Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
26. 4. 2012 v 22:09 #207808
Joe
ÚčastníkTady chcíp Freezer…
11. 3. 2012 v 16:18 #206398mitchel
Členstarship over alice luxuuuus
28. 2. 2012 v 10:41 #205791Joe
ÚčastníkJá ti nevím Freezere, ta pětka ztělesněním toho, proč nemám rád Wallbridge 🙂
28. 2. 2012 v 1:28 #205787Anonymní uživatel
NeaktivníMáme rádi Asot, je vždy plný dobrot 549.
[b]01. Ferry Corsten – WKND [Flashover] melodická, optimistická pomalejší věc s docela jednoduchou ale funkční melodií, jo alespoň takové kdyby byli ostatní tracky na albu, což nejsou 8/10[/b]
02. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Suddenly Summer [Armind] [Future Favorite] 8/10
03. Emma Hewitt – Colours (Cosmic Gate Remix) [Armind] CG sound jak podle šablony 6+/10
04. Cosmic Gated – Crushed [MOS] Barra 2, není co víc dodat 7+/10
05. Pryda – Melo (Ashley Wallbridge Remix) no mám raději orig, ale ani tahle klubovější navrzlá verze není vůbec špatná 7+/10
06. Parker & Hanson – Afterthought (Heatbeat Remix) [Anjunabeats] techy pasáž je řádně elektrizující, tak jako vždy od těhle dvorních vrzačů 6+/10
07. Nash & Pepper – Ushuaia Memories [Armada] vcelku fajn progliftík 7/10
08. Allure – I Am (Sied van Riel Remix) [Magik Muzik] trochu klubovější podání, jinak to až tak jiné není 7+/10
09. Tenishia & Ruben de Ronde – Marsascala (Alexander Popov Remix) [Armada] Popov i nadále leze do řiti Arminovi a snaží se za každou cenu napodobit jaho Gaia sound, opět je to ale slabší 6/10
[b]10. W&W – Invasion [A State Of Trance] [ASOT#550 Official Anthem] je to hymna prostě no, zaslouženej vítěz contestu, at si říká kdo chce co chce…8+/10[/b]
11. Ashley Wallbridge – Mumbai Traffic (Club Mix) [AVA] takovej trochu slabší následovník Vision, přesto dost dobré 7+/10
[b]12. Ferry Corsten feat. Ellie Lawson – A Day Without Rain [Flashover] výborný vokály, pohodovej track 8/10[/b]
13. Cerf, Mitiska & Jaren vs. Rank 1 – Witness (Thomas Heredia Remix) [Armada] sice to šlape víc než orig, ale přesto ho preferuji 7/10
14. Armin van Buuren & Orjan Nilsen – Belter [Armind] docela dobré zkřížení obou soundů, jen melodie mohla být zajímavější 7+/10
[b]15. James Dymond – Overthrow (Protoculture Remix) [Arisa Audio] [Tune Of The Week] magické, tajemné, relativně temné…úchvatné 9/10[/b]
16. Abstract Vision & Elite Electronic – Blossom [Armada] další taková Gaiovina s pohřební melodií 6/10
17. Beat Service – Fortuna [Coldharbour] 7/10
18. Menno de Jong – Never Lose The Magic v podstatě Laesperanza 2012…může být 8/10
19. Ahmed Romel – City Of Life (Running Man Remix) [Blue Soho] pěkný euforickej uplift 7/10
[b]20. Arctic Moon – Starship Over Alice [Future Sound Of Egypt] tohle je ovšem mnohem lepší, melodicky naprosto fantastické 9+/10[/b]
21. Paul Oakenfold – Glow In The Dark [Perfecto Fluoro] v podobném duchu jako Full Moon Party 8/10
[b]22. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (John O’Callaghan Remix) [Garuda] dělovka 10/10[/b]
23. Tenth Planet – Ghosts [Nebula] [ASOT Radio Classic] Vincent De Moor remix je výbornej, tohle je prostě jen ok 6+/1021. 2. 2012 v 17:40 #205573mitchel
ČlenKestrel palec nahoru
18. 2. 2012 v 7:57 #205472Joe
ÚčastníkFreezer: Tak ohledně Ikara se hádat opravdu nemusíme ;o)
17. 2. 2012 v 16:30 #205462Showman
ČlenSakra od té doby co Menno přestal produkovat Intuition Radio to dost postrádám, ale tenhle jeho track je skvělej!
17. 2. 2012 v 12:18 #205461Anonymní uživatel
Neaktivníjo hodně vysoký známky, dost povedená epizoda bez jediného crapu…a ty desítky jsou podle mě docela zasloužené, hlavně u Icarusu jsem o té zámce na 100pro přesvědčenej…
Klapča: no máš trochu pravdu, Tokyo je hodně podobné…17. 2. 2012 v 11:30 #205460Joe
ÚčastníkTakový vysoký známky skoro u všeho? Jestli by se Freezer neměl překalibrovat 😀
17. 2. 2012 v 6:43 #205456K1aptcha
Člen[quote Freezer][b]01. Omnia & IRA - The Fusion [Armada] tohle je prostě komplexní hit, originální, neparazitující na nějakém konkrétním existujícím tracku...je to bomba současnoti...dávám 10/10[/b][/quote]
tak třeba Gareth Emery – Tokyo sm3
17. 2. 2012 v 2:17 #205454Anonymní uživatel
NeaktivníNasrot 548.
[b]01. Omnia & IRA – The Fusion [Armada] tohle je prostě komplexní hit, originální, neparazitující na nějakém konkrétním existujícím tracku…je to bomba současnoti…dávám 10/10[/b]
02. Tenishia – Always Loved, Never Forgotten (The Day Will Come) [Armada] [Tune Of The Week] Tenishiu jsem nikdy moc nemusel, vždy mdlé, melodicky nezáživné tracky…tohle má alespoň docela odpich a trochu to připomíná současný Arminův sound, takže spíš lehké pozitivní překvapení, ale jako totw bych to přesto asi nevolil 7/10
03. Ronski Speed feat. Sir Adrian – Seen It All (Estiva Dub) [A&R] naopak Estiva sound mi vždycky seděl a platí to i tady, z mírně popíkového originálu tu máme velice lahodné trance dílko 8/10
[b]04. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva – In & Out Of Phase (Norin & Rad Remix) [Anjunabeats] lehce navrzlý remix, který ale chytne po druhím breakdwonu docela šťávu, hodně dobré 8+/10[/b]
05. Beat Service – Solo [Beat Service Audio] moc dobrá intrumentálka od BS 8/10
06. Cerf, Mitiska & Jaren with Rank 1 – Witness [Armada] 7+/10
07. Beat Service – Fortuna [Coldharbour] tak trošku ve stylu Outsider, více klubové pojetí než Solo 7+/10
08. Tom8 – Deceit (Dimension Remix) [Infrasonic Progressive] vrzačka na úrovni 7+/10
09. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Suddenly Summer [Armind] kupodivo je to trance, i když tam jsou zase takový zastřený vrčící synths, ale i tak…furt dost dobré 8/10
10. Super8 & Tab – Awakenings (Tritonal Remix) [Anjunabeats] mám rád Tritonal, mám rád originál, pak je divný že se mi tohle až tak moc nelíbí, někde se stala chyba 6/10
11. Leon Bolier – ID [Streamlined] no to je pane jiná káva než ten předchozí sh*t You 8/10
12. Abstract Vision & Elite Electronic – Kinetic [Armada] tahle dvojice umí občas hodně překvapit, tenhle sound jsem od nich ještě neslyšel, hodně dobře šlapající proglift 8/10
13. Armin van Buuren pres. Gaia – J’ai Envie De Toi [Future Favorite] 8+/10
[b]14. Solarstone & Harris C – Ultraviolet (Solarstone’s Pure Mix) [Touchstone] originál je breakbeatovej slider, tohle je spíš ve stylu jeho věcí s Orkideou 8+/10[/b]
15. Menno de Jong – Never Lose The Magic [Intuition] nejen že to hodně připomíná Laesperandzu, ale vůbec celkově ten track zní hodně oldschoolově a mě se to líbí 8/10
16. Falcon – Kestrel [Red Force] no poněkolikátem poslechu musím přiznat, že jsem si tenhle uplift hodně oblíbil 8/10
17. Sebastian Brandt – Mana [A State Of Trance] miluju tyhle synťáky, melodie možná ale mohla být ještě velkolepější 8/10
18. Izzy Meusen – Chonsoe (Mike van Fabio Remix) [Condura] lehce pohřební melodie ale Gaia, ale má to docela grády 7/10
[b]19. Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel (John O’Callaghan Remix) [Garuda] bezchybný uplift remix, není co vytknout, takže se známkou je to jednoduchý 10/10
20. Ralphie B – Icarus [A State Of Trance] lehce pozměněná nebo spíš prodloužená verze od té hrané minule, tak či onak tady je ta známka taky zcela nevyhnutelná 10/10[/b]
21. Paul van Dyk & Austin Leeds – Verano (PvD Full On Fire Mix) [Vandit] no sice přijatelnější verze než ta z minula, ale ta melodie prostě netáhne tak jak by měla, na to že je to pvd 7/10
22. John O’Callaghan – Smokescreen (Sneijder Remix) [Subculture] tak tohle má sakra šťávu, power trance! 8/10
23. Alan Morris & Trance Arts – Liberty [Digital Society] celkem fajn uplift, připomínající tracky z labelu Discover 7+/10
24. Re:Locate – Rogue [Fundemental] [ASOT Radio Classic] mám raději třeba Absoluum nebo Jetstream ale je pravda že to až takové hity nebyly 7+/1016. 2. 2012 v 14:58 #205430Anonymní uživatel
HostNevíte o nějaké stanici, kde se dá ASOT ladit ve čtvrtek večer v dobré kvalitě? O placeném DI.FM vím, ale zatím si nechci pořizovat členství kvůli jednomu pořadu. Dancerádio už bohužel ASOTy nevysílá.
10. 2. 2012 v 1:57 #205139Anonymní uživatel
NeaktivníAzod 547.
[b]01. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva – In And Out Of Phase (Club Edit) [Anjunabeats] no tohle je fakt lahodička 9/10
02. Omnia & IRA – The Fusion [Armada] [Tune Of The Week] ten track má snad všechny ingredience předučerné k hitu…výrazná chytlavá píštivá melodie, choppované vokály, cool breakbeatové-vrz pasáže, prostě komplexní hit 🙂 9/10[/b]
03. Kyau & Albert – Falling Anywhere (Sunn Jellie Remix) [Euphonic] originál je můj vůbec nejoblíbenější KVA track, suprové trancovka, tohle je trochu ve stylu Michael Cassette, takže jakoby elektro sound z 80tek..fajn 8/10
04. Kyau & Albert – This Love [Euphonic] až příliš naléhavé vokály, melodie ve stylu aktuálních trendů, připomíná třeba Thing Called Love v club mixu, takže prostě méně trancy 6/10
05. Mark Otten – Hyperfocus (Wezz Devall Remix) [Armada] 8/10
06. Sander van Doorn – Chasin‘ [Doorn] tenhle track je kritizován trancery ze všech stran, mě to až tak špatné nepřijde, je to trochu taková pingpongárna, ale celkem to šlape a je to docela melodické…7+/10
[b]07. Bobina – Diamond Hell [Magik Muzik] [Future Favorite] lehce překvapivý vítěz, ale nic nenamítám 8+/10[/b]
08. Ummet Ozcan – Miami Sundown [Doorn] daleko poklidnější než drtička Reboot z minulého roku 7/10
09. Dart Rayne & Yura Moonlight – Quadro [In Trance We Trust] další Gaiovina s pohřební melodií, nemusím to, ale objektivně to špatné asi nebude 6/10
[b]10. Armin van Buuren pres. Gaia – J’ai Envie De Toi [Armind] určitě daleko lepší než Stellar, daleko energetičtější, lepší melodie, lepší synťáky…spíš je to podobné jako Status Exessu D, ale je tam cítit možná až přehnaná snaha o epičnost 8/10[/b]
11. Above & Beyond – Formula Rossa (Nitrous Oxide Remix) [Anjunabeats] možná lepší než origoš, především tanhle remix není jen o breakdwonu, ale i tak…z takovéhle kombinace by měla vzniknout větší pecka 7/10
12. Craig Connely – Robot Wars [Garuda] slušně šlapající track s prapodivnou 8bitovou melodií 6+/10
13. Ost & Meyer – Safari [Enhanced] slušné, i když ta melodie stejně jako u tracku Britannice mě moc nebere 6+/10
14. Lange feat. Audrey Gallagher – Our Way Home [Lange] 8/10
[b]15. Ralphie B – Icarus [Armada] tenhle track má tu smůlu, že je zrovna v epizodě s Gaiou…jinak by měl šanci vyhrát ff….tohle je prostě brilantní 10/10[/b]
16. Kyau & Albert – Made Of Sun (Stoneface & Terminal Remix) [Euphonic] tahle dvojice málokdy zklame, teď se jim to ale trochu povedlo, necpat ten debilní dubstep do trancu proboha! a ta zelektrizovaná melodie je už taky votravná, jinak to ale šlape slušně mno 6+/10
17. Ellie Lawson – A Hundred Ways (Matt Bukovski Remix) [A&R] ale jo příjemnej vocal uplift 7+/10
18. Ferry Corsten – Take Me [Flashover] mno nečekal bych, že od Ferryho ještě usylším něco trochu trancového…i když stejně…ten elektro spodek…to je stejně pěkně otravný 🙂 jinak ale melodicky super 7+/10
[b]19. Hoyaa pres. Lunar System – Fainting Moon [Only One] pěkný optimistický liftík 8/10[/b]
20. James Dymond – Solar Decent [Aropa] trohu více od podlahy 7/10
21. Falcon – Kestrel [Red Forge Recordings] 7+/10
22.Sergey Nevone & Simon O’Shine – Balearic Island (Coll & Tolland Remix) [Future Sound Of Egypt] 7+/10
23. Blank & Jones feat. Bobo – Perfect Silence (E-Craig’s 212 Remix) [Kontor] [ASOT Radio Classic] no mám radši origoš než tenhle lehce techy remix 6+/103. 2. 2012 v 1:19 #204920Anonymní uživatel
NeaktivníNahot 546.
[b]01. Omnia feat. Melissa Loretta – Halo [Ava Recordings] vynikající dreamy vcoal track z minula 9/10[/b]
[b]02. Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva – In and Out of Phase (Club Edit) [Anjunabeats] taktéž fantastická proggy produkce, vokály jsou zde pouze ve formě nana…9/10[/b]
03. Hanski – Placebo [Infrasonic Progressive] fajn track, v klubovějším pojetí, trošku mě tam štve ta kytara elektrická 7+/10
04. Rory Gallagher & Mike Lane – Oasis (Solid Stone Remix) [Alter Ego] poklidnější, skoro až relaxační prog 7/10
05. Neev Kennedy – The Unknown (DNS Project Original Mix) [A&R] klasika DNS…navrzlejší, klubovější track s výraznými řezavými snyths 7-/10
06. TUNE OF THE WEEK : Mark Otten – Hyperfocus (Wezz Devall Remix) [Armada] od Ottena jsem dlouho nic neslyšel, zajímal by mě orig, tohle je takový mišung stylů, proggy beaty, přesto docela atmosferické, lehce techy, lehce trancy…solidní 7/10
07. Paul van Dyk feat. Austin Leeds – Verano (PvD’s Evolution mix) [Vandit] ok jedna pozitivní věc…snyths v hlavní melodii jsou čistě trancové…melodie je ale ve stylu Avicii apod…beaty ve stylu house, zvláštní kombinace a na PVD zcela netradiční sound, je to trochu chytlavé, tochu mi to přijde jakoby pokus napodobit Artyho, ale komerčněji…prostě i PVD byl strhnut do současného maintream soundu, k trancu to má docela daleko 6+/10
08. Roger Shah feat. Kosheen – Shine (Sean Tyas F the Piano Dub) [Magic Island] totál vrzačka, originál je super, tohle má dobrej jen breakdown 5/10
09. Tenishia & Ruben de Ronde – Marsascala [Armada] celkem pěkný breakdown, zbytek o ničem, tak jako většina produkce těhle producentů 5/10
10. Beat Service feat. Gemma Pavlovic – Masquerade [S107] BS jsem si hodně oblíbil, kvalitní sound, dobré vokálovky….tohle je ale spíš takové průměrnější, mírné zklamání, pořád ale celkem dobrý 6/10
11. Marcel Woods – Cherry Blossom (Setrise Remix) [Musical Madness] track z alba? vždyt to je stařešina…akorát novej remix…celkem trancovej, takže příjemné překvapení 7/10
12. Bobina – Diamond Hell [Magik Muzik] ale jo docela dobré, nálada v tracku je silně melancholická, ale i takové tracky si rád poslechnu 7+/10
13. Chris Schweizer – Ultra [Captivating Sounds] Schweizera mám zarytýho jako těžkýho vrzače a taky díky otřesnému remixu k Full focusu, tohle je možná až překvapivě trancy…i když po breaku následuje prázdná club pasáž 6+/10
14. Sergey Prosvirin – Starfall (Ost & Meyer remix) [Infinity] aj kurňa, ta melodie která se semtam objeví je strašně dobrá, atmosferická, ty vrzací pasáže mi zrovna v tohmle tracku hodně vadí, chci slyšet originál, ten by mohl být zajímavější 7/10
15. FUTURE FAVORITE : Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – World Falls Apart (Club Mix) [Aropa] dalo se čekat, že to vyhraje, je to hodně komerční, možná opravdu až moc 7-/10
16. Lange & Audrey Gallagher – Our Way Home [Lange Recordings] no zase jednou celkem dobrej track od Langeho po řekněmě trochu rozpačitých pokusech…na můj vkus pořád málo tranzy 🙂 7/10
[b]17. Dark Matters feat. Jessie Morgan – The Real You (Jorn van Deynhoven Remix) [S107] na trancu mě nikdy neštvaly dlouhý breakdowny, ale spíš dlouhé gradace, proto je super že tady žádná gradace není…melodicky moc dobré, takže spokojenost 8+/10[/b]
18. Aknael & Bekeela feat. Jane Maximova – Your Love (Dallaz Project Remix) [Vendace] trochu náznak slideru, ale celkově ne až tak působivé 6+/10
19. Sound Players – Baiana (Paul Miller Vs Ronald de Foe Remix) [Music En Route] celkem typická Millerovina, takže dobrý, nikoliv vynikající 7-/10
20. Indecent Noise feat. Ridgewalkers – Full Moon Fever (Power Dub) [Fraction Records] hodně slušnej energy nášup 8-/10
[b]21. Odonbat – Promised [Unearthed] a tohle je zase něco pro milovníky Soundlifta, moc pěknej euforickej trance 8/10[/b]
22. Falcon – Kestrel [Red Forge Recordings] někdy tyhle neznámý projekty překvapí, tak jako v tomhle případě…se například nestalo 😀 ne náhodou docela dobrý i když melodiky trošku generic uplift, technicky na úrovni 7-/10
23. ASOT Radio Classic : Cyclone – Salobre (Nickelson remix) [Cloud 9 Dance] podle názvu jsem nevěděl o co jde, ale jinak je ten track sakra známý…fajne 8/1027. 1. 2012 v 3:12 #204521Anonymní uživatel
NeaktivníZadok 545.
01. Swanky Tunes & Matisse & Sadko – The Legend [Refune] teda ta melodie v breadownec h je přímo božská, na tuhle house sestavu i hodně tranceová, ale bohužel ten zbytek je takový monotní nic, trochu škoda, že nebyla ta melodie využita víc 7+/10
[b]02. FUTURE FAVORITE : Gareth Emery ft. Christina Novelli – Concrete Angel [Garuda] joo tohle je hitovka jak vyšitá 9/10[/b]
03. Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – World Falls Apart (Club Mix) [Aropa] no a další komerčnšjčí věc, dub by byl fajn 7+/10
[b]04. Paper Aeroplanes – Winter Never Comes (Mark Eteson Club Mix) [Essential Dance] hmm libofka 9/10[/b]
05. Moonbeam feat Leusin – Daydream (Eximinds Remix) [Moonbeam Digital] taky moc dobrá vokálovka, eximinds už taky pozoruji delší dobu, spolehlivej projekt 🙂 8/10
06. Ana Criado & Ronski Speed – Afterglow (Will Holland Remix) [A&R Recordings] no možná mám raději trochu ráznější Ronskiho verzi, ale i tak moc dobrej dreamy vocal trance 8/10
07. Mat Zo – It’s Yours [Anjunabeats] hodně housové, i když ta pasáž po breaku je docela dobrá, asi lepší než Bipolar z minula 6+/10
08. Neev Kennedy – The Unknown (DNS Project Original Mix) [A&R Recordings] se divim že zde nejsou pro DNS tolik typické nasran vrčící sytnhs…asi je to dobře 7/10
09. Rank 1 & Jochen Miller – Wild And Perfect Day [High Contrast] Avicovina z minula, bod dolu za vykrádání 7/10
10. Hannah – Falling Away (Protoculture Remix) [Armada] opět dost solidní prácička od Protoušů 7+/10
[b]11. TUNE OF THE WEEK : Omnia feat. Melissa Loretta – Halo [Ava Recordings] fantastické, žádná kopírka Aviciiho nebo tak, Omnia si jede to svoje, navíc super vokály, magickej track 9/10[/b]
12. Origin – Sunstroke [Alter Ego] melodicky ne úplně záživnej track, spíš takovej relaxík 7/10
13. David Forbes & Full Tilt – Incline (Stuart Trainer Remix) [Armada] tohle vypadá zpočátku na melodickou bombu, ale vyjede z toho solidní techy šílenost 🙂 7/10
14. Tritonal – Slave (Tritonal & Ben Gold Club Dub) [Air Up There Recordings] 7+/10
15. Rene Dale – Reset (James Poulton Remix) [Monster Tunes] od stvořitele Anodyne bych čekal ještě lepší uplift 7/10
16. Ferrin & Morris – Lucid Springs (Uplifting Mix) [Transistic] tohle je o něco lepší, melodie má takovej oldschool nádech 8/10
17. Meridian – Smile (Arctic Moon remix) [Infrasonic] dobrej energetičtější uplift, Arctic měl ale už i mnohem lepší remixy 7/10
[b]18. Zaa feat. Stine Grove – Return To Life (X-Trude Magic Flavour Remix) wow výbornej liftík od dřívějších spíše béčkových producentů, tohle je ale výborné 8+/10[/b]
19. Magnus – Velvet (John O Callaghan Remix) [Perfecto Fluoro] dobrý, i když trochu takovej standartnější typickej JOC uplift 6+/10
20. John O’Callaghan – Psychic Sensor (Mark Young & Damo Kay Remix) [Subculture] další z řady bulldozerů 6/10
[b]21. Running Man – Amnesia (SoundLift’s Emotional Take) valník emocí a ještě k tomu nefalšovaných..Horizonte 2 9/10[/b]
22. ASOT Radio Classic : 2 Players – Signet (G&M-Project Remix) [Afterglow Records] ok klasika, nechává mě celkem chladným ale 7+/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.