TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 884.[/b]

01. Chicane – Nirvana (Danny Dove Remix) [MODENA] Vokálové pasáže jsou fajn, ale ty EDMkové dropy jsou vážně jak dva žaludy v řiti…takže za mě kvasnice 4/10
    02. LTN – I’ll Be There For You [EXCELSIOR] Velmi pohodový sound evokující léto s válendo na pláži 7+/10
    [b]03. My Friend ft. Lauren L’aimant – January Embers (Oliver Smith Remix) [ANJUNABEATS] Fantastické vokály a skvělý náběh připomínající Oliverovi starší pecky…drop je přeci jen spíše trousy, ale i přesto je to hodně dobré 8/10[/b]
    04. Markus Schulz ft. Nikki Flores – We Are The Light [COLDHARBOUR] Fajn vokálovka, ale nějaké větší emoce ve mě nevyvolává, a to ani melodicky 6+/10
    05. Fatum & Declan James – Weapon [ARMIND] Velice zajímavá breakdown pasáž s masivními synths, vrčící drop už tak pohodlný není, vrže to jak když cigoši rozebírají lokomotivu 5/10
    06. Ruslan Radriges & J.Puchler – When It Shines [REACHING ALTITUDE] Docela fajn track připomínající vojenský pochod 6+/10

Tune Of The Week
    07. Warrior – Warrior (Luke Bond Vocal Mix) [ARMIND] Hodně špatné…prostě Luke Bond je pro mě v současnosti takovej nádor na trancu…trapné psýčkové dropy 3/10

08. Gabriel & Dresden ft. Jan Burton – You (Myon & Elevven Remix) [ANJUNABEATS] Určitě preferuji originál, oproti tomuto křovinořezu 6/10
    09. Super8 & Tab – Cosmo (Vigel Remix) [ARMIND] Ttpt je docela povedený remix, ale originál mi přijde více trancy, tudíž ho mám raději 7+/10

Richard Durand Guest Mix
    [b]10. Richard Durand & Geert Huinink – Insolidus [RELOADED] Hodně pěkný intro track, který docela navodí atmosféru 8/10
    11. Richard Durand – The Air I Breathe (Club Mix) [OUTBURST] Dost možná nejlepší uplift tohoto roku ovšem s vokálkama 9+/10[/b]
    [b]12. Richard Durand – Aida [RELOADED] Na tomto tracku mě velice bere ta melodie, která na mě působí dost olschool 8/10[/b]
    13. Richard Durand & Marco V – Vortex [RELOADED] Techy turbulence, ale těžko track hodnotit podle tak krátké ukázky

Service For Dreamers
    14. Bogdan Vix & Renee Stahl – Forever [ARMIND] Fajn track z minulého roku 7+/10

[b]15. Above & Beyond ft. Richard Bedford – Happiness Amplified (Club Mix) [ANJUNABEATS] Výborný track z alba a toto klubový kabátek mu dost sluší 8/10[/b]
    16. Tomas Heredia – Memory Maker [ASOT] Hodně skvělá melodie vyvolávající erekční stavy, jen škoda, že po dropu to trochu shodí náboj díky trochu klubovějšímu pojetí 7+/10
    [b]17. Gerome ft. Cassandra Grey – Beirut City [AVA] Krásná melodie a vcelku poklidný track od tohoto osvědčeného producenta 8/10
    [/b]18. Ton TB – Almost Home [NU DEAL] Pěkný dreamy track, který je velmi trancy 7+/10
    19. Ahmed Helmy – Spectaculum [SUANDA] Zatím se mi od tohoto producenta nelíbilo nic..je to všechno na jedno brdo…drama melodie a rádoby Gaia sound 5/10
    [b]20. RAM & Susana – Nothern Star [BLACK HOLE] Nádherný follow-up na Ramelii…více mě bere ta melodie než vokály…celkově hodně euforické 9/10[/b]

Future Favorite
    21. First State & Rub!k – Megalith [ASOT] Možná překvapivý vítěz a hlavně nečekaně trancy track od této dvojice 7+/10

22. Ruddaz – Voice Of Angels [AVA] Fajn proglifting track 7/10
    23. Andrew Rayel ft. Emma Hewitt – My Reflection (Roman Messer Remix) [ARMIND] Možná lepší než originál, ale track pro mě i tak zůstává mírně cheesy 7/10
    [b]24. Aly & Fila with Ferry Tayle – Concorde (Cold Blue Remix) [FSOE FABLES] Asi jsem čekal ještě velkolepější remix, ale i tak je to slušné, ale lepší než originál to není 8/10[/b]
    25. Super8 & Tab ft. Jonny Rose – Falling Into You (Triode Remix) [ARMIND] Moc se mi nelíbil oirignál a tento remix je pro mě spíše kvasnicový…gay vokály a psýčkový sound, ach ne 5/10
    [b]26. Davey Asprey – Alone In The Wilderness [ASOT] Davey a jeho návrat do více upliftového soundu 8/10[/b]
    27. Rub!k – Indefinite Ending [ARMADA CAPTIVATING] Slušná progliftová šlapačka zelí 7/10
    28. KhoMha – White Swan [ASOT] Vcelku chytlavý track, ale na mě až moc bigroom 6/10
    29. Billy Gillies – Listen Up [AFTERDARK] Ty tracky na Afterdark jsou všechny jak přes kopírák, drop je vyloženě trapas 5/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 883.[/b]

01. ARTY – Perfect Strangers (ARMADA) Startujeme s povedenou vokálovkou od Artyho, který jde v poslední době hodně do sebe a ani pod Arty nedělá vyloženou komerci 7+/10
    02. ATHOM & Tony Hammer – Elevate (DENIS KENZO) Škoda, že to vrže jako když vezou cigáni do sběrny železo, protože melodie je docela pěkná 6+/10
    03. Dankann – Hades [ENFORCING] Vcelku přijatelný proggy kousek, spíše do house 6+/10
    04. Adip Kiyoi – Start With A Dream [SUANDA] Typická výplň a tracky typicky stylizovaný do Armin / Rayel stylu 6/10
    05. Ørjan Nilsen – What A Rush (IN MY OPINION) Toto bude fungovat na festivalech, ale snad ne na těch tranovcých, protože to není moc trancy, melodie je trochu temná 6+/10
    06. Alex Sonata ft. Dean Chalmers – My Heart [GARUDA] Vokály jsou dostatečně gay a celkový sound je docela fajn trousík 7/10
    07. Sheridan Grout & Luke Anders – Bad Days (Fahjah Remix) [AVA] Vokály jsou chytlavé jako prase, ale melodicky je to eidam, tedy cheese 6+/10

Progressive Pick
    [b]08. Andrew Bayer ft. Alison May – Immortal Lover (Club Mix) [ANJUNABEATS] Ttot je můj nejoblíbenější track z jeho alba a toto je velmi povedený club remix v typickém Anjuna stylu 8+/10[/b]

09. Daft Punk – Within (Purple Haze Remix) [DAFT LIFE] Purple Haze už delší dobu koketuje se soundem alé Daft Punk, toto je pak logickým vyůstěním 7+/10

Tune Of The Week
    [b]10. Davey Asprey – Alone In The Wilderness (ASOT) Davey tak trochu zpátky ve svých upliftových trenýrkách a ty moje trenýrky jdou pěkně do pozoru 8/10[/b]

[b]Push Guest Mix[/b]
    [b]11. Push – My Brightest Stars (MOSTIKO) Poklidnější track s nádherně zasněnou melodií….tento track by se mi spíše hodil k Plastic Boy aliasu, ale vem to čert, toto je krása a ty chorály na pozadí jsou dokonalé 9/10[/b] [IMG]http://i48.tinypic.com/1z4902a.gif[/IMG]
    [b]12. Push – My Own Paradise (MOSTIKO) Toto je opět trochu netypický track pro Push, protože je hodně euforický…melodie skoro až připomíná Gouryellu…opravdu velmi lahodný kousek 8/10
    13. Push – Class Of 1999 (MOSTIKO) Všimněte si těch zvučíků, jak jsou totálně oldchool…kdyby někdo řekl, že track pochází z roku 1999 ak by se tomu dalo i věřit, perfektní práce 10/10 [IMG]http://i48.tinypic.com/1z4902a.gif[/IMG]
    14. Push – Trance-Porter (MOSTIKO) Velmi slušná trance vypalovačka, která mi přijde opět docela oldschool svým pojetím, good job! 8/10[/b]

Service For Dreamers
    15. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [ASOT] Hodně ohraná záležitost, ale jako hymna fungovala 7+/10

16. i_o – Feel You Now [INHARMONY] Mysteriozní projekt, který se snažil servírovast jakousi komerční podobu techna najednou přechází do čistě komerčního soundu, takže už projekt není tolik zajímavý 6+/10
    17. INVIRON – Romance [SUANDA] Neskutečněj flašinet a napodobenina něčeho co tu bylo už tisíckrát…pro mě jsou to kvasnice 4/10
    18. Abstract Vision – Kepler (INFRASONIC) Docela slušná šlapačka zelí, to se musí nechat 7/10
    [b]19. First State & Rub!k – Megalith (ASOT) Skoro až anthemická melodie, která donutila rozvlnit mé ladné křivky 8/10[/b]
    20. Bryn Liedl – Rituals [FSOE] Zajímavá a docela temná melodie…škoda, že drop jde do prázdna 7+/10
    21. Sam Laxton – Nothing But Neon Lights [AVA WHITE] Docela slušnej uplift, ale vyložená erekce to není 7/10
    [b]22. Aly & Fila – Sunrise At Cala Bassa (Ferry Tayle Remix) [FSOE] Toto je o něco lepší, velmi pěkný, spíše dreamy remix, takže jen zavřít oči a nechat se unášet 8/10[/b]
    23. Alex M.O.R.P.H. – Running For Peace (Club Mix) [VANDIT] Ty vokály mi prostě nejsou příjemné na bubáka, jinak by to byl fajn track s drama nádechem 7+/10
    [b]24. Paul van Dyk & Plumb – Music Rescues Me [VANDIT] Vokálové i melodické masturbuence jako prase, tady si vyloženě rochním blahem 9/10[/b]
    [b]25. Miroslav Vrlík & Exouler – Immersion (ALWAYS ALIVE) Melodicky je to chytlavé skoro jako svorka na bradavku…prostě vás to chytne a nepustí, velmi dobré 8/10[/b]
    26. Digital Rush – Edge Of Your Desire [VANDIT] Další velmi pěkný a hodně optimistický track 7/10
    [b]27. Magnus – Voided Realm (VII) Velice pěkný a čistě trancový track, takže toto velmi oceňuji 8/10[/b]
    28. Ruben de Ronde X Rodg X Chloe – When You’re Gone (Ben Nicky Remix) (STATEMENT!) Melodie uprostřed je fajn, ovšem vše okolo jsou solidní psy kvasince 5/10
    29. Simon Patterson feat. Lucy Pullin – Fall For You (Cold Blue Rework) (WAO138?) Upliftový remix, který sice dodává tracku melodii, ale už to není tak originální dílko, smíšené dojmy 7+/10
    [b]30.Jak Aggas – Russian Roulette (WAO138?) Tak toto je slušné kulobití…melodie je sice jednoduchá ale velmi chytlavá, toto mě baví, je to relativně refreshing track 8/10[/b]
    31. UCast – Symptom (SKULLDUGGERY) Jeho tradiční sound to sice není, jsou tam mírné psy hrátky a drop jde do techu, což je škoda, protože melodie měla potenciál 7/10
    32. Iain M – Psychoactivity (AFTERDARK) Tak toto je docela psycho track a melodie uprostřed je docela masivní melodie 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Adamos: Jojo vím o tom a oba Asoty už jsem slyšel, jen jsem se zatím nedostal k hodnocení…ale velmi brzy to napravím 😉 Díky za feedback 😉

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj Freezere ASOT 883 a 884 jsou hodně povedené epizody no hlavně v té 883 je tvůj oblíbenec PUSH který zahrál myslím si hodně povedený a energický skoro půlhodinový set…jsem zvědavý na tvoje hodnocení jeho aj celých těch dvou epizod.

Zdravím a pozdravuju všechny trance people v ČR, TRANCE4EVER!!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 882:[/b]

01. Armin van Buuren & Vini Vici & ALOK ft. Zafrir – United [ARMIND] Video k tracku je zajímavé, ale track jako takový se mi tolik nezamlouvá, prostě další Vici track v pořadí 5/10
    02. Armin van Buuren & Sunnery James & Ryan Marciano – You Are Too [SONO] Toto jsou ovšem pořádné kvasnice…totální ušní maz a troufám si říci nejhorší track co kdy byl v Asotu 1/10
    03. Huem – Night Drive [VIBRATE WHITE] Tento sound je úplně jiná káva, to mi vyloženě líže ouško 7+/10
    04. Sheridan Grout & Luke Anders – Bad Days (Fahjah Remix) [AVA] Až příliš rozjuchaný a veselý track, i když uznávám mírnou chytlavost a dobré vokály 6+/10
    05. Super8 & Tab ft. Hero Baldwin – Burn (Luke Bond Remix) [ARMIND] Originál mi přijde jako super a docela originální dílko se super vokály, ovšem toto jsou spíše kvasnice…především ten psýčkový drop je teda horší než rozevřený nůžky v řiti 4/10
    [b]06. Sunny Lax & Aneym – Counter Clockwise [ANJUNABEATS] Velmi příjemná vokálovka s krásnou zasněnou melodií, jen bych se vůbec nezlobil, kdyby byl track trochu rychlejší 8/10[/b]
    07. MaRLo ft. Roxanne Emery – A Thousand Seas (Marcus Santoro Remix) [REACHING ALTITUDE] Velmi rozjuchaný až mírně cheesy remix 6+/10
    08. Vigel vs. Cosmo & Skoro – Drums [ARMADA TRICE] Další kvasnicové hody a pro mě přesná ukázka toho jak trance rozhodně nezní 3/10
    09. Myon & Late Night Alumni – Hearts & Silence (Myon Club Mix) [RIDE] Track, který má velmi zvláštní atmosféru a luxusní sexy vokálky, líbí se mi to i přesto, že je to trousík 8/10
    Future Favorite
    10. GXD & Elle Vee – A Dream [AVA] Další velmi příjemná vokálovka a slušně šlapající track 7/10
    Progressive Pick
    11. Ruben de Ronde X Rodg X Ørjan Nilsen – Booya (Ruslan Radriges Remix) [STATEMENT!] Ale jo, na pár poslechů dobrý, ale podle mě zapadne v záplavě podobných 6/10
    12. Cubicore & Shane 54 ft. Eric Lumiere – Out Of Time [NETTWERK] Vrzavější track s tradičními gay vokály od Lumči 5+/10
    Tune Of The Week
    13. Alex M.O.R.P.H. – Running For Peace (Club Mix) [VANDIT] Prosím, už mi někdo zodpovězte…kdo to probůh zpívá? žena nebo chlap? já to nepoznám, ale vím, že ty vokály jsou jedny z nejhorších co jsem kdy v trance skladbě slyšel…melodicky ok 7/10
    Service For Dreamers
    [b]14. Armin van Buuren ft. Justine Suissa – Burned With Desire [ARMIND] pro mě již silně ohraný track, ale z to mu nebudu strhávat body, toto je přátelé za deset 10/10[/b]
    15. HAKA – Elysium [BLACK SUNSET] Trošku kolovrátkový bigroom, ale na parketech asi fungovat bude díky akčnosti 6/10
    [b]16. Madwave – Shinobi [DEGENERATE] Konečně nějaké ty uplift masturbulence…jo toto má říz a šťávu 8+/10[/b]
    17. Elite Electronic & Dmpv & Anhydrite – Bloom [SUANDA TRUE] Nelíbí se mi ten soft kick a celkově je ten track spíše průměrnější po všech směrech 6+/10
    18. Torio vs. Bigtopo & Omar Diaz – Fall For Me (Dirkie Coetzee Remix) [AVA WHITE] Docela akční vokálovka, i když melodie není až tak top 7/10
    Trending Track
    [b]19. Paul van Dyk & Plumb – Music Rescues Me [VANDIT] Krásná vokálovka, která perfektně kombinuje PVD sound s mírným vlivem moderního soudnu a funguje to parádně a bude to velký hit 9/10[/b]
    [b]20. Gareth Emery ft. Evan Henzi – Call To Arms (Davey Asprey Remix) [GARUDA] Povedený remix a nejrychlejší verze velmi chytlavé vokálovky 8/10[/b]
    [b]21. ReOrder – All Comes Back To You (Club Mix) [BLACK HOLE] Tak tyto vokály jsou hodně v pohodě a melodicky je to nádhera, takže klobouček dolů a trenky v pozoru 8+/10[/b]
    22. RAM & Ciaran McAuley – Serengeti (Arctic Moon Remix) [GROTESQUE] Slušný remix tohoto velmi optimistického tracku 7+/10
    23. Craig Connelly – The Creator [SUBCULTURE] Možná bych čekal i více, ale i tak slušný ráznější uplift 7+/10
    24. Alexander Popov – Intention [INTERPLAY] Za tu melodii dávám pár bodů ale jinak to jsou psýčkové kvasnice 4/10
    25. David Forbes – Extra Dimension [OUTBURST] Vcelku slušný techy track…asi si dovedu představit na to zapařit 7/10
    26. Markus Schulz & JES – Calling For Love (DRYM Remix) [COLDHARBOUR] Docela pěkný svižnější remix, i když preferuji originál 7+/10
    27. Everlight feat. Emma Chatt – Stronger (Indecent Noise Pres. Raw Tech Audio Remix) Techárna, která nedává moc smysl mi přijde 5/10
    [b]28. The Noble Six – Black Lotus (ASOT) Tak toto je ovšem průlet jako za starých časů. Oldschool sound a moje představa o tom jak má trance opravdu znít 9+/10[/b] [IMG]http://i48.tinypic.com/1z4902a.gif[/IMG]
    29. Sneijder & Bryan Kearney – Killer Instinct (Kearnage 100) Baví mě jen ta melodie uprostřed, zbytek prostě typickej Sneijder drop o ničem 6+/10
    [b]30. Jordan Suckley – Do Or Die (Sam Jones Remix) Velice dobrý akční remix s melodickým dropem a hodně cool zvučíkama, slušné kulobití 8/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASOT 881.

01. Above & Beyond – Rocket Science [ANJUNABEATS] Aha to je ten můj slavný track z videa, s vrtačkovým dropem..pokud máte vrtání zubů rádi, tak se vám bude líbit i toto, melodicky to špatné není 5/10
    02. Andrew Rayel & David Gravell – Trance ReBorn (Find Your Harmony 100 Anthem) (Mark Sixma Remix) [INHARMONY) A další vrtačka…prostřední motiv je fajn, ale vše okolo je jak kaktus v řiti, prostě bolestivé 4/10
    03. GXD & Elle Vee – A Dream [AVA] Přijatelnější track, který je sice mírně cheesy, ale je tam mírná chytlavost 7/10
    Trending Track
    [b]04. Gareth Emery ft. Evan Henzi – Call To Arms (Cosmic Gate Remix) [GARUDA] Velice dobrý remix už tak solidního tracku, použité zvučíky jsou velmi chytlavé 8/10[/b]
    05. FloE – Butterfly (Adip Kiyoi Remix) [ENTRANCING] Slušná šlapačka zelí, ale melodicky spíše průměr 6+/10
    Tune Of The Week
    06. Maor Levi – Light Years [ARMIND] Velmi příjemný motiv a vyložený summer track, překvapivě velmi slušné 7+/10
    Progressive Pick
    07. EDX – Sillage [SPINNIN’ DEEP] Celý track táhne funky groovy basovky a docela mě to chvilku bavilo, i jsem se mírně zavrtěl 6+/10
    08. Markus Schulz ft. JES – Calling For Love (Marcus Santoro Remix) [COLDHARBOUR] Opět se vrtím, ale tentokráte je to tím, že se hlásí o slovo průjem, zjevně z tohoto vrzajícího tracku! Jsou lepšé verze 4/10
    09. D’Jaeger – Rhapsody [TRANCE ALL-STARS] Mírně flašinetová melodie a celé to připomíná až moc nápadně Rayla. Sice fajn, že je to CZ label, ale track mě příliš nevzrušil 6/10
    10. Morgan Page – Let You Go (Luke Bond Remix) [ARMADA] Tak toto jsou pořádně kvasnice…psýčkový nesmysl a opravdu protivný sound…prostě kvasnice 3/10
    [b]11. Paul van Dyk & Plumb – Music Rescues Me [VANDIT] Konečně trancy sound! PVD je zpět v dobré formě a servíruje příjemný uplift, který se může stát velkým hitem parketů 8+/10[/b]
    12. Enzo vs. Rank 1 – Dragon vs. Awakening [FSOE PARALLELS / ID&T] Vůbec to do sebe nezapadá a zní to hrozně…takže jedině originální Awakening, takto nebrat 5/10
    13. Aly & Fila with Philippe El Sisi & Omar Sherif – A World Beyond (FSOE 550 Anthem) [FSOE] Typicky exotická melodie, která mě nebere až tolik jako třeba Chronicles…toto bych spíše přirovnal k Beyond The Lights 7+/10
    Service For Dreamers
    14. Armin van Buuren ft. Jacqueline Govaert – Never Say Never [ARMIND] Emotivní story, ale track mě tolik nebere, díky dropu, který je monotoní a nic se v něm neděje 7/10
    15. Armin van Buuren – Mirage [ARMADA] Sice ohraný kousek jak moje fusekle, ale tak proč ne, když je to výročí 8/10
    16. Talla 2XLC & Xavian – From Here To Eternity 2018 [ARKHAM] Velice příjemná melodie a decentní rework 7+/10
    Future Favorite
    17. Eryon Stocker & HamzeH Pres. Finality – Uplift Your Mind [DIGITAL EUPHORIA] Melodie mírně utahaná, ale zřejmě to na lidi zabírá, objektivně 7/10
    18. Driftmoon & Robert Nickson pres. Astrosphere – Fire Which Burns Us All [BLACK HOLE] Na můj vkus je melodie trochu předramatizovaná, ale jinak je to velmi fajn 7+/10
    [b]19. Daxson – Blackcard [COLDHARBOUR] Toto mě bere opravdu hodně, skvělá ukázka stylu proglifting…melodie je úplně voňavá a šťavnatá 8+/10[/b]
    20. Elite Electronic & Dmpv & Anhydrite – Bloom [SUANDA TRUE] Docela emotivní melodie, ale mírně béčková produkce, ve finále je to ok 7/10
    [b]21. Manuel Le Saux & Astuni ft. Linnea Schossow – Everywhere You Go [GO MUSIC] Velmi dobrý track…a jsem mile překvapen. Manuel je u mě zapsán jako dost průměrný producent, ale tady asi pomohl Astuni a výsledkem je velmi vzletný uplift 8/10[/b]
    22. Rinaly – Astrology [AVA] Fajn uplift, ale spíše jen na vyplnění setu 7/10
    [b]23. Kiyoi & Eky & Oliver Cattley – Zubr [ASOT] Toto má slušné koule, a nejsou ani chlupaté, skvělá práce 8/10[/b]
    [b]24. RAM – Circle Of Life (Amir Hussain Remix) [GROTESQUE] Skoro až epický track, ve kterém všechny elementy fungují 8/10[/b]
    [b]25. Fisherman – The Mission [COLDHARBOUR] Skvělá záležitost a i po odchodu parťáka mu to šlape furt naprosto skvěle 8/10[/b]
    26. Standerwick & Haliene – Deep End (Shinovi Remix) U některých tracků dopředu víte co očekávat…tohle byly jasné kvasnice 4/10
    27. Sneijder – Decimate Již několikátý track v řadě v podobném stylu a mě to moc nebere, přijde mi to bez duše a navíc ten vykradený sampl z Anticappella tomu moc nepřidává, takže opět spíše kvasnice 5/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 880.[/b]

1. Paul Oakenfold ft. Little Nikki – Only Us (Hal Stucker Remix) [PERFECTO] Daleko vkusnější verze než komerční originál, velmi dobrá práce od Davida Forbese a jeho proggy alter egu 7+/10
    02. Fisher – Losing It (Dave Winnel For The Win Remix) [CATCH & RELEASE] Podle mě je toto omyl, patří to do Asotu tak asi jako kečup ke svíčkové…3/10
    03. Gareth Emery ft. Evan Henzi – Call To Arms (Cosmic Gate Remix) [GARUDA] Vcelku zajímavě provedený remix s chytlavými zvučíky…asi dávám přednost přímočařejšímu remixu, ale překvapivě dobrý remix 7+/10
    Trending Track
    04. NWYR – Wormhole [FREE] Vcelku typický track pro Wéčka, povedený a vkusný bigroom trance 6+/10
    05. Luke Bond – Clockwork [ARMIND] Toto je ovšem totální ušní maz a zánět konečníku…nechápu co se to s Bondem stalo, že vypouští takovéto psy-EDM kolotoče 3/10
    06. Ruben de Ronde & Yoel Lewis ft. Natalie Gioia – Madrigal [STATEMENT!] Docela fajn pocit, ale ty Rubenovi tracky se v Asotu stejně objevují jen díky jejich společným hrátkám s análním kolíkem 6/10
    Tune Of The Week
    [b]07. Manuel Le Saux & Astuni ft. Linnea Schossow – Everywhere You Go [GO MUSIC] Ano souhlasím, že toto je velmi dobrý track…a jsem mile překvapen, Manuel je u mě zapsán jako dost průměrný producent, ale tady asi pomohl Astuni a výsledkem je velmi vzletný uplift 8/10[/b]
    [b]08. Aly & Fila with Sue McLaren – Surrender (Giuseppe Ottaviani Remix) [FSOE] už originál ve mě vyvolával solidní masturbulence a tento remix ho ještě trochu vyšperkoval 9+/10[/b]
    09. TrancEye – Distant Dream (Brent Rix Remix) [REDUX REC.] Spíše průměrnější uplift, který nenadchne, nenasere a na jeden poslech si ho třeba i vychutnáte 6/10
    Kyau & Albert Guest Mix
    10. Kyau & Albert – Under Your Spel (Bryn Liedl Remix) [EUPHONIC] Naši hoši opět ve studiu! To už je snad potřetí tento rok a začínají s novým singlem, který je v originále alternativním popem ovšem tento remix je slušný progressive, já jsem však zvědav na Lostly remix, který se chystá 7/10
    [b]11. Kyau & Albert & Steve Brian – Reverie [EUPHONIC] Naprosto typický track pro tuto dvojici, hodně z toho slyším jejich remix na 6AM 8/10[/b]
    [b]12. Tritonal ft. Lourdiz – Love U Right (Kyau & Albert Remix) [ENHANCED] Toto je ovšem paráda, basovka pro kterou bych i tančil nahý na náměstí a uchu lahodící sound 9/10
    13. Kyau & Albert – The Night Sky (Exolight Remix) [EUPHONIC] Další trefa do černého (pardon za rasismus)! Krásný uplift remix již tak nabušeného originálu 9/10[/b]
    Service For Dreamers
    14. Armin van Buuren – Communication (David Gravell Remix) [ARMIND] Sympatický týek ve studiu, ale lepší by bylo kdyby si vybral spíše originál než tento novější remix 7/10
    15. Dezza – All I Need [ZEROTHREE] Dezza je velkou záruku kvalitního progressivu a i tady se to potvrzuje 7/10
    Progressive Pick
    16. Estiva – Rage Race [STATEMENT!] Použitý sample je ohraný jak kazeta, ale zbytek track je docela vymazlený 7+/10
    17. Simon Lee & Alvin ft. Susie Ledge – Why I Came Here [DENIS KENZO] Spíše posmutnělý track s nepříjemnými synths alá Rayel 5/10
    [b]18. Super8 & Tab – Blockchain [ARMIND] Kvalitní a chytlavý bigroom anthem 8/10[/b]
    19. Rene Ablaze & Jam Da Bass – From Dusk Till Dawn [ASOT] Svižnější track a docela fajn melodie…na track use mi líbí, že není přeplácaný a zní čistě 7+/10
    20. Christina Novelli & DJ Xquizit – So Cold (Maratone Remix) [ABORA PROGRESSIVE] Slušně šlapající proglift remix, toto má grády jak guláš od babičky 7+/10
    21. Bogdan Vix & KeyPlayer – Stranger Things [INHARMONY] Vcelku stravitelný bigroom track, především díky povedené melodii 6+/10
    22. Limelght ft. Alina Renae – We Are Light [INTERPLAY] Mám rád originální dílka a tento track je dost netradiční zvukovým pojetím, za to dávám celý bod navíc 7+/10
    23. Ruslan Radriges & Twin View – Insomnia [FLASHOVER TRANCE] I zde jsou použity vcelku netradiční postupy a líbil se mi breakdown, ovšem melodie jako taková je spíše průměrná 6/10
    [b]24. Ferry Corsten & Saad Ayub – Synchronicity [FLASHOVER] Trochu zvláštní track, u kterého trochu trvalo než se mi dostal pod kůži, ale svým způsobem je to dost chytlavý a povedený 8/10[/b]
    Future Favorite
    [b]25. Heatbeat – Stadium Arcadium [AERYS] Naprosto nečekaně melodický a euforický track od tohoto dua…ale má to pořád jejich typický beat a celkový sound, velmi dobré a kuličky se protáčejí v pytlíku 8/10[/b]
    26. Moonsouls & Zara Taylor – Let It Go [ASOT] Moonsouls je jeden z nejlepších uplift producentů a úzce spolupracuje s Ultimate, což se pak na výsledku podepíše, velmi slušný track jen vokály bych klidně vynechal 7+/10
    27. STA – Resurface (ARDI Remix) [ABSTRACTION] Zajímavá melodie s trochu dramatickým nádechem…bohužel track dost zabije psýčkovo-techy tripplets drop 6+/10
    28. Eryon Stocker & HamzeH Pres. Finality – Uplift Your Mind [DIGITAL EUPHORIA] Melodie je utahaná jak můj poklopec, já přiliš tyto tracky nemusím, ale objektivně dávám 7/10
    29. Chris Schweizer – Ascension [ARMADA] melodie uprostřed je dobrá, ale zbytek tracku mě moc nenadchnul…na výplň setu asi dobrý 7/10
    [b]30. Greg Downey – Retrograde [WHO’S AFRAID OF 138] Jako bych v tom slyšel starého Pattersona…velmi dobrý uplift track, který se může stát klasikou 8/10[/b]
    31. Alex Di Stefano – Fast Forward [VII] Těžko hodnotit, když track nezazněl celý, ale basovka zní dost masivně

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 879.[/b]

01. ARTY – Couldn’t Be Better (ARTY & Vion Konger Remix) [ARMADA] Track již známe z Artyho guestmixu a je to vcelku příjemný, i když komerčnější dílko 7+/10
    02. Daniel Wanrooy – Delta (Vigel Remix) [BLACK HOLE] Za to tady teče ušní maz proudem, bigroom s maximálně rušivým soundem 5/10
    03. Henry Dark – Blue Days & Black Nights [ARMADA CAPTIVATING] Toto má ovšem moc pěknou melodii a slušně to šlape, tady už si oušku relativně lahodí 7+/10
    [b]04. Super8 & Tab – Blockchain [ARMIND] V podstatě hitovka na první poslech, velmi nathemická melodie, možná zbytečně moc bigroomové pojetí 8/10[/b]
    05. Leo Reyes – Reverie [INHARMONY] Toto zní jako Rayel, jsou tam stejné postupy a nástroje, místy je to trochu otravné jak bába v kauflandu 5+/10
    [b]06. Tritonal ft. Lourdiz – Love U Right (Kyau & Albert Remix) [ENHANCED] Hodně typický sound pro K&A a hodně se mi to zamlouvá, především melodicky je to opravdu povedené 8+/10[/b]
    [b]07. Above & Beyond ft. Zoë Johnston – Always (Above & Beyond Club Mix) [ANJUNABEATS] Velmi dobrá klubová předělávka, i když místy trochu utahaná, ale při finálním climaxu to pak má docela efekt 8/10[/b]
    08. Axis – Kashmir [ENHANCED PROG] Trousík na výplň setu 6/10
    09. John Christian – The Trip [ARMIND] Dlouhodobé bigrrom ID z Arminových setů, které zní přesně tak, jak nechctete, tahá to za uší, je to maximálně vlezlé a otravné jak opruzenina na zadku 3/10

Tune Of The Week
    10. NWYR – Wormhole [FREE] Typicky festivalový track, který jsem schopen akceptovat 6+/10

[b]11. Beatsole – Pearl [ASOT] Tak toto je ovšem laskomina, krásný svěží trancy sound, v typickém Beastole soundu 8/10[/b]
    [b]12. Winter Kills – Hot As Hades (Jorn van Deynhoven Remix) Už originál se mi velmi líbil a tento remix je skvělou uplift alternativou, good job 8/10[/b]
    13. Joel Hirsch & Roxanne Emery – Neon Dreams [ASOT] Euforický proglift, v podobném stylu jako Run To You…mírně cheesy, ale jinak fajn 7/10
    [b]14. Kyau & Albert & Steve Brian – Reverie [EUPHONIC] Přesně ten sound, který od K&A očekáváme, krásné a opět oušku lahodící až lízající 8/10[/b]
    15. Mr Sam & DJ Ghost – La Ventoline [ARMIND] Velmi unikátní track, který kombinuje zvuky z tracku Airport s techno soundem a určitými prvky bigroomu, dohromady guláš, který rozpoutá peklo na parketu, máme rádi originální tracky! 7+/10

Service For Dreamers
    [b]16. Motorcycle – As The Rush Comes (Armin van Buuren Universal Religion Remix) [ARMIND] Sice trochu ohraná klasika, ale za to ve své nejlepší verzi 9+/10[/b]

17. DJ Dean & DJ T.H. ft. Hanna Finsen – Find A Road [AVA] Slušně šlapající uplift, kde jednu půlku tvoří matador z Německa, tedy Dj Dean stojící za legendárními Tunnel kompilacemi 7+/10
    18. Will Atkinson – Primeval [DOORN] Velmi zvláštní počin, který se mi ve výsledku moc nezamlouvá, je to příliš velký odklon od trancu 6/10
    19. Eximinds & Jean Clemence – Gravitation [INTERPLAY] Melodie se mi příliš nelíbí a připomíná mi kolovrátek nebo ruský pohřeb 5/10
    [b]20. Giuseppe Ottaviani ft. Sue McLaren – Wait Till You Miss Me (OnAir Mix) [BLACK HOLE] Toto je velmi příjemná vokálovka v typickém GO stylu, krásné 8+10[/b]
    [b]21. Ben Gold & Audrey Gallagher – There Will Be Angels (STANDERWICK Remix) [ARMADA] Překvapivě hodně dobrý remix, který je více banging 8/10[/b]
    22. Radion6 – Surrender [ASOT] Zase ten stejný sound jen jiná melodie, a tentokráte spíše průměrná 6+/10
    23. Allen Watts & Daniel Skyver – Race Against Time [GROTESQUE] Rozjíždělo se to nadějně, ale ten techy drop byl jak napíchnutí na kůl skrze řiť 6+/10
    24. Cold Stone – Become Human [INFRASONIC RED] Slušný uplift, který potěší na pár dnů, pak se na něj zapomene 7/10
    25. Active State – Evolution [FSOE FABLES] Také pěkný uplift, který se ale asi nepromění v klasiku, ale prozatím uspokojí 7+/10
    [b]26. Craig Connelly ft. Kat Marsh – Light The Way (Bryan Kearney Remix) [KEARNAGE] Tady ovšem pozoru, trenky jsou v pozoru a pomalu nasazují taneční cvičky, toto je krásný uplift remix už tak povedeného originálu 9/10[/b]
    27. Shinovi – Kumai [WHO’S AFRAID OF 138] Protivný sound alá Vini Vici, nic nového pod sluncem, jen jiný exotický motiv prostě…to raději kolonoskopii než toto 4/10
    28. Niko Zografos – Porto Katsiki [FSOE] Řízný uplift pěkně od podlahy 7/10
    [b]29. Heatbeat – Stadium Arcadium [ASOT] Překvapivě krásný a vcelku euforický track od hochů, který běžně spíše vržou nebo technaří…toto je ovšem jiná káva 8+/10[/b]
    30. Jordan Suckley – C.Y.M [WHO’S AFRAID OF 138] Typický Suckley track, který jsme mohl ohodnotit už před poslechem 6/10
    31. Billy Gillies – Disturbance [AFTERDARK] Ta melodie uprostřed je dělo, ale to celé okolo už jsme prostě slyšeli, ten dunivý techy/ hard sound používá Sneijder…raději bych melodický drop, z toho to tracku nemám masturbuelnce, ale spíše disturbulene 6+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 878.[/b]

Armin si i nadále válí kulky na dovolené a jezdí po Mácháčích, takže epizoda je speciální a v první hodině nás obsloužili bigroomem Cosmíci a v druhé půlce nám předvedli jak ve skutečnosti nezní psy-trance Vini-Vici…hodnocení tedy jen číselně u Cosmic Gate a Vini Vici dávám celkově 5/10 a jediný dobrý track je Universe Inside Me, jinak to pro mě není psýčko…ale edm šaškárna 🙂

– Estiva – Cubes (00:01:14) 7+/10
    – Kyau & Albert + Steve Brian – Reverie (00:05:16) 8+/10
    – Tony Hammer – Wild West (00:09:16) 6/10
    – Alexander Popov & Ruben de Ronde – Luna (00:14:16) 6/10
    – Gabriel & Dresden feat. Sub Teal – The Only Road (Cosmic Gate Remix) (00:17:16) 7+/10
    – Greenheaven DJs – The Unexamined (00:22:49) 7/10
    – Cosmic Gate – YEAH! (00:27:39) 7+/10
    – Genix – Mr. H2O (00:33:36) 6/10
    – Matt Fax – Ghost Stories (00:37:41) 6+/10
    [b]– Arkham Knights – Into The Fire (00:44:58) 8+/10[/b]
    – Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Cosmic Gate Remix) (00:47:04) 7+/10
    [b]– Patrick White – Reason (00:53:12) 8/10[/b]
    [b]– SERVICE FOR DREAMERS: Cosmic Gate – Exploration of Space (Cosmic Gate’s Back 2 The Future Remix) (00:56:57) 8+/10[/b]
    – Off Limits & Coexist – Earth Dance (01:01:33)
    – Armin van Buuren x Vini Vici x Alok feat. Zafrir – United (01:04:16)
    – Armin van Buuren presents Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (01:08:32)
    – DJ Fabio & Moon – Bug’s Nightmare (Sesto Sento Remix) (01:10:31)
    – Omiki – Na Le (01:11:40)
    – Astral Projection – People Can Fly (Sesto Sento & Vini Vici Remix) (01:13:54)
    – Animato & Gaudium – Heart Beat (01:19:03)
    – Nero – Satisfy (01:21:06)
    – The XX – Intro (01:24:20)
    – The XX – Intro (01:26:06)
    – Vini Vici – Where The Heart Is (01:27:29)
    – Vini Vici & Astrix – Adhana (01:28:39)
    – Liquid Soul – Wake Up (01:31:05)
    – Tiesto – Traffic (01:33:03)
    – Vini Vici & Liquid Soul – Universe Inside Me (01:35:01) 8+/10
    – Phanatic – Out of Body Experience (01:39:43)
    – John Lennon – Imagine (Vini Vici Bootleg) (01:41:31)
    – WHITENO1SE & Katri – Road to Dublin (01:44:42)
    – HRTWRK – Samsara (01:49:20)
    – WHITENO1SE & No Comment feat. Richie Loop – FAYA (01:53:21)
    – Linkin Park – Numb (01:57:01)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 877.[/b]

Tato epizida je speciální a obsahuje mnoho bigroomu a celkově mnoho tracků a tak jsem se rozhodl jí nekomentovat a pouze zvýrazním tracky, které považuji za dobré.

– NWYR – ID (00:01:14)
    – NWYR – ID (00:04:42)
    – NWYR – ID vs. Gareth Emery & STANDERWICK feat. HALIENE (00:08:23)
    – NWYR – ID (00:10:51)
    – NWYR – Venom (00:14:07)
    [b]– NWYR – ID (00:17:56)[/b]
    – NWYR – ID (00:21:12)
    – Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul (NWYR Remix) (00:22:36)
    – ID – ID (00:26:40)
    – Yoji Biomehanika – Hardstyle Disco (NWYR Bootleg) (00:28:19)
    – NWYR – Time Spiral (00:30:25)
    – NWYR – Wormhole (00:33:13)
    – NWYR – Ends Of Time (00:37:00)
    [b]– NWYR – Dragon (00:41:15)[/b]
    – W&W – Moscow (00:42:32)
    – Safri Duo – Played Alive (NWYR & Willem de Roo Bootleg) (00:45:37)
    – NWYR – ID (00:48:21)
    – NWYR – ID (00:51:26)
    [b]– SERVICE FOR DREAMERS: Joop – The Future (00:55:15)[/b]
    – MaRLo feat. Roxanne Emery – A Thousand Seas (Marcos Santoro Remix) (00:59:57)
    [b]– Holbrook & Skykeeper – Let The Curtain Fall (01:02:08)[/b]
    – MaRLo feat. Emma Chatt – Here We Are (01:04:19)
    – MaRLo feat. Jano – Dreamers (Eric Senn Remix) (01:08:19)
    – Voolgarizm – Warrior (01:12:08)
    – HamzeH & Myke Bee – Spiral Drive (01:14:25)
    – Splinta – Shock Therapy (Bobby Neon Remix) (01:16:50)
    – Eric Senn – Inkunzi (01:19:42)
    [b]– Sunset Brothers X Mark McCabe – I’m Feeling It (In The Air) [MaRLo Remix] (01:22:57)[/b]
    [b]– MatricK – Ethereal (01:27:43)[/b]
    – Alex Ander – Tribe (01:30:36)
    – Lightform – Asylum (01:34:04)
    – MaRLo – Enough Echo (01:37:02)
    – MaRLo feat. Sarah Swagger – Always Be Around (Pinque Remix) (01:41:58)
    – Avao – Activate (01:45:54)
    – MaRLo feat. Jano – Haunted (Avao Remix) (01:48:43)
    – Avao – Reading Out (01:52:02)
    [b]– MaRLo & Avao – We Are The Future (01:54:28)[/b]
    – Avao – A Prophecy (01:58:06)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 876.[/b]

1. Johann Stone feat. Luke Chable – We Are The Brave (Fatum Remix) [Serendipity Muzik] Nájezd je fajn, ale po dropu jsem myslel, že jsem někde na stavbě…patří toto vůbec do Asotu? 5/10
    2. PROGRESSIVE PICK: Sodality – Challenger [Statement!] Velmi pěkná melodie, kterou trochu brzdí trouse sound 7+/10
    3. Fast Distance – Cosmos [A State Of Trance] Letní track, který mě trochu však nechává v klidu 6+/10
    4. TUNE OF THE WEEK: Myon X Late Night Alumni – Hearts & Silence (Myon Club Mix) [Ride] Další track s letní náladou a krásnými vokály, trouse sound je spíše generic, ale ve výsledku fajn 7+/10
    5. Eximinds & Jean Clemence – Gravitation [Interplay] Toto kluci museli složit na Ruském pohřbu 5/10
    [b]6. ALPHA 9 – Sleepwalker [Armind] Zase zásah…super-chytlavý motiv a opět povedený track od něj 8/10[/b]
    7. Probspot – Blueberry (Daniel Wanrooy Remix) [Statement!] Docela vkusná předělávka kutlovního originálu 7+/10
    8. Sander van Doorn & D.O.D – Let It Go [DOORN] Track hodící se spíše na taneční parkety, doma mi moc uspokojení nepřináší 6+/10
    9. Genix – Mr. H2O [Anjunabeats] Trochu zklamání, daleko lepší je pro mě b-strana I Dont Wanna 6/10
    10. Helix – Speed [Eclypse] Vrzavější trousík, který neurazí ani nenasere 6/10
    11. D-Mad – Comeback [A State Of Trance] D-Mad a jejich klasický sound, takže takový ten pohodový trousík 6/10
    [b]12. Cubicore & Shane 54 – Budokan [Armind] Tento motiv je neskutečně chytlavý, skoro jako klíště, čert vem ten vrz…tohle je prostě dobré 8/10[/b]
    [b]13. Super8 & Tab – Blockchain [Armind] Jasná hitovka na první poslech, melodie je má anthemické koule…v určitých pasážích bych si přál, aby ta melodie neměla ten jakoby smutný nádech, ale i tak je to pozoruhodné dílko 8/10[/b]
    [b]14. Kyau & Albert with Steve Brian – Reverie [Euphonic] Komu se líbil remix na 6AM tak mu sedne i tento letní track v jejich typickém stylu…spokojeností si lížu kulky 8/10[/b]
    15. Maor Levi – Vintage [Armada Music] Track, na kterém je zajímavý především ten groovy beat, ale je to spíše house 6+/10
    [b]16. SERVICE FOR DREAMERS: Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet Another Day (Rising Star Remix) [Armind] Mám sice raději Hiver and Hammer remix, ale i originál a dá se říci oldschool trance 8+/10[/b]
    17. Armin van Buuren x Vini Vici x Alok feat. Zafrir – United [Armind] Toto odmítám znovu poslouchat, raději bych se nechal znásilnit od medvěda 4/10
    [b]18. Beatsole – Pearl [A State Of Trance] Beatsole snad nikdy nezklame! Opět výborný track a konečně mohu roztočit zase fusekle 8/10[/b]
    19. Rene Ablaze & Cari – Dont You Remember [AVA White] Příjemné vokálky a solidní uplift sound 7+/10
    20. RAM & Exis – Gladiator [Who’s Afraid Of 138?!] Toto je ovšem horší než potkat opilého sněhuláka…prostě jen čumíte v němém úžasu…5/10
    21. Tempo Giusto – Solace In Your Eyes (Decade Mix) [Who’s Afraid Of 138?!] Tak toto je slušné tempo pane Tempo…až nezvykle trancy track na tohoto finského rytíře 7/10
    22. Suzanne Chesterton, Richard Lowe & David Forbes – Orion (Club Edit) [Pure Trance] Velmi slušná trancovka, mírně se tu pohupuji 7+/10
    23. Rene Ablaze & Jam Da Bass – From Dusk Till Dawn [A State Of Trance] Také velmi obstojný uplift, nicméně postrádá melodii, která by zůstala v našich análech zapsaná na více než týden 7/10
    [b]24. Perry O’Neil – Wave Force (South of the Stars Remix) [Armada Music] Mám rád originál, který zůstává nepřekonán, ovšem komu se líbí ten dnešní akční 138 sound bude asi spokojen 8/10[/b]
    25. Ultra Shock – The Sound Of E (Jorn van Deynhoven Remix) [Who’s Afraid of 138?!] Ale jo šlape to dobře, JVD tomu dodal špetku pepřu, ale i tak zůstávám spíše u originálu 7/10
    26. Heatbeat – Stadium Arcadium [AERYS] Překvapivě velmi euforický a melodický track od Heatbeat, jaké to sexy překvapení… 7+/10
    27. Allen Watts & Talla2XLC – Equinox [Who’s Afraid of 138?!] Podle očekávání svižný track s docela jednoduchou ale funkční melodií…za pár týdnů na něj zapomeneme 7/10
    28. Moonsouls & Zara Taylor – Let It Go [A State Of Trance] Slušná vokálovka, kde tedy dominuje spíše melodie, která je mírně zasněná 7+/10
    29. Oliver Cattley with Kiyoi & Eky – Zubr [A State Of Trance] Tento track má v sobě energie jako nafetovaný králík, nicméně melodie není zapamatovatelná 7/10
    [b]30. The Noble Six – Black Lotus [Who’s Afraid of 138?!] Jen poslouchejte…toto je o level výše než předchozí tracky, má to v sobě více originality a daleko více to koresponduje s klasickým trance soundem, luxus 9/10[/b]
    31. Ben Gold & Allen Watts – Strike As One [Armada Music] Jednohubka, která funguje díky chytlavé melodii…nějaký ten pátek nás bavit bude 7+/10
    32. XYZed – System Overload [Alteza] Psýčkové pornohrátky a vrčící track, který prostě jen sprostě kopíruje něco co už tu bylo, sám Armin to okomentoval ve stylu, že je to vykrádačka, takže palec dolů a pak do řiti! 3/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 875.[/b]

1. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren x Vini Vici x Alok feat. Zafrir – United [Armind] Další vopičárna…toto opravdu nemusím, však je to pořád dokola, něco co už tu bylo v jiné formě několikrát, jen se mění ten pokřik uprostřed 5/10
    2. FloE feat. Kate Miles – Make It Last (Denis Kenzo Remix) [Entrancing] Pomalejší track, který mě sice ze záchodové mísy nezvedá, ale určitě přináší větší potěšení než ten první 7/10
    [b]3. Attila Syah & ENZO – Yorkesia [AVA] Zpočátku to vypadá na vrzačku, ale pak se to promění na melodickou žhavou kometu, toto je přátelé solidní bombice 8+/10[/b]
    4. Cubicore & Shane 54 – Budokan [Armind] To vrže jak kosti mé babičky, melodicky je to však relativně chytlavé 7/10
    5. Oliver Smith feat. Natalie Holmes – Zero [Anjunabeats] Fan trousy vokálovka, jen break mi přijde natahovaný jak fronta na modré melouny 7+/10
    6. ASCO feat. Norah B. – Lost Again [DOORN] A slepice už zase kvokají, alespoň tak mi to připadá…pasáž uprostřed je ale dobrá 6+/10
    7. TRENDING TRACK: Armin van Buuren vs Shapov – Our Origin [Armind] Velmi dlouhý a natahovaný breakdown jak televizní reklamy a melodie alá Interstellar…ve výsledku docela pěkný track, ale na několikátý poslech již trochu nudí 7+/10
    8. Andy Moor & Alex Ryan – Reflect [FSOE] Překvapivě hodně trancy track, jsem velmi překvapen a trochu vzrušen 7+/10
    9. Maor Levi – Vintage [Armada Music] Chytlavý beat, ale celkově je to spíše house track a do Asotu se nehodí 6/10
    10. Thomas Gold & Corey James – Orinoco [Size] Velmi podobný track se zajímavým housey beatem 6/10
    [b]11. Arty – Tim [Armada Music] Pocta Timovi alias Aviicimu a dost typický sound, který právě on používal, skvělé 8/10[/b]
    12. MaRLo – Lightning (Alex Ender Remix) [Reaching Altitude] Až příliš bigroom, až mi z toho mírně skřípou zuby 6/10
    13. Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Cosmic Gate Remix) [Be Yourself] Zajímavý rework klasiky, který je více vrčící, preferuji originál, ale update je to docela povedený 7+/10
    14. Adip Kiyoi & Christina Novelli – Carousel [Suanda] Neskutečná flašinetárna a dobrý soundtrack na nějakou dětskou kinder-party 5/10
    15. SERVICE FOR DREAMERS: Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain vs. Cosmic Gate – F.A.V. Škoda, že si holčina vybrala tento divný mashup 6/10
    16. Adam K & Soha feat. HALIENE & Matthew Steeper – Twilight vs Breathe (Reality Test Remix) [Armada Music] Mám rád originální Twilight, toto je normálně znásilnění do análu 6/10
    17. More Analog – Kira [Armada Electronic Elements] Zajímavý techy track, který mě nutí trochu pohupovat zadečkem 7/10
    18. Thick As Thieves – Jack To The Sound [Techburst Records] Další techy track, který určitě bude fungovat na parketech 6+/10
    19. Giuseppe Ottaviani – Slow Emotion (Monoverse Remix) [GO] Fajn melodický remix tohoto pomalejšího tracku 7+/10
    2[b]0. Arkham Knights – Into The Fire [Coldharbour] Další zásah od této dvojice, velice temná přesto energická jízda 8/10[/b]
    [b]21. Maywave – Madura [Euphonic] Track má sice velmi jednoduchou melodii, která se postupně jen zvýrazňuje, ale je to velmi příjemné, a je tam jasně patrný Kyau and Albert sound 8/10[/b]
    22. FUTURE FAVORITE: Jeremy Vancaulart feat. Danyka Nadeau – Hurt (Allen Watts Remix) [Black Sunset Music] Originál za mě asi lepší, toto je docela generic 138 remix, i když ne špatný 7/10
    [b]23. Joint Operations Centre feat. Kate Miles – Behind The Silence (Cold Blue Remix) [Subculture] Líbí se mi to více jak originál, basovka je velmi výrazná a celkově mi to přijde záživnější, pěkná práce 8/10[/b]
    24. Lustral – Everytime (Sneijder Remix) [Who’s Afraid Of 138?!] Ten drop je jeden velký joke, jsem myslel že spolknu kravské lejno normálně…zbytek by ušel 5/10
    25. Paul Denton – Monkey [Kearnage] Techy jednohubka, která se objevila asi na minutu, více toho totiž na ní již zajímavé není 5/10
    [b]26. Yuri Kane – Right Back (Solis & Sean Truby Remix) [Flashover] Ikonické vokály a dost povedený vyliftěný remix, jsem spokojený 8/10[/b]
    27. Aly & Fila – Rebirth (Ahmed Romel Remix) [FSOE] Pěkný remix, i když na mě trochu utahaný, přistihnul jsem se jak se dloubu při breakdownu v nose a pak i jinde 7+/10
    [b]28. Giuseppe Ottaviani & Paul Van Dyk feat. Sue McLaren – Miracle (OnAir Mix) [GO Music] Perfektní vokálovka, u které ze mě stříkají euforie 9+/10[/b]
    29. Ruddaz feat. Phoenix-Elise – Electronic Playground [A State Of Trance] Slušné psýčkové pornohrátky v kombinaci s velmi akční melodií 7+/10
    30. Morgan Page – Lost Dreams (STANDERWICK Remix) [Armada Music] EDM-psy remix, že mě to nepřekvapuje u Standerwicka, který už asi na své počátky zapomněl. Zřejmě již definitivně spadly sračky do větráku 4/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 874.[/b]

1. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren vs Shapov – Our Origin [Armind] Velmi dlouhý a natahovaný breakdown jak televizní reklamy a melodie alá Interstellar…ve výsledku docela pěkný track, ale na několikátý poslech již trochu nudí 7+/10
    2. Beatsole – Shanti [Euphonic] Hodně příjemný proglifting v typickém Beatsole stylu 7+/10
    3. Ferry Corsten – I Love You (Won’t Give It Up) [Flashover] Sound je trochu do electra ale melodie je velmi zajímavá a chytlavá 7+/10
    4. PROGRESSIVE PICK: Elevven & JES – Heartbeat Tonight [Statement!] Velmi vrzavý sound, to je jak kaktus v řiti 5/10
    5. Audien feat. Cecilia – Higher [Anjunabeats] Trouse, prostě trouse, nevím co dodat 5/10
    6. FUTURE FAVORITE: Denis Kenzo & Sveta B. – Sweet Lie [Denis Kenzo Music] Příjemná dreamy vokálovka 7/10
    7. Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Cosmic Gate Remix) [High Contrast] Zajímavý rework klasiky, který je více vrčící, preferuji originál, ale update je to zajímavý 7+/10
    8. Davey Asprey – Azile [A State Of Trance] Pokračování, tedy v podstatě Fallout part 2 7+/10
    9. ARTY – Couldn’t Be Better (ARTY and Vion Konger Remix) [Armada Music] Určitě lepší než komerční originál, toto je velmi pěkný remix 7+/10
    [b]10. ARTY – Rain [Armada Music] Super-chytlavý melodický bigroom té nejvyšší kvality, tohle prostě nejde si nebroukat 9/10[/b]
    [b]11. ARTY feat. April Bender – Sunrise [Armada Music] Sice velmi komerční track, ale opět…vysoká návykovost a chytlavost 8/10[/b]
    [b]12. ARTY – Tim [Armada Music ] Pocta Timovi alias Aviicimu a dost typický sound, který právě on používal, skvělé 8/10[/b]
    [b]13. SERVICE FOR DREAMERS: Gareth Emery & STANDERWICK feat. HALIENE – Saving Light [Monstercat] Sice už ohraná klasika, ale stále funguje 8/10[/b]
    14. Fatum – Petra [Armind] Nadějný breakdown a pak jde všechno do kopru 6/10
    15. Vincent de Moor – Fly Away (KhoMha Remix) [Armind] Přijatelný remix klasiky, i když originál je originál 7/10
    16. Rub!k – Breathe Deep [Armada Captivating] Slušná šlapačka zelí a velmi slušný proglifting kousek 7+/10
    17. Specific Slice – Inception [Abora] Melodie trochu pohřební, ale i přesto velmi slušný vyliftěný track 7/10
    18. Alex Sonata – I’ll Be Your Light [Garuda] Hodně fajn melodický track a vokály to vše skvěle doplňují 7+/10
    19. HamzeH – Frostbite [Free] Melodie je docela flašinetová, ale celkový sound je relativně masivní 6+/10
    20. Maarten de Jong – Cast Iron [Outburst Records] Tech-trance nášup, pořádné žhavení lebky zvané budík 7/10
    21. MaRLo feat. Jano – Haunted (Avao Remix) [Reaching Altitude] Určité pasáže jsou cool, ale hlavní melodická zpívaná pasáž je jak dechovka, tedy ultra cheesy 6+/10
    [b]22. Adam Ellis – An Ember In The Ashes [Kearnage] Ellise jsem vždy bral jako člověka jednoho hitu, ale tady jsem velmi překvapen, toto je hodně pěkné melodicky a celkový sound nezní ani příliš generic, palec nahoru 8+/10[/b]
    23. Andy Moor, Somna & Diana Leah – There Is Light (A.R.D.I. Remix) [AVA White] Tady rozhodně preferuji Matt Fax remix, jehož sound k tomu track pasuje daleko více 7/10
    [b]24. Monada – Sunbeam [Flashover Trance] Tento track mi připomíná staré dobré časy…melodie je sice trochu repetivní, ale poslouchá se to moc příjemně, hladím si spokojeně pupík 8/10[/b]
    25. John Askew – On The Rocks [VII] Ten track mi přijde docela prázdný a melodicky trochu suchý, ale ve výsledku to šlape obstojně 7/10
    26. Jeremy Vancaulart feat. Danyka Nadeau – Hurt (Allen Watts Remix) [Black Sunset] Originál za mě asi lepší, toto je docela generic 138 remix, i když ne špatný 7/10
    [b]27. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Dan Stone Remix) [Who’s Afraid of 138?!] Bylo vůbec možné překonat originál? Dan dokazuje, že není nic nemožné a vytvořil tak originálu skvělou alternativní verzi, masivní masturbulence 9+/10[/b]
    [b]28. Mark Sixma & Emma Hewitt – Missing (Jorn van Deynhoven Remix) [Armada Music] Dost nabušený uplift remix tohoto coveru 8/10[/b]
    29. MaRLo feat. Sarah Swagger – Always Be Around (Pinkque Remix) [Reaching Altitude] Nelíbí se mi ta melodie s těma filtrovanýma synťákama, celkově dost průměrný remix 6/10
    30. TRENDING TRACK: Avao – Activate vs. Armin van Buuren & Andrew Rayel – EIFORYA vs. Cosmic Gate – Exploration of Space (AvB Mash-up) Děkuji nechci…toto je průjem na kolotoči

Guestmix od Alpha 9 je super a nabízí to nejlepší co jde na melodické bigroom scéně najít momentálně!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 873.[/b]

01. Fatum – Petra [ARMIND (ARMADA)] Nadějný breakdown, po kterém přijde masivní vrzanice…to je jak mít šroubovák v análu 6/10
    02. Vincent De Moor – Fly Away (KhoMha Remix) [COMBINED FORCES] Není to tak hrozný remix jak by se dalo čekat, přesto mi přijde zbytečný 7/10
    [b]03. Remake – Blade Runner (Maceo Plex Renaissance Remix) [RENAISSANCE] Podobných tracků bych v Asotu uvítal i více, elektronický opus ze kterého se mi nadzvedávají tepláky 8+/10[/b]
    04. Steve Brian – Footprint [ENHANCED] Až příliš bigroomu v tomto tracku…5+/10
    Tune Of The Week
    05. Alexander Popov & Ruben de Ronde – Luna [ARMIND (ARMADA)] Melodická dreamy pasáž je docela fajn, ale na TOTW bych to teda neviděl 7/10
    [b]06. Omnia – Cyberpunk [ARMADA] Naprosto ikonický Omnia sound a skvělý track. Hladím si spokojeně podbřišek 8/10[/b]
    07. Tommy Johnson – About Time [ASOT (ARMADA)] Také velice pěkný track, jehož melodie mě docela vzrušuje 7+/10
    [b]08. Headstrong ft. Tiff Lacey – The Truth (2018 Progressive Remake) [SOLä] Slušná předělávka luxusního tracku, líbí se mi ten nový beat 8/10[/b]
    09. Denis Kenzo & Sveta B. – Sweet Lie [DENIS KENZO] Trochu zívačka pro mě…ale jako v pohodě výplň setíku 6/10
    Estiva Guest Mix
    [b]10. Estiva & Dezza – Hero [STATEMENT! (ARMADA)] Naprosto pohlcující melodie a luxusní progressivní track 8+/10[/b]
    11. Estiva – Coral [STATEMENT! (ARMADA)] Další velmi povedený track z alba 7+/10
    12. Estiva – The Maze [STATEMENT! (ARMADA)] Techy track, trochu ve stylu Raket 7/10
    13. Estiva – Encore Encore [STATEMENT! (ARMADA)] Pěkný outro track z alba 7/10
    Service For Dreamers 1
    [b]14. Gareth Emery ft. Lucy Saunders – Sanctuary [GARUDA (ARMADA)] Proč si tak trochu nezabékat u této veselice, mám raději Tyasovu verzi 9/10[/b]
    15. Assaf – Trinity (Sound Quelle & Max Meyer Remix) [BLACK SUNSET] Velmi slušný progressivní track 7+/10
    Future Favorite
    16. Abstract Vision & Forces – Turbulence [INTERPLAY (ARMADA)] Bigroomové masturbulence z minulé epizody 7/10
    17. Eric Senn – Inkunzi [REACHING ALTITUDE] Oceňuji všestranost tohoto umělce, ale možná mu více svědčí uplift, byt toto není špatné 7/10
    18. Super8 & Tab vs. Motorcycle – Venture vs. As The Rush Comes (Super8 & Tab Mashup) Toto odmítám poslouchat, omlouvám se
    [b]19. Purple Haze – Call Me [ARMIND (ARMADA)] Hodně masivní track, který funguje jak v klubu tak doma 8/10[/b]
    20. STANDERWICK – I’ve Been Thinking About You [WHO’S AFRAID OF 138 (ARMADA)] Nehodlám poslouchat, jednou stačilo, otravný EDM track, jen se svižnějším kickem 5/10
    [b]21. Robert Nickson – It’s Always You [PURE TRANCE (BLACK HOLE)] Naprostá nádhera a odstřel do jiných galaxií, Nickson jede jak nadrogovaný bobr, absolutní euforie až na pytlíku 10/10[/b]
    22. Madwave – Solar Wind [ITWT (BLACK HOLE)] Vcelku průměrnější uplift track na jedno, dvě použití 6/10
    23. Mark Sixma & Emma Hewitt – Missing (Jorn Van Deynhoven Remix) [ARMADA CAPTIVATING] Lusuxní uplift remix této cover verze, totální vibrace v mezipůlčí 9/10
    24. Giuseppe Ottaviani – Slow Emotion 3 [BLACK HOLE] Zvláštní track, kde se prolínají jednak styly a jedna i rychlost, určité pasáže jsou dobré 7+/10
    [b]25. Sean Mathews – Divinity [ASOT (ARMADA)] Krásný euforický track a ponožky se mi samovolně protáčejí 8/10[/b]
    26. Joint Operations Centre ft. Kate Miles – Behind The Silence [SUBCULTURE (BLACK HOLE)] Trochu temnějšího soundu není někdy na škodu 🙂 Povedená deep vokálovka 7+/10
    Trending Track
    27. Armin van Buuren & Alexander Popov – Popcorn (Eximinds Bootleg) [ARMADA] Tak toto je solidní opar mezi hýžděma 5/10
    28. Avao vs. Armin Van Buuren & Andrew Rayel vs. Cosmic Gate – Activate vs. EIFORYA vs. Exploration Of Space (Armin van Buuren Mashup) Nehodlám to poslouchat, omlouvám se
    Service For Dreamers 2
    29. Ben Nicky – Hectic [WHO’S AFRAID OF 138 (ARMADA)] Již prověřený 138 napalm track 7+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 872.[/b]

[b]01. Omnia – Cyberpunk [ARMADA] Klasický Omnia sound, tak jak ho máme rádi 8/10[/b]
    02. Armin van Buuren – Blah Blah Blah (Alyx Ander Remix) [ARMIND] Děkuji, já už jsem dnes na záchodě byl 3/10
    Progressive Pick
    03. Ilan Bluestone & Maor Levi ft. El Waves – Will We Remain? (Spencer Brown Remix) [ANJUNABEATS] Pěkný remix ve stylu starého Deadmau5 soundu, preferuji originál 7+/10
    04. Super8 & Tab – Venture [ARMIND] Fajn intrumentálka, tihle sexy hoši jentak nezklamou 7+/10
    05. Formal One & Vika – Edge Of Time (Assaf Remix) [BLACK SUNSET] Slušná vokálovka, ale má v sobě hodně big rumu…skladatel má v sobě hodně rumu 6+/10
    06. Armin van Buuren & Alexander Popov – Popcorn (Eximinds Bootleg) [ARMADA] Ruská taškařice, tento sound alá flašinet mě nikdy nebral 5/10
    Tune Of The Week
    07. STANDERWICK – I’ve Been Thinking About You [ARMADA] Rxchlejší BPM není vždy zárukou kvalitního tracku, určité pasáže jsou ok, ale ve výsledku je to spíše masintream EDM track bez duše 5/10
    [b]08. Mark Sixma & Emma Hewitt – Missing (Jorn Van Deynhoven Remix) [ARMADA CAPTIVATING] Naprosto luxusní uplifting rework tohoto coveru 9/10[/b]
    09. Ran-D vs. Scot Project vs. Allen Watts – Zombie vs. D vs. Flashback Na festivalech to asi fungovat bude, ale z hudebního hlediska je to celkem bída 6/10
    Purple Haze Guest Mix
    [b]10. Purple Haze – Call Me [ARMIND] Dost masivní dílko, které funguje live i na běžný poslech 8/10[/b]
    [b]11. ID – ID Naprosto masivní ID…čekám jak cigán na svou sociální dávku co z toho vyleze 8+/10[/b]
    12. Daft Punk – Within (Purple Haze Remix) [DAFT LIFE] Fajn remix, ale přijde mi, že Purple Haze čím dál více koketuje z bigroom soundem 7+/10
    13. Tim Mason – Spaceman Dost zajímavý breakdown, ale vygraduje to do bigroom dropu 7/10
    Service For Dreamers
    [b]14. Armin van Buuren ft. Ana Criado – I’ll Listen [ARMIND] Moje hodně olbíbená Arminovka, hlavní melodie je inspirována Push soundem jak Armin sám přiznal 9+/10[/b]
    15. Cosmic Gate – Yeah! [WAKE YOUR MIND] Hodně se mi líbí breakdown a ta melodie v něm, ale po gradaci už se toho mnoho nestane 7+/10
    16. Abstract Vision & Forces – Turbulence [INTERPLAY] Slušná hlavní melodie, ale až příliš bigroom turbulencí 6/10
    17. Dennis Sheperd & Bjorn Akesson – Memoria [COLDHARBOUR] Toto šlape kvalitněji než šlapka na E55, pěkná bombička docela 7+/10
    18. Roman Messer & Ruslan Radriges – At World’s End (Ahmed Helmy Remix) [SUANDA] Toto mě melodicky nebere, tak jak celá ta helma 5/10
    19. ReOrder & Andre Visior – Desert Rose [GROTESQUE] Fajn akčnější uplift, podupávám si tu nožkou 7+/10
    [b]20. Radion6 – Our Beautiful World [ASOT] Sice klasický Radion, ale tentokrát to má opravdu masivní melodii, jedna z jeho nejlepších věcí 8/10[/b]
    [b]20. Ferry Corsten & Jordan Suckley – Rosetta [FLASHOVER] Kdo by to byl čekal, že to bude krásný melodický zasněný kousek, když je v názvu Suckley…ale je to tak 9/10[/b]
    [b]21. Cold Blue – Rush [KEARNAGE] Hodně povedený, svižný track plný energie, Cold Blue je prostě záruka 8/10[/b]
    22. Sheridan Grout & Diana Leah – Broken To Pieces [AVA] Pěkná a příjemná vokálovka na pár poslechů 7+/10
    23. Ciaran McAuley – The Titanic [ITWT] Pěkný track, melodie mě docela nutí k dalšímu poslechu 7+/10
    24. The Killers – Mr. Brightside (STANDERWICK Bootleg) [ISLAND] Dělám, že jsem to neslyšel, toto mi opravdu kazí náladu ze zatím dobré druhé hodinky 4/10
    25. Aly & Fila – In Your Memory (Lostly Remix) [FSOE] Spousta acidů, trochu ve stylu legendárního Photogrpaher remixu na Laily 7/10
    26. Tony De Vit – The Dawn (Nicholson Remix) [TIDY TRAX] Slušnej energetickej track, který ale zapadne v záplavě podobných 6+/10
    27. Avao – Activate [REACHING ALTITUDE] Vyloženě klubovej / bigroom track, kterej ale docela šlape a bude fungovat 6+/10
    Trending Track
    28. Militia vs. W&W & Vini Vici vs. Armin van Buuren ft. Hilight Tribe vs. Wildstylez – Take Me There vs. Chakra vs. Great Spirit (Armin van Buuren Mashup) [ARMIND / MAINSTAGE] 5/10
    [b]29. Simon Patterson – Solo [VII] Konečně taky návrat k soundu alá Bulldozer a Thump, moc pěkný a promakaný track, a moje legíny mohou svištit 8/10[/b]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.