Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
28. 11. 2010 v 13:59 #187382
Newman
ČlenVážně jedna z nejlepších epizod, bavil jsem se při poslechu pekelně sm5 Mezi highlighty je asi rovnou celá druhá hodina, těžko se vybírá, tam to byla pecka za peckou sm0 Radost mi udělal Onovák, dlouho jsem od něj nic nového neslyšel.
27. 11. 2010 v 13:24 #187299hphondra
Členhodně povedená epizoda.. Jedna novinka za druhou.. Paradní sound!!!!
26. 11. 2010 v 15:20 #187235Anonymní uživatel
Neaktivní[b]Varování! Extrémně povedená epizoda![/b]
Prso t 484.
1. Signum feat. Julie Thompson – Never Be The Same [from the album ‚For You‘] [Armada]
– album bude zřejmě všehochuť, i když mám radši energetičtější Signumí soound, tak i vokálovky jim jdou slušně 7-/102. FUTURE FAVORITE: Gareth Emery – Citadel vs Markus Schulz feat. Jennifer Rene – Not The Same (AvB mash up)
– minule jsem tenhle mashup neposlouchal, teď už jo, když to vyhrálo…a není to rozhodně vůbec špatnej mashup, přesto překvapivý vítez, zřejmě to vyhrálo kvůli Citadel, ten track je prostě super, s vokálama nebo bez 8/103. Estiva – Festival [Enhanced]
– Estiva má sice na svém kontě lepší a promakanější počiny, ale jinak je to docela pěkný melodický prog 7+/104. Cosmic Gate – Back 2 Earth (Arty Remix) [Black Hole]
– s originálem sice pramálo společného, ale pokud to mám hodnotit jako track…tak je to prostě bomba, nádherný breakdown, jako vždy u Artyho produkce 9+/105. BT feat. Jes – The Light In Things (tyDi remix) [Nettwerk]
– hitovka hned na první poslech, track spíše komerčnější ražení, alespoň mi tak přišel 8/106. Fafaq – Carimucho [High Contrast NuBreed]
– solidní navrzlej prog 7/107. Pulser – In My World [Garuda]
– taky velice dobrý prog, škoda, že takové tracky tak trochu zapadají a málokdo je ocení 8/108. John O Callaghan & Timmy & Tommy – Talk To Me [Subculture]
– suprová, skoro až anthem melodie v breakdownech, ale jinak je to takové vrz prd nic, když to vyvrcholí 7-/109. Arnej – We Need Them [Coldharbour]
– Arnejovi názvy jsou sice cool, ale začínám se v tom trochu už ztrácet…jinak pokud má být toto jakési pokračování They Need Us, tak je to trochu slabší bych řekl, přesto pořád výborná produkce, i když mám radši b-stranu For The People 7+/1010. Shato & Paul Rockseek – Crypoint (Stoneface & Terminal remix) [Tool Trance]
– sice gratulace klukům, že se dostali do Asotu, ale je to hlavně zásluhou ST, protože jejich remix je o mnoho lepší než originál 8/1011. Eco – Drowning (Dereck Recay remix) [ASOT]
– povedený upliftový remix 8+/1012. Adam Kancerski feat. Aneym – It Takes Time [Vandit]
– velice podobné starším trackům od Kancerskiho nebo potažmo Nucvise…takže opět super, tentokrát i s fajn vokálama, který se mi v tom tracku i líběj a nevadí mi 8+/1013. Julian Vincent – Shadows The Sun (Daniel Kandi’s Bangin Mix) [S107]
– jojo Kandi je prostě nezastavitelný, opět skvěle, trochu dramatičtější melodie než obvykle 8+/1014. Mike Danis – Cosmic Diary (Juventa Remix) [Harmonic Breeze Recordings]
– vlelice příjemný uplit, trochu mi to připomíná Perfect Blue 8/1015. Signum – Centurion [from the album „For You“] [Armada]
– klubovější track s takovým tím typickým big room feelingem 7+/1016. TUNE OF THE WEEK: Simon Patterson – Mood Swing [Spinnin]
– ve stylu Miss You, velice podobný track 8/1017. Orla Feeney – Lesson Learned (Giuseppe Ottaviani Remix) [Vandit]
– parádní Ottavianovka zmámá ze Subculture kompilace 9/1018. Dan Stone – Harvest Moon [Anjunabeats]
– nedávný vítěz z TATW útočí i na Asot, uvidíme jak to dopadne, v každým případě fantastický dreamy uplift 10/1019. Onova – Archipelago [Monster Tunes]
– tradiční energetičtějí onova sound a k tomu tak trochu symfo melodie, v jeho podání mi ten symfo nádech ani nevadí, naopak je to výborná věc 8+/1020. Signum – Beyond This Earth [from the album „For You“] [Armada]
– tenhle track má opravdu pasující název, je to fakt Beyond This Earth..dechberoucí uplift ve stylu RTFM, deset přátelé 10/1021. RAM – RAMazing [ASOT]
– není to tak amazing jako amsterdam, ale i tak je to vysoce nadprůměrná uplift producke 8/1022. ASOT Radio Classic: Union Jack – Two Full Moons and a Trout (Casper Pound remix) [Platipus]
– hodně stařičká klasika, která ale i dnes zní vcelku dobře, asi to bylo ve své době hodně nadčasové, já to slyšel až s několika ročním zpožděním 8+/1025. 11. 2010 v 23:49 #187188D4ve
ČlenSHato & Paul Rockseek meet Voy-tech – Crypoint ( Stoneface & Terminal remix ) [Tool Trance] sm3
25. 11. 2010 v 22:28 #187179rado
ČlenSignum feat. Julie Thompson – Never Be The Same , vokal mi propomenul stareho Tijsa
25. 11. 2010 v 22:19 #187177Laucco
Účastníkno nej pecky z epizody Signumáři 😀 a novej onovák
25. 11. 2010 v 22:08 #187175rado
Člen<3 we need them (club) a back 2 earth v novom kabate od artyho uzas!
19. 11. 2010 v 14:29 #186713Laucco
Účastníkno signum museli udělat vokálovku, jinak by jejich album armada nevydala.sm4
19. 11. 2010 v 14:26 #186712Joe
ÚčastníkDneska se ten Inspiron teda stahoval pekelně dlouho sm0
Ta basovka v trojce je přesně styl, který nemám rád, to si člověk připadá jak uprostřed fabriky, kde to na něj syčí, hučí a vrčí. Takový trandustrial 🙂 Pětka – klasika velmi nepříjemný synths, z jejichž ostrých nástupů v klubech praskají uši. Na druhou stranu Back 2 Earth docela potěšilo. Reeves – nádhera! Shah neurazí, od Signumu bych možná čekal něco trochu jiného… Teď jsem u Ultimate a už jen poslouchám 🙂19. 11. 2010 v 1:29 #186674Anonymní uživatel
NeaktivníŠukot 483.
01. Matt Darey feat. Kate Louise Smith – Black Canyon (Taurus & Vaggeli Remix) [Nocturnal Global]
– pro mně ne moc záživná vokálovka, housovějšího ražení 5+/1002. Miguel Bose – Jurame (Armin van Buuren Remix) [WEA] [Future Favorite]
– 5/1003. D-Mad – We Have It (Broning Remix) [Reset]
– vcelku dobrý proggy track s klasickou elektro-tech pasáží po breaku 7-/1004. Gareth Emery vs. Markus Schulz feat. Jennifer Rene – Not The Same Citadel (Armin van Buuren Mashup)
– ale no tak…Citadel nám nech bez vokálů vole, nehodnotím, neposlouchal jsem05. Joop – Choices [High Contrast]
– dobrej klubovější track s anthemickým motivem 7/1006. First State feat. Sarah Howells – Reverie (Dash Berlin Remix) [Black Hole]
– remix ve stylu sky falls down…mám asi radši originální verzi, i když to není vůbec špatný remix 7/1007. Cosmic Gate – Back To Earth (Jochen Miller Remix) [Black Hole]
– typciký Miller synthy no…tak trochu podle očekávání, žádné překvápko, Arty remix mnohem lepší 6/1008. Kiholm – Panacea (DNS Project Remix) [Infrasonic]
– taky Miller synthy 🙂 moc je nemusím, docela dobrá melodie ale 6+/1009. Reeves – Dreams (Jon O’Bir Remix) [Anjunabeats]
– prostě výborná trance věc 8+/1010. Daniel Wanrooy – Endless Moment (George Acosta Remix) [Black Hole]
– opět nic moc zajímavého od Acosty, objevuje se v asotu častěji než by si zsaloužil 5/1011. Roger Shah – Guaba Beach [Magic Island]
– typickej Shah, což je určitě fajn, mnohem lepší než cokoliv z jeho Sunlunger alba 8+/1012. Signum feat. Kate Louise Smith – Liberate [Soundpiercing]
– 7/1013. Orjan Nilsen – Go Fast! [Armind]
– badass track 9/1014. Drax LTD II – Amphetamine (Umek Remix) [AFU limited]
– updatnutá verze téhle stařičké klasiky, vůbec to není špatné 7/1015. Russo – Digital Boy Analog Girl [Musical Madness]
– jakobych poslouchal něco od Wéčkařů…přesně jejich styl 6+/1016. Ultimate – Towards Destiny [Timeline]
– solidní uplift, tak jako vždy od Ultimate 7+/1017. Onova – Archipelago [Monster Tunes] [Tune Of The Week]
– klasickej Onova energy trance, i když ten symfo nádech v melodii…mno taková klasická Arminovina, mám takovej pocit, že je to to ID někde ze začátku Armin Only 7+/1018. Vast Vision – Ambrosia (Arctic Moon Remix) [Future Sound Of Egypt]
– AM a klasické trance euforie 8/1019. Dave202 – We Are One
– co to má být ty vokály? to je děs, jinak je to klasická, byť slabší Tyasovina 6+/1020. Jo Micali – Flying (Simon Bostock Remix) [Unearthed Red]
– fajn uplift ve stylu joc, activa apod 7+/1021. Tom Colontonio feat. Michele Karmin – Colors Of A Tear (Suncatcher Dub) [2Play]
– Sankačer je nezastavitelný, tradiční účastník asotu, opět pěkné 7+/1022. Insigma – Open Your Eyes (Alex M.O.R.P.H. Remix)
-trochu energetičtější podání, jinak spíše dreamy tracku, dost dobrý 8/1023. Sensation – The Anthem 2003 [ID&T] [ASOT Radio Classic]
– rank1 a velice dobrá hymna, alespoň takhle solidní už asi nikdy neusylšíme, jak k sensation, tak k energy…8+/1013. 11. 2010 v 15:16 #186339Anonymní uživatel
Neaktivníjo on není špatnej, má takovej svůj typickej sound a celkem je jeho tvorba i originální, ale že bych ho zase nějak extra vyjhledával to ani ne, album si ale určitě rád poslechnu
13. 11. 2010 v 14:55 #186331Newman
Člen[quote Freezer]08. Orjan Nilsen - Go Fast [Armind] [Tune Of The Week]
- purple haze meets solar factor, badass track!! 8+/10[/quote]Zasloužený TOTW a šup s ním do škatulky top tracků letošního roku, já tenhle sound prostě žeru sm5
edit: a začínám přicházet na chuť tvorbě Aliho Wilsona, všechny tři ukázky z alba jsou perfektní, nejvíc se mi líbí Phenomenon sm3
12. 11. 2010 v 16:31 #186249DjDkD@ve
ČlenJa jsem ten konec vubec nevnimal po tom co Armin oznamil lajnu ASOTu 500 sm15
Si to budu muset pustit znovu sm1512. 11. 2010 v 15:18 #186244Anonymní uživatel
NeaktivníGaysot 482.
01. Cosmic Gate – Back 2 Earth (Arty Remix) [Black Hole]
– k tomuhle mám jen jednu připomínku…co to má společného s původním trackem? teda kromě vokálu Back To Earth…řekl bych že nic, ale i tak je to pecka a určitě nejlepší track / remix z připravovaného remix alba, ale aspon teda z toho co jsem zatím slyšel 8+/1002. Zaa feat. Molly – Surrender (DJ Darq Remix)
– celkem se mi líbí ty vokály a docela ujde i ten motiv alá funabashi – daylight, ale ta techy pasáž po breaku, byť je docela promakaná, mi tam moc nesedí 7-/1003. Hybrid – Disappear Here (Andy Moor Dub) [Distinctive]
– určitě nejlepší remix z remix packu 7+/1004. Armin van Buuren feat. Winter Kills – Take A Moment (Shogun Remix) [Armind] [Future Favorite]
– shogun má dokonalý sound, ale nudné melodie a aranže, oproti origoši je to zív zív 6+/1005. Aruna with Mark Eteson – Let Go (Nic Chagall Remix – Myon & Shane 54 Re-fill)
– zív zív….zííííív….zív, jen vzhledem k objektivitě dávám nějaké ty body, pro mě nuda a zaručenej skip 6/1006. Radion 6 – Streets Of New York [Oxygen]
– tohle má grady, anthemické ambice a vůbec…nejlepší Radion 6 společně s Bombermanem 8+/1007. Miguel Bose – Jurame (Armin van Buuren Remix)
– otřesné vokály pryč a zbyde nám…tradiční arminova adagiovka 5/1008. Orjan Nilsen – Go Fast [Armind] [Tune Of The Week]
– purple haze meets solar factor, badass track!! 8+/1009. Ali Wilson – Phenomenon [In Charge]
– velice solidní titulní track z alba v jeho tradičním stylu 7+/1010. Ali Wilson – Off The Hook [In Charge]
– ze začátku techy nuda, ale pak se to celkem zlomí, docela dobré 6+/1011. Ali Wilson – Sundance [In Charge]
– taky celkem tradiční Wilson sound, docela fajn motiv 7/1012. BeeKay – Emotional Storm (Original Mix) [Mistique Dream]
– sice čistě tranceová věc, ale melodicky ne až tak zajímavá 6+/1013. Signum feat. Kate Louise Smith – Liberate [Soundpiercing]
– moc dobrá melodie, ale ty vokály mě teda moc nezaujaly 7/1014. Med vs. Neil Bamford – Last Stand (Paul Vernon Remix) [Infrasonic]
– trochu škoda té prázdné pasáže po breaku, ale alespoň to nepůsobí až tak přehnaně sladce jako orig 7/1015. Ben Gold – Llacuna [Garuda]
– já bych řekl skoro taková old-school trancovka, dobré 7+/1016. Alpha Duo & James Kitcher feat. Emma Lock – Beautiful Dream [Omerta]
– melodicky nezajímavé, vokály ale docela ujdou 6/1017. Daniel Kandi pres. 215 Aces – Promised [Always Alive]
– říkejte si co chcete, Kandi je prostě upliftová extraliga, nádhera 9+/1018. DJ Eco – Drowning (Dereck Recay Remix) [Armada]
– no a to jsem nedávno někde psal, že Recay je u mě průměrnej generic trance producent, asi si to chce vyžehlit..no a takhle by to šlo, tohle je prostě povedenej remix 8/1019. Sean Tyas – Banshee [Armada]
– 9/1020. Suncatcher – November First [Enhanced]
– hm nejsem fanda empty pasáží, ale to okolo je super 🙂 7/1021. Oliver Brooks – Apart [Digital Society]
– taková docela easy listen trance ve stylu joc nebo activa 7-/1022. Cosmic Gate – Exploration Of Space (Back 2 The Future Remix) [Black Hole]
– jojo, velice slušná update verze 8/1023. Envio – Touched By The Sun [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic]
– pěkný summer track, který funguje skvěle i přes svou jednoduchost 9/105. 11. 2010 v 0:45 #185539Anonymní uživatel
NeaktivníKokos 481.
01. Armin van Buuren feat. Winter Kills – Take A Moment (Shogun Remix)
– Shogun má naprosto vyšperkovaný sound, to se musí nechat, škoda, že mu moc nejdou melodie, z tohodle tracku se například úplně vytratila ta skvělá atmosféra z originálu, melodicky ne moc povedené 6+/1002. Tomcraft – A Place Called Soul (Manuel De La Mare Playground Mix)
– hlavní motiv moc monotoní, na mně málo trancové 5/1003. Orjan Nilsen – Shoutbox
– jednoduše shrnuto…zklamání, Orjana mám rád, originální melodie, je to mistr techy pasáží…ale tady ani jedno tak úplně neklaplo 6/1004. Sean Godsall & Steve Allen feat. Molly – Holding On (George Acosta Remix)
– Acosta je dle mého názoru nejpřeceňovanějí producent soušasnosti, nelíbí se mi od něj skoro nic, je to prostě nudič, docela nudná a nevýrazná vokálovka jako vždy 5/1005. Johan Wedel – Playdoo (Johan Wedel Re-Touch)
– klubovější housová věc, nelíbí se mi tenhle styl, ale kdo ví..na takové sensation by to asi fungovalo 4/1006. D-Mad – FMG (Official Future Music Gallery Anthem 2010)
– ne moc originální sound, slyšeno už mnohokrát, melodicky taky nic moc poutého na to, že je to hymna 6-/1007. Soarsweep – Madarika Beach
– vcelku fajn prog 7/1008. Armin Van Buuren feat. Christian Burns – This Light Between Us (Trance Mix) [Future Favourite]
– vokály pryč a dám o bod a půl navíc 7-/1009. Kostya Veter – Ad Astra
– podobně jako 07 taky celkem fajnovej prog 7/1010. Nadia Ali – Triangle (Myon & Shane 54 Classic Extended Mix)
– mno tohle mě překvapivě nějak neba 6-/1011. Sied van Riel – Mentalism
– celkem to má grády, i když nejsem až tak fanda těhle synths 7-/1012. Skytech – Rocket Science
– trochu překvapivě suprovej melodickej trance, čekal jsem spíš klubovku jako tradičně od nich, ale jsem překvapen, určitě pozitivně 8+/1013. tyDi feat. Tania Zygar – Half Light (Max Graham Remix)
– vcelku dobré, i když melodie nic extra na grahama, hodně mi připomíná push – this place, podoba bude asi ale jen čistě náhodná 7/1014. Illitheas – Perfect Day
– pěkné, euforické, blueamanovité, pro někoho možná už ale lehce na hranici s cheesovitostí 7+/1015. Ron van den Beuken – Shelter Us (Mike One remix)
– adagio part 62, no thanks 3/1016. Suncatcher & Pizz@dox – Remember The Youthful Years (Nery Remix)
– velmi podobně euforické jako 14…dávám i stejné bodíky 7+/1017. Sean Tyas – Banshee [Tune Of The Week]
– starej dobrej šón, výbroný a určitě zavotuju jako FF 9/1018. Oliver Brooks – Apart (Thomas Datt Remix)
– Datt pokračuje v solidní formě, pěknej uplift 7+/1019. Poshout – Heartbroken (Club mix)
– škoda té prázdnější pasáže, jinak pěkný zasněný trance 7/1020. W&W vs. Ben Gold – Nexgen
– Wéčkaři no, prostě furt stejný, komu seděj tomu se to bude opět zamlouvat, mě to opět moc nesedí 5/1021. Tee-Ex – Oasis (Luke Terry remix)
– no prostě jen lehce nadprůměrný uplift, klidně bych zde použil i slovo generic 6+/1022. Nurettin Colak – Conception (Arctic Moon Remix)
– minule jsem dal jen 7+? zvyšuji! 8+/1023. Gary Maguire – Poisoned Mind
– no takovej lehce funky/groovy trance, ujde to 6+/1024. Airbase – Escape [ASOT Radio Classic]
– mno kdo by odolal 10/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.