TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

freezer: já en kontrolouju tady tracklist a koukám jestli to jde bud nahoru nebo dolu… pokud je dobrá šnůra tak občas naladim

Nevim
    Účastník

já už to nejedu ,ale sjíždím to tady, když hledám novou muziku …je tak dál

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Nasrot 521.

01. Matt Darey feat. Leax – Hold Your Breath (KhoMha Remix) [Nocturnal Global] klasická vrzka od tohodle projektu 5/10

02. Judge Jules – City Nights (Mat Zo Remix) [Reset] vždycky jak slyším different sounding track, tak se mi protočí všechno možný…nezaujalo 4/10

03. Bart Claessen – Fantomah [Flashover] přiznám se Claessena jsem neměl před trackem Hartseer ani moc v oblibě, ale teď patří mezí mé nejvyhledávanější producenty, hodně originální provedení, podobně jak u tracku El Dorado 9+/10

04. Space RockerZ feat. Tania Zygar – Puzzle Piece (Daniel Heatcliff’s Farewell Remix) [S107] celkem pěkná vokálovka doplněná o takové ty typické klikací, cvakací a vrzavé zvučíky 7/10

05. Aiera & Osiris – Supra (Daniel Kandi pres. Timmus Mix) [Blue Soho] Kandimu vyjde skoro vše na co šáhne 8+/10

06. Anhken pres. Fyrsta – If Not Me (Norin & Rad Remix) [Enhanced] tahle remixérská dvojka se pomalu cpe do pozice vrchních vrzačů, tohle je docela extrém, nemyšleno ovšem nijak ve zlém 7/10

07. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Dennis Sheperd Remix) [Euphonic] [Tune Of The Week] no tak tohle mi nepřijde tak unikátní aby si to zasloužilo totw, má to ale dobrej spodek 7+/10

08. Leon Bolier – Staircase [Streamlined] sice typická Bolierovina, ale tahle má extra gule 9/10

09. Solis & Sean Truby – Loaded (Ben Gold Remix) meganadějnej začátek, pak mě trochu zklamal vrčící synth, ale i tak je to výborný 8+/10

10. Depeche Mode – Personal Jesus (Eric Prydz Remix – Sean Tyas Rework) čekal jsem že tomu dá Tyas nějaké upliftí koule, ale je to spíš taková vrzka, upliftových depešáků se asi nikdy nedočkáme 6/10

11. Simon Patterson feat. Lucy Pullin – Keep Quiet [Night Vision] raději bych nějakýho toho bulldozera nebo taxíka 6+/10

12. Dennis Sheperd feat. Jonathan Mendelsohn – Bring Me Back [High Contrast] sice trochu popina, ale šlape to slušně 7+/10

13. Gareth Emery & Ben Gold – Flash [Garuda] emery dodal beaty a podklad, gols pak zase vrčící synthy 7+/10

14. Emery & Kirsch – Lose Yourself (Tritonal Air Up There Remix) [Enhanced] klasický tritonal, klasicky dobré 8/10

15. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain (Maor Levi Remix)tak to je hodně překopané, originál bych v tom skoro nepoznal a to je spíše dobře 🙂 7+/10

16. Fast Distance & Dimension – El Mar (Fast Distance Mix) [Perceptive] pěkná dramatická piano melodka, pár zvučíků je tam ale přeci jen trochu nepříjemných 7+/10

17. W&W – Beta (Alpha Remix) [Captivating] [Future Favorite] klubová řež z minula 7+/10

18. DNS Project – Exclusive [Armada] povedený breakdown, po něm už to tak zajímavé není 7-/10

19. Lange pres. Firewall – Touched (Dash Berlin’s Sense of Touch Remix) čekal jsme trochu větší zázraky, ale ok 7-/10

20. DJ Dazzle vs. Wezz Devall – Global Forecast [High Contrast] dobré, bik rům trance 7+/10

21. M.I.K.E. – Back In Time (M.I.K.E. Classical ReTake) [Club Elite] zní to trochu jinak než sample ze soundcloudu, kterej je víc takove pusháckej, tohle je trochu jako chocolate infusion…taky moc povedený 8+/10

22. Aly & Fila – 200 [Future Sound Of Egypt] pohřeb z minula 6+/10

23. Mark Sherry – Sangre Caliente [Reset] zase different tune…to nikdy nevěstí nic dobrého prostě 5/10

24. Jonas Steur – Castamara [Intuition] [ASOT Radio Classic] asi největší Steurova klasika, i když mám asi raději i některé jiné jeho počiny, zvlášť pod Estuerou 8+/10

chci tu vidět nějaký komenty vocasové, neříkejte, že to posloucháme v čr jen dva sm10

Joe
    Účastník

Takže myslíš, že má cenu to ještě poslouchat? Už jsem tak dva měsíce vynechal 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Máslot 520.

01. De Leon & Gum Me – Awake [Big & Dirty] grůvy beat, zajímavej breakdwon, jo tohle je celkem zábanej track 7+/10
    02. Future Favorite: BT feat. Kirsty Hawkshaw – A Million Stars (Myon & Shane 54 Summer Of Love Remix) [Nettwerk] jak už jsem si v poseldní době zvyknul, vlice soldiní práce od těhle maďarů 8/10
    03. LTN – Forever in You [Morrison Recordings] trochu nevýraznej prog, ale neurazí rozhodně 🙂 6+/10
    04. First State presents OneWorld – The One That Got Away [First State Deep] tenhle název už jsem někde viděl…jinak ale celkem solidní klubovější prog 7+/10
    05. tyDi feat. Tania Zygar – Why Do I Care? (Clashback Remix) [S107] pro mě asi nejslabší verze z rlsu, i tak ujde, spíše housy 6+/10
    06. Kyau & Albert – Always A Fool (2011 rework) [Euphonic] 7/10
    07. Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire (Club mix) [Ava Recordings] klasická Moorovina, trošku overrated bych řekl, ale fajn 7+/10
    08. Shogun – Skyfire (Alex Morph Remix) [Armind] škoda té prázdné pasáže po gradaci…7-/10
    09. Simon Patterson feat. Lucy Pullin – Keep Quiet [Night Vision] co to z patersona vypadlo za umíráčka? 6/10
    10. Roger Shah feat. Adrina Thorpe – Island (Club mix) (from the album ‚openminded‘) [Magic Island] určitě jeden z nejlepších tracků z alba, můj favorit je ale spíše In The Light nebo Shine 8+/10
    11. Super8 & Tab feat. Anton Sonin – Black Is The New Yellow (Protoculture Remix) [Anjunabeats] bombovej track v povedeném remixu, který rozhodně nic nekazí, naopak originál celkem i okořeňuje 9/10
    12. Mark Eteson feat. Audrey Gallagher – Breathe On My Own [Garuda] její vokály celkem můžu, melodie má drive, líbí se mi to 8+/10
    13. Lemon & Einar K feat. Paul Johannessen – Everlasting [S107] no ty vokály se tam teda ani moc nehodí, dub mix je ale výbornej, i když samozřejmě ta melodie je vyloženě šlohnutá z Maybe Next Time prostě sliderovka no 8/10
    14. Claessen & Martens – El Dorado [ITWT] celkem pěkný rozjezd ve stylu Hartseer, pak trochu překvapí píštivější pasáž, ale celkově mi ten track přijde hodně zajímavej a originální a myslím, že je to potencionání velká hitovka 9/10
    15. Novaline – Sakura (Bushi & Ryan Mendoza remix) [Unearthed] ok ale mírně nevýrazná věc 6/10
    16. Will Holland – Timeless (Daniel Kandi Remix) [Enhanced] to je prostě slast si poslechnout uplift od Kandiho, málokdo umí uplifty tak jako on 9/10
    17. DNS Project – Exclusive (Bigroom Edit) [Armada] fešná tech-trancovka s klubovými ambicemi 7/10
    18. TUNE OF THE WEEK: W & W – Beta (Alpha Mix) [Captivating Sounds] to samé, jen s větší porcí energie 7+/10
    19. Reverse – Endless Journey [Vandit] tohle není žádná vandití tucka, tohle je solidní Activáckej uplift s atmosferickou melodií 8+/10
    20. Ex-Driver & Alex Piletski – Last Rain (Indecent Noise presents Gosia Bojko Remix) [Unearthed Recordings) údernej techáč 7/10
    21. Aly & Fila – 200 (FSOE 200 Anthem) [FSOE] nemůžu si pomoc, ta melodie je prostě funus a ne oslava, moc mi popravdě nesedla 6+/10
    22. Eddie Bitar – Beirut (Giuseppe Ottaviani Remix) [Vandit] škoda, že je melodie utnutá po breaku, je přenádherná 7+/10
    23. Arkadi – Login (Dark mix) [2play] techy pasáž je až moc crazy…6/10
    24. ASOT Radio Classic: Primer – Everlast výbornej klasickej oldsků čisťounkej trance 9/10

celkem fajn epizoda sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Fotr 519.

01. BT feat. Kirsty Hawkshaw – A Million Stars (Remix) [Black Hole] docela přijatelná myšina 7/10
    02. Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn – Better Half Of Me [Aropa] [Future Favorite] kdyby tam nebyly ty vokály tak proč ne…7/10
    03. Kyau & Albert – A Night Like This [Euphonic] klasická zpívánka, ok 7/10
    04. Cosmic Gate – The Theme [Black Hole] jéžiš to je celkem prasárna, takhle převrzatět tuhle klasiku 6/10
    05. Arty – Kate [Anjunabeats] s lehkostí a křehkostí, Arty je drak 9/10
    06. Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire [AVA] tak trochu klasická Moorovina, pěkné, ale úplně mě to nenadchlo, asi tak jako She moves 7+/10
    07. Oliver Smith – Butterfly Effect (Club Mix) [Anjunabeats] klasický anjuna track, klasicky výborné 8+/10
    08. FKN feat. Jahala – Tonight (Mohamed Ragab & Brave Dub Mix) [Deep Blue] egpťani nějak zpomalují, asi jim klekl velbloud! 7/10
    09. Jamaster A – Nanjing Express (Oryon Remix) [In Trance We Trust] [Tune Of The Week] klasická klubová drtička ve style wéčkařů apod 7/10
    10. Solarstone & Orkidea – Zeitgeist (Dennis Sheperd Remix) [Solaris] nejlepší verze z rlsu 8+/10
    11. Tilt – No Other Day (Tilt’s Century Mix) [Lost Language] 7+/10
    12. Ronski Speed & Cressida – Glueck (Club Mix) [Euphonic] 8/10
    13. Eximinds – Afterlight [Enhanced Progressive] 7+/10
    14. Ernesto vs. Bastian – Bonanza [Captivating] bonanza pičo 6+/10
    15. Mike Saint-Jules pres. Saint X feat. Sandel – Summerlives [Flashover] ne až tak záživné 6+/10
    16. Giuseppe Ottaviani feat. Linnea Schossow – Just For You [Vandit] oťas umí lépe a určitě k tom nepotřebuje ani žádné vokály 7+/10
    17. MaRLo – Whispers & Shouts [Liquid] krutopařba 8+/10
    18. DJ Feel vs. Eugene Kush – Simbios (DJ Feel Mix) tohle bych zařadil do stylu nasran uplift 🙂 7/10
    19. Marcos feat. Helen Sylk – Take Cover (Sonic Element Dub) [Borderline] solidní track alá Patterson 7+/10
    20. Paul Oakenfold – Full Moon Party [Perfecto Fluoro] 8/10
    21. Giuseppe Ottaviani – Go On Air [Vandit] 7/10
    22. Touchstone – Dream For Life [Digitized] výbornej aplyfd 8+/10
    23. Armin van Buuren – Birth Of An Angel [Armind] [ASOT Radio Classic] ou jéé, trance from the father 10/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Azzot 518. – speciální epizoda, takže tu bude jen spousta čísel!!

01. Depeche Mode – Personal Jesus (Eric Prydz Remix) 7/10
    02. Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Colin Janz – Timezone 8/10
    03. Leon Bolier vs. Samuel L. Jackson – Vengeance Vengeance (Pulp Fiction bootleg) 6+/10
    04. Ummet Ozcan – Reboot 9/10
    05. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love (Kyau & Albert Remix) 7/10
    06. EDX vs. P. Diddy & Skylar Grey – Angry Heart Coming Home (Faruk Sabanci Mashup) 6/10
    07. Arty – Around The World 7+/10
    08. Sander van Doorn vs. Afrojack & R3hab – Koko Prutataaa (First State Bashup) 6/10
    09. Alex Sonata – Silex (Alex M.O.R.P.H Darth Morph Edit) 7/10
    10. Alex Kenji & Starkillers feat. Nadia Ali – Pressure (Alesso Remix) 7/10
    11. Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Tristan Garner Remix) 7/10
    12. Marcel Woods – Sunrise (Sunrise 2011 Anthem) 6+/10
    13. ID – ID asi nějaký wéčkaři podle soundu 7+/10
    14. MaRLo feat. Jano – The Island 7/10
    15. Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix) 8+/10
    16. Protoculture feat. Shannon Hurley – Sun Gone Down 8/10
    17. Orjan Nilsen – Between The Rays 8+/10
    18. Beat Service – Outsider 8+/10
    19. Kiholm & Kris O’Niel – We Just Did 7/10
    20. Armin van Buuren – Mirage (Alexander Popov Remix) 7/10
    21. Axwell – Heart is King (Dennis Shepard Remix) 7+/10
    22. John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani – Ride The Wave (Giuseppe Ottaviani Mix) 8/10
    23. Simon Patterson & Greg Downey – Come To Me 7/10
    24. Armin van Buuren – Orbion (Max Graham vs Protoculture Remix) 7/10
    25. Veracocha – Carte Blanche (Alex M.O.R.P.H. Remix) 8+/10
    26. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Original Club Mix) 8/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

vemu to jen rychlovkou

Ašok 517.

01. Estiva feat. Josie – Better Days (Tom Fall Remix) orig je teda určitě lepší 6/10
    02. Tiddey feat. Lyck Keep Waiting (Orjan Nilsen Midsummernite Remix) [Future Favorite] 8+/10
    03. Headstrong feat. Sine Grove – Tears (Aurosonic Progressive Remix) 8/10
    04. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – Crown Of Thorns (Aurosonic Progressive Mix) 6+/10
    05. Hoyaa – Android 8/10
    06. Osiris & Aiera – Supra (Daniel Kandi pres. Timmus Remix) [Tune Of The Week] 8/10
    07. Dash Berlin – Better Half Of Me [Aropa] aj ty vokály jsou hrozné 7-/10
    08. Grace – Not Over Yet (Max Graham & Protoculture Remix) 7/10
    09. Abstract Vision & Elite Electronic – Forgotten Dreams (Broning Remix) 7+/10
    10. Nifra – Strangers (Dub) zatim se mi vše od Nifry líbilo, ale tohle je trochu slabší 6/10
    11. Dakota – Katowice (Mr. Pit Remix) orig asi o něco lepší 7/10
    12. Dakota – Terrace 5AM líbí se mi hlavně breakdown 7-/10
    13. Lee & Slater – Go With The Dryness (Trance Mix) 7-/10
    14. Paul Webster – Circus (Giuseppe Ottaviani Remix) pepé tak jak ho máme rádi 9/10
    15. SoundLift – Acapulco prvbní singlík z alba, velice dobrý uplift 8+/10
    16. Paul Oakenfold – Full Moon Party oldsků trance, hodně dobře oakie 8/10
    17. Maor Levi & Raul Siberdi – Infatuation (Nitrous Oxide Remix) nitrous zpět ve formě! 9/10
    18. Triple A – Winter Stayed (Alex M.O.R.P.H. Remix) výborný upliftí remix 9/10
    19. Neal Scarborough – Seqouia (Daniel Kandi’s Bangin’ Mix) sice hodně solidní, i když kdista umí u lépe 8-/10
    20. Simon Patterson vs. Armin van Buuren feat. BT – These Silent Latika Hearts (Armin van Buuren Mashup) nejsem fanda mešapů, tenhle celkem ujde 7/10
    21. Thr3shold & The Visitors – Sector V další z řady buldozerů, ta kytara se mi tam moc nelíbí 6+/10
    22. Jose Amnesia – Second Day (Martin Roth Remix) [ASOT Radio Classic] 9/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Amok 516.

01. Andrew Bayer – Counting The Points [Anjunabeats] 7+/10
    02. Tom Fall & Jwaydan – Untouchable (Paul Keeley Remix) [Zouk] 6+/10
    03. FUTURE FAVORITE: Headstrong feat. Stine Grove – Tears (Aurosonic Progressive remix) 8+/10
    04. Kiholm & Kris Oniel – We Just Did [Tone Diary] 7-/10
    05. Radiohead – Lotus Flower (Eco Bootleg Remix) 5/10
    06. Rory Gallagher & Mike Lane – Skyline Cafe [Soundpiercing] 7+/10
    07. Igor Dyachkov – Illumination [Ask4 Records] 7/10
    08. Dennis Sheperd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel (Dennis Sheperd Club Mix) [High Contrast] 8+/10
    09. MaRLo – Jaguar [Reset] 6+/10
    10. Chapter XJ – Never Forget [Monster Tunes] 9/10
    11. Avatar One – Jacinta’s Voyage (Temple One Remix) [Solar Swarm Recordings] 8+/10
    12. TUNE OF THE WEEK: Tiddey feat. Lyck – Keep Waiting (Orjan Nilsen Midsummernite Remix) [Refuge Records] 8/10
    13. Espen Lorentzen – Kraken [Eternity Recordings] 6-/10
    14. 4 Strings – Sunrise (Radion 6 remix) [Liquid] 8/10
    15. Renvo – Breakout [Armada] 6+/10
    16. DiVasco – Heat [Armada] 6/10
    17. Andrew Rayel – Deflagration (Setrise Remix) [ASOT] 6+/10
    18. Vascotia – Calibro 2011 (Ferry Tayle “Neverending Story” Remix) [Enhanced Recordings] 8+/10
    19. Hoyaa pres. Lunar System – Cold Wave (Suncatcher Remix) [Harmonic Breeze] 8/10
    20. Nick Callaghan & Will Atkinson – Blizzard [Perfecto Fluoro] 7/10
    21. Monada vs. Andain – Promises vs. Turbulence 8/10
    22. Sophie Sugar – Skyline [Armada] 8/10
    23. ASOT Radio Classic: William Orbit – Barber’s Adagio For Strings (Ferry Corsten Remix) [Warner Music] 9+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sato 515.

01. Ferry Corsten – Check It Out [Flashover]
    – líbí se mi to melodicky, je to správná klubová řež, bohužel to stupidní vokály 7/10

02. Headstrong feat. Stine Grove – Tears (Aurosonic Remix) [Tune Of The Week]
    – typcikej Aurosonic sound, pohodová vokálovka 8-/10

03. Klauss Goulart – Deep Universe (Rave Channel Remix)
    – fanstastické obe breakdowny, následný clubby pasáže už nic moc 7+/10

04. Mike Shiver vs. Mathias Lethola – Slacker (Maor Levi Remix) [A State Of Trance]
    – podle očekávání celkem kvalitní proggy track 7+/10

05. Yuri Kane – Right Back (Craving & Howe Remix) [Premier]
    – tenhle track už mel nespočet remixů a bootlegů a skoro všechny mi připadaj zbytečný, přitom ty vokály jsou tak parádní, daly by se s tím dělat divy, ani tenhle pokus podle mě nepřekonává orig, zazděná pasáž po breaku 7/10

06. Maor Levi & Raul Siberdi – Infatuation [Anjunabeats]
    – nadějně se rozjížějící prog, opět lehce zazděnej…7/10

07. Leon Bolier vs. Samuel L. Jackson – Vengeance Vengeance
    – pulp fiction? jako že tam použil nějakej rozhovor z filmu? no moc se mi to nelíbí, je to taková klubová řežba, spíš taková výplň setu bych řekl 5/10

08. Ummet Ozcan – Reboot [Reset]
    – slušnej klubovej nátěr 8/10

09. Stoneface & Terminal – Rush [Euphonic]
    – podle ukázky se mi to moc nelíbílo, ale tam chyběla ta hlavní pasáž, která docela ujde, i když celkově určitě spíše zklamání od nich 6+/10

10. Ralphie B – Bullfrog [Armada]
    – excelentní trancovka ve stylu jeho starších Alpha Breed věcí, paráda 9+/10

11. Dennis Shepherd & Cold Blue feat. Ana Criado – Fallen Angel [High Contrast]
    – Criado má koule, šlape to taky suprově 8+/10

12. Protoculture feat. Shannon Hurely – Sun Gone Down (Alex M.O.R.P.H. & Chris Ortega Remix) [Re*Brand]
    -podoběn dobré jako orig 8/10

13. Bobina – Rocket Ride [Maelstrom] [Future Favorite #514]
    – pro mě trochu překvapivý vítěz, ale ok, může být 7+/10

14. Sied van Riel – Bubble Blower [Liquid]
    – podle očekávání další klepec, hodící se na akce, dobré 7+/10

15. Strings – Twilight Mode [Liquid]
    – v podobném duchu jako předchozí 7/10

16. Dave Emanuel & Steve Nyman – Rise & Fall (Bjorn Akesson Remix) [Arisa Audio]
    – Akesson už taky asi jiný nebude, ještě že tak! 8+/10

17. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Future Sound Of Egypt]
    – líbí se mi to skoro celé, trochu mi zapáchá pasáž po breaku 8/10

18. Gaia – Status Excessu D (Sebastian Brandt Remix) [Armind]
    – sice dobré, ale spíše rework, málo změn 8/10

19. Armin van Buuren – Coming Home (Arctic Moon Remix) [Armada] [Future Favorite #513]
    – upliftí track vyhrál Mirage special FF, supr 9/10

20. Monada – Turbulence
    – energy uplift yum yum 8+/10

21. Aalto – 5 [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic]
    – 5/10 ? ale né, dáme o něcí víc 9/10

FF pro mně Ropucha…Bullfrog

Anonymní uživatel
    Neaktivní

myslím, že HP zrovna s tímhle trackem mnoho společnýho nemá 😉

hphondra
    Člen

Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Colin Janz – Timezone
    – uz jsme meli možnost slyšet v Blavě na Armin Only – Mirage..
    myslím že povedený párty track (bez vokálu – souhlasím..)

ASOT Radio Classic: Ratty – Sunrise (Here I am) – to mě dostalo.. H.P. v ASOTU??? To se snad ještě nestalo!!! ale track je dobrej.. i kdyz Scooter ma i pár trancových tracků – který stojí za to!! 🙂
    Ale to jsme trochu jinde nez v RADIO CLASSIC!! 🙂

pěkná episoda.. 🙂

Joe
    Účastník

Avi-co???

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asrot 514.

01. Sander van Doorn pres. Purple Haze feat. Colin Janz – Timezone [Doorn] bez fokálů fole 8/10

02. TUNE OF THE WEEK: Alex Sonata – Silex (Alex M.o.r.p.h.`s Darth Morph Edit) [Groovebox] skončila vlna myšin a teď tu máme novou…styl bromance, budem tomu říkat asi avičoviny ne? 🙂 tady je to ale v kombinaci s techem, má to celkem hitový potenciál, takže objektivně dám asi bod navíc, i když osobně se mi to až tak nelíbí 7/10

03. Cramp – RU116 [Anjunabeats] Cramp je vždy záruka kvalitního progu 8/10

04. Bobina – Rocket Ride [from the album ‚Rocket Ride‘] anthem club trancofka ve stylu Jochena Millera, celkem dobrý 7-/10

05. Ali Wilson & Matt Smallwood – Bliss [Doorn] výborná piano melodie, taky trochu avičovina, i když s typickým Wilsoňáckým beatem 8+/10

06. Dinka – My Love Will Surround You (Sunn Jellie Remix) [Sirup] podobný styl jako třeba Michael Cassette, kombinace osmdesátek a současnosti, prostě stylove Anjunadeep, i když je to jiný label, výborný track 8/10

07. Armin van Buuren – I Don’t Own You (Andy Moor Remix) [Armind] Jeden z nejlepších remixů z Mirage remixes, to bezesporu 8+/10

08. Eco feat. Eller Van Buuren – My Name Is You(th) [Armada] a helemese ona ta kytara není v tomhle tracku ani nijak otravná, zní to naopak dost příjemně, připomíná mi to něco od U2 🙂 8/10

09. Eco feat. Radmila – Change The World [Armada] tohle až taková sláva není, vokály průměr, melodicky podobný Wéčkařům, takže simple and boring melody 🙂 6+/10

10. The Blizzard & Omnia – My Inner Island (Yuri Kane Remix) [Armind] tenhle track je hlavně o fantastickém breakdownu, po něm už to moc zajímavé není 7+/10

11. Rory Gallagher & Mike Lane – Eclipse fajn melodická, zasněná summer věc 7+/10

12. Betsie Larkin with Super8 & Tab – All We Have Is Now [Black Hole] víc se mi líbí jejich remix pro Creep, tohle je jen ok…7+/10

13. A&Z vs. Elyes Karray – The Revolution (Corbossy Remix) [Digitized Recordings] klubovka s uvrčenými synths 6/10

14. Jochen Miller – One Day [High Contrast] to samé jako 13…ale o něco chytlavější melodie 6+/10

15. Lisa Lashes – Numero Uno (Ummet Ozcan remix) [Discover Dark] solidní techy klubovka 6/10

16. Sean Tyas – By The Way [Tytanium] tak trochu vrtání zubů, i když dá se to, ale tohle nebude asi moje oblíbená tyasofka 6/10

17. Simon Patterson & Greg Downey – Come To Me [Nightvision] dva drtikulové a vyleze z nich taková polífka…celkem dobrá vokálfka, ale tyhle dva mají na víc 6+/10

18. Will Atkinson – After Thought [Night Vision] čekal jsem techy drtičku..ale ejhle, máme tu happy vanditofku 8/10

19. FUTURE FAVORITE #512: Aly & Fila feat. Catherine Crow – It Will Be Ok (Arctic Moon Remix) [FSOE] Arctic Moon vyhrál FF jak v epizodě 512 tak v 513..nevim proč nezahrál Armin i Coming Home, který k mému velkému překvapení vyhrál minule s doclea drtící převahou jakožto nejlepší Mirage remix…já celkem souhlasím, navíc kvalitnímu upliftu přeju 8+/10

20. Armin van Buuren & Ferry Corsten – Minack (Mark Sixma Remix) [Armind] podle mě lepší než Orjanův remix 7+/10

21. Chris Metcalfe – Cala Bassa [Subculture] celkem fajn Activáckej uplift 7+/10

22. ASOT Radio Classic: Ratty – Sunrise (Here I am) tak to mě pos…Scooter v Asotu :)) i když ještě že takhle skrytě pod Ratty aliasem a docela přijatelným trackem 7-/10

mitchel
    Člen

touch me je neskutečná pecka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.