Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 6. 2010 v 8:32 #171816
Anonymní uživatel
HostSoučasné Arminovi sety se me uz vubec nelibi furt to stejny dokola… Nej byla 1. pure a jeho 6h set. jen muj nazor
11. 6. 2010 v 8:28 #171814
JoeÚčastníkMám pocit že Armin posledně říkal, že to bude záznam nějakého setu… asi se odjel rekreovat na MS v Africe 🙂
MASO Episode 460 (2010-06-10) (Live @ Showbox Sodo in Seattle, USA)
01. Gaia – Aisha (Intro Mix)
02. Faithless – Not Going Home (Armin van Buuren Remix)
03. James Horner feat. Leona Lewis – I See You (Theme from Avatar) (Cosmic Gate Remix)
04. Reverse – Absolute Reality (Arty Remix)
05. Mat Zo – Near The End
06. Rank 1 & Jochen Miller vs. Yuri Kane – The Right Escape (Armin van Buuren Mashup)
07. Yenn – Monzen (Stoneface & Terminal Remix)
08. Ali Wilson – Pandora
09. Ali Wilson vs. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Shakedown (Armin van Buuren Mashup)
10. Sied van Riel & Radion 6 – Radiator
11. Gaia – Tuvan
12. Jochen Miller – Humanoid
13. Sophie Sugar vs. Sunlounger feat. Zara – Lost Together (Armin van Buuren Mashup)
14. Anton Firtich – Something Wrong
15. Wezz Devall – Free My Willy
16. Giuseppe Ottaviani – Angel (Club Mix)
17. Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
18. Sebastian Brandt – 450
19. Arctic Moon – True Romance (Original Mix)
20. Ummet Ozcan – Next Phase (Phase 2 Mix)
21. Cirez D vs. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – On off Of love (Armin van Buuren Mashup)
22. Dustin Zahn – Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)10. 6. 2010 v 23:27 #171789
nexxieČlendneska ani nemá cenu dnešní epizodu komentovat,co .. já jen kouknul na tracklist tak jsem tam našel přesně to, co jsem čekal 🙂
4. 6. 2010 v 14:58 #171184Anonymní uživatel
NeaktivníJoe: to je jen taková moje speiální pojmenování, protože podle mě tyhle typy tracků nemůžou nikoho upliftovat s těmahle pohřebníma symfo melodiema 🙂
4. 6. 2010 v 10:55 #171167
JoeÚčastníkTracklist z trancefixu:
1. NRW (Nic Chagall, Rank 1 & Wippenberg) – 100 [High Contrast]
2. Gofman & Tsukerman – One Way Back (Original Mix) [Pilot6]
3. Orjan Nilsen – So long radio (Aurosonic overdrive mix) [Soundpiercing]
4. Easy Toys – Weekend Therapy [Electric Life Records]
5. Katie Melua – The Flood (Michael Woods remix)
6. EDX – Thriev (Fe5tival mix) [S2Records]
7. Simmons & Blanc – Whatever it takes [Afterglow]
8. STERiO vs eleven.five – Planets (Cramp Remix) [Dangerbox]
9. Eddie Sender – Baltimore (Original Mix) [High Contast Nu Breed]
10. Marco V feat Benjamin Bates – WTNF [In Charge]
11. Leon Bolier – That Morning [Streamlined]
12. Mike Shiver vs Fandy – Sique (Ronski Speed remix) [Captured]
13. Lost Connection – Velvet Night (Sensitize Remix) [Timeline Music]
14. FUTURE FAVORITE: Markus Schulz – Perception (Feat Justine Suissa) (From the album “Do You Dream?”) [Armada]
15. Colonial One – Elements (Original Mix) [Inov8 recordings]
16. Ben Gold – Profile [Garuda]
17. Mike Foyle – Silver Lake (DNS Project Whiteglow mix) [Soundpiercing]
18. TUNE OF THE WEEK: Jon O Bir feat. Fisher – Found a Way (Joint Operations Centre remix) [Liquid]
19. Talla 2XLC – The Spirits Within (Ummet Ozcan remix) [Testsuo]
20. Krazy Sandi – Insanity (Arctic Moon Remix) [Number One Recordings]
21. Anhken & Saav – Calyon (Suncatcher Club Cut) [Fraction Recordings]
22. ASOT Radio Classic: Peter Martin – Perfect Wave [Electronic Elements]4. 6. 2010 v 9:13 #171162
JoeÚčastníkVe čtrnáctce slyšim cvrkání ze stařičkýho Plummet – Damaged (Antillas Remix), to sou ale parchanti :-/
Koukám že DNS cpou ty svoje zvonečky všude možně…
Freezere co je to downlifting? :-O4. 6. 2010 v 6:17 #171158
VrečusČlen[quote Freezer]dnes stručněji, pže je tam moc id a není to zrovna nej epizoda
Ass OT 459.
01. Rank 1 vs. Nic Chagall vs. Wippenberg - 100 [High Contrast]
- teda na oslavu labelu bych si představoval zajímavější věc, melodie ne moc nezajímavá, jednoduchá 6-/1002. Gofman & Tsukerman - One Way Back
- sice myšárna, ale má to docela i koule 7+/1003. Orjan Nilsen - So Long Radio (Jonas Stenberg Remix) [Armada]
- já teda moc wet nejsem, to jedině jestli jsem se nepolil kafem...melodie z origoše se objeví jen nakrátko, jinak je to taková vrz tech jízda, určitě jsem pro orig 6+/1004. ID
- zajímavý break, jinak docela nuda 5/1005. ID
- to samé 5/1006. ID
- to samé, tady ani ten break za moc nestojí 4/1007. ID
- tohle by mělo být STERiO & eleven.five Planets [Cramp Remix], ale úplně jistej si nejsem...v každým případě je to úplně jiná káva, než ty předchozí klik cvaky 9/1008. Eddie Sender - Baltimore [High Contrast]
- ale no dej pokoj 4/1009. Marco V - When The Night Falls (Remix) [In Charge]
- no to mi poser bulvu 2/1010. Leon Bolier - That Morning [Streamlined]
- nj nj 6/1011. Mike Shiver vs. Fandy - Sique [Captured]
- taky žádná sláva, melodie mě moc nebere 6+/1012. Lost Connection - Velvet Night (Sensitized Remix)
- příjemné piánko, spíše chilled track...ok 7/1013. Markus Schulz feat. Justine Suissa - Perception (Vocal Mix) [Coldharbour] [Future Favorite]
- no výborně 9/1014. ID
- dobrý melodický track, spíše prog než uplift 8/1015. Ben Gold - Profile [Garuda]
mno to není špatné, i když je to mírně připrděné a má to ty nenáviděné WW synťáky, tak je to docela dobrý 7/1016. Mike Foyle - Silver Lake (DNS Project Whiteglow Remix) [Armada]
- adagio už ne pls 6-/1017. Jon O'Bir feat. Fisher - Found A Way (Joint Operation Centre Remix) [Spinnin'] [Tune Of The Week]
- dobrý vokály a to je vše co mě zaujalo 6/1018. Talla 2XLC – Spirits Within (Ummet Ozcan Remix)
- ummet bež se umejt a přines už taky něco zajímavýho 5/1019. ID
- invisible touch od ferryho neboli další adagio wannabe, nechci 5/1020. Anhken & Saav - Calyon (Suncatcher Remix) [Fraction]
- jediný uplifting track v dnešním Asotu (protože ty Adagiovky jsou spíš downliftingy podle mě), když bych si chtěl hrát na přísňáka, tak v podstatě jediný čistě tranceový track dnešního Asotu...8/1021. Peter Martin pres. Anthanasia - Perfect Wave [Electronic Elements] [ASOT Radio Classic]
- 8/10jedna z nejhorších epizod za poslední dobu pro mně...[/quote] kritik opět zauřadoval 😀
4. 6. 2010 v 0:00 #171150Anonymní uživatel
Neaktivnídnes stručněji, pže je tam moc id a není to zrovna nej epizoda
Ass OT 459.
01. Rank 1 vs. Nic Chagall vs. Wippenberg – 100 [High Contrast]
– teda na oslavu labelu bych si představoval zajímavější věc, melodie ne moc nezajímavá, jednoduchá 6-/1002. Gofman & Tsukerman – One Way Back
– sice myšárna, ale má to docela i koule 7+/1003. Orjan Nilsen – So Long Radio (Jonas Stenberg Remix) [Armada]
– já teda moc wet nejsem, to jedině jestli jsem se nepolil kafem…melodie z origoše se objeví jen nakrátko, jinak je to taková vrz tech jízda, určitě jsem pro orig 6+/1004. ID
– zajímavý break, jinak docela nuda 5/1005. ID
– to samé 5/1006. ID
– to samé, tady ani ten break za moc nestojí 4/1007. ID
– tohle by mělo být STERiO & eleven.five Planets [Cramp Remix], ale úplně jistej si nejsem…v každým případě je to úplně jiná káva, než ty předchozí klik cvaky 9/1008. Eddie Sender – Baltimore [High Contrast]
– ale no dej pokoj 4/1009. Marco V – When The Night Falls (Remix) [In Charge]
– no to mi poser bulvu 2/1010. Leon Bolier – That Morning [Streamlined]
– nj nj 6/1011. Mike Shiver vs. Fandy – Sique [Captured]
– taky žádná sláva, melodie mě moc nebere 6+/1012. Lost Connection – Velvet Night (Sensitized Remix)
– příjemné piánko, spíše chilled track…ok 7/1013. Markus Schulz feat. Justine Suissa – Perception (Vocal Mix) [Coldharbour] [Future Favorite]
– no výborně 9/1014. ID
– dobrý melodický track, spíše prog než uplift 8/1015. Ben Gold – Profile [Garuda]
mno to není špatné, i když je to mírně připrděné a má to ty nenáviděné WW synťáky, tak je to docela dobrý 7/1016. Mike Foyle – Silver Lake (DNS Project Whiteglow Remix) [Armada]
– adagio už ne pls 6-/1017. Jon O’Bir feat. Fisher – Found A Way (Joint Operation Centre Remix) [Spinnin‘] [Tune Of The Week]
– dobrý vokály a to je vše co mě zaujalo 6/1018. Talla 2XLC – Spirits Within (Ummet Ozcan Remix)
– ummet bež se umejt a přines už taky něco zajímavýho 5/1019. ID
– invisible touch od ferryho neboli další adagio wannabe, nechci 5/1020. Anhken & Saav – Calyon (Suncatcher Remix) [Fraction]
– jediný uplifting track v dnešním Asotu (protože ty Adagiovky jsou spíš downliftingy podle mě), když bych si chtěl hrát na přísňáka, tak v podstatě jediný čistě tranceový track dnešního Asotu…8/1021. Peter Martin pres. Anthanasia – Perfect Wave [Electronic Elements] [ASOT Radio Classic]
– 8/10jedna z nejhorších epizod za poslední dobu pro mně…
3. 6. 2010 v 23:17 #171145
NewmanČlen[quote nexxie]Orjan Nilsen - So Long Radio (Jonas Stenberg Remix) - OMG, I WET MYSELF[/quote]
+1 sm10sm11
3. 6. 2010 v 23:14 #171143
nexxieČlenmě se dnešní epizoda hodně líbíla, nebylo moc upliftu a to je možná i dobře 🙂
Orjan Nilsen – So Long Radio (Jonas Stenberg Remix) – OMG, I WET MYSELF
Mike Shiver vs Fandy – Sique (Original Mix) – docela fajn, těšim se za 14 dní
Eddie Sender – Baltimore – dobře SK
Jon O’Bir feat. Fisher – Found A Way (Joint Operations Centre Remix) – jahoda lahoda..3. 6. 2010 v 23:10 #171142
NewmanČlenMáš pravdu, druhá hodina nebyla moc upliftová, jsem zvědavý na tvé hodnocení sm2
3. 6. 2010 v 21:54 #171133Anonymní uživatel
Neaktivníjá naladil až později, a pořádně jsem poslouchal až druhou hodinku, u které automitcky předpokládám jeden kvalitní uplift za druhým, ale to dnes nějak nepřicházelo, možná až s úplně posledním trackem od Sunkačera
3. 6. 2010 v 21:45 #171130
NewmanČlenZrovna to poslouchám s hodinovým zpožděním na Dance radiu a musím říct, že ta první hodina mě zatím hodně baví 🙂
3. 6. 2010 v 21:43 #171129Anonymní uživatel
Neaktivníjinak je to teda dnes docela bída, zrovna jsem po dlouhé době naladil live a je to samej synth alá WW, samé techy klubovky, pořádného trance pomálu 🙁
3. 6. 2010 v 20:52 #171123Anonymní uživatel
Host01. Nic Chagall, Rank 1 & Wippenberg – 100
02. Gofman & Tsukerman – One Way Back
03. ID
04. Orjan Nilsen – So Long Radio (Jonas Stenberg Remix)
05. ID
06. ID
07. Mike Shiver vs Fandy – Sique (Original Mix)
08. ID
09. ID -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.