TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Mazut 642.

Epizoda je speciální WAO 138…není tam moc nových tracků, většina už v Asotu zazněla, tak bych se jen opakoval, vemu to je číselně…celkově fajn epizoda tak jako všechno WAO

[b]01/ Alexander Popov – Solar Wind [Armada] {Taken from his album Personal Way} 8+/10[/b]
    02/ Alpha Duo and Light & Wave – Interstate (Iversoon & Alex Daf Remix) [Suanda] 7+/10
    03/ TranzLift pres. Stellarium – Tenebris Somnia [Trance All-Stars] 8/10
    [b]04/ Sean Tyas – Now You See [Tytanium] 8+/10
    05/ Driftmoon – Howl At The Moon (Solarstone Retouch Edit) [Black Hole] {Taken from his album Pure Trance Vol.2} 9+/10[/b]
    [b]06/ Dimension & Ultimate – Corazon [Monster Tunes] 9+/10[/b]
    07/ Ferry Corsten Ft. Jenny Wahlstrom – Many Ways [Flashover] 8/10
    08/ Sunset & Alpha Force Ft. Robin Vane – With You [ASOT] 8/10
    09/ Alexander Bergheau – Call Me Up [WAO138?!] 8/10
    10/ André Van Reese & Kane Nelson – Revolution [Slinky Digital] 7+/10
    11/ Zach Teiser Ft. Erin Levins – We’re The Ones (Del Air Dub Mix) [Vendace] 7+/10
    [b]12/ Armin van Buuren ft. Richard Bedford – Love Never Came (Jorn van Deynhoven Remix) [Armind] 9/10[/b]
    13/ Allen Watts – Blackout [Monster Tunes] 8/10
    [b]14/ RAM & Susana – RAMelia [FSOE] {5 WEEKS} 10/10
    15/ ReOrder & Six Senses – Dream Your Dreamer [Silent Shore] 8+/10[/b]
    16/ Geert Huinink & Mike van Fabio – The Kingdom [Abora Skies] 8/10
    17/ Matt Bowdidge – My Reflection [Mental Asylum] přijde mi to nějak brzo useklé 7+/10
    18/ Photographer – Night Lights [CDR] 8/10
    [b]19/ Armin van Buuren Ft. Aruna – Won’t Let You Go (Ian Standerwick Remix) [Armind] 8+/10[/b]
    20/ System F & Armin van Buuren – Exhale (Matt Davey Remix) 8+/10
    21/ Simon Patterson vs John O’Callaghan – Brush Strokes In Big Sky (Shura Vlasov Mashup) omg…to je děsivej mashup…raději ani nehodnotím…
    [b]22/ Thomas Bronzwaer – Sundown (Sneijder Remix) [ASOT] 9/10[/b]
    23/ AERO 21 – Hedge Hopping (Darren Porter Remix) [CDR] 7/10
    24/ Armin van Buuren Ft. Laura Jansen – Sound Of The Drums (Aly & Fila Remix) [Armind] {Taken from his album ‚More Intense‘} 8/10
    [b]25/ Mike van Fabio & Alex van ReeVe – Skyliner [Monster Tunes] 9+/10[/b]
    26/ Ruben de Ronde – Pure (Philippe El Sisi Remix) [CDR] 8/10
    27/ Felsic & Mafic – Starlight [Komplex Sounds [KSX] 7/10
    28/ Eddie Bitar – Captain Charlie (Jordan Suckley Remix) [Mental Asylum] 7+/10
    [b]29/ Bryan Kearney – Stealth Bomber (Sam Jones & Will Rees Remix) [KEARNAGE] 8+/10[/b]
    30/ Fatboy Slim & Riva Starr Ft. Beardyman – Eat, Sleep, Rave, Repeat (Ben Nicky Headf**k Mashup) 7+/10
    [b]31/ Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge {ASOT Radio Classic} 10/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Exot 641.

01. Alexander Popov feat. Kyler England – My World (Taken from ‚Personal Way‘) [Armada] no pokud máte rádi veselé pop-dance tracky stylu This Is What It Feels Like tak to bude přesně pro vás…já je moc nemusím 5/10
    02. Driftmoon – Cama (Original Mix) [6K] Driftmoon mám opravdu hodně rád, zatím vše co vydali je minimálně devítkové, ale tímto singlem mě docela dost zarazili…ani by tak nevadilo, kdyby si odskočili k bigroom produkci…ale proč napodobovat snad nejprotivnější mainstream track známý především z diskoték Animals…no snad se příště chlapci vrátí s něčím trancovějším 5/10
    03. Mark Sixma & Jerome Isma-Ae – Refused [JEE Records] myslel jsem, že jerome dělá spíše temnější a serioznější věci než tenhle typický generic trouse 5/10
    04. Hazem Beltagui – Aurora [Enhanced Progessive] torchu to připomíná starší Estuera tracky, sice docela pěkné ale pro mně lehce utahané 6/10
    05. Aurosonic feat. Kate Louise Smith – Open Your Eyes (Progressive Mix) [How Trance Works] pěkná vokálovka v tradičním Aurosonic stylu 8/10
    06. Rafael Frost & Jennifer Rene – Higher [Frost Recordings] hloupý pokus napodobit track Mammoth, ven!!! zbytečně to zabírá místo v pořadu, ve kterém to nemá co dělat 3/10
    07. Solarstone ft. Lemon – Lovers (Pure Mix) [Touchstone] Solarstone sice žeru, ale ty vokály neustojím…dub bych si už s chutí dal 7/10
    08. Alexander Popov & DJ Feel feat. Jan Johnston – Perfectly (Taken from ‚Personal Way‘) [Armada] přivrzlá vokálovka s trochu posmutnělou náladou 6/10
    09. Kerry Leva – Proud (Juventa Remix) [Enhanced] sice trošku trousík, ale tenhle se mi vyjímečně docela líbí…má to pěkné vokály a docela takový pěkný feel a slušný drive 7+/10
    10. Lana Del Ray – Summertime Sadness (ilan Bluestone Remix Bootleg) mám rád originál, i když je už hodně ohraný song…převedení do trance 2.0 soundu nedopadlo rozhodně nijak zle…v podstatě jsem dostal co jsem čekal 7/10
    11. Vlad Captivity – Before The End [Echelon] wow tak to je hodně zvláštní potemnělý track, mám rád tyhle tracky kde dominuje atmosféra 8/10
    12. TUNE OF THE WEEK: Alpha Duo and Light & Wave – Interstate (Iversoon & Alex Daf Remix) [Suanda] náladově dost podobný track, jen trochu více klubově orientovaný, drop je docela mazec 8/10
    13. Sean Tyas & Noah Neiman with Fisher – Lose My Logic (Tomas Heredia Remix) [Tytanium] Heredia a jeho typický nasran-bigroom-synth 6+/10
    [b]14. Markus Schulz & Elevation – The Machine of Transformation [Armada] hmmm prostě jo, baví mě to, jak se ten track mění a vyvíjí 8+/10
    15. Kat Krazy feat. Elkka – Siren (Armin van Buuren Remix) [Armada] no sice už asi po 4té v řadě, ale neomrzelo 9/10[/b]
    16. Armin van Buuren feat. Richard Bedford – Love Never Came (W&W vs Armin van Buuren Remix) (Taken from ‚More Intense‘) [Armind] zato tohle slyšet opravdu nemusím, když už tak Orig nebo Deynhoven rmx 4/10
    17. Maarten de Jong – Face The World [Vandit] po jeho skvělému remix pro Armina jsem byl docela napjatý, ale jsem zklamán, docela nezajímavě pojetý bigroom track 5+/10
    18. Klauss Goulart – Nayana [Coldharbour] Nojono…další spíše klubová drtička, už je jich v této epizodě více než okurek ve sklenici, tenhle ale ujde 7/10
    19. Alexander Popov – Personal Way (Taken from ‚Personal Way‘) [Armada] takovej ten typickej nepovedenej Gaia klon 6/10
    20. AYDA – Resurrection [ASOT] pohřeb!! 5/10
    [b]21. Alexander Popov – Solar Wind (Taken from ‚Personal Way‘) [Armada] Popov a trancově jo? hm třeba začně za chvilku tráva na Arktidě…tohle je pro mě nejlepší track co jsem od Popopva zatím slyšel…i když ta kytara je moc taková výrazná bych řekl 8+/10[/b]
    22. tranzLift Pres. Stellarium – Tenebris Somnia (Nic Toms Remix) [TAR] trochu více se mi zamlouvá originál, ale i tak super, že je to podruhé v Asotu 7+/10
    23. FUTURE FAVORITE: Simon Patterson – Brush strokes (Hazem Beltagui Melo Remix) [WAO138] no docela zajímavý vítěz…já mám teda raději údernější orignál 8/10
    [b]24. Mostfa & Mostfa – Sunset On The Beach (Cla6 Remix) [TranceAllStars] fajn dreamy uplifter ve stylu starších Temple One fláků 8+/10
    25. Six Senses & Terk Dawn – Dedication (Suncatcher Remix) [Blue Soho] synths alá Kandi, sound alá stará dobrá uplift Anjuna 8+/10
    26. Dimension & Ultimate – Corazon [Monster Tunes] no nádhera, jak jsem koneckonců čekal od této jinak tradiční Infrasonic dvojice 9/10[/b]
    27. Solarstone – Solarcoaster (Protoculture Remix) [Captivating Sounds] výborný a svižný remix této klasiky 8/10
    28. Geert Huinink & Mike van Fabio – The Kingdom (Original Epic Mix) [Abora Skies] Fabia mám sice hodně rád, ale breakdwon je přehnaně dlouhý, má 3 minuty, což je hrozivě nudné, když se pak track rozjede tak už je to velmi dobré, ale ten rádoby epický breakdwon se mi nelíbí 7+/10
    [b]29. RAM & Susana – RAMelia [FSOE] zatím neomrzelo a pořád to působí 10/10
    30. Thomas Bronzwaer – Sundown (Sneijder Remix) [ASOT] výborný energetický uplifťák 8+/10
    31. ASOT Radio Classic: Roger Shah & Signum – Healsville Sanctuary (Roger Shah Mix) [Magic Island] 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hukot 640.

01. Tritonal feat. Skyler Stonestreet – Electric Glow [Enhanced] K singlu jsem přistupoval s nedůvěrou a s mírnou potřebou na velkou…dávno jsou pryč ty časy, kdy každý Tritonal singl byl originálním trance počinem, dnes je to mainstream house projekt. k mému velkému překvapení je to docela stravitelný a docela i líbivý housy track 6/10
    02. Armin van Buuren – Save My Night [Armind] (taken from ‚More Intense‘) recieved very well?? já ho teda moc pěkně nepřijal…track s bigroom ambicemi, hodně trapným vokálem, ale docela fajn melodií 6+/10
    03. Zach Teiser feat. Erin Levins – We’re The Ones (Vadim Spark Dub Mix) [Vendace] kvalitní progressive trance s exotickými prvky 8/10
    [b]04. Coldplay – See You Soon (Simon Patterson Remix) [CDR] Simon má Coldplay hodně rád, už jeho tack Northern Lghts byl jasným odkazem na Coldplay, a teď se pustil do jejich staršího tracku…narozdíl od Northern Lights, tento track vygraduje do moc pěkné melodické pasáže…výborné a decentní 8+/10[/b]
    05. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound Of The Drums (Michael Brun Remix) [Armind] (taken from ‚More Intense‘) pro mně docela nezáživnej trouse remix, prostě nudička, dloubu se v nose a pokouším jiné 😀 5/10
    06. Andy Duguid – On The Edge [Black Hole] zbožňuju ten track, ale toto je trochu jiná verze než je na albu…v podstatě celé album je dost fajn, ale tento skvost z něho sakra vyčnívá. Tato verze je ale trochu více klubově pojatá a není tak poklidná jako ta na albu, preferuji více sensuální album verzi 8/10
    07. Omnia feat. Everything by Electricity – Bones [Armind] už to začíná být malinko ohrané…ale pořád dobré mno 8/10
    08. Faithless – Insomnia (Andrew Rayel 2013 Remix) [CDR] nooo teda musím uznat, tohle má gule, originál z části zachován, jen je trochu upgradován do Rayel tepláků 8/10
    09. Andrew StetS – The Man Who Fights With A Dragon (Arisen Flame Remix) [Metanoia] asi definitivně jsou pryč upliftí časy tohoto projektu, ale což, dělají velmi kvalitní bigroom, podobněj jako DNS Project nebo Digital X 8/10
    10. Above & Beyond – Mariana Trench [Anjunabeats] docela pěkný relaxační breakdown, drop je ale docela bez šťávy, celkově docela ucházející dreamy track 7+/10
    11. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Don’t Want To Fight Love Away [Armind] (taken from ‚More Intense‘) vokál pasáž je nuda, ale melodie se mi sakra líbí 7+/10
    12. Lisa Lashes & Vicky Devine – Kaleidoscope [Fraction] docela noisy track s nezajímavou melodíí v breakdownu a lehkým psýčkovým nádechem…sice zajímavé dílko, ale přijde mi to tak chaotické, že se z něho ani nějak neumím vymotat 6+/10
    13. Craig Connelly & Shaun Gregory – Midnight Circus [Lange] fajn progliftík…styl Ben Gold apod…7+/10
    14. Orjan Nilsen – Mafioso (Mark Sixma Remix) [Armind] už zase? to taky začíná být pěkně ohrané 7+/10
    [b]15. tranzLift pres. Stellarium – Tenebris Somnia (Club Mix) [TAR] je známo, že dramatický nádehc a symfo melodie až tak nemusím, ovšem tohle se čekému duu hodně povedlo…a to nenadržuji…na té melodii je opravdu cosi kouzelného a musím říct, že tohle se opravdu povedlo, i když je to stylově přecijen jiné než jejich klasická produkce 8+/10[/b]
    16. Armin van Buuren feat. Richard Bedford – Love Never Came (W&W vs. Armin van Buuren Remix) [Armind] (taken from ‚More Intense‘) [Tune Of The Week] hrozný remix, raději sním banán i se šlupkou a bude to pro mě větší zážitek než toto 4/10
    17. Ronski Speed feat. Emma Hewitt – Lasting Light 2K14 [Euphonic] nic co by mě yloženě zvedalo ze židle nebo z mísy…pouze dobrá progliftí předělávka 7/10
    18. Araya & Mark Dreamer – Go On! [Infrasonic] nádherný breakdown, následován fajn proglift pasáží, v Infrasonic vědějí jak na to…8/10
    [b]19. Kat Krazy feat. Elkka – Siren (Armin van Buuren Remix) [Armada] hm ten track má snad vše co má správná hitovka mít 9+/10[/b]
    20. Mat Zo – Lucid Dreams (Cold Blue’s Uplifting Remake) [Anjunabeats] určitě daleko záživnější neý housy originál 7+/10
    21. Sunset & Alpha Force feat. Robin Vane – With You [ASOT] [Future Favourite] výborné, nádherné, ve stylu Alíků, jen ty vokály..asi bych to raději bez nich 8/10
    22. Alan Morris – All About You [Tytanium] docela poklidný breakdwon se zvrtne na solidní trance smršť, Morris jako vždy hodně dobře 8/10
    23. Simon Patterson – Brush Strokes (Hazem Beltagui Melo Remix) [WAO138] Pěkný remix,kde se ústředním motivem stala melodie, Hazem jí trochu více využil a zároveň celý track trochu zklidnil 7+/10
    [b]24. Driftmoon – Mesmerized [Blue Soho] Driftmoon opět bezchybně…skvělý, fantastický track 9/10[/b]
    25. Abandoned Rainbow – Ethereal [AEZ] hodně nabušený uplift s velkou dávkou energie 8/10
    [b]26. Bryan Kearney – Stealth Bomber (Sam Jones & Will Rees Remix) [Kearnage] Jones s reeves jsou nový bombeři, už kolikrát dokázali jak jsou dobří, sashing tech-lift, ta breakbeat pasáž je na oskara 8+/10
    27. RAM & Susana – RAMelia [FSOE] oh shit, to je prostě překrásné 10/10[/b]
    28. Photographer – Night Lights [WAO138] tak trochu napodobenina jejich remixu k Chasing Stars a trošku v tom slyším Human od Ferrin and Morris…napodobovat sebe ještě není tak trestuhodné, fajn track 8/10
    [b]29. Sneijder – Silent Treatment [Subculture] mám sice rád 140ky a Sneijdera speciálně, ale i tady si přiznejme…napodobenina Stresstest…ale vem to čert 8+/10
    30. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down [Captivating Sounds] (taken from ’10 Years Armada‘) [ASOT Radio Classic] a tady začala sláva jedné dnes pop-trance hvězdy 9/10[/b]

JBL
    Člen

Armin a Forever is ours je masakr….. A RAM je euforie

mareno
    Člen

RAM feat. Susana – RAMelia ([b]A tribute to his wife Amelia[/b]) sm11Tak to má bejt

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Nachcot 639.[/b]

01/ Armin van Buuren Ft. Miri Ben Ari – Intense (Andrew Rayel Remix) [Armada] musím uznat, že ten remix má docela kule a haly musejí praskat, mě z toho osobně nic až tak nepraská, protože to má málo trancu v sobě, ale jako bigroom…budiž 7+/10
    02/ Armin van Buuren & NERVO Ft. Laura V – Turn This Love Around (Toby Hedges Remix) [Armind] docela chytlavý refrén, ovšem melodicky a tempem trochu zívačka 6/10
    03/ Armin van Buuren Ft. Richard Bedford – Love Never Came (The Blizzard Remix) [Armind] další zívačka, prostě utahaný remix, který oproti originálu i Deynhoven remixu nemá tu potřebnou jiskru 6/10
    04/ Armin van Buuren Ft. Cindy Alma – Don’t Want To Fight Love Away (More Intense Album Exclusive) {WORLD PREMIERE} Moc se mi líbí melodické pasáže, vokály se mi nelíbí a tempo mohlo být tak o něco svižnější 7/10
    05/ Aurosonic Ft. Kate Louise Smith – Open Your Eyes (Progressive Mix) [Sir Adrian Music] typickej Aurosonic sound, moc příjemný track s výraznou melodií 8/10
    06/ Aruna – Reason To Believe (Paris Blohm Remix) [Enhanced] vrtačka, pračka, prostě techy navrzlotina 5+/10
    [b]07/ Kat Krazy Ft. elkka – Siren (Armin van Buuren Remix) [Armada] jo tenhle remix se mi asi jentak neohraje, super vokály, melodie mě upliftuje i přesto že to není až tak uplift 9+/10[/b]
    08/ Roman Messer – Come Home (Two&One Remix) [Songbird] velice solisně šlapající prog trance 7+/10
    09/ Eminence & Johann Stone – Volcano [Wake Your Mind] trouse ve stylu posledních Kosmíčů 5/10
    10/ Alexander Popov – Legend [Armind] moc se mi nelíbí melodie, která má takový ten apokalyptický symfo nádech 6/10
    11/ Eximinds – Good Morning [Tool] příjemný euforický proglift 7+/10
    12/ Armin van Buuren – Save My Night [Armada] (More Intense Album Exclusive) {WORLD PREMIERE} ten speech vocal je teda pěkně trapnej, melodicky to až tak špatné není, ale je to taková divná kolotočová slátanina 6+/10
    13/ Armin van Buuren – Pulsar (Cosmic Gate Remix) [Armada] {Taken from the Album: More Intense} ne úplně špatný remix jak bych čekal, ale přijde mi vyloženě zbytečný, jelikož trracku nic zajímavého nepřidává 6/10
    [b]14/ Markus Schulz & Elevation – The Machine of Transformation [Coldharbour] když jsem slyšel tu mini-ukázku v traileru, napadlo mě jedno slovo…nevýrazné…ale celý track je docela zajímavý a melodie je docela pěkně rozvinuta do dalších fází, takže nakonec měním názor, velmi dobré a nápadité 8+/10[/b]
    15/ AYDA – Resurrection [ASOT] no to je hrozný, já vím, že tyhle tracky nehodnotím objektivně a jsou kolikrát docela úspěšné, ale tohle je pro mě hroznej pohřeb! trance má mít úplně opačný účinek a né uspávat mrtvoly! 4/10
    16/ Sean Tyas – Now You See [CDR] no vidíte s Tyase se ná stal takový polohybrid, tenhle track přesně tak nějak balancuje na hranici jeho bigroom choutek a melodického trancu…ale díky docela výrazné melodii je to přecijen spíše trancovka, navíc moc dobrá, jen bych asi uvítal jeho typičtější starší sound 8/10
    17/ Sunset & Alpha Force Ft. Robin Vane – With You [Armada] {Tune Of The Week} příjemný uplift ve stylu straších Alíků nebo PVD…ale ty vokály…mno dají se přežít, ale je to silně na hraně 🙂 8/10
    [b]18/ Armin van Buuren Ft. Emma Hewitt -Forever Is Ours (Solarstone Pure Mix) [Armind] šleha, mazec, neskutečně zábavnej track, Solarstone did it again, víc z toho tracku vyždímat nešlo 10/10[/b]
    [b]19/ Ferry Corsten Ft. Jenny Wahlstrom – Many Ways (Will Atkinson Remix) [Flashover] z toho taky asi moc víc vyždímat nešlo, osobně bych to ještě rád v dubu, tento remix hrál i Markus Schulz…uplift? hmm 8+/10[/b]
    20/ Alexandre Bergheau – Call Me Up [CDR] tak trochu nečekaně velice řízný uplift s klasickými synths alá supersaw…což mě samozřejmě u jinak spíše vrčícího Bergheaua překvapilo, půl bodu dolů za stupidní názefff 😀 8/10
    [b]21/ Lee Miller – Atlantic Island [Atlantic Fusion] velice euforické…až na komín 8+/10
    22/ RAM Ft. Susana – RAMelia [FSOE] {FUTURE FAVOURITE 62%} tady pod 10 nejdu ani kdybyste mi pochcali nohu….velice emotivní track, jeden z nejlepších emotivních tranců všech dob…a vyhrálo to FF s vůbec největším rozdílem celé historie, škoda že track vyšel až takto pozdě ke konci roku…protože jinak by to byl žhavý kandidát na tune of the year 10/10[/b]
    23 Allen Watts – Blackout [Monster Tunes] Armin má zase zpěvnou, asi jako minule u Folding Your Universe, melodie je velmi podobně chytlavá 8/10
    24/ C-Systems – Love Again (Beatsole Remix) [Black Hole] pěkný uplift, byť tempo po RAMelii nedokáže udržet 7+/10
    25/ Sean Matthews – Crossroads [Vendace] zase jeden z těch drama-upliftů…6/10
    26/ Sergey Nevone & Simon O’Shine – The Robot’s Time [Defcon] zvláštní track, tentokrát žádný orchestro trance, ale breakdown je přesto velmi zdlouhavý, a má to rádoby epické gule…podle mě to ale až tak zajímavé, krom zajímavých robotích zvučíků v breakdownu, není 7/10
    [b]27/ Armin van Buuren Ft. Aruna – Won’t Let You Go (Ian Standerwick Remix) [Armada] {WORLD PREMIERE} Standa ví jak udělat proper trance…8+/10
    28/ Mike van Fabio & Alex van ReeVe – Skyliner [Monster Tunes] monstrum, ještě větší než samotná Loch Ness!!! Photogrpaher style! 9+/10[/b]
    29/ Peter Martijn Wijnia vs Roger Shah Ft. Adrina Thorpe – Who Will Find Me vs Not The End (AvB Mashup) {ASOT Radio Classic} skoro všechny mashupy znějí hrozně a prostě do sebe nezapadají, Armin si může říkat co chce…prostě to do sebe nesedí, ani hovno…raději si dám oba originální tracky zvlášť 6/10

Sunrise
    Člen

RAM & Susana – RAMelia !!!! Tak to je extáze největší……Freezer, nic si z toho nedělej, mě naprosto regulérně rozbrečela…:o)

Celkově pro mě jeden z nejlepších ASOTů za poslední dobu !!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Maskot 638.

1. Ferry Corsten ft Jenny Wahlstrom – Many Ways [Flashover] hodně vlezlé a chytlavé vokály a hodně komerční pojetí celého tracku, není to takový ten přihlouplý trouse, ale spíše líbivej pomalejší euro-trance nebo jak to popsat 8/10
    2. FUTURE FAVORITE: Omnia feat. Everything by Electricity – Bones [Armind] další vocal hitovka na první poslech, není moc překvapivé, že se stala FF 8/10
    [b]3. Alex M.o.r.p.h. feat. Zara Taylor – Human (Original Club Mix) [S107] a do třetice vokálovina, i když nejméně vlezlá a nejvíce trancy 8+/10[/b]
    4. Aruna – Reason To Believe (Toby Hedges & High 5 Remix) [Enhanced] vokály opět fajn ale meldoie ve stylu trance 2.0, takže melodicky pro mě mimo 6/10
    5. Tommy Johnson – Shadows & Dust [Abora] zajímavý breakdwon vygradovaný do elmi nudné psáže 6/10
    6. Store N Forward – Sauerkraut [Afterglow] docela příjemný jednochuchý melodický track, asi těžko má nějaké větší ambice než vyplnit set 7/10
    7. Lange & Cate Kanell – Fireflies (Club Mix) [Lange] (from the album “We Are Lucky People”) výborná vokálokvka se silnými strings 8/10
    [b]8. Lange feat. Ilseviolin – Violin’s Revenge (Dark Club Mix) [Lange Recordings] kontrast příjemné houslové melodie a dark soundu působí působivě 🙂 8+/10[/b]
    9. [b]Kat Krazy feat. Elkka – Siren (Armin van Buuren Remix) [Armada] wow vokály naprosto pohlcující, překvapivě i velmi trancový rytmus a melodie, tohle šlape dobře, velké překvápko 9/10[/b]
    10. Thomas Hayes – Release [Enhanced] Enhance a opět ten stejný jejich trance 2.0 sound, nuuuda 5/10
    11. Kaimo K & Jess Morgan – Draw The Line [A&R] svižnější vocal track s navrzlejší basovkou 7/10
    12. HANDY K – First [Vendace] pro mně nepříliš zajímavý temnější clubby track 5/10
    13. Armin van Buuren – Precious (Mike Saint-Jules Bootleg) [Armada] zlatý originál…ne úplně špatný remix, ale přijde mi lehce zbytečný 7/10
    14. Orjan Nilsen – Mafioso (Mark Sixma Remix) [Armind] mám raději originál 7+/10
    [b]15. Agnelli & Nelson Pres A&N Project – New Light (Protoculture remix) [Subculture] Nádhera, breakdown že by mi z toho praskl a následný beat s neotřelou melodií hmm 9+/10[/b]
    [b]16. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren feat. Richard Bedford – Love Never Came (Jorn van Deynhoven Remix) [Armind] už originál se mi hodně líbí, tenhle remix je trochu více přiliftěnej a celkově více trancy, takže spokojenost 8+/10[/b]
    17. Aeden – The End Of The World (Sunwalkers Remix) [Fractal Digital] zajímavý temnější track 7+/10
    [b]18. RAM & Susana – RAMelia [Future Sound of Egypt] no musím se přiznat, moc jsem nevydržel, mám trochu vodnaté oči 🙂 málem to i ukáplo (nemyslím sperma) 10/10[/b]
    19. Simple Art – The Miracle (Serge Macoveu Remix) [Veritas Recordings] známá orchestrálovina z minula 7/10
    [b]20. Driftmoon – Howl At The Moon (Solarstone Retouch) [Black Hole] wow jo tohle šlape od začátku do konce, bomba z minula 9+/10
    21. Mike van Fabio & Alex van ReeVe – Skyliner [Monster Tunes] Tuto epizodu jsem poslouchal bez tracklistu a byl jsem si skoro jistej, že toto je něco od Photographer, bejval bych za to dal koule do svěráku, no přišel bych o ně…nebo o svěrák…jinak řežba!! 9/10[/b]
    22. Kelly Andrew – Beyond The Stars [Abora] fajn euforický orchestral uplift 8/10
    [b]23. Cold Rush – Soundscape [AEZ Recordings] beat opět podobný Photographerům, takže nášup, melodicky je to velmi příjemné a svěží 8+/10[/b]
    24. Philippe EL Sisi & Ahmed Romel – Gloria [Blue Soho] exotický upliftík 7+/10
    25. Bowdidge & Taylor – Flashback (Trance Arts & Colin James Remix) [Mental Asylum] docela nášup ten drop 7+/10
    26. BluSkay – Burning Skylines [AEZ] docela příjemný trancík, ale pčecijen nijak nevybočující z té dlouhé řady podobných upliftů 7+/10
    [b]27. Tangle – The Core [Fraction Records] hodně nabušený techy-trance 8+/10[/b]
    28. Simon Patterson – Brush Strokes (John Askew Remix) [WAO138] moc mi tento remix nesedí, přijdi mi prostě takový empty, originál all the way 6/10
    29. Love N Frequency – Lost In Your Eyes [Unearthed] včera jsem přejel žábu, když jsem jel do garáže…to jen tak abych se neopakoval, jinak prostě docela pěkný uplift 7+/10
    [b]30. ASOT Radio Classic: Lost Witness vs Sassot – Whatever (Aly & Fila Remix) [ASOT] všechny postarší Aličí remixy jsou gold, tenhle určitě patří mezi ty nej 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]As hot 637[/b]. – bombová epizoda…

01/ Adam Szabo & Johan Vilborg Ft. Johnny Norberg – Two To One (Jaco Remix) [Enhanced] hodně chytlavý trousy track, akorát bych asi hodil ty vokály do kontejneru, obnažené by to bylo hezčí, v rámci trous tedy vcelku přijatelné, melodie je velice hravá a baví mě 8/10
    02/ Armin van Buuren – Pulsar (Cosmic Gate Remix) [Armind] {WORLD PREMIERE} první drop je teda nuda děs, ten druhej už řekněme ujde, slušný bigroom track, já už si ho ale nepustím 5/10
    [b]03/ Suspect 44 – Amazing [Trice] ultra-chytlavý amazing vokál, na tracku mi vadí takové ty okolní dubstep zvučíky a občasné vrzoprdy, jinak je to ale mooc fajn 8+/10
    04/ Omnia Ft. Everything by Electricity – Bones [Armind] {WORLD PREMIERE} Omnia mě v poslední době hodně bere, tohle je další zásah, trochu komerčněji orientovaný track tak trochu ve stylu jeho remixu k Rise Again 8+/10[/b]
    05/ Arty – Flashback [Anjunabeats] zpočátku se mi to moc nelíbilo, ale postupem musím uznat, že je to super house track, kdyby takhle podobně zněl každý house track, tak bych hned změnil na ten styl názor 8/10
    06/ Johnny Yono – Exodus [Lange] nabušený, našláplý prog trance ve stylu coldharbour šulcovin 8/10
    07/ Orjan Nilsen – Mafioso (Mark Sixma Remix) [Armind] {Tune Of The Week} já vám nevím, ale originál mi přijde lepší, i když je to trouse, tak jsem to označil za docela originálně pojatý track snetradiční a nezaměnitelnou melodiíí..ale tenhle remix s tím trackem nic nedělá…žádné výrazné změny, takže bych přivřel Sixmovi ptáka do dvířek od klece a Arminovi taky páč to zvolil nesmyslně jako TOTW 6+/10
    [b]08/ Agnelli & Nelson pres. An Project – New Light (Protoculture remix) [Subculture] ou poserte mě nebeskými lejny, tohle je nádhera, breakdown nebeskej a melodie strašně krásná, bombaaaa! 9+/10[/b]
    [b]09/ Armin van Buuren – Last Stop Before Heaven (Maarten de Jong Remix) [Armind] {WORLD PREMIERE} pro mě suvereně nejlepší track z Arminova alaba a možná jeho nejlepší track za posledních 5 let…čistej trance…říkal jsem si že tohle nejde nijak zremixocat, jenže Maarten to udělal moc dobře, je to šikula a dlužím mu blowjob…atmosféra skvěle zachována, jen je track ještě více hypnotizující a je pčecijen více klubový díky té bigrrom pasáži po gradaci, ale fakt skvěle provedeno 9/10[/b]
    10/ Tube & Miller – Somewhere Along The Way [Digital Society] tak tahle epizoda je zatím orgasmická, další pecka, nádherné vokálky, optimistická nálada, trošku sice trousy podání, ale je to tak juchavé, že mi to ani nevadí 8+/10
    11/ Armin van Buuren Ft. Miri Ben-Ari – Intense (Andrew Rayel Remix) [Armind] Rayel strikes back again with the same sound 🙂 ale což…je to halové drtička mno 8/10
    [b]12/ Science Deal vs Jerom – Decade (CC Anthem 2013) (Progressive Mix) [Crystal Clouds] no tak to mě poserte zaživa, další neskutečná věc, prog trance jak za starých časů, jako v dávných dobách kdy vládli Airwave a Push a staré Bonzai klasiky, paráááda 9+/10[/b]
    13/ Beat Service – Undercover [Beat Service Audio] podobně pojetí jako On The Edge, což jsem označil za nejlepší trouse track ever…tohle je taky velmi dobré, jen nečekejte zrovna pure trance…čistě bigroom věc 8/10
    [b]14/ Markus Schulz – Remember This [Coldharbour] já se neskutečně bavím u této epizody, úžasnej track, těším se až zazní na TM 8+/10[/b]
    15/ Jerome Isma-Ae & Sebastian Krieg – GT40 [Jee] zajímavý track, který se obešel zcela bez melodie a je postaven čistě na zvucích a groovy spodku, full volume recomended! 8/10
    [b]16/ Izzy Meusen & Beatsole – From Here To Chelyabinsk (Yura Moonlight Remix) [Fraction] skvěle šlapající prog 8+/10[/b]
    17/ Two&One with Denis Kenzo Ft. Sveta B – Sitorya [How Trance Works / Amsterdam Trance] symfo melodie na mě působí utahaně a chce se mi u nich spát 6+/10
    [b]18/ Fisherman & Hawkins – Virus [Coldharbour] omg badass track!!! tady byl někdo pěkně nasranej při skládání…cítím z toho tracku neskutečné zlo…je to tak trochu kopie Apache, ale v badass edici 🙂 peckaaa 9+/10[/b]
    19/ Hazem Beltagui – Raising The Sail [Red Soho] další symfo, takže zífff 6+/10
    20/ The Avengers – Yugen [Blue Soho] známá orchestrálovina s bombastickým breakdownem 8/10
    [b]21/ Driftmoon – Howl At The Moon (Solarstone Retouch) [Black Hole] {Taken from Pure Trance 2} z tohodle tracku vyju štěstím, úžasné, překrásné, pure, PURE MORE 9+/10
    22/ Menno de Jong – Any Other Day (Mac & Monday Remix) [Black Hole] skvělej remix, dokonce bych řekl, že podobně dobré jako originál 8+/10[/b]
    23/ John O’Callaghan Ft. Ria – I’ll Follow (Solarstone Pure Dub Reconstruction) vs Ferry Corsten Ft. Betsie Larkin – Made Of Love [BlackHole] (Taken from Pure Trance 2) jeden z mála mashupů, který se opravdu povedl a sedí to krásně jak já na míse 8/10
    24/ James Dymond- Solidus [Armada] menší zklamání, očekával jsem hodně odf takového jéna ale dostalo se mi jen průměrnějího upliftu s docela utahanou melodií 7/10
    25/ Sunset & Puma Scorz – Solina [TPTM] {FUTURE FAVOURITE} gratulace Trollům za tenhle mc pěknej uplift 8/10
    [b]26/ Kelly Andrew – Beyond The Stars [Abora] pokračujeme ve velmi podobném stylu…ožná ještě o chloupek hezčí track 8+/10[/b]
    [b]27/ Adam Deane – Retribution (Allen & Envy vs Phil Parry Remix) [Together] ten vocal sample je mi nějaký povědomí, někde jsem to už slyšel…jinak jako vždy docela dělo uplift od této dvojice 8+/10
    28/ Abstract Vision – Rocket wow tak to je opravdová raketa, ani nevím co na tom Photgrapher ještě chtějí předvézt, už tohle má podobné grády jako jejich tracky 9/10[/b]
    29/ Bryan Kearney – Mexican Rave (Jordan Suckley Remix) [KEARNAGE] zvláštní kombinace acid-techy-psy, samozřejmě vše ve 140 provedení 7+/10
    [b]30/ Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic [Anjunabeats] (Taken from A State of Trance Classics vol. 8) {ASOT Radio Classic} nádherná klasika, A&B ve sv0 nejlep39 form2 9+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Anno 636.

01. YORK feat. Jennifer Paige – Lost Under The Sun (Thomas Hayes Remix) poklidnější plážovka s tradiční York kytarou 7/10
    02. Biotones & Alikast – 4AM (Hazem Beltagui pres. H4Z3 Remix) progressivní track s jednoduchou melodií, takovej docela simple track 6+/10
    03. Tygris – Scarlett Silva torchu uřanější track, ale melodicky docela záživný 7/10
    04. Arty – Flashback Artouš se každým novým trackem přibližuje čím dál více k house, pořád se jedná o dsot kvalitní hudbu, ale chtělo by to přecijen víc trance prvků, v rámci housu ale v podstatě výborný 8/10
    05. Aimoon – CloudBreaker velmi solidní progressive 7+/10
    06. Ruben de Ronde – For Granted (Tommy Johnson Remix) po několikátém poslechu musím uznat, že je to chytlavé 8/10
    07. Johan De Kock & Stefan Viljoen feat. Nanje Nowack – Silence (Tommy Johnson Remix) a znovu Johnson, s jasnou vokál hitovkou 8/10
    [b]08. Genix & Las Salinas – Say Another What (AWD Remix) sice trousovina, ale melodie je hodně příjemná, takovej vyproštovák ze špatné nálady, moc pěkné jsou i ty vokálky 8+/10[/b]
    [b]09. Lange feat. Ilseviolin – Violin’s Revenge (Dark Club Mix) hoodně zajímavej track, kombinace fantastické houslové melodie v kontrastu s hodně temnou melodií alá solar factor…jo tohle má něco do sebe, originální dílko, zajímalo by mě jak bude znít light mix 9/10
    10. Rank 1 – 13.11.11 opáčko z minula..ovšem melodická pasáž je mírně pozměněná, bude to tím že track má přes 13 minut, tak asi Armin pustil jinou část tracku, jinak je to samozřejmě pecka 9/10[/b]
    11. Shogun – Abduction ten první drop je takovej crapajzník, že snad nic horšího ani není…jinak by to nebylo zlé, prostě další UFO 6/10
    [b]12. Stoneface & Terminal feat. Ana Criado – One Heart super vokály, bezva track 8+/10[/b]
    13. Ben Gold – Kinetic podobné jako jeho předchozí produkce, takže dobře šlapající proglift 7+/10
    14. Armin van Buuren ft. Miri Ben-Ari – Intense (Andrew Rayel Aether Mix) [Tune of The Week] Rayel a jeho typický sound, tak nějak jsem dopředu věděl co čekat 7+/10
    15. MaRLo – Visions ale ale copak to tu máme, není to track z contestu o hymnu, takže ho tu máme pod názvem Visions, je to trousovina, ještě že to nevyhrálo, ale na poměry trouse je to chytlavé 7+/10
    16. Two&One with Denis Kenzo feat. Sveta B – Sitorya dramatický symfo nádech, který moc nemusím, jinak je to ale docela pěkný track 7+/10
    17. APD – Inscribe první upliftí track epizody a hned tak nebeský 8/10
    18. Sergey Shabanov – Illuminate (Global Influence Remix) na GI je spoleh, každá jeho produkce je opravdu výtečná a ani tento remix není vyjímkou 8/10
    19. Ronski Speed with Syntrobic feat. Elizabeth Egan – One With You (Monada Remix) opáčko super upliftu 8/10
    [b]20. Playme – Peace & Serenity [Future Favorite] opravdu krásný orchestral track s živýma ptáčkama v breakdownu 8+/10[/b]
    21. Simple Art – The Miracle (Serge Macoveu Remix) další orchestrovina, pro mě trošku utahanější track 7/01
    [b]22. UCast – Kila (Original Mix) Infrasonic v plné síle, jak jinak, skvělá věc 8+/10[/b]
    23. The Avengers – Yugen (Original Mix) megalomanský breakdown, jinak vcelku ordinérní orchestral trance 8/10
    [b]24. Gal Abutbul – Serenity další ultramrdózní uplift 8+/10[/b]
    25. Sunset & Puma Scorz – Solina moc pěkný track na labelu TPT…hehe Trance Trollové 8/10
    [b]26. ReOrder & Ian Standerwick pres. Skypatrol – Folding Your Universe jednoduchá, chytlavá melodie, funguje to skvěle 8+/10
    27. Sun & Set – Second Sunrise (Dan Stone Remix) Stone zpět v plné síle po pár předchozích releasech, které moc upliftí zrovna nebyly 8+/10[/b]
    28. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound Of The Drums (Aly & Fila Remix) yup pěkné, stále si myslím, že to mohlo být i lepší 8/10
    [b]29. Solarstone & Giuseppe Ottaviani – Falcons (Falcon Remix) hehe Falcon remix Falconu, ale není to nijak odfláklé, čehož jsem se obával..povedlo se 8+/10
    30. Re:Locate – Typhoon [ASOT Radio Classic] no takhle to šlapalo před lety…9/10[/b]

JBL
    Člen

Diky za hodnoceni, v nejlepsich trackach se asi shodnem, pro me nejlepsi asot 650 anthem, Brush Strokes a samozrejme solarstone remix AVB, to je absolutní lahoda….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]A frog 634.[/b]

[b]1. Johan de Kock & Stefan Viljoen ft Nanje Nowack – Silence (Tommy Johnson Remix) [Above All] – potencionální hitovka! skvělý vokály, už sloka je chytlvavá, což se sylší málokdy, opravdu moc pěkný melodic vocal prog 8+/10[/b]
    2. Orbion – If I Had Wings [Alter Ego] pohoda baleric klídeček, vyloženě relaxační dílko 7/10
    3. Andrew Bayer – Perth [Anjunabeats] možná více trancy než bych čekal, moc fajnová věc na to, že je to na trousejuně 8/10
    4. D-Mad – Taffy [Monster Tunes] trouse attack, krejte se nebo vás to sežere a vykadí ve tvaru indiána!! 5/10
    5. Martin Graff & Martin Soundriver – Fleeting Moments (Original Mix) [Vendace] další pohodovej , skoro až usínací track, může být, i když mě to až tak nenadchne 7/10
    6. Juventa feat. Erica Curran – Move Into Light (Toby Hedges Remix) [Enhanced] Hedges obvykle umí, ale tento track moc neodtrousil, originál je nudná srajda, tohle je jen nudné 6/10
    7. Headstrong feat. Stine Grove – Satellite (Aurosonic progressive mix) [Sola] už známá hitovka z minula 8/10
    8. Nic Toms – Forever [Fraction] moc pěkný nápad a breakdown je opravdu povedenej, ale jinak je to opět spíše trousovina, i když jenda z těch opravdu snesitelných 6+/10
    9. Broning Vs. Solis & Sean Truby – Radiate [Infrasonic] podle očekávání docela fajn proglift, koneckonců Infrasonic je vždy záruka kvality 7+/10
    [b]10. Stoneface & Terminal with Ana Criado – One Heart [A&R] ou ty vokály…nedělám si srandu, lepší jsem dlouho neslyšel, to je opravdu nádhera, škoda že track vygraduje do vrzu, byť se melodie ještě vrátí, celkově docela rozpačité dojmy, i když určitě převažují ty dobré 8+/10[/b]
    11. Easton – Lake District [Shah Music] zpočátku to vypadá na další balearic, ale drop je teda techy drtička a víte vy co? mě se to takhle docela sedlo, pohupuji se do rytmu 8/10
    12. Harry Square – Perseverance [Interstate] docela slušnej clubby rack, má to gule a nabušenej spodek 8/10
    13. Elevation – Stadium Control [Coldharbour] stylově podobnej track, vadí mi trochu ty typciké vrčící bigrrom synths 7/10
    [b]14. Arctic Quest – Strings & Guitars (Sied van Riel Remix) [Captivating Sounds] tak tohodle jsem obával více než nahé sousedky!!! ale dopadlo to skvělě, klubová řež!! 8+/10
    15. Digital X – Phantom [Armada] ok je to tady, jedno přiznání…miluju Digital X…nejlepší bigroomovky co existujou!!! 9+/10
    16. Suncatcher – Are We There Yet? [Always Alive] ano jsme tam , v upliftím nebi 8+/10[/b]
    17. Timo Vaittinen – Fiktio [Lifted Sounds] zajímavá, taková docela happy melodie, vykouzlila mi úsměv na zadku 8/10
    18. Snatt & Vix feat. Kainos – In Stillness (Ian Standerwick Remix) [Arisa Audio] Standa by mohl být velkým příslibem do budoucna, po remixu k Holding On další solidní upliftí trip 8/10
    [b]19. Witness45 – Forget The Past (ReOrder Remix) [Perceptive] musel jsem si to pustit dvakrát za sebou, co to znamená? že je to sakra dobrý 8+/10[/b]
    [b]20. FUTURE FAVORITE: Jorn van Deynhoven – New Horizons [ASOT650 Anthem] [ASOT] bijte mě třeba zaživa kamenem, počůrejte mi nohu, ale tohle je prostě super anthem, na ktreu mohu být pyšný, bring it 9/10
    21. Simon Patterson – Brush Strokes [WAO138] no to je ale řežba, s tímhle se Simon ale vytáhl, tohle mi vydrtí kostru z těla! 9+/10
    22. Sean Tyas & Darren Porter – Nova 7 [Tytanium] parádní spojení těhl dvou 140níků, euforický lift 8+/10
    23. Armin van Buuren ft. Emma Hewitt – Forever Is Ours (Solarstone Pure Mix) [Armind] ouuu crap, tak tahle epizoda mě baví, tohle šlapš dokonale, líí se mi hlavně, že track má dvě melodie, po každém breakdwonu jiná, vokály jsou taky fajn, prostě pro mě hitovka jako prase 9+/10[/b]
    24. The Enlightment – Fade To Black (Kaimo K Bangin’ Mix) [DMAX Recordings] v záplavě těch megatracků je tento trochu ztracen, ale je to v podstatě taky skvělý dreamy uplift, jen tak nevynikne mezi těma velikánama 7+/10
    [b]25. Abstract Vision & Philippe EL Sisi – Aerobatics [Tytanium] dělovka jak se patří, ten zvrat v breaku, uf to mi připomělo Silverbath, nebo něco takovýho, husina jako prase 9/10[/b]
    26. TUNE OF THE WEEK: ReOrder & Ian Standerwick presents Skypatrol – Folding Your Universe [FSOE] hodně chytlavá melodie, a je ještě víc chytlavá díky Arminovi zpěvákovi lol 8/10
    27. M.I.K.E & Fred Baker pres. Active Sight – Never Ending (Bryan Kearney Remix) [Kearnage] těžko říci jestli mám raději orig nebo remix, asi obojí stejně, obojí skvělé 9/10
    28. Arctic Moon & Bryan Kearney – Dreamers & Dreams [FSOE] asi ne až tak dokonalé jak by se dlo při takvém spojení očekávat, ale nadstandartní řež to je 8/10
    [b]29. ASOT Radio Classic: RAM – RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix) [ASOT] jeden z těch ikonických upliftů, díky té kudrlinkové melodii 9/10[/b]
    [b]
    Kakot 635.[/b]

01. Armin van Buuren & NERVO feat. Laura V. – Turn This Love Around (Toby Hedges Remix) [Armind] od minule se nic nezměnilo, trouse remix trousového roiginálu 6+/10
    02. Suspect 44 – Amazing (Original Mix) [Trice] Amazing vokálek je chytlavej, celkově ale taková standartní navrzlotina 7/10
    03. Audiocells – Side Effect (Original Mix) [Silent Shore] to mi připomíná tvrobu Super8 and Tb..docela zajímavý proggy tracky 7+/10
    [b]04. Protoculture – Talisman (Original Mix) [Rebrand] mo pěknej a pohodovej track, žádný náznak vrzu nebo jiného rušivého elementu, prostě nádhera, jen zavřít oči a nastražit uši 8+/10[/b]
    [b]05. Johan de Kock & Stefan Viljoen feat. Nanje Nowack – Silence (Tommy Johnson Remix) [Above All] [Future Favorite] hitovka z minula, opravdu skvělé a chytlavé vokálky 8+/10[/b]
    06. Andy Duguid feat. Jaren – 7even (Original Mix) [Black Hole] nádherný emotivní breakdwon a decentní klubovější vygradování 8/10
    07. Rafael Frost – Go! (Original Mix) [Frost] opravdu nezajímavý a ničím nezajímavý bigroom vrzák 5/10
    08. Fabio XB – Surreal (Original Mix) [Lange] aneb já chci být taky v Asotu, tak udělám Gaia bigrrom klon a mám to jisté 5+/10
    [b]09. Rank 1 – 13.11.11 (Original Mix) [High Contrast] wow sice to není kdovíjak svižné, ale cítím z toho náart někam do roku 2004 a do toho pravého old school trancu, jsem moc zvědavej na celou 13minutovou verzi, tohle má desítkový náběh 9+/10[/b]
    10. David Gravell – Megatron (Original Mix) [6K] jééé jakoby tu už podobné trony nebyly…melodie nezajímavá, bigrrom pasáž docela ujde 6/10
    11. Shogun – Abduction (Original Mix) [Armind] [Tune Of The Week] další UFO a Supernova, jen tady je opravdu hrozivý první drop, málem mi spadly trenky i s chobotem když jsem tu hrůzu zaslechl, druhý breakdwon už je ale ok 6/10
    12. Markus Schulz – Mardi Gras (Original Mix) [Armada] V breakdwonu jsem si říkál, joo to bude další solidní Markusovina po opravdu skvělé Remember This, jenže tato má bigroom navrzlý drop, což je trochu škoda 7/10
    [b]13. Eco – A Cry To The Moon (Original Mix) [ASOT] exotický breakdwon a celkově zajímavě pojatý track, hlavní pasáž mě hodně bere, nejlepší Ecovina v poslední době 9/10[/b]
    [b]14. Jorn van Deynhoven – The New Horizons (Original Mix) [ASOT] třeba mi urvěte uši nebo genitálie, třeba ke mě pošlete Justina Biebera na kafe, já to nějak přežiju, ale dovolte mi dát devítku, líbí se mi to 9+/10
    15. Digital X – Raptor (Original Mix) [Coldharbour] proč raptor? to je starší track, který už tuším v Asotu zazněl…aktuálí je Phantom, že by se Armin spletl…? to nevadí, i tenhle track je za 9+/10[/b]
    [b]16. Davey Asprey – Bellerophon (Original Mix) [Monster Tunes] a jdeme upliftit a hned s takovýmhle gemem 8+/10
    17. Playme – Peace & Serenity (Original Mix) [Abora] hodně emotivní dílo, ve stylu Soundlift apod 8+/10[/b]
    18. Tomas Heredia & James Dymond – Sao Paulo (Original Mix) [Soundpiercing] bylo by to fajn až na ty vrčing synths 7+/10
    [b]19. Armin van Buuren feat. Emma Hewitt – Forever Is Ours (Solarstone Pure Mix) [Armind] mám jí tam dát, možná mě někdo za to pokouše ale já prostě musím, mě ten track tak strašně baví 10/10[/b]
    [b]20. The Avengers – Yugen (Original Mix) [Blue Soho] tolik producentů se sešlo k jednomu válu, tak ještě aby nevzniklo něco velkolepého, ten breadown je jak z nějakého velkofilmu, Kameňák 4 🙂 8+/10[/b]
    21. Morvan – And She Smiles (Moonsouls Remix) [Infrasonic] Infrasonic, neomylný label, výborný zasněný liftík 8/10
    [b]22. Simon Patterson – Brush Strokes (Original Mix) [WAO138] ááá to je paráda, škoda že Armin vždy usekne ten začátek, ten je hrozně cool, všechno na tom tracku je cool 9+/10[/b]
    23. ReOrder & Ian Standerwick pres. Skypatrol – Folding Your Universe (Original Mix) [FSOE] chytlavý motiv 8/10
    24. Tangle – Obelisk (Original Mix) [Together] techy lift, docela pěkné 7/10
    25. Curtis & Craig – First Taste (Amir Hussain Remix) [Digitized] ten drop to je mlejnek na maso 😀 7/10
    26. RAM – Sledgehammer (Allen & Envy Remix) [AVA] osvědčené duo, skvělej track 8/10
    27. Martin Garrix – Animals (Broning Bootleg) [CDR] wow tak to je zajímavej bootleg, nemám rád originál, snad jen tu melodii, která je docela chytlavá, tohle je ovšem jiná káva 8/10
    28. Kaeno – Perspectives (Original Mix) [Aria] noo to není ničím speciální uplift, takovej spíše průměrnější 6+/10
    29. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound Of The Drums (Aly & Fila Remix) [Armind] úplně na rovinu, čekal jsem víc teda…docela utahaná melodie, pořád ale hodně dobré 8/10
    [b]30. Rapid Eye – Stealing Beauty (R.E. Mix) [ASOT Radio Classic] a takhle se liftilo přes 10 lety…9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

UR7 asi nebudu nijak hodnotit, jelikož všechny ty tracky už jsem hodnotil v Asotu. BA13 určitě až poslechnu 😉

JBL
    Člen

ASOT 633

Pro me nejlepsi hymna asot 650, troufam si rict, ze jde o nejlepsi hymnu od asot 450…

Simon a Brush Strokes zni neskutecne…

Poprosil bych Freezera, pokud si udela cas, aby zhodnotil kompilace UR7 a BA13…diky

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Prasot 633.

01. Armin van Buuren ft. Aruna – Wont Let Go (Tritonal Remix) no to hrozný, takhle rozvrzat a ztrousovatět docela dobrý a svižný track, třikrát fuuuj na mé bejvalé oblíbence 4/10
    02. Headstrong feat. Stine Grove – Satellite (Aurosonic Progressive Mix) pohodová krásná vokálovka 8/10
    ASOT 650 Anthem Contest:
    03. Alexander Popov – ASOT 650 Anthem pro mě docela nezajímavá hymna, klasická symfo melodie a trochu inspirace minulou Expedition, jinak je to ale příliš pomalé a utahané na hymnu, takže palec dolů 6/10
    [b]04. Jorn van Deynhoven – ASOT 650 Anthem tak toto jsu jiné grády, hlavně je to čistý trance, melodie je sice opět taková melodramatická, ale dnes už se asi jiné hymny nedělají, má to štávu, toto bych jako hymnu chtěl 9/10[/b]
    05. MaRLo – ASOT 650 Anthem no co si budem povídat, toto je oprostě hymna jak vyšitá, chytlavej motiv jako prase…ovšem byla by to spíše hymna magneticu, ten track v sobě nemá moc trancu, takže nebrat 7+/10
    06. Andrew Rayel – ASOT 650 Anthem klasickej Rayel, docela ale ten track má potenciál, dokázal bych si tnehle noisy řvanec představit jako hymnu, proč ne…8/10
    07. Allen & Envy & James Williams – Ark (Original Mix) [ASOT 650 Anthem] čístej uplift, to by asi měla být hymna tance eventu, jediné co je ne tom tracku negativní je pro mě docela ne-hymnická melodie…prostě špatně zapamatovatelná, takže track dobrej, na hymnu podle mě málo 8/10
    [b]08. Markus Schulz – Remember This wow, tak takhle se to dělá, to měla být hymna, to má gule jako prase 9/10[/b]
    09. Arisen Flame – Unity velice solidní proglift 8/10
    [b]10. Driftmoon – Drifter krása, připomíná mi to nejlepší období Super8 and Tab, prostě fantastickej proglift až uplift…9/10
    11. Menno De Jong – Any Other Day (Original Mix) návrat někam o 10 lez zpátky zvukově…ale proč ne…starej dobrej trance sound 8+/10[/b]
    12. John O’Callaghan feat. Erica Curran – I Believe (Giuseppe Ottaviani Remix) ááá stará dobrá slider melodie, ve spojení s takto energetickým pojetím, proč ne, dobré 8/10
    13. Wach – The Queen [Future Favorite] takovej trochu zuřící lift, pro mě je to melodicky trochu tuctové, ale jinak fajn 7+/10
    [b]14. ReOrder – Sky Harbour [Tune of The Week] výbornej optimistej uplift, skvělá práca slováčisko 😀 8+/10
    15. Simon Patterson – Brush Strokes (Original Mix) bomby…těžký bomby…dělovkovej trance říznutej lehkým psÝčkem…peklo 9/10[/b]
    16. Alex M.O.R.P.H. & Natalie Gioia – Dreams pěkněj track ale pro mě trochu utahanej, po Brush Strokes slabota 7+/10
    [b]17. M.I.K.E. & Fred Baker pres. Active Sight – Never Ending (Bryan Kearney Remix) a zpátky k energii, tohle je další 140 energy šleha 9/10[/b]
    [b]18. Jorn van Deynhoven – ASOT 650 Anthem [Official ASOT 650 Anthem Contest Winner!] no díky bohu, vyhrál trance, docela úleva, s touto hymnou jsem spokojen v rámci nabídky 9/10
    19. Giuseppe Ottaviani Feat Stephen Pickup – No More Alone (Original Mix) [ASOT Radio Classic] Jon O Bir remix je více energickej, ale i orginál si rád poslechnu, starej dobrej Otta 9/10[/b]

výborná epizoda!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.