TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 871. až 885. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Marr
    Člen

mne se ta melodie nahodou docela libi (jo,ty vocaly vyhodit) ..

K1aptcha
    Člen

nevim teda co je zajímavýho na sterilní poptrancovce, která chce ještě vydělat na tom, že Loveparade končí a jinak s ní nic společného nemá sm6
    edit: tak nakonec je to na charitu…

Marr
    Člen

DJ’s United .. moc zajmava spoluprace ..

Schmidt
    Člen

Pche, Minack je výbornej track ! sm16

Joe
    Účastník

Mnooo tak jsem si poslechl [b]A State of Trance 473 – Mirage Special[/b], v podstatě to album asi nikoho neurazí, i když mě tam nic vyloženě nezaujalo kromě jasné vykrádačky Tuvanu s názvem Orbion a bonusu Breathe In Deep. Ovšem, vždycky když Armin o něčem řekne, že je na to very very proud nebo je to very special, už se předem děsím – platí to i u tracku Minack s Ferry Corstenem, o němž opravdu netuším, co si mám myslet…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kakot 472.

1. Sneijder – Away From Here (Arty Remix) [Vandit]
    – klasika arty sound, opět masivní breakdown, moc už se mi pak ale nelíbí po-breakdownová pasáž 🙂 7-/10

2. First State ft. Relyk – Cross The Line (Club Mix) [Black Hole]
    – známá věc z alba, fajn vocal track 7+/10

3. Shipstad & Warren – Eighty-Seven Years (Thom V Remix) [Smu[th] Digital]
    – vcelku pěkná myšina 7/10

4. Yuri Kane feat Melissa Loretta – Daylight [Flashover]
    – oproti předchozím singlům trochu průměrnější vokálovka 6+/10

5. Walsh & McAuley – Only Human (Jonas Steur remix)
    – sice vcelku klasickej Steur sound, žádný experimenty, originál ale přesto mnohem lepší 6+/10

6. Shaun Gregory & Ross Anderson – Foundation (Maor Levi Weekend Mix) [Vision Deep]
    – zabité prázdnou pasáží, krom ucházející melodické pasáže moc neba 5/10

7. Cressida & Reminder – Lucid (Juicy Mix) [Afterglow]
    – melodie mě moc neoslovuje 5+/10

8. Leon Bolier feat Joint Operation Center – Off Road [From the album ‚Phantasma‘] [Spinnin]
    – teda tak parádní a nadějnej breakdwon a po něm už nic, škoda 6/10

9. Roger Shah & Signum – Ancient World (Signum Mix) [Magic Island]
    – to zní spíš jak jochen miller remix, nebaví, zív 5/10

10. Elias B – Polar Ice (Adam Nickey Remix) [Blue Soho]
    – vcelku typickej Nickey, velmi příjemná věc 8/10

11. TUNE OF THE WEEK: Snatt & Vix vs. In Progress – Sunride (Ronski Speed Remix)
    – to zní spíš jak stoneface and terminal…vcelku fajn, ale na totw bych to neviděl 6+/10

12. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin – Chasing Love (Maor Levi’s Club Mix) [Anjunabeats]
    – airwave remix je super, club mix mě tolik nebere 6/10

13. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue [S107]
    – jak už jsem jednou psal, první shogun vokálovka, která není o ničem 🙂 7+/10

14. Mr.Pit – Sky Traffic [Coldharbour Recordings]
    – vcelku dobré, zajímavá melodie, sice je tam fart pasáž, ale mr.piss to umí udělat docela cool 7/10

15. Bartlett Bros. present Andrea Faustinelli – Artika (MIKE’s Progressiva Remix) [Black Hole]
    – normální Mike remix je o něco lepší, hlavně je meldodičtější, tady jde bodík dolu za empty pasáž…7/10

16. Arnej – The Day Will Come (Sied van Riel Remix) [Armind]
    – překvapivě hodně povedenej našláplej remix ke skoro desítkovému originálu 8/10

17. Ernesto vs Bastian – Hyper Globe (Alternative Mix) [Captivating Sounds]
    – tohle může solidně fungovat v klubech, na doma nic moc ale… 6-/10

18. FUTURE FAVORITE: Vast Vision Feat. Fisher – Behind Your Smile (Suncatcher Remix) [Enhanced]
    – lehce sliderovitá vokálovka zaujala minule nejvíce? why not 🙂 7+/10

19. Jorn van Deynhoven & Manuel Le Saux – Nardo (Jorn van Deynhoven Mix) [ASOT]
    – melodie je taková mírně táhlá, a po chvilce lehce nudí, ale jinak je to klasika jvd sound, takže good 7/10

20. Bryan Kearney – Goosebumps [Subculture]
    – jojo, to je velice dobrej, řekl bych mírně old-school uplift 8/10

21. Leon Bolier – I Close My Eyes [from the album ‚Phantasma‘] [Spinnin]
    – nějaké ty bodíky přičítám za docela zajímavou atmosféru a provedení, ale jinak takove ten klasickej bolier flašinet 🙂 7-/10

22. PPK vs. Bobina – ResuRection 2010
    – techy verze známé klasiky, ovšem původní melodie tam snad ani nejde rozpoznat, moc neba 5/10

23. ASOT Radio Classic: Plastic Boy – Silver Bath [Banshee]
    – a takhle vypadá freezerova tranceová jednička všech dob 🙂 konečně…10/10

Joe
    Účastník

Nová verze PPK vs Bobina – Resurrection ve mě ovšem ani zdaleka nevyvolává takovou husinu jako originál… :-/

nexxie
    Člen

včerejší epizoda byla hodně povedená..

2Sexy
    Člen

ZOMG Silver Bath jako radio classic… divim se, ze to jeste nebylo, takova klasicka pecka…
    Jinak jsem zvedav na frizrovo osobni hodnoceni =)

Laucco
    Účastník

Doplnění tracklistu : 17. The Flyers & Mike Sonar – Cherry Ave (Ferry Tayle & Stephan R. Remix) [Infrasonic]
    18. Mark Eteson & Ben Nickey – Altitude [Vandit]

Ronny K.
    Člen

[quote K1aptcha]jen dodám, že Infinity - Understand Me je česká věc, původně vocal dance ala starej Sylver[/quote]

To jo, hlas ma holcina fakt dobry, ale ta anglictina je priserna. Ani se nedivim, ze Armin hral (Trance Arts Dub Remix)

K1aptcha
    Člen

jen dodám, že Infinity – Understand Me je česká věc, původně vocal dance ala starej Sylver

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Prasot 471.

01. Tom Fall & Something Good – Reflections[Silk Royal]
    – docela dobře šlapající prog s výraznou piano melodií 7+/10

02. TyDi feat. Audrey Gallagher – Calling (Blake Jarrell Remix) [AVA]
    – vocal pasáže docela ok, ale jinak monotoní nuda 6-/10

03. Funkagenda vs. Switchfoot – Always Astana (First State Mashup)
    – tady stojí za prd obé 4/10

04. Andy Duguid feat. Leah – Miracle Moments [Songbird]
    – slušná vokálovka s hit potenciálem, stylově ne až tak vzdálená od Wasted 7+/10

05. Gareth Emery feat. Brute Force – Arrival [Garuda] – taken from Gareth’s upcoming album „Northern Lights“
    – nevim kdo je brute force ale zní to jako klasickej emery se vším všudy, fajn track 7+/10

06. George Acosta feat. Fisher – Love Rain Down (First State Remix) [Black Hole]
    – acosta a jeho vokálovky = vždy záruka nudy, tady to ani FS nijak zvlášť nezachraňuje, prostě jen ok vokálovka, nic k čemu bych se někdy ještě vracel 6-/10

07. Mark Eteson vs. Mory Kante – Yeke Yeke
    – zajímavý exo vokál, jinak ale celkem núďo 6/10

08. Jonas Stenberg – Emo Dist (Wezz Devall Remix) [High Contrast]
    – wezz deval prostě nemám rád, annoying! 4/10

09. Chicane – What Am I Doing Here? (Walsh & McAuley Rework)
    – tak tohle se povedlo, takovýhle vokálovky mají smysl, tady ty vokály nejsou jen tak aby tam byly (zdravím acostu, beat service, tenishia, shogun a podobný vocal overated shitky) tady ty vokály v podstatě táhnou ten track a dávají tomu jakousi náladu, v tomhle případě pozitivní, výborné 9/10

10. Audien – 11-11 [Enhanced]
    – aneb zasekávaný vokály jsou zase asi v módě, no proč ne, zní to pěkně, podobný sound jako Arty 8/10

11. Aly & Fila feat. Sue McLaren – I Can Hear You (Remix) [Future Sound Of Egypt]
    – a vida, to má docela i grády, povedený remix, možná bych radši dub ale…7/10

12. Ali Wilson & Lee Osborne – Absolute [In Charge] [Tune Of The Week]
    – no celkem zvláštní výběr totw, sice docela povedená techárna, ale nijak vybočující z řady ostatních podobných 6+/10

13. Ummet Ozcan – Arcadia [Doorn]
    – ale jo, to je docela fajnová a chytlavá věc 7+/1

14. Hammer & Bennett – Language (Phynn Remix) [Coldharbour]
    – typický phyn sound…cool beaty, slušná melodie, jen ten mírně vrčící synth až tak nemusím 7/10

15. Greg Downey – From Above
    – to zní jak něco od Alíků z dob jejich nejlepší formy 8/10

16. Vast Vision feat. Fisher – Behind Your Smile (Suncatcher Remix) [Enhanced]
    – takovej ten pohoda klídek trance, spíše chilled, těžko to považovat za uplift 7-/10

17. ID
    – taky spíše klidnější věc, melodie taková spíše optimistická 7-/10

18. ID
    – no konečně trochu akčnější uplift a podle mě je to Patterson a jeho tranceovější sound, super 9/10

19. Gareth Emery vs. Activa – All Is Now [Garuda] – taken from Gareth’s upcoming album „Northern Lights“
    – zajímvé spojení, který mi k sobě sice moc nepasovalo ale výsledek je výbornej, dreamy uplift 8+/10

20. Emotional Horizon & Explorations feat. Aneym – Nobody Knows
    – hodně euforická věc 8-/10

21. Infinity – Understand Me (Trance Arts Remix)
    – docela dobrej uplift, trochu ve stylu discover tucek 🙂 7/10

22. E’voke – Arms Of Loren (Ferry Corsten Remix) [Inferno] [ASOT Radio Classic]
    – no to není zrovna můj nejoblíbenější ferryho remix, hlavně nemám moc rád ty vokály, kosheen – catch je asi jeho nej remix 7-/10

Joe
    Účastník

Prelude je klasická skladba velice trefně převedená do moderního hávu, hodně to aranží připomíná J.M.Jarreho…

Laucco
    Účastník

Dík sm3
    Jinak track Prelude se mi líbí, dal byh tak 7/10 a naprostej souhlas s remixu Arctic Moona, to má štávu a se zbytkem souhlasim tak nějak + – autobus

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 871. až 885. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.