TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak už můžeš 🙂

Mukot 470

1. Nacho Chapado & Smaz feat. Sue McLaren – Between Heaven and Earth (Jan Martin Remix) [FSOE]
    – celkem nůďo vokálovka, to už je lepší ten průměrnej uplift remix od Alíků 5+/10

2. FUTURE FAVORITE: Armin van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not Giving Up On Love (Club mix) [Armind]
    – postupem času se mi to jakž takž zalíbilo 7/10

3. Joonas Hahmo – Mojito [Hahmo Recordings]
    – podobnej sound jak třeba Pryda, vcelku ok…Brainflush je lepší, tohle je spíše do house 6+/10

4. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue [S107]
    – no konečně celkem chytlavá a určitě povedená vokálovka od tohodle projektu, kterej mě jinak nikdy moc nebral 8/10

5. Dennis Sheperd – Left Of The World (Mike Shivers Garden State Dub) [Euphonic]
    – bez těch vokálů se to docela dá, zvukově docela zajímavý remix 7/10

6. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Enhanced]
    – 8+/10

7. Anhken – Always Look Back (Classic Touch)
    – velice pěkný melodický trance, žádná vrzačka tentokrát od Ankhen 8/10

8. Probspot – Blueberry (Rex Mundi Remix) [Coldharbour 100]
    – tohle mě moc nezaujalo, originál mnohem lepší, nejlepší remix ke 100 výročí je Prometheus (tucandeo remix) 6/10

9. Denis A – Heaven (Beltek Remix) [Dar Recordings] vs BT – The Emergency [Marcus Schossow remix) (AvB Mash up)
    – nezájem, skip…

10. TUNE OF THE WEEK: Cramp – Prelude (Extended Mix) [Timeline Music]
    – Cramp je takovej docela přehlíženej projekt, prozatím co track nebo remix to pecka, ale z tohodle jsem mírně confused 🙂 to zní jak něco od současného armina, takovej ten symfo-sail styl 5/10

11. Sied van Riel – Crossroads [Spinnin]
    – solidní klub-tance 7/10

12. Solis – Believe Me [Infrasonic]
    – řekl bych takovej spíše průměrnější uplift, melodicky nic moc zajímavého 6/10

13. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Arctic Moon Remix) [from the album ‚A New Daylight Remixed‘][Aropa]
    – tenhle remix se teda sakra povedl, sice v tom originál není moc slyšet, ale to je dobře, stejně je už ohranej 9/10

14. John Askew – To The Floor [Subculture]
    – prostě askew 5+/10

15. Virtual Vault – Default (Dave 202 Remix) [In Trance We Trust]
    – melodicky taková typická tyasovina, akorát s trochu jinýma nástrojema 7/10

16. Jaco – Beautiful Days [Enhanced]
    – lemon and einar k koprodukce a jde to znát…pěkné 7+/10

17. Jay B & Sandra Wagner – Desire (Daniel Kandi’s Classic Mix)
    – klaisckej Kandi, takže líbí 🙂 byť už má na svém kontě letos lepší zářezy, melodicky je to ale docela i nápadité 8/10

18. Phillip Alpha – Valente (Juventa Remix) [Enhanced]
    – prostě slušné 🙂 7/10

19. Dimension & Robbie Seed – Blue Line (Original Mix) [Blue Soho]
    – bluemanovitej uplift, i když má to i docela říz…8/10

20. Solarstone – Touchstone (Aly & Fila Remix) [Solaris]
    – 7-/10

21. ASOT Radio Classic: Motorcycle – Around You
    – ne tak dobré jako ATRC, ale jinak fajn 7/10

Laucco
    Účastník

Frízre, zas nemám co číst sm19

Chelseaplayer
    Účastník

Arnej válí jako nikdysm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pissot 469.

01. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up Of Love [Armind]
    – tak nakonec to nedopadlo nijak zle, vcelku fajn track, vokály od Sophie jsou prostě dobré, melodicky to není až taková sláva, líbí se mi jen to občasné piánko 7-/10

02. Pryda – Niton [Pryda]
    – první část tracku je dost monotoní, v druhé půlce se to zění a je z toho docela cool varianta na Pjanoo 7/10

03. Ashley Wallbridge feat. Elleah – Walk On Water [AVA]
    – vokály jsou mírně cheesy, jinak to není ani moc vrzavé, spíš se to rozjede ve stylu Garetha Emeryho 6+/10

04. ReOrder feat. Stine Grove – Biscay Bay (ReOrder Deep Mix) [Perceptive]
    – asi takhle si představuju opravu nudou nezáživnou vokálovku 🙂 4/10

05. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Enhanced] [Tune Of The Week]
    – Arty těžko někdy zklame, opět povedený prog trance v jeho typcikém stylu, neřekl bych že je to lepší než paraádní Hope 8/10

06. Steve Brian feat. David Berkeley – Vueltas [Euphonic]
    – ty vokály moc nemusím, melodicky docela fajn 6+/10

07. Arnej – The Day Will Come [Armind]
    – choon alert! tohle je teda docela námrd 🙂 ta basovka to je doslova teror, ale v dobrém slova smyslu! originální dílko s parádní trance melodií a opravdu cool spodkem, tohle by mohl být trance hit jako prase 9+/10

08. Lewis Dodkins – Solstice [Mondo]
    – a opět docela originální dílko, tentokrát od někoho pro mě úplně neznámého 🙂 kvalitní prog 8+/10

09. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love [Armada] [Future Favorite]
    – to vyhrálo jen kvůli arminovi v názvu, není to podle mě nijak vyjímečný track, navíc pro mně trošku nuda 5+/10

10. Venaccio – Eyes Like Stars (Dark Edit) [Black Hole]
    – vcelku chytlavá věc s mírně připrdělou pasáží po breakdownu 7/10

11. Virtual Vault – Default [In Trance We Trust]
    – podobně nakažlivej motiv jako u předchozího tracku, možná mírně cheesy, ale musím ocenit mírnou originalitu 7-/10

12. Daniel Kandi pres. Timmus – Symphonica [Streamlined]
    – 7/10

13. Aly & Fila feat. Tiff Lacey – Paradise (Remix) [Future Sound Of Egypt]
    – celkem povedená klubová verze tohodle ploužáku 🙂 7+/10

14. Poshout feat. Sergey Vegas – Afterglow (Oliver P pres. Stonevalley Remix) [Enhanced]
    – mno ta píštivá melodie nic moc teda 6/10

15. Juventa – For That Special Girl [Enhanced]
    – docela pěkná melodie, nejsem až takovej fanda vrz basovky, ale ok dejme tomu 7+/10

16. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (Ilya Soloviev Remix) [S107]
    – už originál mě nijak zvlášť nezaujal, tohle je upliftovější verze, která mě baví o něco víc 6/10

17. Sophie Sugar – All For You [A State Of Trance]
    – vcelku dobrý uplift, i když trošku cheesy možná pro někoho 7/10

18. ReOrder pres. Group Number One – A World Of Trance
    – tak trošku bluemanovina, pěkné 7+/10

19. Ben Nicky – Jet Stream [Monster Tunes]
    – ááá zase jeden z těch upliftů, kdy je už po pár vteřinách jasné, že to bude megapecka, nejlepší uplift dneška, euforická megajízda 9+/10

20. Der Dritte Raum – Hale Bopp [Virgin] [ASOT Radio Classic]
    – kdysi jsem tenhle track měl na kazetě ale nikdy jsem se nedozvěděl co to je, až dnes po nějakých 12ti letech se to dovídám, výborná deep trance věc, i když mě už dnes tak jako kdysi nebere 8+/10

hphondra
    Člen

[b]Doplnění tracklistu:[/b]

11. Virtual Vault – Default [In Trance We Trust]

Joe
    Účastník

12. Kandi – Symphonica … chytlo mě to v refrénu za uši, je to sice krapet ukvíkaný, ale pěkné, pěkné…
    13. Aly & Fila ft. Tiff Lacey – Paradise (Club Mix) … začíná to hezky, jako jejich starší produkce, není to zase taková Alíkovská tuctovka, thumbs up!

Showman
    Člen

[b]A State Of Trance 469 with Armin van Buuren (ASOT 469)
    12 August 2010[/b]

[u]Tracklist:[/u]

01. Armin van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up Of Love
    02. Pryda – Niton
    03. Ashley Wallbridge feat Elleah – Walk On Water
    04. ReOrder feat. Stine Grove – Biscay Bay
    05. Arty – Twilight Tonight (Arty Remode) [Tune Of The Week]
    06. Steve Brian feat. David Berkeley – Vueltas
    07. Arnej – The Day Will Come
    08. Lewis Dodkins – Solstice
    09. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Dawn To Love [Future Favorite]
    10. Venaccio – Eyes Like Stars (Dark Edit)
    11. ID
    12. Daniel Kandi pres. Timmus – Symphonica
    13. Aly & Fila feat. Tiff Lacey – Paradise (Remix)
    14. Poshout feat. Sergey Vegas – Afterglow (Oliver P pres. Stonevalley Remix)
    15. Juventa – For That Special Girl
    16. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (Ilya Soloviev Remix)
    17. Sophie Sugar – All For You [A State Of Trance]
    18. ReOrder pres. Group Number One – A World Of Trance
    19. Ben Nicky – Jet Stream
    20. Der Dritte Raum – Hale Bopp [Classic Of The Week]

mountainer
    Člen

nějak jsem poslední dobou zanedbával novinky a až teď jsem projel posledních pár ASOTů s Freezerovýma recenzema a je tam pár solidních úlovků sm3
    zatim musim zmínit jednoznačně The Thrillseekers vs. M.I.K.E. – Effectual, to je i u mě rovnou na deset sm5

Joe
    Účastník

Se vůbec divím, že se Schossow do něčeho takového vůbec pustil…

Edit: Aha, po tom následujícím leadu už je mi to jasný sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

polo-asot 468.

01. Agulo feat. David Berkeley – Fire Sign (Steve Brian Remix) chtělo by to dub a ještě použít nějakej devrzátor 5/10
    02. Leon Bolier feat. Fisher – By Your Side (I Will Be There) 7/10
    03. Mike Foyle & DNS Project – Cayo Norte melodie mi moc nesedí, mírně symfo zase…6-/10
    04. Marcus Schossow – Strings kde já už podobné strings slyšel? možná něco od rank1, synths nelíbí 6/10
    05. Sander van Doorn – Daddy Rock 7/10
    06. Wezz Devall – This Is Your Day (Jonas Stenberg Remix) nebere 5/10
    07. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Sean Tyas Remix) moc pěkný remix, až na ty acid zvučíky na začátku a ke konci 8/10
    08. Solarstone – Touchstone (Aly & Fila Remix) [Tune Of The Week] tak nějak podle očekávání, docela pěkný, ale nic omračujícího nebo snad nečekaného 7-/10
    09. Jo Micali – Beyond The Sea asi takhle nějak si představuju kvalitní uplifting 9/10
    10. Filterheadz – Yimanya [ASOT Radio Classic] tahle klasika mě nidky moc nebrala, má to dobrej motic, ale ty vokáy mě tam prostě štvou…za mě 7, sle objektivněji 8/10

jinak Armin van Buuren feat. Ana Criado – Down To Love slabota celkem…

milan
    Člen

ASOT možná nic moc, ale včera zahrál na Nature one výborně. Poslouchal jsem na Sunshine live a nemůžu si stěžovat…

Showman
    Člen

Poslední epizoda fakt nic moc… Sice ASOT zase tak často neposlouchám, ale když ano, přijde mi, že cca tak jedna ze čtyř, možná pěti epizod mi fakt sedne a líbí se mi… zbytek je o ničem, buďto Armin volí pro mě špatné remixy, nebo ten set nemá takovej ten příběh, nebo vývoj, jak tomu já říkám.

Každopádně tě stále obdivuju za ty recenze, čtu to pravidelně a často se s tebou v mnoha hodnoceních shodnu. Například teďka track od Kandiho Forgive Me jednoznačně nejlepší ze setu… Takže dál pokračuj sm4

Nicméně pro mě zůstává radioshow č.1 Captured Radio (Mike Shiver a Matias Lehtola, překvapivě sm0), ale raději než ASOT si poslechnu i Heavens Gate (Alex s Woodym), Euphonic Sessions s Kyau and Albert, Intuition Radio (Menno De Jong) nebo Club Elite Sessions (M.I.K.E.)….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Piškot 467.

01. Leon Bolier feat. Fisher – By Your Side (I Will Be There)
    – klasika Bolier, akorát s vokálama 7/10

02. Kyau & Albert – Painkillers (Club Mix)
    – jako ve většině případů u téhle dvojice mi sedí víc popovější radio edit 🙂 tohle je po breakdownu monotoní nuda 6-/10

03. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor – Not Giving Up For Love (Dash Berlin 4AM Remix)
    – nevypadalo to zrovna marně, ale zvrtne se to ve vrzačku a pěkně protivnou 4/10

04. Gareth Emery feat. Lucy Saunders – Sanctuary (Club Mix) [Future Favorite]
    – 8/10

05. Claudia Cazacu – Translucent (Paul Vernon Remix)
    – melodická nálož, docela kvalitka 8/10

06. Lemon – Starchild
    – tak jak je to s touhle dvojicí? rozpadli se nebo ne? at už je to jakkoliv, spolu i zvlášť tvoří parádní věci, vynikající melodie, místama s náznakem alá anticipation 🙂 9/10

07. Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception (Super8 & Tab Remix)
    – málo změn a proto docela zbytečný remix 7+/10

08. Daniel Kandi pres. Phillip Alpha – Valente (Daniel Kandi’s Original Mix) [Tune Of The Week]
    – trochu balearic nádech, docela pěkné, i když oproti třeba stick and stones…pche 7/10

09. Anton Firtich – Hello World
    – melodie trochu Bolierovitá, prázdná pasáž po breaku! bů 6/10

10. Mango – Good Morning Track (Sunn Jellie Remix)
    – Sunn Jellie mě zatím pokaždé přesvědčil o svých kvalitách, dobrý prog 7+/10

11. Dido – Everything To Lose (Armin van Buuren Remix)
    – 5/10

12. Daniel Kandi – Forgive Me
    – tenhle uplift žeru 🙂 9+/10

13. Hodel & JP Bates – Nowhere
    – taky solidní uplift, trochu mi to taky zní jako kandi 🙂 8/10

14. Sequentia – Don’t Surrender (Arty Remix)
    – trochu víc se mi možná líbí origoš, ale artyho verze je taky fajn 7+/10

15. Vengeance – Decadence (Denga & Manus Mix)
    – taky tyhle jsem nikdy nemusel, spíše klubovka, ale asi i v klubu by mě to iritovalo 🙂 4/10

16. Ali Wilson – Shangri-La (Ruff’N’Ruff Mix)
    – trochu monotoní po chvilce, ale jinak ok 6/10

17. Wezz Devall – This Is Your Day
    – hnus synths 4/10

18. Dave202 – Arrival (Sebastian Brandt Remix) with Cerf, Mitiska & Jaren (Acapella) (Armin van Buuren Mashup)
    – jéé proč tam jsou ty beggin you vokály, se to tam vůbec nehodí, fuck off mashups 🙂 jinak dobrý energy uplift 7+/10

19. W&W – Alpha (Original Mix)
    – 5/10

20. Gaia – Aisha (Aly & Fila Remix)
    – jejich klasický sound, remix ničím nepřekvapující, originál spíše nepřekonávající 6+/10

21. Chakra – Home [ASOT Radio Classic]
    – mno tuhle klasiku sem mockrát nesylšel, akorát v A&B remixu, vcelku fajn, i když jsou lepší klasiky 7-/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

baví tě to číst a rozčilovat se co to melu za blbosti že jo? 🙂 já ten asot ještě neslyšel, asi až dnes k večeru si to pustím, hodnocení bude, ale asi jen nějaké zkrácené

Laucco
    Účastník

tvl a kde je Frízičovo komentování tracků…baví mě to číst

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 886. až 900. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.