Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 9. 2015 v 20:57 #217531
DjPeroxid
Člennebejt Vás klucí tak nemám vůbec přehled 🙂
1. 9. 2015 v 19:27 #217530mountainer
ČlenJsem za Mrazíkem o epizodu nazpět, tak jen ve stručnosti k 727. Armin mi hned na začátku lehce zkazil náladu tím, že to ohlásil jako speciální epizodu s věcma z kompilačky. Moc tyhle speciálky popravdě nemusím. Nakonec to ale nebylo tak zlé, tedy až po přetrpění prvních cca 40 minut, které mě v práci skoro uspaly. Pak kromě těch osvědčených pecek, co už šly v ASOTu asi stopadesátosmkrát, jsem si přece jenom našel i nějaké ty nové objevy, které jsem měl tu čest slyšet zde poprvé:
19. Aly & Fila vs. Ferry Tayle – Napoleon … alíkovina jak vyšitá, Nubia se mi sice líbí víc, ale i tak se to poslouchá hezky
22. AYLA – Ayla (Omar Sherif Remix) … vůči remixům klasik mám většinou určité předsudky, ale tentokrát jsem se nechal přesvědčit, že takto by to šlo
24. Bryan Kearney – Te Amo (Amir Hussain Remix) … hrome, už origoš je super a ten pán z Bahrajnu ještě přiložil pod kotel, výborné!!!Špatný nebyl ani ten Thirlwall nebo Jiřík, ale zatím za mě spíš takový nadprůměr, ještě tomu dám pár poslechů, jestli mě to vezme víc. 🙂
29. 8. 2015 v 23:14 #217517Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Azzzot 728.[/b]
[b]01. Omnia feat. Tilde – For The First Time [Armind] Obrovské plus Omniákovi, který se toho nebojí a udělal solidní trancovku, i když s trochu cheesy vzezřením, ale fakt klobouk dolu, není to vyloženě uplift, ale spíše proglift…mínus patří Arminovi, který zahrál ten track asi o 3 BPM pomaleji než by měl…udělal z toho cajdák :/ 8+/10[/b]
02. Gareth Emery & Alastor feat. London Thor – Hands [Garuda] příjemné vokály, fajn melodický track, opět trochu cheesy…ale furt lepší než nějaká bigoomárna 8/10
03. Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – World Falls Apart (Thomas Gold Remix) [Armada Trice] do třetice, veselá juchárna…na jak už jsem psal, nevadí mi to, posechu si to mnohem raději než nějaké zkřípačky, které už určitě čekají za rohem 7+/10
04. Sebastien feat. Satellite Empire – Escape (Heatbeat Remix) [Armada Captivating] pěkné vokály se zvláštní náladou a typickej Heatbeat navrzlejší klubovější sound, docela dopbré a nápadité 7+/10
05. Tommy Johnson – Tubular Bells [ASOT] klasika od Oldfielda dost dobře předělaná pro kluby 8/10
06. Soundprank – Largo [ZeroThree] pěkný break, následuje nepřekvapivá pasáž, která je hodně typická pro labely jako Enhanced 7+/10
07. Andrew Rayel & Mark Sixma – Chased [Armind] tak nějak uznávám, že bych čekal daleko horší track, je to prostě takovej ten typickej bigroom trouse s trochu originálnějším main zvukem a melodií 6+/10
08. Alexander Popov & LTN feat. Christina Novelli – Paradise [Armind] drop je úplná zazdívačka 6/10
09. Orjan Nilsen – Don [Armind] totální edm srajda, jen s docela ucházející melodickou pasáží uprostřed, zbytek ale pro mě noční můra 4/10
10. John Christian – WHAT [Metanoia Music] pěkná melodie uprostřed, ale to okolo, to je zase kolovrátek 5/10
11. Mino Safy – Patience [Essentializm] typická Safyovina, pěkný track s melancholickou melodií 8/10
[b]12. 4 Strings – In Our Hearts [Amsterdam Trance] andělský breakwon a opravdu solidně šlapavý proglift, moooc povedené 8+/10[/b]
13. Fast Distance – Frontera [ASOT] kde jsou ty časy, kdy FD dělali uplift…i když ne že by tohle bylo úplně špatné, na poměry bigrumážů je to ještě nadprůměr 7/10
14. MaRLo feat. Jano – The Dreamers [ASOT] [Future Favorite] pěkný track, lepší než všechny ostatní Marloviny z poslední doby 7+/10
15. Andrew Rayel & Alexander Popov – Mimesis [Armind] symfonický brek jako za starých Rayel časů, jinak je to ale vrzačka 6/10
16. Protoculture – Southbound [Armada Captivating] Proto hrozěn zpomaluje a i trousovatí…beat je sice pořád progliftovej, ale melodie už jsou na hraně 7/10
17. Alex Kunnari – Lifter (Alex Kunnari & Sean Mathews Remix) [Progressive Pick] tohle není ten progressive, na který jsme zvyklí v tomto okénku progressive pick…tohle je prostě bigroom remix, který mě moc nezaujal 6/10
18. Beat Service – Focus [Beat Service Audio] nevím, čím je tento track až tak vjímčný, že vyfasoval tituní track alba…dcela slušnej klubovější track, od alba nečekám nic moc 7/10
[b]19. Alex M.O.R.P.H. & Heatbeat – Amistad [VANDIT] nádhera, luxus, hlavně to piánko…wow, to mi ho vyndejte…Heatbeat udělali čistě upliftovej track, i když kdo ví, více z toho slyším Alexův sound 9+/10[/b]
20. Venom One – Serenity [FSOE Excelsior] Venomáci jsou velice nenaápdné duo, ale povětšinou vše na co sáhnou se promění v parádní melodickej prog (viz remix pro Antillas, tady je navíc skoro až filmovej breakown 8/10
[b]21. Jorn van Deynhoven – 101010 (The Perfect Ten) [ASOT] [Tune of The Week] dlouhodobé ID v Arminových setech a docela anthemickej track, k starším Jornovým upliftím kouskům už to má ale celkem daleko 8+/10
22. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera (Onova Remix) nikdy bych nevěřil, že se nějaký remix může jen trochu přibližovat originálu, ale tohle je sakra dobrý, perfektní práce, originál za deset, tohle za deset 10/10[/b]
23. Lee Osborne – Hallucinate [Advanced Music] solidně našláplej track s klubovějšíma ambicema 8/10
24. Radion6 – Shockwave [Armind] není to taková pecka jako Shatterd Dreams, ale i tak suprově šlapající proglift 7+/10
25. Ali Wilson – Pandora (Ahmed Romel Rework) hodně povedený remix tracku s exotickými pokřiky 8/10
[b]26. Skylex – Generation Trance [In Trance We Trust] neznámý projekt, mírná nedůvěra…ale track je špičkový, uplift jako řemen 9/10
27. Paul Van Dyk & Sue Mclaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) [Ultra] [Trending Track] tak trochu instant klasika, perfektní Otta sound 9+/10
28. Allen Watts – Tomahawk (2015 Rework) [Monster Force] sice je to docela masivní monstrum ve stylu Photographer, ale originál není nijak starej a nezní až tak rozdílně 8+/10
29. Aly & Fila vs. Ferry Tayle – Napoleon [FSOE] zpočátku jsem tvrdil, že je to slabší nástupce Nubie, ale po několika posleších musím uznat, že je to stejně dobré 9+/10[/b]
30. John O’Callaghan – Meridian Bay [Subculture] docela fajn uplift, inspirovaný hrou z PS4…no jeto sice fajn, ale čekal bych třeba i víc 8/10
[b]31. Dan Stone – Mirzam [FSOE] Dan Stone je nezastavitelný, track funguje perfektně i v klubech, o čemž jsme se přesvědčili včera v Mecce 9+/10
32. Armin van Buuren – Sail [Armind] [ASOT Radio CLassic] klasika jak vyšitá 9/10[/b]Tož i ta první hodinka se tentokrát dala , výborně 🙂
28. 8. 2015 v 15:10 #217514mitchel
ČlenDan Stone – Mirzam ze včera to je lahůdka :-), stejně tak Napoleon od Alíků s Ferrym ..
27. 8. 2015 v 23:30 #217512mountainer
Člen726 byla docela solidní, bavila mě za poslední dobu asi nejvíc, přestože močky se tam opět našly.
Highlighty níže, v podstatě bych se opět mohl podepsat pod Freezera.
02. Rodg – Delta … tohle je hodně příjemná věc, nečekal jsem, že mě ten začátek ASOTu začne takhle bavit
03. Joonas Hahmo – Massive Dynamic … ještě o chlup lepší a zajímavější
15. Armin van Buuren & Jean-Michel Jarre – Stardust (Album Version) … z toho snad ani nemohlo vzniknout nic špatnýho, na klasikách od Jarreho jsem vyrůstal a dodnes se drží svýho soundu
16. Craig Connelly feat. Jennifer Rene – No One Like You … na vokálovky s Jennifer mám docela slabost, toto je řacha
19. Giuseppe Ottaviani – Encore (Goodgreef 15 Years Anthem) … na první poslech bych to na Pepého asi netipoval, jako bych v té melodii zase slyšel inspiraci Jarrem, snadno zapamatovatelný track
23. Paul Van Dyk feat. Sue McLaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) … tak to už je klasický Pepíkův našlápnutý remix
24. Ana Criado & ReOrder – Arms Of Surrender … první půlka tracku zlehka piánko, vokálky, pak se to velmi pěkně rozjede v melodickou nálož
25. Greg Downey & Bo Bruce – These Hands I Hold (Sean Tyas Remix) … Tyas stále umí, když chce :),
27. Ana Criado – The Force Of The Blow (UCast Remix) … no hergot tohle je jízda, v záchvatu euforie bych uvažoval i o 10/10 🙂
31. Sneijder & Christina Novelli – Love Of My Control … další vokální pecka, není to teda taková řežba jako track výše, ale furt dobréAbych teda jenom nechválil:
08. Mr. Probz – Waves (Armin van Buuren Tomorrowland Mashup) … děs
09. Vigel – SQRT … běs26. 8. 2015 v 2:03 #217510Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Passat 727.[/b]
01. Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix) [Anjunabeats] spíše dreamy remix, který postrádá ty správné grády originálu, ale pravdou je, že je to docela důstojný remix 7+/10
02. Matisse & Sadko vs. Vigel – Tengu [DOORN] když se spojí tolik bigrumařů tak nemůže vzniknout nic jiného než uplift že jo? nééé 🙂 generic EDM srajda 4/10
03. Mark Sixma – Stellar [Armind] ani už neví co dodat, pípavej bigrumec no prostě, generic 6/10
04. Andrew Rayel & Alexander Popov – Mimesis [Armind] houslová breakdown vložka zní dobře, jak za starých solidních Rayel časů, ale to co následuje je generic bigroom crap 5/10
05. Chris Schweizer – Nessus [Armada Captivating] nooo překvapivě tohle není úplně špatné, melodie je hodně nasraná a celé to je takové správně evil…tohle by šlo 7/10
06. Alexander Popov & LTN feat. Christina Novelli – Paradise [Armind] než přijde ten hrozivý drop, tak je to dobré 6/10
07. Mino Safy – Patience [Essentializm] zvukově docela vymazelý track s operním popěvkem 7+/10
08. Yoel Lewis – Nepal [Armind] již známý track s motivem připomínající Prydu 8/10
09. Lange – You Are Free [ZeroThree] škoda, že se z Langeho stal vrzač, na jeho labelu vycházejí samé srajdy, jen on sám občas vytasí něco jakž takže solidního, jako je třeba toto 7+/10
10. Harryson – Levitate [Alter Ego Progressive] fantastický breakdown, následovaný pitched bigroom pasáží, smíšené dojmy 7/10
[b]11. Muvy – Again & Again [Statement!] [Progressive Pick] solidně šlapavý progressive jak za starých časů, kdy proggy světu vládnuli lidi jako Perry O Neil, David West apod 8+/10[/b]
12. Dennis Sheperd & Katty Heath – Where I Begin (Club Mix) [A Tribute To Life] moc pěkné vokály a docela příjemý proggy track 8/10
13. MaRLo feat. Jano – The Dreamers [ASOT] [Tune of The Week] docela pohodová, komerčněji mířená vokálovka 7+/10
14. Tommy Johnson – Tubular Bells [ASOT] dost slušně předělaná klasika od Oldfielda 8/10
[b]15. Rank 1 vs. M.I.K.E. Push – Juno [High Contrast Recordings] našláplá trancovka, kde se mi překvapivě nejvíc líbí ta pasáž ještě předtím než nastoupí hlavní melodie 9/10
16. Tritonal – Gamma Gamma (Ferry Corsten Fix) [Enhanced] vokály jsou sice tak trohu zvláštní, a spíše je ten track takovej funny, ale je zábavnej a nenudí a to je důležité, jinak je to podobné stylově jako třeba Reborn 8+/10
17. Armin van Buuren & Jean-Michel Jarre – Stardust (Album Version) proč už Armin konečně nezahraje Rising Star 138 remix…ale i tak bomba samozřejmě 9/10
18. Craig Connelly feat. Jennifer Rene – No One Like You [Armind] vokálová pecka z minula, chytlavé, euforické až po prdel, prostě skvělé, skvělé 9+/10
19. Aly & Fila vs. Ferry Tayle – Napoleon [FSOE] moc pěkný track, a povedený follow-up na track Nubia 9/10
20. Menno de Jong & Kinetica – Aurealis [In Trance We Trust] výborný uplift, melodicky připomíná track Symbols 8+/10
21. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Rework) [FSOE] neuvěřitelně dokonalej rework této klasiky 10/10
22. AYLA – Ayla (Omar Sherif Remix) podle očkekávání enegrií nabitej remix 8+/10
23. Ana Criado & ReOrder – Arms Of Surrender [How Trance Works] skvělej euforickej uplift s psýčkovým beatem 8+/10
24. Bryan Kearney – Te Amo (Amir Hussain Remix) [Kearnage Recordings] paráda, podle mě to má ještě větší koule než originál 9/10[/b]
25. Ben Nicky – Red Alert [WAO138] [Future Favorite] trošičku překvapivý vítěz, ale proč ne…soldiní track, připomínající starší Pattersonovu tvorbu, popravdě se mi ten drop až tak nezamlouvá 8/10
[b]26. Paul van Dyk feat. Sue McLaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) [Ultra] klasická Ottavianovka, rack z minula 9/10
27. Bryn Liedl feat. Bethany Marie – Statues (Bryan Kearney Remix) [Go On Air Recordings] také známý track 9/10
28. Jase Thirlwall – Glow [WAO138] po úspěchu oldschoolového tracku Standby bylo vcelku jasné, že si Armin tohoto týpka najme pod svá křídla, i když je to stylově jiný track, tohle je prostě peak-time uplifter 9/10
29. JERZYK – When You’re With Me [Extrema Global] pro mě neznámé jméno, jakýsi ježek…ale docela líbivý track, melodie je hlavně docela netradiční 8+/10
30. Phil Taylor – Locked Up (Indecent Noise Edit) [Mental Asylum] ultra-energitckej 140kovej nátěr 9/10
31. Sneijder & Christina Novelli – Love Of My Control [FSOE] [Trending Track] známá hitovka 9+/10
32. Daniel Kandi pres. Timmus – Symphonica [Streamlined] [ASOT Radio Classic] ta melodie je tak skvělá, že si snad přeji aby nikdy neskončila…naštěstí ona jentak neskončí…9+/10[/b]16. 8. 2015 v 9:28 #217488Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Asotec 726.[/b]
01. Pryda – T.I.D. [Pryda] [Progressive Pick] Pryda je vždy zárukou kvalitní progressivu, skvělý track, který se postupně rozvíjí a nabaluje na sebe zvučíky 8/10
02. Rodg – Delta [Statement!] RodG patří mezi meoje oblíbence, protože co track to kvalita, žádné bigroom choutky ani trousy hrátky, prostě kvalita prograssive 8/10
[b]03. Joonas Hahmo – Massive Dynamic [Hahmo Music] hutný beat, andělské melodie, podobně jako jeho track Rosseta…peckovina 8+/10[/b]
04. Driftmoon – Buffalo [Driftmoon Audio] meodie je docela fajn, drop je ale až příliš crazy, je mi jasné, že tenhle track bude spíše vyjímkou a odskokem od trance jako byla třeba Cama 6+/10
05. Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix) [Anjunabeats] docela minimalisticky pojatý remix, na jednu stranu jsem rád, že to není cíleně bigroom, ale zase je to takové lehce nevýrazné 7+/10
06. David Gravell – The Last Of Us (Alexander Popov Remix) [Armada Captivating] první dnešní bigroomovina, i když jedna z těch lepších 7/10
07. Mark Sixma – Stellar [Armind] jeen z mnoha flašinet tracků 5/10
08. Mr. Probz – Waves (Armin van Buuren Tomorrowland Mashup) klasickej bigroom mashup, kterej nemám moc v lásce 5/10
09. Vigel – SQRT [Armada Trice] ježis spláchhněte už někdo tuhle srajdu, už tu smrdí hodně dlouho 4/10
10. Corti Organ – Re-Entry [Black Sunset Music] o něco lepší, ale stále příliš bigroomové 6+/10
11. Mino Safy – Unique Ambiance [Euphonic Records] opět docela unikátní sounds a docela příjemný track, jako vždy 8/10
[b]12. Marcus Schossow feat. The Royalties STHLM – Lionheart (Dimension Remix) [Armada Trice] melodie je hodně ve stylu Origami a to je hodně dobře 8+/10[/b]
13. Cannavo & Nesse – Apollo [Enhanced Progressive] jak už tak bejvá zvykem, docela fajn breakdown následovaný průměrnou navrzlou pasáží 6+/10
[b]14. Jonas Hornblad – True Hope [Cloudland Music] [Tune of The Week] skvělý track, který mi připomíná spíše starší období trancu, kde se ještě příliš nehledělo na bpm, ale důležitá byla atmosféra a melodie 9/10
15. Jean-Michel Jarre & Armin Van Buuren – Stardust [Ultra Music] [Future Favorite] sice fajn, ale už by to chtělo aby Armin zahrál už Rising Star Remix 9+/10
16. Craig Connelly feat. Jennifer Rene – No One Like You [Armind] úžasná euforická vokálovka, nádhera 9+/10[/b]
17. Arman Bahrami – Nova [AVA Recordings] docela fajn track ve stylu Andy Moora 7+/10
18. Paul Webster feat. Sarah Howells – Heart’s Not In It [Armada] solidní track, ale nemá to takovej odpich jako 16ka 7+/10
[b]19. Giuseppe Ottaviani – Encore (Goodgreef 15 Years Anthem) [Go On Air] solidní ukázka toho jak má vypadat hymna, má mít hlavně zapamatovatelnou a chytlavou melodii, což tento track splňuje 9/10[/b]
20. Arctic Moon & Apple One feat. Diana Leah – Who We Are (Bjorn Akesson Remix) [FSOE Excelsior] Bjorn docela v poslední době zlepšuje svou reputaci a přechází od vrzaček k pěkným trancovkám 8/10
[b]21. Cold Rush & Jo Cartwright – When Missing You (Mhammed El Alami Remix) [Amsterdam Trance] solidní uplift s takovou trochu typickou plucked melodií 8+/10
22. ARDI & Cari – These Words [Sir Adrian Music] pěkný uplift s melancholickou melodií alá The Perfect Match 8+/10
23. Paul Van Dyk feat. Sue McLaren – Lights (Giuseppe Ottaviani Remix) [Ultra] Ottaviani přesně dodal tracku co mu chybělo 9/10
24. Ana Criado & ReOrder – Arms Of Surrender [How Trance Works] parádní euforický track hraný předminule 9/10
25. Greg Downey & Bo Bruce – These Hands I Hold (Sean Tyas Remix) [Perfecto] u originálu mě nikdy moc neseděl ten crazy techy drop, tady už je vše napraveno 9/10[/b]
26. Ben Nicky – Red Alert [WAO138] já vám nevím, ta formula už je jakoby obehraná, melodie, najednou zvrat a lup tam tehy pasáž…nic šokujícího 8/10
[b]27. Ana Criado – The Force Of The Blow (UCast Remix) [Raz Nitzan Music] za to tohle je petelice…to sviští jak uragán 9+/10
28. ReOrder & Lee Osborne feat. Roxanne Emery – Where You Hide [FSOE] popravdě se mi více líbi ten předchozí track, i když tenhle je taky fajn, taková spíše Alíkovina 8+/10
29. Dreamy – Serena [Grotesque] dramatický až skoro filmový breakdown, následovaný energy 140 pasáží 8+/10[/b]
30. Indecent Noise & Eddie Bitar – Conqueror [Mental Asylum] exotický breakdown a očekávaný psýčkový drop 8/10
[b]31. Sneijder & Christina Novelli – Love Of My Control [FSOE] euforická šlupka na závěr 9+/10
32. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself [Armada Captivating] [ASOT Radio Classic] pohodový track, většina z vás asi spíše zná více klubový Cosmic Gate remix 8+/10[/b]8. 8. 2015 v 11:54 #217461Anonymní uživatel
NeaktivníEpisoda 725 je speciální záznam živého setu, je to hodně průměrná epizoda v podstatě bez čistě trancových tracků a tak než se rozčilovat komentářema…vemu to jen číselně 🙂
01. Armin van Buuren & Mark Sixma – Panta Rhei (Intro Edit) [Armind] 6/10
02. Armin van Buuren feat. Mr.Probz – Another You (Headhunterz Remix) [Armind] 4/10
03. W&W – The One [Mainstage Music] 5/10
04. Andrew Rayel – Rise Of The Era (Digital X Remix) [Armada] 6/10
05. Stefan Viljoen feat. Jade McDonald – Divinity (Spark & Shade Remix) [Above All Records] 6/10
06. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting (Dash Berlin Miami 2015 Remix) 3/10
07. BT & Super8 & Tab – Aika (Rafaël Frost Remix) [Anjunabeats] 6+/10
08. ID – Disconight [Revealed Recordings] 5/10
09. Vigel – SQRT [Armada Trice] 4/10
10. Armin van Buuren – Save My Night [Armind] 6/10
11. Dimitri Vegas & Like Mike & Ummet Ozcan vs. Alexander Popov vs. Gareth Emery feat. Bo Bruce – The Hum vs. Olympus vs. U (Armin van Buuren Mashup) 4/10
12. Orjan Nilsen – Now We’re Talking [Mainstage Music] 6+/10
13. Talemono vs. Hardwell & MAKJ – Elevation Countdown (Armin van Buuren Mashup) 5/10
14. Lost Frequencies – Are You With Me (Dash Berlin Remix) [Armada Trice] 5/10
15. W&W vs. MaRLo – Rave After Rave vs. Atlantis (Armin van Buuren Mashup) 4/10
16. Andrew Rayel vs. Cubic & Heatbeat – Endless Dark Warrior (Armin van Buuren Mashup) 4/10
17. Orjan Nilsen – ID vs. Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel – In And Out Of Love 5/10
18. Beat Service – Café Del Mar [Beat Service Audio] 8/10
19. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like (W&W Remix) [Armind] 6/10
20. Mr. Probz – Waves (Armin van Bururen Tomorrowland Mashup) 5/10
21. KhoMha vs. Ron Alperin – Asylum Knockout (Armin van Buuren Mashup) 6/10
22. Willem De Roo vs. Bogdan Vix & Renee Stahl vs. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Inception vs. Forever vs. Sound Of The Drums (Armin van Buuren Mashup) 6/10
23. Sonic One vs. twoloud – The Drums [Doorn Records] 6+/10
24. Jean-Michel Jarre & Tangerine Dream & Above & Beyond vs. Corti Organ – Zero Gravity Butterfly (Armin van Buuren Mashup) 8/10
25. Marnik & Lush & Simon vs. Hardwell feat. Amba Shepherd – United Orion (Faruk Sabanci Mashup) 6/10
26. Cygnus X – Superstring (Digital X Bootleg) [Xtravaganza] 4/10
27. Arisen Flame vs. Calvin Harris feat. Ellie Goulding – Fireball Outside (Armin van Buuren Mashup) 5/10
28. Gaia – Empire Of Hearts [Armind] 8/10
29. Lange – Imagineer (Alex M.O.R.P.H Remix) [Lange] 8/10
[b]30. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] 10/10[/b]
31. Armin van Buuren vs. Fisherman & Hawkins vs. Gal Abutbul – Ping Pong vs. United 6+/10
32. Eric Prydz vs. Depeche Mode – Generate vs. Personal Jesus (Eric Prydz Remix) (Armin van Buuren Mashup) 6/10
33. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor vs. Solarstone & Scott Bond & Heatbeat – 3rd Earth vs. Not Giving Up On Love (Accapella) (Armin van Buuren Mashup) 7/10
34. Jorn van Deynhoven – Freaks [ASOT] 7/10
35. Vini Vici vs. Sia & Arctic Moon – The Tribe vs. California Dreamin (Armin van Buuren Mashup) 7/10
36. Armin van Buuren & Andrew Rayel – Eiforya vs. Cosmic Gate – Exploration of Space (Armin van Buuren Mashup) 7/10
37. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Encore Version) [Armind] 6/10Kecy Armine….v průběhu Anahery zase povídá jak miluje trance, ale já se ptám kde je ten trance??? V tomhle strašném setu zazněly všeho všudy tak 3 trance tracky…ta první hodinka je odpornej EDM brak, stejné co hraje Hardwell a spol….
Fuj Armine…
1. 8. 2015 v 9:56 #217435Anonymní uživatel
NeaktivníKákoš 724.
[b]01. Above & Beyond feat. Gemma Hayes – Counting Down The Days (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] opravdu nádhera, od vokálů po celkový sound, i když je to celé lehce trousy…prostě je to do mrtě promakané a já zvyšuji na 9+/10[/b]
02. Eric Prydz – Opus [Pryda] [Trending Track] opáčko zajímavého traku, kteý se pomalu rozjíždí do těch správných obrátek, Prydz nikdy nezklame 8/10
03. Wrechiski – Signus [Enhanced] ne tak úplně typický Enhanced trouse, tenhle je docela povedený a má odpich 7+/10
04. Dima Krasnik pres. Universal Sense – Universe (Elite Electronic Remix) [Suanda Music] navrzlotina s docela pěknou melodkou uprostřed, ale celkově to už tak nezaujalo 6/10
05. Alex O’Rion – Electrifying Love [Round Triangle] pěkný a kvalitní progressive jak za starých časů, více takových tracků v první půlce! 8/10
06. Beat Service & Cathy Burton – Love Is Your Home [Beat Service Audio] od BS už jsem dlouho neslyšel nic kloudného co by mi netrhalo uši, tento track je tak trochu návrat k jeho poklidným vokálovkám..není to taková šleha jako jeho starší věci, ale poclouchá se to fajn 8/10
07. New World Punx – Memories (Markus Schulz Remix) [New World Punx Music] poklidnější track než obvykle od této dvojice..tuším, že ho zahrál Markus u nás v SaSazu…vokálový breakdown je až moc dlouhý, ale následná melody pasáž je super 8/10
08. Bobina – Maharaja [Magik Muzik] Mírné překvapení, lehce oritenálně šmrncnutá melodie a docela hutný sound, není to ani zdaleka tak bigroom jak bych čekal 8/10
09. Arisen Flame vs. Calvin Harris feat. Ellie Goulding – Fireball Outside (Armin van Buuren Tomorrowland EDIT) no dejme tomu, že jako mashup to je provedený docela dobře, na druhou stranu je to komerční diskárna pro děti z Tomorrowlandu 6/10
10. FloE & Aknow – Estefani (Denis Sender Remix) [Entrancing Music] podobný sound jsme asi již slyšely v pár Coldharbour tracích, takže nic nového pod slunečníkem, ale i tak fajn klubová juchárna 7/10
11. Mark Sixma – Stellar [Armind] některé tracky ani nepotřebujete slyšet a dopředu víte jak zhruba budou znít…bigroom gaiovina 6+/10
12. Lange – Wired To Be Inspired [Create Recordings] track s docela funny melodií, nevím co to má společného s techy soundem o kterém Lange mluvil, mě to přijde jako takovej funny dance track 8/10
[b]13. Jean-Michel Jarre & Armin Van Buuren – Stardust (Album Mix) [Tune of the Week] ako říkejte si co chcete ale tohle je průlet Armin i Jarre vesmírem jako prase…Jarreho taky poslouchám už od dětství a přesně vím které pasáže má na starosti on a které Armin…perfekt…navíc hodně trancy 9+/10
14. Armin van Buuren feat. Mr Probz – Another You (Ronski Speed Remix) [Armind] skvělý upliftí remix origoše, jinou verzi už ani poslouchat nebudu 8+/10[/b]
15. Armin van Buuren vs. The White Stripes vs. Zombie Nation vs. Fisherman & Hawkins vs. Gal Abutbul – Ping Pong vs. Seven Nation Army vs. Kernkraft 400 vs. United (Armin van Buuren Tomorrowland Mash Up) tak s tímhle si Armin docela vyhrál, nejde ani tak o mashup jako spíše o ping pongové vyťukávání známých melodií 7/10
16. Vigel – SQRT [Armada Trice] pro mě spíše průměrný EDM (!?) bigroom track 5/10
[b]17. Antillas feat. Anki – If I Run (Venom One Remix) [IHU] docela fajn šlapavá vokálovka připomínající Concrete Angel, Sanctuary apod 8+/10[/b]
18. Yoel Lewis – Nepal [Armind] šlapavá Prydovina, může být 8/10
[b]19. Alex Di Stefano – Pulse [Techburst Records] typickej sound pro tohoto průkopníka, ovšem tentkorát je to prostě čistej nářez bez nějaké melodie, ale funguje to dost dobře 8+/10[/b]
20. С-Systems – Cascade [ASOT] taková typická Arminovka se symfo melodií, ale techniky zmáknutá fakt špičkově 8/10
[b]21. Greg Downey & Bo Bruce – These Hands I Hold [Perfecto] šlapavá vokálovka s techy dropem z minulé epizody, podle mě značně inspirováno Pattersonem 8+/10
22. A & Z vs. KeyPlayer – Never Forget [ASOT] [Future Favorite] moc pěkný proglift, ta melodie je skoro až taková pohádkově-melancholická 8+/10[/b]
23. Coming Soon!!! ft.Michelle Adamson – Keep The Faith [WAO138?!] ty vokály nějak furt nemůžu zkousnout 7/10
[b]24. Ronski Speed & Jennifer Rene – Into The Sky [Maracaido Records] docela fajn, veselejší upliftí vokálovka ve stylu starého Tyase, jen havní synth je trochu jinak zbarvený 8+/10[/b]
25. Menno De Jong & Talla 2XLC – Area 51 (Menno De Jong Mix) [In Trance We Trust] docela taková jednoduchá oldschool melodie vévodí tomuto tracku, its okay 8/10
[b]26. ReOrder & Ana Criado – Arms Of Surrender [Sir Adrian Music] opět docela veselá juchárna, ale jo proč ne, euforií není nikdy dost 8+/10
27. Matt Bukovski – Confusia [Monster Pure] zajímavá kombinace s psýčka a upliftu, docela se mi líbí že psýčkový drop není až tak generic 8+/10
28. Abstract Vision & Sarah Lynn – The Very Center Of Me [How Trance Works] Ale ale tady někdo sakra hodně kopíruje Photographera…naprosto stejný sound, ale mě se ten sound líbí, takže za mě super, jinak ale nic originálního 9/10
29. Sneijder & Christina Novelli – Love Of My Control [FSOE] již docela známý a profláklý track, dříve známý jako Phenomenon…dlouho se čekalo na odhalení artista…track je to vstkutku fenomenální, peak time uplifter! 9+/10
30. Manuel Le Saux & Lostly pres. Lost Man – Destination Nowhere [Discover Records] velice dobré zkloubení beatu od Lostly a pěkné, vzletné melodie od Manuela 8+/10
31. F.G. Noise – Light Speed [Monster Force] hehe naprostá zvuková kopie Airport…jenom teda melodie je trochu jiná, taková docela zábavná, fajn track i když jen kopie 8+/10
32. Svenson & Gielen – We Know What You Did [Be Yourself Music] [ASOT Radio Classic] skvělá klasika a hymna trance energy, navíc ve své nejlepší verzi 9+/10[/b]27. 7. 2015 v 21:47 #217420mitchel
ČlenBo Bruce opět luxus vokály, Sean Tyas remix je pecička 🙂
25. 7. 2015 v 13:58 #217411Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Kakot 723.[/b]
[b]01. Eric Prydz – Opus [Pryda] [Progressive Pick] zajímaví intro trak, který pomalu nabírá obrátky do příjemného šlapavého melodického progu 8+/10[/b]
02. Kevin Wild feat. Kelly Sweet – Fire & Ice [Ride Recordings] hodně komerční track, který by se spíš hodil na mtv dance než do Asotu 5/10
03. Denis Kenzo feat. Cari – Be A Dreamer [How Trance Works] solidní dreamy vokálovka z minula 7/10
04. Alex O’Rion – Electrifying Love [Round Triangle] [Tune of The Week] zvukově docela promakaný progressive 8/10
[b]05. Above & Beyond feat. Gemma Hayes – Counting Down The Days (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] úžasnej track…i když to nejsou AB jako dříve, tak co se aranží týče, je to bezchybné 9/10[/b]
06. Cosmic Gate feat. Jonathan Mendelsohn – All My Life (Husman Remix) [Armada] to už není úplně můj šálek…příliš komerční pojetí 6/10
07. Dankann & Antillas feat. Jilliana Danise – Float Away [How Trance Works] docela nevýraznej proggy track, pořád ale příjemnější než ty bigrumiče 7/10
08. 3LAU feat. Emma Hewitt – Alive Again [Armada Trice] trousy vokálovka, ale jedna z těch orpavdu lepších, navíc s hitovým potenciálem 7+/10
09. Deem – Elevation vs. MAKJ – Countdown (Armin van Buuren Mashup) ale no tak, co to má být…DVBBS? 4/10
[b]10. Armin van Buuren feat. Mr Probz – Another You (Ronski Speed Remix) [Armind] Ronski jde v poslední době nějak do sebe, výborný remix, dá se říci, že i docela upliftí 8+/10[/b]
11. Stefan Viljoen feat. Jade McDonald – Divinity (Spark & Shade Remix) [Above All Records] bigroom vokálovka, bez výraznějších momentů 5/10
12. Vigel – SQRT [Armada Trice] všechno z tohoto labelu je podle mě tak trochu trash 4/10
13. Ilan Bluestone – Bonsai [Anjunabeats] kam ten chlapec na ty melodie chodí, ty jeho breakdwony jsou opravdu neskutečné, lehce orientální…škoda, že dropy jsou jen průměrné většinou 8/10
14. Luke Bond feat. Danyka Nadeau – Fear (Nick Arbor & Antony Carpena Remix) [High Contrast Recordings] pro mě nezajímavá trousy bigroom vokálovka 6/10
15. Yoel Lewis – Nepal [Armind]solidní šlapající track, melodicky něco jako starej dobrej Prydz 8/10
16. Richard Durand – Typhoon [Songbird] opět spíše klubovej track, tak trochu bez duše 6+/10
17. Re:Locate vs. Robert Nickson and Sarah Lynn – Will You Be There [Raz Nitzan Music] vrzavější vokálovka s docela fajn oldschool melodií, pěkné 8/10
[b]18. Relocate vs. Robert Nickson – JetPack [Molekular Sounds] sice starší věc, což nechápu, proč Armin nevybral spíše jeden z nových tracků, ale tohle je prostě dělovka 9/10
19. Ferry Corsten – Reborn [Flashover] a raketa odlétá, tohle je masíčko 9+/10[/b]
20. Greg Downey & Bo Bruce – These Hands I Hold [Perfecto] šlapavý kousek, jen mě trochu překvapil techy drop 8/10
[b]21. Ana Criado & Aurosonic – The Force Of The Blow (UCast Remix) [Raz Nitzan Music] naprosto fantasticky provedený remix 9+/10[/b]
22. Roman Messer & Denis Sender – New Life (Purple Stories Remix) [Suanda Music] [Future Favorite] tahle bigroom rutina vážně vyhrála jo? mě to teda nepřijde ničím vyjímečné 6+/10
23. Huarache – Mirage (Ali Wilson pres. TEKELEC Remix) [Advanced Music] trochu toho bengál soundu 7+/10
24. Jean-Michel Jarre – Zero Gravity (Above & Beyond Remix) vs. Corti Organ – Butterfly (Armin van Buuren Mashup) nesmyslný mashup…nebudu hodnotit
25. Audioleap – Gauntlet [ASOT] flašinet jako sviňa…pro mě skoro až neposlouchatelná kolotočárna 4/10
26. A & Z vs. KeyPlayer – Never Forget [ASOT] docela fajnovej orchestrance s melancholickou melodií 8/10
[b]27. Aly & Fila vs. Omar Sherif & Jonathan Carvajal – A New Age (FSOE 400 Anthem) [FSOE] [Trending Track] fajne hymnička 9/10[/b]
28. John Askew – Cinnamon [Subculture] doclea klasická Askewovina s pár wow momenty 8/10
[b]29. Emporium – First Contact [Monster Force] velice povedený energetický uplift 8+/10
30. Sean Tyas – Reach Out [WAO138?!] jak už jsem psal minule, připomíná mi to track Venus os S&T…tak i tak ale suprovej track s hodně optimistickou atmosférou 9/10[/b]
31. Bryan Kearney – Wake Up Call [Subculture] no nevím, rozjíždí se to jako solidní uplift, ale ten bouncy drop se mi poprvadě moc nelíbí 8/10
32. Coming Soon!!! ft.Michelle Adamson – Keep The Faith [WAO138?!] zvláštní track kombinující skoro až popový sound s psýčkem, nejsem si úplně jistej jestli je to hit or shit 7/10
[b]33. Above & Beyond – Can’t Sleep [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic] jedna z těch mnoha klasik od AB, skvělý sound, skvělé vokály 9+/10[/b]22. 7. 2015 v 16:02 #217406mountainer
ČlenJá fakt asi budu poslouchat jenom druhé poloviny. V té první jsem kromě pár hrozných shitek našel všeho všudy 2 tracky, které mě nalákaly na další poslech:
07. Above & Beyond feat. Gemma Hayes – Counting Down The Days … souhlas, tohle má potenciál, pěkná melodie, jak dělaná na Dan Stone Remix
11. Denis Kenzo feat Cari – Be A Dreamer … příjemná letní věc s vrčící basovkouVe druhé půlce toho tradičně bylo víc:
22. Ferry Corsten – Reborn … velmi zajímavý track s masivními synths, dovedu si to dobře představit na velké halovce ve dvě ráno sm2
27. Braiman & Shersick – Luminary (Dan Stone Remix) … klasická šutrovina, dostal jsem, co jsem očekával
28. Flynn & Denton – Second Chapter … taky solidní uplift, trochu mi ta melodie připomíná Breakfast – Sunlight
30. Aly & Fila vs. Omar Sherif & Jonathan Carvajal – A New Age … nejsem zrovna příznivec orientálních melodií v trancu, ale tohle by šlo
31. Sean Tyas – Reach Out … jízda, ale ta Venuše je tam fakt slyšet hodně sm017. 7. 2015 v 4:40 #217386Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Mazot 722.[/b]
01. Suspect 44 feat. Rumors – Here Right Now [Armada Trice] teda Suspekty mám zažité jako docela seriozní proggy projekt, ale tohle je komernčí juchárna, dá se to poslouchat, ale heeej…je tohle trance? ne… 5/10
02. JimiJ – Memento [Statement!] [Progressive Pick] housy track s příjmeným piánkem alá Prydz 7/10
03. Ben Gold x Ruben de Ronde – Era Festivus (Electronic Family 2015 Anthem) [Statement!] melodie docela fajn, ale na anthem slabé, jde vidět že to chlapci spáchaly za pár minut 6/10
04. BT & Super8 & Tab – Aika (Capa Remix) [Anjunabeats] fajn remix v takovém trochu oldschool proggy duchu 7+/10
05. Tasadi & Aryas ft. Christina Novelli – Seventh Kingdom (Hazem Beltagui Sunset Mix) [Soholand] Hazemův sound je pro mě vždy hrozně utahaný, ale jinak asi fajn balearic track 6+/10
06. Third Party – Arrival [Release Records] musím uznat, že docela dobrej bigroom edm track, trance to ale není 7/10
[b]07. Above & Beyond feat. Gemma Hayes – Counting Down The Days [Anjunabeats] úžasné vokály a melodie….dokážete si tohle představit v upliftím podání? to by byla paráda…nedočkáte se, bohužel 8+/10[/b]
08. Daun Giventi – Oceanside [Enhanced] nemám tento label moc rád, díky tuctovému trousy soundu, ale tenhle track je fajn 7/10
09. Mino Safy & Eranga feat. Mark Frisch – The Reason [2Rock Recordings] vokály se mi moc nelíbí, ovšem melodicky je to docela solidní 7/10
10. Jeremy Vancaulart feat. Amy Kirkpatrick – The Fall [Black Sunset Music] pro mě relativně tuctová vokálovka s pohřební melodií, objektivněji ale asi docela dobré 6+/10
11. Denis Kenzo feat Cari – Be A Dreamer [How Trance Works] docela fajn dreamy vokálovka 7/10
12. Exis – Wisecracker [Digital Society] edm bigroom, to nechceš 5/10
13. Rodrigo Deem – Elevation [Armada Captivating] [Tune of The Week] docela typická Arminovina, není divu že to je TOTW, drop je ale až příliš edm-bigroom 6/10
14. Yoel Lewis – Nepal [Armind] masivní rolling basovka a konečně trochu trancy soundu, tohle se mi zamlouvá 8/10
15. Dankann & Antillas feat. Jilliana Danise – Float Away [How Trance Works] vokálky sice fajn, ale zvukově další komerční tuctovka 6+/10
16. Sarah Russell – Loss And Innocence [Adrian Raz Recordings] zvukově hodně zajímavý track, docela mě to upoutalo, určitě tomu dám ještě více poslechů 8/10
17. Roman Messer & Denis Sender – New Life (Purple Stories Remix) [Suanda Music] vcelku podle očekávání…Gaia bigroom sound 6/10
18. Luke Bond – Kamikaze [Garuda] typická Bondovina, docela se mi jeho sound líbí, i když tohle je jeden z jeho více cheesy počinů 7+/10
19. Stream Noise – Uprising [Black Sunset Music] pohřební track s ostrými synths, nic moc pro mě, objektivně docela solidní track 6+/10
20. Farhad Mahdavi – Warsaw [ASOT] [Future Favorite] překvapivý vítěz, kde se vždycky berou tyhle vítězové? existují snad nějaké kampaně na netu nebo něco o čem nevím, že někdy vyhraje track, který není nijak známý nebo profláklý? jinak ale velice solidní orchestrance 8/10
21. Photographer & Abstract Vision – Zero Gravity (Arisen Flame Remix) [Unique Sense] originál je masiví tech-lifter…co je tohle? bigroom lifter? no musím uznat že na bigroom je to dost dobré, ale i tak dám přednost origoši 7+/10
[b]22. Ferry Corsten – Reborn [Flashover] no konečně to taky Armin zahrál, opravdu masivní trancy track od Ferdy, ten drop má strašné grády a ten nájezd…jak nějaká formule 9+/10
23. Future Antics – One Three Eight [Monster Force] tenhle projekt se pomalu ale jistě prodíra na špičku psytrancu, šleha 9/10[/b]
[b]24. Vitodito – Salty (Moonsouls Remix) [Infrasonic Pure] Moonsouls je trochu nedoceněný projekt…měl by být v Asotu častěji, doporučuji Arise Within Me, jeden z nej upliftů co jsem kdy slyšel a v Asotu nezazněl, velká škoda…tohle je ale taky peckovina 9/10[/b]
25. Leftfield – Song Of Life (John Askew Remix) [Hard Hands] docela tradiční Askew remix pro jednu z absolutních klasik elektronické hudby 8/10
26. Hiroyuki ODA – Ascension [Otographic Music] zajímavej uplift se zvláštní, pro mě lehce exotickou melodií 7+/10
[b]27. Braiman & Shersick – Luminary (Dan Stone Remix) [Relay Recordings] na Braimana pozor! Na všechno na co šáhne je dokonalost…navíc takto ve spojením se Stonem….jak to asi mohlo dopadnout…už dopředu jsem věděl, že to bude upliftí ráj a taky že je…je to ídéčko, dlouho hrané ve Stoneových setech 9+/10
28. Flynn & Denton – Second Chapter [Subculture] úžasný uplift, a jeden z klenotů na Kearnege kompilaci 9/10[/b]
29. Sia vs. Vini Vici – California Dreamin’ (Arctic Moon Remix) vs. The Tribe (Armin van Buuren Mashup) podle mě divný a ne moc povedený mashup, mám rád jen The Tribe jako takovej 7/10
[b]30. Aly & Fila vs. Omar Sherif & Jonathan Carvajal – A New Age (FSOE 400 Anthem) [FSOE] [Trending Track] hodně dobrej anthem a spojení těhle talentů 9/10
31. Sean Tyas – Reach Out [WAO138?!] sice je to podle mě jasná předělávka tracku Venus od Stoneface and Terminal, ale ok, líbí se mi to hodně 9/10
32. Will B. – Luz de Sol (Octagen’s Abajo Remix) [Monster Pure] [ASOT Radio Classic] nejsem si jistý jetsli ten track znám, asi ne, jinak ale pěkněj tribal-trance 8+/10[/b]13. 7. 2015 v 4:03 #217370Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Kozot 721.[/b]
01. Eric Prydz pres. Pryda – Run [Pryda] [Progressive Pick] progresivní jízda s groovy basovkou, fajn track 7+/10
02. Denis Kenzo & Cari – Be A Dreamer [How Trance Works] solidní vokálky, melodicky průměrnějí, drop je taková ta zasekávačka ve stylu Frost, Cosmic Gate etc…6+/10
[b]03. Max Meyer – Anrossa [Statement!] track z minula, opravdu nádherný break a celkově melodicky fakt špica, škoda toho divného skřípavého startu 8+/10[/b]
04. JES, Shant & Clint Maximus – Hold On (Alex Kunnari Remix) [Intonenation Records] ježiš co to zase je? cítím tady magnetic 3/10
05. Genix feat. Hannah Magenta – You Have It All [Armind] solidní trakc z minula, i když Genix teda měl lepší dělovky letos, jako třeba Muto nebo Lima 7+/10
06. Denis Sender – Shades Of Sunset (Club Mix) [Magic Island] letní track, který ale ve mě nic moc nevyvolává, na jeden poslech ok 6+/10
07. 3LAU feat. Emma Hewitt – Alive Again [Armada] pěkný vokály, trousy podání, ucházející summer juchačka 6+/10
08. Jerome Isma-Ae vs. Tom Swoon – Hold This Zulu Down (Armin van Buuren Mashup) ale jo, tohle se docela povedlo, navíc Sucker se mi vždy líbil 🙂 8/10
[b]09. Rank 1 vs. M.I.K.E. Push – Juno [High Contrast Recordings] jen nám nalož Armine..tohodle tracku nikdy nemám dost, výborné a hlavně trancy 9/10[/b]
10. BT & Super8 & Tab – Aika (Rafaël Frost Remix) [Anjunabeats] to už je zase trochu slabší, taková lehčí přijatelná trousovina 7+/10
11. Fisherman & Hawkins – Planet Unknown [Coldharbour Recordings] tihle dva to mají zvukově furt na jedno brdo, někdy je to fajn, někdy slabší, tenhle track mě melodickybere z těch jejich poslední děl asi nejméně 7/10
12. Neple – Extase [IHU Records] na co Armin podporuje neznámé jména, které ale s trancem nemají mnoho společného..tohl je další taková ta typická festivalová bigroom křuska 5/10
13. Nick Callaghan & Warren Adam – Occlusion (Jamie Walker Remix) [Kearnage Recordings] když jsem tento track sylšel poprvé v originále, tak jsem byl skoro přesvědčem že slyším nového Pattersona…tento remix je více techy než originál a líbí se mi o něco méně, ale i tak pořád skvělé 8/10
14. Heatbeat – It’s Killing Me [Armada Captivating] jak psal Mountainer, trochu té pirátí vsuvky 7+/10
15. Cosmic Gate with Emma Hewitt – Going Home (Jorn van Deynhoven Remix) [Armada] škoda toho bigroom dropu v pozdější části tracku, jinak by to bylo moc fajn 7+/10
16. Markus Schulz feat. Vassy – Tomorrow Never Dies (Bombay) [Coldharbour Recordings] no ty vokály jsou až příliš komerčně mířené, nic moc 6/10
17. Alex Djohn – Daydream (Maarten de Jong Remix) [Maracaido Records] docela fajn melodický track, na spíše techy/bigroom Maartena docela překvapivý výsledek 7+/10
18. Farhad Mahdavi – Warsaw [ASOT] Gaiovin nikdy není dost že? hovňajs…já jich mám docela už po krk…nic nového pod sluncem 6/10
[b]19. Lange – Formula None (Alex Di Stefano Remix) [Lange Recordings] naprosto geniální breakdown s neskutečnou Push-like melodií…malinko škoda, že to nevygraduje do melodické pasáže, ale klasicky do techu, ale i tak je to dělo 9/10
20. Driftmoon – Stellar [ASOT] fajnovej track s chytlavou melodií 8+/10[/b]
21. Mattbeat & Zaa – Decode (Mino Safy Remix) [Cloudland Music] [Future Favorite] pro mě dost řekvapivý vítěz, i když Mino je teď na vzestupu, mě ten track nepřijde až tak dechberoucí 7/10
22. Nianaro – Road To Home [Trance All-Stars] trochu zrychlujeme a to s trackem vydaném na našem českém vydavatelství…velká gratulace, je to svižnější track, taky tak trochu s Gaia melodií, ale díky svižnějšímu tempu a více trancy podáním je to jedna z těch lepších Gaiovin 7+/10
23. Amir Hussain feat. Jess Morgan – Set Your Heaven Free [Amsterdam Trance] no a je to tady, konečně slyším upliftí rytmus, moc vydařená vokálovka v typickém současném uplift zvuku, který mám tak rád 8+/10
[b]24. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Rework) [FSOE] jeden z těch tracků, který už je v Asotu asi 6té , ale vůbec mi to nevadí, klidně si ho dám příště znovu, tohle je totiž naprosto dokonalá předělávka vokálové klasiky do úžasného Dan Stone uplift soundu, instant husina 10/10[/b]
25. RAM – Kingdom of Dreams (RAM 2015 Rework) [Grotesque] pohřební track v upliftím podání, známe z minula 7+/10
26. Sia vs. Vini Vici – California Dreamin’ (Arctic Moon Remix) vs. The Tribe (Armin van Buuren Mashup) [Trending Track] no nevím, moc mi to do sebe nezapadá, miluju The Tribe, ale ten druhý track nemusím, takže smíšené dojmy 7+/10
[b]27. Matt Bowdidge – Cyclone [Tytanium Recordings] suprová energy 140ková nakládačka 9/10
28. Sean Tyas – Reach Out [WAO138?!] mě to trochu připomíná Venus od S&T, nebo ne jen trochu, mě to přijde skoro jako remix…je to skvělé, je to upliftí a má to melodii z Venus 9/10
29. Aly & Fila vs. Omar Sherif & Jonathan Carvajal – A New Age (FSOE 400 Anthem) [FSOE] [Tune Of The Week] hodně exotické a hodně povedené 9/10[/b]
30. Simon Patterson – Apex [Perfecto Fluoro] ale jo, postupem času se mi to určitě zalíbí víc a víc, docela solidní Patterosivna 8/10
31. Fred Baker & Seb B – Mass Noise 2015 [Outburst Records] techy nášup v tradičním oldschool stylu 7+/10
[b]32. M.I.K.E. – Sunrise At Palamos 2009 (Gareth Emery Remix) [Garuda] [ASOT Radio Classic] já se přiznám, že mám dalko raději originál, furt to ale patří k těm lepším remixům celkově 8+/10[/b]13. 7. 2015 v 3:13 #217369Anonymní uživatel
NeaktivníTy jo to jsem rád, že se furt takhle schodneme 🙂 neuvěřitelné… 🙂
Souhlas ty první hodinky jsou někdy úmorné a většinou je prolezu i velmi rychle a vlastně se s některými tracky zdržuju a zabývám jen díky tomuto hodnocení, jinak bych je přejel sakra rychle. Naštěstí druhé půlky bývají super. Na hodnocení 1 si nechávám až přijdedo Asotu nějakej ten Gueta, Garrix nebo třeba Tiesto 😀 prostě nějaká uktra srajda, ale myslím že v minulé epizodě těch srajd bylo tak i tak…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.