Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
4. 2. 2011 v 14:32 #190979
Joe
ÚčastníkŽe bych se po tom znechucení koncem loňského roku opět vrhnul na poslech? sm4
4. 2. 2011 v 12:01 #190974nexxie
Člen[quote Freezer]
18. Chris & Matt Kidd - Serene [Discover Dark]
- wow ta melodie v breaku je out of this world! škoda toho následného techu, snad bude i nějaká melodičtější verze? 8/1019. Klauss Goulart - Turbulence [Coldharbour]
- hehe to je ale prasárna, myšleno ale spíš pozitivně 🙂 7-/10
[/quote]tahle kombinace bude v klubu při 140ti smrtelnáá!
4. 2. 2011 v 1:56 #190963Anonymní uživatel
NeaktivníRachot 494.
01. Luigi Lusini & Thomas Schwartz – Kiunguja [The Clubbers]
– žůžo melodická summer věc 8/1002. Wippenberg – Phoenix [Get Whipped]
– hlavní motiv je celkem chytlavej, asi to bude nebo už je klubovej hit, na mě je to moc housy, ale jinak fajn 7/1003. Wojciech Tuszyński – Stab [Club Traxx]
– tak trochu Bolierovka, možná Arnejovina, ne až tak promakaná, ale celkem zajímavá temnější věc 6+/1004. Manuel Le Saux & Fluctor – Fun-Q-Low (Beat Service Remix) [Neuroscience]
– BS styl se mi zamlouvá, prostě takovej žánrovej crossover, prostě proglifting 😉 ve stylu jejich remixu k Have It All…výborný 8+/1005. Arnej – Free Of You (Arnej Instrumental) [Arnej Music]
– jeden z nejočekávanějších tracků roku, známější je nářezovější 8 Wonders remix, kterej zazněl už na asotu 450…tohle je melodičtější, nechybí samozřejmě Arnejův promakanaj zvuk, co se týče zvukové stránky, tak je Arnej prostě numero uno 9+/1006. Jochen Miller – U & Eye [High Contrast]
– 7+/1007. Slusnik Luna – Sun 2011 (4 Strings Remix) [Anjunabeats]
– tahle klasika je zajímavá jednou věcí, v původní verzi do sebe totálně nezapadá melodie s podkladem (zní to jak hodně špatnej mashup) a i přesto je klasika jak prase, která se i mně líbila, v tomhle remixu už vše dokonce i sedí a proto si troufám říci, že možná i originál převyšuje 9/1008. Marcel Woods – Champagne Dreams (W&W Remix) [High Contrast]
– já furt co mi to připomíná a už vím…v Russo – Analog Boy Digital Girl je skoro stejná melodie, navíc je ten Russo o něco lepší 🙂 6+/1009. John O’Callaghan vs. Timmy & Tommy – Talk To Me (Orjan Nilsen Remix) [Subculture] [Future Favorite]
– asi zasloužený vítěz, i když jsem fandil Soundliftu 9/1010. Claessen & Martens – The Man Who Knew Too Much [Anjunabeats]
– jakobych zase slyšel boliera 🙂 vcelku dobrý 7/1011. Dakota – Sinners [Coldharbour]
– dark nátěr alá Purple Haze 6+/1012. Bobina feat. Betsie Larkin – You Belong To Me [New State]
– pro mě docela utahaná vokálovka..chybí tomu trochu náboj, přesto asi potencionální hitovka 7-/1013. Radion 6 – Stuck In Rio [Oxygen]
– skvělá anthem melodie, tohle by mohla být drtička klubů 8/1014. Neo Kekkonen – Timepiece [Camouflage]
– o něco víc se mi líbí Fastlane ze stejného EP, ale i tak vynikající uplift 8+/1015. Aly & Fila feat. Tiff Lacey – Paradise [Future Sound Of Egypt]
– povedená uplift předělávka ambientního dílka…takovýhle Alíky beru 🙂 8/1016. Adam Szabo – Radiance [Enhanced]
– a takhle to liftěj u Enhanced, mám ten label prostě rád 8+/1017. Bjorn Akesson – Painting Pyramids [Future Sound Of Egypt] [Tune Of The Week]
– tohle je doslova ples oživlých mumií 9/1018. John Gibbons vs. Setrise – The Lead We Lost (Vast Vision Remix) [Club Educate]
– zpět k trochu běžnějšímu ale opět kvalitnímu upliftu 8-/1018. Chris & Matt Kidd – Serene [Discover Dark]
– wow ta melodie v breaku je out of this world! škoda toho následného techu, snad bude i nějaká melodičtější verze? 8/1019. Klauss Goulart – Turbulence [Coldharbour]
– hehe to je ale prasárna, myšleno ale spíš pozitivně 🙂 7-/1020. The Roc Project feat. Tina Arena – Never (Filterheadz Luv Tina Remix) [Tanga] [ASOT Radio Classic]
– ale jo no…8/1028. 1. 2011 v 14:03 #190624PetervanWave
Členza ten Fire & Ice ma Armin 100%!!!….srdcova zalezitost……sm5
28. 1. 2011 v 8:30 #190611dukelak
Členz Evol Waves je už ofiko Evol Wavez? 😀 už na posledním releasu má nickname takhle zdrsnělej, takže to asi nebude překlep 🙂
…jinak včera jsem po dlouhý době taky poslouchal a top 3 tracky bych viděl následovně:1) no. 08
2) no. 19
3) no. 1328. 1. 2011 v 1:18 #190602Anonymní uživatel
NeaktivníAušus 493.
01. Rinat Shabanov – Tindra [Unearthed Subliminal]
– trochu nenápadný prog, který ale po breaku docela nabere grády 7/1002. Winter Kills – Hot As Hades (John O’Callaghan Deep Dream Remix) [Different Pieces]
– výborná vokálovka z minula 8+/1003. Scenix – Surreality (Fall Mix) [Intuition Deep]
– hmm ta melodie je výborná, možná by tomu slušelo i trochu energetičtější pojetí, úplně si to dokážu představit v dan stone mixu, ten vocal sample je mimochodem i v Static Blue & Oliver P – Crimson Skies 8+/1004. Robbie Rivera – Departures (Cosmic Gate Dub) [Juicy]
– výborný 8+/1005. Mat Zo – Synapse Dynamics (Arty Remix) [Anjunabeats] [Future Favorite #1]
– taky skvělý 8+/1006. Hesham Ghoneim – Nightside [Terminal]
– tak trochu podobně jako greece 2000, jednouduchá melodie, neustále se opakující, tohle ale není až tak návykové 6+/1007. Jochen Miller – U & Eye [High Contrast]
– Millouš občas překvapí s trochu jinou produkcí a většinou to vítám, protože tu jeho běžnou až tak nemusím, tohle není špatný vytůtávací track 🙂 7+/1008. Rex Mundi – Sandstone [Coldharbour]
– přesně tak jak jsem říkal minule já… a říká to teď i Armin, tohle prostě připomíná ten starej dobrej prog, ještě před příchodem vrzu…airwave, oliver lieb, sasha…got it?? 9/1009. Norin & Rad vs. Recurve – The Gift [Air Up There]
– no a tady máme ten současný vrz…hodně drsnej teda…já raději ten prog track předtím…i když uznávám, že tohle je promáklá vrzka 7/1010. Andrew Rayel – Aether [Timeline]
– zdařilá kopie full focusu 7/1011. Pete Drury – One Way Ticket (Matthew Nagle Remix) [Harmonic Breeze]
– Nagle se nějak začíná zjevovat, je ho všude plno a vždycky je to velice solidní klubovka…nebo tech-trance 7/1012. Evol Wavez – Everything In It’s Right Place [Doorn]
– vcelku klasická myšina štrejchnutá purple haze soundem 6+/1013. Sied van Riel – MME (MarLo Remix) [Liquid]
– typická Arminovka..co jen mi to připomíná…něco z Mirage 6+/1014. EDU & Cramp – Silver Sand (Daniel Kandi Remix) [Anjunabeats]
– originál i tenhle remix jsou výborný optimistický trancovky, pěkný 8/1015. John O’Callaghan vs. Timmy & Tommy – Talk To Me (Orjan Nilsen Remix) [Subculture] [Tune Of The Week]
– zpočátku to vypadá na nějakou vrz lumpárnu, ale nakonec je to super trancovka, docela nabušená 8/1016. Will Holland feat. Jeza – Start Again (Juventa Remix) [Enhanced]
– jakobych v tom slyšel Kadniho, hodně podobný uplift sound, taková jakoby klasická Anjuna… i když to není Anjuna 🙂 8/1017. Mike Koglin – Sunstar [Anjunabeats]
– nadpozemská melodie v breakdownu, bohužel následuje prázdná pasáž…jinak to mírně připomíná třeba Sushi od 7Skies 7+/1018. Tenishia feat. Aneym – Man In Denial [S107]
– áá tenishia, to rád slyším, je čas na kafe…zív 5/1019. Mistigris – Sunshine (Dub) [Flashover]
– tenhle track mě hodně zaujal na poslední Ferryho kompilačce, svým způsobem docela zvláštní a mírně návykový track, byť mírně cheesy díky těm vokálům 8/1020. SoundLift – Long Way Back [Abora]
– odlééét, teda musím se přiznat…tenhle track mi doslova vyrazil dech při dnešním poklidném poslechu, musel jsem si dát 3x repete 10/1021. Sied van Riel feat. Nicole McKenna – Stealing Time [Liquid] [Future Favorite]
– jako FF mě to sice mírně překvapuje, ale budiž, je to dobrá vokálovka 7+/1022. Justin Dobslaw – Cold Snap (Andrew Rayel Remix) [Unearthed]
– velice zajímavý sound i melodie…je to spíše prog a hodilo by se to spíš do první hodinky 7/1023. Fire & Ice – Para Siempre [Banshee] [ASOT Radio Classic]
– můj nejoblíbenější Fire Ice track 10/1021. 1. 2011 v 16:23 #190296james
Člen[quote Freezer]...pod 6 skoro v asotu nejdu, protože tam jednoduše žádný podprůměrný věci nejsou, když bych uděloval v Asotu pod 6, tak co by potom zasloužilo těch asi 80% amatérských rlsů, který denně vycházejí....[/quote]
492 teda musela být hodně špatná epizoda… 3, 5, 5, 6-, 6 => čtvrtina asotu byla amatéřina?
Ale je fakt, že když jsem se probudil někde kolem 18., 19. tracku, tak jsem si říkal, co to sakra hraje… Musím to poslechnout znovu.
21. 1. 2011 v 0:15 #190270Anonymní uživatel
NeaktivníA Shot 492.
01. Mat Zo – Synapse Dynamics (Arty Remix) [Anjunabeats]
– Arty je nezastavitelný a vypouští další remix překonávající originál 8+/1002. Ad Brown & Kerry Leva – Memorial (You Were Loved) (Maor Levi Remix) [Enhanced Progressive]
– celkem kvalitní, lehce navrzlý prog trance 7+/1003. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix) [Armind] [Future Favorite]
– nepřekvapivý vítěz, pravda je že je to docela chytlavý, byť trochu cheesy 7/1004. Winter Kills – Hot As Hades (John O’Callaghan Deep Dream Remix) [Different Pieces]
– tomu říkám dobrá vokálovka 8/1005. Rex Mundi – Sandstone [Coldharbour] [Tune Of The Week]
– kvalitní prog trance, trochu temnějšího ražení, připomíná mi to trochu starou tvorbu Airwave 8+/1006. Whiteroom feat. Amy Cooper – Someday (Orjan Nilsen Remix) [Armada]
– Orjanovu tvorbu mám rád, ale tohle se teda podle mně až tak nepovedlo, originál is the best 6/1007. EDU feat. Aelyn – Taken Away (ProgressiveR Remix) [Perceptive Deep]
– hmm další sakra dobrá vokálovka, melodie delikatesní 8+/1008. Robert Nickson & Thomas Datt – Godless (Protoculture Remix) [Re*brand]
– orig se mi sice zamlouvá ještě trochu víc, ale i tak opět kvalitní remix od těhle ex-psychoušů 8/1009. Abstract Vision & Elite Electronic – Echoes (Protoculture Remix) [Enhanced]
– Péčkaři podruhý a tentokrát trochu přiostrřují, v podstatě techy – trance s mírnými prvky psy…ta tech pasáž je hodně promakaná…kam se hrabou všechny ty suchý bulldozer napodobeniny 8/1010. Lange & Fabio XB pres. Yves DeLacroix – Electrify (Lange Mix) [Armada]
– ty vokály bych dal do hajzlu a zbyl by sakra dobře nabušenej trance, prostě výborný! 9-/1011. Running Man – Sorrow [Unearthed]
– běžící muž zřejmě definitivně protnul cílovou pásku a doběhl do top uplift town, kde ho očekávají ti největší mistři v oboru 8/1012. Sied van Riel feat. Nicole McKenna – Stealing Time [Liquid]
– to už nám zase někdo krade čas? trochu inovace do těch názvů by to chtělo…jinak konečně zase jednou solidní věc od SvR, i když s vokálama 7+/1013. Juventa – Perfecta (Dan Stone Remix) [Arisa Audio]
– oblíbenec Stone nezklamal, pravdou je že ani nezazářil na své poměry, desítka to nebude, mooc pěkné piánko jinak…8/1014. Cosmic Gate – Human Beings (Daniel Kandi’s Human Society Remix) [Black Hole]
– Kandi trochu energetičtěji než obvykle, ale trochu chaotické bych řekl…7/1015. T4L – Biogenesis [In Trance We Trust]
– titulní song z jejich alba není podle mně zrovna tím nejlepším (tím je imo Mediterraneo), i když tenhle taky patří mezi ty lepší 7-/1016. David Newsum – Narco [Kill The Lights]
– pěkný happy uplift 7+/1017. Cosmic Gate – Melt To The Ocean (John O’Callaghan’s Main Room Remix) [Black Hole]
– tohle je skoro čistej crap, sorry Honzo 3/1018. RAM – RAMazing (Bjorn Akesson Remix) [A State Of Trance]
– náběh jak kráva, breakdown z říše snů…a pak je to dost solidně zazděný, to se tam vůbec nehodí…velká škoda 5/1019. Klauss Goulart – Turbulence [Coldharbour]
– šílená techy jízda, není tak úplně můj šálek 5/1020. Smart Apes & Amex – Silent Wave (Marc Simz Remix) [Eternity]
– to taky, i když ne až tak syrově 6/1021. Laura Jansen – Use Somebody (Armin van Buuren Remix)
– njn vokálové pasáže fajn, zbytek ani ne-e 6-/1022. Sean Tyas – Lift [Discover] [ASOT Radio Classic]
– Lift i Drop jsou super, ale to už je to klasika? no asi jo…9/1018. 1. 2011 v 16:26 #190169Anonymní uživatel
Neaktivní[quote K1aptcha][quote Freezer]První regulerní epizoda tophodle roku nepatřila zrovna mezi ty nejlepěí, proto hodnotím jen číselně a ještě se zpožděním jak prase :)[/quote]
dyť tam nemáš jedinou věc pod 6/10 sm10[/quote]však to už jsem jednou vysvětloval, pod 6 skoro v asotu nejdu, protože tam jednoduše žádný podprůměrný věci nejsou, když bych uděloval v Asotu pod 6, tak co by potom zasloužilo těch asi 80% amatérských rlsů, který denně vycházejí…spíš je tam málo věcí nad 9 😀 proto to nebyla nic moc epizoda 😀
18. 1. 2011 v 14:54 #1901662Sexy
ČlenAdvanced 7/10? R U serious? sm10
18. 1. 2011 v 13:48 #190165Anonymní uživatel
NeaktivníSmradot 491.
1. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix) [Armind]
– sice to je to záživnější než originál, ale přijde mi to malinko cheesy…špatný to ale není 6+/102. Robbie Rivera – Departues (Cosmic Gate remix) [Black Hole]
– jeden z nejlepších kosmíčí remixů z poslední doby, moc dobré 8+/103. Rapha – Dark Temptation [Tool Records]
– trochu jakoby Bolier styl, nic moc melodicky 6+/10
4. Mat Zo – Back In Time [Anjunabeats]
– zajímavý track s takovou docela smutnou melodií 7/10
5. Paul Gibson – Fusion (Rafaël Frost Remix) [Unearthed Recordings]
– slušná věc, celkem to má grády, v klubech bude frčšet 8/106. Spark7 – Lightness (Original Mix) [Ask4Records]
– velká gratulace, tenhle track si to prostě zasloužil, jeden z nej czech made trance tracků vůbec, možná i ten úplně nej…9/107. Kyau & Albert – Barbizon [Euphonic]
– klapča měl pravdu, že z toho jde cítit trcohu rank1 – airwave, překvapivě mi to docela vadí, ani nevim proč, ale jinak je to fajn věc 7+/108. Conjure One feat Jaren – Like Ice (Marcus Schossow Remix) [Nettwerk]
– skavlá vokálovka 8+/109. Tenishia feat Aneym – Man in Denial [S107]
– tenishia a jejich klasicky nezáživná melodie, na jeden posech ok, více už ale ne 6/10
10. Virtual Vault – Offshore (Original Mix) [ITWT]
– celkem nápaditá věc, na VV docela i poklidná 7+/1011. W&W – Impact [Captivating Sounds]
– podle předpokladů docela slušná klubovka, melodie mi přijde teda až moc monotoní a nezajímavá, ale aspon bude fungovat…možná 6+/10
12. FUTURE FAVORITE: Lange feat. Sarah Howells – Fireworks (Club Mix) [Maelstrom]
– 8/10
13. TUNE OF THE WEEK: Andrew Rayel – Aether (Original Mix) [Timeline Music]
– tohle někdo arminovi složil na zakázku ne? jak něco z alba Mirage…6/10
14. Norin & Rad vs. Recurve – The Gift (Tritonal Air Up There Remix) [Air Up There Recordings]
– tritonal = kvalita, kvalitní trance 8+/1015. Robert Nickson & Thomas Datt – Godless (Protoculture Remix) [Rebrand]
– protoculture ve formě, další povedenej remix, i když orig asi o chloupek lepší 8/10
16. DNS Project – Second Chapter (Original Mix) [Coldharbour]
– nelíbí..hnus synths, symfo melodie 4/10
17. Laura Jansen – Use Somebody (Armin van Buuren remix)
– vokáolové pasáže z origu ok, zbytek nuda 5/10
18. Dave202 – Coming Home (Club Mix) [High Contrast]
– 7/10
19. Jordan Suckley – Jet 2 Hell [Goodgreef]
– kandidát na nejchaotičtější track všech dob, co to teda má být…pohodová vanditovka jak se to jeví ze začátku? nebo energetickej Tyas trance z prostřední pasáže, nebo snad další a docela chabá napodobenina Bulldozera? 5/10
20. Hemstock & Jennings – Mirage of Hope (Sied van Riel Dub mix) [Liquid]
– překvapivě docela zkousnutelný remix, i když orig samozřejmě mnohem lepší 7/1021. Running Man pres. Fifth Dimension – Don’t Say Goodbye (Original Mix) [Infrasonic]
– na running mana pozor, toho sleduju už delší dobu jak se mezi těm béčkovějšíma producentama vyjímá, opět velmi pěkný uplift 8/10
22. John O Callaghan and Timmy & Tommy – Talk to Me (Activa pres. Solar Movement remix) [Subculture]
– klasická acitva, v poho tucavější track 7+/1023. ASOT Radio Classic: Marcel Woods – Advanced [High Contrast]
– sice ne zrovna tranceová nálož, ale tyhle hmyna měla aspon narozdíl od těch dnešních chytlavý motiv…7+/1018. 1. 2011 v 13:44 #190164sharx
Člen[quote K1aptcha][quote Freezer]První regulerní epizoda tophodle roku nepatřila zrovna mezi ty nejlepěí, proto hodnotím jen číselně a ještě se zpožděním jak prase :)[/quote]
dyť tam nemáš jedinou věc pod 6/10 sm10[/quote]+1
18. 1. 2011 v 13:33 #190163K1aptcha
Člen[quote Freezer]První regulerní epizoda tophodle roku nepatřila zrovna mezi ty nejlepěí, proto hodnotím jen číselně a ještě se zpožděním jak prase :)[/quote]
dyť tam nemáš jedinou věc pod 6/10 sm1018. 1. 2011 v 13:22 #190162Anonymní uživatel
NeaktivníPrvní regulerní epizoda tophodle roku nepatřila zrovna mezi ty nejlepěí, proto hodnotím jen číselně a ještě se zpožděním jak prase 🙂
Hnusot 490.
01. Lange feat. Sarah Howells – Fireworks (Club Mix) [Lange] 8+/10
02. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue (Signum & Al Exander Remix) [S107] 8/10
03. Miguel Bose – Por Ti (Above & Beyond Remix) [Warner Music] 6+/10
04. Second Sine – Mafia (meHiLove Remix) [Vendace] 6+/10
05. Mike Foyle pres. Statica – Headrush [Coldharbour] [Tune Of The Week] 7/10
06. Chicane – What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework) 8+/10
07. Dinka – Violet [Unreleased Digital] 7/10
08. Will Holland feat. Jeza – Start Again [Enhanced Progressive] [Future Favorite ASOT 487] 7+/10
09. Dash Berlin ft. Emma Hewitt – Disarm Yourself [Future Favorite ASOT 486] 8/10
10. Darren Tate – Field of Dreams (Original Mix) 9/10
11. M6 – Fair & Square (Alexander Popov Remix) [Captivating] 6/10
12. Anthony Waldhorn – Beta (Marc Simz Remix) 7/10
13. Carlos – Guitaro (Original Mix) 8/10
14. Activa pres. Solar Movement – Indigo (Original Mix) 8/10
15. Dave 202 – Coming Home (Club Mix) 7/10
15. Sophie Sugar & Tom Colontonio – Arlanda 7+/10
16. Adam Kancerski feat. Aneym – It Takes Time (Original Mix) 9/10
17. Virtual Vault – Causeway Bay (Original Mix) 6/10
18. Sonic Element – Away Without You (Original Mix) 7/10
19. Abstract Vision & Elite Electronics – Sophia [Nu-Depth] 8/10
20. St John vs. Locust – Mind Circles (Original Mix) [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic] 8+/1030. 12. 2010 v 16:50 #189311Joe
Účastníkhectic: myslíš top1000 za letošek? esli to nebude tím, že oba ty tracky jsou už trochu starší, mashup ostatně taky, ale letos vyšel oficiálně.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.