TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Passat 574.

01. Velvetine – The Great Divide [Anjunabeats]
    – příjemné opáčko z minula 7+/10

02. Exostate – Easily I Fell (Norin & Rad Remix) [Enhanced]
    – breakdwon úžasne a tak nějak jsem tušil co bude následovat…těžká vrz drtička 6+/10

03. Wach & Hjerkinn – What If [Armada]
    – solidní proglift 7/10

04. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Like Spinning Plates (Alexander Popov Remix) [Aropa]
    – no mám raději origoš 6+/10

05. Richard Sebastian – Full Disclosure [Arisa Audio] [Tune Of The Week]
    – bodejď by se to Armanovi nelíbilo, když je to přesně v jeho stylu..od melodie přes synths 6+/10

06. Las Salinas with Gofman & Tsukerman – El Clasico [Lange]
    – docela fajn pomalejší track, trošku trousovitější, ale ještě se to dá 6/10

07. Genix – Destination [Anjunabeats]
    – podobnej styl, pomalejší trousíček…melodicky pro mě ne až tak zajímavý…typická dnešní Anjuna 6/10

08. Broning feat. Anthya – Divine (Dub) [Arisa Audio]
    – dnes mě to zatím moc nebaví, další track vhodnej tak za šestku, takže spíše průměr, klubovější věc 6/10

[b]09. Nitrous Oxide – Two Sides [Anjunabeats]
    – výborný vokály, solidní náběh, špičkovej breakdown, ale lehce pičková hlavní melodie…nebo prostě mohla být lepší 🙂 8/10[/b]

10. Super8 & Tab – Fiesta [Anjunabeats]
    – tohle není špatnej track, ale od těhle dvou čekám trochu jinej styl než housovitej lomcovák…směr Avicii…my chcem ale směr Suru třeba…7/10

[b]11. Armin van Buuren feat. Ana Criado – I’ll Listen [Armind]
    – vokály mi přijdou docela průměrné, asi byly lepší v Suddenly Summer, ale hudebně je to pecka, čistej trance a jak sám Armin přiznal…inspirace Push soundem více než jasná 8+/10[/b]

12. Quake & Rob Tissera – The Day Will Come (Heatbeat Remix) [Maelstrom]
    – no komu sedí Heatbeat sound tak tady si ho užije, místama to vrzíkuje až moc teda no..6/10

13. Andrew Rayel – Coriolis [A State Of Trance]
    – klubovej turbulenční mazec, celkově mi to přijde lehce chaotické jakoby autor nevěděl co vlastně chce dosáhnou v tohmle tacku 6+/10

14. Andrew Rayel – Exponential [A State Of Trance]
    – přímočařejší track a celkově určitě chytlavější klub hit ve stylu Wéček 7+/10

[b]15. Protoculture & Richard Durand – Pleasure [Magik Muzik]
    – no tak tohle je solidní trance smršť…víc v tom přecijen slyším Protouše 8+/10[/b]

16. Wellenrausch – Million Miles To Run (Phynn Remix) [Coldharbour]
    – tyhle synths prostě nemusím no…jinak by to vůbec nebyl špatný track 6+/10

[b]17. Full Tilt feat. Kat Norbergen – Letting Go (Jorn van Deynhoven Remix) [Subculture]
    – takhle se dělá suprovej uplift, hlavně se mi líbí že po každým breakdownu následuje trochu jiná melodie, a ta druhá je lepší 8+/10[/b]

[b]18. Simon Patterson feat. Sarah Howells – Here & Now [Night Vision]
    – yeees 8+/10[/b]

19. Lemon – We Can’t Fly (Solarstone Pure Mix) [Touchstone]
    – co ty vokály? to je jak z nějaké boy gay group, jako dub by to bylo super 7/10

20. A.R.D.I. & Ren – Infinity [Arisa Audio]
    – vše by bylo super, až na ty synhts hlavní, nějak mi opět nevoněj 7/10

[b]21. Paul Oakenfold – Come Together [Perfecto Fluoro]
    – ty vole ten Oakie se fakt nějak rozjel, ještě donedávna jsem jeho produkci nějak nemusel, ale od Full Moon Party je to můj oblíbenec…sice ty vokály bych omezil v tom tracku, ale jinak je to trancovka jako prase! 8/10

22. Stan Wise – Alderaan [Armada]
    – i tohle je výborný uplift se štávou 8/10[/b]

23. Proyal – Arsenal [Discover]
    – i tenhle lift má slušnej palebnej arsenal 7+/10

24. Ehren Stowers – Phase 2 [Kill The Lights]
    – and another one 7/10

25. Paul Webster – The Joker [Vibrate]
    – a přitvzujeme a vrtáme se v techu a plechu 🙂 7/10

26. Joop – The Future [High Contrast] [ASOT Radio Classic]
    – hymnička TE, jedna z ětch nejslabších, přesto solidní hypno track 7+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Oxid 573.

01. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Like Spinning Plates (Alexander Popov Remix) [Aropa]
    – originál je zvláštní track s trochu temnějšíma vokálama, Popov dodal vrzavější podklad a klubovější podání 6+/10

02. Velvetine – The Great Divide [Anjunabeats]
    – pěknej breakdown, zvláštní dremy atmosféra, pěkné 7+/10

03. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – Still Waters [S107/Armada]
    – výborný až do breakdownu..po něm už se nic ale neděje…6+/10

04. Matt Darey & Stan Kolev feat. Poli Hubavenska – Altitude [S107/Armada]
    stejně jako předchozí track, po breakdownu už je jen prázdná pasáž a pak už track končí 6/10

05. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – I Still Remember (MuseArtic Remix) [S107/Armada]
    – pěknej dreamy prog, ale opět nuda po breakdownu 7/10

06. Solarstone with Aly & Fila – Fireisland (Future Disciple Remix) [Black Hole] [Tune Of The Week]
    – docela dobrej techy remix…ale na totw podle mě málo 7/10

07. Solid Stone – Surge [Re*Brand]
    – dobře šlapající proglift 8/10

[b]08. Ana Criado & Omnia – No One Home [A&R] [Future Favorite]
    – skvělá vokálovka ve stylu Fusion 8+/10

09. James Poulton – Evolve [Monster Tunes]
    – hodně dobrej a záživnej proglift 8+/10[/b]

10. Tangle & Mateusz – Fracture [Lange]
    – extrémně navrzlá věc 6/10

11. Dennis Sheperd feat. Molly Bancroft – Silence (Club Mix) [High Contrast]
    – známá hitovka z minula, trochu popina…7/10

[b]12. Jaytech feat. Steve Smith – Stranger (Kyau & Albert Remix) [Anjunabeats]
    – další opáčko a další skvělej track, ok vokály, super melodie 8+/10[/b]

13. Tucandeo – Club Stalkin‘ (Basil O’Glue Remix) [Arisa Audio]
    – hodně dobrej atmosferickej track, i když ty prapodivné synths mi neumožní dát skladbu hdoně nahlas, trochu to tahá…7/10

[b]14. Stoneface & Terminal feat. Cathy Burton – Go The Distance (Dub Mix) [Euphonic]
    – typickej ST sound, výborný…8+/10[/b]

[b]15. Simon Patterson feat. Sarah Howells – Here & Now [Night Vision]
    – hodně chytlavé vokálky, melodicky trochu do trouse, vygradování zase do techu, dobrý celkově 8/10[/b]

16. Fabio XB & Linnea Schossow – Be My All (Mark Sherry Remix) [Digital Society]
    – pěknej breakdown, i melodie, ale ta krutá gradace do techu mi moc nevoněla 7/10

17. Fast Distance – Meteor [Air Up There]
    – no tohle není moc uplift Armine…spíš vrzka ve stylu Norin and Rad a není to ani zdaleka tak dobré jako Alpine 6+/10

[b]18. Abstract Vision & Elite Electronic – Always Loved U [Enhanced]
    – za to tohle už je liftík jak vyšitej, trochu ve stylu Kandiho, výborné 9/10[/b]

19. Snatt & Vix feat. Denise Rivera – At The End Of The Day (Suncatcher Remix) [A&R]
    – příjemnej vocal uplift s navrzlou basou 8/10

20. Ronny K – Osiris [Defcon]
    – žádné velké euforie jako obvykle, ale spíše takovej lehce melancholickej uplift 7+/10

21. Andrew Rayel – Exponential [A State Of Trance]
    – netypické pro Rayela, trochu ve stylu MarLo, Skytech apod, je to potenciální hit 8/10

22. Rory Gallagher & Luigi Palagano – Es Vedra (Matt Bukovski Remix)
    – melodicky s tylově hodně podobné jaho předchozím produkcím, takže fajn 8/10

23. 2nd Phase- Dragonbomb (Original Mix) [Fraction]
    – no tenhle track byl docela setřen na forech jaká je to shitka, ale mě se celkem líbí, má to správnej drive 7+/10

23. Liquid Vision – Nothing Else Matters
    – hodně dobrej tech-trance 7+/10

24. Arctic Moon – Starships Over Alice (Paul Webster Remix) [Future Sound Of Egypt]
    – drtičkovej emix, já raěji orig 6+/10

25. Mark Otten – So Serene (Menno de Jong Heading South Dub) [Armind] [ASOT Radio Classic]
    – solidní klasika, vyloženě letní song 8+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A sud 571.

01. Dennis Sheperd with Molly Bancroft – Silence [High Contrast]
    – vokálky super, rozjíždí se to moc nadějně, jenže pak ta melodie a synťáky už mě tolik neberou, pořád ještě povedená vokálovka ve stylu Keep Your Secrets 7/10

[b]02. Headstrong feat. Stine Grove – Love Until It Hurts (Aurosonic Progressive Mix) [Sola] [Future Favorite]
    – no sice jsem to přál Fireislandu ale neva 8+/10[/b]

03. Ana Criado & Omnia – No One Home [A&R]
    – další adaptace na The Fusion…ale tak ono proč si nejít za svým vlastním soundem, je to příjemný track 8/10

04. Beat Service – Mars [Enhanced]
    – no BS už mě v minulosti uchvátili více 7/10
    [b]
    05. Rex Mundi – Bella Monaco [Coldharbour]
    – můj favorit z jedné z předchozích epizod, letní bomba 9+/10[/b]

06. Andrew Bayer – Monolith (Maor Levi Remix) [Anjunabeats]
    – hodně nabušenej beat, v breakdwonu melodie z origoše…obvykle je Levi docela nudič ale s tímhle trochu pozotivně překvapil 7+/10

07. Orjan Nilsen – Phireworks [Armada]
    – trousík..nebo skoro spíš až taková vlezlá eurohausovina typu Swedish House Mafia, čekal bych víc 6/10

[b]08. Jaytech feat. Steve Smith – Stranger (Kyau & Albert Remix) [Anjunadeep] [Tune Of The Week]
    – vokály mi moc nejedou v tomhle tracku, jinak je to takovej dost typickej a dost dobrej K&A flák, dubík by byl ještě o bod víc 8/10[/b]

09. Tritonal feat. Jenry R – Something New (Rafael Frost Remix) [Enhanced]
    – origoš nemám rád, tenhle remix je o něco lepší, ale je to hlavně zase takovej ten trousík…6/10

[b]10. Lange feat. Stine Grove – Crossroads [Lange]
    – jeho nedávná produkce mě moc nebrala, tenhle track má ale hned od začátku celkem gule, potencionální velkej hit 8/10[/b]

11. Tenishia – Point Of No Return [Armada]
    – nepomáhal jim s tím Armin? zase taková ta Gaiovina melodicky…draama nádech…symfo nádech…já nevim, mě to nebere, objektivně asi ale fajn track 6/10

12. Tenishia & Ruben de Ronde feat. Shannon Hurley – Love Survives [Armada]
    – trochu klubovější než předchozí fidlačka..to už je pro mě určitě o něco lepší 7/10

13. Aly & Fila meet Roger Shah feat. Adrina Thorpe – Perfect Love [Future Sound Of Egypt/Magic Island]
    – pěkná a chytlavá totální kopie Avicii soundu…7/10

14. Skytech – What’s Wrong? [Coldharbour]
    – hodně dobrá a nabušená pasáž uprostřed, jinak je to taková šílená techy Turbulence drtička 7+/10

15. Ron Hagen & Al-Exander – Accentus [Soundpiercing]
    – docela fajn šlapající track, ve stylu některých tracků Rafaela Frosta třeba 7/10

16. Ashley Wallbridge feat. Elleah – Keep The Fire (Sean Tyas Reminder Remix) [AVA]
    – vcelku typická Tyasovina, i když ta melodie nemá až takové grády 8/10

17. ReOrder – Every Other Day (Eximinds Remix) [Perceptive]
    – Eximinds trochu více vyliftěně než obvykle…slušné, mám raději origoš ale 7/10

[b]18. Extravagance SL – Nightshift (Dan Stone Remix) [Tool Trance]
    – Stone is back in full effect, jeho zcela typickej sound s piánkem v breakdownu a se vším co k tomu patří 8+/10[/b]

19. Up & Forward – Aquamarine (Dallaz Project Remix) [Mondo]
    – nádhernej breakdown, gradující do tech pasáže…zrovna u tohodle tracku je to škoda, že je to zabitý 7+/10

20. Poshout – Jumeiriah [Timeline]
    – fajn dreamy uplift 7/10

21. Andrew Candid & John Dopping – Polarise (Thomas Datt Remix)
    – zase gradace do prázdné pasáže? :-// 7/10

22. Ernesto vs. Bastian – Who’s The Starter 2012 [Audientity]
    – techy jízda s amsivní basou…mě to nepřijde až tak jiní oproti origoši ale…8/10

23. A.R.D.I & Ren – Infinity [Arisa]
    – skoro až éterický breakdown přerušený ošklivými synths 6+/10
    [b]
    24. Arctic Moon – Starships Over Alice [Future Sound Of Egypt]
    – už aby tenhle masivní dělostřeleckej uplift vyšel! 10/10

25. Agnelli & Nelson – Hudson Street [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
    – tak takový tracky už se dnes nedělaj, originální melodie, netradiční sound, hodně zajímavé pojetí, je zajímavé že ve své době mě ten track až tak nebral, ale dnes si ho docela užívám! 8+/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kozy 570.

01. Headstrong feat. Stine Grove – Love Until It Hurts (Aurosonic Progressive Remix) [Sola]
    – už jednou hráno, typickej Aurosonic sound, přííjemné 8/10

[b]02. Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame [Future Favorite] [Armada]
    – sice jsem mírně překvapen, že vyhrál tenhle intro track z alba, ale plně to schvaluju, nádhera 9+/10[/b]

03. Ferry Corsten & Chicane – One Thousand Suns (Danny Howard Remix) [Flashover]
    – zhruba stejně dobrá jako origoš, prostě fajn, pohoda melickej summer prog 8/10

04. Amurai – Valencia [Songbird]
    – taky fajn, podobnej feel, ale melodie trochu taková utahanější 7+/10

05. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Razorfish (Jerome Isma-Ae Remix) [Anjunabeats]
    – trochu paradoxně se Ismae postaral o jeden z nejtrancovějších rlsů poslední doby na house labelu Anjuna 8/10

06. W&W – Moscow [Captivating]
    – no trochu připrděnej klubák 6/10

07. Audien – Eventide [Anjunabeats]
    – oproti Reach trochu slabší, pěkný piánko v breakdownu, ale potom to nějak ztratí kouzlo, jinak trochu Arty style… 7/10

08. Mark Eteson – The Gathering [Global Gathering UK Anthem]
    – na to že to má být hymna mi to nepřijde až tak výrazný, navíc to vyšumění do prázdna po breakdownu…no nevím, dobrej track, na hymnu špatný 6+/10

09. Fred Numf & Etienne Overdijk – Endorphin [Aropa]
    – trochu pochybná jména, ale příjemný proggy track 7+/10

10. Gaia – J’ai Envie De Toi (Protoculture Remix) [Armind]
    – výbroný remix, i když orig se mi asi líbí nejvíc 8/10

11. Space RockerZ & Ellie Lawson – Under The Same Sky (Beat Service Remix) [Beat Service Audio]
    – trošku akšnější pojetí než obvykle od BS, to vůbec není na škodu, moc dobrý! 8/10

[b]12. Andy Moor – K Ta [AVA]
    – no tohle je ovšem bomba-baba-stické 9+/10
    [/b]
    13. Greg Downey – Until Tomorrow [Night Vision]
    – čekal bych teda trochu svižnější track od Grega, ale ok, je to alespoň klasickej trance sound 7+/10

14. Thomas Heredia – Lost [Captivating]
    – další slbší pokus o Gaia sound 6/10

15. Elevation vs. Grube & Hovsepian – City Of Angels (Beat Service Remix) [Coldharbour]
    – ve stylu Fortuna, orig je lepší 7/10

16. Ronski Speed – Proton 12 (Ronski Speed & Cressida Mix) [Euphonic]
    – orig byl lepší, mnohem 7/10

[b]17. Extravagance SL – Nightshift (Dan Stone Remix) [Tool Trance] [Tune Of The Week]
    – výbornej uplift, byť s trochu navrzlou basovkou 8+/10[/b]

18. Dgoh – Next Wave (Dennis Sheperd Remix) [Amon Vison]
    – ještě víc řezavá basovka…a celkově je ten track takovej dirty, moc mě nenadchnul 6/10

[b]19. Estiva & Tania Zygar – Death Of Me (Ferry Tayle Remix) [Enhanced]
    – jo tak tohle tedy jo, fantastickej upliftí remix, to má sakra koule a summer vibe, něco jako byla Memory Of Me 9/10

20. Solarstone with Aly & Fila – Fireisland [Black Hole]
    – mě osobně se tahle verze asi líbí víc než Aličí remix 9+/10[/b]

21. Marcos – Just For A Day (Luke Bond Remix) [Borderline]
    – no takovej řekněme solidní uplift, až tak nezaujal 6+/10

22. Indecent Noise pres. Mental Asylum – Phobia [Mental Asylum]
    – líbila se mi ta melodie v breaku, škoda, že se z toho vyklubal tech 7/10

23. Gaia vs. Sasha Carassi & Mikael Jonasson – Status Excessu Thriller Void (Armin van Buuren Mashup)
    – mám rád Status Excessu ale tohle je…pičovina 3/10

24. Ayda – Pharaoh (James Dymond Remix) [Alter Ego]
    – jooo…kdo napodobí obstojně Gaia sound, bude v Asotu, jednoduchej recept 6/10

[b]25. Veracocha – Carte Blanche [Combined Forces] [ASOT Radio Classic]
    – jeden z nej trance tracků vůbec 10/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Na šrot 569.

[b]01. Alex M.O.R.P.H. – Eternal Flame [Armada] – taken form his upcoming album „Prime Mover“
    – výbornej track, i když melodie silně připomíná Escape od Airbase…breakbeatovej spodek je osvěžující, celkově takovej fajn trance relax 9/10[/b]

02. Markus Schulz feat. Adina Butar – Caught (Tritonal Remix) [Coldharbour]
    – no Tritonal mám rád, ale tohle už je přecijen na jedno brdo, zní to celé skoro stejně jako jejich track Cant Keep It In, asi preferuju orig, ale i tak slušné 7/10

03. LTN – Never Let Me Go (Beat Service Remix) [Enhanced Progressive]
    – BS trochu netradičně s drsnějšíma klub pasážema, trochu méně melodicky než obvykle, ale to vůbec nevadí, alespoň trochu změny 8/10

04. tyDi – Sex, Lies & Still Oblivious (LTN Remix) [Zouk]
    – dobrej, soldiní progliftík 7/10

05. Cosmic Gate – Perfect Stranger [Black Hole]
    – no Kosmíči ještě nezapoměli dělat slušnej trance…7+/10

06. Thomas Herdia – Lost [Captivating] [Tune Of The Week]
    – trochu tam zase cítím snahu napodobit Gaia sound, ale má to grády, tak budiž 7+/10

[b]07. Alex M.O.R.P.H. – Sun Of Ilena [Armada] – taken form his upcoming album „Prime Mover“
    – originální a neoposlouchaná melodie…hodně kvalitní, spíše progreisvnější track 8+/10[/b]

08. Emma Hewitt – Crucify (MarLo’s Dub) [Armada]
    – dub nedub, tohle zní jak Megalodon v2…6/10

[b]09. Store ‚N Forward – Oregano [Enhanced]
    – no konečně trochu zvyšujeme tempo s tímhle výborným melodickým trancem 8+/10[/b]

10. Headstrong feat. Stine Grove – Love Until It Hurts (Solis & Sean Truby Remix) [Sola]
    – upliftí pojetí narozdíl od Aurosonic remixu, obě verze mají něco do sebe 8/10

11. Max Graham feat. Jeza – Still There’s You (Thomas Heredia Remix) [Re*Brand]
    – jo je to řiťolezec! kdybych nevěděl o co jde tak bych si tipnul, že to je něco od Armina…Heredia je řiťomol!!! 7/10
    [b]
    12. Ronski Speed pres. Sun Decade – I’m Alone [Euphonic] [ASOT Radio Classic]
    – no jo to byly časy, kdy i Ronski ještě dělal suprový lifty 8+/10[/b]

Joe
    Účastník

Děkujeme 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Gay Sot 568.

01. Zedd feat. Matthew Koma – Spectrum (Armin van Buuren remix) [Interscope]
    – no Armine nějak nám zpomaluješ kluku ušatá, já myslel že We Are Here To Make Some Noise byl jen experiment…i když tohle je přecijen víc trancy, i když pomalejší a lehce navrzlejší, některý ty vrz efekty jsou dost cool 7+/10

[b]02. Rex Mundi – Bella Monaco [Coldharbour]
    – wow to je nádhernej summer track, tyhle melodie úplně zbožňuju! 9+/10[/b]

03. Headstrong feat. Stine Grove – Love until it hurts (Aurosonic progressive mix) [Sola Records]
    – naprosto typickej Aurosonic sound, fajnová věc 8/10

04. Chicane & Ferry Corsten – One Thousand Suns
    – zajímavá kolaborace, více v tom slyším Chicane sound 8/10

05. W&W – Moscow [Mainstage]
    – ty synths jsou moc ostré, nelíbí se mi, melodie taky není zovna kulervoucí, uvidíme jestli se mi to víc zalíbí na další poslech, zatim jen 5/10

06. Cosmic Gate – Perfect Stranger (Wezz Devall remix) [Blackhole]
    – ale jo povedenej klubovější track, breakdown výbornej 7+/10

[b]07. Andy Moor – K Ta (from the album ‚Zero Point One‘) [AVA]
    – wow to je pecka, lepší než ty Andyho předchozí vokálovky…9+/10[/b]

08. Andy Moor feat. Sue McLaren – Trespass (from the album ‚Zero Point One‘) [AVA]
    – taky dobré i když ten předchozí track mě nadchnul víc, ale přeci jen tohle má komerčně asi větší šanci na úspěch takže to bude singl 8/10

09. Dash Berlin feat. Chris Madin – Silence In Your Heart (Antillas Remix) [Aropa]
    – docela dobrej remix s temnějším pojetím melodie 6+/10

10. Marcel Woods & W&W – Trigger [Revealed]
    – podle očekávání klubová smršť a dost dobrá, výbornej tech-trance 7+/10

11. Cosmic Gate – The Godskitchen Beyond Sound Anthem [Blackhole]
    – to je něco pro milovníky trochu tvrdšího trance soundu, něco jako Sanderovo Purple Haze…docela slušný, alespoň je to trance 7/10

12. Epos – Polarized (Roger Shah Anthem Mix)
    – bodejď by se tohle Arminovi nelíbilo, když ty synhts jsou přesně ty které on sám používá…jinak klubovější, lehce Gaiovitej track 7/10

13. Roger Shah feat. Carla Werner – One Love (Andrew Rayel Remix) [Magic Island]
    – povedenej remix z minula 8/10

14. Nhato feat. Hiroyuki Oda – Moonquake [Otographic Music]
    – takhle to drtěj v Japonsku 🙂 melodie alá Bolier, další celkem slušnej klubovější track 7/10

15. TUNE OF THE WEEK : Tomas Heredia – The Journey (Original Mix) [Captivating Sounds]
    – já vám nevím, tak krásnej breakdwon a pak zase ty Wéčkovský synths, ty mě nikdy nijak nebrali, jinak je to asi dobrej klub track 7/10

16. Emma Hewitt – Crucify (MaRLo Remix) [Armada]
    – hodně podobné jako Megalodon…zhruba na podobné úrovni jako Arnejův remix 7/10

17. Ralph Novell – Lagoon [Monster]
    – hodně dobře! tohle má grády, podobnej styl jako třeba některé Orjanovi tracky 8/10

18. Cape Town – Challenger (Paul Ercossa Remix) [Camouflage]
    – raději bych slyšel originál, než tento techy remix, ve kterém je totálně změněná hlavní melodie k nepoznání 7/10

19. Chris Metcalfe – Curveball (Original Mix) [Subculture]
    – konečně liftíme, podobné melodie už jsme ale slyšeli od Ottavianiho 7+/10

20. Porter Robinson – Spitfire (Bjorn Akesson remix) [OWSLA]
    – zvláštní spíše posmutnělá melodie, jinak zajímavej breakbeat na konci tracku 7/10

21. Sean Tyas feat. Lo-Fi Sugar – The World (Original Mix) [FSOE]
    – konečně zase jednou nějaká pecka od Tyase i když víc se mi líbí zatim ID remix, který hrajou Alíci…pravděpodobně to bude Ottavianiho remix 8/10

22. Running Man – Let Go [Silent Shore Recordings]
    – suprovej uplift, meldoei mě hodně bere, možná na někoho až moc veselá…8/10

[b]23. FUTURE FAVORITE : Aly & Fila meet Solarstone – Fire Island (Aly & Fila uplifting mix)
    – wow super, s tímhle jsem spokojenej jako s FF 9/10[/b]

24. Simon Patterson – Within [Night Vision]
    – pořádnej uplift náklep, i když nová Us to asi nebude…8/10

[b]25. ASOT Radio Classic : Armin van Buuren – Precious [Armind]
    – jo tohle je ten trance kterej chceme od Armina znovu slyšet 9/10[/b]

ErikDeejay
    Člen

Aligator feat. Daniel Kandi – The Perfect Match (Club version)

fakt skvelá vecička sm5 btw…je to ten DJ Alligator, čo si myslím? sm0 to sa mi nejak nezdá sm10

ErikDeejay
    Člen

tie tvoje recenzie nemajú chybu 😀 jooo…určite si poslúchnem túto e piss odu sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[size=large][b]Asrot 567.[/b] – Pozor, výborná e piss oda[/size]

01. Andain – Turn Up the Sound (Xtigma Remix) [Black Hole]
    – určitě se mi tato verze líbí víc než ta od tydiho…ale pořád trvám na tom, že nejlepší je originál, neboli Gabriel and Dresden remix, jinak super vokály, jak jinak taky u Andain 8/10

02. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely (Original Mix)
    – opáčko nádherného relaxačního songu z minula…pořád lepší ambient na začátku Asotu než house či trouse 8/10
    [b]
    03. Norin & Rad – Retrograde [Enhanced]
    – wow vrz dvojka to taky umí melodicky, čumím jak pštros na kalkulačku! nádhera 9/10[/b]

04. Above & Beyond feat. Richard Bedford – On My Way To Heaven (Tomas Heredia At Sunrise Mix) [Anjunabea
    – líbí se mi, že byla zachována ta atmoška z původního tracku…jenom tu máme zbrusu nové beaty a melodie byla taky pozměněna…ale neřekl bych že k lepšímu, ten track mi přijde pořád jakoby lehce nedodělanej, melodie mě moc vůbec 6+/10

05. Luigi Lusini & Starchaser feat. Molly Bancroft – All I Want (Matteo Marini mix) [The Clubbers]
    – pěknej summer track, fajn na poslech, ale do žádné extáze mě zrovna nepřivádí 7/10

06. Markus Schulz feat. Adina Butar – Caught (Club Mix) [Coldharbour]
    – no výborně Mařko…moc pěkne melodickej track, dokonce je to i dostatečně tranzy, žádné klub experimenty se naštěstí nekonaly 8/10

[b]07. Tritonal & Kaeno – Azuca (Club Mix) [Enhanced]
    – možná až přehnaně veselej track, strašně pohodová optimistická summer melodie…ideální track k nějaké beach party 8+/10[/b]

08. Roger Shah feat. Carla Werner – One Love (Andrew Rayel Remix) [Magic Island]
    – Rayel v trochu pomalejším tempu než obvykle, ale i v tom je chlapec dobrej, lehce vrzlej summer vocal track 8/10

[b]09. Nitrous Oxide & Dan Stone – Nautica [Anjunabeats]
    – piánko klasickej Stone, Nitrous zase přidal své klasické synths a melodii..kdyby tohle vzniklo před 2 rokama, tak by to určitě mělo větší uplift koule, navrzlá basovka ten track lehce brzdí v rozletu, ale i tak je to bomba 9/10[/b]

10. Gelardi – Deira (Original Mix) [Armada]
    – pro mě zcela neznámé jméno, ale je to výbornej lifter, právě ve stylu Dan Stone třeba 8/10

11. Gradian – Valkyrie (Abstract Vision & Elite Electronic Remix) [Unearthed]
    – Gaia styl, fantastickej andělskej breakdown, nějak mi přijde že ten track ale po vygradování ztratí šťávu 7/10

[b]12. Lemon & Einar K pres. Capa – Bit By… [ASOT]
    – fantastickej a zjistil jsem že i chytlavej uplift, líbí se mi tam ty kudrlinky v melodii, známe z Anticipationu 🙂 8+/10[/b]

13. Paul van Dyk feat. Arty – The Ocean (Eddie Bitar Remix) [Vandit]
    – převedení tohodle tracku do upliftu nebyl vůbec špatnej, ale proč ta šílená techy vrz pasáž po gradaci ?? 6/10

14. Dark Matters feat. Neev Kennedy – Loneliness Won’t Leave Me Alone (Sebastian Brandt Remix) [Armada]
    – a jedem, 140bpm, typická upliftí basovka, kterou i po těch letech pořád žeru….melodie typickej Brandt, komu se líbí Mana a další jeho výtvory, bude spokojenej i s tímhle 8/10

15. Dan Thompson – Bipolar (Vengeance EP) [Digital Remedy]
    – ten track má hrozně nadupanej spodek, ale ty hlavní sytnhs, které se pak přidají lehce tahají za uši, škoda 6+/10

[b]16. TUNE OF THE WEEK : C-Systems & Bushi – Ari (Suncatcher Remix) [Enhanced]
    – krásnej…i když možná lehce melancholickej uplift, hmmm…mňam 8+/10

17. Stoneface & Terminal – Here Comes The Sun (Club Mix) [Euphonic]
    – jo tohle je pecka, zasloužené opáčko opáčka 😀 šlape to jak má, melodie je suprová, ty robo vokály tam být nemuseli, ale neruší…9+/10[/b]

[b]18. Dart Rayne – Sophia (UCast Remix) [Trance All stars]
    – gratulace našemu lejblíku k účasti v Asotu! a je to zasloužené, suprovej euforickej uplft 8+/10

19. FUTURE FAVORITE : Aligator feat. Daniel Kandi – The Perfect Match (Club version) [Discowax]
    – no jo co dodat Aligátor vítěz FF, třeba příště vyhraje Basshunter 🙂 9/10[/b]

20. Running Man – City Lights (Original Mix)
    – opáčku z minula, fajn track 8/10

21. Paul Trainer – Outbound [Discover White]
    – jo tak to šlape, solidní discover námrd, dovolil bych si to označit za hardtrance 8/10

22. Ayda – Pharoah (James Dymond remix) [Alter Ego Records]
    – no já tyhle Gaioviny moc nemusím, ty symfo melodie, ale tak objektivně je to asi fajn track 7/10

[b]23. Aly & Fila meet Solarstone – Fire Island (Aly & Fila uplifting mix)
    – no asi raději preferuji originál, ale i tenhle vyliftěnej remix je moc dobrej 8+/10[/b]

24. Hans Zimmer – I Don’t Think Now Is The Best Time (Philippe El Sisi remix)
    – co ? to jako ten track už po tom breakdownu nepokračuje? škoda…melodie od Zimmera mohla posloužit jako fajn podklad pro uplift 6/10

[b]25. Indecent Noise – Phobia (Bryan Kearney Remix)
    – energy, power, uplifting! 8+/10

26. ASOT Radio Classic : Conjure One – Tears From The Moon (Tiesto’s In Search Of Sunrise Remix) [Nettwerk]
    – yop! výborná klasika, Tiesto v nejlepší formě….ve které už nikdy nemude 🙂 9/10[/b]

mitchel
    Člen

Markus Schulz feat. Adina Butar – Caught (Club Mix) mňamka

Ferdan
    Člen

výborná epizoda, rozhodně jedna z těch lepších za poslední dobu sm5 Mimochodem jsem rád, že jsou recenze zpátky, docela mi chyběly sm4

Obelix
    Člen

Díky!sm3 Tuhle epizodu si určitě pustímsm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak tedy pokračujeme 🙂

Prasot 566.

01. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely – to je snad vůbec poprvé, co zazněl v Asotu čistě ambientní track, moc pěkné, relaxační, uchu lahodící 8/10

02. Andain – Turn Up The Sound (tyDi Remix) oproti Gabriel and Dresden remixu, hranýho v TATW je tahle verze trochu slabší, musím ale pochválit opět skvělé vokály, to ale u Andain je tak nějak samozřejmostí 7+/10

03. Paul Oakenfold feat J. Hart – Surrender (Maison & Dragen Remix) [Perfecto Fluoro] trochu popové vokálu zasazeného do trouse soundu, to není nic moc pro mně 5/10

04. Store N Forward & Aneym – I’ll be there [Afterglow] relaxační vokálovka, v závěru lehce narušená trochu zbytečně club pasáží…7/10

05. Mark Sixma vs. Fisherman & Hawkins – Perlas (Original Mix) [Captivating Sounds] docela patrné zvýšení bpm…a docela taková očekávaná klubovka s pro mě docela otravnýma Wéčkařskýma synťákama 6/10

06. Ashley Wallbridge feat. Audrey Gallagher – Bang the Drum (Omnia Remix) [AVA] výbornej remix ve stylu The Fusion 8/10

07. Aly & Fila meet Roger Shah – Perfect Love [Armada] já prostě nevím jak tohle hodnotit, na jednu stranu docela pěknej track, na druhou stranu je hrozně smutné, že taková jména mají zapotřebí kopírovat Avicciho…7/10

08. Running Man – City Lights (Original Mix) tohle má dobře našlápnuto, ale hlavní meliodie ani synths už tak moc nezaujaly, přesto dobré 7/10

[b]09. Aligator feat. Daniel Kandi – The Perfect Match (Club version) [Discowax] upliftovina z minula, tohle bych od Aligatora nečekal před 5-6 lety 🙂 8+/10[/b]

[b]10. Stoneface & Terminal – Here Comes The Sun (Club Mix) [Euphonic] další pecka z minula 9/10[/b]

11. DNS Project – 2Day [S107] a helemese, kdopak se nám to inspiroval Orjan soundem, jakobych tak trochu slyšel Amsterdam apodobně… 7/10

12. TUNE OF THE WEEK : Lemon & Einar K pres. Capa – Bit By… [ASOT] výbronej uplift, trochu mi přijde že je to takovej pokus o Anticipation číslo dvě…s vokálama 8/10

13. Will Atkinson pres. Darkboy – Darker Shades Of Black (Angry Man Remix) [Perfecto Fluoro] hodně dobře! slušně našláplej power uplift 8+/10

[b]14. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – Antara (The Circle) (Dub Mix) [ASOT] výbornej track, kterej už se kdysi v Asotu protočil, připomíná mi to Suru 9/10[/b]
    [b]
    15. Sean Tyas & Guiseppe Ottaviani – Arcobaleno (Classic Mix) [Vandit] no nádhera, bezchybné propojení soundů obou protagonistů 9+/10[/b]

16. Mr. Pit – River Of Hearts (Ben Gold Remix) [Coldharbour] tohle je hodně chytlavé a podle mě lepší než originál, melodie mi připomíná snad nějaký soundtrack k historickému filmu 8/10

17. Celauro – Soundwaves [Soundpiercing] celkem zajímavej klubovější track s pořádnýma basama 6+/10

18. Photographer – Night Rush (Lee Miller Remix) [Vibrate] podle očekávání docela pěkněj svižnější uplift 7+/10

[b]19. Aly & Fila vs. Bjorn Akesson – Sand Theme [FSOE] parádní breakdown, lehce exotická atmosféra, pěkná věc, ten track už jsem párkrát slyšel…asi jako ID ve FSOE 8+/10[/b]

[b]20. Rene Dale – Reset (James Poulton Remix) [Monster Recording] moc pěkná optimistická melodie, lehce emotivní nádech, paráda 8+/10[/b]

21. Clay C – Switch [Future Focus Recordings] energií nabitý uplift 7/10

22. Bryan Kearney & Jamie Walker – Nataraja [Kearnage] v podstatě platí to samé, tady ovšem nechybí celkem vymazlené techy pasáže 7+/10

23. John O’Callaghan – Boban [Subculture] – energeták z minula, zajímavej breakbeat prostředek! 7/10

24. Armin van Buuren feat. Jan Vayne – Serenity (Bryan Kearney Remix) [Armind] ale jo, to se mi líbí, hlavně mi sedlo, že jsou zde pro mně lepší synths než v originálu… 8/10

25. ASOT Radio Classic : Airbase – Ocean Realm – tenhle track rozhodně nepatří mezi ty známější od Aribase…to je divné, že ho Armin zrovna vybral, podle měl Airbase ještě zajímavější počiny jako třeba Garden State nebo One Tear Away..ale ok i tohle je moc dobré 8/10

Joe
    Účastník

Freeeezeeereeeee nástup 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 586. až 600. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.