Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
7. 7. 2015 v 15:17 #217347
mountainer
ČlenNo, tohle byla poměrně shitková epizoda. Prvních cca 45 minut bylo za trest, Armin už zřejmě ztrácí sluch nebo co… Ten remix na Lumijéra nebo track od Amersy bych se nebál nazvat pořádným krabem a známkově bych šel ještě o dost níž, pravděpodobně i do mínusu. sm17
Podupávat nohou jsem si začal až při prvních tónech Juno, následovalo znásilnění klasiky Superstring, které mě sice až tak nezhnusilo, ale za moc to teda fakt nestálo (btw Frízre, na co si schováváš hodnocení 1/10 nebo 0/10, když jsi tomuhle dal dvojku sm0) a pak konečně dokonalá Anahera, která už ale přece jenom jede v ASOTu po x-té. Heatbeat mi přišel jak variace na Piráty z Karibiku, nic moc. Docela mě zaujal track Stellar od Juraje Kliky, jak říkal Armin, Venuše v novém kabátě taky stála za poslech. TOTW v podobě remixu na California Dreamin mě zase trochu zděsil, nemám tuto skladbu příliš v lásce ani v originále, takže už to doufám znovu neuslyším. sm16 Závěr byl celkem fajn díky opakovačkám od ARDIho a Matta Dareyho, z těch nových mě zaujal asi jen Sholan. RAM ani Patterson mě tentokrát za srdce nechytli.
Celkově vzato – příliš nového, co by se mnou roztočilo kancelářskou židli, se neobjevilo. Holt okurková sezóna, proto to Armin zachraňoval kvalitními tracky z minulých epizod. A za tu první půlku by zasloužil klečet hodinu na hrachu.5. 7. 2015 v 13:32 #217340Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Azzot 720.[/b]
01. 3LAU feat. Emma Hewitt – Alive Again [Armada Music] pokus o letní hit, to jestli se povedlo neumím moc posoudit, tyhle komerčně mířené trousy vokálovky mě nějak extra neberou 6/10
02. LTN & Eranga feat. Katty Heath – Don’t Push Me Back (Estiva Remix) [How Trance Works] produkce Estivy stála v poslední době totálně za prd, chlapec propadl komerci, ale tenhle track je zvukově hodně originální a promakaný, takže trochu překvapivě dobrý 7+/10
03. Max Meyer – Anrossa [Statement!] začátek hrozivej…ale v breakdownu ten track ožije a je z toho velice příjemnej track ve stylu staršího Artyho 7+/10
04. Genix feat. Hannah Magenta – You Have It All [Armind] ty vokáy jsou docela průměrné a melodicky to taky není až taková řacha jak by se dalo od Genix čekat, přesto pěkné 7/10
05. Steve Haines & Dezza – Match Point [Ultraviolet] docela fajn track trochu stylu labelu Euphonic, jen tomu chybí výšky nebo něco, zvukově špatný track slyším v Asotu snad poprvé….7/10
06. Codeko – Crusader [Enhanced] docela typický Enhanced track, letní trousík 7/10
07. Ben Gold feat. Eric Lumiere – Hide Your Heart (Chris Schweizer Remix) [#Goldrush] originál je obstojný komerční dupáček, tenhle remix je…srajda 3/10
08. Lush & Simon X Rico feat. Miella – We Are Lost (Marnik Remix) [Trice] komernčí bigroom, i když ten drop je přecijen ještě nadstandartní na poměry toho stylu 5/10
09. Amersy – Air [Trice] další track, který bych vůbec do Asotu nedával…bigroom který by se vyjímal na Magneticu 5/10
10. Dash Berlin vs. Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (David Gravell Remix) [Armada Captivating] ach jo, někdy jsou ty první poloviny Asotu opravdu bolestivé 5/10
11. 2Rock & Zarex – Hammer Blow (Alex Daf Remix) [2Rock Records] trošku decentnější bigroom s temným motivem alá Coldharbour 7/10
12. Super8 & Tab & BT – Aika (Rafael Frost Remix) [Anjunabeats] originál lepší 7/10
13. Jerome Isma-Ae – Hold That Sucker Down (Jerome Isma-Ae’s 10 Year Anniversary Mix) [Jee] [Progressive Pick] klasika, která jentak neomrzí, a můžou si jí předělávat třeba do nekonečna, solidní 8/10
[b]14. Rank 1 vs. M.I.K.E. Push – Juno [High Contrast] no konečně trance v pořadu o trancu…šlupa 9/10[/b]
15. Cygnus X – Superstring (Digital X Bootleg) [Eye Q Records] hrůza, děs, strašidelně hrozný, pro mě osobně asi kandidát na nejhorší track v Asotu všech dob…ostuda, takhle zlikvidovat klasiku 2/10
[b]16. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover Recordings] [Trending Track] to už bude tak po šesté za sebou ne? klidně bych si to dal po sedmé…10/10[/b]
17. Radion6 feat. Jo Cartwright – Experience As One [Amsterdam Trance] cokoliv po Anaheře bude znít slabě…i když to není špatný track 7/10
18. Mattbeat & Zaa – Decode (Mino Safy Remix) [Cloudland Music] ostré synths, klubovější podání…7/10
19. RAM – Heartfelt [Black Hole] ten biuldup je trochu přeplácanej, melodicky je to ale moc pěkné 8/10
20. The Thrillseekers & Sam Mitcham – They’ll Never Know [Adjusted] sice se mi to od minule zalíbilo o něco více, ale pořád trvám na tom, že jejich předchozí spolupráce byla daleko lepší 8/10
21. Nhato – Ondine [FSOE Excelior] bigroomec s docela pěknou melodií 7/10
22. Heatbeat – It’s Killing Me [Armada Captivating] solidní a originální klubový track, ale v téhle pokročilé část Asotu očekávám jiné tracky 7/10
23. Purelight – Influence [Beat Service Audio] přesně ve stylu BS…vsadím se že se o mastering postaral právě on, melodie je správně šlapavá, trošku hloupoučká na jednu stranu…ale budiš 7+/10
[b]24. Driftmoon – Stellar [ASOT] výborný track, ta melodie se mi nějak zaryla do hlavy 8+/10
25. Stoneface & Terminal – Venus (2015 Rework) [Euphonic] zvukově originální track z roku 2006 ve velice povedeném reworku…samozřejmě, že je to pomalejší a méně upliftové, ale i tak to šlape kurevsky dobře 9/10[/b]
26. Sia – California Dreamin (Arctic Moon Remix) [Tune of The Week] techy předělávka této předělávky…no nevím na živo to asi funguje, takto domě mě to popravdě až tolik nenadchlo 7+/10
[b]27. A.R.D.I. feat. Leolani – The Light [WAO138?!] [Future Favorite] melancholická krása z minula 9/10[/b]
28. RAM – Kingdom Of Dreams (RAM 2015 Rework) [Black Hole] solidní upliftí předělávka 8/10
29. Sholan – Distant Cry [Extrema Music] pěkný agresivnější uplift 8/10
[b]30. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Rework) [FSOE] tohle je prostě definice vocal upliftu…jeden z nejlepších remixů kasiky všech dob 10/10
31. Simon Patterson – Apex [Perfecto] psýčkový a jako vžy dost originální Simon…jen ten drop je takovej trošku chaotickej 8+/10
32. Rapid Eye – Alderaan (The Thrillseekers vs. Rapid Eye Remix) [ATCR] [ASOT Radio Classic] vždycky jsem měl raději Circa Forever, ale i tak fajn klasika 8+/10[/b]26. 6. 2015 v 23:26 #217310Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Maso 719.[/b]
01. Signal Space – Sharik [Alter Ego] na rozjezd docela fajn track, i když je pravda, že zadek mi to až tak netrhá 7/10
02. Ronski Speed & Sarah Russell – Closer (Formal One Remix) [How Trance Works] fajn vokálovka, i když taková docela předvídatelná 7+/10
03. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Pretty Pink Remix) [Armada Deep] [Progressive Pick] tak to je docela libová verze, taková správně temná, určitě pro mě asi nejpřijatelnější 7+/10
04. Muvy – The Moment [Statement!] docela fajnovej proggy track od Ardiho, melodie je taková správně neotřelá 7+/10
05. Andy Duguid & Audrey Gallagher – This Is Life [Magik Muzik] docela fajn vokálový breakdown, po něm ale až zbytečně masivní build a drop je docela suchý 7/10
06. Alex Klingle & Linnea Schossow – I Run To You [Enhanced] o něco lepší a melodičtější vokálovka 7+/10
07. Mumford & Sons – Believe (Kyau & Albert Remix) vokály jsou teda pro mně silně na hranici vkusu, jinak je to celkem klasickej KVA sound 7/10
08. W&W – The One [Mainstage Music] možná letní hit, ale patřící na úplně jiné parkety a do jiných shows….this is not trance…5/10
09. Super8 & Tab vs. BT – Aika (Rafael Frost Remix) [Anjunabeats] klasickej sekačkovej drop…asi je lepší orig 7/10
10. 2Rock & Zarex – Hammer Blow (Eximinds Remix) [2Rock Recordings] taková docela typická Gaiovina, mě příliš nezaujala 6+/10
11. Heatbeat – It’s Killing Me [Armada Captivating] [Tune of The Week] ale jo melodicky je to docela i poutavý track…a je to Heatbeat takže to i patřičně vrže…oceňuji mírnou originalitu 7/10
12. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (David Gravell 2015 Remix) [Armada Captivating] zbytečný remix, který původní track nikam neposunuje 6/10
13. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Going Home (Jorn van Deynhoven Remix) [Armada] škoda toho bigroom dropu, jinak by to bylo moc fajn 7/10
14. Tepes – Photosphere [A Tribute To Life] šlapavější prog, to já docela můžu 7+/10
[b]15. Rank 1 vs. M.I.K.E. Push – Juno [High Contrast] [Trending Track] mě se víc líbí ta mini-melodie ještě předtím než přijde ta hlavní melodie 😀 ale celkově určitě parádní track 9/10[/b]
16. Markus Schulz – Lost In The Box (London) [Coldharbour] opět se mi líbí více začátek než samotná hlavní melodie, která se objeví v breakdownu…drop je bayfront-bigroom, celkově fajn track 8/10
[b]17. Jurgen Vries – The Theme (MaRLo Remix) [Armada] tyjo, překvapivě hodně dobrej remix, bez velkých bigroom choutek, prostě to je předělaný do současnějšího klubovějšího soundu, ale žádný zazdívací dropy nebo tak 8+/10[/b]
[b]18. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] tune of the year říká Armin? říkám i já…i když uvidíme co ještě letos přijde…podívejte se na aftermovie ze sea games 2015…normálně mě to málem rozbulelo, unikátní track 10/10[/b]
19. Calvin Harris & Ellie Goulding vs. Arisen Flame – Fireball Outside (Armin van Buuren Mashup) no možná docela dobrej mashup…pro diskotéky…proč to cpát do Asotu? 5/10
[b]20. A.R.D.I. & Leolani – The Light [WAO138] docela typický ARDI styl, podobné jako předchozí singl Remember…akorát že s vokálama 8+/10[/b]
21. Matt Eray – Samurai [Monster Pure] docela standartní uplift, který tak trochu napodobuje stylově track od Alana Wattse a možná je to podobné trackům od Sykpatrol, takže originalita nulová 7/10
22. ReOrder – Zephyr [Flashover] takhle čistý trance na Flashover? ten label jde sakra do sebe…melodie je dost melancholická, ai mám jiné favority od ReOrdera ale i tak skvělé 8/10
[b]23. Innerlight – The Meaning [Go On Air] tak tohle je neuvěřitelné, naprosto odletová uplift vokálovka od nového projektu, vůbec nepochybuji, že mastering dělal Ottavianni, protože to je přestě jeho styl, neskutečně krásné, pro někoho možná až moc cheesy, ale pro mě tak akorát 9+/10
24. Daniel Kandi & Max Braiman – Sky0cean [Always Alive] asi narážka na kdysi docela slavný parody track od Kandiho…tohle ovšem není žádná parodie ale naprosto luxuní Kandiovina 9+/10[/b]
25. The Thrillseekers vs Sam Mitcham – They’ll Never Know [Adjusted Music] popravdě mi to přijde o kousek slabší než jejidch předchozí počin, i tak furt ale velký nadprůměr 8/10
26. Craig Connelly feat. LJ Ayrten – Veins [ASOT] docela fajn vokáovka, kde více vyniká melodie než vokály 8/10
27. Tenishia – Where Do We Begin (Sunset & Saad Ayub Remix) [Armada] [Future Favorite] ve stylu Alíků, jen mi to přijde o trošku slabší, přesto ale FF…no vkusy lidí jsou různé 8/10
[b]28. Akira Kayosa & Hugh Tolland feat. Matt Noland – Twenty [Critical State] nemám moc rád orchestrálně dramatické tracky, ale tenhle je teda kurevsky velká šleha 9/10
29. UCast – Ramp [Monster Force] krásný, trdší uplift od tohoto dříve progresivnějšího projektu…teď vaří takovýhle dobroty, poklona 9/10[/b]
30. Eddie Bitar – Come On [VANDIT] pěkná melodie v breakdownu, jinak je to pochopitelně techy drtička 8/10
[b]31. Ben Nicky – 680 [VANDIT] hezký melodický track s tvrdším spodkem, podobné jako Drop 8+/10
32. Yuri Kane – Right Back [PREMIER] [ASOT Radio Classic] oblíbená vokálovka, ani ne tak stará…ale dá se to už určitě považovat za klasiku 9/10[/b]19. 6. 2015 v 21:38 #217280mountainer
Členprávě jsem si dal do sluchátek Anaheru na plný koule i s tím official videoclipem… už dlouho jsem neměl husinu 4 minuty v kuse sm0 Frízre, vytáhni ze šuplíku ceduli Tune Of The Year a podepiš tam i mě
19. 6. 2015 v 2:27 #217279Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Ach jo 718.[/b]
01. W&W – The One [Mainstage Music]nevím co tím Armin sleduje, že ty Wéčka furt sleduje 😀 mainstream EDM track s chytlavou vocal pasáží, kde je tem trance ale?? 5/10
[b]02. Ana Criado & Aurosonic – The Force Of The Blow [Raz Nitzan Music] skvělá kombinace mé oblíbené zpěvačky a mého oblíbeného proggy projektu 8+/10[/b]
03. Cosmic Gate feat. Kristina Antuna – Alone (Andrew Rayel Remix) [WYM] čekal jsem něco mnohem horšího, docela fajn optimistický summer track 7/10
04. Super8 & Tab vs. BT – Aika [Anjunabeats] další pomalý summer track, asi bych čekal i víc od takových formátů 7+/10
05. Sound Quelle & Max Meyer – Monolith [Statement!] solidní melodie v docela vrzavém podání 7/10
06. Cosmic Gate feat. Sarah Lynn – Sparks After The Sunset (Denis Kenzo Remix) [WYM] další posluchatelný pomalejší trousy track 6+/10
07. Markus Schulz feat. Delacey – Destiny (Kyau & Albert Remix) [Coldharbour] preferuji originál, le i tak solidní remix 7+/10
08. Tim Mason – Output [Armada Trice] [Progressive Pick] ne až tak temný track jeko obvyklý progressive pick, docela to i šlape, fajneee 7+/10
09. Rodrigo Deem – Totem [Enhanced Progressive] docela typický enhanced sound, příjemný track na jedno poslechnutí 7/10
10. Dash Berlin & Syzz – This Is Who We Are [Armada] hodně komerčně se tvářející track, který bude vynikat na všelijakých fetivalech s tou jednodušší komerčnější hudbou, furt nechápu proč tím Armin prasí Asoty 5/10
11. Denis Sender & DJ T.H. feat. Hanna Finsen – New Day (Mino Safy Remix) [Entrancing] [Future Favorite] líbí se mi vokály, vrčící synths mě až tak neberou 7/10
[b]12. Jason Ross – Ravenna [Anjunabeats] co se melodií týče, tak je Anjuna stále top…škoda, že ty tracky nejsou trochu svižnější, jinak ale pecka 8+/10[/b]
13. Cosmic Gate feat. Eric Lumiere – Falling Back (Luke Bond Remix) [WYM] solidně šlapající Lumiérovka 7/10
14. Cosmic Gate feat. Jaren – Try (Ruben De Ronde Remix) [WYM] už těch vokálových popin začíná být moc v tomto díle 6/10
15. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Run Away (Alexander Popov Remix) [WYM] ale jo, ta melodie je docela pěkná, ale celkově je ten sound až příliš komerční 7/10
[b]16. Rank 1 vs. M.I.K.E. – Juno [High Contrast] [Tune of The Week] zvukově dost podobný sound jako přechozí track Elements…asi to není až taková šleha, na to kolik je kolem toho humbuku, ale i tak kvalitní trance, spíše oldchoolovějšího typu 9/10[/b]
17. York with Taucher & Ayla – Kings & Queens (Stoneface & Terminal Remix) [Planet Love Records] ani originál ani tento remi mě až tolik nepřesvědčili, melodie je až příliš melancholická 7+/10
[b]18. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] takovéhle tracky se vyplatí opakovat, nádherný trance, skoro až dokonalý, nic tomu nechybí 10/10[/b]
19. French Skies – Irreversible (Neo Kekkonen 132 Remix) [We Are Trance] trochu béčkovější producenti se sešly na docela fajn tracku, který sice nemůže konkurovat tomu předchozímu, ale mě docela zaujal 8/10
20. Gareth Emery & Lange vs. Amos Coax – Another You Another Me (Mohamed Ragab Mashup) krab, tenhle track nepotřebuje žádné vrzavé dropy 6/10
[b]21. Menno De Jong – Abhyasa (Alex Di Stefano Remix) [In Trance We Trust] tak trochu jsem tu techy pasáž očekával po tom masivním breakdownu, propracované dílko 8+/10
22. The Noble Six – Undimmed (Alex Di Stefano Remix) [Subculture] snad ještě více masivní breakdown s navíc naprosto špičkovou breakbeat pasáží, opět gradace do techu….petelica! 9+/10[/b]
23. Hazem Beltagui & Sarah Lynn – Water Runs Dry (Club Mix) [Raz Nitzan Music] Hazem je u mě zapsanej jako nudič, tímhle trackem si ale u mě trohu polepšil, konečně něco trochu nakopnutého od něj 8/10
24. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Going Home (Jorn van Deynhoven Remix) [WYM] Kosmíči asi moc nemají ponětí co je uplifting, tenhle track je teda pro mě docela typickej bigroom 7/10
[b]25. Solarstone & IKO – Once (Pure Mix) [Black Hole Recordings] příjemné vokály a pohodový melodický sound, který přesně definuje současný Solarstone 8+/10[/b]
26. Alex John – Daydream [Macaraido] první uplift dnešní epizody…pěkné a euforické 8/10
27. Daniel Skyver – The Long Way Round [Monster Force] jeden z těch agresivnějších tracků 7+/10
[b]28. Lee Osborne & Roxanne Emery – Safe In The Sky (Cold Rush Remix) [Monster Pure] hodně příjený uplift z minula 8+/10
29. Ramin Djawadi – Game of Thrones (Armin van Buuren Remix) [Armind] další opáčko 8+/10
30. Cuebrick – Demon (Ferry Tayle Remix) [Enhanced] povedený remix, trochu ve Photographer stylu 8+/10[/b]
31. Tenishia – Where Do We Begin (Sunset & Saad Ayub Remix) Sunset se hodně stylizuje do Alíků, ale je to trošku slabší než jejich sound 7+/10
[b]32. Lange feat. The Morrighan – Follow Me (Lange Club Mix) [Positiva] [ASOT Radio Classic] kdo by tento track neznal…naprosto ikonický euforický track 10/10[/b]17. 6. 2015 v 14:03 #217276mountainer
Členhmm Ferry pěkně, takhle nějak si představuju novou Gouryellu – slyším tam furt ten starý sound, ale oblečený do nových šatů sm3 goosebumps se taky dostavily
12. 6. 2015 v 23:41 #217262Anonymní uživatel
NeaktivníTohle je jedna z těch nejslabších epizod za poslední dobu…hlavně teda zase ta první část, než se to rozjede…no vezmu to tenntokrát hopiášem
[b]ASOTIÁŠ 717.[/b]
01. Matt Fax – Supertaper [ZeroThree Music] začátek ale docela dobrej, fajn proggy track s groovy beatem, výbornej Super Fapper 8/10
02. Karanda – Supreme [Frost Recordings] teda co se to s Karandou stalo, jeden z průlomových proggy projektů, dnes mainstream komerce, i když motiv je docela chytlavý 5/10
03. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Run Away (Alexander Popov Remix) [WYM] [Tune of The Week] co že je na tom tak horzně dobrýho? prostě docela standartní navrzlý track 6/10
04. Aruna – The End (Alex Klingle Remix) [Enhanced] standart popina 4/10
05. Cosmic Gate & Sarah Lynn – Sparks After The Sunset (Rafael Frost Remix) [WYM] docela fajn vokálovka z minula, drop je ve stylu sekačky 7/10
06. Arctic Lake – Limits (Aurosonic Progressive Mix) [Soho Yacht Club] příjemná vokálovka a klasický letní Aurosonic sound 8/10
07. Aelyn – New Day [How Trance Works] poklidnější dreamy prog 7/10
08. Ronski Speed feat. Lucy Saunders – Calm Before The Storm (Aimoon Remix) [Maracaido Records] docela poutavej progressive, melodie je dostatečně akční, vikály fajn 8/10
09. Hardwell feat. Jonathan Mendelsohn – Echo (Tenishia Remix) [Revealed] ale no tak…mainstream vokálovka vhodná pro mtv 5/10
10. MaRLo – Atlantis [ASOT] a zase kvokaj slepice 5/10
11. Markus Schulz feat. Delacey – Destiny (Kyau & Albert Remix) [Coldharbour] soldiní remix, ale originál se mi líbí víc 8/10
12. Tom Fall feat. LACES – Break Free [Armada Trice] poklidnější summer track 7/10
13. Rodg – Wrong Direction [Armada] [Progressive Pick] Rodg je velký talent, všechno co zatím vydal se mi líbilo, kvalitní progressive bez nějaký trousy moresů 8/10
14. Cuebrick – Demon (Kago Pengchi Remix) [Enhanced] docela slušný track, kde ale až přílie dominují vokály 7+/10
15. Jean-Michel Jarre & Tangerine Dream vs. Corti Organ – Zero Gravity (Above & Beyond Remix) vs. Butterfly (Armin van Buuren Mashup) zvláštní mashup, kde nebyla příliš využit track od Jarreho 6/10
[b]16. Joonas Hahmo x K-System – Ocean Drive [Hahmo Recordings] moc dobrej prog, už minule jsem chválil 8+/10[/b]
17. Denis Sender & DJ T.H. with Hanna Finsen – New Day (Mino Safy Remix) [Entrancing] Mino je obvykle super, ale tohle je moc vrčící track 7/10
18. Reverse – Distant Destiny (Dan Dobson Bootleg) [Vandit] Dobson chrlí jeden bootleg za sebou, tenhle je fajn, ale originál u mě vyhrává 7+/10
19. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] [Trending Track] no a tahle nádhera bude mým velkým kandidátem na Tune Of The Year 10/10
20. Airscape vs. Peetu S – Pianomatic (Airscape Festival Mix) [High Contrast] docela příjemný track s piano motivem 8/10
[b]21. Lee Osborne & Roxanne Emery – Safe In The Sky (Cold Rush Remix) [Monster Pure] výborný vocal track v tradičním upliftím CR remixu 8+/10[/b]
22. Allen & Envy feat. Katty Heath – I Wasn’t The One (Cold Rush Remix) [How Trance Works] podobně kvalitní vzletný uplift 8/10
[b]23. Iversoon & Alex Daf feat. Eireann Wax – State of Oblivion (Woody van Eyden Remix) [FENology] emotivní breakdown následovaný docela nečekanou tech-trance pasáží 8+/10[/b]
24. Adam Ellis & Katty Heath – Made It Through The Rain [Amsterdam Trance] Ellis trochu měkkčí než obvykle, ale i tak fajn 8/10
25. Orkidea & Activa – Z21 [Black Hole Recordings] to sice není můj nejoblíbenější track z alba, ale i tak skvělý track štrejchnutý psýčkama 8/10
26. Moonsouls – Sparkles (Cold Rush Remix) [Infrasonic Pure] Cold Rush dnes potřetí a opět hodně kvalitní upliftovina 8/10
27. Tycoos – The Road Less Traveled [Synchronized Music] orchestrální, posmutnělý trance 7+/10
28. John Askew – The Door (John Askew Remix) [Discover] předělaná klasika, popravdě jsem čekal, že to bude mít větší koule 7+/10
29. Ramin Djawadi – Game of Thrones (Armin van Buuren Remix) [Armind] [Future Favorite] nepřekvapivý vítěz, ale popravdě mi ten track nějak nesedí…je to trošku off-sync nebo jak to nazvat, raději brát spíše Harmonic Rush, ten je více harmonický 🙂 8/10
30. Starfighter – Apache (John O’Callaghan Remix) [Subculture] originál sice znám, ale nepatří mezí mé oblíbené klasiky, tenhle rework mě osobně taky až tak neuchvátil až příliš monotoní, ale objektivně asi dobrá techárna 7/10
[b]31. Paul Denton – Wire Tap [Tytanium] 140kový nášup jako prase s psýčkovým dropem 8+/10
32. M.I.K.E. pres Plastic Boy – Chocolate Infusion [Captivating Sounds] [ASOT Radio Classic] máte rádi čokoládu? co si jí takhle narvat rovnou do žíly?? hmm?? 10/10[/b]8. 6. 2015 v 19:33 #217250Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Kákoš 716.[/b]
01. Joonas Hahmo x K-System – Ocean Drive [Hahmo Recordings] zpočátku trochu nenápadně se rozvíjející proggy track, který ale chytne hodně chytlavou melodii a rozvine se v příjemný proggy track 8/10
02. Cannavo & Nesse – Push [Enhanced] break je super-příjemný, drop je zato extra vrzavý 7/10
03. Willem De Roo – Omen [Armind] [Trending Track] docela fajn track s hravou melodií, ale jak tohle mohl Armin minule zvolit jako TOTW místo Anahery, to mi hlavoška nebere 7+/10
04. JES, Shant & Clint Maximus – Hold On (Fatum Extended Remix) [Intonenation] pro mě nezáživná vrzanice, popelnice 4/10
05. Jason Ross vs. Jenaux – Solaris [Anjunabeats] opět nádherný break, ale to co následuje potom, mě osobně nijak nebere, příliš trousy 7/10
06. Jochen Miller feat. Simone Nijssen – Slow Down [Armada] mainstreamově mířena vokálovka 6+/10
07. Jochen Miller – Atomic [Armada] klubovější trousy track 6+/10
08. Michael Woods – Chin Up [Diffused] melodický breakdown a docela solidní bigroom drop 6+/10
09. Beat Service – Proxy [Beat Service Audio] BS totálně ztrousovatěl, tohle už je vyloženě chaotickej noise 5+/10
10. RAM & Susana – Someone Like You (Bobina Remix) [Grotesque] přijatelná pomalejší verze, já mám ale raději upliftí remix od RAMa a standerwicka 7/10
11. Denis Kenzo & Kimberly Hale – Listen [How Trance Works] docela příjemná vokálovka ve stylu Omnia 7+/10
12. Denis Sender & DJ T.H. feat. Hanna Finsen – New Day (Mino Safy Remix) [Entrancing] navrzlejší gulášovina, hlavní lead ale ujde 6/10
13. Heatbeat & Quilla – Secret (Kent & Gian Remix) [Armada] pár pasáží je docela fajn, ale jinak je to taky vrzka 6/10
[b]14. Kyau & Albert – Follow The Waves (Mino Safy Remix) [Euphonic] tak tohle má docela gule, má to docela solidní drive a melodie jak víno…dost dobrý 8+/10[/b]
15. Cosmic Gate feat. Sarah Lynn – Sparks After The Sunset (Rafael Frost Remix) [WYM] docela solidně překopaný track, fanoušci sekaček a bigrumíků budou spokojený 7/10
[b]16. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] [Future Favorite] opravdová nádherá a jasný důkaz toho, že není vyloženě zapotřebí dlouhých bild-upů, noisy soundu a 140kového bpm…tady jde hlavně o melodii…a ta je prostě nádherná, až dojemná 10/10[/b]
17. Ramin Djawadi – Game of Thrones (Armin van Buuren Remix) [Armind] [Tune of The Week] velká poklona, že je to spíše uplifting remix…ale když to porovnávám s neoficiálním Harmonic Rush remixem, tak Armin lehce prohrává 8/10
18. Grum – Lightspeed [Anjunabeats] temný progressive, kterého bych klidně uvítal více v Asotu 7+/10
19. Orjan Nilsen – Now We Are Talking [Mainstage Music] bigrum Nilsenovina, bohužel z Orjana už asi nic kloudného nevypadne 5+/10
20. Venom One – Caliga [#GoldRush] docela zajímavý a správně vostrý drop, solidní track 7/10
21. Motorcycle – As The Rush Comes (Arisen Flame Remix) no ale toto je gulášovina…bigroom noisy remix k této klasice fakt nebyl potřeba 4/10
22. MaRLo – Atlantis [ASOT] nechápu jak toto kvokání slepic může být hymnou trance eventu 5/10
23. Solis & Sean Truby – Armadillo [Infrasonic] šlapavější progressive track, docela elegantní pásovec 7+/10
24. Push – The Legacy (Airborn 2015 Bootleg) sice předělávka, která nedělá ostudu, ale na druhou stranu nic moc originálu nepřidává, prostě jen převedení track do modernějšího, tedy horšího soundu s prvky bigroomu…8/10
25. Dimension – Morgana [ASOT] nechápu jak po Origami může přijít toto…5/10
[b]26. Madwave – Ritual [Always Alive] hodně pěkný orchestral-trance track, breakdown nápadně připomíná Spellbound 8+/10
27. Giuseppe Ottaviani – No One Like You [Go On Air] docela typická Ottavianina, pěkný track, který opět dokazje, že někdy postačí i jednodušší melodie k fajn tracku 8+/10[/b]
28. Dark Fusion feat. Amy Kirkpatrick – Silver Lining [TranceFamily Records] fajn vokálovka, i když více než ty vokály se mi líbí melodie 8/10
[b]29. Daniel Kandi & Zack Mia – Spectre [Always Alive] parádní energetický trance s breakbeatovým breakem a ostrými supersaw synths 9/10
30. Woody van Eyden & Dan Stone – Chambray [Always Alive] uplift trochu veselejšího ražení s typickým Dan Stone soundem 8+/10[/b]
31. Yahel & Liya – Shadows (Stoneface & Terminal Remix) [Perfecto] svižnější track s chytlavými vokály a nečekaným techy dropem 8/10
[b]32. Jordan Suckley – Aztec Curse [Damaged] hodně hodně nasraný track s psýčkovými choutky…tohle je docela peklíčko 8+/10[/b]
33. Will Atkinson – Through Spirit [FSOE] a opět naopak spíše příjemný euforický trancík 8/10
[b]34. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene – Louder (Jon O’Bir Remix) [ARVA] [ASOT Radio Classic] skvělá klasika s naprosto kutlovníma vokálama…skvělé 9/10[/b]30. 5. 2015 v 1:03 #217221Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Pažout 715.[/b]
01. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Peace Of Mind (Myon & Shane 54 Summer of Love Remix) [Anjunabeats] sice je tam takový ten summer feeling…ale raději mám asi originál, vokály jsou tak i tak super 8/10
02. ilan Bluestone vs. Cosmic Gate & Emma Hewitt – 43 vs. Coing Home (Armin van Buuren Mashup) nemám moc rád mashupy, ale tenhle docela sedl 8/10
03. Markus Schulz – Bombay (Mumbai) [Coldharbour] docela typická šulcovina, fajn 8/10
04. Hazem Beltagui – The Unbroken [FSOE Excelior] temější solidní track 7+/10
05. JES vs. Shant & Clint Maximus – Hold On (Fatum Remix) [Intonenation Records] komerčnější trousy juchárna 4/10
06. RAM & Susana – Someone Like You (Bobina Remix) [Grotesque] no bohužel pro mě nejslabší verze, není vyloženě špatná, ale ty bigroom elementy mě odrazují 7/10
07. Willem De Roo – Omen [Armind] [Tune of The Week] Willem začal jako upliftí producent, ale postupem se z něj taky stává edm bitch…tenhle track má sice docela funny melodii, ale jinak je to bigroom, kterej z trancem nemá mnoho společného 7/10
08. Roman Messer feat. Eric Lumiere – Closer (Denis Kenzo Remix) [Suanda Music] odporná komerční skákačka 3/10
09. Monoverse – One Way To LA [Statement!] [Future Favorite] docela chytlavá melodie, ale celkově na mě track působí lehce utahaně…7+/10
[b]10. Jean-Michel Jarre & Tangerine Dream – Zero Gravity (Above & Beyond Remix) [Anjunabeats] [Trending Track] ten nástup hned od začátku je neskutečnej masakr…po breakdownu trochu track ztrácí svůj šmrnc, ale i tak pecka 9/10[/b]
11. Andrew Rayel feat. Jonny Rose – Daylight [Armada] nezajímá mě ten track, ani se tím nebudu zabývat, neá v Asotu co dělat 3/10
12. Armin van Buuren & Andrew Rayel – EIFORYA (Alexander Popov Remix vs Original AvB EDIT) hrozný, skipuju 3/10
13. Dimension – Morgana [ASOT] Dimension koukám využívá momentu slávy, aby proniknul do povědmí širšímu publiku…po precizním Origami prostě udělá takovouhle bigroom shitku…4/10
[b]14. Ferry Corsten pres. Gouryella – Anahera [Flashover] Gouryella byl jeden z projektů který mě tenkrát defintivně utvrdil v tom že poslouchám tu nejlepší hudbu na světě…teď po 13 letech si připadám jako po znovuosvícení…tomu tracku snad nechybí nic….zní jako kdyby pocházel z toho období okolo roku 2000….perfektní práce Ferry! čistej trance bez jakýchkoliv současných trendů 10/10[/b]
15. Orjan Nilsen – Now We’re Talking [IMO] horší track už vybrat nešel po takovém pohlazení od Gouryelly mi tu vrčí nějaká vrtačka?? a skřípají nějaké dveře nebo co?…ono to není tak hrozné…docela ucházející bigroomec, ale přecijen po té Gouryella to působí jak pěst do koulí 5/10
16. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Mark Sixma Remix) [Armind] stále nové, přesto už docela ohrané 5/10
[b]17. Peter Steele – Mantra (Zuberstein Remix) [Pure Trance] [Progressive Pick] tyhle Arminovi picky jsou vždy perfektní, to je panečku progressive, už se Orjane…8+/10[/b]
18. Third Party – Alive [Release Records] tohle už není taková sláva, hlavně ty vokály mi moc nesedí 7/10
19. Philippe El Sisi & Sarah Russell – Into The Flame [How Trance Works] docela solidní track, který by ale přeijen potřeboval trochu nakopout 8/10
20. Mark Sherry & Clare Stagg – How Can I (Solis & Sean Truby Remix) [Outburst] solidní remix ale asi dám přednost origoši 8/10
21. Assaf – Asteria [Black Sunset Music] trochui té exotiky, i když mě ten track nějak extra nebere 7/10
[b]22. Dimension – Cima [Coldharbour Recordings] mnohem lepší track od Dimension, velice pěkný melodický track ve stylu starého dobrého Artyho 8+/10
23. BluSkay – You & I (Secret Lovers) [Molekular] suprovej dreamy uplift, tak jak to umí třeba Kandi a spol 8+/10[/b]
24. Outside The Bounds – Orbiter (UCast Remix) [Unique Sense] těžkotonážní námrd, i když popravdě bych raději asi melodický drop, ale i tak dobré 8/10
25. Sean Tyas & Fisher – Something In The Way [Tytanium] Melodicky je to typickej Tyas, s přijatelnýma vokálama, beat je trošku do psy 8/10
[b]26. Allen Watts – Tomahawk [Monster Force] další rychlopalba, tak trochu ve stylu Photographer 8+/10[/b]
27. Driftmoon feat. Kim Kiona – Tombs We Build [Grotesque Music] příliš dlouhý breakdown následovaný docela fajn melodií 8/10
[b]28. Allen Watts & Dreamy – Integrity [Monster Pure] Toto se mi zatím zamlouvá nejvíc z těch 140vých drtiček, mám rád trochu hravější melodie a to tento track splňuje 9/10[/b]
29. Aly & Fila feat. Karim Youssef & May Hassan – In My Mind (UCast Remix) [FSOE] tady se někdo inspiroval remixem k Laily…ale neva, i tak fajn acid trance s exo breakdownem 8/10
30. Allen & Envy feat. Katty Heath – I Wasn’t The One (Cold Rush Remix) [How Trance Works] docela typickej Cold Rush sound se vším všudy 8/10
31. Paul Miller & Nicole McKenna – This Time Last Year [Amsterdam Trance Records] sice dobrá, ale ne na první poslech chytlavá vokálovka 7/10
32. Flynn – Krystal Harmony (Philip Estevez Remix) [Fraction Records] vypadá to na pohodový uplift, ale drop je psýčkový 7+/10
[b]33. Bryn Liedl feat. Bethany Marie – Statues (Bryan Kearney Remix) [Go On Air Recordings] skvělá vokálovka s typickým Kearney soundem 9/10[/b]
34. Jase Thirlwall – Stand By [Mental Asylum] jsem docela rád, že se tenhle poctivej tech-trance styl vrací 8/10
35. Junkie XL & Sasha – Breezer [Roadrunner] [ASOT Radio Classic] progressivnější summer track z let minulých, přiznám se že ho asi slyším poprvé a docela se mi zamlouvá 8/1022. 5. 2015 v 23:10 #217200Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Masot 714.[/b]
01. Andrew Rayel feat. Jonny Rose – Daylight [Armada] beat má docela drive, vokály jsou komerčně mířené…a sound…prostě Rayel…se vším špatným co k němu patří, strč si to Ádo mezi půlkoviny 4/10
[b]02. Above & Beyond – Hello (Jerome Isma-Ae Remix) [Anjunabeats] ta melodie je jedna z nejlepších co jsem kdy v životě slyšel, nejvíce se mi líbí asi album verze, tenhle remix je však taky parádní a má i dobrý drive 9/10[/b]
03. ilan Bluestone – Cloudchaser [Anjunabeats] pěkný šlapavý progressive 8/10
04. Jenaux feat. Pia Toscano – Renegades (Willem De Roo Remix) [Enhanced] překvapivě docela komerčně znějící track, možná především díky těm poppy vokálům 7/10
[b]05. Adara – Chemistry (LTN Remix) [Archipelago Entertainment] no furt jsem si říkal, co z toho vyleze, a ta melodie je teda sakra dobrá 8+/10[/b]
06. Spencer Tarring feat. Angelika Vee – Fall Down (Protoculture Remix) [Revealed Recordings] raději bych dub, ty vokály to hodně kazí…jinak klasickej proto sound 8/10
07. Monoverse – One Way To LA [Statement!] trochu utahanější track 7/10
08. Airbase – Mondegreen [ASOT] od Airbase bych přecijen raději slyšel něco svižnějšího, tohle je takové dreamy, chybí tomu…prostě nějaké ty BPMka navíc 7+/10
[b]09. Jean-Michel Jarre & Tangerine Dream – Zero Gravity (Above & Beyond Remix) [Anjunabeats] [Tune of The Week] Jarre taky vždy patřil mezi mé oblíbence, už od dětství…tenhle track je úplně úžasný a hodně temný, jediné co se mi nelíbí je dropová pasáž, která je taková suchá a navíc lehce bigroom, škoda že není celý track tak temný jako beakdown, bylo by to za deset 9/10[/b]
10. Rafael Frost & Maria Nayler – No Mistakes [Frost Recordings] od Frosta se mi nelíbilo z poslední doby lautr nic, a tenhle track to moc nezmění 6/10
11. Jason Seizures – Fat Toddler (Tom Fall Remode) [Digital Insomnia Groove] klubová šílenost 7/10
[b]12. Harmonic Rush & Binary Finary – Rise (Craig Connelly Remix) [Rise Recordings] nadupanej proglift, ten spodek mi tu opravdu drtí podlahu, paráda 9/10[/b]
13. Arisen Flame – Fireball [ASOT] škoda toho trousy pojetí, mohla to být šleha 7/10
14. MaRLo – Atlantis [ASOT] bigrůůůmy, prostě bigrůůůůůmy, melodie mi připomíná kvokání slepic 6/10
15. Alexander Popov – Personal Way (Arisen Flame Remix) [Armada] tohle spojení mě už minule moc nenadchlo 6/10
16. Gareth Emery – Huracan (Ben Gold Remix) [Garuda] daleko lepší a našláplejší než originál 7+/10
17. Ahmed Romel & Hazem Beltagui – Nihavent (Tomac Remix) [Future Favorite] exo breakdown a docela fajne melodka, ale na FF bych to netipoval teda 7+/10
18. Grum – U [Anjunabeats] [Progressive Pick] mám dost rád tyhle proggy s prvky elektra z 80.let 8/10
19. Armin van Buuren & Andrew Rayel – EIFORYA (Alexander Popov Remix) [Armada] zvukově rozhodně nic překavapivého 5/10
20. Andrew Rayel – Impulse (Bobina Remix) [Armada] další trousec, i když docelas povedený 6+/10
21. Andrew Rayel – Rise Of The Era (Digital X Remix) [Armada] Digital X už nám taky ztrousovatěl totálně 6/10
22. Andrew Rayel feat. Sylvia Tosun – There Are No Words (Faruk Sabanci Remix) [Armada] asi lepší než orig 6+/10
23. Andrew Rayel feat. Alexandra Badoi – Goodbye (Ben Gold Remix) [Armada] další track z trousy soundem, já myslím že už to pro dnešek stačilo 6/10
24. Antillas – Route 66 (Dan Thompson Remix) [IHU] šlapavější track, solidní 8/10
25. Mohamed Ragab & Mino Safy – Meronym [FSOE Excelior] velice solidní progina 7+/10
[b]26. Ultimate & Moonsouls – U And Us [Infrasonic Pure] v téhle epizodě se teda čekalo sakra dlouho na tento sound, uplift!! a hned taková parádička…od mé oblíbené dvojice, nádhera (jen nevím proč zmizelo to piánko, které bylo ve verzi hrané ve FSOE) 9+/10[/b]
27. Dan Stone – Radi8 [free download] Dan Stone si může dovolit i takovouhle pecku dát zdarma 8/10
[b]28. Pulser – My Religion (Astuni & Manuel Le Saux Re-Lift) [WAO138?!] ani se Arminovi nedivim, taky bych to hned signul 8+/10
29. Bryn Liedl feat. Bethany Marie – Statues (Bryan Kearney Remix) [Go On Air Recordings] chytlavé vokály a skvělý vyliftěný sound 9+/10
30. Bryan Kearney & Will Rees – Prime Example [Kearnage] ten drop je jeden z největších psy masakrů 8+/10
31. Sam Jones – Let Loose [Kearnage] neskutečnej masakr s psými kousky 8+/10[/b]
32. Jase Thirlwall – Stand By [Mental Asylum] techy trance jak za starých časů 8/10
[b]33. Will Rees – Persistence [FSOE] energetická bomba již známá z mnoha setů 9/10[/b]
34. Marcel Woods – Cherry Blossom [High Contrast Recordings] [ASOT Radio Classic] jo to ještě Marcel dělal zvukově zajímavé věci a hlavně trancy 8/1015. 5. 2015 v 3:41 #217174Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Hukot 713.[/b]
01. Meyce pres. ONE WAY feat. Heidi Anne – Wonderland (Alexander Popov & Steve Nyman Remix) [Armada] [Hotmix Start] tenhle typ vokálovek mě moc nebere, moc utahané, a příliš mš neprobrala ani ta navrzlejší basovka 6+/10
02. Kyau & Albert – Color Field [Anjunabeats] docela jednoduchá, veselá melodie, fajn track, nic převratného 7/10
[b]03. Above & Beyond feat. Zoe Johnston – We’re All We Need (ilan Bluestone Remix) [Anjunabeats] originál mám moc rád, jeden z nejinteligentnějších mainstream EDM tracků…tenhle remix je sakra povedenej…klubovější podání 9/10[/b]
04. Gareth Emery – Kings & Queens (A Tribute to “Game of Thrones”) [Garuda] [Trending Track] solidní předělávka peckonoidního theme songu, jenže existuje i Harmonic Rush remix, který je ještě více podle mého gusta 8/10
05. Bobina & Andrew Rayel – Sacramentum (DRYM Remix) [Armind] originál je výbornej a bigroom remix moc nepotřebuje, i když je to docela nálož 6+/10
06. Arston feat. Jake Reese – Circle Track [Armada Trice] veselá trousy juchačka…dá se to 6+/10
07. David Gravell feat. Christon Rigby – It’s In Your Heart (Club Mix) [Armada Captivating] Gaiovina z vokálama, podle mě docela špaténka 4/10
08. Alexander Turok feat. Eva Kade – Loud & Clear [Armada] taky docela průměrná věc, i když zajímavější než ta předchozí 6/10
09. Arisen Flame – Fireball [ASOT] no musím uznat, že naživo to musí solidně dunět…i když je to trousovina jako prase 7/10
10. Square Two – Split [Enhanced] Enhanced sound se prostě nezapře, škoda že mě nikdy moc nebavil, i když toto je jedna z těch lepších 7/10
11. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Headhunterz Remix) [Armind] sice asi nejkomerčnější track ever v asotu…nějakým způsobem je to ale tak provokativně špatné, že se to snad dá i poslouchat, třebaže jen z recese 5/10
12. Andrew Rayel – Power Of Elements (Trancefusion 2014 Anthem) (Arisen Flame Remix) [Armada] další bigroomovina…Arisen nám hodně bigroomoju/trousovatí, škoda 5/10
13. MaRLo – Atlantis [ASOT] [Tune of The Week] no sice je to další bigroomovina, ale musím uznat že relativně nápaditá, jen je škoda, že je to hmyna trance eventu a přitom to není moc trancy 7/10
14. Sied van Riel & Radion 6 – Warpdrive [Armind] solidní track z minula 7+/10
[b]15. Dimension – Origami (Ferry Tayle Emotional Remix) [Flashover] originál mám opravdu hodně rád, však jsem ho i odesítkoval…a překvapivě ho budu mít i po tomto upliftím remixu od mého oblíbence o něco raději…ale je to solidní alternativa 9/10[/b]
[b]16. Andy Moor & RAM feat. Christina Novelli – All Gone (RAM Uplifting Mix) [WAO138] [Future Favorite] nejsem fanda ramových dlouhých breakdownů, ale melodie má teda fantastické 8+/10[/b]
17. Orbion – Timeless [Alter Ego Records] [Progressive Pick] pěkný dreamy track s piánkem 7+/10
18. Ahmed Romel & Hazem Beltagui – Nihavent (Tomac Remix) [Blue Soho] trochu agresivnější track s exo breakdownem 7+/10
19. Mohamed Ragab & Mino Safy – Meronym [FSOE Excelior] zvukově docela vymazlený track…pěkný proggy track 8/10
20. Alexander Popov & Yan Space – Fractal [Armada] prostě ne, tyhle tracky fakt nemusím, šlapárna zelí 5+/10
21. Alexander Popov – Personal Way (Arisen Flame Remix) [Armada] Arisen dnes potřetí a možná nejlépe…docela namakaný spodek, ale jinak je to zase takové lehce bigroomovité/gaiovité 7/10
[b]22. Johnny Yono – Embrace The Fear [Lange Recordings] no tenhle track mě docela nakopnul, pěkná svižná klubobější věc 8+/10[/b]
23. Nifra & Artisan – Rampage [Coldharbour] docela klasický, hutný Nifra sound 8/10
[b]24. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Remix) [S107] f*ck me…double time 10/10[/b]
[b]25. Paul van Dyk & Jordan Suckley – City of Sound [VANDIT] tenhle track je sakra návykovej a takovej správně groovy…prostě docela typciká Suckleyovina…whoomp, whoomp 9/10[/b]
26. Ciaran McAuley & Clare Stagg – Firebird příjemný, letní uplift 8/10
[b]27. Future Antics – Stargazer [Monster Tunes] ten psýčkovej drop byl docela nečekanej, docela kotel 8+/10[/b]
28. Andy Elliass – Elizjum [Blue Soho] dobrej svižnější agresivní uplift 7+/10
[b]29. Bryn Liedl feat. Bethany Marie – Statues (Bryan Kearney Remix) [Go On Air Recordings] hondě chytlavé vokály a typickej Kearney uplift sound 9/10
30. Akira Kayosa & Hugh Tolland feat. Matt Noland – Sisa [Monster Tunes] tahle dvojice je docela zabijácká…opět parádička, techy acid drop alert! 9/10[/b]
31. Jordan Suckley – Medic (Arctic Moon Remix) [Damaged] fajn remix, melodičtější než orig 8/10
[b]32. Sunset – Rotterdam [Ghost Tunes] moc pěknej dreamy track, opět trochu ve stylu Alíků 8+/10[/b]
[b]33. Andres Sanchez – Don’t Leave [Subculture] masakr, track se rozvijí docela pomalu, ale drop je texaský masakr 9/10
34. Cygnus X – Positron (Armin van Buuren Remix) [High Contrast Recordings] [ASOT Radio Classic] stařičký, ale opravdu suprový remix z Arminova silného období 9/10[/b]11. 5. 2015 v 12:35 #217168Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Kakaot 712.
[/b]
01. Aly & Fila feat. Aruna – The Other Shore (Aruna vs. Steve Kaetzel Remix) [FSOE] říkejte mi třeba rasista, ale tenhle remix je pěkně suchej oproti tomu Fady Mina remixu 6+/10
02. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Headhunterz Remix) [Armind] wow nejkomerčnější shit v Asotu ever 😀 jako ono to zbortí haly ale jinak to tady nemá co dělat 4/10
03. Andrew Rayel feat. Jano – How Do I Know (Arston Remix) [Armada] přijatelný remix, přesto furt nuda 6/10
04. Suspect44 – Just With You [Zerothree] nejkomerčnější track od tohoto jinak solidního projektu 6+/10
05. ilan Bluestone – 43 [Anjunabeats] klasickej Anjuna/Enhanced sound 7+/10
06. LTN – Somebody I Could Be [Enhanced] zcela průměrná navrzlá vokálovka 6/10
07. Ben Gold feat. Eric Lumiere – Hide Your Heart [Tranzation] juchačka s jasným hitovým potenciálem 7+/10
08. Andrew StetS – Crusher [Club Family Records] hodně stupidní EDM track 4/10
09. Gareth Emery – Kings & Queens (A Tribute to “Game of Thrones”) [Garuda] sice docela dobrá předělávka hlavní melodie z Game Of Thrones…ale ještě lépe to předělal třeba Harmonic Rush 8/10
10. Tomac – Gabrielle [FSOE Excelior] pomalejší relax song 7+/10
11. Arisen Flame – Fireball [ASOT] [Tune of The Week] melodie v breakdownu je akční a docela akční, ale drop je EDM shit 6/10
[b]12. Faruk Sabanci – Albino [ASOT] jo tohle šlape jak vojáci na ruské frontě 8+/10
13. Anske – Little Dreamer (Ariel & Danilo Remix) [Lange Recordings] krásný melodický progressive, pomalu vlhnu 😀 8+/10[/b]
14. Paul van Dyk & Giuseppe Ottaviani feat. Fisher – In Your Arms [VANDIT] moc pěkná vokálovka, a skvělé piánko, osobně bych ale uvítal trošku svižnější bpm 8/10
15. Paul van Dyk & Genix – For You [Ultra] typickej Ganix sound…super melodie, drop trochu typická trousovina no 8/10
16. Paul van Dyk & Jordan Suckley – City of Sound [VANDIT] tohle by mohlo docela slušně fungovat v klubech, docela namakanej groovy uplift/tech 8/10
[b]17. Aly & Fila vs. The Thrillseekers – Es Vedra [FSOE] ploužíme na vlnách, krásný balearic uplift 8+/10[/b]
18. Fehrplay – Renegade [mau5trap] [Progressive Pick] kvalitní progressive s prvky elektra z 80.let 8/10
19. Fehrplay & Disfunktion – Nova [Armada Trice] stejný projekt ale daleko komerčnější sound…how come? Armada?? 6+/10
[b]20. Beatsole pres. Line Pursuit – Ravenna [Magic Progressive] kvalitní progliftík, s krásnou vzletnou melodií 8+/10[/b]
21. Mino Safy – Petrol [Cloudland Music] Mino byl ve svých začátcích hodně originální, teď ale začíná hodně Arminovatět…tohle je prostě pokus o Gaiu 7+/10
[b]22. Andy Moor & Somna feat. Amy Kirkpatrick – One Thing About You [AVA 100] wow moc pěkná vokálovka, melodie zní tak jako z období okolo roku 2005 8+/10[/b]
23. Sied van Riel & Radion6 – Warpdrive [Armind] [Trending Track] slušnej bigroomec z minula 7+/10
24. Eric Prydz vs. Depeche Mode – Generate (Talla 2XLC & Cold Blue Remix) vs. Personal Jesus (Eric Prydz Remix – Sean Tyas Rework) (Armin van Buuren Mashup) asi víte co si myslím o mashupech…nic lušného 7/10
[b]25. Breame feat. Fiona Reid – You Are The Sun (Temple One Remix) [Always Alive] to je zpěvačka?? já myslel že to zpívá chlap 😀 no neva, jinak je to naprosto suprovej dreamy track, tak jak to umí jedině Temple One 9/10
26. Andy Moor & RAM feat. Christina Novelli – All Gone (RAM Uplifting Mix) [WAO138] ty jeho 3 minutové breakdowny prostě skipuju, ale melodie opět luxus 8+/10
27. Paul van Dyk & Mark Eteson feat. Tricia McTeague – Heart Like An Ocean (Aly & Fila Remix) [VANDIT] [Future Favorite] úžasná vokálovka, která rozhodně není nijak komerčně mířená, skvělé 8+/10
28. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Remix) [S107] ale no tak pojď mi…asi má nejoblíbenější vokálovka ever v naprosto dokonalém vymazleném Stone remixu10/10[/b]
29. Roman Messer & Denis Sender – New Life (Ahmed Romel Remix) [Suanda Music] trochu utahanej exo uplift 7+/10
[b]30. Randy Katana – In Silence (Omar Sherif 2014 Remix) daleko lepší předělácka než ta od Tally…tohle je říznej uplift 8+/10
31. Sied van Riel – The Dark Matters [Rielism] wow docela nekompromisní techy track, má to gule 8+/10
32. Sied van Riel & Standerwick – In A Perfect World (Daniel Skyver Remix) [Subculture] fantastickej remix tracku, kterej tak nějak vždy balancoval na hraně upliftu, tenhle remix je ale čistej uplift 9/10
33. Photographer & Susana – Find A Way [How Trance Works] Photogrpaher…asi současný nejlepší uplifiting projekt 10/10[/b]
34. Paul van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin – New York City [VANDIT] [ASOT Radio Classic] tenhle track jsem nikdy nějak extra moc nemusel, i když asi má své kouzlo…7/1011. 5. 2015 v 12:32 #217167Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Máslot 711.[/b]
01. Ben Gold feat. Eric Lumiere – Hide Your Heart (Club Mix) [Tranzation] docela přijatelná pop-trance juchačka známá z Asotu 700 8/10
02. Lost Frequencies – Are You With Me (Dash Berlin Remix) [Armada Trice] [Hotmix Start] to už raději originál než tuhle přehnaně cheesy předělávku 4/10
03. Hazem Beltagui – Light Painting [FSOE] temnější track, pro mě trochu nevýrazné 7/10
04. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – Patience (Estiva Remix) [Anjunabeats] konečně taky něco solidního od Estivy…sice je to hodně pomalé a zavní to trousovinou, ale hlavní melodka je fajn 7/10
05. ilan Bluestone – 43 [Anjunabeats] velice soldiní track v klasickém novodobém Anjuna/Enhanced stylu 7+/10
06. Luke Bond & Omnia – Reflex [Armind] opravdu zajímavé propojení obou soundů 7+/10
07. M.I.K.E. Push – Starcraft [Coldharbour] starého MIKEa bych v tom ani já nepoznal, docela pěkný summer track, ale pryč jsou ty časy starého Push soundu 7+/10
08. Denis Kenzo & Sarah Russell – Can You Hear Me [How Trance Works] track, který je vyloženě o těch vokálech, pro mě trochu nevýrazné, ale jnak fajn 7/10
09. Alexander Popov – Olympus [Armind] typická Gaiovina, sice povedená, ale už toho soundu začíná být dost 7+/10
10. Heatbeat & Chris Schweizer – Cell [Armada Trice] typická navrzlotina…vrtačky, zdimadla a nechybí ani jump hláška 5/10
11. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You (Mark Sixma Remix) [Armind] originál jsem nakonec minule dost podcenil, ale remix je teda docela srajda, to už raději ten orig 🙂 5/10
12. Andrew Rayel & Jwaydan – Until The End (MaRLo Remix) [Armind] 7+/10
13. Tomac – Gabrielle [FSOE Excelior] příjemný pomalejší track 7+/10
14. Faruk Sabanci – Albino [Armada] chytlavá klubová střela 8/10
15. NoMosk & Roman Messer feat. Christina Novelli – Lost Soul (Cold Rush Remix) [Suanda Music] mám raději upliftí sound od Cold Rush, tohle je typickej Beat Service sound 7/10
16. Sied van Riel & Radion6 – Warpdrive [Armind] [Tune of The Week] svižná klubovka/bigroomovka se solidní melodií 7+/10
17. Rodg – Lantau [Statement!] [Progressive Pick] RodG dělá hodně zajímavej a kvalitní progressive, opět fajn 7+/10
18. Costa – Lost In The Wind [FSOE] summer lážo plážo track 7/10
19. Bjorn Akesson – Shadows [FSOE] konečně taky nějakej Akesson , kterej se dá poslouchat, pořád to má ale daleko k takovým trackům jako Perfect Blue 7+/10
[b]20. Paul van Dyk & Mark Eteson feat. Tricia McTeague – Heart Like An Ocean (Aly & Fila Remix) [VANDIT] úžasná vokálovka, která rozhodně není nijak komerčně mířená, skvělé 8+/10
21. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – See The Sun (Dan Stone Remix) [S107] ale no tak pojď mi…asi má nejoblíbenější vokálovka ever v naprosto dokonalém vymazleném Stone remixu 10/10
22. Alan Morris – Cairo [Transistic Records] fantastický track s lehce exo melodií 8+/10
23. Aly & Fila vs. The Thrillseekers – Es Vedra [FSOE] [Future Favorite] krásný uplift s balearic feelem 8+/10[/b]
[b]24. Solarstone – Shield, Pt.1 (ReOrder & Standerwick pres. Skypatrol Remix) [Magik Muzik] jejich typickej sound, kterej jsem si docela zamiloval 9/10[/b]
25. Para X – Temple Of Light [Monster Pure] dost dobrá, netradiční melodie 8/10
26. Driftmoon – Lights Will Guide You Home [WAO138] opět docela zajímavá netradiční melodie, na někoho může působit lehce cheesy 8/10
27. Aly & Fila feat. Aruna – The Other Shore (Fady & Mina Remix) [FSOE] další příjemná vokálovka, která netlačí na pilu 8/10
[b]28. RAM & Susana – Someone Like You (RAM & Standerwick Remix) [RAM] ten breakdown v tomhle tracku je pekelně dlouhej, ale to co pak následuje je pure bliss, euforie až na prdeli…9/10[/b]
29. CRW – Feel Love (Omar Sherif & Andres Sanchez Rework) [Nukleuz] solidní předělávka staršího hitu 8/10
[b]30. Abstract Vision & Aimoon – #energy [WAO138] masakr ve stylu Photographera 9/10
31. Standerwick feat. Jennifer Rene – All Of Us [FSOE] euforická šleha, opět husina až v podkoulí 9+/10[/b]
33. Giuseppe Ottaviani & Sied van Riel – GoRiel (JOC Deconstruction) [RIELISM] [Trending Track] nekompromisní techy mrda 8/10
34. Ronald van Gelderen – This Way (Rank 1 Remix) [High Contrast] [ASOT Radio Classic] trochu méně známá klasika, progressivnější sound 8/1011. 5. 2015 v 12:03 #217166Anonymní uživatel
NeaktivníSem tam mi to trochu trvá než se k tomu dostanu…takže to sem někdy dávám s menším zpožděním…ale asi nikdy nepřestanu 😀 nezbavíte se mě 😀
25. 4. 2015 v 4:40 #217112Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Qasot 710.[/b]
01. Gareth Emery & Alastor feat. London Thor – Hands [Garuda] už jsem měl připravené, že je to tuctová popina, ale ta melodie ve stylu jeho remixu pro Kosmíče je docela fajn, celkově ale hodně cheesy a až příliš rozjuchaný track 7+/10
02. Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You [Armada] [Tranding Track] jo, proč asi byl tento track nejdiskutovanější? protože lidi psaly věci ve stylu how on earth… 🙂 5/10
03. Jochen Miller feat. Hansen Tomas – A Million Pieces (KhoMha Remix) [Armada Trice] Khomhu jsem měl zažitého jako dark bigroomaře, tohle je ale čistá popina, něco jako první track 6/10
04. Dawn – The Truth We Can’t Escape [ASOT] seriozmější track s povedenýma vocal chops 8/10
05. Omnia & Luke Bond – Reflex [Armind] docela typická Omniovina, i luke tam jde hodně slyšet, fajn track 7+/10
06. Alexander Popov – Olympus [Armind] [Tune of The Week] další jasná Gaiovina, tahle mi přijde docela i protivná 6+/10
07. Feel & Sarah Shields – Hero (Formal One Remix) [How Trance Works] vcelku tradiční trousy track s netradičním nalomeným beatem 7/10
08. Paul van Dyk & Genix – For You [Ultra] docel typický track pro Genix, naprosto fantastický breakdown…climax je už pak takový docela tradiční 8/10
09. Daniel Kandi pres. Timmus – Still Alive [ASOT] dobré, skvělé, i když v podstatě je to taková slabší kopie Symfonici 8/10
[b]10. Gaia – In Principio [Armind] 8+/10[/b]
11. Armin van Buuren pres. Gaia vs. Simon O’Shine – J’ai Envie De Astral 19 (LokoZur Mashup) an nevím co s tím, prostě mashup
12. Eric Prydz – Generate (Talla 2XLC vs. Cold Blue Uplifting Rework) track je trochu popohnatý a beaty šlapou pod dozorem Cold Blue…track taky dostal zcela novou melodii, která je ok 8/10
13. Marcel Woods – Advanced (MaRLo Remix) [High Contrast] to nechceš…3/10
[b]14. Arty – Hope (Airbase Remix) [Flashover Trance] tohle je ale ovšem naprosto fantastický remix, minule možná lehce nedoceněný 9+/10
15. Photographer feat. Susana – Find a Way [How Trance Works] [Future Favorite] naprostá klasa, perfektní vokály doplněné o skvělou a údernou melodii…co dodat, prostě Photographer…9+/10[/b]
16. Moonbeam & Indifferent Guy feat. Eva Pavlova – Follow Me [Black Hole Recordings] [Progressive Pick Start] zvukově tradičně vymazlený track, překvapivě i docela trancy i přes pomaljší beat 8/10
17. Dave Neven – Drifter (Max Freegrant Remix) [Coldharbour] docela překvapivý dělostřelecký drop, good 8/10
[b]18. Russell G – Sacred [Monster Pure] pěkný uplift s lehce oldschool Activa soundem a ten já moc rád 8+/10[/b]
19. Mark Sherry & Clare Stagg – How Can I (Solis & Sean Truby Remix) [Outburst] asi mám raději trochu energičtější originál 7+/10
20. Bobina – Invisible Touch (Aly & Fila Radio Mix) [Black Hole Recordings] ničím překvapivý remix, prostě tak nějak podle očekávání solidní 8/10
21. Radion6 & Sarah Lynn – A Desert Rose [RNM] to není vyloženě uplift, spíše popohnaný proglift trochu komerčnějšího zaměření 7+/10
22. Sunlight Project – You Are Not Alone [AEZ Recordings] příjemný, veselý uplift 8/10
[b]23. RAM & Susana – Someone Like You (RAM & Standerwick Remix) [RAM] hodně dobrý vyliftěný remix, i když ten dlouhý breakdown tam je furt 8+/10
24. Peter Steele – Mantra [Pure Trance] melodie trochu ve stylu Orkidea, ale v upliftím podání 8+/10
25. Aly & Fila vs The Thrillseekers – Es Vedra [FSOE] zajímavé propojení dvou velikánů dopdlo podle očekávání výborně…spíše relaxační track 8+/10[/b]
26. Andrew Rayel – Latifa (Ahmed Romel Remix) [Armada] určitě lepší než originál solidní upliftí předělávka 7+/10
[b]27. Dimension – Origami (Adam Ellis Remix) [Flashover] moc změn tam nenastalo…jen je to prostě vyupliftěná verze, skvělá alternativa 9/10[/b]
28. Rick Pancotti & Digital Dreamerz – Perception (Giuseppe Ottaviani On Air Mix) [GO On Air] docela klasické Otta sound, pěkná a jednoduchá veselá melodie 8/10
[b]29. Second Sun – Empire (Alan Banks Remix) [VANDIT] wow, hodně povedená 140ková předělávka této klasiky 8+/10
30. Abstract Vision & Aimoon – #Energy [WAO138] Abstracti hodně pochytili od Photographera…je to naprosto typický Photo track 9/10
31. Jordan Suckley – Who Cares? [Damaged] Jordan a jeho hodně typický whoomping drop s psy-zučíky 8+/10
32. Standerwick feat. Jennifer Rene – All Of Us [FSOE] euforická upliftí jízda 9/10
33. Sam Jones & Will Rees – Oversight [Kearnage Recordings] náklep z minula 9/10
34. Giuseppe Ottaviani & Sied van Riel – GoRiel (John O’Callaghan JOC Deconstruction) [Rielism] naprosto masivní techy masakr…Victims styl…8+/10
35. Simon Patterson – Us [Reset] [ASOT Radio Classic] úplně vzorový uplift s fantastickou melodií 10/10[/b] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.