Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
29. 4. 2011 v 10:09 #196026
Joe
ÚčastníkMusím říct, že mashup REM mě nakrknul mnohem méně než Depeche minulý týden. Chicane zní z půlky jako Faithless meets RunDMC, dost hrůza 🙁
29. 4. 2011 v 4:22 #196017Anonymní uživatel
NeaktivníLaso 506.
01. Axwell Vs R.E.M. – Heart Is My Religion (Blake Jarrell Mashup) ježiš co to toho Jarella popadlo..a Armina taky, že to zahrál v téhle podobě, originál je mazec…ale takhle je to prostě trochu divný 7/10
02. Chicane – Going Deep (Club mix) [Modena] zvláštní vokály nebo snad rap? celkem hrůza teda 🙂 bez těch vokálů by to bylo klidně třeba na devět, melodie se mi dost zamlouvá, takhle za 7+/10
03. Audien – People Do Not Change (Audien & Shawn Mitiska Revamp) [Enhanced] pohodovej lážo plážo balearic track 7/10
04. Filterheadz – Everything Explained [Doorn] podbně jako předchozí věc, pohodovej ibiza trance 7/10
05. Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good (Jochen Miller remix) [Armind] na tomhle nevýrazným tracku se dalo těžko něco nějak vylepšit, asi lepší než orig, ale jinak žádná velká sláva 6-/10
06. Moonbeam – Hate is the Killer (Arty Remix) [Moonbeam Digital] Arty trochu jinak,tentokrát breakbeatovka, ale v breakdownu a i po něm už tam jde jasně znát Artyho rukopis, dobré 7+/10
07. Andy Moor vs M.I.K.E. – Spirits Pulse (Omnia remix) [Ava Recordings] sice asi nejslabší verze, ale furt ok 6/10
08. TUNE OF THE WEEK: Andain – Promises (Gabriel & Dresden Remix) [Black Hole] hitmakeři jsou zpět…určitě velký nedcházející hit, hned na první poslech chytlavá vokálovka 8+/10
09. Nadine Coyle – Put Your Hands up (Armin van Buuren remix) celkem ucházející remix, i když se mi moc nelíbí ústřední synťák, který se používá často spíše u komerčnějšího danceu 6+/10
10. First State ft Sarah Howells – Skies On Fire [Black Hole] celke pohodová vokálovka, která se bohužel ale nevyhne označení pop trance…7/10
11. Mat Zo – Superman [Anjunabeats] jo je to superman 9/10
12. ATB with Dash Berlin – Apollo Road (Club Version) [Kontor] celkem dobře zkloubené oba soundy do docela slušné klubovější věci 7/10ehm a pro dnešek na to seru a jdu spát, zbytek zítra odpol sm16
28. 4. 2011 v 20:42 #196004rado
Členasot sa na broad už dlhu dobu nelepí, next week world tour Singaporesm3
28. 4. 2011 v 20:33 #196002Chelseaplayer
Účastníksm15No po dlouhe dobe taky ladim a je to fakt des,zato GDJB to byla jina jizda paneckusm5
28. 4. 2011 v 20:08 #196000rado
ČlenTrack 02. zas sračka, dnes to bude najsračkovitejší asot všetkých čias!!
28. 4. 2011 v 20:03 #195999rado
Členty vole ten uvodny mash-up je strasna srackasm17
22. 4. 2011 v 18:45 #195718Joe
ÚčastníkLuna System – jeden z mála tracků z poslední doby, který mě zaujal už po pár desítkách sekund;
Rachel’s Song – tohle snad ani zkazit nešlo
Wonderfooled – totéž jako Luna, chytilo a nepustilo, moc pěkný, gratulace
Kačer, Menno, Simon, Ronny – no comment… super!22. 4. 2011 v 16:07 #195708Chelseaplayer
ÚčastníkMark Sherry – Phantasmic – Tohle je neskutecna petelicesm5
22. 4. 2011 v 13:31 #195700Anonymní uživatel
NeaktivníKrachot 505.
01. Depeche Mode – Never Let Me Down Again (Eric Prydz Remix) [Mute]
– podle mě nejlepší track od DM…remixy pro dm v poslední době nestojej za moc, tenhle je ale docela povedenej, i když mi přijde přehnaně monotoní, ten opakující se kytarovej riff pak leze už trochu na nervy, ale jinak fajn 7+/1002. Steve Brian & Noel Gitman – Luna System (Tritonal Remix) [Lange]
– melodicky příjemný summer track, paráda 8/1003. Arty feat. Tania Zygar – The Wall [Enhanced Progressive] [Future Favorite]
– 8/1004. Vangelis – Rachel’s Song (Andy Moor Remix)
– původní verze vždy patřila k mým nejoblíbenějším filmovým motivům, tohle je předěláno více než vkusně 9/1005. Stoneface & Terminal – Time To Wait [Euphonic]
– celkem klasickej ST sound, ty vokály mi tam moc nevoněj ale 7+/1006. Tilt – The World Doesn’t Know (Arty Remix)
– Arty je v remixexh prostě dobrej, i tuhle klasiku zvádl solidně 7+/1007. Mat Zo – Superman [Anjunabeats] [Tune Of The Week]
– Mat fakt asi je Superman, kam na tu melodii přišel? mooc dobrý 9/1008. Jochen Miller – Troucid [High Contrast]
– klubovější věc, doma trošku bez efektu 6+/1009. Mark Sherry – Phantasmic [Reset]
– Bolierovská flašinet melodie, ale jinak docela slušná klubová drtička, tohle na vyšší volume může udělat díru do atmosféry 8/1010. Estiva – Next Level [Enhanced]
– poklidnější věc oproti předchozímu kousku, ideální summer soundtrack 8+/1011. SHato & Paul Rockseek – Wonderfooled [Tool]
– český zážez a konečně taky v originálu, tohle se klukům povedlo 8/1012. Tritonal feat. Meredith Call – Broken Down (Shogun Remix) [Air Up There]
– klasickej shogunní sound, promakanej remix, i když mám asi o něco raději originál 8+/1013. Broning – Never Give Up [Liquid]
– další takovej ten klasickej melodickej summer prog, pěkné 7+/1014. Thomas Kelle – Mars Needs Lovers [Alter Ego Digital]
– trošku vrzka, nějak nemusím 5/1015. W&W vs. Wezz Devall – Phantom [Captivating]
– wěci weřejné to jsou taky samé skandály 5+/1016. Suncatcher & Mihai M pres. Starshifters – Phobia [Enhanced]
– vidím nápisy sankačer a enhanced, no může to dopadnout nějak špatně? to těžko 8+/1017. Menno de Jong – Turtle Paradise [Intuition]
– warpujeme se stylově nějakých 6-7 let nazpátek, já neprotestuju 8/1018. Simon Patterson – Latika [Night Vision]
– 8/1019. Chephren Blake feat. Meigan Nealon vs. SlaviX – Year After Shadow (Adam Navel Mashup)
– suprovej euforickej uplift, i když to mám asi raději bez vokálů tedy prostě jako Slavix – Moonlight Shadow v Navelově remixu 8+/1020. Ronny K. pres. Advanced – Onyx [Shah Music]
– ještě větší euforická dávka, well done 8+/1021. Vengeance – Statis [A State Of Trance]
– docela zajímavý groovy trance 🙂 7+/1022. Perpetuous Dreamer – Future Funland (Astura Remix) [ASOT Radio Classic]
– originál je daleko zajímavjší, v tomhle remixu se ta původní melodie úplně vytratila 7/10výborná epizoda sm5
22. 4. 2011 v 8:13 #195666Joe
ÚčastníkNejhorší track v Asotu všech dob byl teď Prydzův remix Depeche Mode sm13
Btw Freezere kde jsi? sm1116. 4. 2011 v 18:06 #194999Natix
Účastník[quote Freezer]možná nejhorší track v Asotu všech dob [b]2/10[/b][/quote]
LOL sm15
16. 4. 2011 v 17:08 #194996dardic
Člen[quote Freezer]Masot 504.
22. Sean Tyas - Solo (Organ Donors Remix) Orgáni v Asotu, to už snad zamrzlo peklo nebo co? možná nejhorší track v Asotu všech dob 2/10
[/quote]Spíš jeden z nejlepších co tam kdy zazněl … sm4
16. 4. 2011 v 1:09 #194969Sandeagle
Člen[quote=Freezer]Sean Tyas – Solo (incl. Organ Donors Remix)(thread) pochybuju že tohle někdy zazní v Asotu, tam se takovýhle prasárny nedostanou[/quote]
dostanou a dal si tomu o bod míň než předtim sm415. 4. 2011 v 5:08 #194928Anonymní uživatel
NeaktivníMasot 504.
01. Arty feat. Tania Zygar – The Wall [Enhanced Progressive] no jo i vokálovky mu celkem jdou, velice slušné, i když taková extáze jako obvykle to zase není 7+/10
02. Michael Woods – ID v podstatě podobné jako Koko od SVD, ale vygraduje to do docela vtipné pasáže…prostě solidně zabitý už tak docela neoriginální track 5+/10
03. Markus Schulz feat. Ana Criado – Surreal (Omnia Remix) [Coldharbour] [Future Favorite] nudnější podání od Omnie vyhrálo FF 6+/10
04. Kyau & Albert – Kiksu 2011 [Euphonic] málo změn 7/10
05. The Blizzard & Omnia – My Inner Island [A State Of Trance] dva zvukově podobné projety, výsledek přesně podle očekávání, zase to zní jako omnia nebo blizzard 🙂 6+/10
06. Mark Sherry feat. Sharone – I Will Find You (Sied van Riel Remix) [Reset] pro mě celkem nezajímvá vokálovka, ale je to lepší než Indecent noise remix,k terý je úplně o ničem 6/10
07. Snatt & Vix – Serenity Rush kolovrátek, nebaví mě to 4/10
08. Heatbeat – Ask The Cat [High Contrast] taky kolovrátek, navíc jsou tam vyloženě falešné tóny, možná naschvál možná ne, ale je mi to fuk, nesedí mi to 4/10
09. Axwell – Heart Is King (Dennis Shepperd Remix) [Axtone] už originál mě celkem zaujal, hlavně breakdwon je celkem cool, tohle je trochu trancovější podání, dobrý 7/10
10. John O’Callaghan & Betsie Larkin – Save This Moment (Gareth Emery Remix) [Captivating] suprovej remix už tak solidního origoše 9/10
11. The Thrillseekers – Song For Sendai [Adjusted] pěkný 8/10
12. Vengeance – Decadence (Denga & Manus Mix) [A State Of Trance] [Tune Of The Week] no další kolovrátkovitá vrzka, nic moc pro mě i když zvukově celkem zajímavé 5/10
13. W&W vs. Wezz Devall – Phantom [Captivating] furt se tu nadává na slidery nebo na anjuna sound, ale track co track wéčkařů i od wezz deval, vše na jedno brdo, zase to samý s menšíma obměnama no 4/10
14. Myon & Shane54 – Futuristic vcelku solidní track s anthemickou melodií, lehce tam slyším orange theme nebo něco takového podobného 7/10
15. Ernesto vs Bastian – Flight 101 [Captivating] chvilkama to zní jako Harmonic od Signum, hlavní melodie je pak taková celkem happy tůtačka…7/10
16. Right Face – Impression (Adam Nickey Remix) trance, konečně trance, v téhle epizodě toho pravého čistého trancu moc nebylo 9/10
17. Anhken – Always Look Back (Sabanci & Truby Remix) asi se mi víc líbí pomalejší dreamy origoš, ale jinak ok 7/10
18. Timur Shafiev Feat. Dasha – Thank You (Dallaz Project Remix) [Vendace] pěkný trance, který bych očekával spíš od labelu Enhanced 8/10
19. Simon Patterson – Latika [Night Vision] 8+/10
20. Menno de Jong – Turtle Paradise [Intuition] tak trochu oldschool trance, proč ne, to berem 8/10
21. ID zní to jako Activa, zabité po gradaci 6/10
22. Sean Tyas – Solo (Organ Donors Remix) Orgáni v Asotu, to už snad zamrzlo peklo nebo co? možná nejhorší track v Asotu všech dob 2/10
23. Questia – Nexus Asia [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic] Vinent De Moor je legenda, chceme ho zpět! 9/10celkově trochu slabší epizoda, hlavně v první hodce jsem se nudil místama
8. 4. 2011 v 15:54 #194574Anonymní uživatel
NeaktivníChlasot 503.
01. Markus Schulz Feat. Ana Criado – Surreal (Omnia Remix) [Coldharbour]
– podle očekávání soldiní remix, klasika omnia, originál ale lepší, hotovo šmitec 6+/1002. Markus Schulz – Alpha State (Mike Foyle Remix) [Coldharbour]
– vcelku pěkné, škoda že ta melodická pasáž je tak krátká 7/1003. Kyau & Albert – Be There 4 U (Mat Zo remix) [Euphonic]
– ucházející připrděný remix 6+/1004. FUTURE FAVORITE: Ferry Corsten – Feel It [Flashover]
– Pjanoo 2011 7-/1005. Jochen Miller – Troucid [High Contrast]
– zajímavý crossover stylů, tak trochu i vymejvárna 6+/1006. Ashley Wallbridge – JYNX [Ava Recordings]
– jéžiš tak dobře to začalo, říkám si konečně nějaká pěkná melodická věc od něj…a on pak vyrukuje s takovou vrzačkou, že jsem si mylsel, že se u sousedů vrtá do zdi 6+/1007. Michael Jay Parker – Rampage [High Contrast]
– na vše od high contrast koukám už dopředu tak trochu s nedůvěrou a oprávněně, další klubovka, …nic moc pro mě 5/1008. Dezza – Hefty [Oxygen Recordings]
– fart trance strikes back 🙂 má to něco do sebe ale 🙂 6/1009. Tenishia & Ruben de Ronde – Story of life (dub) [S107]
– no na poměry Tensishie ještě vcelku dobrá věc, pořád postrádám v jejich produkci wow efekt 6+/1010. John O’Callaghan & Betsie Larkin – Save This Moment (Gareth Emery Remix) [Subculture]
– velice dobrý remix, jak taky jinak od Garetha…i originál se mi líbí 8/1011. TUNE OF THE WEEK: The Thrillseekers – Song For Sendai [Adjusted music]
– je dobře, že se takového tracku ujal zrovna Steve, výtěžek jde na pomoc Japonsku, spíše posmutnělá, ale moc pkěná melodie 8+/1012. Daniel Kandi – Just For You [Anjunabeats]
– tohle je naopak velice optimistické, navíc jak vidíte z názvu, tak je ten track jen pro Mně, takže mi na něj nešahejte, up-liffffft 9+/1013. Aly & Fila – Freedom [FSOE]
– 7/1014. A.R.D.I. – Space [Harmonic Breeze Recordings]
– vynikající věc, ne až tak orgasmické jako Landscape, ale i tak za 8+/1015. John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani – Ride The Wave [Subculture]
– 8/1016. Ronski Speed pres. Sun Decade feat. Emma Lock – U Got me (Activa Remix) [Euphonic]
– vypadalo to na dobrou uplift alternativu, ale přišla techy pasáž, pro mě nejslabší verze, jinak skvělý věci 7/1017. Triple A – Winter Stayed (Alex M.O.R.P.H. remix) [Armind]
– výborné upliftí provedení snového roiginálu 9/1018. Simon Patterson – Latika [Reset]
– miss you 2011…ale to nevadí, mě se to líbí víc než kdejaký bulldozer 8+/1019. Lange presents LNG – Harmony Will Kick You In The Ass (Lange Mix) [Magik Muzik]
– rádoby mega fcking cool track, ale mně se ta kick ass pasáž moc nezamlouvá, to už nemá z trancem moc společného 6/1020. Mr. Pit – Backstage [Coldharbour]
– nějak moc zkratů a výpadků v týhle epizodě :), prdlá klubofka 6/1021. Nuera – Quondam [Black Hole]
– tohle mi ale vyhovuje, nádherný breakdown, následován celkem decentní techy pasáží 7+/1022. Lee Haslam – Get A Grip! [High Contrast Nu Breed]
– temnější trance, připomínající některé starší SVD věci 6+/1023. Icone – Sorrow (SoundLift Remix) [Abora]
– moc pěkná předělávka tohodle jinak asi 5 let starého tracku, ptáčci, píšťalka hmm 8/1024. ASOT Radio Classic: Mike Foyle vs Signal Runners – Love theme Dusk [Armind]
– no ta melodie je jedna z nejlepších na světě 10/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.