TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,045)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

[i]bože jak já nesnáším zvuk elektrické kytary v trancu a v podstatě i mimo něj[/i]

Pockej az si tohle precte Star_[b]Guitar[/b] sm11

Joe
    Účastník

Freezer: nedá se nic dělat. Armin ustanovil termín „trancová kytara“ 😀
    Původní Touch Me totálně zbožňuju a Brandt to povýšil ještě na vyšší level přičemž je zachovaný hodně z original soundu, neskutečný, husina jak prase :-O (tu už jsem ostatně dostal i v Bratislavě :))

Vrečus
    Člen

chytrý jak rádio , tak to má být 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

513 je spešl epizoda Mirage remixes…takže jen rychlovka

01. Armin van Buuren – Mirage (Alexander Popov Remix) 6+/10
    02. Armin van Buuren vs. Fery Corsten – Minack (Orjan Nilsen Remix) čekal jsem víc od Orjana, pže track má potenciál k zajímavému remixu 7+/10
    03. Armin van Buuren feat. Sophie – Virtual Friend (BT Remix) sun and moon tam slyším v melodii trošku 7/10
    04. Armin van Buuren – Full Focus (Chris Schweizer Remix) tohle je celkem nezajímavé 4/10
    05. Armin van Buuren feat. Adam Young – Youtopia (Blake Jarrel Remix) 6+/10
    06. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix) komerčnější sound, ale v podstatě chytlavé 8/10
    07. Armin van Buuren feat. Jessie Morgan – Love Too Hard (Roger Shah Pumpin‘ Island Mix) originál je super, tohle je mírně pod očekáváním 7/10
    08. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love (Kyau & Albert Remix) od těhle dvou bych čekal víc 6+/10
    09. Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Tristan Garner Remix) 7+/10
    10. Armin van Buuren feat. Winter Kills – Take A Moment (Shogun Remix) 8+/10
    11. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Markus Schulz Big Room Reconstruction) 6+/10
    12. Armin van Buuren – I Don’t Own You (Andy Moor Remix) 8/10
    13. Armin van Buuren – Orbion (Eco Remix) 7+/10
    14. Armin van Buuren feat. Bagga Bownz & Christian Burns – Neon Hero 6/10
    15. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Take Me Where I Wanna Go (Giuseppe Ottaviani Remix) hmm sliderovka ve výborném slideremixu 8+/10
    16. Armin van Buuren feat. BT – These Silent Hearts (Ralphie B Remix) teda to je docela vychytanej remix, vokál bych dal do řiti a bylo by to za devět 8/10
    17. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – I Surrender (Sebastian Brandt Remix) špetka energie navíc tomuhle tracku neuškodila 8/10
    18. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up On Love (Jorn van Deynhoven Remix) lepší než orig 7+/10
    19. Armin van Buuren – Coming Home (Arctic Moon Remix) tajně jsem doufal v odstranění tý debilní kytary, bože jak já nesnáším zvuk elektrické kytary v trancu a v podstatě i mimo něj, jinak ale pěkný no 8/10
    20. Rising Star – Touch Me (Sebastian Brandt Remix) výborný tohle! 9+/10
    21. Armin van Buuren – Control Freak (Sander van Doorn Remix) [ASOT Radio Classic] 8+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Trsot 512.

1. Arty – Around The World
    – tohle je čistá klubovější řež, Arty tak trochu ustupuje z těch melodických opusů co dělal zpočátku a trochu přitvrzuje 8/10

2. Sander Van Doorn Presents Purple Haze – Timezone
    – tohle kdyby se zdubovalo…hmm 8/10

3. The Blizzard & Omnia – My Inner Island (Yuri Kane Remix) [Tune Of The Week]
    – výborná věc, jen je škoda že po tom vyšperkovaném breakdownu už se toho moc zajímavého nestane 8/10

4. W&W Featuring Ana Criado – 3.O Clock [Future Favourite]
    – vokálový Wéčkaři mi celkem i seděj, další vosma 8/10

5. Who Is – Cryptanalysis
    – tady už to bude za víc, tohle je hodně dobrej folou ap 9/10

6. Interview With Above and Beyond
    – tak tenhle vocal track byl velice zajímavej, trochu falešnej 🙂

7. Above and Beyond – Prelude (From The Album Group Therapy)
    – jediná instrumentáolka z alba (nepočítám ambientní výplně) 8+/10

8. Above and Beyond Featuring Zoe Johnston – You Got To Go (From The Album Group Therapy)
    – a jedna z těch lepších vokálovek z alba 8/10

9. Protoculture Featuring Shannon Hurley – Sun Gone Down
    – zase osm lol 8/10

10. Dakota – Terrace 5.AM
    – celkem klasika Dakota sound, trochu mi to připomíná něco staršího od Ferryho 7/10

11. Evan London – Brilliance (Attractive Deep Sound Remix)
    – opera trance…6+/10

13. Norrin & Rad Vs Audien – Triumph
    – trochu provařenější track konečně taky v Asotu, melodie je naprostá bomba, jedna z nejlepších vůbec, bohužel figuruje jen v breakdownu, chtělo by to melodičtější remix…8/10

14. Second Phase – Never Come Down (Norrin & Rad Remix)
    – slušná věc, trochu ve stylu Artyho 7+/10

15. Ferry Corsten – So Good
    – not so good…6/10

16. Menno De Jong Featuring Ellie Lawson – Place In The Sun (Ronski Speed Remix)
    – zkousnutelná vokálová vrzka 7+/10

17. Mark Sixma – Arrivals
    – jedinej čistej trance z posledního ISOSU, dobrej track 8+/10

18. Faruk Sabanci – As Faces Fade
    – ok uplift…7/10

19. Captured Sun – Lost Souls
    – jojo Slidery ještě dlouho budou v módě 🙂 8/10

20. Will Watson & Akira Kyosa – Osaru
    tak nevim jestli se z toho zrovna Oseru, ale je to pěknej, lehce monotonější euforičtější uplift 8+/10

21. Sied Van Riel Featuring Fenja – The Game
    – tohle není zrovna uplift, ale jinak slušně šlapající pieseňka 7/10

22. Simon Patterson & Greg Downey – Come To Me
    – čekal jsem trochu něco jiného než mírně nevýrazou vokálovku od takovýho spojení 6+/10

23. Aly & Fila Featuring Catherine Crowe – It Will Be Ok (Arctic Moon Remix)
    – Asot bez AM produkce, to už je dnes jak vánoce bez průjmu :)) opět solidně a opět osm 8/10

24. Tillman Uhrmacher – On The Run (Ocean To Shore Club Mix) [A State Of Trance Radio Classic]
    – jojo to byl jeho nej track, moc pěkná klasika 8+/10

Joe
    Účastník

Zařekl jsem se, že změním show, ale stejně jsem nový ASOT stáhnul.. .neměl jsem to dělat, postupem času jsem byl čím dál agresivnější a kadence přetáčení tracků se stupňovala 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Exot 511.

1. Orjan Nilsen – The Mule [From The Album In My Opinion] – tohle bude asi ten moderní trouse…docela cool techy track 7/10
    2. B.T Featuring Kirsty Hawkshaw – A Million Stars (Save The Robot Remix) vokály ok, melodicky mě to moc nevzalo 6+/10
    3. Above and Beyond Featuring Richard Bedford – Thing Called Love (Mat Zo Remix) [Future Favourite] orig lepší 7/10
    4. Danny Loko – Coastal temnější prog 6+/10
    5. Massive Attack – Paradise Circus (Maor Levi’s Big Room Remix) orig jsem neslyšel, ale tohle je velice soidní prog track 7+/10
    6. Marlo Featuring Jano – The Island solidní vokálovka 7/10
    7. Mike Koglin Vs Genix – Helion (Norin & Rad Remix) tak jako originál…nádherná melodie v breaku, která ale pak není dál využita 7+/10
    8. Susana – Fall In Deep (Alexander Popov Remix) vokály super, melodie cekem nezáživná, podobně jednoduchá jako třeba Sun and Moon 7/10
    9. W&W Featuring Ana Criado – 3.O Clock těch vokálů je v dnešním asotu nějak moc, tady je další, i když u Wéčkařů takovou změnu celkem vítám, konečně trochu něco jinýho od nich 7+/10
    10. Leon Bolier & Marcus Schossow – Ost Kaas podle očekávání hodně solidní klubová nálož 8/10
    11. Daniel Kandi & Philip Alpha – Don’t Fix It trošku napodobenina čoko infuze, ale je to prostě dobrý 8/10
    12. Heatbeat – Ask The Angels pro mně asi o něco přijatelnější než Ask The Cat, ale ani tak to nepatří mezi moje favority 6/10
    13. Protoculture Featuring Shannon Hurley – Sun Gone Down (Tune Of The Week) hodně dobré, Protouši zatím na co šáhnou to jim vyjde 8/10
    14. Philipe El Sisi Featuring Josie Voight – Over You (Heatbeat Remix) tohle prostě ne…nelíbí se mi na tom prostě nic 3/10
    15. Kyau & Albert – Velvet Morning (Super8 & Tab Remix) od téhle dvojice bych čekal teda lepší remix, i tak slušné, melodie moc easy…7-/10
    16. Space Rockerz – Jet Packin (Phynn Remix) sice nejlepší verze z rlsu ale i tak Phynn umí i lépe (i hůř ale :)) 7/10
    17. Dart Rayne – Azai Gaia styl 6+/10
    18. Tiddey – Cobacana Dream první uplift a hned hodně dobrej, jak tky ne, je to přeci tidýt 8/10
    19. Ultimate – Wonderlan parádní dreamy uplift ve stylu temple one apod 8+/10
    20. Wayde Rafnel & Dave Correa – Derailed (Des McMahon Remix) [Night Vision] průměrná bulldozerovka 6/10
    21. Riva – Time Is The Healer (Monada Bootleg Dub) solidní bootleg arminova remixu, současnější sound 8+/10
    22. Sequence – Symbols (A State Of Trance Radio Classic) uplift klasika jako prase 9+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krasot 510.

01. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Thing Called Love (Mat Zo Remix) [Anjunabeats] orig lepší 7-/10
    02. Orjan Nilsen – The Mule [Armada] [from „In My Opinion“ Album] [Tune Of The Week] slušná klub drtička 7/10
    03. Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Tristan Garner Remix) [Armind] lepší než orig 7/10
    04. Marcel Woods – Sunrise (Sunrise 2011 Anthem) [High Contrast] 6/10
    05. Chicane – Going Deep (VillaNaranjos Remix) [Modena] odstranění vokálů prospělo 8/10
    06. Ruby & Tony – Up & Down (Oza Remix) [Monster Tunes] pěkný breakdowny 7/10
    07. Orjan Nilsen feat. Kate Louise Smith – The Thunder [Armada] [from „In My Opinion“ Album] moc pěkný, ale víc se mi líbí Anywhere But Here 8/10
    08. Allure feat. JES – Show Me The Way (tyDi Remix) [Magik Muzik] [Future Favorite] předchozí vokálovka pro mně lepší 7-/10
    09. Vertruda – Night Highway [Afterglow] Renoise zpět ve svém typickém stylu 8+/10
    10. 8 Wonders – X [Arnej Music] 9/10
    11. Orjan Nilsen – While I Wait [Armada] [from „In My Opinion“ Album] summer dreamy track, na mě trochu nevýrazný 6+/10
    12. Fadios & Raneem – Chromium (Max Graham Remix) [Re*Brand] Graham umí i líp 7+/10
    13. Beat Service – Outsider [Coldharbour] slušná spíše klubovější petelice 8+/10
    14. Tritonal & Sibicky – Suzu (Ben Gold Remix) [Garuda] synths zvané vrčáky nikdy nepatřily mezi mé oblíbené 6+/10
    15. Anhken – Always Look Back (Sabanci & Truby Remix) [Armada] solidně šlapající tranceovka 7+/10
    16. Mike Koglin vs. Genix – Helion [Enhanced] ta melodie v breaku hmmm….laskomina 8/10
    17. Heatbeat – Ask The Angels [Armada] na Heatbeat to není ani nějak přehnaně ujetý 6+/10
    18. Majai – Emotion Flash (Elevation Big Room Remix Dub) [Hardwired] nějak opožděný remix track z minulého roku, celkem pěkné, i když já raději sunny lax remix 7+/10
    19. Solis – True To Me (Suncatcher Remix) [Infrasonic] Suncatcher opět výborně 8/10
    20. Sebastian Brandt – Ashes [A State Of Trance] 8/10
    21. Sly One vs. Jurrane – Everything To Me (Giuseppe Ottaviani Remix) [Discover] hodně povedenej optimistckej uplift 8+/10
    22. DJ Butterfly – Will Be (Dave202 & Virtual Vault Remix) tak v tom je dostatek energie 8+/10
    23. Arctic Quest – Renaissance [Armind] [ASOT Radio Classic] abch se přiznal, mám jiné favority od AQ…třeba Meltdown, Offbeat nebo Strings and Guitar 7/10

rado
    Člen

MIke Koglin vs. Genix – Helion (Norin & Rad Remix) fakt vyhraný reworksm5

mountainer
    Člen

[quote Freezer]
    06. Elfsong – Eta Carinae [Solaris] nejlepší track z EA2 a vůbec jeden z nejlepších progů tohodle roku 9+/10
    [/quote]

to teda! parádní věc, možná i na desítku sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Joe]Total club madness = že nám Arty už taky pěkně zparchantěl? sm0[/quote]

yop sm2

Joe
    Účastník

Total club madness = že nám Arty už taky pěkně zparchantěl? sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Amok 509.

01. Manufactured Superstars feat. Scarlett Quinn – Take Me Over (Ferry Corsten Remix) [Magik Muzik] housovka, klubovka, podobný track očekávám od swedish house mafia apod…od Corstena moc teda ne 5/10
    02. Dark Matters feat. Ana Criado – The Quest Of A Dream (Dabruck & Klein Remix) [S107] pěkný vokálky, melodie ale opět až moc zavání housem 6/10
    03. Andain – Promises (Myon & Shane 54’s Summer Of Love Remix) [Black Hole] GD remix prostě lepší a basta 8/10
    04. Ashley Wallbridge – JYNX [AVA] opravdu fantastická melodie…později zazděná, to ale není moc překvapivého u Wallbridge už je to snad povinnost 7-/10
    05. Tranceye – Wrong Turn (Nuera Remix) [Promind] balearic pohodovka 7-/10
    06. Allure feat. JES – Show Me The Way (TyDi Remix) [Magik Muzik] Tiesto si alespoň trochu napravuje reputaci, velice solidní vokálovka, i když mi tam chybí trochu nějaký wow efekt 7-/10
    07. Jan Martin feat. Hysteria! – Save Me Now (Beat Service Proglifting Remix) [Enhanced Progressive] tohle je přesně o čem mluvím, tady ten wow efekt prostě je, super vokály, navíc chytlavé, melodicky až vzletné…prostě paráda 9/10
    08. Tritonal feat. Jeza – I Can Breathe (Club Mix) [Air Up There] minule hraná Retake se mi líbila víc než tahle singlovka…která je ale taky slušná, spíše pasuje do klubů 7+/10
    09. Federation – Synchronized (Protoculture Remix) [Perfecto Fluoro] tohle je docela pecka se slušnou energií, celkem mi tam vadí ty vokály 7+/10
    10. Sander van Doorn – Daddyrock (Arty Remix) [Doorn] total club madness 8/10
    11. Headstrong – Tears (Genix Remix) [Spinnin‘] originál je ambientní věc z jejich alba, Genix tomu dodal, krom nádherných breakdownů kde to melodicky ještě trochu vylepšíl, i vrzing…tak nějak jak se dalo čekat 7/10
    12. Bushi – Virtuoso (Abstract Vision & Elite Electronic Remix) [Unearthed] abstrakti a EE občas překvapí s takhle solidní produkcí, příště už to zase bude třeba zase šitka 🙂 7+/10
    13. Roger Shah feat. Moya Brennan – Morning Star (Signum Remix) [Magic Island] asi mám raději původní verzi, která je trochu uvolněnější, tohle už má klubovější aspekty 7+/10
    14. 8 Wonders – X [Arnej Music] [Tune Of The Week] volume doprava a get ready for pekelná jízda 9/10
    15. Max Graham feat. Neev Kennedy – So Caught Up (Joint Operations Centre Remix) [Re*Brand] 7/10
    16. John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani – Ride The Wave (Giuseppe Ottaviani Mix) [Subculture] 8/10
    17. Eco feat. Jeza – Over Paper Skies (Dub Mix) [A State Of Trance] Eco už není co býval, pouze dobrý, ne výborný 7-/10
    18. Cold Blue – Lucidity [Monster Tunes] docela nevýrazné, trochu zklamání 6-/10
    19. Dakota – Sleepwalkers [Coldharbour Red] takhle bez vokálů se to dá, docela šílená techy jízda 6+/10
    20. Ahmed Romel – Only For You (Arctic Moon Remix) [Blue Soho] [Future Favorite] 8/10
    21. Simon Patterson – F16 (Nick Callaghan & Will Atkinson 2011 Mix) [Night Vision] sice to nejsou žádné extrémní změny, ale aspoň to nijak nepokazili 8-/10
    22. Vol Deeman – Magnetikka [Discover] Deeman je jeden z těch novodobých spasitelů upliftu, tady je důvod proč 9/10
    23. CJ Bolland – The Prophet [DMC] [ASOT Radio Classic] tak tentkorát jsme cestovali v čase hodně daleko, tech-trance klasika někde z prostředku 90. let, nevim jak to hodnotit popravdě, na tu dobu pecka, dnes už me to až tolik nebere 8/10

Sandeagle
    Člen

No hlavně že si to stihl před dnešnim 😀

Jinak dneska asi možná taky poslechnu po dlouhé době sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sice trochu pozdě, ale přece 🙂

Exot 508.

01. Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Tristan Garner remix) [Armind] lepší než orig o něco 7/10
    02. Matt Darey ft. Kate Louise Smith – Red Is Rising (Enton Mushi remix) [Nocturnal Global] vkusná vokálovka s trochu nevkusnou zasekávací pasáží uprostřed 7/10
    03. First State ft Sarah Howells – Skies On Fire [Black Hole] hmm líbí se mi to čím dál víc, i když to v podstatě není trance 8+/10
    04. FUTURE FAVORITE: Andain – Promises (Myon and Shane 54 Summer Of Love Mix) [Black Hole] GD remix pro mně lepší, i tak hodně dobré 8/10
    05. Mike Danis – MyanMar (Nuera remix) [Infrasonic] hodně podobné jako remix pro Zebru, která byla trošku lepší 8/10
    06. Elfsong – Eta Carinae [Solaris] nejlepší track z EA2 a vůbec jeden z nejlepších progů tohodle roku 9+/10
    07. Aimoon – Aimoonia (Original Mix) [Eternity Recordings] dobrej breakdown, pak se to ale místo rozjezdu zabrzdí 6+/10
    08. Ruben de Ronde – Timide (Craving Remix) [Statement] pěknej melodickej prog 7+/10
    09. Tritonal – Retake (Original Mix) [Enhanced] překvapivě nevybral Armin vokálovku z jejich alba, naopak vybral jeden z nej tracků z jejich placky 8+/10
    10. 3rd Planet – Freedom [Flashover] zní to jak Rafael Frost, ucházející klubovka 6+/10
    11. Steve Brian – Cacatua [Euphonic] summer prog, pěkné 7+/10
    12. Dash Berlin – Earth Hour [Aropa] taky pěkný, optimistický track 8/10
    13. DNS Project feat. Madelin – Another Day [Coldharbour Recordings] pěkná vokáovka ve stylu Shogun apod 7+/10
    14. Craig Connelly – Absolute Electric (Tritonal Club Mix) [Garuda] zajímavá klubovější věc s vrčícíma agresivníma synths 7/10
    15. Wezz Devall feat. Isa Marie – Find This Dream [Soundpiercing] začíná to jako velice dobrá vokálovka, melodie mi až tak ale nesedla, přesto celkově fajn 7/10
    16. Arnej – Through The Darkness [Arnej Music] opravdová temnota, jako soundtrack k nějakýmu hororu…Arnej už ale udělal i mnohem lepší věci 7+/10
    17. Matt Skyer Pres. Jms – Georgia (Temple One Remix) [Arisa] balearic uplifting 🙂 7+/10
    18. Adam Szabo – Serano [Always Alive] top uplift stvořený za výpomoci mistra Kandiho 8+/10
    19. Greg Downey – Sunrise [Reset] ani nevíte jak hodně jsem se modlil aby z toho nevylezl bulldozer…naštěstí ne a je to fantastickej megaoptimistickej ottaviani-uplift trance 9/10
    20. TUNE OF THE WEEK: Max Graham feat. Neev Kennedey – So Caught Up (Joint Operations Centre Remix) [Re*Brand] temnější remix podle očekávání, nepřijde mi to o moc lepší než originál, jestli vůbec 7/10
    21. Sebastian Brandt – Ashes [ASOT] 8/10
    22. Ahmed Romel – Only For You (Arctic Moon remix) [Blue Soho] Měsíčník je tradiční účastník rally Asot a zase sprintuje do cíle ve velkém stylu 8+/10
    23. ASOT Radio Classic: King Of Clubs – Revelation (Airwave remix) [In Trance We Trust] Airwave vždycky uměl 9/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.