TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asod 625.

01. Dash Berlin feat. Christina Novelli – Jar Of Hearts (Club Mix) [Aropa] ten už taky neví co by…takhle hloupý cílený hit, ono to svým způsobem není špatné, líbivé, ale hloupočkéa cheesy 5/10
    02. Roddy Reynaert – Ahnk (Original Cognitive Mix) [Ifonika] docela pohodový progressive, trochu nevýrazný melodicky 7/10
    [b]03. Andrew Bayer – Need Your Love (Club Mix) [Anjunabeats] jakobych poslouchal nový Arty singl, skoro přesná kopie Togther We Are, ale i přesto že je to jen napodobenina, tak se mi to líbí 8+/10[/b]
    04. AWD – New Memories (Original Mix) [Air Up There] příjemný breakdown, jinak ale nudný trance 2.0 sound 6/10
    05. Kyau & Albert – The One (Club Mix) [Euphonic] jen průměrný K&A tvorba, umějí i lépe 7/10
    06. Arisen Flame – Gladius (Original Mix) [Armada opáčko Gaia klonu z minula 6/10
    07. TUNE OF THE WEEK: Omnia – Immersion (Original Mix) [Armind] čekal jem víc po vydařených předchozích Omnia produkcích, tohle je jen další variace na starčí Omnia tracky 7/10
    08. Rex Mundi – Aureolo (Original Mix) [Armind] Progressive, který mě melodicky až tak nezaujal, Mundiho track z předchozí epizody byl lepší 6+/10
    [b]09. Meridian – Turning Point (Original Mix) [Rebrand] skvělý proglift, mám rád tyhle šlapající tracky 8+/10[/b]
    10. Armin van Buuren – Beautiful Life vs. Estiva – Teddybeat (AvB Mash up ) jo ten drop s Teddybeatu je masakr, je to zvláštní mashup, je to jeden z těch mála, kterej mě nesere… 8/10
    11. Store N Forward – Schnitzel (Original Mix) [Enhanced] hehe další potravinový název tracku od této dvojice, moc pěkný progliftí track 8/10
    12. M.I.K.E. vs York – Across The Ocean (M.I.K.E.’s Dub Edit) [Pilot6] haha Armin pěkně natvrdo řekl že ty vokály jsou hrozný v tomhle tracku, proto si vyžádal Dub…suprová MIKE meloide, ale ta electro-klub pasáž tam teda být nemusela 7+/10
    13. Nic Toms – Velvet (Original Mix) [Enhanced] takový veselejší pohodový trousík 7/10
    14. Faruk Sabanci – Nevada (Original Mix) [Arisa] zajímavý exotický track, ale ty synths to je prostě hrozivej auto-alarm!! dva body dolu 6/10
    15. Estiva – Dinodrums vs. Don’t Deserve You Accapella (AvB Mash Up) další mashup, kterje mě moc nesere…ten drop nájezd je docela masakr 7/10
    16. Matthew Dunne – Splint (Original Mix) [Discover] to už v Asotu zaznělo, pěkný melodický motiv, ale jinak je to techy track 7/10
    17. Driftmoon & Andy Blueman feat. Dsharp – Exodus (Original Mix) [ASOT] 8/10
    18. Steve Brian pres. Agulo feat. David Berkeley – Blood And The Wine (Suncatcher Remix) [Enhanced] San Kačer a jeho další příjemný výplod 8/10
    19. Alex Morph feat. Silvia Tosun – An Angels Love (Andrew Rayel Aether Remix) [Armada] oproti originálu je to děs, ale jinak je to řekněme jedna z těch lapších Rayelovin 6/10
    20. The Thrillseekers with York & Asheni – Daydream (Will Atkinson Dreamy Mix) [Adjusted] pěkná upliftí předělávka 7/10
    21. Andrew Rayel & Alexandre Bergheau – We Are Not Afraid of 138 (Original Mix) [WAO138] 8/10
    22. FUTURE FAVORITE: Simon O’Shine & Sergey Nevone – Apprehension (Original Mix) krásný, pořád přemýšlím z čeho je ten hlavní piano motiv převzatý 8+/10
    23. Armin van Buuren – Who’s Afraid of 138!? (Photographer Remix) [WAO138] 8/10
    24. Rene Ablaze & Global Influence – Feel (Original Mix) [Blue Soho] skvělý uplift, nikterak originální, ale sakra dobře vyprodukovaný 8/10
    [b]25. Greg Downey – For You [Global Code] wow, stejně dobrý jako Dolphin, jen trochu energetičtější, prostě kvalitní trance 9/10[/b]
    26. Active Sight – Out Of Our Lives (Maniel Le Saux For Fun remix) originál bude stejně vždy lepší, ale jinak decentní rework 8/10
    27. Matt Bukovski – Tesla (Melodic Mix) [Monster Tunes] trochu méně tradiční melodie, což je dobře pro změnu…kvalitní 8/10
    [b]28. ASOT Radio Classic: Lange and LNG – Drifting Away feat. Skye (Lange’s Sunset Mix) [Maelstrom Records] starší Langeho kousky jsou k nezaplacení, co track to kvalita, ty novější mě už tolik neberou 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

odvahu? proč bych neměl? zatím jsem nic lepšího neobjevil…

milan
    Člen

freezer – ty máš i po tolika letech odvahu ještě poslouchat ASOT? 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Azzot 624.

01. Headstrong feat. Stine Grove – Satellite (Genix Club Mix) vokálová pasáž v breakdownu nebyla špatná, následná melodie je ale taková nijaká 6/10
    02. Nic Toms – Velvet chopované vokálky ok, pak se to rozjede v tuctový trouse 5+/10
    03. Juventa feat. Erica Curran – Move Into Light vocal generic trouse 5/10
    04. Chicane & Sons – One More Time bohužel i Chicane jede ve stylu Avicii 5/10
    05. Rex Mundi – Explore Heaven špičková meldoie v breakdwonech…techy pasáž je až příliš taková monotoní, ale celkově fajn 7+/10
    06. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life (Mikkas Remix) kdo má rád všelijaké zkraty a tovární zvuky…proč ne 5/10
    07. Tekno, T.H. & Frank Dueffel – Save Our Souls (Aerofoil Remix) ucházející bigroom 6/10
    [b]08. Genesis – Black Prophecy kvalitní progressive trance, takových by mělo být v té první hodince více…8+/10[/b]
    09. Airtight – Hydra (Dan Stone Remix) mírně mě zarazila ta techy pasáž po gradaci, to bych od Stonea nečekal, ale nevadí, povedený track 7/10
    10. Sunset & Solid Skill – Alive (Spark7 Remix) Jeho sound je stále stejně kouzelný, výborný promakaný progressive 8/10
    11. Loverush UK feat. Bryan Adams – Tonight In Babylon (Andy Duguid Remix) hlavní melodie se povedla, ale nelíbí se mi vokály ani navrzlý spodek, smíšené dojmy 7/10
    [b]12. Ronski Speed feat. Lucy Saunders – Rise Again (Omnia Remix) opravdová pecka, šlape to hodně dobře 9/10[/b]
    13. Arisen Flame – Gladius [Tune of The Week] další Gaia klon 6/10
    14. Andy Blueman & Driftmoon feat. Dsharp – Exodus [Future Favorite] předpokládaný vítěz 8/10
    15. Damian Wasse – Crossroads moc pěkná melodka, hlavní synths mě tak neuspokojujou 7+/10
    [b]16. Chapter XJ – Free opáčko skvělého emotivního tracku z minula 8+/10[/b]
    17. Akira Kayosa & Hugh Tolland – Kaipara (ReOrder Remix) další opáčko, tentokrát energetického uplift 8/10
    18. Ultimate – If We Were sice se mi o něco víc líbí Planetarium, ale i tak skvělej dreamy uplift 8/10
    [b]19. Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame (Solarstone Pure Mix) wow ten kick a basovka, tenhle track doslova uhání 8+/10
    20. Ferrin & Morris – Human wow hodně zajímavý uplift s netradiční melodií 8+/10
    21. Simon O’Shine & Sergey Nevone – Apprehension melodie je odněkud převzatá, je pi povědomá, moc pěkné emotivní dílko 8+/10
    22. Adam Ellis – Napalm Poet (Original mix) podobný případ jako byl loni Airport, blesk z čistého nebe, řežba a číslo jedna na Beatportu…9+/10[/b]
    23. Andrew Rayel & Alexandre Bergheau – We Are Not Afraid of 138 nečekaně pěkný, optimistický uplift od těchto pánů 8/10
    24. Artra & Holland – Mountains hodně úderný uplift 8/10
    [b]25. Tangle – Mirage (Touchstone Remix) další velice pozitivně laděný uplift…moc pěkné 8+/10[/b]
    26. Allen & Envy – Fire Glow no i tento track se veze na podobné vlně euforií 8/10
    27. Svenson & Gielen – The Beauty Of Silence (Menno de Jong Remix) hodně oldschool pojatej remix…opravdě ale originálu příliš nepřidává 7/10
    28. John O’Callaghan & John Askew vs Nadia Ali – Stressed Rapture (Shura Vlasov Mashup) jeden z těch lepších mashupů, přesto Stresstest nepotřebuje žádné vokály, je dobrý ve své původní podobě 8/10
    29. Armin van Buuren – Who’s Afraid Of 138?! (Jordan Suckley Remix) acid sprcha 7/10
    [b]30. Carrie Skipper – Time Goes By (Super8 Bangin Mix) [ASOT Radio Classic] trochu zapomenutá klasika, ale moooc dobrá, tenhle sound už od Super8 nikdy neuslyšíme :/ 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ašuk 623.

01. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life (Mikkas Remix) vrzači si přijdou na své, tohle je vrz totálka…zlatej Protoculture remix 4/10
    02. Tom Swoon feat. Taylr Renee – Wings (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix) vokály fajn, melodicky pro mě nezajímavé, utahané 5/10
    03. Gabriel & Dresden feat. Neil Ormandy – Tomorrow Comes trochu mau5 soundu, jakž takž zkousnutelné vokály, ale trapnej bigroom závěr 6/10
    04. The Thrillseekers With York & Asheni – Daydream (Thrillseekers Club Mix) docela příjemnej balearic sound 7/10
    05. Fon.Leman – Subortus další pohodovej relax summer track 7/10
    06. Adrian Lux – Damaged (Marcus Schossow ‘Ibiza Love’ Remix) trochu Aviicovina, příliš housy 6/10
    07. Aruna – Reason To Believe (Steve Kaetzel Original Mix) tyhle tracky mě tak unavujou, další utahaná vokálovka…melodie nikde, vrz všude 5/10
    08. Stoneface & Terminal – Stuck in a Loop pár pasáží se mi tam líbí, jinak je to až příliš výstřední track, mám tohle duo rád a Scuderia je pro mě skoro track roku, ale tohle je poněkud zvláštní, ne špatné 7/10
    [b]09. Ronski Speed feat. Lucy Saunders – Rise Again (Omnia Remix) tohle hodně příjemně šlape, letní hit 9/10[/b]
    10. Alex M.O.R.P.H. & Claudia Cazacu – Exstatic Avenger (Maarten de Jong Remix) to zní jak Orjan, docela dobrej bigroom 7+/10
    [b]11. Denis Sender – Sunlight Everywhere hodně dobrej, šlapající proglift, připomínající některý tracky od Bena Golda…8+/10
    12. Johnny Yono – Orion (Jamie Walker Remix) další fajnovej proglift, pozitivní melodie, konfety ve vzduchu 🙂 8+/10[/b]
    13. Aimoon & Offshore Wind – Meteor Shower ještě docela vkusná vrzka 6/10
    14. Nitrous Oxide feat. Aneym – Believer (Original Mix) sice to není starej dobrej nitrous lift..ale i tak moc dobrá věc 8/10
    15. Estiva – Dinodrums (Original Mix) trochu šílenej track, ten drop a pak nájezd…no přiznám se že šlo volume spíše dolů, ale marné to není, bigroom prostě 7/10
    16. Matthew Dunne – Splint ten hlavní motiv je moc pěknej, vygraduje to však do vrz bigroomu 7/10
    17. Andy Blueman & Driftmoon feat. Dsharp – Exodus zvláštní track s houslovým solem…sice to nakonec vygraduje do trance pasáže, ale celé je to až moc zvláštní, nečekanej a originální track 8/10
    18. Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame (Solarstone Pure Mix) rozjezd je peckovej, hlavné pasáž je pak trochu plytká, celkově ok 7+/10
    19. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angel’s Love (Tomas Heredia Remix) hnus velebnosti, horší synths už neexistujou 3/10
    [b]20. Mauro Picotto – Lizard (Solis & Sean Truby’s Ibiza Mix) výbornej, opravdu skvostnej reowrk klasiky, na originálu se mi vždy líbila jen ta melodická pasáž..ale tohle zní celé dobře 9+/10[/b]
    [b]21. Chapter XJ – Free (Original Mix) [Tune of The Week] nádherný uplift ve stylu Blueman, Soundlift etc..krása 8+/10[/b]
    22. Type 41 – Destination (Swillow Remix) hodně slušnej energy uplift 8/10
    [b]23. Akira Kayosa & Hugh Tolland – Kaipara (ReOrder Remix) wow hezky dobře ReOrder 8+/10[/b]
    [b]24. SoundLift – Freedom [Future Favorite] trvalo mi to než jsem k tomu tracku proniknul…ale nakonec musím uznat, je to moc krásné…takhle dobře už to umí jen Blueman, nikdo jiný 9/10[/b]
    25. Kaimo K – Innermost jedna z těch lepších Gaia kopií 7+/10
    26. James Dymond – Slingshot jak se dalo čekat, hodně našláplek 140 uplift 8/10
    [b]27. Onova – Infinitude tak tohle připomíná staré dobré 4 Strings než se z něj stal house pop-act, melodicky jednodušší ale chytlavá věc 8+/10[/b]
    [b]28. Amadeus vs Aly & Fila – A Dream of Peace (Manuel Le Saux Remix) mooc fajn euforický uplift 8+/10[/b]
    [b]29. Ferrin & Morris – Panorama tááák nádhernej uplift, tak strašně moc euforické, víc už to snad ani nejde…nááádhera!!! škoda že Armin zkrátil hlavní pasáž 9+/10[/b]
    [b]30. Sophie Sugar – Call of Tomorrow (John O’ Callaghan Remix) [ASOT Radio Classic] trochu zapomenutá klasika, musím se přizna že i já na ní tak trochu pozapomněl…napraveno 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Afro 622.

01. Juventa feat. Erica Curran – Move Into Light your daily generic trouse track…takových už bylo 5/10
    02. Toom Swoon feat. TAYLR RENEE – Wings (Myon & Shane 54 Summer of Love Mix) vokály pěkné, zvukově o něci zajímavější, ale jinak melodicky…jen další trouse 5+/10
    03. Speed Limits – Offshore hodně připomíná Artyho tvorbu, slušné, však neoriginální 7/10
    04. JimiJ – Dvoloka (Roddy Reynaert Cognitive Remix) pěkná melodie v breakdownu, drop je ale o ničem 6+/10
    [b]05. London Grammar – Hey Now (Arty Remix) pěkný, andělský breakdown, nápaditá melodie, jde vidět kdo je tady master of trouse 🙂 8+/10[/b]
    06. Mike Danis – We Аre True your daily generic trouse 5/10
    07. Myon & Shane 54 feat. Natalie Peris – Outshine (Nigel Good Remix) nudáááá 4/10
    08. Dale Corderoy – Mechanical Tears (EDU Remix) nudná vrzačka 5/10
    [b]09. Ronski Speed feat. Lucy Saunders – Rise Again (Omnia Remix) [TUNE OF THE WEEK] hit, summer hit, trochu cheesy ale hrozně chytlavé 8+/10[/b]
    10. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life (Protoculture Remix) trancovější podání, ale ne o mnoho lepší než orig 7+/10
    11. Alex M.O.R.P.H. & Protoculture – Waking Up The Stars (Skytech Remix) nuda, trouse 5/10
    12. Steve Brian – La Gomera (Tangle Remix) co mě na tom mělo zaujmout? 5/10
    13. Luigi Lusini – Touch My Soul docela pěkněj driving track 7/10
    14. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angel’s Love (Andrew Rayel Aether Mix) [FUTURE FAVORITE] klasickej Rayel sound..dobré ale není nad originál 7+/10
    15. Stoneface & Terminal – Stuck In A Loop takové trochu pokračování Dont Give A Fuck 7+/10
    16. Bogdan Vix – Stella Maris průměr Gaiovina 6+/10
    17. Simon Patterson & Blazer – Contraband jo Pattersonovi tohle prostě jde, ten drop, to je opět dělovfffka 8/10
    [b]18. SoundLift – Freedom at si říká kdo chce co chce, dokud nebude zpět Blueman…tak je SoundlLift v tomto oboru králem 9/10[/b]
    19. ReOrder feat. Ian Standerwick – Hidden In A Smile (Philippe El Sisi Remix) ok sliderovina 7/10
    [b]20. Mike van Fabio – Forever Together řežba, uplift jako řemen 9/10
    21. Kara Sun – I Like It (Alan Morris and Ferrin Morris Remix) náshera…tohle duo je bezchybné 9/10[/b]
    22. Digital Horizon – Too Much (Sean Matthews Remix) pěkný track s neotřelou melodií 7+/10
    23. Ciro Visione – First Coming (Ian Standerwick Rmx) vs. Delerium – Silence (AvB Mashup) původní instrumentální track zní dobře, takto v mashupu je to hrozném příšerné, zakázal bych ty mashupy…skoro všechny stojej za hovínko 3/10
    [b]24. Dimension & Moonsouls – Rise Above The World (Ultimate Remix) náshera, stejně jako vše od Ultimate 9/10[/b]
    25. Aly & Fila vs. Fady & Mina – The Journey (FSOE 300 Anthem) moc se mi to nelíbí ani melodicky…je to umíráček, ani ty rádoby cool efekty v breakdwonu…6/10
    26. Bjorn Akesson – Perfect Blue (Allan Morrow Rework) originál zůstane lepší, ale dobrý energy rework 8/10
    [b]27. Arctic Moon & Paul Webster – Valhalla wow ta basovka to je peklo…trochu acídku a fajn melodie 8+/10[/b]
    28. Turn & Natali Kryzhanovski – Renaissance (Odonbat Remix) tak to je tracho vykrádačka Ralphie B – Battle…nebo prostě použil stejný sample…melodicky ok 7/10
    29. Tempo Giusto – Blacksmith (Mark Sherry Remix) techy šleha, líbí, jumping all over the room 8/10
    [b]30. Above & Beyond vs. Andy Moor – Air for Life [ASOT RADIO CLASSIC] jojo stará dobrá Anjuna 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Exot 621.

01. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life (Protoculture Remix) sice malinko trancovější podání, ale myslím, že z toho šlo vytřískat i víc…7+/10
    02. BT feat. Aqualung – Surrounded (Super8 & Tab Remix) no vypadá to že se můžem rozloučit s trancem v podobě tohoto dua, ale pravdou je že dělají docela kvalitní trouse…7/10
    03. Max Freegrant & Jerome Isma-Ae – Thrill Me (Steve Haines Remix) pro mě docela nezajímavá vrzanica 5/10
    04. Mike Danis – Majestic pěknej melodickej track, ve stylu starších Steur tracků 7+/10
    05. Max Graham feat. Alana Aldea – Where You Are (John O’Callaghan Remix) sice to není takový odvaz jako jeho upliftí produkce ale i tak moc povedený track, je to pomalejší, ale bez nějakých trouse náznaků 8/10
    06. Adam Szabo & Johan Vilborg – Two To One moc pěkná melodie, jen škoda toho trouse podání…ach jo, kdyby tohle byl klasickej trance, bylo by to neskutečně nádherný 8/10
    07. Dash Berlin & Alexander Popov feat. Jonathan Mendelsohn – Steal You Away [Future Favorite] úplná husina…ale husina hrůzy!!! to je takovej patos tenhle rádoby emotvní track, to je hrozný 3/10
    [b]08. Marcus Schossow – Reverie bigroom jako prase, mám rád tyhle nápaditý klubový dělovky, když se to umí…8+/10[/b]
    09. Alex M.O.R.P.H. feat. Shannon Hurley – Monday Morning Madness (Alexander Popov Alternative Remix) sice asi lepší než orig, ale tenhle track nepatří mezi moje favority 6+/10
    [b]10. Airwave & DJ Fire – Kabalash (Joost van Bellen Remix) [Tune of The Week] proper dark trance…s trochou exotiky 8+/10[/b]
    11. Boom Jinx, Maor Levi & Ashley Tomberlin – When You Loved Me (Juventa & Toby Hedges Remix) mnohem lepší, docela slušně šlapající track, i když…trošku flašinet tam leodie 6+/10
    12. Orjan Nilsen – Xiing fůůůj 3/10
    13. Bogdan Vix – Stella Maris docela šlapající Gaiovina 6+/10
    14. Giuseppe Ottaviani – Feel The Music zvláštní acid track z alba, moc jsem mu nepřišel na chuť 5+/10
    15. Corderoy – Mechanical Tears (Jordan Suckley Remix) ucházející Pattersovina 7/10
    16. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angel’s Love (Andrew Rayel Aether Remix) Rayel si pěkně vyhrál s piano melodií a udělal jí ještě zajímavější…jinak je to takocvá klasika Rayel mno 7+/10
    [b]17. Delerium – Chrysalis Heart (Stereojackers vs. Mark Loverush Remix) tuhle vokálovku jsem si hodně oblíbil 8+/10[/b]
    18. John O’Callaghan feat. Josie – Out Of Nowhere (Jordan Suckley Remix) svižnější tempo, vyliftěnej feel, techy drop 7/10
    19. Jordan Suckley – Do Or Die (Original Mix) něco mezi Oakenfolde, Pattersonem, Indecentem, prostě techy smasher 8/10
    [b]20. Mike van Fabio – Forever Together (Original Mix) Fabio se nezdá, už Suoxi byla pecka jako řemen a tohle je podobné 9/10[/b]
    [b]21. Dimension & Moonsouls – Rise Above The World (Ultimate Remix) ultimátní upliftí heaven 9/10[/b]
    22. Jamie Walker – Senses trochu jsem čekal techy vyvrcholení po tom brutal nájezdu, ale je z toho Activa uplift 8/10
    23. Touchstone – Elevate moc mi nesedějí lead synts…a ty techy pasáže taky nic moc 6/10
    24. Armin van Buuren – Who’s Afraid of 138!? (Photographer Remix) vs. Burned With Desire (AvB Mash Up) no docela to do sebe pasuje…7/10
    [b]25. Aly & Fila feat. Sue McLaren – Mysteries Unfold (Uplifting Mix) mnohem lepší než album verze 9/10[/b]
    [b]26. Sneijder & Mark Leanings – Now Or Never možná až přehnaně sladká happy melodie, alemá to gule 8+/10
    [/b]27. Farzam – The Pyramid (UCast Remix) melodicky pro mě celkem nezajímavé 6/10
    28. Matt Bowdidge – Still By Your Side další happy upliftí pecka ve stylu Activa 8/10
    29. A.R.D.I. – Beyond The Time no ten druhý track Ultimate Destination byl lepší 6/10
    [b]30. Three Drives – Carrera 2 (Nu NRG Remix) [ASOT Radio Classic] jo Nu Nrg to byly časy 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krachot 619.

01. Alex M.O.R.P.H. feat. Sue McLaren – From The Universe With Love (Steve Brian Remix) rozvrzanější verze originálu, kterej mám mnohem raději 7/10
    02. Luke Bond feat. Stephy – Holding On vokály trochu na hranici cheesu, ale jinak docela chytlavá popina 7+/10
    03. Shogun feat. Tania Zygar – Find Me typickej Shogun vocal track, pěkné 8/10
    04. Armin van Buuren – Pulsar líbí se mi jen určité pasáže, ty netrousové 7/10
    05. Vast Vision – Shadow (Digital X Remix) docela cool temější bigroom 7/10
    06. The Blizzard & Daniel van Sand feat. Julie Thompson – Made For You (Gal Abutbul Remix) nemůžu si pomoct ale ty vokály se moc nepovedly…ve výškách Julie nezní moc dobře, jinak klasika Blizzard sund 6+/10
    07. Almer – Things We Do (LTN Remix) Letní summer prog 7/10
    08. Illuminor – Misplaced Me vokály hnus hnusovej 4/10
    09. Aneym & Nitrous Oxide – Believer sice to není starej dobrej Nitrous liftík, ale i tak fajn track 8/10
    10. Skytech – Clear Vision bigroom drtiška ve stylu Whats Wrong 8/10
    11. Protoculture feat. Tricia McTeague – Burning Bridges hodně dobrá nevlezlá vokálovka 8/10
    12. Delerium – Chrysalis Heart (Stereojackers vs. Mark Loverush Remix) taky moc pěkné a chytlavé 8/10
    13. John O’Callaghan & Full Tilt feat. Karen Kelly – Breathe (Will Atkinson Remix) asi mám rději orig, ale dobrá alternativa, o něco melodičtější 8/10
    14. Orjan Nilsen – Xiing tohle prostě ne, to je protivný strašně 3/10
    [b]15. David Gravell – Bulldozer dělovka jak prase, bigroom řežba 8+/10[/b]
    16. Skytech – The Other Side Skytech prostě tyhle klubovky umějí moc dobře, opět solidní jízda 8/10
    17. Cosmic Gate – Crushed (Mark Sixma Remix) drop je docela cool 7/10
    18. Beltek – Inhale taky docela solidní bigroom 7/10
    [b]19. Darren Porter & Ferry Tayle – Neptune’s Return příjemná melodická věc, stejně jako Siren…8+/10
    20. Alae Khaldi – Hope fantastický uplift…9/10[/b]
    21. Dart Rayne & Yura Moonlight Feat. Sarah Lynn – Silhouette’ (Allen & Envy Remix) [Tune of The Week] chytlavé vokály, ok uplift 7+/10
    22. Dreamy – Amanda (Original Mix) Dreamy se postupně zlepšuje, stejně si myslím že to ještě na tu upliftí A třídu není 7/10
    23. Global Experience feat. JES – Higher Than The Sun (Aly & Fila Remix) tohle mě až tak nevzalo, na to že je to tahle dvojice tak spíše jen lehký nadprůměr 7/10
    [b]24. Afternova – Tranquility (Orchestral Mix) nádherný, pozitivní uplift 8+/10[/b]
    25. Running Man – Heavens Gate ten techy drop to kazí 6/10
    26. Aly & Fila feat. Susana – Without You [Future Favorite] vokály mě trochu rozčilujou…jinak je to pecka 8/10
    27. Kuffdam & Plant – Summer Dream 2013 (Thomas Datt Remix) joo velice vkusná předělávka 8/10
    [b]28. Faruk Sabanci feat. Jaren – Discover (Photographer Remix) jak jinak než masivní remix, líbí se mi ale i originál..8+/10
    29. Midway – Amazon (Original Mix) [ASOT Radio Classic] wow Midway zbožňuji…9+/10[/b]

Fuckot 620.

Hour 1 – Regular ASOT

01. Dash Berlin & Alexander Popov feat. Jonathan Mendelsohn – Steal You Away hrozivá, děsivá popina…nebo popvina? no prostě nesnesitelná sladárna 3/10
    02. Arty feat. Fiora – Grand Finale na Artyho žádná sláva, v oblasti trousu ale nadprůměr 7/10
    03. The Blizzard & Daniel van Sand feat. Julie Thompson – Made For You (Gal Abutbul Remix) 6+/10
    04. DNS Project – Terra tohle docela šlape, fajn bigroom 8/10
    05. Alex M.O.R.P.H vs. Protoculture – Waking Up The Stars (Skytech Remix) trochu zklamání, Skytech mám rád, ale tohle je obyč trousovina 5/10
    06. Woody van Eyden – Nangulan moc pěkný uplift 8/10
    07. Afternova – Tranquility (Original Mix) jojo tyhle orchestral uplifty jsou oblíbené, nepřekvapivý vítěz FF 8/10
    [b]08. Dimension & Moonsouls – Rise Above The World (Ultimate Remix) [Tune of The Week] wow Ultimate opět zásah do černého 9/10[/b]
    09. Dart Rayne & Yura Moonlight feat. Sarah Lynn – Silhouette (Allen & Envy Remix) 7+/10
    10. Giuseppe Ottaviani & Ferry Corsten – Magenta (Greg Downey Remix) mám raději originál, ale i tak povedený, vylidtěný remix 8/10
    [b]11. A.R.D.I. – Ultimate Destination mnohem lepší než ty jeho Gaia napodobeniny 8+/10[/b]
    12. Aly & Fila – Tula pohodová Alíkovina 8/10
    [b]13. Ferry Corsten – Beautiful (Original Extended) [ASOT Radio Classic] 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A co? 618.

01. Julie Thompson w/ Super8 & Tab – Your Secret’s Safe (Tom Fall Remix) [Black Hole]. Dobrý vvokály, fajn melodie, ale ten drop…to je prostě katastrofa, vrz prd trouzus 6/10
    02. Audien – Iris [Anjunabeats]. generic trouse, melodie slyšena v jiné podobě 50krát 5/10
    03. Lana Del Rey – Young & Beautiful (Myon and Shane54 Summer Remix) [EDM]. Schosowův remix o něco lepší a hravější, tohle je prostě jen ok 6/10
    [b]04. Beat Service and Susana – Reach The Sun [A&R]. super vokály a melicky taky pecka, proglift jak má být 9/10[/b]
    05. Alex M.O.R.P.H Ft. Shannon Hurley – Monday Morning Madness (ShoGun Remix) [Armada] {WORLD PREMIERE}. lepší než pro mě nudnej orig, ale žádná sláva 6/10
    06. Sander van Doorn – Neon [Spinnin Rec].SVD se dal na cheesy house? no je to chytlavé, takové happy, možná hit, ale hodně komerční track 7/10
    [b]07. Andy Duguid Ft. Audrey Gallagher – In This Moment. na uječené vokály od Audrey jsem si už zvykl, jinak to šlape velice solidně, další povedenej proglift 8+/10
    08. Grube & Hovsepian Feat. Vice – Memory Lane (SkyTech Remix) [Audio Cargo]. škoda vokálů, pže jinak je to klubová smrš’t jako prase! 9/10[/b]
    09. Aaron Camz & Solid Stone – Process of Elimination [Saturate Audio]. trochu temnější, méně výrazná věc 6+/10
    10. Steve Brian – Avocado [Euphonic]. letní track přesně ve stylu Kyau vs Albert 7+/10
    11. Cosmic Gate – Crushed (Marc Sixma Remix) [Premier]. taková průměnější bigroomovka 6/10
    12. Alexander Popov – Moscow Subway [Armind]. opáčko 7/10
    13. Orjan Nilsen – XIING [Armada] [Tune Of The Week]. nelíbí se mi to melodicky ani že je to trouse 5/10
    14. Bobina with Andrew Rayel – Sacramentum (Andrew Rayel’s Aether Mix) [Armada]. to už je v asotu asi po 5té za sebou 7/10
    15. Tone Rush – Comet [Monster Tunes]. další hodně povedený proglift 8/10
    16. Mixail – EVA [Phynn].zajímavý, lehce eterický track 7+/10
    17. John O’Callaghan Ft. Ria – I’ll Follow (Tomas Heredia Remix) [Black Hole]. pomalejšá, ale taky pěkné 8/10
    18. Simon Patterson Feat. Lucy Pullin – The One [Armada]. první půlka tracku super, druhá…mohla být lepší 7+/10
    19. Jorn van Deynhoven – Six Zero Zero [ASOT]. 8/10
    [b]20. Solarstone w/ Betsie Larkin – I Breath You In (Solarstone’s Pure Mix) [Touchstone]. 8+/10[/b]
    21. Running Man – Heaven’s Gate [Alter Ego]. nelíbí se mi ten vrz tech drop 6/10
    [b]22. Ana Criado – How Will I Know (Daniel Kandi + Dennis P Remix) [RazNitzanMusic /A&R]. suprová vokálovka z minula, klasickej kanďour 9+/10[/b]
    23. Dart Rayne, Yura Moonlight & Sarah Lynn – Silhouette (Allen & Envy Remix) [CDR]. dobrá energeťárna 7+/10
    [b]24. Aly & Fila & Susana – Without You [Armada] {From the album Quiet Storm}. upliftí zásah 8+/10[/b]
    25. Aly & Fila – Tula [Armada] {From the album Quiet Storm}. 7+/10
    [b]26. Aly & Fila Ft. Sue McLaren – Mysteries Unfold [Armada] {From the album Quiet Storm} [Future Favourite]. nepřekvapivý a zasloužený vítěz 9/10[/b]
    27. A.R.D.I. – Ultimate Destination. konečně zase jednou pořádnej uplift po těch Gaia napodobeninách z poslední doby 8/10
    28. Billy Gillies – Octagon [Future Focus]. tlučící uplift 🙂 7+/10
    29. Binary Finary – 1998 (Jordan Suckley Rework) [Armada]. docela agresivní podání této klasiky 8/10
    [b]30. Yves DeRuyter – Feel Free [BVBA] [ASOT Radio Classic. wow to je klasika jako řemen, poprvadě nevím co je toto za verzi, zní to hodně nově, pravděpodobně to bude nějakej new rework 9+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nasrot 617.

01. Markus Schulz & Ferry Corsten pres. New World Punx – Romper 6/10
    02. Eco – Walkabout 7/10
    [b]03. Jorn van Deynhoven – Six Zero Zero 8+/10[/b]
    04. Woody van Eyden – Nangulan 7/10
    [b]05. Ana Criado and Adrian&Raz – How Will I Know (Daniel Kandi & Dennis Pederson Remix) 9+/10
    06. Armin van Buuren feat. Richard Bedford – Love Never Came 8+/10[/b]
    07. Damian Wasse – Crossroads 7+/10
    [b]08. Aly & Fila feat. Sue McLaren – Mysteries Unfold [TUNE OF THE WEEK] 9/10[/b]
    09. The Thrillseekers & Talla 2XLC – Fracture (Darren Porter Remix) 7+/10
    10. Pizz@dox – With Flying Colours 7/10
    11. Above & Beyond feat. Richard Bedford vs. Talla 2XLC – Rise A Thing Called Love (Steve Sundheden Mashup) 6/10
    12. Pedro Del Mar & Damian Wasse – New World (Original Mix) 7/10
    [b]13. Aly & Fila – First Sun 8+/10
    14. Bobina – Lovin’ Lies 8+/10[/b]
    15. Alex M.O.R.P.H. – Tales Of The Black Panther, Part 1 (Darren Porter Remix) 8/10
    16. John O’Callaghan & Full Tilt feat. Karen Kelly – Breathe (Will Atkinson Remix) 8/10
    [b]17. Suncatcher – Midnight City 8+/10
    18. Allen & Envy – The Cry Within 8+/10[/b]
    19. Andre Visior feat. Cathy Burton – Daylight (Phillipe El Sisi Remix) 8/10
    20. Paul Oakenfold – Turn It On 8/10
    21. Armin van Buuren – Who’s Afraid Of 138!? (Photographer Remix) 8/10
    [b]22.Betsie Larkin & Solarstone – Breathe You In (Pure Mix) 8+/10[/b]
    23. Paul van Dyk & Arnej – We Are One 2013 7/10
    24. Indecent Noise – Protos Heis 8/10
    25. John O’Callaghan – Riders of Rohan 8/10
    26. Calvin Logue – Helter Skelter (Indecent Noise Edit) 7+/10
    27. Orion’s Dawn – Always Be There (Chris Cockerill & Phill Lee Remix) 7/10
    28. Tonny Nesse – Indestructible (Ahmed Romel Remix) [FUTURE FAVORITE] 7/10
    [b]29. Talla 2XLC – Rush Hour 8+/10
    30. The Doppler Effect feat. Carol Lee – Beauty Hides in the Deep (John O’Callaghan Remix) [ASOT Radio Classic] 9/10[/b]

výborná epizodka, bez jediného crapu a jediného trousu!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Azzot 615.

01. PetShopBoys – Vocal (Stuart Price Remix) trcohu nudný proggy remix, nevýrazné 6/10
    02. BT & Aqualung – Surrounded (Super8 & Tab Remix) pomalejší, nezáživné 6/10
    03. Shogun feat. Tania Zygar – Find Me pěkné vokáoy, melodie alá Skyfire 7/10
    04. Roger Shah, JES & Brian Laruso – Higher Than The Sun nudnej trouse 5/10
    05. LoverushUK! feat. BryanAdams – Tonight In Babylon 2013 (Bobina remix) taky trousovina 5/10
    06. H Beltagui & Allan Valente – The Fallen [TranceInYourPants] pěknej chilled progík 7+/10
    07. Myon and Shane54 – The Strip (Juventa remix) solidní trouse 7/10
    [b]08. Ronski Speed & Syntrobic feat. Renee Stahl – Pink Sky (Toby Hedges remix) (from ISOS 11) moc pěkná vokálovka 8+/10[/b]
    [b]09. Giuseppe Ottaviani & Ferry Corsten – Magenta skvělý 9/10[/b]
    10. Bobina & Andrew Rayel – Sacramentum [Future Favorite] prostě Rayel…7/10
    11. Richard Durand & Neev Kennedy – Running On Empty (from ISOS 11) uff no některé pasáže jsou ošklivé 5/10
    12. Richard Durand & Eximinds – Las Vegas (from ISOS 11) moc dobrej šlapající prog 8/10
    13. CRV – Flare (from ISOS 11) taky docela pěkné 7+/10
    14. Armin van Buuren ft Laura Jansen – Sounds of The Drums 7/10
    15. Faruk Sabanci feat. Jaren – Discover od Sabanciho bych čekal větší prasárnu, tohle je ok 7/10
    16. Aiden Arie – Tabriz (Dennis Sheperd remix) zajímavej track, ale vykrádačka Fuck that bullshit…7/10
    [b]17. Craig Garuda feat. Miss C Novelli – Black Hole wow moc pěkný vokály a melodie k pohledání…pecka 9/10[/b]
    18. Simon Patterson & Lucy Pullin – The One první pasáž ok, pak je to ale monotoní trochu 7/10
    19. Jorn van Deynhoven – Cheeky líbí se mi to víc než six zero zero 8/10
    20. Aleksey Sladkov, Matthew Preffekt & Sasha August – Bounty (Dallaz Project Remix) ok uplift 7/10
    21. Chris Metcalfe -Tahiti taky moc fajn Activáckej uplift, summer nádech 8/10
    22. Bjorn Akesson – Breathe ten drop je hrozivej 4/10
    [b]23. The Thrillseekers & Talla2XLC – Fracture (Sebastian Brandt Remix) vynikající uplift 9/10[/b]
    24. A.R.D.I. – Beyond the time [Tune of the Week] bleeee Gaivina, flašinet 5/10
    25. Julia Lav & Novaline – Can’t Explain (Marc Simz Remix) ok, až tak nenadchlo jako Armina 6+/10
    26. Paul Oakenfold – Turn it On nevýrazná melodie, jinak docela fajn techy-psy svižnej track 7+/10
    27. Mosahar – Alive pěknej dreamy uplift, jak by řekl Klapča, takvej skrytej Slider 8/10
    [b]28. Nivaya – My Empirical Epitaph (Photographer Remix) energy nášup od dua z Ukrainy 8+/10[/b]
    [b]29. Andy Blueman – Nyctalopia [ASOT Radio Classic] no raději bych Onova remix, ale i tak klasika jako prase! 9+/10[/b]

Fagot 616.

01. Armin van Buuren feat. Cindy Alma – Beautiful Life v rámci možností fajn hitovej vokál trouse 8/10
    02. Alexander Popov – Moscow Subway [Tune Of The Week] docela zajímavé, melodicky pro mě ale trchu nevýrazné 7/10
    [b]03. Ilan Bluestone & Jerome Isma-Ae – Under My Skin tohle má něco do sebe, suprovej prog track 8+/10[/b]
    04. Alex M.O.R.P.H. & Jerome Isma-Ae – Bang! techy…nevýrazné, nuda 4/10
    05. BT – Skylarking (Ilan Bluestone Remix) orig je mnohem lepší 6/10
    [b]06. Bobina feat. Ana Criado – For Who I Am moc pěkná vokálovka ve stylu Sanctuary, Concrete Angel apod…to bude hit 8+/10[/b]
    07. Bobina & Andrew Rayel – Sacramentum (Andrew Rayel Aether Mix) prostě Rayel 7/10
    08. Andy Moor – I Be pěkný breakdowny, jinak mě to moc nebavilo 6+/10
    09. Armin van Buuren feat. Emma Hewitt – Forever Is Ours 7+/10
    10. Max Graham – The Evil ID zajímavej dark…techy track 8/10
    11. Lost Tribe – Gamemaster (Protoculture Reconstruction) Protouš tomu dodal správné rozměry 8/10
    12. Tangle – Mercury bigrrom crabík 4/10
    13. Wach With Leven Mervox – Whiteout ježiš…to snad ne 4/10
    14. Luke Bond – Reflections ok poslechovější track 7+/10
    15. Jorn van Deynhoven – Six Zero Zero 7+/10
    16. Almar – Evening Star fajn liftík 7+/10
    17. Matt Davey feat. Kate Dowman – Sunrise (Here I Am) (Rework) zbytečnej rework…6/10
    18. Armin van Buuren feat. Miri Ben Ari – Intense 8/10
    [b]19. Bobina – Lovin Lies výbornej a nečekanej uplift od Bobiny 8+/10[/b]
    20. Julia Lav & Novaline – Can’t Explain (Marc Simz Remix) 7/10
    [b]21. Matias Lehtola vs. Perpetual with Sandra Passero – Remind Me (Suncatcher Remix) San Kačer je snad bezchybnej 9/10[/b]
    22. Tonny Nesse – Indestructible (Ahmed RomelRemix) tohle mě melodicky moc nebere 6/10
    23. Nic Toms pres. Tom Stronghold – Reflect taky taková Gaiovina…na to já moc nejsem 5+/10
    24. Bjorn Akesson – Breathe crabouš 4/10
    25. A.R.D.I. – Beyond The Time [Future Favorite] fujky 5/10
    26. Armin van Buuren – Who’s Afraid Of 138?! (Photographer Remix) moc se toho nezměnilo, pořád je to ok uplift, s trochou více energie 7+/10
    27. Hammer & Bennet – Language (Santiago Nino Dub Tech Mix) [ASOT Radio Classic] fajn track, ale pro mě ne moc klasika 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krachot 614.

01. Lana Del Ray – Young & Beautiful (Marcus Schossow Summer Remix) 8/10
    02. W&W – Thunder [Mainstage Music] 6+/10
    03. Boom Jinx, Maor Levi & Ashley Tomberlin – When You Loved Me (Original Mix) [Anjunabeats] 6/10
    04. Headstrong ft. Stine Grove – The Hurt (Aurosonic progressive mix) [Sola Records] 8/10
    05. BT – Skylarking (Ilan Bluestone Remix) [Armada] 6+/10
    06. Mixail – Plazma (Original Mix) [Black Sunset Music] 7/10
    07. Markus Schulz ft. Sarah Howells – Tempted (Dennis Sheperd Remix) [Coldharbour] 7+/10
    08. Armin van Buuren ft. Aruna – Wont Let You Go (Extended/Album version) [Armind] 8/10
    09. Protoculture ft. Tricia McTeague – Burning Bridges (Original Mix) [Rebrand] 7/10
    10. TUNE OF THE WEEK: Bobina with Andrew Rayel – Sacramentum (Andrew Rayel Aether Mix ) [Armind] 7/10
    11. Max Graham – The Evil ID [Rebrand Records] 6+/10
    12. Alex O’Rion – Don’t Look Back [Magik Muzik] 6/10
    [b]13. Giuseppe Ottaviani & Ferry Corsten – Magenta (Extended) [Black Hole] 9/10[/b]
    14. Giuseppe Ottaviani ft. Shannon Hurley – I Am Your Shadow [Black Hole] 7/10
    [b]15. Giuseppe Ottaviani – Brilliant People (with Aly & Fila) [Black Hole] 9+/10[/b]
    16. Danilo Ercole – Player One (Gai Barone Remix) [Saturate Audio] 8/10
    17. FUTURE FAVORITE: Wach with Leven Mervox – Whiteout [Armada] 6/10
    18. The Noble Six – Lost Civilization (Hazem Beltagui Remix) [Blue Soho] 7/10
    [b]19. Ultimate – Few Nights (Original mix) [Infrasonic] 10/10[/b]
    20. Jorn van Deynhoven – Six Zero Zero [ASOT] 7/10
    21. Indecent Noise – Protos Heis (Original Mix) [Mental Asylum] 7+/10
    22. Philip Mayer vs Justine Berg – Schiedam (Original Mix) 8/10
    23. F-6 – Genre (Original Mix) [Vibrate Sounds] 5/10
    [b]24. Andres Sanchez – Ganymede (Original Mix) [Blue Soho] 9/10[/b]
    25. Tonny Nesse – Indestructible (Original Mix) [FSOE] 6/10
    [b]26. Miroslav Vrlik – Don’t Panic (Original Mix) [Harmonic Breeze] 8+/10
    27. ASOT Radio Classic: Cold Blue & Del Mar – 11 Days (Sebastian Brandt rework) 9+/10
    28. Winner Trance 1000 2013 voting: Gaia – Tuvan [Armind] 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A Gott 613.

1. Armin van Buuren feat. Richard Bedford – Love Never Came (Extended/Album version) [Armind] 8/10
    2. D-Mad – Pep Talk (Original Mix) [Monster Tunes] 7/10
    3. Hazem Beltagui – Eclipse (Original Mix) [Enhanced] 7/10
    4. 16 Bit Lolitas – Chant A Tune (Jeremy Olander Remix) [Bits & Pieces] 7/10
    [b]5. Airbase – Modus Operandi (Original Mix) [ASOT] 9/10[/b]
    6. Ashley Wallbridge – Vision (Juventa Remix) [Armada] 6+/10
    7. Chris Schweizer – Reflections (Original Mix) [ASOT] 4/10
    8. Maor Levi – Holding On [Anjunabeats] 7/10
    9. Armin van Buuren – Pulsar (Extended/Album version) [Armind] 7/10
    10. Johan Gielen vs. Virtual Vault – Intensive (Dark Mix) [Black Hole] 7+/10
    [b]11. Armin van Buuren – Last Stop Before Heaven (Extended/Album version) [Armind] 9+/10[/b]
    12. Mixail – Plazma (Original Mix) [Black Sunset Music] 6+/10
    13. TUNE OF THE WEEK: Arisen Flame – Challenger (Original Mix) [Arisen Music] 6/10
    14. Ben Gold – Amplified [Garuda] 8/10
    15. Tasadi & Aryas – Lost Garden (Faruk Sabanci’s Dirty Rock Mix) 6/10
    16. Ferry Corsten – F The Bull$h1t [Flashover] 7/10
    17. Wach with Leven Mervox – Whiteout [Armada] 6/10
    18. Hurts – Blind (Solarstone Pure Dub) 8/10
    19. FUTURE FAVORITE: Kelly Andrew – The Incursion (Epic Orchestral Trance Mix) [Abora] 8/10
    20. Stevy Forello – Black Sunlight (Artra & Holland Remix) [Cloudland] 6+/10
    [b]21. Andy Tau – Fable (Ultimate Remix) [Infrasonic] 9/10[/b]
    22. John Newall – Trancelate (Original Mix) [Monster Tunes] 7/10
    23. Rymania – Thunder Run (Kaimo K Remix) [DMAX Recordings] 7+/10
    24. Hazem Beltagui – Solar Flare (Original Mix) [Crashing Waves] 7/10
    25. AYDA & Wach – Opena (Club Mix) [Arisa] 5/10
    26. MaRLo ft Sarah Swagger – Always Be Around (MaRLo’s Tech-Energy Remix) [ASOT] 7+/10
    27. Billy Gillies – Daytona (Photographer Remix) [Edge EDM Records]
    [b]28. ASOT Radio Classic: Thomas Bronszwaer – Close Horizon [Yakuza] 9/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krysot 612.

01. Headstrong ft. Stine Grove- The Hurt (Aurosonic progressive mix) [Sola Records] klasickej Aurosonic sound, pěkné, ale ne moc inovativní 7+/10
    02. TUNE OF THE WEEK: W&W – Thunder [Mainstage Music] jednoduchej trouse track, cílená hitovka podle předepsané formule, inspirováno současným Showtek soundem 7/10
    [b]03. Orjan Nilsen – Violetta [Armind] tohle je bigroom smršť, i když to asi není zrovna krystalově čistý trance…8+/10[/b]
    04. Cosmic Gate – Storm Chaser (Extended Mix) [Black Hole] taky cílenej bigrrom track, no popravdě to mohlo dopadnout i hůře, tohle je ještě docela fajn, a daokonce i docela trancy track 6+/10
    05. Ronski Speed & Syntrobic ft. Renee Stahl – Pink Skye [Anjunabeats] pěkná vokálovka, v podobném duchu jako je třeba Aurosonic produkce 7/10
    06. Estiva – Teddybeat [Enhanced] docela pestrý sound, ale ten drop..ten mi moc nesedl 6+/10
    07. Mike Foyle & ReFeel – Legacy (Rafael Frost Remix) [Arisa Audio] průměrná trousovina 5/10
    08. Daniel Kandi ft. Sarah Russell – Change The World (Estiva Remix) [Enhanced] nebýt té šílené pasáže uprostřed byla by to pecka 7+/10
    09. Meridian – Summer Inside [Infrasonic] dobře šlapající proglift, synths ale nic moc 7+/10
    10. Purelight – Uncharted [Beat Service Audio] podobný případ, dobrej podklad, skvělej proglift, ale proč zase ty vrčící synths 7/10
    11. Armin van Buuren ft. Laura Jansen – Sound of The Drums (Extended Version) [Armind] fajn vokálovka z alba 7/10
    12. Giuseppe Ottaviani & Eric Lumiere – Love Will Bring It All Around (Rank 1 Remix) [Vandit] sice je to meldické ale šíleně pomalé…a trousy…tohle na mě nezapůsobí 6/10
    13. Ben Gold – Amplified [Garuda] vcelku typickej Goldův sound, příjemná melodie 7+/10
    14. Axis – Bring It On [Air Up There] nezáživná navrzlotina 5/10
    15. Bobina & Betsie Larkin – No Substitute for You (Andy Duguid Remix) [Black Hole] na Duguida docela svižnej track, docela i zvukově originálníé, zajímavé dílko 8/10
    16. Alexandre Bergheau – F 32 (Trance united anthem) zvukově docela propracovaný track, ale ty pazvuky tam…6+/10
    17. Sean Tyas – Got Love (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [Tytanium] povedenej remix, lepší než originál, i když je to pomalejší 8/10
    18. Wach with Leven Mervox – Whiteout [Armada] car alarm synths 6/10
    19. Armin van Buuren ft. Richard Bedford – Love Never Came (album version) [Armind] 8/10
    20. FUTURE FAVORITE: Armin van Buuren ft. Miri Ben Ari – Intense (album version) [Armind] 8+/10
    21. Kelly Andrew – The Incursion (Epic Orchestral Trance Mix) [Abora] megadlouhý breakdown, pěkné aranže, nechává mě to však trochu chladným popravdě 7+/10
    [b]22. Gal Abutbul – Eternal [Blue Soho] dreamy uplift, ty já měl vždycky raději, melodie je trochu podobbná Mercy od Super8 and Tab 8+/10[/b]
    23. Armin van Buuren – Who’s Afraid of 138!? (Extended mix) [Armind] 8/10
    24. Simon Patterson – Thump (Simon Patterson 2013 mix) [Spinnin] přidávám se k těm, kteří tvrdí že je to až příliš přeplácané a chaotické, přesto ještě furt dobré, jen mám asi raději původní Thump 7+/10
    25. Talla 2XLC – Rush Hour [Perfecto Fluoro] našláplej energy uplift 8/10
    26. Dreamy ft. Magdalen Silvestra – As It Was Meant To Be (Darren Porter Remix) [Equinox Recordings] další velice slušný uplift 7/10
    [b]27. ASOT Radio Classic: Midway – Monkey Forest [Black Hole] všechny Midway tracky jsem vždycky žral, tenhle je jeden z nejlepších 9+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nasrot 610.

01. Orjan Nilsen – Violetta (Original Mix) vcelku klasický Orjan, docela to i šlape a je to více trancy než bych čekal takže spokojenost 8/10
    [b]02. Armin van Buuren feat. Miri Ben Ari – Intense hodně zajímavej mix několika stylů, anthemické koule, jo tohle je dobrej otvírák nejen pro album ale i pro Arminovi show 8+/10[/b]
    03. Super8 & Tab – L.A. (Juventa Remix) zdaleka ne tak hrozné jak bych čekal, trochu navrzlejší a pomeljší remix ale jinak ok 7+/10
    04. Toby Hedges – Mirai (Mimax Remix) solidní trousík 7/10
    05. Tomas Heredia – When I’m With You snad nejtrancovější počin o tohodle mladíka 8/10
    06. Chicane & Ferry Corsten feat. Christian Burns – One Thousand Suns (Villanaranjos Remix) lepší by to bylo asi bez vokálů 7+/10
    07. Perry O’Neil – Wave Force (Mike Saint-Jules Bootleg Mix) na co takový remix, po kuledrtícím breakdownu vygradování do prázdna? doclea škoda bych řekl, ale jinak v breakdwonu je to masakr no 7/10
    [b]08. Airbase – Modus Operandi [Tune of the Week] nádherné pianko, vcelku klasikcý Airbase sound, jen v trochu pomalješím ražení, ale pořád je to dostatečně trancy a melodie má až anthem rozměry 8+/10[/b]
    09. The Orange – Through The Wonderland (Den Rize Remix) pro mě docela taková nezáživná melodie lá umíráček, jinak ok 6/10
    10. Solis & Sean Truby – Meerkat takovej docela ucházející proglift 7/10
    11. Lange & Susana – Risk Worth Taking vokálově se mi to hodně líbí, jen škoda, že melodie není o něco zajímavější 8/10
    12. Ferry Corsten – F The Bull$h1t žádný bulšit jak bych čekal, vcelku fajn bigroomovka s pěkným breakdownem 7+/10
    13. Tasadi & Aryas – Lost Garden (Faruk Sabanci’s Dirty Rock Mix) další vyložená bigroom-klubovka…jen až moc taková juchárna 6+/10
    14. Chris Schweizer – One další podobná věc, jak ze setu Wéček 6/10
    15. Jullians – Hellboy (Mark Sixma Remix) melodicky pro mě nezajímavé, v klubech asi ale fungovat bude 5+/10
    16. Mark Sherry – Phantasmic (Maarten de Jong Remix) není to špatný remix, ale drtivému originálu zase tolik nepřidává 7/10
    17. Giuseppe Ottaviani & Eric Lumiere – Love Will Bring It All Around pěkný optimistický track, jen ty vokály jsou prostě moc už pop, raději bych dub, pokud vůbec bude 8/10
    [b]18. Falcon – Hayabusa úžasný uplift, takový mě pořád baví, lehce dreamy, přitom dost euforické 8+/10[/b]
    19. Lisa Lashes – Wanted To Feel trochu tvrdš a nasranější track 7+/10
    20. Marlo feat. Sarah Swagger – Always Be Around (Marlo Tech Energy Remix) ten drop je total madness 7+/10
    21. Armin van Buuren – Who’s Afraid of 138?! [Future Favourite] upliftový Armin sice fajn, ale trvám na tom, že to melodicky mohlo být ješt lepší 8/10
    22. Chris Hampshire – 94 (Ex-Driver Remix) fajn optimistická juchárna 8/10
    23. Astral – The End meloidcky podobnej uplift, jen tenhle vygraduje do prázdna 7/10
    24. Myk Bee & Jarmin von Nitely – Next Time (Darren Porter Remix) typický Dreenovů styl, kdo zná jako remix pro Tyase tak je to stylově dost podobné 8/10
    25. Armin van Buuren vs. Arctic Moon vs. One Republic – If I Lose Myself Coming Home (Shura Vlasov Mashup) Coming Home jedině bez vokálů a nejlépe i bez kytary 7/10
    26. Billy Gillies – Daytona (Photographer Remix) mám raději melodičtější Photographery…tohle je techy, i když taky je to docela kulodrťka 7+/10
    27. Faruk Sabanci pres. Arisa – Break It Down (James Dymond Remix) energy uplift s lehce Gaiovitým motivem 7/10
    [b]28. Cygnus X – Superstring (Rank 1 Deep Dub) [ASOT Radio Classic] normální rank1 remix asi lepší ale i tohle je moc dobré a kultovní 9/10[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.