Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
8. 4. 2011 v 9:58 #194563
nexxie
ČlenASOT 503 = best episode in last few months! Tune after tune after tune..
1. 4. 2011 v 13:38 #194174Anonymní uživatel
NeaktivníNa šrot 502.
01. Ferry Corsten – Feel It [Flashover]
– od Corstena už v dnešní v době nemůžem čekat tracky typu Gouryella, místo toho nám servíruje skoro až housovější záležitost s melodií připomínající Pjanoo….celkem chytlavá věc a určitě hit dnů příštích, ale já bych radši stejně tu Gouryellu 🙂 7/1002. EDX – Angry Heart [Sirup]
– klubová vrzka ve stylu Wippouše 6/1003. Juventa – Dionysia (Skytech Remix) [Always Alive]
– orig je podle mě lepší 7+/1004. Deadmau5 – HR 8938 Cephei [mau5trap] [Future Favorite]
– mírně překvapivý vítěz, ale určitě to schvaluji 9/1005. Sander van Doorn – Koko [Doorn]
– 7+/1006. Beat Service feat. Cathy Burton – When Tomorrow Never Comes [S107]
– kvalitní vokálovka, jak jinak od BS 8/1007. A.R.D.I. feat. Irena Love – Memories [Silent Shore]
– po uplift peckách Landscape a Abyss, trochu poklidnější sound s decentníma vokálama 7+/1008. Andy Duguid feat. Leah – Miracle Moments (Marc Simz Remix) [Black Hole]
– Simz ukazuje svou trancovější tvář a je to výborné 8/1009. Andrew Rayel – Opera [Timeline]
– produkčně na vysoké úrovni, ale tyhle opera melodie já prostě nesnesu, takže fu! a 5 bodů dolu 5/1010. Trance Arts featuring Final Aeon – Sunstorm (Running Man Remix) [Unearthed]
– running man sice obvykle dělá hodně kvalitní uplift věci, tohle mi ale přijde mírně generic 6/1011. Impulsive Drive – Blue Skies (Bjorn Akesson Remix)
– takhle to vypadá, když to není generic 9/1012. Sequentia – Flashback [Enhanced]
– typický enhanced trance, takže super 🙂 8+/1013. Aly & Fila – Freedom [Future Sound Of Egypt]
– kampak se vytratil ten optimismus tak typický prot tohle duo…tehle track je takový trochu nevýrazný melodicky, spíš smutnější nádech, ale možná to bude chtít víc poslechů 7/1014. Bobina & Betsie Larkin – You Belong To Me (Jorn van Deynhoven Remix) [Maelstrom]
-zatím u mně vedl Cramp remix, ale tohle je asi ještě lepší 7+/1015. John O’Callaghan – Smokescreen [Armada] – taken from JoC’s upcoming album „Unfold“
– solidní trancovka 7+/1016. Taylor & Close – Come With Us
– flashinet 4/1017. Ummet Ozcan – Transcend [Reset]
– zatím nejtrencovější Ummet, trochu náznak greece 2000 v breakdownu 8/1018. SlaviX – Moonlight Shadow (SylverMay Remix)
– Sylvermay má sice dost originální sound, ale dost se opakuje jsem si všiml..jeho remixy jsou tak trochu na jedno brdo 7/1019. Leon Bolier – Capetown [Streamlined]
– pekelný jezdec přijel do Kapského Města 8/1020. John O’Callaghan – Raw Deal [Armada] – taken from JoC’s upcoming album „Unfold“
– suprovej breakdown, to co přijde pak je vyloženě hnůj 🙂 5/1021. John O’Callaghan & Giuseppe Ottaviani – Ride The Wave [Armada] [Tune Of The Week] – taken from JoC’s upcoming album „Unfold“
– no jo Pepa se mi ještě nepřejedl 8+/1022. John O’Callaghan – Centurion [Armada] – taken from JoC’s upcoming album „Unfold“
– 3rd Earth ripoff, jinak by to bylo zajímavý mno 6/1023. Galen Behr vs. Hydroid – Carabella (Orjan Nilsen vs. Galen Behr Remix) [Yakuza] [ASOT Radio Classic]
– 10/1025. 3. 2011 v 16:31 #193756Newman
ČlenJo, ten nový Deadmau5 je parádní, dokonce to už je týden venku sm5 I ten Ronski je skvělý, opravdu to je výborná epizoda, nelituju těch dvou hodin sm4
25. 3. 2011 v 16:17 #193750Anonymní uživatel
NeaktivníAtos 501.
01. Deadmau5 – HR 8938 Cephei [mau5trap] – myšák mě v poslední době teda nijak extra nezaujal, ale teď přichází doslova z prog tranceovou journey…na tehle track prostě nejde říct nic špatného, 11ti minutový průlet deep trance galaxií 🙂 9/10
02. Sander van Doorn – Koko [Doorn] – sander na to jde zase trochu jinak, tohle je čistě klubová věc s jednoduchou ale extra návykvou melodií, já oceňuji, že je to alespoň celkem trancové 8/10
03. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun & Moon (Marcus Schossow Remix) [Anjunabeats] [Future Favorite] – pro mě trochu překvapivý vítěz, čekal jsem spíš Spirits Pulse…podle mě ne moc zajímavý remix, je to podobný jako originál 6+/10
04. Tritonal feat. Meredith Call – Broken Down (Will Holland Remix) [Air Up There] – lepší je originál, hraný v tatw, melodicky je zajímavější, ale i toto je celkem klasa 8-/10
05. Talla 2XLC – Seven (Alexander Popov Remix) [Tetsuo] – tak trochu výplň, i když solidní výplň 7/10
06. Adam Kancerski – Bubblegum (Kiholm Progg Mix) [Infrasonic] – no originál je teda zajímavější, tohle je celkem slušně zazděné po breaku 7/10
07. Armin van Buuren – Orbion (Max Graham & Protoculture Remix) [Armada] 7/10
08. Markus Schulz feat. Sir Adrian – Away (Cosmic Gate Remix) [Coldharbour] a to je jako celý? jsem čekal nějaký climax nebo něco…celkem nezáživné teda…6-/10
09. Orjan Nilsen – Mjuzik [Armind] chytlavá trance melodie s gulema 8+/10
10. Marcel Woods – BPM (Kristof Van Den Berghe Remix) [High Contrast] hlavní pasáž příliš monotoní, pro kluby možná solidní věc 6/10
11. Sonic Element – Change [Enhanced Progressive] – no čekal ose skoro dva roky na rls tohodle tracku…škoda té empty pasáže mno…jinak moc pěkný 7+/10
12. Max Graham feat. Neev Kennedy – So Caught Up [Re*Brand] 7+/10
13. Leon Bolier – Capetown [Streamlined] [Tune Of The Week] big room anthem 8+/10
14. Airbase feat. Empyreal Sun – 40 Miles [Intuition] přiznám se že na první poslech tenhle track nepatřil mezi moje top tracky z jeho alba, po více posleších ale patří do mé top 3 z alba 8+/10
15. Andy Moor vs. M.I.K.E. – Spirits Pulse [AVA] ty breakdwony jsou dolova andělské…i následná melodie, kterou má na svědomí tipuji Mike…taky nádhera, o cool spodek a basu se zase postaral Moor 9/10
16. Ronski Speed pres. Sun Decade feat. Emma Lock – U Got Me [Euphonic] Ronski nabral druhý dech a spanile jede trancovým polem, další megapecka po jeho předchozím singlu a remixu pro Jes…9+/10
17. Cressida pres. Callisto – Origami (Sequentia Remix) [Tool] typický enhanced sound, dreamy trance s mírně přisřklíplou basovkou 7+/10
18. SlaviX – Moonlight Shadow (Adam Navel Remix) [Crystal Source] moc pěkný uplift, který mi trochu připomíná Soundliftův Long way back 8+/10
19. Matt Bukovski – Delight (Arctic Moon Remix) [Harmonic Breeze] já tušil nějakou prasárnu při tý gradaci, škoda ta euforická masáž v breakdwonu by si nezasloužila bulldozera 7+/10
20. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight [Future Sound Of Egypt] 8+/10
21. Bryan Kearney & Snatam Kaur – Ong Namo (Neptune Project Remix) [Future Sound Of Egypt] pěkná euforická vokálovka 8/10
22. Angel Ace – 3AM (Vol Deeman Remix) Deeman má celkem podobný styl jako Temple One apod, takže parádní dreamy uplift, suprová (trochu anjuňácká) melodie 9/10
23. Rank 1 – Opus 17 [High Contrast] [ASOT Radio Classic] hmm možná klasika, ale mě tohle nikdy nijak extra nebralo, navíc je to napodobenian Orange Theme, Rankáči udělali i mnohem lepší věci 7/10skvělý asot dnes, hodně devítek 😉
11. 3. 2011 v 2:11 #192919Anonymní uživatel
NeaktivníAsrot 499.
01. Ron Hagen & Al Exander – Now Is The Time (Armin van Buuren’s Intro Edit) [Armind]
– připadá mi že v poslední době nějak všichni lezou Arminovi do řiti, adagiovka, arminovka..akže je jasný, že tohle se Arminovi bude líbit, mně až tolik ne 6/1002. Mike Shiver vs. Matias Lehtola – Slacker [Armada]
– vcelku pěkný summer prog, na erekci to ale není 7/1003. The Blizzard & Omnia – My Inner Island [A State Of Trance]
– v podstatě podobný track jako předchozí, ani tady se erekční stav nedostavuje 6+/1004. Max Graham feat. Neev Kennedy – So Caught Up [Re*Brand]
– solidní, pěkná vokálovka, ale opět nic se mi z toho nepostavilo 7/1005. Dreas vs. Alex Robert – Mormugao (Alex Robert 2011 Mix)
– kytárka, balearic, magic island sound, shahovka, pěkné 7/1006. Mark Otten – Libertine [Armind]
– o Ottenovi jsou dlouho neslyšel, překvapuje s hodně melodickým trackem…přeci jen předchozí produkce byly celkem deep, dobré 7+/1007. Triple A – Winter Stayed (Armin van Buuren’s On The Beach Mix) [Armind] [Future Favorite]
– fandil jsem sice gaybandu Alpha+Kandi, ale i s tímhle vítězem jsem taky spokojenej 9/1008. Bobina – Lamento Sentimental
– podobné jako pětka, takže opět balearic feel, slušné 7/1009. Gareth Emery – El Segundo (Arty Remix) [Garuda]
– luxusní breakdown, zbytek už je tak nějak Artyho standart, podobný sound jsem slyšel v jeho remixu pro Sneijdera 7+/1010. Arty & Mat Zo – Rebound [Anjunabeats]
– od takového spojení bych čekal ještě trochu víc, nechybí tu samozřejmě vrz, jinak ale melodie je ale docela dost chytlavá 8/1011. Ashley Wallbridge – Moonlight Sonata [AVA]
– progresivní prog 🙂 nesmí chybět vrzací pasáž, je to přeci Ašlík 6+/1012. Shogun – Skyfire
– vrčící nasran-synťák…mě to moc nesedí prostě no, ale objektivně vzato to asi je potencionální klubová nálož takže 6/1013. Nitrous Oxide feat. Aneym – Follow You (Maor Levi Remix) [Anjunabeats]
– mám raději tradičnějčí Nitrous sound, i když tohle není špatné v originální verze, Maor ubral na melodičnosti a já mu za to ubírám jeden bod 7/1014. Juventa – Dionysia [Always Alive]
– konečně změna, konečně uplift, výborná věc s píštivější melodií 8/1015. Armin van Buuren feat. Winter Kills – Take A Moment (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Armind]
– moje nejoblíbenější vokálovka z Arminova alba ve velice solidním upliftím kabátku 8+/1016. Orjan Nilsen – Between The Rays [Armind] [Tune Of The Week]
– našláplá tranceovka se superchytlavou melodií, well done Orjan 9/1017. Vitodito – Napoli (Suncatcher Remix) [Harmonic Breeze]
– san kačer snad nikdy nezklame, opět moc pěkný optimistický vyliftěnec 8/1018. Lost World – Stargazer [Subculture]
– tradiční ottaviani / joc sound a k tomu melodie jak z tuzexu 🙂 krásné 9/1019. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight [Future Sound Of Egypt]
– Alíci se snad dostávají zase do formy, vokály ok, melodie tak trochu tradiční Alíkovská, takže bezva 8/1020. Cagan Nazlioglu feat. Hysteria! – All Around You (Nurettin Colak Remix) [Music En Route]
– taky pěkný, i když melodicky trochu mdlý 7/1021. Selu Vibra – Divine [Somatic Sense] [ASOT Radio Classic]
– oblíbená slaďárna 9+/1022. Gaia – Status Excessu D (ASOT 500 Theme) [Armind]
– status v pexesu 8/104. 3. 2011 v 1:18 #192489Anonymní uživatel
NeaktivníEjsot 498.
01. Triple A – Winter Stayed (Armin van Buuren’s On The Beach Intro Mix) [Armind]
– fakt moc dobrá volba jako otevíračka nejen tohodle Asotu, ale i Asot kompilace, skvostné vokály od Any Criado…hlavně ta pasáž v breakdownu je na goosebumps, následný climax sice mohl být řekněme ještě o něco promakanější, ale i tak moc příjemný track a jasný vítěz ff 9/1002. Cerf, Mitiska & Jaren – Another World (Shogun Remix) [Future Favorite] [S107]
– lepší než orig, ale ještě lepší než tohle je Šeprdův remix 8/1003. Artento Divini feat. Cornelis van Dijk – My Sanctuary (Shy Brothers Remix) [High Contrast]
– spíše klubovější věc, vcelku jednoduchá melodie, ok track 6+/1004. W&W – AK47 [Captivating Sounds]
– acid pičo 7+/1005. Ferry Corsten – Punk (Arty Rock-n-Rolla Remix) [Premier]
– já tenhle track tak nějak už od dětství nemusím 😀 Arty to mohl zachránit, ale vzhledem k tomu že změna není totální, tak mě to furt moc nebere, něco málo ale vylepšil 5+/1006. M6 – Fair & Square [Captivating Sounds]
– ježiš zase ten synth alá Miller nebo Wéčkaři, a vůbec tohle je vykradená Arena, do breakdwonu super, pak už je to volume down 5+/1007. Eco – The Light In Your Eyes Went Out (Lemon & Einar K Remix) [A State Of Trance]
– moji oblíbenci to tentokrát trochu odflákli, moc toho nezměnili, jen ten track tak nějak zvukově zevšednili 6+/1008. Gareth Emery feat. Roxanne Emery – Too Dark Tonight (John O’Callaghan Remix) [Garuda]
– ok, ale něco tomu chybí, trochu bez šťávy 6+/1009. Rapha – Andromeda [Enhanced Progressive]
– taková ta klasická symfo adagio arminovka, v club podání 6/1010. Svyatoslav Maltsev – Wait Until The End (Paul Vinitsky Remix) [Vendace]
– odrhovačka od kolotočů z minula 5-/1011. Temple One – Zebra (Nuera Remix) [Enhanced]
– áh tohle je bašta 9/1012. Rory Gallagher & Mike Lane – Eclipse
– krom cen za pohonné hmoty se nám taky trochu zvedlo bpm…svižnější melodická věc, pěkná poslechovka 8/1013. M.I.K.E. & Ben Nicky – Spring Break [Club Elite]
– ááj ta melodie v breakdownech je božská, jakoby vypadla z Kandiho ,Dana Stonea nebo tak něco…jenže je to ohraničeno techy tetrisonoidním soundem, což je škoda…Dan Stone nástup na sál a zahájit operaci remix! 7+/1014. Alex Fisher – Skorp [High Contrast]
– další WW plagiát, nudááá 4/1015. Daniel Kandi & Phillip Alpha – If It Ain’t Broke [Enhanced] [Tune Of The Week]
– a takhle vypadá uplifting trance, když to někdo umí, když je v tom prostě někdo číslo jedna, ostatní čumte, slyšte…takhle se to dělá 10/1016. Meridian – Shifters (Stonevalley Remix) [Infrasonic]
– tohle je zase takovej ten zasněnější, řekněmě moody trance, taky moc pěkné, ale po předchozím emočním ozáření je to přeci jen o stupínek slabší 8/1017. Arctic Moon – Adelaide [Future Sound Of Egypt]
– podle očekávání je originální verze tohodle tracku takovej ten klasickej euforickej uplift se špetkou Alíků…8+/1018. Monada – Sunny Day
– velká neznámá a zároveň vcelku velká trance pecička 8+/1019. Activa – Telic (Part One) [Discover]
– vcelku klasická Activovina 7/1020. Klauss Goulart – Turbulence [Coldharbour]
– ale no tak turbulencí už jsme si užili v asotu dost 6+/1021. Ernesto vs. Bastian – Dark Side Of The Moon [High Contrast] [ASOT Radio Classic]
– sice dobré, ale já určitě radši Viframa remix 8/1022. Right Said Fred – I`m Too Sexy [Dureco] [ASOT Radio Classic 2]
– nezapomenutelné spojení této bratrské dvojice a jejich opomíjená trance klasika 8/1025. 2. 2011 v 15:25 #192151Anonymní uživatel
NeaktivníAtos 497.
01. Cirez D & Acki Kokotos – Tomorrow [Mouseville]
– toho Kokota neznám, ale Prydz opět nezklamal, solidní temnější věc s jakoby arabským nebo egyptským motivem 7/1002. Rex Mundi – Valley Of Dreams [Coldharbour]
– ne až taková pecka jako předchozí Mundi věci, ale pořád výborná proggy věc 8/1003. Svyatoslav Maltsev – Wait Until The End (Paul Vinitsky Remix) [Vendace] [Tune Of The Week]
– hodně zvláštně zvolené totw, spíše dou house, melodie je kolotočárna, flašinet, lehce symfo melodie, sečteno podtrženo trochu divné (i když jiné prostě no) 5/1004. Sou Kanai – Awakening (Sunn Jellie Remix) [Vendace]
– track na pohodu prostě 🙂 7/1005. Temple One – Zebra (Nuera Remix) [Enhanced]
– zpočátku to vypadá na dost deep mystickou dreamy jízdu, ale po breaku se to přeci jen slušně nakopne, hodně hodně dobré, jsem zvědavej jak zní originál, ale tohle je parádní 9+/1006. Cressida feat. Roxanne Barton – Heart On My Sleeve (Kyau & Albert Remix) [Euphonic]
– sice celkem dobré, ale nijak překvapující, celkem standartní KV práce 7-/1007. Signum – Shamisan (Shogun Remix) [Soundpiercing]
– šoguna bez vokálů snad ani neznám a jak vidět tak i bez nich mu to svědčí, tohle má koule 8+/1008. Robert Gitleman – Baja Tribe [High Contrast]
– trošku deepovitější ale celkem fajn věc 7-/1009. Gareth Emery – Citadel (Super8 & Tab Remix) [Garuda]
– čekal jsem víc změn, ale je to jen takové to převedení do jejich soundu, melodie stejná 8/1010. Cerf, Mitiska & Jaren – Another World (Shogun Remix) [S107]
– klasicka šogun, sice ničím šokující remix, ale pro mě asi lepší než trochu mdlý originál 7/1011. Gaia – Status Excessu D [Armind] [ASOT#500 Official Anthem] [Future Favorite]
– 7+/1012. Alex Pich & Shinobi – Barcelona (Matthew Nagle Remix) [Full Tilt]
– vrzačka jak z tuzexu 6+/1013. Rapha – Far Away (Dan Stone Remix) [Tool]
– Stone je větší štramák než Flinstone, opět skvělá práce 8+/1014. Arctic Moon – Adelaide (Ben Nicky Remix) [Future Sound Of Egypt]
– zajímal by mě spíš origoš, v breakdownu jsme se dozvěděli jak by zhruba mohl znít, v empty zbytku jsme se nic nedozvěděli 6+/1015. Eco – The Light In Your Eyes Went Out [A State Of Trance]
– tohle mi přijde teda slabší než předchozí jeho věci, Eco nějak ztrácí dech, album přichází až moc pozdě, mělo přijít před rokem, kdy byl v top formě 7-/1016. Daniel Summers – Sun vs. Rain (Right Face Remix) Unearthed]
– tak tohle je zase přímý zásah do mého vkusu, vyliftěnej dreamy trance s excelentní melodií, pravýho ksichta začínám mít hodně rád 9/1017. Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Suncatcher Remix) [Enhanced]
– vokály pryč ffs 7+/1018. Joren Hëelsing – The Cover Of The Night
– tenhle producent je úplný začátečník, produkuje jen pár měsíců a hned šup do Asotu..je to dobrej energy trance, ne ale nijak bombasickej 7-/1019. Will Atkinson – Heartfelt [Borderline]
– stále nejsem fanda techy pasáží po breaku 5+/1020. Cressida & Reminder – Pillowfight (Dave Schiemann Remix) [Afterglow]
– šamana taky moc nemusím, osobně mu říkám shitman 🙂 je to celkem crazy techárna, v klubu bude fungovat 6/1021. Sied van Riel feat. Nicole McKenna – Stealing Time (Aly & Fila Remix) [Liquid]
– no a i alíci se přidávají do klubu techařů, mohli si to hoši odpustit 6/1022. Paul van Dyk Feat. Saint Etienne – Tell Me Why (The Riddle) (John Askew Remix) [ASOT Radio Classic]
– orig pls 6/1022. 2. 2011 v 15:43 #191958mountainer
Člen[quote Freezer]
18. Chris & Matt Kidd - Serene [Discover Dark]
- wow ta melodie v breaku je out of this world! škoda toho následného techu, snad bude i nějaká melodičtější verze? 8/10
[/quote]jo to je jak z nějakejch Návštěvníků, moc fajn sm3 škoda toho zbytku, nenašel jsi nějakej lepší mix Frízre?
18. 2. 2011 v 8:47 #191758Echelon008
ČlenPravda je že Sebastian byl se svou 450 trochu jinde, ale po té co sem slyšel novou Gaia, nemůžu se Den Bosch dočkat ještě víc….
18. 2. 2011 v 0:47 #191751Anonymní uživatel
NeaktivníUšot. 496.
01. W&W – AK47 [Captivating] [Future Favorite]
– what the… 🙂 6/1002. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun & Moon (Club Mix) [Anjunabeats]
– melodie nuda, chce to remix, zavolejte Artyho! 6+/1003. Faruk Sabanci – Jessica’s Santuary [Aropa]
– fajn melodickej prog 7/1004. Tritonal feat. Cristina Soto – Lifted (Mat Zo Remix) [Air Up There]
– nakonec se mi trošku víc líbí origoš, i když jen o pidikousek 8/1005. The Madison – Liquid Sky
– spíš jen taková výplň, i když furt ucházející prog 6+/1006. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Bring Back The Sun (Max Graham vs. Protoculture Remix) [Subculture]
– je to sice trochu odsýrované v tomhle podání, ale nějak to není úplně vončo, orig pro mně lepší 7/1007. Tenishia – The One We Left Behind [A State Of Trance]
– produkčně opět slušně zvládnuté, melodicky ale zas a znovu nudné 6/1008. Gareth Emery feat. Roxanne Emery – Too Dark Tonight (John O’Callaghan Remix) [Garuda]
– myšina je ještě furt v kurzu? mno asi ještě jo…od joc ale čekám jinej styl, i když to zmáknul obstojně 7/1009. Craving – Our Tribe [First State Deep]
– jak už jsem si u Craving zvykl…celkem kvalitní prog 7+/1010. Costa & EDU – Cold State [Infrasonic]
– hmm ta melodie mně upoutala do křesla 🙂 8+/1011. Agulo feat. David Berkerly – Fire Sign (Suncatcher Remix) [Enhanced] [Tune Of The Week]
– co to má být michael bolton meets trance? no ty vokály teda děs, jinak je to ale žůžo happy uplift 7/1012. Gaia – Status Excessu D [Armind] [ASOT#500 Official Anthem]
– až tak mega anthemické mi to zase nepřijde, v melodii jde opět cítit takové to symfo adagio…ale aspoň jsou tam ty pravé trance synths 7+/1013. Ronski Speed vs. Filo & Peri – Propane [Vandit]
– ronski je ve formě, jeho remixy pro Jes a pro Koglina jsou slušný žrádýlko, tohle je torchu slabší, melodicky trochu suché, ale i tak pořád silnej nadprůměr 7+/1014. Airbase – We Might Fall (Pulser Remix) [Intuition]
– nevim proč se hraje všude Pulser remix, orig mi přijde o něco lepší 8/1015. Adam Nickey pres. Blue8 – Livia [Enhanced]
– a máme tu nový Nickeyho projekt Blejt, naštěstí to není na blití, dobrej poklidnější uplift 7+/1016. Hodel & Anguilla Project – Emerald [Infrasonic]
– opět Armin vybral horší verzi, Estiva remix je přece ten kuledrtící 😉 7+/1017. Alejandro Yanni – Compressed Progress (Tomas Heredia Remix) [Istmo]
– tak tyhle hochy neznám a pěkně jim vržou boty! 5/1018. Sequentia – Gone Missing (Nitrous Oxide Remix)
– dal by si někdo slidera? no jistě sem s ním i se salátkem, vrzavou basou a pořádným hard dickem…teda kickem 8+/1019. Bjorn Akesson – Painting Pyramids [Future Sound Of Egypt]
– 9/1020. Binary Finary & Trent McDermott – Freedom Seekers (Arctic Moon Remix) [Insight]
– podle očekávání, opět solidní energylifter od AM 8/1021. Super8 – Alba [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic]
– ááh my chceme víc super8, kde je tomuhle projektu konec? 10/1017. 2. 2011 v 15:58 #191716Anonymní uživatel
NeaktivníReminder byl nakonec hranej v originálu, takže česká účast nakonec nebyla, ale stejně ten remix není špatnej, spíše proggy, ale pěknej, orig teda těch 8+, cz remix za 7+
17. 2. 2011 v 4:28 #191679Anonymní uživatel
Neaktivníje to tak,.. to se vám nikdy nestane, že se vám něco po určitě době zalíbí o něco víc?
17. 2. 2011 v 4:16 #191678Sandeagle
Člen[quote majklhauske]ehm nic mi do toho není ale proč má to turbulence jednou 5 a podruhé 7 - ?? to jako za par týdnů ti to zní jinak ? :)[/quote]
[img]http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/47/447.gif[/img] Na tom něco bude, asi se mu líbí víc a víc… lepší než kdyby to bylo obráceně
17. 2. 2011 v 1:53 #191676majklhauske
Členehm nic mi do toho není ale proč má to turbulence jednou 5 a podruhé 7 – ?? to jako za par týdnů ti to zní jinak ? 🙂
11. 2. 2011 v 2:03 #191400Anonymní uživatel
NeaktivníA Socks 495.
01. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Myon & Shane54 Remix) [Armind]
– zdaleka ne tak rozjuchaný a komerčně zaměřený remix jako ten od Avici, tohle zní řekněme dospěleji…7/1002. W&W – AK47 [Captivating]
– techy acidová nálož, čistá klubovka 6/1003. Tenishia – The Ones We Left Behind [A State Of Trance]
– ne až tak nudné jako obvykle, ale stejně mi to nepřijde nijak zvlášť oslnivé..navíc ta techy pasáž uprostřed… 6+/1004. Sons Of Methuselah – Convolutions [Songbird]
– ten motiv ještě před hlavní částí mi připomíná něco od Arneje…jinak docela fajn proggy myšina 7+/1005. Conjure One feat. Jaren vs. Kyau & Albert – Like Barbizon Ice (Cressida Mashup)
– 7/1006. Tritonal feat. Cristina Soto – Lifted (Mat Zo Remix) [Air Up There]
– skvělá vokálovka, byla tam ale nutná ta krátká vrz pasáž? 8/1007. Marcel Woods – Champagne Dreams (W&W Remix) [High Contrast]
– 6+/1008. Stoneface & Terminal – Here To Stay [Euphonic]
– podobný jako Dont Give A Fuck, tady bych ty vokály ale určo vynechal, jinak celkem cool track 7+/1009. Reminder – On the Beach (Shato & Paul Rockseek remix) [Tool Trance]
– další český zářez v Asotu a zcela oprávněně, je to výborný track s melodií podobnou jako v The Prestige, jen škoda mírně připrděné basovky, která track trochu brzdí…a mi se tu Paulovi posmívali v threadu s Vltavou a hle kam to společně s Shato dotáhl…8+/1010. Bobina & Betsie Larkin – You Belong To Me [Maelstrom] [Future Favorite]
– sice asi chápu proč to vyhrálo, ale mě tahle vokálovka stejně nepřijde až tak vyjímečná, pouze dobrá 7/1011. Mark Eteson – Blackboard (Jon O’Bir Remix) [Garuda] [Tune Of The Week]
– sice fajn věc, zřejmě koprodukovaná opět Activou…ale na TOTW podle mně byli jiní kandidáti 7+/1012. Ummet Ozcan – Indigo [Reset]
– začalo to zajímavě a nakonec z toho zase vylezl vrčák alá Wéčkaři 🙂 6/1013. Chris Turner – Phat Giraffe (Dark Moon Remix) [Breathe]
– docela podobné jako 11…jinak to asi nebude ten Dark Moon stojící např za Dark Horizons nebo Hear You Callin?? 7+/1014. Dakota – Sinners [Coldharbour Red]
– 6+/1015. Plastic Boy – The Color Of Passion (Red EP) [Captivating]
– podobný začátek jako chocolate infusion, v půlce se to ale převrhne na solidní energy uplift, paráda 9-/1016. Cerf, Mitiska & Jaren – Another World [Armada]
– vokály se mi moc nelíbí, melodicky to ale ujde, má to docela i šťávu 7/1017. Morning Parade – A&E (Dash Berlin Remix) [Parlophone]
– vokály pryč a bude to parádní remix, jedna z vůbec nejlepších věcí od DB 8/1018. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Bring Back The Sun [Subculture]
– fajn vokálovka, trochu sýrovitějšího ražení, ale chytlavé to je, FF? můžete se vsadit 😉 8/1019. Gareth Emery – All Is Now (Jorn van Deynhoven Remix) [Garuda]
– solidní dreamy upliftí přepracování, i když já asi zůstanu u trochu ráznějšího origoše 7+/1020. Hiroyuki ODA – Ignite [Otographic]
– energetický uplift na závěr, melodicky popravdě trochu chaos, ale ok..alespoň je to zase trochu něco jiného 7/1021. Mark Otten – Mushroom Therpy (Armin van Buuren Remix) [Armind] [ASOT Radio Classic]
– no tak na tenhle track jsem úplně zapomněl, je dobře že zazněl v Asotu, bay třeba nový fanoušci Armina věděli, že dělal takhle parádní věci 9/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.