Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
19. 5. 2011 v 12:06 #197096
Boxi
ČlenTo Kandi:
Kandi vycniva z jakekoli trancove produkce, i kdyz to posledni nic moc, neni to sticks and stones nebo jiny mrazničky, ale porad je na spici upliftu. Dela strasne chytlavy melodie. Osobne mam sticks and stones jako vyzvaneni na mobilu, a pokazdy jsem z toho unesenej. Jeho produkce je vymecna v tom, ze je nad hranici pozitivniho smysleni, nekdy i nad hranici euforie. Vetsina trancesetu by mel obsahovat nejaky uplift-track,je to takovy to jako kdyz se clovek lopoti na kopec pres kameny, muci ho zizen a najednou prijde na kopec a vidi tu nadheru kolem, takovy vyvrcholeni setu a jelikoz je tu mega producentu co se o takovy tracky snazi, jde vybrat jen opravdu 2-3. Vic ne. Breakdown fakt pak nudi.
A on je v tomto absolutni :)…fousac jeden.15. 5. 2011 v 1:36 #1968132Sexy
ČlenFrízre, jaktoze jsi neznal Skydive? To si rikas trancer? 🙂 Takova klasika…
13. 5. 2011 v 9:43 #196711Joe
ÚčastníkJen malý komentář k A State of France 508 – místy pohodička, jinak docela nuda, rozjíždí se až tak v posledních 20 minutách. Na Arminovo topic „The year 2011 is already a great year for trance music“ bych podotknul, že je to spíš ve znamení mršení trancu do pop dance/house/vocal sféry :-/
Edit: Tak to jsem přestřelil… rozjede se to tak maximálně na nějakých deset minut a pak zas over :-/
12. 5. 2011 v 21:57 #196706Newman
ČlenUpřímně bych byl radši, kdyby dělal jen věci jako Symphonica, ta nemá chybu. Jeho klasická produkce je totiž opravdu pořád o jednom a tom samém sm7
12. 5. 2011 v 20:19 #196703wenca
ÚčastníkKandi mě nikdy ničím nezaujal a popravdě nechápu jak je možný, že ho lidi tak žerou sm0
12. 5. 2011 v 13:46 #196685Joe
ÚčastníkKandi mě přestává bavit, šíleně se opakuje… Prostě Anjunasound :-/
11. 5. 2011 v 18:30 #196667Anonymní uživatel
NeaktivníA dost 507.
01. Andain – Promises (Myon & Shane 54’s Summer Of Love Intro Mix) [Black Hole] víc se mi olíbí GD remix, tenhle je takovej pohodvější 7+/10
02. Soul Kanai – Never Give In (Aknael & Abebe Bekeela Remix) [Vendace] chilled prog 6/10
03. Faruk Sabanci – As Faces Fade (Alexander Popov Remix) [Armada] aky takove spíš volnější melodický prog 6+/10
04. Green & Falkner – Ceylan (Antillas & Dankann Remix) [Afterglow Deep] tohle už šlape trochu líp 7/10
05. Orjan Nilsen feat. Neev Kennedy – Anywhere But Here (Radion 6 Remix) [Armind] klasické radion synths a slušnej remix 7/10
06. Vangelis – Rachel’s Song (Andy Moor Remix) nádhernej titilní z blade runnera velmi vkusně předělanej do trancovějších rytmů 9/10
07. Suncatcher & Mihai M pres. Starshifters – Phobia (Broning Remix) [Enhanced] už upliftovej originál zaujal výbornou melodií, tohle je trochu poklidnější verze, ale melodicky pořád top noč 9/10
08. ATB & Dash Berlin – Apollo Road [Kontor] [Future Favorite] moc dobrá klubovka s ndherným pian breakdownem 8/10
09. Dart Rayne – Underspoken Dart občas experimentuje, ale tohle je čistě trancová věc
10. Avernus – Sirya (Mike Foyle Remix) [Blue Soho] typickej foyle sound ve stylu jeho posledního headrush release 7/10
11. Aly & Fila vs. Bjorn Akesson – Perfect Red (Alexander Popov Remix) [Future Sound Of Egypt] podle mě ve srovnáním s originálem docela suchá verze, jinak ale jako ok 6+/10
12. Roger Shah feat. Moya Brennan – Morning Star (Signum Remix) [Magic Island] no asi se mi líbí víc origoš, ale i tohle je slušná, trochu klubovější verze 8/10
13. Heatbeat – Ask The Cat no schválně se zeptejte kočky jestli jsou jí ty zvuky příjemné, mě ani moc ne 4/10
14. Daniel Kandi – Soul Searchin‘ [Anjunabeats] Just 4 You je podle mě o něco lepší, ale i tak je tohle opět výbroný, klasickej Kandi tak jak ho mám rád 8+/10
15. Aly & Fila feat. Sue McLaren – Still (Jorn van Deynhoven Remix) [Future Sound Of Egypt] moc pěkný remix, řekl bych lepší než originál, ty vokály bych asi dal pryč ale 8/10
16. Sebastian Brandt – Ashes [A State Of Trance] [Tune Of The Week] podobně energetické až skoro anthemické jako 450, i když o něco slabší bych řekl 8/10
17. Moon Project – Moments Are Forever (Astronomers Mix) [Bonzai] originál zůstane originálem, ale je to docela solidní remix, nějak zásadně to změněno ani nebylo 8+/10
18. Noctiva – Divine Intervention (Simon Bostock Remix) [Insight] takovej pohodovější track melodií připomínající některý starší PCD kousky 7+/10
19. Proyal – Bliss (Sequentia Remix) [Promind] klasikcý Sequantia enhanced sound, co víc si přát 🙂 8/10
20. Anhken – Always Look Back (Faruk Sabanci & Sean Truby) [A State Of Trance] ale jo cekem dobrej upllift připomínající vzdáleně třeba Healsville Sanctuary 7/10
21. Dakota – Sleepwalkers [Coldharbour Red] solidní techy nálož od šulce 7-/10
22. Freefall feat. Jan Johnston – Skydive [Stress] [ASOT Radio Classic] tak tohle jsem neznal a je to docela fajne, celkem zvláštní track 7+/106. 5. 2011 v 16:24 #196452hphondra
ČlenParádní episoda..
Kdyz minuly vikend zahrál Roger Shah jeho nový track Morning Star, byl jsem v extázi. Neuvěřitelný track.. Armin zařadil do ASOTu remix Signuma.. Není špatný, ale original se mi líbí více..
EPIC!!!6. 5. 2011 v 7:23 #196441Joe
ÚčastníkTak přesně tohle jsem si teď při pohledu na tracklist říkal taky… uvidíme, co se z toho vyclubbe ;o)
5. 5. 2011 v 20:57 #196429rado
ČlenDnes je to zatiaľ najlepšia epízoda za posledných par mesiacovsm5
3. 5. 2011 v 12:26 #196304Anonymní uživatel
Neaktivnía proč ne? vždyť je to úplně ten samej typ tracku…big room klubovka prostě
3. 5. 2011 v 10:48 #196295Anonymní uživatel
HostFreezer: jak můžeš srovnávat koko, feel it s Rotundou
3. 5. 2011 v 9:13 #196293Dexx
ČlenAxwell Vs R.E.M. – Heart Is My Religion (Blake Jarrell Mashup) tak tohle sedí uprdelně perfektně! sm5 Naprostá paráda! 9/10
30. 4. 2011 v 0:44 #196056mountainer
Členta nová Estiva – Next Level v origoši je super 🙂 optimistický, energický, prostě dobrý 9/10
jinak docela koukám, jak se Freezer vznáší nad tím Matzoovým Supermanem, mě to zatím nějak nenadchlo ani v Koglinovo mixu a nešel bych asi nad šestku 😉
29. 4. 2011 v 15:00 #196034Anonymní uživatel
Neaktivnípart 2 🙂
13. Avernus – Sirya (Mike Foyle Remix) [Blue Soho] melodicky to připomíná ten poslední track pod jeho Headrush aliasem, celkem pěkné, mírně operní melodie 🙂 7/10
14. FUTURE FAVORITE: Tritonal feat. Meredith Call – Broken Down (Shogun Remix) [Air Up There Recordings] jo tohle je prostě pěkný 8+/10
15. Andrew Rayel – Globalization [Unearthed] zvukově opět hodně promakanej track, Rayel je sice nováčkem ale sound má provtřídní 7+/10
16. Estiva – Next Level (Maor Levi Remix) [Enhanced Recordings] originál mi určitě sedí trochu víc 7/10
17. Markus Schulz & Jochen Miller – Rotunda [Coldharbour] taková ta klubovka ve stylu Koko nebo Feel It 6+/10
18. Klauss Goulart – Turbulence (Skytech Stadium Mix) víc mi sedí origoš 6/10
19. M.I.K.E. pres. MDX – Drive Out (Marc Simz Remix) [High Contrast] Simz je asi můj nejoblíbenější tech-trance producent, tady opět potvrdil své kvality 7+/10
20. Paul Miller vs. Saj Ravjani – Digital War [Music En-Route] taková celkem klasická Millerovka, která se už docela dlouho neobjevila, celkem fajn upliftík 7+/10
21. Daniel Kandi – Just For You [Anjunabeats] Kandiman scores big time 9+/10
22. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Fight The Sunrise (Daniel Kandi’s Rise mix) [Garuda] a opět výborná prácička od mistra upliftu 9/10
23. Faruk Sabanci & Ken Loi – Eastern Thrace (Arctic Moon Remix) [Arisa] no popravdě se čekal od Měsíčníka trochu víc 7/10
24. Paul Oakenfold – Tokyo (Beatman and Ludmilla Remix) [Perfecto] zvukově hodně zajímavý track navrzlý breaknutý track, moc jakoby do Asotu nezapadal, ale už jen pro ten zvukovej zážitek musím dát 8+/10
25. ASOT Radio Classic: Kyau vs Albert Made of sun (KVA hard dub) [Euphonic] 8/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.