6+/10
16. Sebastien feat. Satellite Empire – Escape (Heatbeat Remix) [Armada Captivating] Heatbeat docela jedou v poslední době, velice dobrá klubovka se skvělýma vokálama 8/10
17. Eddie Makabi – Euphoria (Mino Safy Remix) [Cloudland Music] Mino taky docela jede, další solidní zvukově propracovaný track 8/10
18. Andrew Rayel & Mark Sixma – Chased [Armind] už je druhá hodinka, táhni s těmahle srajdama 🙂 5/10
19. Assaf feat. Laura Aqui – After Dark [Black Sunset Music] slušná vokálovka s melodií, lehce připomínající některé Gaia produkce 7/10
[b]20. Jorn van Deynhoven – 101010 (The Perfect Ten) [ASOT] ale jo tenhle track si klidně rád poslechnu, má to anthemické gule 8+/10
21. Novaline & Einar K – Time Has Come [Infrasonic Pure] chytlavá, netradiční melodie a do toho upliftovej beat, yeahhh, welcome to the 2nd hour 9/10
22. A.R.D.I. & Proyal – Florence [Promind Recordings] další krásný uplift, to je hned rozdíl oproti té první hodině 8+/10
23. Maarten De Jong – Blue Bird [Flashover Trance] Maarten hodně dobře, pěkně trancově a docela i vyliftěně 9/10
24. Ferry Tayle – Let The Magic Happen (The Thrillseekers Remix) [Always Alive] to byl nápad to předělat do trancového tracku, originál je fantastickej 9+/10
25. Re:Locate vs. Robert Nickson feat. Sarah Russell – Survivor (Stargazers Remix) [Molekular Sounds] pěkný uplift, tenhle typ melodií mě stále bere 8+/10
26. ReOrder & Standerwick pres. SkyPatrol – Shut Up! [FSOE] kontroverzní track já vím…hate or love it…i love it…psýčková nálož 9/10
27. Paul van Dyk vs. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Nothing But Amistad (Matt Bukovski Mashup) nemám rád mashupy a ani tenhle není bez chybky, ale nápad to byl dobrej, ty melodie do sebe zapadají…vlastně je to skoro dakonalé 9+/10
28. Jean-Michel Jarre & Armin van Buuren – Stardust (Armin van Buuren pres. Rising Star Remix) [Armind] konečně taky Armin zahrál teto remix, který je stejně dobrý jako originál 9+/10
29. Paul van Dyk feat. Sue Mclaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) [Ultra] [Trending Track] petelica a hit tohoto podzimu 9+/10[/b]
30. DJ Xquizit feat. Tim Hilberts – First To Go (Soniq State Remix) [Go On Air Recordings] [Future Favorite] zvláštní vítěz, ty vokály mi moc nesedí, ale melodicky je to skvělé 8/10
[b]31. Aly & Fila Feat. Jwaydan – We Control The Sunlight [FSOE] [ASOT Radio Classic] no jo už je to asi klasika 9+/10
32. Lowland – Blue Fear (Classical Trancelations of the great Classic Track) [Armada] pěkná předělávka, skoro bych v tom původní track ale nepoznal 8+/10[/b]11. 9. 2015 v 17:02 #217555mountainer
ČlenDoposlouchána epizoda 729 a opět souhlas s Freezerem, tentokrát celkově slabé, řekl bych až silný podprůměr. V podstatě to hned na začátku srazil výběr TOTW, který ani nebylo možno zvolit hůř. Tuhle neposlouchatelnou blitku měl Armin hodit rovnou do koše, ale asi se mu něco stalo se sluchem, že to tak opěvuje… Jinak vedle hromady velmi průměrných tracků tam aspoň lupnul pár solidních repete, zatímco nových objevů bylo minimum:
21. Amir Hussain – Kyoto … příjemná klidnější věc na poslech, ale chtělo by to trochu výraznější melodii, takhle si na to za pár týdnů nevzpomenu
26. Bryan Kearney – The Things We Should Say … Kearňák mě málokdy zklame, tohle se nese v jeho celkem typickém soundu, který mám prostě rád8. 9. 2015 v 21:09 #217552mountainer
ČlenFurt jsem pozadu, ale snad to tenhle týden doženu. 🙂 Tak zase ve stručnosti pár poznámek k epizodě 728. Začátek i přes cheesovitost docela dobrej, novinka od Omniáka se mi líbí velice. Pak to teda ale velmi rychle uvadlo a dobrých 30-40 minut jsem se nudil, až běda. Druhá polovina ale tradičně spravila chuť, kromě výborných opáček jsou tam zase i nějaké ty nové objevy.
01. Omnia feat. Tilde – For The First Time … hodně optimistická rozjuchaná vokálovka, která mě baví! fóóór d frst táájm!!
12. 4 Strings – In Our Hearts … možná krapet příliš nebeské, ale jinak velmi fajn
19. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Amistad … no tak na první ID poslech bych si z fleku tipnul Kandiho nebo nějakého podobného anjuňáka, no a vida ho Alexe, každopádně dost dobré
22. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera (Onova Remix) … neznat originál, tak je to pecka, ale takhle je to přece jenom v mých uších o stupeň níž
31. Dan Stone – Mirzam … výborná věc, Stone si drží svůj standard32. Armin van Buuren – Sail … klasiku musím tentokrát zdůraznit, vždycky se mi při poslechu vybaví památný autobusový zájezd na ASOT 300 do Den Bosch z roku 2007, kdy se po přejezdu hranic NL rozezněl celým busem právě Sail sm3
Jinak jsem byl dost zvědavý na ty desítky od Deynhovna, trochu mě to zklamalo. Není to vysloveně špatný, ale prostě mi tam něco chybí, abych si to pustil znova a znova.
Crap of the week:
09. Orjan Nilsen – Don … melodická vsuvka sice jakž takž ok, ale zbytek fakt strašnej
4. 9. 2015 v 23:12 #217538Anonymní uživatel
NeaktivníDěkuji Mountainerovi za nějaký ty feedbacky, jsem rád, že to někdo vidí dost podobně 🙂 Epizoda 729 podle mě patří k těm slabším…docela dost opáček a z novinek tam není žádná vyložená megašupa…
[b]Popsot 729.[/b]
01. Orjan Nilsen – Don (Intro Mix) [Armind] [Tune of The Week] tak to nechceš, hned na úvod, takovou uvrzanou srajdu a ještě k tomu TOTW…i když je fakt, že to Intro jako takové zní docela dobře 5+/10
02. Omnia feat. Tilde – For The First Time [Armind] [Future Favorite] možná mírně cheesy, ale pro mě velká úleva po těch předchozích mukách od Orjana 8/10
[b]03. Antillas feat. Anki – If I Run (Venom One Remix) [IHU Records] skvělý track z minulých epizod, euforický proglift 8+/10[/b]
04. ATB & York – Endless Summer (York Endless Summer Mix) [Planet Love Records 2.0] zajímavá kolaborace a docela pěkný track, možná až překapivě hodně melodický 8/10
05. Gareth Emery & Alastor feat. London Thor – Hands [Garuda] ale jo, raději tyhle komerční juchačky než bigrumáže, docela fajn 8/10
06. Kevin Wild x Judah – Haywire [Ride Recordings] docela fjn track, s klubovýma ambicema 7+/10
07. Protoculture – Southbound [Armada Captivating] sice to není vůbec špatný trousy track, ale od Protouše je to trochu zklamání 7+/10
08. Abaze – Skyrocket (Nhato Remix) [A Tribute To Life] nadějná pasáž v breakdownu je následovaná spíše bigroom dropem 7/10
09. Fast Distance – Frontera [ASOT] určitě jeden z těch povedenějších bigrumážů, ale i tak je to pro mě skip na dlaší track 6+/10
10. Alexandre Bergheau – Myths [Armada Captivating] no jestli měl tenhle track i upliftí verzi, jak Alex tvrdí, tak by mě spíše zajímala ta… i když toto je melodicky docela povedený clubby track 7/10
11. Andrew Rayel & Mark Sixma – Chased [Armind] známe z minula, dojem se moc nezlepšil 6/10
12. Ben Gold – Interstate [#Goldrush] Goldík má docela rozpoznatelný sound, je to velice podobné jako jeho předchozí produkce, takže velice solidní 7+/10
13. Assaf feat. Laura Aqui – After Dark [Black Sunset Music] slušná vokálovka s melodií, lehce připomínající některé Gaia produkce 7+/10
14. Karanda – Phoenix [Captured] Karandu jsem vždy bral jako průkopníky proggy soundu, co je ale tohle? totální trousovina, furt posluchatelná, ale Karanda…hoši jdětě se bednout :/ 6/10
15. MaRLo feat. Jano – The Dreamers [Armind] hitovka, komerce, dá se to 🙂 7/10
16. Anthony Waldhorn – Hyperdrive [Driftmoon Audio] bigrumáž připomínající Piráty z Karibiku…no mě to moc nezaujalo, objektivně to asi úplně zlé není 6/10
[b]17. Jorn van Deynhoven – 101010 (The Perfect Ten) [ASOT] ale jo, sie to není starej dobrej upliftí Jorn, ale má to anthemické koule 8+/10
18. Aly & Fila & Ferry Tayle – Napoleon [FSOE] suprovej follow-up na Nubii 9+/10
19. Milan van Skyler – This Is Our Time [Digital Society Recordings] moc pěknej vzletnej uplift 8+/10[/b]
20. Venom One feat. Sarah Russell – Rush (Allen & Envy Remix) [FSOE Excelsior] solidní vocal uplift v jejich typickém stylu 8/10
[b]21. Amir Hussain – Kyoto [WAO138?!] na poměry labelu spíše dreamy uplift, kde je více než na energii kladen důraz na melodii, která je super 9/10[/b]
22. Anna Lee & Dima Krasnik – Optical Illusion (Daniel Kandi’s Illusionist Mix) [Always Alive] kdyby to nebyl Kandiš, tak budu docela chválit, ale na jeho poměry to není žádná ultramrda 8/10
23. Yahel & Liya – Shadows (Stoneface & Terminal Remix) [Perfecto Fluoro] starší track trochu pozdě objevený….zvukově jsou to starý dobrý upliftový ST, breakdown je fantastickej, ale drop je techy a to mi moc nesedlo 8/10
24. Matt Bukovski – Sinfonia [FSOE] asi se mi více líbila předchozí Confusia, ale i tak pěkný uplift se symfo breakdownem 8/10
[b]25. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Amistad [VANDIT] [Trending Track] dělostřelba! a piánko jak opravdu nebeské 9+/10
26. Bryan Kearney – The Things We Should Say [Pure Trance] pěkný happy-feel uplift 8+/10[/b]
27. Xquizit vs. Soniq State feat. Tim Hilberts – First To Go (Soniq State Remix) [Promo Tape] zajímavé mužské vokál a energetické pojetí, dobré 8/10
28. Kheiro & Medi – Intelligent Life [GoOnAir Recordings] ne všechny uplifty jsou zrovna super a tenhle je podle mě sakra průměrnej 6+/10
29. Kaimo K feat. Sue McLaren – Treasure Of Your Heart [Amsterdam Trance] kámoš K je taky docela záruka solidního upliftu 8/10
[b]30. Matt Bowdidge – Sasquatch [Mental Asylum] jeden z nejlepších tracků z posledné Indecent kompilace 8+/10
31. Paul van Dyk feat. Sue Mclaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) [Ultra] líbí se mi to víc a víc, asi bych to řadil do stejné ligy jako Dont Deserve You Remix 9+/10
32. Envio – For You (The Blizzard Remix) [Armada] [ASOT Radio Classic] jedna z těch neprofláklých klasik, fajnééé 8+/10[/b] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.