Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
20. 1. 2012 v 8:42 #204321
Anonymní uživatel
HostAudible’s bootleg na Hans Zimmer – Time je super… ale stejně mám obavy že se ve světě více prosadí verze od SHM… už jenom proto, že to prostě jsou SHM. Ale Audibleho verze se mi líbí o hodně víc. http://www.youtube.com/watch?v=lHuOlcMSt1Q&feature=related
20. 1. 2012 v 1:01 #204318Anonymní uživatel
NeaktivníMazut 544.
01. Rank 1 & Jochen Miller – Wild And Perfect Day [High Contrast] zpočátku celkem nadějně se vyvíjející vokálovka se později zvrhne v další Avicii plagiát, proto to asi bude hit…6+/10
02. Mat Zo – Bipolar [Anjunabeats] nezáživná electro house nuda 5/10
[b]03. Hans Zimmer – Time (Audible Bootleg) na tom se těžko dá něco zkazit, originál je pro mě jedno z nej hudebních děl všech dob 9/10[/b]
04. Fragile – Inertia VS Green and Falkner – Ceylan (Myon & Shane54 mash up) ty vokály prostě nezkousnu, ale on ani dub by nepatřil mezi moje top tracky 5+/10
05. Jessie J – Domino (Myon and Shane 54 Summer of Love dub) no to už je o něco lepší melodicky 6+/10
06. LTN – Ordinary People (D-Mad Remix) [Enhanced] spíše klubovka s takovou ráznou melodií, opět trochu ve stylu aktuálního Avicii soundu 6+/10
[b]07. TUNE OF THE WEEK : Gareth Emery feat Christina Novelli – Concrete Angel [Garuda] Sanctuary 2…se vším všudy, ale především z hitovostí 8+/10[/b]
08. Matt Darey & Stan Kolev feat. Aelyn – Follow You (The Madison Remix) [S107] celkem příjemná vokálovka s docela masivní klub pasáží uprostřed 7/10
09. Jon O’Bir – Perfect As You Are (Marcus Schossow Remix) [Liquid] podle očekávání….precizní čistej sound, navrzlost, větší důraz na klubovost 8/10
10. Exitvibes – Amsterdam (Sunny Lax Remix) [Sonar Eclipse] upliftu už se od Sunnyho asi nikdy nedočkáme, musíme se zpokojit s takhle solidním nadstardantním melodickým progem 7+/10
[b]11. Super8 & Tab – Awakenings [Anjunabeats] konečně zase pořádnej trance od těhle dvou…melodicky to trochu připomíná některé starší Push fláky…9/10[/b]
12. Tritonal – Slave (Tritonal & Ben Gold Club Dub) [Air Up There Recordings] 7+/10
13. Ashley Wallbridge – Meta4 (Club Mix) [AVA] sice melodičtější než bych čekal, ale zase ta melodie není tolik záživná 7/10
14. Eco – We Watched The Sunrise Till Our Eyes Burned Out [ASOT] zase jednou moc pěkný track od něj, v jeho typickém stylu 8/10
[b]15. Markus Schulz presents Dakota – Tears (Protoculture Remix) [Coldharbour] suprovej remix, lepší než orig, jeden z nej remixů z remixed alba 9/10[/b]
16. Faruk Sabanci – Oriental Sentiment (Nurettin Colak Remix) [Black Hole] hodně temná věc, na black hole ještě přijatelné 7/10
17. Vast Vision – Black Shores (Bjorn Akesson Remix) [AVA] ten breakdwon je super, ale pak ta monotoní pasáž…to mě moc nebere, za breakdown ale 7+/10
18. FUTURE FAVORITE : Heatbeat – Arganda [Armada] 7+/10
[b]19. Running Man – Amnesia (SoundLift’s Emotional Take) čím to je že některý emotional uplifty mi přijdou umělý? ale tohle je prostě opět real, Soundlift je na tom pomyslném trůnu top emotional producentů zcela poprávu, nádhera 9/10[/b]
20. Mike Foyle & ReFeel – Universal Language (Ahmed Romel Remix) [Armada] tahle melodie je spíš smutná, to mě tolik nebere, a když už tak orig 6+/10
21. Manuel Rocca – Aquamarine (Kamil Esten Remix) [Crystal Source Recordings] moc fajn uplift…7+/10
22. Simon Patterson – Backstab [Nightvision] tak to je celkem temná techy jízda 7/10
23. ASOT Radio Classic : Nico Parisi vs. Erik Hubo – Metro [Danza Records] tohle neznám podle názvu, podle soundu mi to něco říká že už jsem to možná někdy slyšel, celkem dobrej temnější techy track 7+/1013. 1. 2012 v 17:16 #204157Anonymní uživatel
NeaktivníExot 543.
[b]01. Hans Zimmer – Time (Audible Bootleg) narozdíl od Karanda nebo Orkidea remixu zde nebyla použita původní pasáž z originálního soundtracku a melodie byla kompletně překopána, což je trochu škoda, ale i tek bombová věc 8+/10[/b]
02. Ana Criado & Ronski Speed – Afterglow (Will Holland Remix) [A&R Recordings] příjemná relaxační vokálovka 7/10
03. Jan Martin – Exemption [Enhanced Progressive] tohle je celkem nudné, utahané, bez zajímavějí melodie, vokály se mi nelíbí 5/10
04. Dr. Kucho – To Russia With Love [Doorn] klubovější věc z flašinetářskou melodií alá Bolier 6/10
05. Leon Bolier – You a tady je samotný Bolier s hodně přitechovatělým trackem, moc velký dojem to na mě neudělalo 6/10
[b]06. Solarstone – Touchstone (Elfsong Remix) [Solaris] na Elfsong pozor, všude kde se v názvu vysskytne tenhle název, tak můžete očekávat proggy pecku 8+/10[/b]
07. Luke Terry – Tales From The Forest (Andrew Rayel Sundown Remix) [Unearthed] celkem originální produkce a zajímavá melodie 7+/10
08. Tune Of The Week : Tritonal – Slave (Tritonal & Ben Gold Club Dub) [Air Up There Recordings] Tritonal jsou celkem zárukou kvality a Ben Gold zase zárukou vrčících synthů…tohle ale až tak fantasticky nedopadlo, jak by se dalo čekat, podle mě špatná volba totw 7/10
[b]09. Reminder – On The Beach (Stoneface & Terminal remix) [Tool Trance] originál i tenhle remix na výbornou 9/10[/b]
10. Heatbeat – Arganda [Armada] určitě jeden z těch lepších HB počinů, překvapivě žádná prasárna :)…7/10
11. Stonevalley – Hybrid [Enhanced] trohu jsem se lekl toho názvu jetsli to nebude nějakej hokus pokus, ale ne, je to čistý trance 8+/10
12. FUTURE FAVORITE : Wiegel Meirmans Snitker – Nova Zembla (Armin van Buuren Remix) [Eyeworks/Armada] 8+/10
13. Jamie Harrison – Lunar Light [Vibrate Sounds] pofdobné jako třeba Brandtova Mana, euforické, energetické 8/10
14. Odonbat – Promised [Unearthed] trochu takovej posmutnělejší uplift, ale moc fajn 8/10
[b]15. Up & Forward – Prestige (Den Rize pres. Blur8 Remix) [Mondo] den rize, mondo? já věděl že tohle bude megapecka..hm a to piánko 9/10[/b]
[b]16. Nery – Nineteen Ninety [Abora] Snapfire remix je asi ještě lepší, ale i tohle je megalift 9/10
17. Ehren Stowers – Unity (Sonic Element Remix) [Alter Ego] a další upliftík a tentokrát pravdu megaeuforický 8+/10[/b]
18. Nick Sentience feat. Lizzie Curious – Freefalling [Nightvision] podle předopkladů lehce přitechtělej track 7+/10
[b]19. Digital X – Eden (Right Face Remix) [Infrasonic] Right Face jsem si hodně oblíbil a opět mě nezklama, sice podobné jak jeho předchozí produkce ale to mě právě na tom vzrušuje 🙂 8+/10[/b]
20. Agust Vila – Innocence (from Misja Helsloot’s new mixcompilation ‚Beyond Tomorrow‘) dneska je toho liftění až nějak moc, ne že bych si stěžoval..tohle má celkem grády a energii 7+/10
21. Solarstone & Orkidea – Slowmotion (Klauss Goulart Remix) [Solaris] techy turbulentní šlapák 🙂 6/10
22. John O Callaghan – Stresstest (John Askew remix) [Subculture] v podobné duchu jako jeho remix pro Thump 7/10
23. ASOT Radio Classic : Mark Norman – Phantom Manor [Magik Muzik] jo tihle chlapíci dnes produkují slušnej crap, tohle bylo z jejich zlatého období 8+/109. 1. 2012 v 4:54 #204011Anonymní uživatel
NeaktivníAzor 542.
01. Ferry Corsten feat. Ben Hague – Ain’t No Stoppin‘ [Flashover] jak to říct slušně? ehm třeba sračka? ne fakt ty vokály to je hnus a jinak takovej normál trouse, dub by se dal, takhle 3/10
02. Norin & Rad – Bloom [Anjunabeats] slušná polovrzka 7+/10
03. Radion6 – Eternal [Oxygen] jo i tohle má koule, výborná šlapající klubovka 7+/10
[b]04. Paper Aeroplanes – Winter Never Comes (Mark Eteson Club Mix) [Essential Dance] ty vokály vyloženě hladěj, melodicky je to taky fajn 8/10[/b]
05. Craig Connelly – Manchester AM (2012 Club Mix) [Garuda] taková typická Garudovina, moc dobrej melodickej prog 7+/10
06. tyDi feat. Dj Rap – Talking To Myself (Maison & Dragen Remix) [S107] tady se někdo inspiroval u Alessa…jasná kopie jeho remixu pro Pressure, ale nevadí je to docela ok 7/10
07. Aly & Fila – 200 (Ummet Ozcan Mix) [Future Sound Of Egypt] je to zvláštní, ale tohle je pro mě prostě přijatelnější než melodicky ucouranej originál 🙂 6+/10
[b]08. Wiegel Meirmans Snitker – Nova Zembla (Armin van Buuren Remix) [Eyeworks/Armada] jo hodně dobré, Gaia styl bezpochyby 8/10[/b]
09. Mike Foyle & ReFeel – Universal Language [Armada] a helemese to zní dost podobně 7/10
10. Vast Vision – Black Shores (Bjorn Akesson Remix) [AVA] trochu toho orient upliftu, fajn 7/10
[b]11. Ørjan Nilsen – Legions [Armind] [Future Favorite] rychta 9/10[/b]
12. Tomas Heredia & Marcelo Fratini – Montana (Club Mix) [Captivating] trochu temnější sound, moc pěkný 7/10
13. Luke Bond feat. Mark Frisch – The Other Side (Jorn Van Deynhoven Remix) [Garuda] není to typciký uplift jak by se dalo čekat, lehce techy 7+/10
14. Ostrega – First Scream (Dennis Sheperd Remix) [Coldharbour] jo tohle má drive 7+/10
15. Running Man – Turn Back Time (Suprano Remix) spíše průměr uplift, ale s výborným breakbeat breakdownem 🙂 7/10
[b]16. Reminder – On The Beach (Stoneface & Terminal Remix) [Tool Trance] [Tune Of The Week] už upliftí origoš se mi hodně zamlouvaql, tahle progliftí verze v typickém ST stylu je ale taky bomba 9/10[/b]
17. Spark 7 – The Valley of Kashmir (Onova Remix) [Blue Soho] bylo by to super, ten hlavní motiv mě ale až tak nevzrušuje, jinak ale super a gratulace sprakoušovi k další asot účasti 7+/10
[b]18. Nery – Nineteen Ninety [Abora] tohle je ale naprostá upliftí nádhera, ty vzdechající vokály, to je nádhera a možná ještě lepší je Snapfire remix 9+/10[/b]
19. Giuseppe Ottaviani & John O’Callaghan – Ride The Wave (Will Atkinson Remix) [Subculture] méně techy než bych čekal, orig lepší, tohle je ale taky slušné 6+/10
20. Planet Perfecto Knights – Resurrection (Paul Oakenfold Full On Fluoro Mix) [Perfecto Fluoro] celkem nabušenej techy remix, já ten orig ale nikdy moc nemusel 7/10
21. Indecent Noise pres. Mental Asylum – Gambit [Night Vision] celkem promáklá bulldozerovina 6+/10
22. Airwave pres. The Green Martian – Wizardry [Green Martian] [ASOT Radio Classic] asi nejmelodičtější track od tohodle jinak striktně hard-trance projektu 8/1016. 12. 2011 v 14:30 #203065Anonymní uživatel
NeaktivníNemocnice na kraji města 539.
01. Kele vs Sander van Doorn feat. Lucy Taylor – What Did I Do [Doorn] SVD jde po stopách komerce, Avičovina, ale velice vkusná, potenciální hitovka 7+/10
02. Ruby & Tony – Crema [Armada] další Avicovina. tahle už je trochu obyčejnější 5/10
03. Mat Zo – Loop (The Essential Unreleased Mix) no se nedivim, že je to unreleased, trochu nevýrazné, na Matta celkem slabé 6+/10
04. Dirty South – Walking Alone (Arty Remix) opáčko fajn Artyovky 7+/10
05. Fredda L. & Fisher – Love, You Call it (Beat Service Remix) [Enhanced] BS a trochu průměrnější prácička než obvykle a více klubové zaměření 7/10
06. Ummet Ozcan – Cocoon [Reset] oproti famozní Reboot je tohle výrazné změkčení a zvolnění, melodičtější věc, cekem fajn 7+/10
07. FUTURE FAVORITE * ASOT 550 THEMESONG * W&W – Invasion no když tak nad tím přemýšlím, tohle je asi nejchytlavější track, melodicky sice jednodušší ale u hymny to je spíše výhoda, přál jsem to Brandtovi, ale tušil jsem že to nevyjde 8/10
08. Andrew Rayel – 550 Senta (Aether Mix) [ASOT] 7+/10
09. Rory Gallagher – The Planets Bend Between Us (dub) [Alter Ego] moc krásnej breakdown a možná až moc agresivní pojetí následně…7+/10
10. Erick Strong vs. Dart Rayne – Shamballa [Spinnin] celkem chytlavá klubovka s nasransynthama 🙂 7/10
11. Ost & Meyer – Britanica [Anjunabeats] no sice melodické ale pro mě trochu nezáživné 6/10
12. Orjan Nilsen – Legions [Armind] jo tohle má sakra šťávu 9/10
13. Mike Koglin vs LCK – Varana ok club track 6+/10
14. Heatbeat – Arganda [Armada] ani ne taková prasárna jak bych od HB čekal 🙂 7/10
15. TUNE OF THE WEEK: Mike Foyle & ReFeel – Universal Language [Armada] moc pěknej dreamy trance s kytárkou 8/10
16. John O Callaghan and Kathryn Gallagher – Mess of A Machine (Sean Tyas remix) [Subculture] no to má větší grády oproti origoši, super 8+/10
17. Full Tilt feat. Deirdre McLaughlin – Surrender (Sneijder vs John O’Callaghan Remix) [Subculture] další výbornej vocal lift 8/10
18. Monada – Turbulence [ASOT] tohle už v Asotu zaznělo, solidní energy uplift 7+/10
19. Trance Arts & Sonic Element – Reformation [Perfecto Fluoro] breakdown fajn, omáčka okolo už mě tak neuspokojila 6+/10
20. Sabanci & Truby – Step Up [Arisa Audio] drama nádech v melodii, s tím budu mít asi vždycky problém 6+/10
21. Matt Bowdidge – Slip Back [Discover] lehce nadprůměrný, přesto spíš generic uplifter 6+/10
22. ASOT Radio CLASSIC (Winner 2011 Trance 1000): Rank 1 – Airwave 10/1013. 12. 2011 v 0:58 #202978krishke
Členasot, až na vyjímky (výroční) neposlouchám, ale tak tenhle zkusím teda 🙂 dík za doporučení
12. 12. 2011 v 16:58 #202963Newman
ČlenFreezerův výkřik mě probudil ze zimního spánku a tak jsem si po x měsících sosnul aktuální epizodu. A je to vážně docela jízda, Dimension – Yellowstone je fakt dobrota sm3
10. 12. 2011 v 16:55 #202912Anonymní uživatel
HostSebastian Brandt – Mana, Dave Leyrock – Transportation (Vol Deeman Remix) a Majai – Sprite (Ferry Tayle ‘Neverending Story’ Remix) to jsou hooodně dobrý tracky. sm11
9. 12. 2011 v 8:03 #202869mitchel
Členčekal sem od Morpha hodně, ale ten remix Better half of me se mi nelíbí.. :(. nevadí
9. 12. 2011 v 2:09 #202868Anonymní uživatel
Neaktivní[size=x-large]Alarm!!! Fantastická epizoda![/size]
As Hot 538.
01. Dirty South & Those Usual Suspects feat. Erik Hecht – Walking Alone (Arty Remix) vokály mě až tak nevzrušují, ale vyloženě špatné nejsou, sound je typický Arty se vším všudy 8/10
02. W&W feat. Bree – Nowhere To Go (Tom Fall Remix) dávám přednost Shoguní verzi, tenhle trouse…mě tolik nebere 6/10
03. Mike vs Genix – Dyno sice fajn, navrzlejší věc, ale lepší byl Helix…tohle mi nepřijde nikterak originální…navíc je to podobné tracku Higher State 7/10
04. Matisse & Sadko- Amulet wow sick beat and bassline! klubová masírka jak hovado 8/10
05. Santerna ft. Vadim Kapustin – I Believe In Life (Abstract Vision & Elite Electronic Dub) trochu slabší odnož klubovky 6+/10
06. Solid Stone – Angel poklidný relaxační slider 7+/10
07. Heatbeat – Rocker Monster podle očekávání rozvrzanej kolovrátek, ale musím uznat, HB jsou v tom prostě dobří 7+/10
08. Jorn Van Deynhoven – Spotlight (Tomas Heredia Remix) jo to je solidní progliftí verze, i když orig je orig 8/10
09. John O’Callaghan ft. Kathryn Gallagher – Mess Of A Machine [Tune of The Week] příjemná vokálovka, škoda té vrz pasáže po prvním breakdownu, myslím že je zbytečná 8/10
[b]10. Dash Berlin ft. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Future Favourite] okatě hitové, hodně komerční, vokály na hranici vkusu..přesto je to prostě dobrý a baví mě to 8+/10
11. Ørjan Nilsen – Legions zpočátku to vypadá spíš na techy track, ale rozjede se to v hodně dobrej, klubovější, šlapající, energy trance, jo tohle prostě jede kupředu jak tank 9/10[/b]
12. Protoculture – Topaz (Max Graham Remix) pěkný, více dreamy verze 8/10
13. Maarten de Jong – Tetra no lehce nudná klubovka, melodie je prostě tútačka 5+/10
14. Shogun – 550 [ASOT 550 Anthem Candidate #1] tak tohle ne pls, takovej slabší odvar arminových gaia tracků apod, nic moc anthemického pro mě, jen solidní melody prog 6+/10
15. W&W – Invasion [ASOT 550 Anthem Candidate #2] melodičtější než bych čekal, přesto furt typicky Wéčkovské…jo tohle bych si jako hymnu dokázal představit, ale ne Asotu, ale třeba spíš Energy 7+/10
16. Eco – A Million Sounds, a Thousand smiles [ASOT 550 Anthem Candidate #3] proč musejí hymny mít zákonitě smutnou nebo drama melodii, nechápu to měli by být naopak veselé, tohle je další smyfo adagio anthem 6+/10
[b]17. Sebastian Brandt – Mana [ASOT 550 Anthem Candidate #4] jo tak to už je jiná…euforické, celkem anthemické a hlavně čistě trancové, tohle by měla být hymna 9/10[/b]
18. Alpha Duo – 550[ASOT 550 Anthem Candidate #5] hodně dlouhá gradace, pokus o anthem melodii, ale celkově spíše generic uplift produkce, tohle nemůže vyhrát 6/10
19. Gareth Emery – Tokyo (Ben Gold Remix) no originál to nikam neposouvá, přesto celkově dobré 7/10
20. Mike Koglin vs Tempo Giusto – Scalar zpět ke klubovějšímu tracku, ta techy pasáž je dost cool teda 7/10
[b]21. Dimension – Yellowstone (Ultimate Remix) i kdybych se posral tak to jinak nejde!!! uplift žijeeee 10/10
22. Majai – Sprite (Ferry Tayle ‘Neverending Story’ Remix) další nádhera, od Ferryho to ale není nic nečekaného 9/10[/b]
23. Temple One feat. Neev Kennedy – Love the Fear (Exminds Remix) určitě mnohem lepší remix než ten of Toma Falla, přesto není nad origoš 7/10
[b]24. Dave Leyrock – Transportation (Vol Deeman Remix) tvl tolik skvělého upliftu v téhle epizodě, další suprovej, energy liftík 8+/10[/b]
25. 4 Strings – Diving (Hiver & Hammer Different Gear Remix) [ASOT Radio Classic] kam tahle dvojice zmizela…dělali fakt svělý věci hoši 9/108. 12. 2011 v 23:33 #202866mountainer
Členprávě jsem poprvé slyšel Shogun – Lotus a jdu si vyměnit trenky sm0 nádherný euforický trance 9+/10
EDIT: opravuju na 10/10, ta paní v breakdownu moc pěkně povídá a je to odlet na jinou planetu sm2
8. 12. 2011 v 21:26 #202863mitchel
Člentak Sebastian Brandt – Mana to je chuťovka, snad vyhraje to hlasování
2. 12. 2011 v 2:12 #202656Anonymní uživatel
NeaktivníKrachot 537.
01. Orion & J.Shore – White Birds (Tom Fall Remix) [Silk Royal] typická ukázka vášnivě diskutovaného stylu trouse, líbí se mi jen podklidnej breakdwon, jinak je to prasárna celkem 5/10
02. Temple One feat. Neev Kennedy – Love The Fear (Tom Fall Remix) [Enhanced] i přes nadějný začátek se i z tohodle stane hodně rokřáplej trouse…asi solidní klubovka, ale jinak zlatej origoš 6/10
03. Sied van Riel – Audio 52 [Captivating Sounds] a další klubová divočina 6/10
04. S11 – Voyager další trouse drtička? no myslím že už toho bylo dost v téhle epizodě…5+/10
05. Dreas vs. Alex Robert – The Other Side [Soundpiercing] no konečně něco melodického 7/10
06. TUNE OF THE WEEK: Martire pres. X&Y – New Beginnings (Solid Stone Remix) [Alter Ego Progressive] výbornej melodickej prog 8+/10
07. John O’ Callaghan feat. Cathy Burton – Perfection (Shogun Remix) [Subculture] asi se mi líbí víc potemnělšj origoš než tahle progliftí verze 7+/10
08. Joseph Areas – For An Instant [AVA] trošku škoda té vrz pasáže, jinak je to libovka 8/10
09. Protoculture – Topaz [Rebrand] Protouši si prošli zajímavým vývojem, od psy přes prog..a tenhle track se zase docela i blíží upliftu, moc pěkné 8/10
10. Orjan Nilsen – Lucky Strike [Armind] klubová dupačka 7+/10
11. Alex O’Rion – Changing Pace (Erick Strong Digital Mix) [Black Hole] navrzlej crapík 4/10
12. Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Aropa] zajímavě pojaté v netradičním rytmu…celkem pěkné, i když silně komerční 7+/10
13. FUTURE FAVORITE: Andrew Rayel – 550 Senta (Aether Mix) [ASOT] napodobenina Gaia soundu celkem i vyšla 7+/10
14. 7 Baltic – Isandula [Colorful Recordings] super uplift s oldschool feelem a možná zbytečně dlouhým breakem 8/10
15. Six Senses and Terk Dawn – Dedication pěknej optimistickej uplift 7+/10
16. Cylum & Velden – Waiting For Sunrise (Manuel Rocca Remix) [Silent Shore White] dalěí uplift, tentokrát trochu ve stylu temple one třeba 7+/10
17. Binary Finary & Daniel Wanrooy – Isle Of Lies (Adam Szabo Remix) [Digital Society] navrzlejší basovka…píštivější synths, jinak opět fajn track 7/10
18. Exostate – Without Warning (Suncatcher Remix) [Enhanced] jeden z nejlepších vocal upliftů roku 9/10
19. Dutch Force – Deadline (Sean Truby 2012 Update) originál patří mezi mojí top 5 všech dob, tenhle update sice nic nekazí, dodává tomu takovej ten současnej, trochu generic sound, a tvrdší kopák, originál zůstává lepší, ale i tak jdu celkem vysoko 8+/10
20. Luke Bond feat. Emel – Amaze [FSOE] typickej Aličí uplift ve stylu Rhea 8/10
21. Simon Patterson – Smack (John Askew Remix) [Night Vision] tak tohle je sakra bangin! 8/10
22. ASOT Radio Classic: Randy Katana – In Silence (Txitarro Mix) jo to byl Randy ještě ve formě, i když původní track Silence je ještě lepší 8/1028. 11. 2011 v 1:21 #202551Anonymní uživatel
NeaktivníHukot 536.
01. Armin van Buuren feat. Adam Young – Youtopia (Michael Woods Remix) [Armind] tohle bylo zvoleno jako nový singl? průměr 5+/10
02. Mat Zo & Arty – Mozart [Anjunabeats] velice zábavný house track 8/10
03. Chris Lake – Sundown [Ultra] pro mě celkem nazajímavá navrzlá housovka 5/10
04. Matisse & Sadko – Amulet [Armada] docela vymazlená klubovka 7+/10
05. Dreas vs. Alex Robert – Lumi [Armada] uvolněná atmoška, přesto svižnější tempo 7/10
06. Johnny Yono – Fairfax [Always Alive] hodně solidní progliftík 8/10
07. Martire pres. X&Y – New Beginnings (Solid Stone Remix) [Alter Ego Progressive] taky tak, hodně příjmenje proggy track 8/10
08. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Every Little Beat (Myon & Shane 54 Summer Of Love Remix) [Anjunabeats] jeden z těch slabších tracků z alba zvolen jako singl…6/10
09. Robert Gitelman – The Magic hmm tak kytarka, zvláštní a vcelku originální dílko 7+/10
10. Denis Sender – 2011 moc pěkná, skoro až anthem melody 8/10
11. Shogun – Lotus [Armind] [Future Favorite] jo tak s tímhle výběrem jsem spokojen 9/10
12. Solis & Mike Danis – Eleven (Broning Remix) [Infrasonic] na Broninga pozor, skoro vše na co sáhne stojí za pozornost, opět čupr track s klubovějším potenciálem 8/10
13. Dart Rayne – Azai (Kristof van den Berghe Remix) [High Contrast] trošku utahané věc, melodicky 6+/10
14. Faruk Sabanci feat. Antonia Lucas – No Way Out (Temple One Remix) [Black Hole] wow, just wow 9/10
15. Andrew Rayel – 550 Senta [A State Of Trance] [Tune Of The Week] to zní jak Armin, Gaia…prostě symfo trance 6+/10
16. G-Mark – Near Future [Digital Quest] mno tohle není melodicky špatné, ale asi bych volil jiné beaty i basovku 6+/10
17. Orkidea – Unity (Solarstone’s Pure Mix) [Solaris] 8+/10
18. Hudson & Kant – Coconut (Temple One Remix) [Alter Ego] tenhle track je excelentní ve všech 4 verzích, tahle je přeci jen asi nej 9+/10
19. Federation – Innocent Desire [Perfecto] ježiš to někdo neslyší jak jsou ty vokály hrozný?? dub pls..a bude to super 7/10
20. Full Tilt feat. Deirdre McLaughlin – Surrender (Sneijder vs. John O’Callaghan Remix) [Subculture] fajn joc lifter 8/10
21. Signalrunners pres. Team SR – Leaving London (T4L Remix)[Five AM] [ASOT Radio Classic] 8+/1025. 11. 2011 v 16:31 #202499Anonymní uživatel
NeaktivníPrasot 535.
01. Kyau & Albert – R U Fine (Arty Remix) [Euphonic] vynikající remix…lepší než orig 8+/10
02. Loverush UK! feat. Bryan Adams – Tonight in Babylon (Protoculture Remix) popina 4/10
03. George Acosta feat. Emma Lock – Never Fear (ATB Remix) [Songbird] taky trochu popina, ale mnohem příjemnější 7/10
04. FUTURE FAVOURITE: Arty & Mat Zo – Rebound (Omnia Remix) [Anjunabeats] 7+/10
05. Suncrusaders – Oceanic [Soundpiercing] naproosto jasně rozpoznatelenej Midway, Ralphie B sound, nevim proč prot to zvolil novej alias…nádhera 9/10
06. Headstrong feat. Shelley Harland – Here In The Dark (Tenishia Remix) [Sola Recordings] tenishia trochu více klubově než obvykle 7/10
07. Ilya Flame pres. Inners – Lonely [Infra Progressive] solidní navrzlej prog 7+/10
08. W&W vs. Bree – Nowhere To Go (Shogun Remix) [S107] lepší než orig a opět skvělej job od Shogun 8/10
09. Shogun – Lotus [Armind] moc pěkný a překvapivě hodně euforický track, vyjde společně s parádní Space Odyssey 9/10
10. Noah Neiman – Endorush [Lange Recordings] podobné jako Lange tvorba, štrejchnuté takovým tím electro-club soundem 7/10
11. Rafaël Frost – In The Air [Flash Over] podle mě trochu slabší Frost, přesto furt fajn klubárna 7/10
12. Lisa Lashes – The Bends (Heatbeat Remix) [Discover Dark] dirty techárna 6/10
13. Dr. Willis – Shake The Rules (Tech mix) [Tytanium Recordings] crazy techárna 6/10
14. Jochen Miller – BAMM! [High Contrast] big room techárna 7/10
15. Ørjan Nilsen – Lucky Strike [Armind] taky big roomovka, tak trochu nářez ve stylu Go fast 7+/10
16. Rapha – Impressions [Tool Records] moje impressions z tohodle tracku nejsou až tak velké 6+/10
17. Bjorn Akesson feat. Jwaydan – Xantic (Aly & Fila vs. Bjorn Akesson Remix) [FSOE] typická Alíkovina, Akessonovina, moc pěkné a optimistické 9/10
18. Orkidea – Unity (Solarstone’s Pure mix) [Solaris] výborně předěláno do aktuálnějšího soundu 8+/10
19. Atlantis vs. Avatar – Fiji (Alpha Duo Remix) [Scuna Music] zbytečnej techy rework týhle dokola předělávaný klasiky 5/10
20. ReLocate vs. Robert Nickson – Prevening [ASOT] melodicky oldschool track v novém kabátku 8+/10
21. Bryan Kearney & Jamie Walker – We’ll Never Die (Sebastian Brandt Remix) klasická Brandtovina a ještě k tomu s andělským breakdownem 8/10
22. Exostate – Without Warning (Suncatcher Remix) [Enhanced] famozní vocal uplift ve stylu It takes time od Kancerskiho 9/10
23. Michele Cecchi – Planet Dust (On Air Mix) [Emusica] tak tohodle chlapíka jsem moc neznal, ale teď si ho píšu na seznam podezřelých ze spáchání neuvěřitelný upliftí pecky 8+/10
24. TUNE OF THE WEEK: Luke Bond feat. Emel – Amaze [FSOE] euforické, podobné jako Rhea 8/10
25. ASOT Radio Classic: Galen Behr & Robert Burns – Till We Meet Again (Galen Behr mix) mno to mi ho ustřel 9+/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.