TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Mělo by se to jmenovat A State of Armin van Buuren. Na tohle se můžu vyprdnout. Tohle rozhodně stahovat nebudu.

Joe
    Účastník

Episode 488

Playlist for A State of Trance episode 488 – Top 20 of 2010.

No. Artists – Track (Points / Votes)
    01. Yuri Kane – Right Back (7446 / 2083)
    02. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Club Mix) (7257 / 2121)
    03. Armin van Buuren – Orbion (4812 / 1494)
    04. Armin van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (4167 / 1306)
    05. Armin van Buuren – Mirage (4052 / 1247)
    06. Susana feat. Omnia & The Blizzard – Closer (4004 / 1069)
    07. Gaia – Aisha (3894 / 1185)
    08. Faithless – Not Going Home (Armin van Buuren Remix) (3573 / 1249)
    09. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not Giving Up On Love (Dash Berlin 4AM Mix) (3535 / 1147)
    10. Gareth Emery feat. Oceanlab – On A Good Day (Metropolis) (3232 / 1012)
    11. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (2531 / 788)
    12. Dash Berlin – Never Cry Again (Jorn van Deynhoven Remix) (2470 / 840)
    13. Andy Moor feat. Carrie Skipper – She Moves (2193 / 709)
    14. Armin van Buuren – Full Focus (1996 / 677)
    15. Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception (1954 / 633)
    16. The Blizzard & Omnia – Metanoia (1801 / 524)
    17. Armin van Buuren – Coming Home (1756 / 562)
    18. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Arctic Moon Remix) (1664 / 564)
    19. DJ’s United – Remember Love (1620 / 523)
    20. Faithless – Tweak Your Nipple (Tiesto Remix) (1591 / 514)

Spíš by se ten pořad měl přejmenovat na A State of Club Music :-/
    2x Faithless v Top20 je opravdu výsměch, to jejich kvákání není žádný trance 🙁

D4ve
    Člen

nexxie: nejsi trancar ? sm15

nexxie
    Člen

nejhorší top20 ever, voteři a posluchači ASOTu by si měli přestat říkat trancaři sm6 fakt pro výsměch

rado
    Člen

Tune of the year of 2010 je Yuri Kane – Right back , cakal som ze vyhra gareth a docela som bol zaskoceny , kolko vlastnych trackov tam mal samotny armin

to Hellman: tak to je přesně ona sm11

Roman
    Člen

[quote Freezer]
    01. Conjure One feat. Jaren - Like Ice (Marcus Schossow Remix) [Nettwerk] [Tune Of The Week]
    - zvukově vymazlená vokálovka, i když trochu fartovina, ale velice vkusná 8/10
    [/quote]

No po dlouhý době zas nějaká vokálovka, kterou nemůžu dostat z hlavy :)) teď sem to jel furt dokola ve vlaku 🙂

K1aptcha
    Člen

[quote hellman][quote Czech smejd]
    16. Harris C & Plant - Flashback (Harris C Remix) [Factual] - já v tom slyšim ještě jinej track, ale nemůžu si vzpomenout na jméno
    [/quote]

josé amnesia - the eternal?[/quote]

a hned s tim šup do Kopírování melodií sm0sm3sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Czech smejd]
    16. Harris C & Plant - Flashback (Harris C Remix) [Factual] - já v tom slyšim ještě jinej track, ale nemůžu si vzpomenout na jméno
    [/quote]

josé amnesia – the eternal?

Marr
    Člen

Yearmix 2010 je venku 🙂

05. Sander van Doorn feat. Carol Lee – Love Is Darkness [Doorn] – to teda fakt nevim, mě to přijde jako strašná diskárna…
    13. A.R.D.I. – Landscape [Harmonic Breeze] – trochu blueman style, škoda že melodie není výraznější
    16. Harris C & Plant – Flashback (Harris C Remix) [Factual] – já v tom slyšim ještě jinej track, ale nemůžu si vzpomenout na jméno
    19. Michael Dow – The Prayer [Slinky Digital] – asi nejlepší z tohodle dílu pro mě

sheppi
    Člen

17. Ferry Corsten pres. Eon – Pocket Damage (Juventa Remix) [Flashover]

A sakra, Ferry prezentuje eon? No potěž, ale zas lepší jak ČEZ sm15

hphondra
    Člen

Druhá hodina jeden nářez za druhým!!!! ani jsem nedýchal!!! sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A shot 486.

01. Conjure One feat. Jaren – Like Ice (Marcus Schossow Remix) [Nettwerk] [Tune Of The Week]
    – zvukově vymazlená vokálovka, i když trochu fartovina, ale velice vkusná 8/10

02. Cosmic Gate – Fire Wire (Wippenberg Remix) [Black Hole]
    – podle očekávání…breakdown super, omáčka okolo je chuťově mírně nevýrazná…oproti reworku od samotných Kosmíčů slabší 6+/10

03. Deadmau5 – Right This Second [mau5trap]
    – připomíná mi to orange theme a to docela silně…jinak oceňuji alspoň odlišnost co se beatu týče 6+/10

04. Shane Halcon – Solid Ground [Intuition Deep]
    – podobná melodie jako u předchozího tracku od Myšáka, tak trochu Inpetto styl, ten moc nemusím…ale jde to v rámci podžánru 6/10

05. Sander van Doorn feat. Carol Lee – Love Is Darkness [Doorn]
    – SVD goes vocal trance! no proč ne, když to kluk jeden udělá takhle dobře…přestože je to vokálovka s hit potenciálem, tak bych to vůbec neoznačoval jako pop-trance, nepůsobí to na mě nijak vlezle nebo snad cheesy 9/10

06. Super8 & Tab feat. Julie Thompson – My Enemy (Rank 1 Remix) [Anjunabeats] [Future Favorite]
    – no asi zasloužený vítěz, tohle se Rankáčům povedlo 9+/10

07. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Disarm Yourself [Aropa]
    – hodně přeslazená vokálovka ve stylu Waiting, sice pěkné ale přecijen toho náporu na emoce je tam až moc 🙂 7+/10

08. Gemini’s Edge – Save You (Sam Stroke & Isaac Fisherman Remix) [Dissident Music]
    – nejvíc se mi na tom tracku líbí ta piano pasáž, vokály bych odstranil úplně nejradši 7-/10

09. Arty – Zara [Anjunabeats]
    – Arty je drtikul a progresivní guru, opět skvěle a originálně…cool beaty a basovka…ale hlavně ta melodie…je prostě opět jak z jiného světa…9+/10

10. Amex & Jason van Wyk – Moments (Van Dresen Remix) [First State]
    – to zní hodně podobně jak něco od lemon and einar k…třeba k Felicity by se to dalo přirovnat, takže fajn dreamy uplift 8+/10

11. Aiera – Aiera (Temple One Remix) [Blue Soho]
    – no musíme si přiznat, že tady někdo trochu napodobil zase jednou anticipation, byť s jinýma synthama, ale podoba tam je…a vadí to? mě teda ne…pecka 9+/10

12. Adam Kancerski feat. Aneym – It Takes Time [Vandit]
    – známe z předchozích epizod…parádní vokály i melodie 9/10

13. A.R.D.I. – Landscape [Harmonic Breeze]
    – trance je někdy opravdu umění, v tomhle tracku se to potvrzuje, takovýhle nádherný melodie umí jen pár vyvolených…magic waters od ace de brain? velice podobné….euforická upliftí megapecka 10/10

14. Thomas Bronzwaer – Still Waters [Subculture]
    – a teď z trochu energetičtějšího soudku a opět skvěle, tahle epizoda opět stojí za to! 9+/10

15. Stonevalley – Alcatraz (Sequentia Remix) [Enhanced]
    – a liftíme dál, tentokrát zase trochu poklidněji, spíše dreamy věc 7+/10

16. Harris C & Plant – Flashback (Harris C Remix) [Factual]
    – stále si poletujeme a liftíme 🙂 melodie podobná jako rapid eye – circa forever 8/10

17. Ferry Corsten pres. Eon – Pocket Damage (Juventa Remix) [Flashover]
    – klasickej track zremixovanej juventou zůstává nadále klasou, promakanej remix 8+/10

18. Pedro Del Mar & Proyal – Persian Gulf (Stonevalley Remix) [Shah Music]
    – zůstáváme u upliftu a poletujeme kolem lustru, opět skvělá věc, energetičtějšího ražení 8+/10

19. Michael Dow – The Prayer [Slinky Digital]
    – badass trance! Tenhle track je skutečné peklo, v dobrém slova smyslu 9+/10

20. Solid Globe – North Pole (Giuseppe Ottaviani Remix) [Armada]
    – no moc změn neproběhlo, jedninou zěnou jsou snad jen klasické Ottaviani beaty 8/10

21. Tiesto & Ferry Corsten pres. Vimana – We Came [Black Hole] [ASOT Radio Classic]
    – nedávno vyšel hodně povedenej Kayosův remix, kterej mám snad i radši než tenhle originál 8/10

Joe
    Účastník

Marcus se včera snažil překvapit, další dva tracky jsem s radostí vynechal, zastavil jsem u Solid Ground. Dash Berlin jede na své vlně, je to taková variace na Waiting, rozhodně mi jeho styl sedí. Landscape už od začátku zní parádně, stejně tak Alcatraz. Proyala znám už dlouho, je to jeho klasika. Jinak pohoda epizoda.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.