Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
30. 4. 2010 v 1:33 #167474
Anonymní uživatel
NeaktivníAss shot 454.
01. D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix) [Enhanced]
– tentokrát trochu méně melodický remix věc od mého oblíbence, tradičně skvělý breakdown, zbytek už tolik nechávlím 6+/1002. BT – The Emergency (Marcus Schossow Remix) [Black Hole]
– celkem dost navrzlý remix…nelíbí 4/1003. Max Graham – Does She Know Yet? (2010 Remix) [Re*Brand]
– výborná předělávka už tak vynikajícího původního tracku, top notch progressive 9/1004. Super8 & Tab feat. Anton Sonin – Black Is The New Yellow [Anjunabeats]
– dlouho očekávaná pecka, skvělé, jediné co bych vytknul jsou dva skoro totožné breakdowny, trochu změny by neuškodilo 9+/1005. Origene – Sanctuary (Arnej Club Mix) [Armada]
– pro kluby asi dobré, na doma to moc není, ale celkem fajn vokály 6+/1006. Susana feat. Josh Gabriel – Frozen [Armada] – taken from Susana’s „Closer“ album
– vcelku ok vokálovka, nic uchvatného 6/1007. Susana feat. Omnia & The Blizzard – Closer (Beat Service Remix) [Armada] – taken from the Susana’s „Closer“ album
– z té trojice Susana tracků určitě nejlepší, potencionální hitovka 8/1008. Beat Service feat. Manon Polare – Static (Proglifting Dub) [Black Hole]
– melodie není moc záživná, jinak ale docela fajn prog 7-/1009. Wezz Devall – Free My Willy [Captivating Sounds] [Tune Of The Week]
– uřvanej hnusnej synth alá W&W…vyložená klubovka..na mě tohle jakožto home listenera moc neplatí 5/1010. Susana feat. Stoneface & Terminal – Sunrise [Armada] – taken from Susana’s „Closer“ album
– typickej Blueprintí sound, moc pěkné 8+/1011. RedSound – Blue Soho (Temple One Remix) [Blue Soho]
– vcelku poklidnej fajn track, od Templouše jsem čekal ale přeci jen trošku víc 7-/1012. Accendo – Arcturus [Enhanced]
– jeden z těch tracků, kdy vás autor ujistí už po pár vteřinách, že posloucháte velkolepý uplift, a tenhle teda je! 9/1013. Glenn Morrison – Symptoms Of A Stranger (Jorn van Deynhoven Remix)[S107]
– a další skvělý uplift, tohle má šťávu a navíc super vokály 9/1014. Masoud feat. Laurie – Blinded (Sebastian Brandt Remix) [Levare]
– 8/1015. Ultimate – Fourteen [Resonate]
– vcelku dobrý uplift, energetičtějšího ražení 7/1016. Nadia Ali – Fantasy (Tritonal Air Up There Remix) [Smile In Bed]
– nejlepší verze z nedávného rlsu 7+/1017. Rex Mundi – Opera Of The Northern Ocean (Phynn remix) (Coldharbour)
– originál je super, tenhle remix je ve stylu Phynn remixu pro Deadly Nightshade a to se mi nějak k té melodii nehodí, ale špatný to není 7/1018. Dimension – Queensland (Arctic Moon Remix) [Emphase] [Future Favorite]
– 8/1019. Sly One vs. Jurrane – Everything Tome [Discover]
– vcelku pěkný motiv s vokálovou melodií, ale škoda té tucavé pasáže po breakdwonu 7/1020. Aria – Dido (Armin van Buuren’s Universal Religion Mix) [Black Hole] [ASOT Radio Classic]
– 8/1023. 4. 2010 v 12:39 #166962Joe
ÚčastníkNo jo no… tak dlouho jsem čekal, až mě v tom posledním ASOTu něco zaujme, až jsem ke konci nastražil uši, kouknu do Winampu a – no jo, Ronny… TO JE NÁDHERA!!!!
23. 4. 2010 v 9:00 #166947nexxie
Člen[quote Sq4Raa][quote Freezer] kdo by nechtěl, aby jeho track slyšely stovky tisíc lidí po celým světě[/quote]
Někdo, kdo nedělá hudbu pro peníze nebo slávu?[/quote]
nj, ale kdyz chces delat muziku a chces z ni mit taky nejaky prijmy, tak se tomu tezko vyhnes..
23. 4. 2010 v 7:38 #166941Sq4Raa
Člen[quote Freezer] kdo by nechtěl, aby jeho track slyšely stovky tisíc lidí po celým světě[/quote]
Někdo, kdo nedělá hudbu pro peníze nebo slávu?
23. 4. 2010 v 4:27 #166936Anonymní uživatel
Neaktivní01. Matt Darey feat. Ashley Tomberlin – Lost At Sea (Luiz B. Remix) [Nocturnal Global] takovej ten balearic lážo plážo track, trochu nuda pro mně 6+/10
02. Yuri Kane – Right Back (Anton Firtich Remix) [Flashover] pěkná vokálovka, i když víc se mi líbí Around You, a když už tedy tohle, tak spíše v originálu, přesto 7/10
03. Yenn – Monzen (Stoneface & Terminal Remix) [Euphonic] jaj to je pěkné, skvělé, melodické 8+/10
04. Susana feat. Omnia & The Blizzard – Closer [Armada] sice klasická Omniovina, což je obvykle nuda, ale tady tomu hodně pomáhají podle mně skvělé vokály 7+/10
05. Luigi Lusini – Colors [The Clubbers] po povedené Who We Are další solidní prog…i když řekl bych, že o něco méně výrazný 7/10
06. Gaia – Aisha (Ashley Wallbridge Remix) [Armind] Ashley trochu překvapivě nedal do tohodle remixu další variantu vrz pasáže, kterou používá všude a už je to docela nuda ty jeho remixy, tady udělal změnu a proto je to pěkvapivě docela dobré 7/10
07. Shogun feat. Emma Lock – Save Me [S107] [Future Favorite] orly? to bych nečekal, furt mě to nějak nebere, podle mě vcelku průměrná vokálovka 6/10
08. Tritonal – Forgive Me, Forget You (Tritonal’s Triple Mash) [Flashover] jakási kombinace wallbrige / originál mixu..a kdoví čeho ještě…7/10
09. Lange feat. Emma Hewitt – Live Forever [New State/Lange] předchozí, trochu těmnější singlík Under Pressure byl super, ale tahle vokálovka mi až tak extra zajímavá nepřijde, ale na 7/10 to je
10. Marc Simz & Aerofoil – Lost In New York tak tohle bych asi do Asotu nevybral, našel bych desítky lepších upliftů, tohle mi přijde skoro až béčkové…5/10
11. Cloudriver – Tomorrow další takový nevyýrazný uplift, není to vyloženě špatné, ale v dnešní záplavě podobných upliftů tohle nemá u mě moc šancí na další poslech 6-/10
12. Masoud feat. Laurie – Blinded (Sebastian Brandt Remix) [Levare] [Tune Of The Week] trošku jiná káva, Brandt použil vcelku podobnou melodii jako u tracku 450…což mi ani nijak nevadí 8/10
13. Binary Finary – 1998 (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Armada] už máme na výběr hodně verzí a letos nás čeká ještě balík dalších…mno tenhle remix nedopadl rozhodně zle, trochu energetičtější podání a převedení do současnějího uplift soundu…nic proti 8/10
14. Arctic Moon – True Romance [Future Sound Of Egypt] 8-/10
15. Dimension – Queensland (Arctic Moon Remix) slaďárna…mno ale tahle je velmi chutná, z tohodle mně zuby nebolí 🙂 8+/10
16. Ronny K & Ziki – From Somewhere [Defcon] velmi podobný styl jako předchozí track, tentokrát od našeho koně 🙂 gratulace a track je to skvělý, zřejmě votnu jako FF 8+/10
17. Spark7 – Vanquish já věděl , že to jednou přijde…opět gratulace, ale popravdě čekal bych to spíše u Fatamorgany než u tohodle, dovolím si říci trochu slabšího tracku než FM, navíc se jedná o trochu navrzlejší verzi, zřejmě Sonic element remix 7+/10
18. Matt Everson – Heist Manouvre (Nick Sentience Remix) [Subculture] všichni chtějí mít svůj Bulldozer, jenže ten je jenom jeden, i když musím uznat vcelku dobrá napodobenina, bod jde ale dolu 🙂 6/10
19. Dogzilla – Frozen (Dub) [Maelstrom] [ASOT Radio Classic] starý Pattersonův projekt, ke kterému se už nehodlá prý nikdy vracet, možná trochu škoda, i když mi jeho Patterson sound sedí víc, takže já to oželím 7/1023. 4. 2010 v 0:02 #166925Starf
Členimo je fajn, kdyz producent vi, ze jeho track slyselo takovy mnozstvi lidi, ale urcite bych tomu neuzpusoboval sound (tim nechci rict, ze nekdo zvyse uvedenych jejich sound prizpusoboval ASOTu, hodnotit to nemuzu, neposlouchal sem)… clovek ma delat, co se mu libi, ze uz to zahraje nekdo jinej je jen prijemnej bonus 🙂
22. 4. 2010 v 23:39 #166921Palda61
ČlenFreezer: nejsem producent, kdybyhc byl, je to třeba úplně jinak. Ale pokud bych byl producentem, tak bych chtěl dělat hudbu, kterou prostě armin do asotu nedá.
A nemyslím to tak, že bych dělal záměrně hudbu co v asotu nebude. Já sám třeba projedu vždycky TL asotu, ale poslouchat to ne…
22. 4. 2010 v 23:35 #166919nexxie
ČlenTak imho je snem kazdyho trance dje, aby jeho track zaznel v nejaky radioshow, predevsim v nejrozsirenejsim asotu.. Mazec, navic Spark si to totalne zaslouzil, techy bomba!
22. 4. 2010 v 23:29 #166917Anonymní uživatel
Neaktivní[quote Palda61]Já bejt producentem, tak to vidím jinaksm0 [/quote]
tohle může zaznít jedině na českém foru, jak je známo češi jsou všeobecně banda Asot ignorantů 🙂 Ještě, že je pár vyjímek jako Spark, kterýmu samozřejmě gratuluju, ale nepřekvapuje mě to, však jsem psal několikrát, že je to jen otázka času v jeho případě…
Jinak si stejně myslím, že každej trance producent, kterej napíše že je mu jedno jestli jeho track zazní v Asotu prostě kecá 🙂 kdo by nechtěl, aby jeho track slyšely stovky tisíc lidí po celým světě, Asot má větší sledovanost než všechny ostatní trance radio shows dohromady…
22. 4. 2010 v 22:21 #166893Newman
ČlenTak jasně, že tebe by tvůj track v ASOTu minimálně urazil, ale právě Spark o to stál, takže ten teď musí být happy jak nikdy sm0
22. 4. 2010 v 22:14 #166887Palda61
ČlenJj, klukům patří velká gratulace. Nevím jak Zikimu, ale Sparkovi se splnil sen. Já bejt producentem, tak to vidím jinak sm0, ale oni maj na to jinej pohled. Takže gratulace.
22. 4. 2010 v 22:12 #166886Newman
ČlenV dnešní epizodě se odehrálo mj. tohle:
16. Ronny K & Ziki – From Somewhere
17. Spark7 – VanquishTakže gratulace, pánové sm2
17. 4. 2010 v 16:06 #166194Newman
ČlenNejlepším trackem poslední epizody je určitě klasika sm5 Zbytek nic moc teda…
16. 4. 2010 v 23:55 #166124Anonymní uživatel
NeaktivníPrasot 452.
01. The Thrillsekers – Savanna (Alexander Popov Remix) celkem dobrý, chvilkama mírně navrzlý remix, orig je lepší 7+/10
02. Ron Hagen & Al Exander – Last Minute (Original Mix) 8+/10
03. Shogun feat. Emma Lock – Save Me (Original Mix) ok vokálovka 6+/10
04. Nic Chagall – Morning Light (Extended Mix) standartní Kosmíčovina, nic co už jsme předtím neslyšeli, byť v trochu jiné variantě 7+/10
05. Jochen Miller – Humanoid (Original Mix) celkem cool a aspon trochu něco jiného od JM 7/10
06. Jonas Stenberg – Souvenir De Chine (Original Mix) mno nic extra, spíše taková klubárna, fire and ice remix mnohem lepší 6+/10
07. Markus Schulz feat. Khaz – Dark Heart Waiting (Jochen Miller Remix) 5+/10
08. Myon & Shane 54 feat. Labworks – Ibiza Sunrise (Classic Dub) 8/10
09. Who.Is – We.Are (Original Mix) parádní breadown, zbytek už žádná sláva 6+/10
10. DJ Eco – People (Rafael Frost Remix) 6+/10
11. Giuseppe Ottaviani feat. Faith – Angel (Club Mix) škoda tech pasáže 6-/10
12. Susana feat. Jorn van Deynhoven – Never Mine (Original Mix) 7+/10
13. Roger Shah & Signum – Ancient World (Roger Shah Long Haul Flight) moc podobné jako HS 7/10
14. Andy Moor feat. Carrie Skipper – She Moves (DNS Project Remix) průměrný remix, generic uplift, Armin měl vybrat spíš Mikeův remix 6+/10
15. Ben Gold – Sapphire (Trance Mix) chvilkama dobré, chvilkama skoro horzné 6/10
16. Mat Zo – The Found (Original Mix) aj ten motiv je tak chytlavej 8/10
17. Neptune Project vs. Luke Bond – Atlantis (Original Mix) Neptune je podle mě relativně béčkovej projekt, tady se to jen potvrzuje, generic uplift 6-/10
18. Arctic Moon – True Romance (Original Mix) [Tune Of The Week] teda to vyhrabal Armin nějak pozdě, Bluemanovina 8/10
19. John O’Callaghan – Desert Orchid (Original Mix) breakdown vypadal nadějně, nakonec se to rozjede v takovou standartní tucku 6+/10
20. Airbase – One Tear Away (Original Mix) [ASOT Radio Classic] 9/102. 4. 2010 v 9:35 #164110Joe
Účastník[b]ASOT #450 Live from Toronto (Pre-Party)[/b]
Je to trošku maglajz, protože se to jelo live a za decky se střídali several DJs 🙂
Armin Van Buuren
01. Armin Van Buuren pres. Gaia – Aisha (Original Mix) [Armind] [Future Favorite]
02. Mat Zo – Near The End (Original Mix) [Anjunabeats]
03. Eco feat. Lira Yin – Love (Dub Mix) [Armada] [Tune Of The Week]
04. Markus Schulz feat. Khaz – Dark Heart Waiting (Club Mix) [Coldharbour]
05. Sebastian Brandt – 450 (The Official ASOT 450 Anthem) [A State Of Trance]Arnej
01. Arnej – The Strings That Bind Us (Original Mix) [Armada]
02. Arnej – ID Track (ID Mix) [Armada]Blake Jarell
01. First State – Cape Point (Blake Jarrell Remix) [Magik Muzik]
02. Blake Jarrell – Galapagos (Original Mix) [Electronic Elements]Aly & Fila
01. Aly & Fila feat. Denise River – My Mind Is With You (Original Mix) [FSOE]
02. Aly & Fila – ID Track (Original Mix) [FSOE]Simon Patterson
01. Simon Patterson – ID Track (ID Mix) [Spinnin‘]
02. Simon Patterson – ID Track (ID Mix) [Spinnin‘]Sean Tyas
01. Vascotia – Verano (Sean Tyas Remix) [Armada]
02. Giuseppe Ottaviani feat. Faith – Angel (Sean Tyas Remix) [Vandit]Signum
01. Ron Hagen & Al Exander – Last Minute (Original Mix) [Armada]
02. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset BoulevardASOT Radio Classic
Arksun – ArisenFinal track of ASOT#450 Pre-party:
Matt Darey pres. Urban Astronauts – Black Flowers (Josh Gabriel Remix)[url=http://sharingmatrix.com/file/2987973/Armin_van_Buuren_-_A_State_of_Trance_450_Pre_party_2010.04.01.rar]Link[/url]
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.