Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 8. 2010 v 15:55 #179274
Anonymní uživatel
Neaktivnítak už můžeš 🙂
Mukot 470
1. Nacho Chapado & Smaz feat. Sue McLaren – Between Heaven and Earth (Jan Martin Remix) [FSOE]
– celkem nůďo vokálovka, to už je lepší ten průměrnej uplift remix od Alíků 5+/102. FUTURE FAVORITE: Armin van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not Giving Up On Love (Club mix) [Armind]
– postupem času se mi to jakž takž zalíbilo 7/103. Joonas Hahmo – Mojito [Hahmo Recordings]
– podobnej sound jak třeba Pryda, vcelku ok…Brainflush je lepší, tohle je spíše do house 6+/104. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue [S107]
– no konečně celkem chytlavá a určitě povedená vokálovka od tohodle projektu, kterej mě jinak nikdy moc nebral 8/105. Dennis Sheperd – Left Of The World (Mike Shivers Garden State Dub) [Euphonic]
– bez těch vokálů se to docela dá, zvukově docela zajímavý remix 7/106. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Enhanced]
– 8+/107. Anhken – Always Look Back (Classic Touch)
– velice pěkný melodický trance, žádná vrzačka tentokrát od Ankhen 8/108. Probspot – Blueberry (Rex Mundi Remix) [Coldharbour 100]
– tohle mě moc nezaujalo, originál mnohem lepší, nejlepší remix ke 100 výročí je Prometheus (tucandeo remix) 6/109. Denis A – Heaven (Beltek Remix) [Dar Recordings] vs BT – The Emergency [Marcus Schossow remix) (AvB Mash up)
– nezájem, skip…10. TUNE OF THE WEEK: Cramp – Prelude (Extended Mix) [Timeline Music]
– Cramp je takovej docela přehlíženej projekt, prozatím co track nebo remix to pecka, ale z tohodle jsem mírně confused 🙂 to zní jak něco od současného armina, takovej ten symfo-sail styl 5/1011. Sied van Riel – Crossroads [Spinnin]
– solidní klub-tance 7/1012. Solis – Believe Me [Infrasonic]
– řekl bych takovej spíše průměrnější uplift, melodicky nic moc zajímavého 6/1013. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Arctic Moon Remix) [from the album ‚A New Daylight Remixed‘][Aropa]
– tenhle remix se teda sakra povedl, sice v tom originál není moc slyšet, ale to je dobře, stejně je už ohranej 9/1014. John Askew – To The Floor [Subculture]
– prostě askew 5+/1015. Virtual Vault – Default (Dave 202 Remix) [In Trance We Trust]
– melodicky taková typická tyasovina, akorát s trochu jinýma nástrojema 7/1016. Jaco – Beautiful Days [Enhanced]
– lemon and einar k koprodukce a jde to znát…pěkné 7+/1017. Jay B & Sandra Wagner – Desire (Daniel Kandi’s Classic Mix)
– klaisckej Kandi, takže líbí 🙂 byť už má na svém kontě letos lepší zářezy, melodicky je to ale docela i nápadité 8/1018. Phillip Alpha – Valente (Juventa Remix) [Enhanced]
– prostě slušné 🙂 7/1019. Dimension & Robbie Seed – Blue Line (Original Mix) [Blue Soho]
– bluemanovitej uplift, i když má to i docela říz…8/1020. Solarstone – Touchstone (Aly & Fila Remix) [Solaris]
– 7-/1021. ASOT Radio Classic: Motorcycle – Around You
– ne tak dobré jako ATRC, ale jinak fajn 7/1020. 8. 2010 v 15:44 #179271Laucco
ÚčastníkFrízre, zas nemám co číst sm19
14. 8. 2010 v 10:43 #178803Chelseaplayer
ÚčastníkArnej válí jako nikdysm5
14. 8. 2010 v 0:47 #178789Anonymní uživatel
NeaktivníPissot 469.
01. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up Of Love [Armind]
– tak nakonec to nedopadlo nijak zle, vcelku fajn track, vokály od Sophie jsou prostě dobré, melodicky to není až taková sláva, líbí se mi jen to občasné piánko 7-/1002. Pryda – Niton [Pryda]
– první část tracku je dost monotoní, v druhé půlce se to zění a je z toho docela cool varianta na Pjanoo 7/1003. Ashley Wallbridge feat. Elleah – Walk On Water [AVA]
– vokály jsou mírně cheesy, jinak to není ani moc vrzavé, spíš se to rozjede ve stylu Garetha Emeryho 6+/1004. ReOrder feat. Stine Grove – Biscay Bay (ReOrder Deep Mix) [Perceptive]
– asi takhle si představuju opravu nudou nezáživnou vokálovku 🙂 4/1005. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Enhanced] [Tune Of The Week]
– Arty těžko někdy zklame, opět povedený prog trance v jeho typcikém stylu, neřekl bych že je to lepší než paraádní Hope 8/1006. Steve Brian feat. David Berkeley – Vueltas [Euphonic]
– ty vokály moc nemusím, melodicky docela fajn 6+/1007. Arnej – The Day Will Come [Armind]
– choon alert! tohle je teda docela námrd 🙂 ta basovka to je doslova teror, ale v dobrém slova smyslu! originální dílko s parádní trance melodií a opravdu cool spodkem, tohle by mohl být trance hit jako prase 9+/1008. Lewis Dodkins – Solstice [Mondo]
– a opět docela originální dílko, tentokrát od někoho pro mě úplně neznámého 🙂 kvalitní prog 8+/1009. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love [Armada] [Future Favorite]
– to vyhrálo jen kvůli arminovi v názvu, není to podle mě nijak vyjímečný track, navíc pro mně trošku nuda 5+/1010. Venaccio – Eyes Like Stars (Dark Edit) [Black Hole]
– vcelku chytlavá věc s mírně připrdělou pasáží po breakdownu 7/1011. Virtual Vault – Default [In Trance We Trust]
– podobně nakažlivej motiv jako u předchozího tracku, možná mírně cheesy, ale musím ocenit mírnou originalitu 7-/1012. Daniel Kandi pres. Timmus – Symphonica [Streamlined]
– 7/1013. Aly & Fila feat. Tiff Lacey – Paradise (Remix) [Future Sound Of Egypt]
– celkem povedená klubová verze tohodle ploužáku 🙂 7+/1014. Poshout feat. Sergey Vegas – Afterglow (Oliver P pres. Stonevalley Remix) [Enhanced]
– mno ta píštivá melodie nic moc teda 6/1015. Juventa – For That Special Girl [Enhanced]
– docela pěkná melodie, nejsem až takovej fanda vrz basovky, ale ok dejme tomu 7+/1016. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (Ilya Soloviev Remix) [S107]
– už originál mě nijak zvlášť nezaujal, tohle je upliftovější verze, která mě baví o něco víc 6/1017. Sophie Sugar – All For You [A State Of Trance]
– vcelku dobrý uplift, i když trošku cheesy možná pro někoho 7/1018. ReOrder pres. Group Number One – A World Of Trance
– tak trošku bluemanovina, pěkné 7+/1019. Ben Nicky – Jet Stream [Monster Tunes]
– ááá zase jeden z těch upliftů, kdy je už po pár vteřinách jasné, že to bude megapecka, nejlepší uplift dneška, euforická megajízda 9+/1020. Der Dritte Raum – Hale Bopp [Virgin] [ASOT Radio Classic]
– kdysi jsem tenhle track měl na kazetě ale nikdy jsem se nedozvěděl co to je, až dnes po nějakých 12ti letech se to dovídám, výborná deep trance věc, i když mě už dnes tak jako kdysi nebere 8+/1013. 8. 2010 v 14:02 #178743hphondra
Člen[b]Doplnění tracklistu:[/b]
11. Virtual Vault – Default [In Trance We Trust]
13. 8. 2010 v 11:26 #178728Joe
Účastník12. Kandi – Symphonica … chytlo mě to v refrénu za uši, je to sice krapet ukvíkaný, ale pěkné, pěkné…
13. Aly & Fila ft. Tiff Lacey – Paradise (Club Mix) … začíná to hezky, jako jejich starší produkce, není to zase taková Alíkovská tuctovka, thumbs up!12. 8. 2010 v 22:40 #178712Showman
Člen[b]A State Of Trance 469 with Armin van Buuren (ASOT 469)
12 August 2010[/b][u]Tracklist:[/u]
01. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up Of Love
02. Pryda – Niton
03. Ashley Wallbridge feat Elleah – Walk On Water
04. ReOrder feat. Stine Grove – Biscay Bay
05. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Tune Of The Week]
06. Steve Brian feat. David Berkeley – Vueltas
07. Arnej – The Day Will Come
08. Lewis Dodkins – Solstice
09. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Dawn To Love [Future Favorite]
10. Venaccio – Eyes Like Stars (Dark Edit)
11. ID
12. Daniel Kandi pres. Timmus – Symphonica
13. Aly & Fila feat. Tiff Lacey – Paradise (Remix)
14. Poshout feat. Sergey Vegas – Afterglow (Oliver P pres. Stonevalley Remix)
15. Juventa – For That Special Girl
16. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (Ilya Soloviev Remix)
17. Sophie Sugar – All For You [A State Of Trance]
18. ReOrder pres. Group Number One – A World Of Trance
19. Ben Nicky – Jet Stream
20. Der Dritte Raum – Hale Bopp [Classic Of The Week]9. 8. 2010 v 22:28 #178347mountainer
Člennějak jsem poslední dobou zanedbával novinky a až teď jsem projel posledních pár ASOTů s Freezerovýma recenzema a je tam pár solidních úlovků sm3
zatim musim zmínit jednoznačně The Thrillseekers vs. M.I.K.E. – Effectual, to je i u mě rovnou na deset sm56. 8. 2010 v 9:14 #177835Joe
ÚčastníkSe vůbec divím, že se Schossow do něčeho takového vůbec pustil…
Edit: Aha, po tom následujícím leadu už je mi to jasný sm15
6. 8. 2010 v 1:49 #177823Anonymní uživatel
Neaktivnípolo-asot 468.
01. Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian Remix) chtělo by to dub a ještě použít nějakej devrzátor 5/10
02. Leon Bolier feat. Fisher – By Your Side (I Will Be There) 7/10
03. Mike Foyle & DNS Project – Cayo Norte melodie mi moc nesedí, mírně symfo zase…6-/10
04. Marcus Schossow – Strings kde já už podobné strings slyšel? možná něco od rank1, synths nelíbí 6/10
05. Sander van Doorn – Daddy Rock 7/10
06. Wezz Devall – This Is Your Day (Jonas Stenberg Remix) nebere 5/10
07. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Sean Tyas Remix) moc pěkný remix, až na ty acid zvučíky na začátku a ke konci 8/10
08. Solarstone – Touchstone (Aly & Fila Remix) [Tune Of The Week] tak nějak podle očekávání, docela pěkný, ale nic omračujícího nebo snad nečekaného 7-/10
09. Jo Micali – Beyond The Sea asi takhle nějak si představuju kvalitní uplifting 9/10
10. Filterheadz – Yimanya [ASOT Radio Classic] tahle klasika mě nidky moc nebrala, má to dobrej motic, ale ty vokáy mě tam prostě štvou…za mě 7, sle objektivněji 8/10jinak Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love slabota celkem…
1. 8. 2010 v 14:02 #177206milan
ČlenASOT možná nic moc, ale včera zahrál na Nature one výborně. Poslouchal jsem na Sunshine live a nemůžu si stěžovat…
1. 8. 2010 v 11:36 #177201Showman
ČlenPoslední epizoda fakt nic moc… Sice ASOT zase tak často neposlouchám, ale když ano, přijde mi, že cca tak jedna ze čtyř, možná pěti epizod mi fakt sedne a líbí se mi… zbytek je o ničem, buďto Armin volí pro mě špatné remixy, nebo ten set nemá takovej ten příběh, nebo vývoj, jak tomu já říkám.
Každopádně tě stále obdivuju za ty recenze, čtu to pravidelně a často se s tebou v mnoha hodnoceních shodnu. Například teďka track od Kandiho Forgive Me jednoznačně nejlepší ze setu… Takže dál pokračuj sm4
Nicméně pro mě zůstává radioshow č.1 Captured Radio (Mike Shiver a Matias Lehtola, překvapivě sm0), ale raději než ASOT si poslechnu i Heavens Gate (Alex s Woodym), Euphonic Sessions s Kyau and Albert, Intuition Radio (Menno De Jong) nebo Club Elite Sessions (M.I.K.E.)….
31. 7. 2010 v 1:36 #177134Anonymní uživatel
NeaktivníPiškot 467.
01. Leon Bolier feat. Fisher – By Your Side (I Will Be There)
– klasika Bolier, akorát s vokálama 7/1002. Kyau & Albert – Painkillers (Club Mix)
– jako ve většině případů u téhle dvojice mi sedí víc popovější radio edit 🙂 tohle je po breakdownu monotoní nuda 6-/1003. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up For Love (Dash Berlin 4AM Remix)
– nevypadalo to zrovna marně, ale zvrtne se to ve vrzačku a pěkně protivnou 4/1004. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Club Mix) [Future Favorite]
– 8/1005. Claudia Cazacu – Translucent (Paul Vernon Remix)
– melodická nálož, docela kvalitka 8/1006. Lemon – Starchild
– tak jak je to s touhle dvojicí? rozpadli se nebo ne? at už je to jakkoliv, spolu i zvlášť tvoří parádní věci, vynikající melodie, místama s náznakem alá anticipation 🙂 9/1007. Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception (Super8 & Tab Remix)
– málo změn a proto docela zbytečný remix 7+/1008. Daniel Kandi pres. Phillip Alpha – Valente (Daniel Kandi’s Original Mix) [Tune Of The Week]
– trochu balearic nádech, docela pěkné, i když oproti třeba stick and stones…pche 7/1009. Anton Firtich – Hello World
– melodie trochu Bolierovitá, prázdná pasáž po breaku! bů 6/1010. Mango – Good Morning Track (Sunn Jellie Remix)
– Sunn Jellie mě zatím pokaždé přesvědčil o svých kvalitách, dobrý prog 7+/1011. Dido – Everything To Lose (Armin van Buuren Remix)
– 5/1012. Daniel Kandi – Forgive Me
– tenhle uplift žeru 🙂 9+/1013. Hodel & JP Bates – Nowhere
– taky solidní uplift, trochu mi to taky zní jako kandi 🙂 8/1014. Sequentia – Don’t Surrender (Arty Remix)
– trochu víc se mi možná líbí origoš, ale artyho verze je taky fajn 7+/1015. Vengeance – Decadence (Denga & Manus Mix)
– taky tyhle jsem nikdy nemusel, spíše klubovka, ale asi i v klubu by mě to iritovalo 🙂 4/1016. Ali Wilson – Shangri-La (Ruff’N’Ruff Mix)
– trochu monotoní po chvilce, ale jinak ok 6/1017. Wezz Devall – This Is Your Day
– hnus synths 4/1018. Dave202 – Arrival (Sebastian Brandt Remix) with Cerf, Mitiska & Jaren (Acapella) (Armin van Buuren Mashup)
– jéé proč tam jsou ty beggin you vokály, se to tam vůbec nehodí, fuck off mashups 🙂 jinak dobrý energy uplift 7+/1019. W&W – Alpha (Original Mix)
– 5/1020. Gaia – Aisha (Aly & Fila Remix)
– jejich klasický sound, remix ničím nepřekvapující, originál spíše nepřekonávající 6+/1021. Chakra – Home [ASOT Radio Classic]
– mno tuhle klasiku sem mockrát nesylšel, akorát v A&B remixu, vcelku fajn, i když jsou lepší klasiky 7-/1030. 7. 2010 v 15:04 #177056Anonymní uživatel
Neaktivníbaví tě to číst a rozčilovat se co to melu za blbosti že jo? 🙂 já ten asot ještě neslyšel, asi až dnes k večeru si to pustím, hodnocení bude, ale asi jen nějaké zkrácené
30. 7. 2010 v 14:56 #177055Laucco
Účastníktvl a kde je Frízičovo komentování tracků…baví mě to číst
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.