TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Tonzy
    Účastník

W&W vs. Armin van Buuren – Ready To Rave – boží úplně tam slyším God Music (cosmic gate remix) od Dumonde óó jak sme na tenhle styl dřív pařili to byli časy sm13

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASOT 893.

01. deadmau5 – GG [MAU5TRAP] Začátek je naprosto luxusní jak se začne valit ta melodie…s příchodem kicku jde track trochu do útlumu, ale i tak je to impozantní dílko 8+/10
    02. Above & Beyond & Spencer Brown ft. RBBTS – Long Way From Home [ANJUNABEATS] Velice příjemný poslechovější chilled track 7+/10
    03. Steve Brian ft. Christian Carcamo – Wait For Me [ENHANCED PROG] Brutální vrtačka ale v kombianci s docela happy melodií…smíšené pocity, ale vcelku dobré 7/10
    04. Maryn – Azari [IN MY OPINION] Hodně originální dílko…svěží vítr, i když je to malinko do big rumu 7/10
    05. Sean Murphy & Michele C – Wild Things [GARUDA] 7/10
    06. Ruslan Radriges & Cari – A New Day [ASOT] 6+/10
    07. Marcus Santoro – Hijack [ARMIND] Operní kvasnice, z tohodle by se posral i Margita 2/10
    08. Rub!k – Return To Epoch [ARMADA CAPTIVATING] 7/10
    09. Michael Milov – Eternity [SUANDA BASE] 6+/10
    10. Frontliner – I’m The Melodyman (Sander van Doorn Remix) [DOORN] Zajímavý a neotřelý sound 7/10
    11. Theoh ft. Kyler England – Anything [AVA] 6+/10

Progressive Pick
    12. Aki Bergen & Richter – Adagio For Strings [IHU] 7/10

13. Estiva – The Maze [STATEMENT!] 7/10

Tune Of The Week
    14. W&W vs. Armin van Buuren – Ready To Rave [RAVE CULTURE] Hodně nečekaný track od této dvojice, prvky starého dobrého hard-trance…jakoby se vrátil rok 2000, kde tento styl frčel hodně…jo a ty melodické pasáže jsou luxus 8/10

Service For Dreamers
    15. Omnia & IRA – The Fusion [COLDHARBOUR] Skvělý výběr, i pro mě je toto velká klasika 9/10

RAM Guest Mix
    16. South Of The Stars – Fields Of Elysium [GROTESQUE] Krásný a hodně euforický uplift, kalhoty jdou do pozoru 8/10
    17. RAM ft. Susana – Someone Like You (ReOrder Remix) [BLACK HOLE] Další velmi euforický remix…pomalu se mi začínají regulérně protáčet ponožky 8/10
    18. Alan Morris & Natalie Gioia – Shade By Shade [GROTESQUE] Dramaticko-epická melodie a celkově opět velmi povedený uplift 7+/10
    19. Alex M.O.R.P.H. & RAM – Youniverse (Grotesque 350 Anthem) [GROTESQUE] Skvělé propojení dvou silných análních otvorů…jinak mě zarazilo, že RAM nezná název svého vlastního tracku 7+/10

20. DT8 Project ft. Carla Werner – Pieces [ASOT] DT8 Project snad nikdy nezklame, Darren Tate má velmi unikátní sound, který většinou dělá z tracku automaticky klasiku 8/10
    21. Oraw & Seegmo – Protectors [PERFECTO FLUORO] Melodie je velmi originální a myslím, že si ho poslechnu ještě několikrát 8/10

Trending Track
    22. Ciaran McAuley – Never Fade Away (Benthe) [FSOE] Masivní euforický track, který uspokojí nejednu trancovou dušičku…trochu mi to připomíná Salt tank – Eugina 8/10

23. Richard Durand – Aida [BLACK HOLE] Melodie je masivní jak moje stehno 8/10

Future Favorite
    24. Releji & Jatty Heath – Butterflies [AVA] Krásné vokály 8/10

25. Alex Wright – Calypso [UNIVERSAL NATION] 7+/10
    26. Danny Eaton – Resolution [WHO’S AFRAID OF 138] 7/10
    27. John O’Callaghan & Deirdre McLaughlin – Stay With Me (Factor B Remix) [SUBCULTURE] Preferuji originál, kde je melodie více akční a více in ya face 7+/10
    28. Greg Downey – Razor (UCast Remix) [SKULLDUGGERY] Techy masturbulence, ale trochu vyšumí do prázdna 6/10
    29. Chris Schweizer – The Order [WHO’S AFRAID OF 138] Toto jsou spíše techy kvasnice 5/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASOT 892.

01. Ørjan Nilsen ft. Matluck – The Last Goodbye (Matt Fax Remix) [IN MY OPINION] Kvasnicový start 5/10
    02. ilan Bluestone ft. Ellen Smith – Rival (Rafaël Frost Remix) [ANJUNABEATS] 6/10
    03. The Blizzard & Egera ft. Chris Antoine – Luminescence [FSOE] Tak toto je velmi příjemný trakc 7+/10
    04. Alexander Popov & Natalie Gioia & Attila Syah – Nothing Is Over [INTERPLAY] 6+/10
    05. Andy Moor & Somna ft. Monika Santucci – Free Fall [AVA] Škoda toho dropu, to je jak pěstí do koulí 6+/10

Trending Track
    06. Cosmic Gate ft. Emma Hewitt – Be Your Sound (ilan Bluestone Remix) [BLACK HOLE] Originál je pro mě utahanej, tento remix sice nabízí fajn melodii, ale pořád je to trochu umíráček 7/10

07. Ruben de Ronde X Rodg – Whoop (Roovel Remix) [STATEMENT!] Kouzlo originálu se dost vypařilo a je z toho docela zaměnitelný bigrumec 6/10

Progressive Pick
    08. Genix – Kill Switch [ANJUNABEATS] Genix trochu koketuje z technem a docela jim to klape 7/10

09. Sodality – Challenger [STATEMENT!] Nádherná melodie v breakdownu trochu pokažená následným trousem 7/10
    10. Airborn & Bogdan Vix & KeyPlayer ft. Alexandra Badoi – Run Away Piánková melodie v breakdownu je přenádherná, vokály jsou velmi naléhavé, ale následný climax je pak trochu „na Rayela“, takže smíšené dojmy 7/10
    11. Ciaran McAuley – Never Fade Away (Benthe) [FSOE] Máme tu první trance track epizody a je to moc pěkná euforická jízda 8/10
    12. Paul Van Dyk & Delta One – Lost Angels [VANDIT] Tak tady jsem tedy čekal více, kdybych neviděl v názvu PVD tak ani nezpozorním 6+/10

Tune Of The Week
    13. Ultra Shock – The Sound Of E (Jorn Van Deynhoven Remix) [ASOT] Velice obstojný rework klasiky a slušná drtička parketů…i moje tepláky už celkem sviští 7+/10

Service For Dreamers
    14. Delerium ft. Sarah McLachlan – Silence (Tiësto In Search Of Sunrise Remix) [NETTWERK] Ani nevím jak to hodnotit…ten track už mám tak ohraný, že ho fakt nenávidím, ale ok…dám mu takovou známku jako v roce kdy vznikl, takže 9/10

15. Temple One – Odyssey [DIGITAL SOCIETY] Krásný track a velmi chytlavý beat…Temple nikdy nezklame a zaslouží polibek na bradavku 8/10

Future Favorite
    16. Giuseppe Ottaviani ft. Clara Yates – Why [BLACK HOLE] Tak to mě postříkej šlehačkou a olízej, tohle je prostě euforická nálož, GO je opravdu mistr pekař 9+/10

17. Releji & Katty Heath – Butterflies [AVA] Velmi pěkná vokálovka a uchu lahodící trancík 8/10
    18. Cold Stone – Lone Wanderer [DIGITAL SOCIETY] Originální breakdown a skvělý track se zajímavým melodickým motivem 8/10
    19. Alex M.O.R.P.H. & RAM – Youniverse (Grotesque 350 Anthem) [GROTESQUE] Velkolepé propojení dvou matadorů a vzniká docela masivní uplift trance s psýčkovým beatem 8/10
    20. U96 ft. DJ T.H. & Nadi Sunrise – Das Boot 2018 (Cyre & Christian K. Remix) [UNLTD] Více se mi líbí Beatsole remix, ale i tak slušný rework do současného 138 soundu 7+/10
    21. Basic Dawn ft. Angie Mirams – Pure Thrust (Ferry Tayle Remix) [GROTESQUE REWORKED] Slušný rework, ale ať se na mě Ferry nezlobí…ale původní remix je daleko lepší…7/10
    22. Basic Dawn ft. Angie Mirams – Pure Thrust (Nu NRG Remix) [THRUST GROOVE] …a hle je původní remix, toto je masakr a masivní stahování předkožky10/10
    23. Alan Morris & Martin Drake – Elysium [FSOE] 7+/10
    24. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) (Stoneface & Terminal Remix) [ASOT] Experimentální crazy masakr a klepání řízků…ale trochu to vrže 6+/10
    25. Tempo Giusto – Trance Runner [ASOT] Tempo v poslední době dělá čím dál tím více trancy track, drop je ale crazy-techy 7/10
    26. Theoh & Julie Thompson – How It Feels (Sam Laxton Remix) [AVA] Veselé a hravé 7+/10
    27. Will Rees – Vitality [KEARNAGE] Hodně masivní a velmi propracovaný trance track, toto mě zaručeně rozpohybuje 8+/10
    28. Ralphie B – Kingdom [BLACK HOLE] Klasický Ralphie B sound tam je, jenom beat mi přijde zbytečně moc generic 8/10
    29. Photographer – Infinity (Steve Allen Remix) [SUANDA] 7/10
    30. Paul Denton – Supernova [OUTBURST] Klepání řízků 6/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASOT 891.
    01. John Dahlbäck – Voyager 6/10
    02. Proff feat. Cory Friesenhan – Consequence of You (Elevven Remix) 6/10
    03. Morgan Page – The Longest Road (Steff Da Campo Mix) komerční kvasnice 5/10

Trending Track
    04. Audien & ARTY – Never Letting Go 7+/10

/05. Andrew Rayel feat. Lola Blanc – Horizon (Aether Mix) Jsem trochu překvapen, protože po poslechu jsem neutrpěl žádnou újmu 7/10
    06. Sam Laxton & Noire Lee – Thunderstorm (GXD Remix) 7/10
    07. Venetica – Patterns Of The Soul (Davey Asprey Remix) nemám rád mashupy a úplně na hulváta jsem ho přeskočil
    08. Gaia – Empire of Hearts Zazněla jen na pár vteřin v rámci mashupu
    09. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Be Your Sound (ilan Bluestone Remix) Originál je pro mě utahanej, tento remix sice nabízí fajn melodii, ale pořád je to trochu umíráček 7/10

Progressive Pick
    10. Stoneface & Terminal – Avorion Toto jsou spíše solidní techy masturbulence…kde nenajdete melodii jako takovou, ale přesto vás to nakopne 7+/10

Tune Of The Week
    11. Sodality – Challenger Naprosto luxusní melodie, ze které se mi samovolně vlní ponožky, zvuk je ale trochu trousy 7+/10

12. Noise Zoo – You Wanna Be Someone Malinko vrzačka, ale hlavní pasáž je docela slušná šlapačka 7/10
    13. Limelght – Don’t Leave Me Now (Tom Fall Remix) Opět slušná šlapačka zvukově strašně podobná Super8 and Tab 7+/10
    14. Giuseppe Ottaviani feat. Clara Yates – Why Tak to mě postříkej šlehačkou a olízej, tohle je prostě euforická nálož, GO je opravdu mistr pekař 9+/10
    15. Mark Sixma – The Clock Velice svižný track, který si bere něco málo z psýčka a něco málo z hardstylu, ale nejvíce si bere z komerčního mainstream soundu, takže palec dolů 3/10

Service For Dreamers
    16. Markus Schulz & Emma Hewitt – Safe From Harm (Giuseppe Ottaviani Remix) Další nádherná Ottavianovka…tady prostě není co dodat…nádhera a kalhoty v pozoru 9+/10

Guest Mix ReOrder
    17. ReOrder – Entropy 7+/10
    18. ReOrder & Emma Chatt – Alive Tonight 7+/10
    19. ReOrder – All Comes Back To You 9/10
    20. ReOrder – Digital World 7/10

Celej guestmix a prezentace na výbornou…Digital World je solidní nátěr a All Comes jsme si zabékali s Minimufem 🙂

21. Astrosphere – What Lies Between the Stars (Club Mix) Více z toho slyším typický Nicksonův sond…je to více euforické než první singl a zamlouvá se mi to určitě více 9/10
    22. Allen Watts – Algorithm 7/10
    23. Goldenscan – Halcyon (Adam Ellis Remix) 7/10
    24. Luminn – Phosphene 6/10
    25. Radion6 & Davey Asprey – Spin-Off 7/10

Future Favorite
    26. Quadraphonic – I Can Feel Your Love (James Cottle Remix) 7/10

27. Sneijder & Nick Callaghan – Absorb (Niall McKeever Remix) Toto mě melodicky zvedá ze židle i ze záchodové mísy 8+/10
    28. John O’Callaghan and Cold Blue – Symmetric Perfektní trance kombo s více než uspokojujícím výsledkem 8+/10
    29. Marcelo Fratini – T.O.T. 6/10
    30. Gentech – Feel My Love Trochu jako Scot Project ale se spíše psýčkovým beatem 7+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Děkuji moc za pozitivní ohlasy 🙂 Budeme tedy pokračovat v dietnější verzi 🙂

ASOT 890.

01. Audien & ARTY – Never Letting Go [ANJUNABEATS] Chytalvé propojení dvou velikánů a vznikl mírně komerční ale přesto kvalitní sound 7+/10
    02. Dennis Graft – Simba [SUANDA PROGRESSIVE] 7/10
    03. Ruben de Ronde X Rodg X Ørjan Nilsen – Booya (Ruslan Radriges Remix) [STATEMENT!] 5/10
    04. Profetik ft. Mandy Jones – Memories [RIDE] 6+/10
    05. Adip Kiyoi & Liezl – Imagine [DENIS KENZO] 6/10
    06. Dimitri Vangelis & Wyman vs. Futuristic Polar Bears – Acid Drop [BUCE] Toto jsou slušné kvasnice 4/10
    07. Maratone ft. Amy Kirkpatrick – All I Need [ABORA] 6+/10

Tune Of The Week
    08. Ralphie B – Kingdom [BLACK HOLE] Návrat legendy a i když je beat vcelku generic 138, tak melodie nabízí docela solidní ušní uspokojení 8/10

09. What So Not ft. Winona Oak – Beautiful (MaRLo Remix) [SWEAT IT OUT!] 6/10
    10. Kyau & Albert ft. Jeza – Make It Home Tonight [EUPHONIC] Opět naprosto vyšperkovaný sound, tak jak je zvykem u této dvojice, potažmo trojice 8/10

Progressive Pick
    11. Eelke Kleijn – Maschine 2.0 [DAYS LIKE NIGHTS] Tak tomu říkám poctivý temný progressive 8/10

12. Radion6 & Davey Asprey – Spin-Off [ASOT] Zajímavé propojení obou soundů a vznikl slušný gay pride nášup 7+/10

Trending Track
    13. Armin van Buuren – Lifting You Higher (ASOT 900 Anthem) [ASOT] 7+/10

Service For Dreamers
    14. Paul van Dyk & Alex M.O.R.P.H. – In Circles [VANDIT] Tak za tento výběr klasiky velmi chválím a lehce twerkuji 8+/10

Stoneface & Terminal Guest Mix
    15. Stoneface & Terminal – Culture Clash [FSOE CLANDESTINE] Slušný techy track 7/10
    16. Stoneface & Terminal – Mortal Industry [FSOE] Velice originální dílko, které má velice nepředpokládaný vývoj 8/10
    17. Stoneface & Terminal – Need You There [FSOE] Poctivá vokálovka 7+/10
    18. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) (Stoneface & Terminal Remix) [ASOT] Některé pasáže jsou až příliš crazy…6/10

19. Maor Levi & OTIOT – Bandana [ARMIND] Velmi originální dílko a to já dokážu ocenit 7+/10
    20. Beatsole & Ben Stone – Mermaid [ASOT] Typický sound pro Beatsole, pěkná melodie 7+/10
    21. Quadraphonic ft. Kate Cameron – I Can Feel Your Love (James Cottle Remix) [LOST LANGUAGE] 7/10
    22. Ronski Speed ft. Grace Ho – Sette Stelle [MARACAIDO] Asi nejlepší intrumentální track z Ronskiho posledního alba 8/10
    23. Steve Dekay – Krishna [WHO’S AFRAID OF 138] 6/10

Future Favorite
    24. Artento Divini ft. Ankit Sharda – Bengaluru [WHO’S AFRAID OF 138] Opravdu vyhráli tyto regulérní kvasnice? 4/10

25. Tycoos – Time Traveler [SUANDA TRUE] Melodie je velmi posmutnělá…oh wait…Suanda…6/10
    26. Para X – My Salvation [INTENSE EMOTIONS] 6+/10
    27. John Askew – Midnight Oil [VII] Melodie, která se výrazně odlišuje a snadno jí poznáte, to pak dělá track unikátní 8/10

BezMozek
    Člen

Myslím, že všechny důvody, proč by bylo neskutečně parádní, kdyby alespoň nějaké základní hodnocení ASOTů dále pokračovalo, je vyjádřeno v předchozích 5ti příspěvcích..
    Ale samozřejmě kdyby to prostě už dál nešlo, tak i tak MOC děkujeme!

Tonzy
    Účastník

Ahoj i já se přimlouvám za pokračování ASOTu taky moc nekomentuju ale pravidelně čtu recenze a baví mě to jsou super

38ma7
    Účastník

Jsem také určitě pro pokračování, ale asi pro tebe co nejjednodušším způsobem, aby to pro tebe mělo smysl a nezabíralo tolik času. Ono těch tracků tam je dneska už fakt hodně a většina stejně za nic nestojí.. Já se sem podívám vždycky na novou recenzi. Jelikož v podstatě nikoho ve svém okolí, kdo by poslouchal trance, nemám, tak je to pro mě takové srovnání, co si někdo jiný o těch tracích myslí. Podle mě by bohatě stačilo pouze číselné hodnocení a komentář jen k tomu, co opravdu nějak vybočovalo, ať pozitivně či negativně. U mě si nějakou pozornost zaslouží v průměru tak 2 tracky za epizodu.

A výzva pro všechny, včetně mě… Komentujme a více o ASOTu diskutujme, ať to tady nevypadá více mrtvé, než třeba ve skutečnosti je.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Všechno jednou končí…tato epizoda bude zřejmě poslední, kterou hodnotím takto rozsáhle a komentuji každý track. ASOT hodnotím už od roku 2006. Tracků v Asotu přibejvá a už to není jako dříve, že jsem jich hodnotil třeba 20, ale už jich je 30 i více. Zabírá to nějaký ten čas a dostávám se neustále do skluzu. Feedbacků také moc není a daleko více lidí mi to komentuje a lajkuje, když sem dám jednotlivý track, což zabere stokrát méně práce. S hodnocením jako takovým ale asi nepřestanu a zvažuji, že bych tracky hodnotil alespoň číselně a pak třeba k tomu dal nějaké krátké psané hodnocení, kde bych vypíchnul určité tracky…

So lets go, for the last time:

ASOT 889.

01. Grum – Never Have To Be Alone [ANJUNABEATS] Skvělá pecka, která se mi líbí hned na první poslech a dostává kalhoty do pozoru…Grum ví jak mě dostat 8/10
    02. Rodg – Beam [STATEMENT!] Sjezd trabantistů v podání této vrzačky 6/10
    03. Purple Haze – The Hyll [ARMIND] Na tento track čekám hodně dlouho…Sander to zahrál už kdysi v Asotu jako ID…skvělá pecka, kterou se vyplatí pořádně vohulit 8+/10

Tune Of The Week
    04. Maor Levi & OTIOT – Bandana [ARMIND] Líbí se mi ten groovy beat, pořádně to rozhýbalo mé hýždě, ale kdo chce melodické věci, musí si ještě počkat 7/10

05. Fatum – Omega [ARMIND] Stejně exeprimetnální jako vždy, zase trošku sjezd trabantistů 5/10

Progressive Pick
    06. Eelke Kleijn – Drive [DAYS LIKE NIGHTS] Tak to je hodně originální sound, připomínající místy 80. léta…velmi dobré 7+/10

07. DGoh – Kingdom [REACHING ALTITUDE] Svižný bigroom, který prostě očekáváte od Marla apod…kvasnice to nejsou, ale vyložený fanda taky nejsem 6+/10
    08. Luke Anders – Vanguard [DENIS KENZO] Šlapačka zelí, fajn výplňovka 6+/10
    09. Adip Kiyoi & Susie Ledge – Wild Rose [SUANDA] Klasickej trousy sound, kterej nemá špatnou melodii…na pár poslechů fajn track 6+/10
    10. ALPHA 9 – Azzura [ARMIND] velice příjemný myšákovitý sound 8/10
    11. Ørjan Nilsen – Savour This Moment [ARMIND] Čumím jak bába do tabletu…toto je až nezvykle trancy, ale pořád je to takovej ten trance 2.0 samozřejmě 7/10
    12. Andrew Rayel ft. Jano – How Do I Know (Corti Organ Remix) [ARMIND] Až příliš noisy remix, příliš bigroom…tkaže něco pro Minimufa 5+/10
    13. Beatsole & D-Line ft. Thompson – Refraction [ASOT] Breakdown se táhne jak nudle, ale hlavní melodie je nakonec hodně povedená 7+/10
    14. Beatsole & Ivan Khurtin – Voice Of Dream [ASOT] Toto je více trousy orientované, melodicky opět slušné, ale je to méně trancy 7/10

Service For Dreamers
    15. Ben Gold – I’m In A State Of Trance (ASOT 750 Anthem) [ASOT] Tahle hymna se bezesporu zapsala do análů a jiných otvorů 9/10

Solarstone Guest Mix
    16. Solarstone – Rain Star Eternal (Robert Nickson pres. RNX Remix) Naprosto fantastický a velice hutný remix této klasiky…toto mě velmi stimuluje 9/10
    17. Orkidea – Forward Forever [PURE PROGRESSIVE] Track, ne který čekám více než roku…fantastický a nezaměnitelný sound, jediný důvod proč nedám 10 je drop, který není melodický…ale melodie se vrátí v plné parádě 9+/10
    18. Mark Found – In The Room [PURE TRANCE] Moc pěkný, spíše progressivnější tripík 7+/10
    19. Effen – Sinners (Aren’t We All) [PURE TRANCE] Opět skvělý, spíše progressivnější ale přesto melodický track 8/10

20. Alexander Popov ft. Julia Violin – Legacy [INTERPLAY] Našlápnuto to má velmi dobře, ale hlavní melodie je až příliš dramatická 6+/10

Future Favorite
    21. Soul Lifters – Destiny [VIBRATE AUDIO] Krásný vyliftněný sound od nového projektu…to piánko je nádherný 8/10

22. Marcos – Cosmic String (Daxson Remix) [VANDIT] Rework, který originálu nijak neubližuje a vytváří tak slušnou alternativní verzi této klasiky 7+/10
    23. Hyperphysics – Nightwalker [SUANDA TRUE] Melodicky mě tento uplift nijak nezaujal a navíc si myslím, že se melodie moc nehodí k použité basovce 6+/10
    24. Andre Visior – The Only One [SUBCULTURE] Hodně povedený euforický track, který připomíná Acitvu nebo třeba i samotné Alíky 8/10
    25. Paul van Dyk & Alex M.O.R.P.H. – Voyager [VANDIT] Chytlavá melodie hned na první poslech…toto mi dělá dobře na bubáka 8+/10
    26. Dennis Pedersen – Deja Vu [ALWAYS ALIVE] Dennis je velká záruka kvality a i tady servíruje krásný dreamy uplift 8/10

Trending Track
    27. Armin van Buuren – Lifting You Higher (ASOT 900 Anthem) [ASOT] Dost typický Armin track poslední doby…basovka je opravdu kulervoucí a hlavní melodie je tak Gaia, což není špatná věc, jo toto by jako hymna šlo, vyložené masturbulence to však nejsou 8/10

28. Artento Divini ft. Ankit Sharda – Bengaluru [WHO’S AFRAID OF 138] Exotické pokřiky, psy-sound, bigroom prvky = kvasnice 3/10
    29. Neelix – You [SPINTWIST] Těžko hodnotit podle jedné minuty 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASOT 888.

01. Andrew Bayer ft. Alison May – Open End Resourse (In My Next Life Mix) [ANJUNABEATS] Další klubová předělávka za jeho alba. Ale ani zdaleka mě to neodstřeluje tak jako Imoortal Lover…přesto kvalitní Anjuna track 8/10

Progressive Pick
    02. Elevven – Firefly [STATEMENT!] Uvrzená dvoka servíruje relativně obstojný pokrm, líbí se mi ten beat 6/10

03. KhoMha ft. April Bender – Colorblind [ASOT] Vrže to jak starej trabant, ale vokály jsou v pohodě a nakonec tu je i nějaká ta melodie 6/10
    04. Faruk Sabanci – Roots [ARMIND] Experimentální track, který do nás hrne tripplets, ale žádnou melodii 5/10
    05. Husman – Resistance [ARMADA] Opět to tu vrže jak na stavbě…Ovšem hlavní melodie je hodně trancy 6+/10
    06. U96 ft. DJ T.H. & Nadi Sunrise – Das Boot 2018 (Beatsole Remix) [UNLTD] Předělávek tohoto tracku už byla spousta a teď se chystá nový balíček a tento remix je z nich opravdu asi nejlepší…Beatsole to slušně vytunil 8/10
    07. Attila Syah & Boris Foong – Falcon [SUANDA] Mírně pohřební melodie a celkově takový ten ruský sound, který páchne z labelu Suanda 5/10

Tune Of The Week
    08. Ørjan Nilsen – Savour This Moment [ARMIND] Čumím jak pštros do mikrolvnky…toto je až nezvykle trancy, ale pořád je to takovej ten trance 2.0 samozřejmě 7/10

09. Fisherman – The Jaguar (Airwalk Festival 2018 Anthem) [COLDHARBOUR] Docela slušně našlápnutý track, který jako hymna bude fungovat 7+/10

Future Favorite
    10. Venetica – Patterns Of The Soul (Davey Asprey Remix) [SYNEDRION] Je to takovej Fallout part 2 s velmi podobnou melodií 7/10

11. Pierre Pienaar – Atari [FLASHOVER TRANCE] Toto zní jako Origami…sice je to krásný track, ale je jasné kde si vzal inspiraci 🙂 8/10
    12. ReOrder – All There Is [BLACK HOLE] Tak nějak jsem tušil, že toto bude další singl z alba…moc pěkný a pozitivní uplift 8/10

Trending Track
    13. Armin van Buuren – Lifting You Higher (ASOT 900 Anthem) [ASOT] Dost typický Armin track poslední doby…basovka je opravdu kulervoucí a hlavní melodie je tak Gaia, což není špatná věc, jo toto by jako hymna šlo, vyložené masturbulence to však nejsou 8/10

Service For Dreamers
    14. OceanLab – Lonely Girl [ANJUNABEATS] Velice příjemný track s nádhernými vokály, ze kterých se postaví nejeden úd 9/10

15. Markus Schulz – The Awakening (Transmission 2018 Theme) [BLACK HOLE] Velmi pěkné táhlá melodie a příjemný track na poslech 8/10
    16. Rub!k – Sonorous [ARMADA CAPTIVATING] Hodně našlápnutý proglift s funkční melodií 7+/10
    17. Soul Lifters – Destiny [VIBRATE AUDIO] Tento projekt příliš neznám, ale předkládají nám nádherný emotivní uplift, za který by se nestyděli ani mistři tohoto oboru 8/10
    18. Eugenio Tokarev & Second Reason – Insane [DIGITAL SOCIETY] Říznější uplift s trochu overused kickem 7/10
    19. Tempo Giusto – Solace In Your Eyes (Decade Mix) [WHO’S AFRAID OF 138] Finský mág tentokrát trochu více melodicky a hned to má své kouzlo 7+/10
    20. Maarten De Jong – Goodbye [OUTBURST] Epicko-dramatická melodie, která brutálně vygraduje do masivní techy kulobití 8/10
    21. Chakra – Home (Factor B Remix) [WEA] Docela pěkný rework, ale již existuje povedený Above and Beyond remix 7+/10
    22. HØLY WATERS – Amsterdam (Amir Hussain Remix) [MAGIK MUZIK] Relativně pěkná 138, ale s mírně generic soundem 7/10
    23. Gerome – Autumn Spell [AVA] Gerome dělá úžasné melodie, které mají svou hloubku a toto je přesně ten případ 8/10
    24. Sneijder & James Dymond – Deadline [FSOE] Ten kick to je slušnej napalm a celkově je to velmi dravý track 8/10
    25. Bryan Kearney – Something Out Of Nothing [GO MUSIC] Velmi čistej a krásnej uplfti od bouráka Kerňáka 8+/10
    26. Miroslav Vrlík – Coming Home [REDUX REC.] U Vrlika jsem už tak trochu zvyklý na velmi solidní uplifting, i toto je fajn a lahodí to oušku 7/10
    27. Astrix – Take A Shot (Simon Patterson Remix) Psy-tech turbulence, které by live mohly být slušné živě 7/10
    28. Roman Messer – Antipode [SUANDA DARK] Docela se mi líbí ten tvrdý techy sound, ale celkově je track až příliš předvídatelný 6+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mountainer: souhlasím, je to naprosté kulobití a uplift jak řemen

ASOT 887:
    01. ALPHA 9 – Azzura [ARMIND] Velmi příjemný sound a docela rozpoznatelný rukopis Artyho…to já mám velice rád 8/10
    02. Fraanklyn X Føle – Shades [SIZE] I toto je docela zajímavá pochutina. Ne úplně generickej proggy track 7/10
    03. First State & Sunny Lax ft. Paul Aiden – Underneath My Skin [ASOT] Toro má náběh na lečo, ale pak se to nakonec zvrtne v docela dobrý melodický kousek, kde jde jasně slyšet Sunny Lax sound 7+/10
    04. Nitrous Oxide – Together (Vigel Remix) [MIDNIGHT AURORA] Vigel jsou pro mě bigroomové kvasnice a i tady se to potvrzuje, jeho sound je velmi nepříznivý pro mé zvukovody…raději originál 4/10

Progressive Pick
    05. Lumïsade – Onawo [STATEMENT!] Pěkná funky basovka a hodně slušný melodický náběh v breadownu, jen je škoda, že track vygraduje do prázdna 6+/10

06. Andrew Rayel & Garibay ft. Jake Torrey – Last Summer (Andrew Rayel & DRYM Club Mix) [ARMADA] Přijde mi, že jeho sound je pořád stejný, pořád setjně kvasnicový…až příliš EDMkový sound 4/10
    07. Fatum ft. Angel Taylor – More Of Your Love [ARMIND] Věční exerimentátoši nám přinášejí melodičtější kousek, toto není špatná elektronika 6+/10
    08. Armin van Buuren ft. Sam Martin – Wild Wild Son (Armin van Buuren Club Mix) [ARMADA] Kdopak nám to tu vrčí za gaučem…aha Armin! Melodický drop je ale super a je ve stylu I Need You 7+/10

Alexander Popov Guest Mix
    09. Alexander Popov ft. Julia Violin – Legacy (Intro Mix) [INTERPLAY] Mrazivé Rusko přichází, i když tento track docela slušně šlape i přes uspávající melodii 6+/10
    10. Alexander Popov & Natalie Gioia – Nothing Is Over [INTERPLAY] Trochu klidnější track s vokály a bigroom elementy 6/10
    11. Alexander Popov – Intention [INTERPLAY] Podobných psýčkových tracků už jsme tu měli plný pytel 6/10
    12. Alexander Popov & Natalie Gioia – Dream Me [INTERPLAY] Sice docela energetický track, ale melodie mi přijde silně pohřební 6+/10

Trending Track
    13. Armin van Buuren – Lifting You Higher (ASOT 900 Anthem) [ASOT] Dost typický Armin track poslední doby…basovka je opravdu kulervoucí a hlavní melodie je tak Gaia, což není špatná věc, jo toto by jako hymna šlo, vyložené masturbulence to však nejsou 8/10

Service For Dreamers
    14. Davey Asprey – Kaiju [ASOT] Toto není až tak starý track, pořád je ještě dost aktuální…Asprey prostě má svůj styl a ten s mi dost líbí 8/10

15. Omnia ft. Danyka Nadeau – For You [GARUDA] Velice chytlavá vokálovka, která mě hodně bere i melodicky a jedu si tu solidní twerk 8/10
    16. Milad E & High Frequencies – Zagros [DENIS KENZO] Tady můj twerk trochu ustal, v melodii se trochu ztrácím, ale vyloženě špatné to není 6/10
    17. Michael Milov – True Or False [SUANDA PROGRESSIVE] Pro mě trochu nevýrazný track stylizovaný mírně do Pryda kabátku 6+/10
    18. Adip Kiyoi & Christina Novelli – Carousel (Ruslan Radriges Remix) [SUANDA] U některých jmen tak trochu dopředu víte, že vás čekají kavsnicové hody…tady to ještě není tak hrozné a alespoň to nevrže 6/10

Tune Of The Week
    19. Venetica – Patterns Of The Soul (Davey Asprey Remix) [SYNEDRION] Asprey a jeho naprosto typický sound, což už mi přijde trochu podobné a začnu se v jeho tracích brzy ztrácet, ale i tak klobou dolů za zvukovou originalitu 7+/10

20. Ahmed Helmy ft. New Even & Talitha – Made Of Love [TRANCE TEMPLE] Tento producent mi prostě nesedl…takže už vím, že nechci žádné helmy 😀 6/10
    21. Tenishia ft. Cheryl Balzan – Where Do We Begin (Vigel Remix) [ASOT] Zase ten Vigel, Minimuf materiál 5/10
    22. Johan Gielen – Sunshine State [ASOT] Konečně taky nějakej ten trance pořádně od podlahy, velmi vzletné a euforické 8/10
    23. Bryan Kearney & Christina Novelli – By My Side (Craig Connelly Remix) [WHO’S AFRAID OF 138] Hodně povedený remix už tak dobrého origoše 8/10
    24. DJ T.H. & Nadi Sunrise ft. Michele C – See You Again [AVA] Track na pomezí bigroomu a upliftu…nějak výrazně nezaujal 6+/10
    25. Martin Jurenka – The Walk Of Life [ALWAYS ALIVE] Tady ovšem oblékám kostým supermana a jdu se proletět. Toto je naprosto můj šálek kávy a uplift, který mě teleportuje až na měsíc 9+/10
    26. Activa – Our Time Jakobych v tom slyšel starého dobrého PVD…oldschool feeling jako prase a další zásah do černého (no racism) 8/10
    27. DRYM – Voodoo Je libo trochu halloweenských kvasnic? 4/10
    28. Avao – Turn Up Klasické novodobé psýčko, bez většího nápadu 5/10
    29. Will Atkinson – Dusk (Stoneface & Terminal Remix) [VII] Velice zajímavý a hodně temný remix…toto chce trochu více naposlouchat, ale myslím, že je to dobré dílko 7+/10

mountainer
    Člen

Richard Durand – The Air I Breathe (Club Mix) … toto je přátelé u mě za 10/10, odstřel do stropu i se židlí sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 886.[/b]

Speciální dlouhá 9ti hodinová epizoda…budu hodnotit jen tu hlavní pasáž…z Guestmixů byly fajn skoro všechny až na Rayela, Gravella a odporný set od Elevven

[b]87. Omnia ft. Danyka Nadeau – For You [GARUDA] Naprosto skvělá hitovka, chytlavá jako klíště…velmi dobrá práce, můj zadeček se vlní 8/10[/b]
    88. Armin van Buuren & Laura Jansen vs. Super8 & Tab & Vigel – Sound Of The Drums vs. Cosmo (Armin van Buuren Mashup) Vůbec to do sebe nezapadá…totální klystýr 3/10

Progressive Pick
    89. HALIENE – Dream In Color (Ruben de Ronde Remix) [MONSTERCAT] Další klystýr neboli kvasnice…daleko lepší je Ferryho remix, toto vrže jak moje plechové fusekle 4/10

90. Oliver Smith – Follow Me [ANJUNABEATS] Docela typický sound pro něj, a docela příjemná melodie v trouse kabátku 7/10

World Premiere
    [b]91. Armin van Buuren ft. Sam Martin – Wild Wild Son (Club Mix) [ARMADA] Trošku vrzačka, že? Nicméně vokály jsou v pohodě a hlavní melodie je taky docela fajn, přijde mi to velmi podobné jak Club Mix na I Need You, takže ve výsledku dobré 8/10[/b]

92. Fatum – ID Vokálová vrzanice, jak už bývá zvykem od této experimentální partičky 5/10
    93. Myon & Late Night Alumni – Hearts & Silence (Myon Extended Club Mix) Pěkné vokály a celkově velmi chytlavé, samozřejmě je to dost trousy 7+/10

Future Favorite
    94. Millennial & Bigtopo & Omar Diaz – Bassa Marea [SUANDA PROGRESSIVE] Vcelku fajn, takovej ten typickej trouse track, ale s dobrou melodiím která mi celkem dělá dobře na bubáka 7/10

95. MatricK – Illuminate [REACHING ALTITUDE] Není to takovej nářez jako Ethereal, ale i tak to docela slušně sype 7/10

Tune Of The Week
    [b]96. Armin van Buuren – Lifting You Higher (ASOT 900 Anthem) [ASOT] Dost typický Armin track poslední doby…basovka je opravdu kulervoucí a hlavní melodie je tak Gaia, což není špatná věc, jo toto by jako hymna šlo 8/10[/b]

97. ID – ID decentní vokálovka a soft sound, v pohodě track 7/10
    98. Heaven’s Cry vs. Julie Thompson – Waterfall (Dan Thompson Remix) [MAGIK MUZIK] Ty vokály bych spláchnul do hajzlu a zbyla by dost fajn melodická nálož 7+/10

Service For Dreamers
    [b]99. Sean Tyas – Drop [DISCOVER] Trochu opomíjená klasika, která je skoro stejně erektivní jako Lift 9/10[/b]

100. DIM3NSION & Zaa – Mezcal [FLASHOVER TRANCE] trochu slabší follow-up na Cielo…slyším tam zvučíky ze starého dobrého Origami, ale hlavněí melodie je pro mě zmatečná 7+/10
    101. Tenishia ft. Cheryl Balzan – Where Do We Begin (Vigel Remix) [S107] Vigel je prostě bigroom-boy a není mu pomoci 5/10
    102. Abstract Vision – Kepler Docela slušná šlapačka zelí, to se musí nechat 7+/10
    103. Gareth Emery – ID Sice fajn trancy sound, ale melodicky zatím trochu nevýrazné 7+/10
    104. RAM & Susana – Northern Star [BLACK HOLE] Euforická nálož a totální masturbulence z minula 9/10
    105. Richard Durand vs. Darren Porter – The Air I Breathe vs. Whiplash (Armin van Buuren Mashup) [FSOE CLANDESTINE / OUTBURST] To si Armine strč mezi půlky…
    [b]106. Lange ft. Jennifer Karr – Songless (Signum Remix) (Extended) [MAELSTROM] Mám velmi rád originál, který má velmi mrazivou atmosféru, toto je slušný 138 remix 8/10[/b]
    107. James Kelly – Illusive Jednohubkový uplift, který neurazí 7/10
    108. Tycoos – Wandering Alien Další uplift, který nijak nevybočuje z řady 7/10
    109. Fredd moz – inner Force Velmi euforický track, který je ale opět velmi těžko zapamatovatelný v záplavě podobných 7/10
    110. Mino Safy – Turn It Up (Shinovi Remix) Kasnicová pomazánka 3/10
    [b]111. Radion6 – Ignite Slušná nálož…sice má všechny tracky zvukově podobné, ale tento je velmi svižný a melodicky připomíná trošku Push nebo jiný underground trance, kuličky v sáčku o sebe spokojeně cinkají 8/10[/b]
    [b]112. Martin Jurenka – Walk Of Life Tak tento chlapec ví jak se mi má trefit do vkusu, nebesky krásný uplift při kterém si lítám na obláčcích a čůrám při tom na fanoušky EDM9/10[/b]
    113. Major 7 – Superman Nějaké ty psýčkové kvasnice? 4/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 885.[/b]

01. Armin van Buuren ft. Sam Martin – Wild Wild Son [ARMADA] Arminova novinka nejsou překvapivě kvasnice ani žádné vrtačky do anusu…ale hodně koketuje s popem…jsou tam živé nástroje a celkově to připomíná třeba Coldplay apod…mě tam vadí ten komerční píštivější zvuk v melodii, jinak by to bylo fajn, lepší než kdyby to byl bigroom 7+/10

02. Lifelike & Kris Menace – Discopolis 2.0 (Sander van Doorn Remix) [ARMADA] Tento track již známe ze Sanderových setů…je to velmi dobrá šlapačka…doporučuji sledovat Kris Menace, má skvělou produkci 7+/10
    03. BT & Matt Fax – The Noetic [ASOT] Celkové podání je až příliš do house, ale špatné to není 6+/10
    04. Cosmic Gate & Jason Ross – Awaken [ANJUNABEATS] Dost typický track pro ně, mírně utahané, jak šňůrka od hajzlíku 7/10
    05. Millennial & Bigtopo & Omar Diaz – Bassa Marea [SUANDA PROGRESSIVE] Vcelku fajn, takovej ten typickej trouse track, ale s dobrou melodií, která mi celkem dělá dobře na bubáka 7/10
    06. Three Drives – Air Traffic (Maor Levi Remix) [MASSIVE DRIVE] Zbytečně uvrzané a ty triplets mi úplně nesedí…pasáž uprostřed vše zachraňuje 6/10

Progressive Pick
    07. Danny Chen – Kudos [STATEMENT!] Komerční zvučíky jsou protivné jak tasemnice, ale celkové vyznění zase není tak marné 6/10

08. Purple Haze ft. James New – Fall In [DOORN] Tento track mi naprosto nezapadá do projektu Purple Haze, je to stejně divné jako cigán v soláriu…6+/10
    09. Denis Kenzo – Stay [DENIS KENZO] Uvrzaný spodek a dreamy melodie, to první jmenované mě sere 🙂 6+/10
    10. Markus Schulz & Smiley – The Dreamers [COLDHARBOUR] Vokály jsou až moc gay a celkově je to velmi komerční track…hlavní melodie je na tom nejlepší nakonec 6+/10
    [b]11. Markus Schulz – The Awakening (Transmission 2018 Theme) [COLDHARBOUR] Tento sound mi sedí daleko více, pěkná melodie s lehce dramatickým nádechem díky finálním 2 notám, která mi tam moc nesedí, ale i tak krásné, letošní hymna TM 8/10[/b]
    [b]12. Markus Schulz ft. Adina Butar – Breathe Me To Life [COLDHARBOUR] Toto je za mě nejlepší Markus za hodně dlouhou dobu..celkově se dá říci, že je toto v podstatě uplifting a to velmi krásný 9+/10[/b]
    [b]13. MatricK – Ethereal [REACHING ALTITUDE] Velmi svižný bigroom s velmi chytlavým až anthemickým motivem 7+/10[/b]
    [b]14. Omnia ft. Tilde – For The First Time (Ben Gold Remix) [ARMIND] Velmi dobrý remix velké hitovky, který se zase až tak moc od originálu neliší 8/10[/b]

Service For Dreamers
    15. W&W – Thunder [MAINSTAGE] Bigrumáž v klasickém Wéčkovém stylu, Minimuf materiál 5/10

Will Atkinson Guest Mix
    16. Shanti vs. DeeDRAh – Valenor [VII] Těžko soudit z tak krásné ukázky, ale zní to jako v pohodě psy-track 7/10
    17. Beatman & Ludmilla – Shaman [VII] Slušně nabušené psýčko, které nepůsobí EDM dojmem 7+/10
    [b]18. Alex Di Stefano – Fast Forward [VII] Alex Di Drtikul s dalším nášupem jak se patří, uvítal bych spíše melodický drop 8/10[/b]
    19. David Forbes Pres. Hal Stucker – Stars (John Askew Rework) [PURE PROGRESSIVE] Slušný tuc tuc rework v typickém Ass Q stylu 7/10
    20. Gary Maguire – Cookie Crumble (Will Atkinson Remix) [VII] Tak toto je slušná prasárna…v dobrém slova smyslu, solidní nafetovanej sněhulák toto…7+/10
    [b]21. Simon Patterson ft. Lucy Pullin – Fall For You (Cold Blue Remix) [WHO’S AFRAID OF 138] Melodickej remixy této…v podstatě už klasiky 8/10[/b]

22. Artento Divini – Aeon [IN MY OPINION] Artento se vrátil, aby nám prezentoval bigrumec, který dělá dnes kdekdo…škoda 6/10
    23. Eximinds – Voice Of Angels [INHARMONY] Vítejte na ruském pohřbu…i když, tentokrát tam jsou pasáže, které jsou fajn 6+/10
    [b]24. RAM & Susana – Northern Star [BLACK HOLE] Euforická nálož a totální masturbulence z minula 9/10[/b]
    [b]25. Pure NRG – Chrysalis [BLACK HOLE] POZOR: popisky ve videu nesedí, mají to posunuté…Moc pěkný track, ale možná bych čekal i více od těchto dvou homopánů 8/10[/b]
    26. Talla 2XLC & Allen Watts – Equinox [WHO’S AFRAID OF 138] Docela typický 138 track, na který si za měsíc nevzpomeneme, ale momentálně zabaví 7/10
    [b]27. Miroslav Vrlík & Exouler – Immersion [ALWAYS ALIVE] Moc krásný a velmi typický track pro tento label, můj zadeček se dává do pohybu 8+/10[/b]
    28. Assaf – Heliades [ASOT] Slušný uplift, ale taky z něj klasika nebude 6+/10
    29. Steve Dekay & Vision X – Damansara [AERYS] Vcelku nezajímavá jednohubka, tak jak se dá od Aerys očekávat 5/10
    30. Warp Brothers – Time & Space [WHO’S AFRAID OF 138] Zajímavý návrat, ale track mě moc nezaujal…Armin do nás pumpuje na závěr regulérní kvasnice 4/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.