Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 9. 2010 v 15:08 #181267
Marr
Členmne se ta melodie nahodou docela libi (jo,ty vocaly vyhodit) ..
10. 9. 2010 v 14:59 #181265K1aptcha
Člennevim teda co je zajímavýho na sterilní poptrancovce, která chce ještě vydělat na tom, že Loveparade končí a jinak s ní nic společného nemá sm6
edit: tak nakonec je to na charitu…10. 9. 2010 v 14:44 #181263Marr
ČlenDJ’s United .. moc zajmava spoluprace ..
10. 9. 2010 v 14:23 #181258Schmidt
ČlenPche, Minack je výbornej track ! sm16
10. 9. 2010 v 11:22 #181237Joe
ÚčastníkMnooo tak jsem si poslechl [b]A State of Trance 473 – Mirage Special[/b], v podstatě to album asi nikoho neurazí, i když mě tam nic vyloženě nezaujalo kromě jasné vykrádačky Tuvanu s názvem Orbion a bonusu Breathe In Deep. Ovšem, vždycky když Armin o něčem řekne, že je na to very very proud nebo je to very special, už se předem děsím – platí to i u tracku Minack s Ferry Corstenem, o němž opravdu netuším, co si mám myslet…
3. 9. 2010 v 15:33 #180516Anonymní uživatel
NeaktivníKakot 472.
1. Sneijder – Away From Here (Arty Remix) [Vandit]
– klasika arty sound, opět masivní breakdown, moc už se mi pak ale nelíbí po-breakdownová pasáž 🙂 7-/102. First State ft. Relyk – Cross The Line (Club Mix) [Black Hole]
– známá věc z alba, fajn vocal track 7+/103. Shipstad & Warren – Eighty-Seven Years (Thom V Remix) [Smu[th] Digital]
– vcelku pěkná myšina 7/104. Yuri Kane feat Melissa Loretta – Daylight [Flashover]
– oproti předchozím singlům trochu průměrnější vokálovka 6+/105. Walsh & McAuley – Only Human (Jonas Steur remix)
– sice vcelku klasickej Steur sound, žádný experimenty, originál ale přesto mnohem lepší 6+/106. Shaun Gregory & Ross Anderson – Foundation (Maor Levi Weekend Mix) [Vision Deep]
– zabité prázdnou pasáží, krom ucházející melodické pasáže moc neba 5/107. Cressida & Reminder – Lucid (Juicy Mix) [Afterglow]
– melodie mě moc neoslovuje 5+/108. Leon Bolier feat Joint Operation Center – Off Road [From the album ‚Phantasma‘] [Spinnin]
– teda tak parádní a nadějnej breakdwon a po něm už nic, škoda 6/109. Roger Shah & Signum – Ancient World (Signum Mix) [Magic Island]
– to zní spíš jak jochen miller remix, nebaví, zív 5/1010. Elias B – Polar Ice (Adam Nickey Remix) [Blue Soho]
– vcelku typickej Nickey, velmi příjemná věc 8/1011. TUNE OF THE WEEK: Snatt & Vix vs. In Progress – Sunride (Ronski Speed Remix)
– to zní spíš jak stoneface and terminal…vcelku fajn, ale na totw bych to neviděl 6+/1012. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin – Chasing Love (Maor Levi’s Club Mix) [Anjunabeats]
– airwave remix je super, club mix mě tolik nebere 6/1013. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue [S107]
– jak už jsem jednou psal, první shogun vokálovka, která není o ničem 🙂 7+/1014. Mr.Pit – Sky Traffic [Coldharbour Recordings]
– vcelku dobré, zajímavá melodie, sice je tam fart pasáž, ale mr.piss to umí udělat docela cool 7/1015. Bartlett Bros. present Andrea Faustinelli – Artika (MIKE’s Progressiva Remix) [Black Hole]
– normální Mike remix je o něco lepší, hlavně je meldodičtější, tady jde bodík dolu za empty pasáž…7/1016. Arnej – The Day Will Come (Sied van Riel Remix) [Armind]
– překvapivě hodně povedenej našláplej remix ke skoro desítkovému originálu 8/1017. Ernesto vs Bastian – Hyper Globe (Alternative Mix) [Captivating Sounds]
– tohle může solidně fungovat v klubech, na doma nic moc ale… 6-/1018. FUTURE FAVORITE: Vast Vision Feat. Fisher – Behind Your Smile (Suncatcher Remix) [Enhanced]
– lehce sliderovitá vokálovka zaujala minule nejvíce? why not 🙂 7+/1019. Jorn van Deynhoven & Manuel Le Saux – Nardo (Jorn van Deynhoven Mix) [ASOT]
– melodie je taková mírně táhlá, a po chvilce lehce nudí, ale jinak je to klasika jvd sound, takže good 7/1020. Bryan Kearney – Goosebumps [Subculture]
– jojo, to je velice dobrej, řekl bych mírně old-school uplift 8/1021. Leon Bolier – I Close My Eyes [from the album ‚Phantasma‘] [Spinnin]
– nějaké ty bodíky přičítám za docela zajímavou atmosféru a provedení, ale jinak takove ten klasickej bolier flašinet 🙂 7-/1022. PPK vs. Bobina – ResuRection 2010
– techy verze známé klasiky, ovšem původní melodie tam snad ani nejde rozpoznat, moc neba 5/1023. ASOT Radio Classic: Plastic Boy – Silver Bath [Banshee]
– a takhle vypadá freezerova tranceová jednička všech dob 🙂 konečně…10/103. 9. 2010 v 13:22 #180508Joe
ÚčastníkNová verze PPK vs Bobina – Resurrection ve mě ovšem ani zdaleka nevyvolává takovou husinu jako originál… :-/
3. 9. 2010 v 9:11 #180495nexxie
Členvčerejší epizoda byla hodně povedená..
3. 9. 2010 v 2:03 #1804902Sexy
ČlenZOMG Silver Bath jako radio classic… divim se, ze to jeste nebylo, takova klasicka pecka…
Jinak jsem zvedav na frizrovo osobni hodnoceni =)27. 8. 2010 v 10:02 #179918Laucco
ÚčastníkDoplnění tracklistu : 17. The Flyers & Mike Sonar – Cherry Ave (Ferry Tayle & Stephan R. Remix) [Infrasonic]
18. Mark Eteson & Ben Nickey – Altitude [Vandit]27. 8. 2010 v 9:12 #179916Ronny K.
Člen[quote K1aptcha]jen dodám, že Infinity - Understand Me je česká věc, původně vocal dance ala starej Sylver[/quote]
To jo, hlas ma holcina fakt dobry, ale ta anglictina je priserna. Ani se nedivim, ze Armin hral (Trance Arts Dub Remix)
27. 8. 2010 v 0:39 #179908K1aptcha
Členjen dodám, že Infinity – Understand Me je česká věc, původně vocal dance ala starej Sylver
27. 8. 2010 v 0:25 #179904Anonymní uživatel
NeaktivníPrasot 471.
01. Tom Fall & Something Good – Reflections[Silk Royal]
– docela dobře šlapající prog s výraznou piano melodií 7+/1002. TyDi feat. Audrey Gallagher – Calling (Blake Jarrell Remix) [AVA]
– vocal pasáže docela ok, ale jinak monotoní nuda 6-/1003. Funkagenda vs. Switchfoot – Always Astana (First State Mashup)
– tady stojí za prd obé 4/1004. Andy Duguid feat. Leah – Miracle Moments [Songbird]
– slušná vokálovka s hit potenciálem, stylově ne až tak vzdálená od Wasted 7+/1005. Gareth Emery feat. Brute Force – Arrival [Garuda] – taken from Gareth’s upcoming album „Northern Lights“
– nevim kdo je brute force ale zní to jako klasickej emery se vším všudy, fajn track 7+/1006. George Acosta feat. Fisher – Love Rain Down (First State Remix) [Black Hole]
– acosta a jeho vokálovky = vždy záruka nudy, tady to ani FS nijak zvlášť nezachraňuje, prostě jen ok vokálovka, nic k čemu bych se někdy ještě vracel 6-/1007. Mark Eteson vs. Mory Kante – Yeke Yeke
– zajímavý exo vokál, jinak ale celkem núďo 6/1008. Jonas Stenberg – Emo Dist (Wezz Devall Remix) [High Contrast]
– wezz deval prostě nemám rád, annoying! 4/1009. Chicane – What Am I Doing Here? (Walsh & McAuley Rework)
– tak tohle se povedlo, takovýhle vokálovky mají smysl, tady ty vokály nejsou jen tak aby tam byly (zdravím acostu, beat service, tenishia, shogun a podobný vocal overated shitky) tady ty vokály v podstatě táhnou ten track a dávají tomu jakousi náladu, v tomhle případě pozitivní, výborné 9/1010. Audien – 11-11 [Enhanced]
– aneb zasekávaný vokály jsou zase asi v módě, no proč ne, zní to pěkně, podobný sound jako Arty 8/1011. Aly & Fila feat. Sue McLaren – I Can Hear You (Remix) [Future Sound Of Egypt]
– a vida, to má docela i grády, povedený remix, možná bych radši dub ale…7/1012. Ali Wilson & Lee Osborne – Absolute [In Charge] [Tune Of The Week]
– no celkem zvláštní výběr totw, sice docela povedená techárna, ale nijak vybočující z řady ostatních podobných 6+/1013. Ummet Ozcan – Arcadia [Doorn]
– ale jo, to je docela fajnová a chytlavá věc 7+/114. Hammer & Bennett – Language (Phynn Remix) [Coldharbour]
– typický phyn sound…cool beaty, slušná melodie, jen ten mírně vrčící synth až tak nemusím 7/1015. Greg Downey – From Above
– to zní jak něco od Alíků z dob jejich nejlepší formy 8/1016. Vast Vision feat. Fisher – Behind Your Smile (Suncatcher Remix) [Enhanced]
– takovej ten pohoda klídek trance, spíše chilled, těžko to považovat za uplift 7-/1017. ID
– taky spíše klidnější věc, melodie taková spíše optimistická 7-/1018. ID
– no konečně trochu akčnější uplift a podle mě je to Patterson a jeho tranceovější sound, super 9/1019. Gareth Emery vs. Activa – All Is Now [Garuda] – taken from Gareth’s upcoming album „Northern Lights“
– zajímvé spojení, který mi k sobě sice moc nepasovalo ale výsledek je výbornej, dreamy uplift 8+/1020. Emotional Horizon & Explorations feat. Aneym – Nobody Knows
– hodně euforická věc 8-/1021. Infinity – Understand Me (Trance Arts Remix)
– docela dobrej uplift, trochu ve stylu discover tucek 🙂 7/1022. E’voke – Arms Of Loren (Ferry Corsten Remix) [Inferno] [ASOT Radio Classic]
– no to není zrovna můj nejoblíbenější ferryho remix, hlavně nemám moc rád ty vokály, kosheen – catch je asi jeho nej remix 7-/1023. 8. 2010 v 12:41 #179446Joe
ÚčastníkPrelude je klasická skladba velice trefně převedená do moderního hávu, hodně to aranží připomíná J.M.Jarreho…
20. 8. 2010 v 16:25 #179281Laucco
ÚčastníkDík sm3
Jinak track Prelude se mi líbí, dal byh tak 7/10 a naprostej souhlas s remixu Arctic Moona, to má štávu a se zbytkem souhlasim tak nějak + – autobus -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.