TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Praskot 687.[/b]

01. Cosmic Gate & Kristina Antuna – Alone (Maor Levi Remix) [WYM] určitě posluchatelná trousy vokálovka, není to ale typ tracků které v současnosti vyhledávám 6/10
    02. Keyworth pres. BRKFST – RAZE [Old Fresh] docela originálně pojatý track, těžko říct jestli v pozitivním smyslu 6+/10
    03. Capa – Digits [Zero Three/Toolroom] příjemná melodická vokálovka 8/10
    04. Vitodito – Salty (Solid Stone Remix) [Infrasonic] serioznější progresivní track 8/10
    [b]05. Above & Beyond feat. Zoe Johnston – We’re All We Need [Anjunabeats] [Future Favorite #1] ale jo, je to fajn 8+/10[/b]
    06. Eleven.Five & Meyce – Explanation (Sound Quelle Remix) [Silk Royal] tak trochu typickej trousy sound, kterým se prezentuje třeba label enhanced 6+/10
    [b]07. Illuminor – Stay [Always Alive] vokály nemusejí někomu sedět, ale melodicky je to paráda 8+/10[/b]
    08. Betsie Larkin & Andy Moor – Not Afraid (Somna Remix) [AVA] slabé, oproti originálu 6+/10
    09. Ost & Meyer with Ronski Speed & Cate Kanell – Fortress [Essentializm] breakdown super, drop jde do vrtačky 7+/10
    10. Yves De Lacroix & John Evans feat. Lokka Vox – Ashamed (Fabio XB Remix) [In Trance We Trust] přijatelný bigrumáček 7/10
    11. Dennis Sheperd & Sylvia Tosun – We Are [A Tribute To Life] ucházející zpívánky, docela chytlavé 7+/10
    12. DoubleV – The Gate [IHU] napínavý exo breakdwon, po něm už ale typickej bigroom sound alá Gravell 6/10
    13. Juventa feat. Kelly Sweet – Superhuman (Willem De Roo Remix) [free download] vokálovka, která ničím nevybočuje 6+/10
    14. Ruben de Ronde feat. Aelyn – She’s Already Gone (LTN Remix) [STATEMENT!] to samé, nic moc mi to neříká, jednou poslechnu a tím to pro mě zhasne 6/10
    15. Porter Robinson – Fellow Feeling (Faruk Sabanci Bootleg Remix) [CDR] hoslový breakdown fajn, pak už ten typikej vrčák 6+/10
    16. Andrew Rayel – 550 Senta (Alexandre Bergheau Remix) [Armada] pro mně spíše nudný, ucajdaný remix 5+/10
    17. Nhato – Aurora [FSOE Excelsior] vrčící sytnhs strikes back 6+/10
    18. Beat Service – Spark [Beat Service Audio] BS pomalu ale jistě přechází na trouse, i když ho dělá docela inteligentně 7+/10
    19. Arisen Flame – Redemption [ASOT] mě tyhle Gaiovité bigroomy moc neříkají 6+/10
    20. Antony Waldhorn – Symphonica [Driftmoon Audio] [Tune of The Week] v podstatě to samé 6/10
    21. Miroslav Vrlík & ReOrder – Parallels [Monster Tunes] Vrkič? ale no tak Amirine 😀 jinak fajn easy-going uplifter 8/10
    [b]22. RAM & Stine Grove – RAMore [RAM Muzik] 8+/10[/b]
    23. Andy Hope – Santeria (Ronski Speed Remix) [Maracaido Records] sice jsem rád, že se RS vrací k liftu, ale melodicky mi tenhle až tak nesedl 7+/10
    [b]24. ReOrder & Ian Standerwick pres. SkyPatrol – Skyres [FSOE] [Future Favorite #2] typickej Skypatrol sound 8+/10[/b]
    [b]25. The Thrillseekers – Find You (Ferry Tayle Remix) [Adjusted Music] hodně dobře nakupnutý remix, výborná alternativa k pomalejšímu originálu 9/10[/b]
    26. Dreamy – Defender [Monster Force] Dreamy hodně zapracoval na svém soundu, už to je na na úrovni 8/10
    27. Angelique – Being (Cold Rush Remix) [Above All Records] zajímavě zpracovaný techy-trance 8/10
    [b]28. Nu NRG – Freefall (Akira Kayosa & Hugh Tolland Mix) [VANDIT] jo tak to se povedlo, origimál skoro zbožňuji a tenhle remix rozodně nic nepokazil, výborné 9+/10
    29. TrancEye pres. Electronic Dreams – Good Morning Sunshine (2014 Mix) [Redux] hodně našláplý energický remix 9/10[/b]
    30. Glynn Alan & Dave Wright – Curve [Discover White] další rychlopalba 8/10
    [b]31. PPK – Resurection (Space Club Mix) [Perfecto] [ASOT Radio Classic] melodie je skoro až unikátní a vzácná 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Kasot 685.[/b]

01. Deadmau5 – The Reward Is Cheese (Fehrplay Remix) [Rising Music] klidnější a hlavně inteligentní progressive, i když spíše house 7+/10
    02. Ferry Tayle feat. Sarah Shields & Ludovic H – The Most Important Thing (Cold Rush Remix) [Always Alive] parádní remix od Cold Rush, pomalejší, ale melodický a krásný 8/10
    03. Armin van Buuren – Save My Night (Mark Sixma Remix) [Armind] za to tohle je opravdu nádhera…3/10
    04. Nic Toms – You Are [Statement!] fajn veselejší trousík 7/10
    05. Driftmoon – Stronghold [Driftmoon Audio] pěkný breakdwon a docela chytlavá melodie, pojetí je ale také lehce trousy 7+/10
    06. Ahmet Atasever – Traversing [Black Hole] další melociky povedený track 7+/10
    07. Heatbeat & Quilla – Secret [Armada] navrzlejší, ale docela vkusná vokálovka 7/10
    08. Markus Schulz & Klauss Goulart feat. Paul Aiden – Fireworks (Ferry Corsten Remix) [Coldharbour] vokálově pro mně zcela nezkousnutelné, melodicky je to ok, celkově je to ale strašně cheesy 5/10
    09. Lange – Imagineer (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Lange Rec.] meodicky skvělý track, ale gradace je taková…do prázdna 7+/10
    [b]10. Lange – Our Brief Time In The Sun (Protoculture Remix) [Lange Rec.] fantastikcý remix, který originálu dodává zcela novou melodii 9/10[/b]
    11. Solid Stone vs. Solis & Sean Truby – Mantra [Interstate] skvělý, trochu monumentální progressive 8/10
    12. Ben Nicky & Thomas Mengel feat. Sue McLaren – Heart Go [VANDIT] na Nickyho docela pomalý track, navíc vygradoavný do techy dropu se spoustou efektíků, zajímavé 7+/10
    13. Genix – Lux [VANDIT] [Tune of The Week] určité pasáže jsou fajn, ale jinak je to docela trousovina 7+/10
    [b]14. The Thrillseekers – Find You [Adjusted] nádherný relaxační a magický trance, jen zavřít oči 9/10
    15. Simon O’Shine – Into The Unknown [CDR] wow takhle se to dělá, když se to chce udělat troch jinak…trochu ve stylu Gaia…skvělý, šlapavější proglifting se strašně chytlavou a záživnou melodií, která se postupně vyvíjí 9+/10[/b]
    16. Faruk Sabanci – Ruya [ASOT] známe, ok bigroom 6/10
    17. Dan Thompson – Chronicle [ASOT] známe, ok symfo bigroom 7/10
    18. Paul van Dyk, Jessus & Adham Ashraf feat. Tricia McTeague – Only In A Dream (PvD Club Mix) [VANDIT] fajn vokálová razehřívačka, pak už to ale tak zajmavé není a v tracku se nic moc zajímavého neděje 7+/10
    [b]19. Magnus – Velvet (Activa Remix) [Perfecto – free download] wow, tohle je jenom free?? naprosto promakaný psy-trancový ponurejší dreamy track 9/10[/b]
    [b]20. Ciaran McAuley – It Doesn’t Rain Forever (Giuseppe Ottaviani Fix) [GO On Air] euforické, vzletné…optimistické liftění 9/10[/b]
    21. Abstract Vision – Drive [Armada] ve stylu aktuálních 140tek….hodně povedené, i když znám i o něco lepší 8/10
    22. Flynn & Denton feat. Audrey Gallagher – Say My Name (A&Z Remix) [Subculture] tak trochu profláklá hitovka ve výborném upliftím remixu 8/10
    [b]23. RAM & Stine Grove – RAMore [Grotesque] [Future Favorite] bez toho orchestra breaku by to asi bylo lepší, jasnej hit 8+/10[/b]
    24. Bobina – Winter (Simon O’Shine Remix) [Black Hole] dlouhatánský breakdown, dramatický breakdown, poprvadě melodicky nic moc pro mě, ale…je to kvalitní, taže objektivně 8/10
    [b]25. Jordan Suckley – Contaminated (Adam Ellis Remix) [Damaged] skvělý remix, který trochu více zdůtraznil skvělou melodii, líbí se mi jak se melodie ještě párkrát do tracku ke konci vrací 9/10
    26. The Noble Six & Chris Metcalfe – Ocean Avenue [Subculture] naprosto úžasný dreamy trance jak za starých časů od Otavianniho nebo Dyka…tohle ID jsem hledal několik měsíců 10/10[/b]
    27. Matt Bowdidge – Yamba [Tytanium] veselá juchačka, možná až trochu moc, ale pěkné 8/10
    [b]28. First Sight – Neurosis [Monster Force] zase trochu serioznější a agresivnější 140ka, to mi sedí o stupínek více 8+/10[/b]
    29. Dreamy – You Said You Promised [Liquid Energy Digital] Dreamy se postupně zlepšuje, pamatuji si jako ještě docel béčkaře, tohle zní ale na úrovní docela, fajn 140ka 8/10
    [b]30. Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream [Coldharbour] [ASOT Radio Classic] a zpět zase k dreamy trancu, super klasika 9/10

Asot 686.[/b]

01. Above & Beyond feat. Zoe Johnston vs. Olive – We’re All We Need vs. You’re Not Alone (Armin van Buuren Mashup) [CDR] Líbí se mi originální track od AB…naléhavé vokál, magická melodie, jen trochu pomalejší rytmus…ale jinak…tenhle mashup…řeknětě mi??? dělá si tu někdo prdel??? nejhorší mashup všech dob, falešný, totálně do sebe nezapadící…smrt všem mashupům, nenávidím je…0/10
    02. Zuubi – Uzume [Elliptical Sun Melodies] jedečn z těch tracků, který se příjemně poslouchá, páč je velmi melodický, ale nezaujal atolik, abych se k němu s radostí vrátil 7/10
    03. Tenishia & Susana – Never Let You Down [RNM] vokálově dobré, melodicky a zvukově spíše takové standartní, nic z čeho bych se posadil na pytel, ale fajn 7+/10
    04. Dash Berlin & 3LAU feat. Bright Lights – Somehow [Mainstage Music] disko trisko 4/10
    05. Super8 & Tab – Clairvoyant [Anjunabeats] ono to v nich furt je, melodicky úžasné, ale prostě ten trouse beat..ach jo…8/10
    06. Ost & Meyer, Ronski Speed, Cate Kanell – Fortress [Essentializm] moc pěkný melodický vocal breakdown, ale proč pak ta vrtačka? 7+/10
    07. Heatbeat & Chris Schweizer – The Beast [Armada] srajda, hodící se na Magnetic 3/10
    08. Heatbeat & Chris Schweizer – Nasty [Armada] lepší, melodicky trochu typická Heatbeatovina, jinak je to taky vrtačka 5/10
    09. Heatbeat & Bjorn Akesson – Pharaon [Armada] namáklej exotickej breakdwon a pak si předastavte ten nejšitovější sound, který může přijít…a on opravdu přijde 4/10
    10. Ferry Tayle feat. Sarah Shields & Ludovic H – The Most Important Thing (Willem de Roo Remix) [Always Alive] Colr Rush remix se mi minule líbil asi víc
    11. Armin van Buuren – Save My Night (Mark Sixma Remix) [Armind] jdětě s tím do řiti 🙂 3/10
    12. Yang – 9 Dragons [Lange] podobných vrčících tracků je strašně moc 6/10
    13. Genix – Lux [VANDIT] trousík z minula 6+/10
    14. Markus Schulz – Seven Sins (Transmission 2014 Theme) [Coldharbour] letos solidní hymna, hlavně je zapamatovatelná 8/10
    15. Driftmoon – Stronghold [Driftmoon Audio] známe, breakdown se líbí 7+/10
    16. Faruk Sabanci – Ruya [ASOT] už nééé po 4té za sebou..6/10
    [b]17. The Thrillseekers – Find You [Adjusted Music] a tohle zase jooo 🙂 9/10[/b]
    18. Arisen Flame – Redemption [ASOT] [Tune of The Week] taková typická Arminovina no…7/10
    19. Dart Rayne & Yura Moonlight feat. Sarah Lynn – Silhouette (Afternova Remix) [CDR] dobrý pokus, ale Allen and Envy remix neožné jentak zkolit 7/10
    20. Adam White – Ballerina (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED Remix) [CDR] originál nemám moc naposlouchaný, ale je to pěkný, dramatický trance 7+/10
    21. Lange feat. Susana – Risk Worth Taking (Adam Ellis Remix) [Lange] ten první, vrtačkový drop se mi teda nelíbí, druhý už parádní 7/10
    22. 3DW – Centraal [Outburst] dobrej techy nášup 7+/10
    23. Paul van Dyk, Jessus & Adham Ashraf feat. Tricia McTeague – Only In A Dream (PvD Club Mix) [VANDIT] já z toho až tak odvařen jak Armin nejsem, ale dobrý 7+/10
    [b]24. James Rigby – Night Owl [Kearnage] to je mnohem lepší, skvělej, čistej trance 8+/10
    25. Paul Rigel – Far Away [Blue Soho] Rigel je takovej talentík, který je tak trochu opomíjen, jeho předchozí EP The Key Of The Universe bylo jedno z nejlepších děl letos, tohle je také úžasné 9/10[/b]
    26. Bobina – Winter (Simon O’Shine Remix) [Magik Music] známá dramatina z minula 7/10
    27. ReOrder & Ian Standerwick pres. SkyPatrol – Skyres [FSOE] líbí se mi jak si tento projekt drží svůj nezaměnitelný sound…8/10
    [b]28. Allen Watts – Recharge [Edge EDM] u některých tracků už od prvních tonů poznáte že to bude nášup…to je ten případ 9/10
    29. Orkidea – Purity (Sneijder Remix) [Pure Trance Recordings] ta melodie předělaná do supersaw je dělo 8+/10[/b]
    [b]30. Neelix – Coloured Light (Simon Patterson Remix) [Spin Twist] wow to je docela masakr, našláplé psýčko 8+/10
    31. Smuel & Choopie – Sunrising [In Trance We Trust] [ASOT Radio Classic] to není moc profláklá klasika, ale je zajímavá 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Puchot 684.[/b]

01. Nic Toms – You Are [Statement!] nenáročný happy trousing 6/10
    02. Denis Kenzo & Sveta B. – Deep In My Heart [Armind] pěkná a trochu serioznější vokálovka 8/10
    03. Gareth Emery feat. Gavin Beach – Eye Of The Storm (LTN Remix) [Garuda] sýrovitá vlezlá vodrhovačka 4/10
    04. Heatbeat & Avenue One feat. Jaren – Left Standing [Armada Captivating] překvapivě velmi vkusná vokálovka, kde není vrzu mnoho 8/10
    05. Dan Thompson – Chronicle [ASOT] [Tune of The Week] bigrůmárna, kterých je opravdu mnoho, určitě patří do těch lepších, ale přesto…6/10
    06. Dimension – Centinela [Monster Force] dobrej drive, skvělá melodie. lehce vrčící, ale ok…8/10
    [b]07. The Thrillseekers – Find You [Adjusted Music] další špičkový trance od majstra…skvělé, spíše relaxační 8+/10[/b]
    08. OneBeat – Insignia [AEZ] našláplý proglift jak se patří 8/10
    09. Armin van Buuren – Hystereo (KhoMha Remix) [Armind] trochu více růmový remix 7/10
    10. New World Punx – Torque [Black Hole] to je ale přeci hrůza, na to kdo to složil……5/10
    11. Steve Nyman & Paulina Dubaj – The Loneliest Place (Arisen Flame Remix) [Amsterdam Trance] solidní, ale pro mě ničím vyjímečný clubby track 6+/10
    12. LTN – Ending The Wisdom [CDR] Gaiovitej bigrumec, nuda 5/10
    13. Lence & Pluton – Faster Than Light [Digitized] zajímavá, spíše happy melodie a celkově fajn track 8/10
    14. Alex M.O.R.P.H. – Sacred Heart [VANDIT] klasická upliftí melodie, ale sound je spíše takovej pohodovější, bpm mírnější, celkově pěkné 8/10
    [b]15. Simon O’Shine & Sergey Nevone – In Spite Of Everything [CDR] [Future Favorite] emotivní nášup a vítěz, na kterého jsem pyšný 9/10
    16. WeAreAliens – Outcast (Giuseppe Ottaviani Fix) [GO On Air] ale tohle ovšem..je tak trochu old-school trance nálož, výborný 9+/10[/b]
    17. Allen & Envy with Katty Heath – I Wasn’t The One (Michael Retouch Remix) [How Trance Works] veselá, možná až lehce cheesy vokálovka 7+/10
    [b]18. Lee Osborne & Roxanne Emery – Safe In The Sky [Monster Pure] o něco lepší track, energetičtější pojetí 8+/10
    19. RAM & Stine Grove – RAMore [Grotesque] hitovka od prvního poslechu, výborné 8+/10
    20. Dennis Pedersen & A.R.D.I. – Remember [Always Alive] velice silná melodie, isnpirovaná trackem Perfect Match 8+/10
    21. Aly & Fila – Altitude Compensation [FSOE] poklidnější a docela dreamy track, líbí se mi 8+/10[/b]
    22. Flynn & Denton feat. Audrey Gallagher – Say My Name (A&Z Remix) [Subculture] moc pěkná vyliftěná verze a hodně vlezlé vokály 8/10
    23. Fady & Mina feat. Roomi Cage – Don’t Wait [FSOE] další vokálovka, další fajn track 8/10
    [b]24. Sean Tyas & Giuseppe Ottaviani – Plan B [Black Hole] příjemný euforičtější upiftík od této megadvojice 9/10
    25. ReOrder – Arrakis [Edge EDM] hodně úderný sound v hlavní melodii, super 9/10
    26. UCast – Tanity [Tytanium] masívní a řízný uplifter 9/10[/b]
    “Armin Anthems” Top 5: – pořadí je trochu postavené na hlavu, tak jako celý sučasný EDM svět
    [b]27. (05) Armin van Buuren – Blue Fear [Cyber Rercords] 9/10[/b]
    28. (04) Armin van Buuren – Ping Pong [Armind] 7/10
    29. (03) Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up On Love [Armada] 7+/10
    30. (02) Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In and Out of Love [Armada] 8/10
    31. (01) Armin Van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like [Armada] 6/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Buchot 683.[/b]

01. Denis Kenzo & Sveta B. – Deep In My Heart [Armind] [Tune of The Week] relaxační, kytárková balearic vokálovka a docela typický track pro toto kombo 8/10
    02. Franz – Full Eclipse [Alter Ego] trochu deep progresivní nálož, dnešní Asot začíná nadějně 7+/10
    03. Fon.Leman – Cerberus [Enhanced] jeden z mála Enhanced tracků, co nezní jako Enhanced 😀 ale stejně je to mírná vrzanice, i když zvukově docela zajímavá 7+/10
    04. ilan Bluestone – Snapdragon [Anjunabeats] docela příjemná melodie, i když lehce monotoní, cekově fajn 7+/10
    05. Armin van Buuren – Hystereo (KhoMha Remix) [Armind] docela krutopřísná bigroom předělávka, nečekal bych že mě to docela zaujme 7+/10
    06. David Gravell – Supernova [Mainstage] sice uznávám že má svůj charakterisctický sound, ale mě ten sound až tolik nebere a přijde mi to furt dokola jak kolotoč 6/10
    07. Tucandeo feat. Molly Bancroft – Awake [Amsterdam Trance] docela kvalitní, nekomerční vokálovkas 7+/10
    08. Denis Sender & Esmee Bor Stotijn – My Witness [Essentializm] melodicky se i to příliš nelíbí, je to taková ta typická symfo Gai bigrůmárna 6+/10
    09. Adam Szabo & Willem de Roo – Stingray [Always Alive] solidně šlapající progliftík, asi něco podobého jsem i čekal 7+/10
    10. Dan Dobson – Reminition [Interstate] pěkný a docela energický proglift 7+/10
    11. Alpha Force – Back In Time (Iversoon & Alex Daf Remix) [Suanda Music] tahle trojice producentů je docela záruka kvality, potvrzuje se to i tímto trackem, hlavní melodie je možná až zbytečně moc agresivní a klubová 8/10
    12. Alex Di Stefano – Escape From The Past [Outburst] skvělá supersaw trance melodie, drop je ale techy 8/10
    [b]13. Purple Stories – Inevitable [Coldharbour] projekt který se soustředí na destukci klub§ a opět je to docela šleha 8+/10[/b]
    14. Bobina – Winter [Black Hole] [Future Favorite] krásné pianko 7+/10
    15. MaRLo – Barracuda [ASOT] Marlo si taky jede to svoje, ale pravdou je, že tohle je lepší než cokoliv jiného od něj v poslední době 7/10
    [b]16. Red Carpet – Alright (Mark Landragin & James Rae Remix) [CDR] hodně povedenej remix této klasiky 8+/10[/b]
    17. Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet Another Day (Dreamy Emotional Remix) [CDR] klasika, kterou jsem nikdy moc nemusel a remixér, který rozhodně nepatří mezi producentskou elitu, ale přesto docela povedený trancy remix 7+/10
    [b]18. Simon O’Shine & Sergey Nevone – In Spite Of Everything [CDR] trochu klasické hudby vygradované do opravdu nádherné trance melodie 9/10
    19. Aly & Fila with Ferry Tayle – Nubia [FSOE] omg check those goosebumbs 10/10
    20. Aly & Fila feat. Ever Burn – Is It Love? [FSOE] euforická vokálovka, album bude opravdová lahůdka 8+/10
    21. Aly & Fila – Altitude Compensation [FSOE] poklidnější, ale přesto svižný track 8+/10
    22. Aly & Fila & Skypatrol feat. Sue McLaren – Running [FSOE] další fantasický vocal uplift 9/10
    23. ReOrder – Arrakis [Edge EDM] wow ReOrder se s tím nemaže a mastí si svou trancovou cestu 9/10
    24. Dan Stone – Proteus [Digital Society] úžasný uplifting, tak to má vypadat 9+/10[/b]
    25. Paul Webster & McAree & Clancy – Happy Ending [Fraction] veselý a hravý je Paul Webster v tomto tracku 8/10
    [b]26. Lee Osborne & Roxanne Emery – Safe In The Sky [Monster Pure] skvělé, možná bych to tedy bral spíše bez vokálů, ale jinak super 9/10[/b]
    27. UCast – LAX [WAO138?!] Tanity je podle mě mnohem lepší track, ale i takdobré 8/10
    28. Ilse De Lange – The Great Escape (Armin van Buuren Remix) [ASOT Radio Classic] to už je tohle klasika? No ale proč ne…je to dobrá ukázka toho že i pomalejší track může být trancy 8/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Pukot 682.[/b]

01. Armin van Buuren – Hystereo (Thomas Vink Remix) [Armind] pro mě neznámé jméno, ale je to dost kvalitní progresivní remix, kde z originálu skoro nic nezbylo, což je možná i dobře 7/10
    02. Michael Woods feat. Lauren Dyson – In Your Arms (ilan Bluestone Remix) [Spinnin‘] docela pěkné vokály a hitové ambice, na můj vkus je to ale přeci jen trochu komerční 7+/10
    03. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – Let Go [Anjunabeats] lepší než jejich poslední produkce ale pořád je to spíše průměrné, oproti jejich zlaté éře 7+/10
    04. Paul Oakenfold & Cassandra Fox – Touch Me (Beat Service Remix) [Armada Captivating] trouse remix, pro mě docela zbytečnost 6/10
    05. Julian Jeweil – Air Conditionne (Dart Rayne & Yura Moonlight Remix) [CDR] remix, který rozhodně nedělá výbornému originálu ostudu, temnější sound…8/10
    [b]06. Betsie Larkin & Andy Moor – Not Afraid [AVA Recordings] takhle se dělá nevlzelá, nekomerční vokálovka na úrovni, líbí se mi i to oldschool trancy pojetí 9+/10[/b]
    07. Dart Rayne & Yura Moonlight – Razor [ASOT] typická dnešní vrzačka, i když drop má docela drive…6/10
    08. Nikolay Kempinskiy feat. Love Dimension – New Era (Puma Scorz Remix) [Trance Temple] [Future Favorite] docela překvapivý vítěz, pro mě spíše jen průměrnější posmutnělý track 7/10
    09. Bobina – Winter [CDR] pěkný klavír, následovaný docela slušnou Gaia-like melodií 7+/10
    10. Tommy Johnson – Son Of Light [ASOT] track s chytlavou melodií z minula 7+/10
    [b]11. Ben Gold feat. Christina Novelli – All Or Nothing [#Goldrush] hitovka ve stylu Concrete Angel, je to vlezlé, ale zabírá to, přiznávám se 8+/10[/b]
    [b]12. Denis Kenzo & Jilliana Danise – Will Be Forever [How Trance Works] hodně podobné jako Omnia remix k Rise Again, velice dobrý šlapající proglift 8+/10[/b]
    13. Antony Waldhorn – Pirate Bay [Lange] sice je to kopie již známých Pirátů, ale tak nějak je to docela i chytlavé 7+/10
    14. Behind The Sunset – Actus Secundus (Arisen Flame Remix) [CDR] kombiance Gaia sundu a tracku Brute, mě tenhle typ trance bigrůmovek nebere, jinak asi fajn 7/10
    [b]15. Luigi Lusini & Starchaser feat. Molly Bancroft – All I Want (Ultimate Remix) [Infrasonic Pure] tohle je ale přesně moje kafe, i když je Ultimate sound pořád stejný, tak vždy vykouzli neskutečnou melodii 9+/10[/b]
    16. O.B.M Notion – A Virtual Flight [Alter Ego] klasickej a docela rozpoznatelnej OBM sound, pěkná melodie 8/10
    17. Talla 2XLC – In Silence [Liquid] no asi bych čekal více, hlavně to není typciký oldschool uplift, spíše současný proglift 7+/10
    [b]18. Onova – Platitude (Allen Watts Remix) [Monster Pure] skvělá předělávka už tak fantastcikého origoše 9/10[/b]
    19. Fady & Mina feat. Romi Cage – Don’t Wait! [FSOE] velice pěkná a záživná melodie 8/10
    20. UCast – LAX [WAO138] [Tune of The Week] svižný uplift s lehce drama melodií, prostě něco pro Armina…8/10
    [b]21. UCast – Tanity [Tytanium] pro mě lepší track, kterej má mnohem větší odpich, dobrej nášup 9/10[/b]
    22. Giuseppe Ottaviani & Alana Aldea – In This Together (Jordan Suckley Remix) [Black Hole] popravdě ten drop je docella šlapačka zelí, jinak fajn 7+/10
    23. Menno de Jong feat. Aneym – Your Heaven [In Trance We Trust] velice příjemní, taková light uplift 8/10
    24. Allen & Envy & Elle de Graaf – The Long Run (Allen Watts Remix) [Amsterdam Trance Records] optě drop styl vrtačka, to já moc nemusím, jinak ale super vokály 7/10
    [b]25. Aly & Fila – Altitude Compensation [FSOE] skvělý dreamy track od Alíků, album bude hodně nabušené 8+/10[/b]
    [b]26. Dennis Pedersen & A.R.D.I. – Remember [Always Alive] posmutnělý uplift alá Perfect Match….takže Kandi styl 8+/10[/b]
    27. Phil Taylor – Tabula Rasa [Monster Force] fajn uplift, ke kterém us e určitě ještě s chutí vrátím 8/10
    [b]28. Matt Darey feat. Marcella Woods – Beautiful [Incentive] [ASOT Radio Classic] wow docela zapomenutej track, ty vokály….bomba, tohle mám snad ještě někde na kazetě nahrané z rádia 😀 9+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Prasot 681.[/b]

01. Paul Oakenfold & Cassandra Fox – Touch Me (Mike Koglin 2.0 Remix) [Perfecto] překvapivě to není trousárna ani to nijak hrozivě nevrže, ale pro mě zbytečný update skvělého origoše 7/10
    [b]02. Parker & Hanson – Gravity [Anjunabeats] nádherné piánko, ne nádherné, přenádherné 9/10[/b]
    03. Thomas Hayes – Falling [Enhanced Progressive] cheesy trouse, jak jinak, je to enhanced… 5/10
    04. Gregory Esayan – Drawing The Life [Arrival] že by se zae vracely do módy chopppované vokály? pěkný track…7/10
    05. Gareth Emery – Global (Luke Bond’s Big Beat Remix) [Garuda] nepřijde mi to moc jiné od origoše 7/10
    06. Susana – Feel You Here (Beat Service Remix) [RNM] klasickej BS sound, pěkné a docela trancy 8/10
    07. Steve Brian & Johnny Yono – Your Kisses [Euphonic] navrzlej melodickej prog, kterej má ale docela gule 8/10
    [b]08. Dimension – Verano (Original Mix) [Magic Island] nejlepší track z poslední Shahovi kompilačky…a jeden z nejlepších progů letos, prostě krása 9/10[/b]
    09. Nikolay Kempinskiy feat. Love Dimension – New Era (Puma Scorz Remix) [Trance Temple] trochu utahanější Gaiovitá vokálovka 7/10
    10. Mino Safy – Around The Garden (Hazem Beltagui Remix) [Euphonic] pěkné, ale mám raději originál 7+/10
    11. LTN – Ending the Wisdom [CDR] takovej bigrůmec od jinak poklidného LTN projektu?…nic moc teda 5/10
    12. Armin van Buuren – Hystereo (Heatbeat Remix) [Armind] prostě vrzačka no, Heatbeat od své prvotiny Protoculture neudělali už nic co by bylo pro mě zajímavé 4/10
    13. Gareth Emery feat. Gavin Beach – Eye Of The Storm (LTN Remix) [Garuda] komerční popina, wtf ltn?? 3/10
    14. The Thrillseekers – This Is All We Have (Andy Moor Remix) [Adjusted] až příliš poklidné, vytratila se jiskra originálu a chybí mi strašně ta main synťáková melodie 7/10
    15. Paul Thomas pres. Shadow Of Two – Lucir [VANDIT] tempo se razantně zvyšuje, basovka pěkně tepe..výborný šlapavější track 8/10
    16. Klauss Goulart – Absolute Chaos (Tepes Remix) [Coldharbour] hodně chytlavá melodie 8/10
    17. Tommy Johnson – Son Of Light [ASOT] taky velice chytlavá melodie, která se po mě vyloženě sápe 7+/10
    18. Steven Force – Neptune Grass (Denis Sender Remix) [Trance All-Stars]
    19. Aly & Fila vs. Stoneface & Terminal – Universelab [FSOE] hodně pěkný, spíše relaxační track, nic moc akčního 8/10
    20. Lee Osborne – Sky-Dweller [Goldrush] slušný proglift, čekal jsem spíš liftíka 7+/10
    [b]21. Aly & Fila – White Wave [FSOE] [Future Favorite] docela temný track od Alíků a přesto vítězný, good job 9/10[/b]
    22. Rambacy feat. Danny Claire – New Life (Fady & Mina Remix) [Abora] vzletné a vyliftěné na max 8/10
    [b]23. Dennis Pedersen & A.R.D.I. – Remember [Always Alive] [Tune of The Week] smutnější uplift, hodně to připomíná The Perfect Match…8+/10[/b]
    24. Solar Factor – Urban Shakedown (Nivaya Bootleg) [Progrez] velice solidní bootleg, i když orig je orig 8/10
    25. Tangle – I Believe [VANDIT] příjemný liftonoš 8/10
    26. Cold Rush vs. Gareth Emery – Million Dreams (Ben Nicky Mashup) [CDR] Cold Rush sound je skvělý a nepotřebuje žádné vokály 8/10
    27. Jase Thirlwall vs. Lange & Andy Moor feat. Fenja – Freaked Top Of The World (Armin van Buuren Mashup) [CDR] Freaked je skvělý ve svém originálu, proč ho mašupovat…7/10
    [b]28. Markus Schulz pres. Elevation – Clear Blue [Electronic Elements] [ASOT Radio Classic] jojo klasikej starej dobrej Coldharbour prog 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Ashot 680. – 238 spešl[/b]

jen číselně

01. Alexander Metzger – Helicopter Start Intro Engine Mix [Butcher Music]
    02. Yahel – Dune [Addicted2Bass] 7+/10
    [b]03. Yahel & Activa – Samsana [Addicted2Bass] 8+/10[/b]
    04. Critical Choice – Roots [Iboga] 7+/10
    05. Ghost Rider – Be Focused [Blue Tunes] 8/10
    [b]06. Liquid Soul & DJ Dream – Liquid Dream [Iboga] 8+/10
    07. Transwave – Land Of Freedom (Liquid Soul Remix) [Perfecto] 9/10[/b]
    08. Timelock & Side Effects – M-Brain [Spin Twist] 8/10
    09. Bryan Kearney pres. KARNEY – Say Nothing [Kearnage] 7+/10
    [b]10. N2O vs. Cell X – 414 (Davey Asprey Remix) [Monster Force] 8+/10
    11. Aly & Fila – White Wave [FSOE] 9/10[/b]
    [b]12. Paul Oakenfold – Open Your Eyes (Future Antics Remix) [Perfecto] 8+/10[/b]
    [b]13. Cold Blue – Fortitude [Monster Pure] 8+/10[/b]
    14. Jonathan Carvajal – Ten (Sunset & OzzyXPM Remix) [Blue Soho] 7+/10
    15. Vlind – Democracy [Monster Force] 8/10
    [b]16. Luke Terry – Midnight [CDR] 8+/10[/b]
    17. Curtis Young – Last Resort (Fady & Mina Remix) [D.MAX] 7+/10
    [b]18. Sied van Riel & Standerwick – In A Perfect World [Subculture] 8+/10[/b]
    19. Solis & Sean Truby feat. Audrey Gallagher – Skin Deep (Ian Standerwick Remix) [Infrasonic] 8/10
    [b]20. Photographer – Rebound [WAO138] 9+/10[/b]
    21. Delerium – Innocente (Paul Denton & Alex Ryan Rework) [CDR] 8/10
    [b]22. Earth Nation – Alienated (John Askew Remix) [free download] 8+/10[/b]
    [b]23. Fred Baker pres. Iguana – Beautiful Sunshine (James Dymond Remix) [Monster Pure] 8+/10[/b]
    24. Sebastian Brandt vs. Ferry Corsten – Beautiful Repercussion (Will Atkinson Mashup) 8/10
    25. Standerwick & Brian Flinn – Vanaheim [Tytanium] 8/10
    [b]26. Photographer vs. Ellie Lawson – Night Lights A Hundred Ways (Amine Maxwell Mashup) [Always Alive] 9/10[/b]
    [b]27. Talla 2XLC – R.E.D. [Tetsuo] 8+/10
    28. Indecent Noise feat. Noire Lee – Glitches (Matt Bowdidge Remix) [Mental Asylum] 8+/10[/b]
    29. Ferry Corsten – Festival Crash (Talla 2XLC 140 Rework) [Flashover] 7/10
    [b]30. NU-NRG – Dreamland (Chris Metcalfe Bootleg) [VANDIT] 9/10
    31. John O’Callaghan & John Askew vs. Commander Tom – Are Am Eye Stresstest (Armin van Buuren Mashup) [Subculture] 9/10
    32. FKN feat. Jahala – Why (Aly & Fila Remix) [Soundpiercing] [ASOT Radio Classic] 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Uchot 679.[/b]

01. Armin van Buuren – Hystereo [Armind] {taken from ‘A State of Trance at Ushuaia, Ibiza 2014′} sice je to trousárna nejvyššího jkalibru, ale na té melodii je cosi zajímavého…7+/10
    02. Dash Berlin Ft. Roxanne Emery – Shelter (Acoustic Version) [Aropa] {taken from ‘WeAre’} [Future Favourite] již známý cajdáček, rád si ho přeskočím 6/10
    03. Alex M.O.R.P.H. Ft. Natalie Gioia – The Reason (Club Mix) [ASOT] {taken from ‘A State of Trance at Ushuaia, Ibiza 2014′} také již známý, pěkný trak od Morpha 7+/10
    04. Gareth Emery Ft. Christina Novelli – Dynamite (Walden Remix) [Garuda] standartní trousárna, pop originál je pro mně lepší 5/10
    05. Bastian Salbart – Kill Me For The Thrill [High Contrast] docela pěkný a neotřelý progressive 7+/10
    06. Ost & Meyer – Sky Hunter [Always Alive] trousík ale s velice chytlavou melodií, může být…7+/10
    07. Paul Mayson – Faded [Armada] melodie v breakdwonu je na trouse poměry docela fajn, ale jinak je to jen lehce nadprůměrná edmbigroomárna 6/10
    08. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Falling Back (Mark Sixma Remix) [WYM] {taken from ‘A State of Trance at Ushuaia, Ibiza 2014′} po třetí už to nedávám, pryč s tím 4/10
    09. Mark Sixma vs Andrew Rayel Ft Jonathan Mendelsohn – My Shadow Is One in a Million (Armin van Buuren Mashup) srajda všech srajd 2/10
    10. Heatbeat – Buenosaurus [Trice] tohle je taky pěkná šitka…stupidní bigroom 3/10
    11. Chris Schweizer – Here Without You [ASOT] docela dobrej, šlapavější track 7/10
    12. Mohamed Ragab & Double V – Erathia [FSOE Excelsior] impozantní melodie v breakdwonu, trochu pokažená vrčícíma synths…ale jinak super 8/10
    13. Hazem Beltagui & Aneym – Remember Me [Armind] [Tune of The Week] pro mě docela nezáživnej umíráček, asi to není špatný track, ale mě tyhle symfo umíráčky nebaví 6/10
    14. Max Graham vs Corti Organ – FYC 2014 [Re*Brand] podobné jako Evil ID….ale o něco slabší 7/10
    15. Yves De Lacroix Ft. Marell – Destroyves [Lange Rec] výborný track, halových rozměrů 8/10
    16. Heatbeat – Bloody Moon [Armind] známá vrzanica 5/10
    17. Cosmic Gate & Orjan Nilsen – Fair Game [WYM] {taken from ‘Start To Feel’} 7/10
    18. David Gravell – The Last Of Us [Armada Captivate 001] prostě Gravell 6/10
    19. Faruk Sabanci – Alexandria [ASOT] {taken from ‘A State of Trance at Ushuaia, Ibiza 2014′} na Sabanciho hodně dobrej výtvor 7+/10
    20. Arisen Flame – Explorer [ASOT] dobrá, ale moc profláklá věc 8/10
    21. Ayumi Hamasaki vs. Idina Menzel – Let Terminal Go (Armin van Buuren Mashup) hrůza děs 3/10
    22. Cosmic Gate feat. Eric Lumiere vs. Heatbeat – Falling Back Aerys (Armin van Buuren Mashup) taky děsný, pryč s tím 3/10
    [b]23. Aly & Fila & Skypatrol feat. Sue McLaren – Running [FSOE] {taken from ‘The Other Shore’} moc pěkný track s vyťukávanou melodií jak už jsme si u Skypatrol asi zvykli 8+/10[/b]
    24. Markus Schulz – Remember This (Mark Sherry Remix) [Coldharbour] profláklotina 7+/10
    25. Philippe El Sisi & Abstract Vision ft. Jilliana Danise – This Time (WaCh Remix) [How Trance Works] taky již známé 7/10
    [b]26. Mhammed El Alami & illitheas – Horizon [Always Alive] skvělý, velmi vzletný uplift 8+/10
    27. John O’Callaghan feat. Jennifer Rene – Games (Ian Standerwick Remix) [Subculture] fantastický uplift s dávkou energie jako prase 9+/10[/b]
    28. Bryan Kearney & Sneijder – Next Level [Subculture] Proper Order se mi líbil o něco více 7+/10
    [b]29. Photographer – Rebound [WAO138?!] wohooo, to je sound jak víno 9+/10[/b]
    [b]30. Indecent Noise feat. Noire Lee – Glitches (Matt Bowdidge Remix) [Mental Asylum] fajn super-svižná vokálovka 8+/10
    31. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) [Deal Records] [ASOT Radio Classic] výborný remix už tak vynikajícího originálu 9+/10[/b]

Simír
    Člen

ASOT 677 luxusní epizodka, alespoň dle mého gusta. Hlavně ta upliftová jízda v druhé půlce sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Ušot 678.[/b]

01. Dash Berlin & John Dahlbäck feat. Bullysongs – Never Let You Go [Aropa] tohle prostě do Asotu nepatří, komerční taneční pop song s hrozivými vokály 2/10
    02. Aurosonic & Frainbreeze feat. Nina Schofield – Lift You U [Aurosonic Music] daleko serioznější sound, i když jsem slyšel už i lepší Aurosoňáky 7/10
    03. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Blue Sky Action (Grum Remix) [Anjunabeats] slušně provedený progressivní remix, asi nic k čemu bych se osobně vracel, ale i tak zajímavý počin 6+/10
    04. Rodg – Pendejo [Statement] dobrý motiv, docela temný track, mě zaujal 8/10
    05. Dash Berlin & Disfunktion feat. Chris Arnott – People of the Night [Aropa] další odporná popina, možná méně odorná než ta první, ale i tak…tohle nemá co dělat v pořadu s názvem trance 3/10
    06. Dash Berlin & 3LAU feat. Bright Lights – Somehow [Aropa] stejní písnička…jako ty předchozí 3/10
    07. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter [Aropa] cajdáček, pro mě průměr, jsou i daleko lepší, podobné tracky 6/10
    08. Synthea – Long Day (Sunny Lax Remix) [Sorcery Records] docela kvalitní proggy track, jak taky jinak od Sunny Laxe 8/10
    09. Ben Gold feat. Christina Novelli – All Or Nothing [#Goldrush] hlas Christiny už začíná být docela moc využívanej, přijde mi jako bych už ty samé vokály někde slyšel..jinak jeto jasný pokus o hitovku typu Concrete Angel…7+/10
    10. Prides – I Should Know You Better (Grum Remix) [Polydor] uznávám docela originální pojetí této vokálovky 6+/10
    11. Ben Gold – Escapade [#Goldrush] škoda toho lehce big rum dropu 🙂 7/10
    12. Armin van Buuren – Hystereo [Armind] [#World Premiere] [Tune of The Week] přijde mi to jakoby napodobenina Rayela nebo tak něco…prostě spíše bigroom track
    13. Heatbeat – Bloody Moon [Armind] klasická Heatbeatovina, vrzačky, flašinetová melodie, sekačky…6+/10
    14. Mark Sixma – Adagio For Strings [Armind] enough is enough 5/10
    15. Willem De Roo – Inception [Always Alive] zajímavý bigroom smasher 7+/10
    16. Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – The Reason (Club Mix) [ASOT] [Future Favorite] track z minula, je to výborné, i když předchozí Morphoviny byly ještě lepší 8/10
    17. Fisherman & Hawkins – Underworld [Coldharbour] nášleh ve stylu Apache 8/10
    [b]18. Ronski Speed – Sipoc [Maracaido Records] sypačky…taky velmi dobrý šlapavější proglift 8+/10[/b]
    19. Dan Thompson – Propaganda [ASOT] několikáté opáčko solidního big-club-hall tracku 8/10
    20. Arkham Knights – Disconnected [Interstate] track připomínající místy Schulzovu produkci, konkrétně Remember Me 8/10
    21. A&Z vs. Keyplayer – Drosia [Blue Soho] hlavní melodie se mi moc nelíbí, ale sound a okolní zvučík jsou špičkový 7+/10
    [b]22. Ahmed Romel – Yarden [FSOE] emotivní nadílka od Ahmeda, ve stylu Soundlift, Blueman etc…8+/10[/b]
    23. Max Graham vs. Maarten De Jong – Lekker (ReOrder Remix) [Re*Brand] výborný nápad předělat tenhle super melodický track do upliftu, jen bych tam asi nedával techy drop 8/10
    [b]24. Aly & Fila – Along The Edge [FSOE] příjemný a osvěžuiící uplift s docela jednoduchou ale chytlavou melodkou 8+/10
    25. John O’Callaghan & Jennifer Rene – Games (Standerwick Remix) [Subculture] špičková vokálová nálož 9+/10
    26. Photographer – Rebound [WAO138?!] neskutečná energie a naprosto precizní sound, jak tak jinak od tohoto projektu 9/10[/b]
    27. John Lennon – Imagine (Rebooted Armin van Buuren Edit) [CDR] no sice jsem k tomu přistupoval k nedůvěrou ale hodně fajn bootleg 8/10
    28. Federation – Be There (Darren Porter Remix) [Black Hole] ty vokály zrovna moc nežeru, ale dub by byl dobrý 7+/10
    29. Duncan Newell – On The Rocks [Monster Force] tradiční nášup od labelu Monster 8/10
    30. Curtis Young – Last Resort (Fady & Mina Remix) [D.MAX] docela pekelný track…s hodně nekompromisním techy dropem 8/10
    [b]31. Darren Porter – The Oracle [Tytanium] výborný, energetický, přesto dosti optimistický track, lehce připomínající Spellbound 8+/10[/b]
    32. Fragma – Toca Me (Club Mix) [Positiva] [ASOT Radio Record] často předělávná klasika…mě se ale nejvíce líbí tato původní verze 8/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Luxor 677.[/b]

01. Maor Levi – Pick Up The Pieces [Spinnin] hodně laciná a otravná popina 4/10
    [b]02. Alex M.O.R.P.H. feat. Natalie Gioia – The Reason [ASOT] [Tune of The Week] po první poslechu mi to přijde lehce utahané zezačátku, melodický drop je ale strašně fajn 8+/10[/b]
    03. LTN feat. Сhristina Novelli – Feeling Like Yeah (Alexander Popov Remix) [Enhanced] docela příjemná letní vokálovka, snad jediná věc co mě trochu zaujala tak za poslední rok na labelu Enhanced, byť je to trouse 7+/10
    04. Ben Gold – Escapade [#Goldrush Recordings] zajímavě se rozvíjejí track, ale drop je až příliš bigroomový, i tak ale fajn 7/10
    05. Dinka & Morttagua – In Caelo (LTN Remix) [Pineapple Digital] docela příjemný posmutnělý proggy track 7+/10
    [b]06. Dave Silcox – Everything [Zero Three] dobrá změna oproti všem těm bigroom sračkám co dnes vycházejí, tenhle track má neskutečně dobré dropy, je to celé docela monotoní a lehce temné…dá se to však nazvat progressivem, címž se většina dnešní bigroom produkce nazvat nedá 8+/10[/b]
    07. Genix – Sunstruck [Always Alive] letní trouse juchačka, ok ale vyloženě asi neuchvátí 7/10
    08. Willem De Roo – Inception [Always Alive] docela originální melodie, zajímavý track 7+/10
    [b]09. Mino Safy – Around The Garden [Euphonic] [Future Favorite] velice příjemná a osvěžující melodie 8+/10[/b]
    10. Zuubi – Connect [Macarize] fajn proggy track, ještě se k němu určitě párkrát vrátím 7+/10
    11. Rafael Frost & Ana Criado – Never Been Hurt Before [Frost] vokály super, sound je celkem na vyližprdel, remix pls…7/10
    [b]12. Radion 6 – Shattered Dreams [In Trance We Trust] wow, tak takhle skvělý melodický track bych nečekal od tohoto projektu 9/10[/b]
    13. Dan Thompson – Propaganda [ASOT] již známý údernější track ve stylu Beat Service 8/10
    14. Beat Anatomy – Light Unique (Ahmed Helmy Remix) [Trance Temple] solidně šlapající track s vrčícími synths 7+/10
    15. Markus Schulz – Dancing In The Key Of Life (M.I.K.E. Push Remix) [Coldharbour] a kde že je ten Push sound? nikde…ale jinak je to solidní noisy klubovější track 7+/10
    16. Fisherman & Hawkins – Underworld [Coldharbour] track jazně navazuje na úspěch Apache, docela se mi to líbí 8/10
    17. Faruk Sabanci – Alexandria [ASOT] troch svižnější track než obvykle od tohoto producenta, solidní 7+/10
    18. Sam Jones & Rhys Thomas – Sectioned (Indecent Noise Deep Mix) [Mental Asylum] trochu serioznější sound, a psýčkové točky od Indecenta 8/10
    [b]19. Ultimate & Moonsouls – Till The End Of Time [Infrasonic Pure] absolutní nádhera a odstřel do nebes 10/10
    20. Tucandeo & Esmee Bor Stotijn – Northern Lights (Matt Bukovski Remix) [Amsterdam Trance] vzletné a euforické, super 8+/10[/b]
    21. Ally Brown & Rhys Thomas – Nitric (Darren Porter Remix) [Darker Depths] ten techy drop je velice destruktivní 8/10
    22. Carl Crellin & Mark S – Finding Time (Cold Rush Remix) [Sorcery] výborný remix, Cold Rush, to je v poslední době sázka na jistotu 8/10
    23. Delerium – Innocente (Paul Denton & Alex Ryan Rework) [CDR] pěkný remix ne tak profláklé Delerium klasiky 8/10
    [b]24. John O’Callaghan feat. Jennifer Rene – Games (Ian Standerwick Remix) [Subculture] vokálovka přesně podle mého gusta, prostě výborné a plné energie 10/10[/b]
    25. Steve Dekay – Quantum [Monster Force] typickej monster uplift 8/10
    26. Gareth Emery feat. Gavin Beach – Eye Of The Storm (XiJaro Remix) [Garuda] taky pěkné, i když oproti předchozím mě zaujal o něco méně, navíc ty male vokály… 7/10
    27. Aly & Fila vs. Sneijder – Full Throttle [FSOE] pěkné a netradiční v breakdownu, drop mi přijde takovej lehce nemastnej na takové velikány, i když samozřejmě pořád nadprůměr 7+/10
    [b]28. Mostfa & Mostfa – Armageddon [Extrema Global] velice solidní energy zážeh od tohoto dua 9/10[/b]
    29. Rene Ablaze & Jam Da Bass – We Love Trance (Talla 2XLC 140 Remix) [Redux] velice optimistický až happy-feel uplift 8/10
    [b]30. Icone – Astra (Mike Van Fabio Remix) [Flux Delux] typicky našláplá 140ka od Fabia 8+/10
    31. Synergy – Hello Strings [Cloud 9] [ASOT Radio Classic] ááá to je ale klasika panečku 10/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Maskot 676.[/b]

01. Myon & Shane 54 fea. Kyler England – Summer Of Love [Ride] nemůžu si pomoci, to je prostě klasická MTV popina…nic špatného, ale kde je nějakej ten trance sound? 5/10
    02. Cosmic Gate feat. Eric Lumiere – Falling Back (Mark Sixma Remix) [WYM] sice docela akční nástup, ale později se z toho vyklube taky komerčně mířený kolovrátek 5+/10
    03. Roman Messer feat. Christina Novelli – Frozen (Yuri Kane Remix) trochu utahanější verze, fajn, ale dám přednost Morph remixu 6+/10
    04. Orjan Nilsen feat. Christina Novelli – Hurricane (Flatdisk Remix) pop trouse, mě se to nelíbí, objektivně to asi není úplně zlé v rámci komerce 5/10
    05. Montends – Survivor docela zajímavě pojatý bigroom, s acidofilními zvučíky 6/10
    06. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – No Frontiers (Jerome Isma-Ae Remix) trochu nakopnutější verze, originál ale o mnoho nepřevyšuje 7/10
    07. Andy Duguid with Ilana – Zebra příjemný letní track, spíše housey 7/10
    08. Andrew Rayel – Impulse (Bobina Remix) úderný bigroom, zajímavá alternativa k originálu 6+/10
    09. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Blue Sky Action (Club Mix) trochu uvrzlejší verze, originál je pro mně lepší 6+/10
    [b]10. Mino Safy – Around The Garden nový objev na progressive scéně, výborný sound a skvělé melodie 8+/10[/b]
    11. Solis & Sean Truby feat. Audrey Gallagher – Skin Deep povedená vokálovka a tak trochu od prvního poslechu jasná hitovka, navíc nekomerční 8/10
    12. David Gravell – The Last Of Us vs. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life stupidní mashup´
    13. Jerome Isma-Ae & ilan Bluestone – Tension velmi dobrý, lehce euforický trouse 8/10
    14. M.I.K.E. Push – Intrusion melodie alá The Legacy zabalená do dnešního bigroom noisu se špetkou techy soundu 7+/10
    15. Beat Service – BOOST! docela zajímavá melodie, dosti originální, stejně jako třeba v případě On The Edge…drop ale není dostatečně cool 6+/10
    16. Andy Moor & Lange feat. Fenja – Top Of The World solidní vokálovka, nebít těch pár vrzung pasáží 7+/10
    17. Dan Thompson – Propaganda [TUNE OF THE WEEK] docela dobrý a úderný klubový track 8/10
    18. Rank 1 – Airwave (21st Century Mix) ok předělávka, k tomu snad ani jinej výraz nejde použít, prostě ok 7+/10
    19. Mark Sixma – Adagio For Strings ale no táák, Ferryho verze se otáčí hrůzou 4/10
    20. Delta-S & Christina Novelli – Alive přehnaně dlouhý breakdown, vygraduje do docela fajn melodické pasáže, vokály jsou tradičně od Christiny taky na úrovni 8/10
    [b]21. Aly & Fila – Underwater spíše poklidnější track s příjemnou melodií 8+/10[/b]
    22. Kaimo K & Tarmo Tammel – Sublime optimistiký liftík 8/10
    [b]23. Mark Sherry feat. Clare Stagg – How Can I vynikající vokálovka, nepůsobí lacině a vlezle, track na úrovni 9/10[/b]
    24. Paul Oakenfold – Ibiza (Jordan Suckley Remix) psýčkové opojení 8/10
    25. Armin van Buuren feat. Sharon Den Adel vs. Wayde Rafnel & Dave Correa – In & Out of Love vs. Derailed (ANTiP0D Mashup) …
    [b]26. Aly & Fila vs. Ferry Tayle – Nubia [FUTURE FAVORITE] masivní propojení megatalentů 9+/10[/b]
    27. Ataraxia – Odessa (Red Sky Remix) velice příjemný uplift, který mě baví i po druhém poslechu 8/10
    28. Photographer vs. Ellie Lawson – Night Lights A Hundred Ways (Amine Maxwell Mashup) jeden z těch lepších mashupů…
    29. Fred Baker pres. Iguana – Beautiful Sunshine (James Dymond Remix) co jiného čekat od Dymonda než našláplou 140ku 8/10
    [b]30. Earth Nation – Alienated (John Askew Remix) hodně typická Askewovina, breakdown opět brilantní a celkovej sound hodně nekompromisní 8+/10[/b]
    31. Marc Vision – Time Gate [ASOT RADIO CLASSIC] uznávám jako klasiku, ale raději si asi pustím Arnejův rework 8/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Piškot 675.[/b]

01. Mike Shiver feat. Theresia Svensson & Johnny Norberg – The Shade (Progressive Mix) [Enhanced] těžkej pop trouse a typ tracku, kterej já bych určitě v Asotu oželel 4/10
    02. Clear Sky – Sunrise [Flashover] rozjuchaný housey track, trochu to smrdí sýrečkem 5+/10
    03. Cary Nokey – Now or Never (Tenishia Remix) [Sea To Sun] podobných tracků jsem už slyšel…takovej ten tyickej enhanced sound, průměr 5+/10
    04. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – No Frontiers [Anjunabeats] slušná vokálovka této dvojice, bohužel z toho zrovna ze židle na zem nepadám 7/10
    05. Ruben De Ronde vs. Andrew Rayel & Jano – Lef vs. How Do I Know (Ruben De Ronde Mashup) už jsem říkal jak že to mám hrozně rád mashupy? 3/10
    06. Eximinds – Helena (Benson Remix) [Always Alive] k mému lehkému překvapení velmi pěkný proggy track s docela fajn melodkou 8/10
    07. Solid Stone & Jennifer Rene – Not Enough [Re*Brand] trochu temnější vocal track, pěkné 7+/10
    08. Pryda – Axis [Pryda] typickej Pryda sound, sice docela dobré, i když trochu monotonější track 7/10
    09. 4 Strings – Monday [Spinnin‘] velice soldiní track, mnohem lepší než Galaxy….na Spinnin to je až neuviřetelné…8/10
    10. Pierce Fulton – Noon Gun [CR2 Records] v breakdownu docela originálně pojatý track s generic bigroom dropem 6/10
    11. Richard Durand & Fisher – In Your Hands [Black Hole] typ vokálovky, který si poslechnu a hned na ní zapomenu 5+/10
    12. Andy Moor & Lange feat. Fenja – Top Of The World [Lange] o něco lepší, chytlavější vokály, jen melodie mi přijde taková lehce zbytečně přivrzlá 7+/10
    13. Tom Staar & Ansolo – Totem [Size Records] překvapivě docela slušný groovy track 6+/10
    14. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Falling Back (Mark Sixma Remix) [WYM] typickej Sixma bigroom sound, bez vokálu by to asi i šlo 6+/10
    15. Mino Safy – Inheritance [Veritas] [Future Favorite] tenhle track má skutečně kouzelnou melodii, nádhernou, jen se mi moc nelíbí docela agresivní pojetí druhé části tracku, kde se objeví ten nasran-synth 8/10
    16. Mark Sixma – Adagio for Strings [Armind] – taken from A State of Trance at Ushuaia, Ibiza 2014 bylo tohle opravdu potřeba? ono to funogvat v klubech bude, protože to má ty bigroom proporce, pro mě ale existuje jen jediná dobrá verze a to je Corstenův remix 5/10
    17. Rank1 – Airwave (21st Century Mix) [High Contrast] [Tune of The Week] zbytečná předělávka, originálu nic nedodává, jen ho převádí do současného edm soundu na 129 bpm…i když to neztrácí své trancy kouzlo, pravda….ale chlapci z toho měli udělat uplift remix a zklidilo by to lepší ohlasy 8/10
    18. Dart Rayne & Yura Moonlight – Razor [CDR] docela slušně šlapající proglift ve stylu některých tracků od Beat Service 7/10
    19. Assaf – Velorum [Black Sunset Music] progliftík s Gaia nádechem, takových tracků už je taky spousta 6+/10
    20. Markus Schulz – Remember This (Mark Sherry Remix) [Mainstage] 7+/10
    21. Atlantis vs Avatar feat. Miriam Stockley – Fiji (Dan Thompson Rework) [Inferno] Thompson předělává v poslední době kde co, ale docela se mu daří originálům nedělat ostudu, platí to i v tomto případě 8/10
    22. Paul van Dyk & Ummet Ozcan – Come With Me (Paul van Dyk Festival Mix) [Vandit] (We Are One 2014 Anthem) chytlavá hymna a nejlepší věc od těhle pánů za hodně dlouhou dobu 8/10
    23. Allen & Envy feat. Jess Morgan – The Heart That Never Sleeps [Amsterdam Trance] docela klasická Allenovina, pěkný vocal trance 8/10
    [b]24. Moonsouls – If I Still Believe (Ultimate Remix) [Infrasonic Pure] jak jinak než dreamy průlet magickým vesmírem od Ultimate 9/10[/b]
    25. Kheiro & Medi feat. Danny Claire – When You’re Home [GO On Air] euforický uplift s kytarkou, něco pro fandy Alíků 8/10
    [b]26. Flynn & Denton feat. Audrey Gallagher – Say My Name (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Subculture] našláplý uplift s lehkou špetkou psýčka 9/10
    27. Aly & Fila & Ferry Tayle – Nubia [FSOE] jak by se z takovéhle kombinace mohlo vyklubat cokoliv jiného než megapecka 10/10
    28. Dan Stone – Lucca [Always Alive] Dan Stone v poslední době válí, další fantastická upliftí řacha 9+/10
    29. Matt Bowdidge – Shadow Of You [Monster Force] příjemný happy uplift s uchu lahodícím vokálkem 8+/10[/b]
    30. Paul Webster – Hold On [Critical State] (Official ‘Quest4Trance’ Beach Anthem 2014) pro mě popravdě jedna z těch průměrnějších 140tek…7/10
    [b]31. Armin Van Buuren pres. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Above & Beyound Vocal Mix) [Gang Go Music] [ASOT Radio Classic] tuto verzi příliš neznám a vidím, že jsem o mnoho přicházel 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Ufot 674.[/b]

01. Dennis Sheperd feat. Chloe Langley – Bring You Home [A Tribute To Life] docela pěkné vokály, celkově spíše komerční feeling a melodicky spíše průměrnější 6/10
    02. Armin van Buuren feat. Emma Hewitt vs. Andrew Bayer – Forever Is Ours vs. The District (Armin van Buuren Mashup) District bez vokálů prosím 7/10
    03. Solis & Sean Truby feat. Sue Mclaren – Closer To The Earth (Luigi Lusini Remix) [InfraProgressive] velice příjemná letní vokálovka 7+/10
    04. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – No Frontiers [Anjunabeats] sice jem rád, že to není trouse, ale není to nic světoborného…solidní vokálovka v současném enhanced/anjuna stylu…7+/10
    05. Funabashi with Ralph Novell – Dimension Seven (Abstract Vision Remix) [Tool Trance] docela pěkná melodie, která patří mezi ty originálnější 7+/10
    06. Leo Reyes – Wide Open [Abstractive Music] bigroom rance, na kterém neslyším nic už neslyšeného 4/10
    07. Disfunktion – Syxe (Paul Oakenfold Edit) [Perfecto] jasná inpirace starým Pryda stylem…docela pěkný track, ale nic originálního pod lsuncem ani pod měsícem 7/10
    08. Hard-Fi – Fire In The House (Simon Patterson Remix) [CDR] poklidnější track, podobně jako jeho bottleg pro Coldplay…vokálům jsem nějak nepřišel na chuť…6+/10
    09. Mino Safy – Inheritance [Veritas] velice nadějný začátek a skvělý houslový breakdwon tak trošku zhatí nástup vrřících synthů, ale i tak pěkné 7/10
    10. Alexander Popov – Eternal Flame [Armind] třetí opáčko fajn tracku 8/10
    11. Tenishia & Maria Nayler – Lifetime When Right [RNM] Tenishia a jejich další zcela průměrná vokálovka 6/10
    12. Antony Waldhorn – Epilogue [Sounds Of Elysium] [Tune of The Week] epický breakdown a pak drop ve stylu současných bigroomařů jako jsou Rayel, Orjan nebo Gravell 6+/10
    13. Giuseppe Ottaviani feat. Audrey Gallagher – Walk This World With Me [Black Hole] velice pěkná Live předělávka tohoto tracku 8/10
    14. Dan Thompson – Outcast [ASOT] docela akční a agresivní proglift 7/10
    15. Arisen Flame – Explorer [ASOT] další opáčko, pěkné 8/10
    [b]16. Markus Schulz – Destino (Aaron Camz Remix) [Coldharbour] velice dobrý a vychytaný remix s docela ďábelským dropem 8+/10[/b]
    17. Markus Schulz – Remember This (Mark Sherry Remix) [Mainstage] opáčko, originál pro mně lepčí 7+/10
    18. Giuseppe Ottaviani feat. Linnea Schossow – Stars [Black Hole] další pěkní Live předělávka, snadlepší než originál 8/10
    [b]19. A.R.D.I. & Cynthia Hall – Sunflowers [Molekular Sounds] trochu poklidnější produkce od ARDI…ale velice pěkné, fanoušci dreamy trancu si budou mlaskat 8+/10
    20. Ferry Tayle feat. Sarah Shields & Ludovic H – The Most Important Thing [Always Alive] typická Taylovina, moc pěkný uplift 8+/10
    21. Chris SX – Sands Beach [Digital Society] euforický a velice optimistický track, moc dobré 8+/10[/b]
    22. Jonathan Carvajal & Andres Sanchez – Teardrops [WAO138] [Future Favorite] energy vokálovka, která vyvrcholí vrtačkovým dropem 7+/10
    23. Philippe El Sisi & Abstract Vision feat. Jilliana Danise – This Time (WaCh Remix) [How Trance Works] 7+/10
    24. Paul Oakenfold – Ibiza (Paul Oakenfold’s Full On Fluoro Mix) [Perfecto] docela catchy track, i když žádná olympiáda 7+/10
    25. Paul van Dyk & Ummet Ozcan – Come With Me (We Are One) (Paul van Dyk Festival Mix) [VANDIT] ta první pasáž je úplně magická, pak se ozve takovej doclea typickej bigroom zvuk a je z toho spíše taková juchárna a hopsárna, chtělo by to remix, kde by se více využila ta impozantní první část tracku s piánkem…i tak ale chytlavá věc 8/10
    [b]26. Lee Osborne & Allen Watts – Telepathy [Monster Pure] get ready for some proper, PROPER trance 10/10[/b]
    27. Ferry Corsten – Festival Crash (Talla 2XLC 140BPM Remix) [CDR] soldiní rework reworku 🙂 7+/10
    [b]28. Scott Bond & Marc Mitchell – Airfoil (Ian Standerwick Remix) [REBOOTED] spousta jmen, velká kvalita, promakaný uplift 8+/10[/b]
    29. Oliver & Tom – F350 (Jamie Drummond Remix) [Edge EDM] opět spíše pozitivní nálada a summer feel, fajn track 7+/10
    [b]30. Aly & Fila with Roger Shah feat. Sylvia Tosun – Eye 2 Eye (#FSOE350 Anthem) [FSOE] opáčko fantastické hymny 9+/10
    31. 3rd Moon – Monsun [Armada] [ASOT Radio Classic] jeden z nejlepších upliftů ever made, tady níž nepůjdu 10/10[/b]

Simír
    Člen

A nevíš jestli bude original verze nebo nějakej club mix….Tahle krátká verze se do mix.setu nehodí 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.