Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 3. 2013 v 9:36 #213102
Joe
ÚčastníkKoukám, že už tu Mr. Freezer zase dlouho nebyl 🙂 A víte co… já se mu ani tak nedivím. Zrovna posloucháme #603 a hned na úvod neuvěřitelná sračka od Nielsena, pak relativně ujdoucí Toby Hedges, který se ovšem neobešel bez (i když lehce tlumeného) tleskání a odlétající stíhačky, pak naskočil nadějný Shogun, aby track vzápětí dokonale pohřbil něčím příšerným… No a teď jsem to přeskočil, ačkoliv podle Armina ten další track kombinoval to nejlepší z trancu a elektra 🙂 Nový Above & Beyond? Další hrozivá srágora. 7 Skies a Nitrous Oxide? Kam se poděl upliftový mág? Bože! Chtěl jsem obnovit pravidelné pátky s Asotem, ale asi se na to vyprdnu…
1. 2. 2013 v 2:50 #212677Anonymní uživatel
NeaktivníASs OT 598.
[b]01. W&W & Ummet Ozcan – The Code [Revealed Recordings] – je mi jasné, že je to tak trochu love/hate track, je to spekulativní, je to špatná reklama pro trance…protože tohle má k trancu daleko, ale je to hodně zábaný track, prostě mě baví a neřeším, že je to trousárna 8+/10[/b]
02. Nordan & Tetarise – Defying Gravity (Sunny Lax Remix) [Sorcery Records] takovej pohodovej nenásilnej progliftík 7/10
03. Beat Service vs. Loverush UK! & Shelley Harland – Different World 2013 (Beat Service Mix) [Beat Service Audio] BS jsou teď v poslední době ve formě, další výborná vocal produkce, není to až taková pecka jako Not This Time, ale dávám 8/10
04. Rikkaz – Serengeti [Alter Ego Progressive] pohodička, letní beach track 7/10
05. Hazem Beltagui & Allan V. – We Are [Red Soho] (from ASOT 2013 compilation) opáčko, pěkný breakdown, letní track 7/10
[b]06. Armin van Buuren vs. Arty – Nehalennia [Armind] (from ASOT 2013 compilation) s pomocí Armina (či Benna) se Arty konečně zase vrací k trancovějšímu soundu, moc pěkný track 8+/10[/b]
07. 4 Strings – Ready To Fall [Spinnin‘] ale jo slušné, i když Into The Night to není, ale to jsem ani nečekal…melodie je ale taková docela odrhovaví, po čase omrzí 7/10
08. Corti Organ – Adria [Fenology] zasekávané vokálky a celkem pěkná, rozvinutější melodie 7+/10
[b]09. Ryan Mendoza – Holding on (Wellenrausch Remix) [Unearthed Records] hodně potemělý ponurejší track, s trošku symfo nádechem…atmosferické záležitost 8+/10[/b]
10. Ost & Meyer vs. 7 Skies – Dharma [Enhanced] s enhanced se pomalu stává něco jako Anjuna, trouse label, předvídatelnej trouse track, byť ne úplně špatnej…6/10
11. Luke Bond – Superstar [AVA] stylově navazuje na Dropzone…slušné 7+/10
12. Store ‚n Forward – Bananas [Afterglow] [Tune Of The Week] další ingredience od tohodle dua…k mangám, soli, cukru, pepři a všem těm dalším trackům teď přibyly i banány a taky chutnají dobře 8/10
13. Artento Divini – Drop Off [In Charge] docela slušnej, ale hodně monotoné techy track 6+/10
14. John O’Callaghan & Full Tilt feat. Karen Kelly – Breathe [Subculture] (from ASOT 2013 compilation) zvláštní věc, hodně klubové pojetí, k typickým JOC upliftům to má celkem daleko 7/10
15. Arman Aydin – Shiga [Blue Soho] já chci taky svůj Gaia track si řekl Arman…no a tak se o nej pokusil 6/10
16. Armin van Buuren – Communication (Faruk Sabanci Remix) [Armind] dej pokoj Faruku s tím trousem…5/10
17. Jamie Walker – For A Lifetime [Lange Recordings] prvky elektra, docela slušné do klubu, na doma mě to tolik nebere 6+/10
18. Armin van Buuren & Markus Schulz – The Expedition (ASOT600 Anthem) [Armind] (from ASOT 2013 compilation) vaději mi ty synths prostě 7/10
19. Nyx – Itaca [Monster Tunes] příjemný uplift s pozitivním nádechem 7+/10
[b]20. Solarstone & Clare Stagg – Jewel (Daniel Kandi Emotive Mix) [Touchstone] moc moc dobré, typickej upliftí Kanďour…těžko říct jestli mě ten remix baví víc než originál, zhruba podobně 9/10[/b]
21. Matt Bukovski vs. Andy Elliass & Abys – Cheops [Blue Soho] [Future Favorite] no vida, jsem vždy rád když vyhraje FF nějakej uplift…a tady to bylo z hodně velkým náskokem, moc pěkné emotivní dílko 8/10
22. Ruslan Radriges – Save The Life [Camouflage] melodie fajn, jen hlavní synths mohlz být lepší 7/10
23. Toby Atkins – Set Me Free (Stonevalley Remix) [Unearthed Records] energeták…melodie mohla být zajímavější 7/10
24. Simon Bostock – Inbound [Borderline] track ve velice podobném duchu, jen melodie je pro mě o špetku záživnější 8/10
[b]25. Kago Pengchi & Alexan – Sagarmatha (Philippe El Sisi Remix) [Trance All-Stars] emoce na pochodu, moc pěkné, někdo toho Soundlifta musí nahradit 8+/10[/b]
26. Paul Todd – Regenerate [Fraction] líbil se mi breakdown, asi bych volil údernější kick, aby track dostal větší grády, i tak solidní energy uplift 7+/10
[b]27. Electrovoya – Effervesce [Fundamental] [ASOT Radio Classic] ještě z dob, kdy se kladl v trancu větší důraz na barvitost melodií…pěkná věc 8+/10[/b]29. 1. 2013 v 3:40 #212646Anonymní uživatel
NeaktivníNejsou to anitak recenze…je to jen takové stručné hodnocení…recenze by měla vypadat jinak 🙂
28. 1. 2013 v 22:02 #212644sheppi
ČlenSuper! Jsem taky rád za recenze ASOTu, aspoň budu mít nějaký přehled o solidních tracích. Díky Freezere! sm11
25. 1. 2013 v 4:09 #212609Clive BIxby
ČlenTen Morris je fakt paradni sm5
25. 1. 2013 v 0:36 #212608Anonymní uživatel
NeaktivníAsotka 597.
[b]01. Arty feat. Chris James – Together We Are (Vocal Mix) [Warner Music] jeden z nejočekávanějších tracků se konečně dočká releasu, čekalo se přes rok, perfektní škoda těch vokálů, počkám si spíše na dub verzi, kde více vynikne ten magický breakdown 8+/10[/b]
02. Zaa feat. Molly Bancroft – Timebomb (Audien Remix) [Pilot 6] docela pěkná amtosféra tracku, stylově trochu ve stylu třeba Artyho, hlavně díky piánku, prostě docela příjemný trouse 7+/10
03. Hazem Beltagui & Allan V. – We Are [Red Soho] [Tune Of The Week] tohle a totw? no zvláští výběr, pro mě trochu nevýrazný, i když poslechově pěkný relaxační prog 6+/10
[b]04. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely (Progressive Mix) [Infrasonic Progressive] a další příjemný relaxík, nádherný track, pěkné vokálky 8+/10[/b]
05. Toby Hedges – Mirai [PHW] opět spíše poklidný prog, příjemné, i když ne moc erekční 6+/10
06. Orbital – Halcyon (Dezza Bootleg Remix 2012) tohle už šlape výrazněji, slušná předělávka klasiky 7+/10
[b]07. Alan Morris – After The Rain [Transistic Recordings] wow výborná melodie, excelentí progressive 9/10[/b]
[b]08. tyDi feat. Sarah Howells – When I Go (Arnej Remix) [AVA] klubová drtička, Arnej málokdy zklame 8+/10[/b]
09. Fisherman & Hawkins vs. Eximinds – Revolved Apache (REZarin Mashup) naštěstí v tomto mashupu více vyčnívá Apache 8/10
[b]10. ReOrder & First Effect – Prometheus [Silent Shore] už od začátku breakdownu naskočila husina, pecka 9+/10[/b]
11. Andy Moor & Betsie Larkin – Love Again (Andrew Rayel Remix) [AVA] prostě preferuji orignál, i když tohle není špatnej klubovější remix 7+/10
[b]12. W&W & Ummet Ozcan – The Code [Revealed Recordings] a takhle se dělá bigroom trouse megahit, tak tošku The Box 2 8+/10[/b]
13. Daniel Wanrooy vs. E&G – Alcohol Abuse (Aerofoil Remix) [Black Hole] další biroom produkce, ale tohle podle mě nemá až takové koule 7/10
14. Majai – Slip Away (Elevation Remix) [Hardwired] jo dobře, že Se Elavation vrátil zpět k produkování, suprovej melodickej remix 8/10
15. DNS Project – Gauntlet [Coldharbour] prog šlapajícího typu 8/10
16. Markus Schulz – The Spiritual Gateway (Transmission 2013 Theme) [Coldharbour] podle mě povedená a dostatečně trancová hymna 8/10
17. Fast Distance – Quantique [Digital Society] nééé tyhle synhts prosím ne 6/10
[b]18. Solarstone & Clare Stagg – Jewel (Pure Mix) [Touchstone] [Future Favorite] nepřekvapivý a zasloužený vítěz 9/10[/b]
[b]19. Global Influence – Depth Of My Dreams [Blue Soho] tenhle projekt si mě hodně získal především remixem pro Airway 7…i tenhle solo track je vůberným torchu takovým happy upliftem 8+/10[/b]
20. Suncatcher – Simplicity [Enhanced] san kačer stále pluje na vlnách upliftu, fajn track 8/10
21. Overseas – Baja (Kaimo K Remix) [AEZ Recordings] wow parádička, relativně veselý ale přesto energetický lift 8/10
22. Nick Callaghan – Here Today, Gone Tomorrow [Monster Tunes] nadějný úderný uplift, přerušený trochu nečekaně vrz prd pasáží 7/10
23. Matt Bukovski vs. Andy Elliass & Abys – Cheops [Blue Soho] emotivní trance se skoro až orchestrálním nádechem 8/10
24. Sean Tyas & Greg Downey – Dark Before The Dawn (Classic Mix) [Tytanium Recordings] rád bych napsal třeba Tyas v plné formě ale ten track mi přijde spíše průměrný natakovou dvojici 7/10
25. Barbarella – My Name Is Barberella [Eye Q Records] [ASOT Radio Classic] tak to slyším poprvé a moc to nezaujalo…hodně stařičký track s techno prvky, z respektu ke stáří tracku ale nebudu hodnotit číselně20. 1. 2013 v 22:13 #212574Clive BIxby
ČlenDobra prace, appreciate 😉
20. 1. 2013 v 21:21 #212573Anonymní uživatel
Neaktivnídobrá , budu pokračovati 🙂
20. 1. 2013 v 17:18 #212558Schmidt
ČlenAle jo, já to taky čtu a celkem se i docela shodujem. 😉
19. 1. 2013 v 18:56 #212540Joe
ÚčastníkHurááá, Freezer is back :))
18. 1. 2013 v 8:33 #212527Scott
ČlenGo Freezer go!
18. 1. 2013 v 1:31 #212525Anonymní uživatel
Neaktivnítak už jsem konečně dorovnal deficit a zkusím tedy pokračovat v mini-hodnocení…
PrAsot 596.
01. Andy Moor & Betsie Larkin – Love Again (Andrew Rayel Remix) [AVA Recordings] – originál se mi líbí víc, jeden z nej tracků z alba, tenhle remix je klasika Rayel…nic inovativního, hlavní melodie je tuctová, okolní zvučíky ovšem docela pestré 7/10
[b]02. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely (Progressive mix) [Infrasonic Progressive] moc krásnej prg s vokálkama, dreamy, hodně dreamy 8+/10[/b]
03. Audien – Wayfarer [Anjunabeats] – nádherenej breakdown, to okolo už tak slavné není 7/10
04. Vadim Spark – Lost Angeles (Club Mix) [Vendace] je libo nějakej tuctovej trouse? tady je 5/10
05. Kyau & Albert – All Your Colours [Euphonic] no furt je to pěkné, ale starší fláky se mi líbí víc, tohle je docela dost cheesy 6+/10
06. Steve Brian & Cressida – Casablanca [Tooltrance] nadějný breakdwon ale pak se to rozjede moc trousovitě 6+/10
07. Eximinds – Mainbeat [Garuda] další novej Eximinds? teda ty jednou..ale spíše z kopce v poslední době, tohle je lepší než ten track z minulé epizody, ale Eximinds umí i lépe 7/10
08. Antillas & Dankann – Synapse (Club Mix) [Soundpiercing] no to klubovější vygradování je takové spekulativní 6+/10
09. Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Lange Remix) [High Contrast] ten track se mi furt líbí, ale novej update asi nebyl potřeba…Sheperdova verze zůstavá nej 7+/10
10. FUTURE FAVORITE : Armin van Buuren & Markus Schulz – The Expedition (ASOT600 Anthem) (Original Mix) [ASOT] no jiného FF jsem ani nečekal, popravdě se mi ten track moc nelíbí a proč?? ty synths jsou už tak otravné a tak strašně používáné v každé bigroom produkci, člověk prostě ví že to přijde…a taky že jo…není nad klasické supersaw, jinak to ale není úplně špatné samozřejmě 7+/10
[b]11. Armin van Buuren feat. Fiora – Waiting For The Night (Beat Service Remix) [Armind] no tohle je ale jiná káva, originál mě moc nezaujal, ale BS si s tím poradil výborně, pecka 9/10
12. tyDi feat. Sarah Howells – When I Go (Arnej Remix) [AVA] mě vůbec nevadí bigroom sound, pokud to má gule a v podání Arneje většinou, tak jako teď…dost dobrý 8+/10[/b]
13. Orjan Nilsen & John O’Callaghan – Crispy Duck [Armada] no řekněme docela dobrá techy jízda, bohužel je zde silný vliv Orjana, který už s trancem moc nekoketuje 6+/10
14. Rank 1 vs M.I.K.E. – Elements Of Nature [High Contrast] tohle je ovšem čistý trance, bez jakýchkoliv příměsí, moc dobré a comeback obou projetků jak se patří 9/10
[b]15. TUNE OF THE WEEK : Solarstone & Clare Stagg – Jewel (Pure Mix) [Touchstone] nádherná vokálovka 8+/10[/b]
16. Johan Vilborg & Aneym – Never Changing (Turn Remix) [Captured] po předchozích peckách trochu slabší dílko 7/10
17. Antony Waldhorn – Climax [Blue Soho] funus, tyhle melodie nemám rád 5/10
18. Arisen Flame – All The Way [Arisen Music] na AF docela nečekaně docela energetická jízda, našláplé 8/10
19. Proyal – One Thousand And One Nights [Blue Soho] zajímavá eterická melodie, pěknej track 7+/10
20. Frank Waanders – Sanur [Silent Shore White] no tohle už je přecijen trochu ordinérnější uplift 6/10
21. Subimpact – Every HeartBeat [Silent Shore White] melodicky o něco zajímavější uplift 7/10
22. Bowdidge & Taylor – Firecraker [Mental Asylum] wow upliftí nášup jak se patří, energetická drtička 8/10
23. Simon Patterson – Zero Contact With The Humans Páťa jak za starých časů 🙂 solidní techy drtička, až na ten vokál, kterej už jsem slyšel v jiném tracku 8/10
24. Allen & Envy – Forgotten Souls (Johann Stone Remix) [Future Focus] další nářez z techy vygradováním 7/10
[b]25. Photographer – Kervansaray [Digital Society] tenhle projekt fakt žeru, Airport se stal mým trackem roku a tohle je hodně dobrý follow-up, byť o stupínek asi slabší 9/10[/b]
26. Armin van Buuren – Communication (John Askew Remix) [Armind] no sice je to docela remix o ničem s techy climaxem ale oproti Sabancimu pořád ještě dobré 7+/10
[b]27. ASOT Radio Classic : Vincent De Moor – Shamu [Deal] tenhle producent by se měl vrátit, patřil k mým největším favoritům, co track to perla 9/10[/b]4. 1. 2013 v 23:28 #212381Anonymní uživatel
Neaktivníjá vím, to protože nebylo moc času, a byl jsem v hrozivém skluzu, asi o 4-5 episod, tak by to nebylo moc aktuální…ale přes vánoce jsem to dohnal…takže bych třeba na tu poslední epizodu mohl něco splácat třeba zítra, uvidim 🙂
4. 1. 2013 v 22:01 #212379mountainer
Člennějak nám to tu zamrzlo, Mrazíku 😉
24. 8. 2012 v 14:41 #210355mareno
ČlenS Paulem souhlásím, celkem teď jede. Mile mě překvapil na Sázavafestu a doslova rozsekal kombinací dvou tracků, které zahrál po sobě: Southern Sun a Big Sky sm11
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.