Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 3. 2010 v 9:42 #163177
Joe
ÚčastníkJako Aisha je hezká, ale už to neni taková bomba, jako byl Tuvan. Ta skladba se prostě stala klasikou, jakmile ji Armin poprvé zahrál 🙂
26. 3. 2010 v 2:41 #163166Sq4Raa
Člensm0
26. 3. 2010 v 0:17 #163160Anonymní uživatel
NeaktivníUšot 449.
01. Omnia & The Blizzard – Metanoia [Armada]
– typická Omniovina, docela se mi líbila druhá část tracku kde se objeví vokály, jinak žádná velká sláva 6+/1002. Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey – Arctic Kiss (Andy Duguid Remix) [Enhanced]
– taky nic omračujícího, typickej Duguid…6/1003. Phynn – Hello Love [Premier]
– výrazná prdící basovka, docela dobré vokály a slušná melodie, sečteno podtřeno…chvalitebné 7/1004. Tritonal feat. Soto – Forgive Me, Forget You (Ashley Wallbridge Remix) [Premier]
– naporpvé, možná napodruhé je to jakž takž zajímavé, ale poslouchat v podstatě po 20té to samé od Wallbridge jen s mírně obměněnou farty-zasekávanou pasáží je už slušná nuda…už dopředu jsem věděl jak ten remix bude vypadat, prostě Wallbridge nepřekvapí, zvukově zmáknuté ale dobře no, proto nemůžu pod 6/1005. DJ Governor – Shades Of Grey [Armada] [Tune Of The Week]
– dobrej melodickej track, rpzhodně nenudí, fajn 8/1006. Gaia – Aisha [Armind]
– velice podobné jako Tuvan, jen to nemá takovou šťávu bych řekl, určitě skvělej track ale ve srovnání s Tuvanem podle mně prohrává 8+/1007. Ruben De Ronde – Forever In Our Hearts (Paul Rigel Remix) [Armada]
– těžko odhadovat jak zní originál, ale tohle je docela nabušenej melodickej track s techy pasáží uprostřed, která ale nepůsobila nijak rušivě 8/1008. Andy Moor feat. Carrie Skipper – She Moves [AVA]
– sice fajn poslechovější vokálovka, ale postrádám tam něco co by mě přinutilo si to pustit znova, můr nemůr…mě to moc noc neba 6+/1009. Nitrous Oxide feat. Aneym – Far Away [Anjunabeats]
– 7+/1010. Ben Preston feat. Susie – Remember Me (Daniel Kandi Flashy Tribute Mix) [Monster Tunes]
– 7+/1011. Sebastian Brandt – 450 [A State Of Trance] [Future Favorite]
– vítěz jak se patří! 9+/1012. Jer Martin – Ten Minutes To Midnight (7 Skies Remix) [Anjunabeats]
– 7/1013. Static Blue & Sequentia – Sacrifice (Dan Stone Remix) [Digital Society]
– sice dobré, ale od takové kombinace producentů očekávám nějakej masterpiece a to tak úplně není 7+/1014. Moonpax vs. Snatt & Vix – Winter Of Love (DJ Eco Remix) [AVA Blue]
– originál se mi líbí víc, tohle zní prostě divně 6/1015. Andy Tau – Static (Sonic Element Remix)
– sakra tohle znělo tak nadějně…a ona to překazí nepříjemná techy pasáž, no uvidíme jak bude znít origoš 6+/1016. Aly & Fila feat. Denise Rivera – My Mind Is With You (W&W Remix) [Future Sound Of Egypt]
– ach jo, proč jsou ty dnešní producenti tak předvídatelní, zase tradiční Wéčkařský synthy…ničím překvapující remix po žádné stránce…vokály nejsou špatné, orig bude snad fajn 6/1017. John Askew – Blackout (Simon Patterson Remix) [Discover]
– slušná techárna, není to úplně můj fav styl, ale věřím, že tohle může být masakriozní 🙂 7/1018. ID
– mno hodně zajímavá melodie, alespoň něco netradičního dnes, sláva 8/1019. George Acosta feat. Fisher – Tearing Me Apart (DNS Project Remix)
– prostě slušnej uplift s ucházejícíma vokálama 7-/1020. Luminary – Amsterdam (Smith & Pledger Remix) [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic]
– 9/10Většina tracků se dá dopředu ohodnotit i bez poslechu, což není moc dobré, někteří produenti se zuby nechty drží svého soundu a ničím nepřekvapují…Omnia, Wallbridge, W&W pokaždý furt stejně na jedno brdo, přesně vím jaké to bude už dopředu… po dnešní epizodě snad začínám věřit, že trance je v nějakém úpadku 🙂 ne že by to bylo tak katastrofální, ale některým producentům začínají pomalu docházet suroviny a tak vaří pořád to samé dokola se mi zdá
25. 3. 2010 v 23:00 #163155nexxie
Člen449 highlights 4 me :
13. Static blue & Sequentia – Sacrifice (Dan Stone Remix) .. massive basslines
15. Andy Tau – Static (Sonic Element Remix) .. meganarez
17. John Askew – Blackout (Simon Patterson Remix) .. typickej Simon, jako rozsekavacka na konec party idealni
18. ID – ID .. pro me zajimavej track, hlavne uvodni melodie19. 3. 2010 v 14:25 #162450Joe
Účastník[quote Sandeagle][to mi připomíná prakticky každym trackem sm16sm15[/quote]
No tak samozřejmě, ale myslel jsem přímo ten Daytime sm4
19. 3. 2010 v 14:13 #162447Sandeagle
Člen[quote Joe]4 Strings - Daytime (Sean Tyas Remix)
... Sean mi připomněl, co mě před mnoha a mnoha lety přivedlo k trance 🙂
[/quote]to mi připomíná prakticky každym trackem sm16sm15
19. 3. 2010 v 13:19 #162436Joe
Účastník4 Strings – Daytime (Sean Tyas Remix)
… Sean mi připomněl, co mě před mnoha a mnoha lety přivedlo k trance 🙂Ad Kandi – jeho věci mi poslední dobou na první poslech přijdou takový… úplně normální a docením je až s přibývajícím počtem přehrání. Bylo tomu tak u Venice Beach, bude tomu tak určitě i tady…
Ad Gareth Emery – ten motiv mi přijde hrozně, ale ukrutně starej…
19. 3. 2010 v 11:37 #162426sheppi
Člen01. Reverse – Absolute Reality (Arty Remix)
sm10sm10 nádhera19. 3. 2010 v 10:23 #162421nexxie
ČlenFreezer .. nic nez souhlas, nejlepsi epizoda za posledni mesice, myslim ze 450 parties budou nezapomenutelny
btw : 04 – Ruben De Ronde – Forever In Our Hearts
19. 3. 2010 v 1:48 #162397Anonymní uživatel
Neaktivní[size=large][b]Supersot 448.[/b][/size]
[size=x-large][u]Spoiler…vynikající epizoda![/u][/size]
01. Reverse – Abolute Reality (Arty Remix) [Vandit]
– wow Arty strikes again, ještě jsem od něj neslyšel byť jen průměrnej track, tohle je opět skvělé, je to takovej spíše poklidnější dreamy prog s balearic prvky…moc moc pěkné 9/10 sm502. Alex Pich – Tinctures (Arty Remix) [Perceptive Deep]
– Arty znovu…a opět nezklamal, i když už to tentokrát není až tak hroké, velice pěkný breakdown, ale mírně mi tam vadí takovéty jakoby funky zvučíky 7/1003. Gareth Emery – Global [Garuda]
– perfektní superchytlavý motiv uprostřed, ale jinak to není až taková sláva, přesto z toho asi bude hit, je to tak mezi 6 a 7, takže zcela logicky dávám 8/10 sm1504. ID
– název, název, název! skvělý progressive velice podobný tomu prvnímu remixu od Artyho, super piánko, skvělá melodie, no vrzing, ideální 9/10 sm505. Lange – Under Pressure [Lange]
– podobně jako track od Emeryho je to postavené spíše na chytlavém motivu, žádná pořádná melodie tu není, přesto se mi to zamlouvá 8+/1006. Darren Tate – Vespers [Mondo Records]
– dnešní epizoda zatím výborná, jak jinak než kvalitní trance od Tatea 9/10 sm507. Deep Voices – Sinewave (Thomas Datt Remix)
– mírně zrychlujeme, nadějný začátek, který trochu přibrzdí prázdnější pasáž uprostřed, ale i tak vcelku fajn 7/1008. Vrije Staat – Departures (Departed Mix) [Anlou Music]
– vracíme se zpět k progu, i když hodně svižnému, parádni basovka, melodie mírně připomíná jeden starší Anjuna track (Oliver Smith, Super8?), takže je zcela jasné, že jsem nadšen 🙂 9+/10 sm5sm509. Kyau & Albert – Once In A Liftime [Euphonic]
– po divné prvoplánové navrzlé I Love You jsou tohle zase ty klasičtí K&A, podobně jako Save Me, Outside, Walkdown…melodické, chytlavé, Albertovi vokály celkem můžu, takže fajn 8+/1010. Matt Darey pres. Urban Astronauts – Black Flowers (Josh Gabriel Remix) [Nocturnal Global] [Future Favorite]
– sice překvapivý vítěz , ale ne že bych si stěžoval, jen trochu 🙂 7/1011. Ben Preston feat. Susie – Remember Me (Daniel Kandi Flashy’s Tribute Mix) [Monster Tunes]
– Kandi už delší dobu naznačuje, že se v budoucnu chce dát spíše na prog, tohle je možná první závan, on to teda není až tak klasický prog, ale rozhodně to není ten klasický Kandi uplift styl…melodie není sice až tak zázračná a synťáky mi moc nevoní, přesto vcelku vkusný track 7+/1012. Nitrous Oxide feat. Aneym – Far Away [Anjunabeats]
– taková typická Anjuna vokálovka, nic převratnýho, melodie spíše průměrnější bych řekl, jenže je to prostě vyprodukované skvěle a je to Nitrous, takže určitě adept na FF 7+/1013. DJ Feel & Aurosonic – Feel (Giuseppe Ottaviani Remix)
– taková spíše posmutnělejší melodie a pomalejší tempo než obvykle od Pepého, docela dobré 7/1014. SoundLift – Nakhti (Ferry Tayle & Stephan R pres. Mirage Remix) [Blue Soho]
– asi mi víc sedí euforičtější orig, tohle je víc dreamy 7+/1015. Beat Service meets Tucandeo feat. Manon Polare – Waiting For The Sun [Coldharbour]
– už jsem to někde psal, tohle zní jak od Cosmic Gate 7-/1016. Sebastian Brandt – 450 [A State Of Trance] [Tune Of The Week]
– v dnešní době dobrá hymna k nějakému trance eventu snad ani neexistuje…moc dobře, že teď Brandt ukázal jak by to mělo vypadat! sice si nemyslím, že by ta melodie byla až nějak ultra anthemická, ale alespoň to má prostě ty anthemické koule, Renegade se může jít někam zahrabat….9+/10 sm517. Tim Preijers pres. Sense Of Shiver feat. Boom – Offshore (Temple One’s Ocean View Remix) [Enhanced]
– hodně euforická věc, templouš opět zabodoval 8+/1018. 4 Strings – Daytime (Sean Tyas Remix) [Liquid]
– velku klasická Tyasovina, i když…umí i líp, ta táhlá melodie mi až tak úplně nesedí, přesto ok 7-/1019. Daniel Kandi – Everything Counts (Suncatcher Remix) [Red Force]
– na tohle jsem byl hodně zvadavej, z originálu se pro mě pomalu ale jistě stává jedna z nej věcí roku a nechápu jak jsem mohl dát minule jen 9 🙂 Sun Kačer z toho udělal moc pěkný euforický trance ovšem s mírně připrděnou basovkou, to asi bude sedět Binarymu 🙂 mě se to dost líbí, ale basovku bych změnil 8/1020. Ehren Stowers – Sequence
– hodně slušná kopie Bulldozera 7/1021. Cass & Slide – Perception [Automatic] [ASOT Radio Classic]
– možná jejich jedinej dobrej track 🙂 ale zato fakt hodně dobrej 9/10[b]tak dnes jsem nemusel použít známku nižší než 7, a to jsem ještě mírně zpřísnil bodové hodnocení v posledních nekolika epizodách, aby nepadalo tolik desítek 🙂 takže pro mě nej epizoda za posední rok![/b]
13. 3. 2010 v 3:12 #161674Sonique
ČlenTo už není vono právě – takovej ten klikací rádoby progressive trance sm3
A nemá to žádnou atmosféru 🙁12. 3. 2010 v 21:42 #161634Anonymní uživatel
NeaktivníWolf musím poslechnout znova, možná jsem tomu tracku mírně ukřivdil, nicméně trvám na tom, že Orient Sun je úplně jiná káva
12. 3. 2010 v 21:11 #161624Sonique
ČlenJojo ten Wolf je výbornej, procítěná melodie 🙂
12. 3. 2010 v 12:46 #161558Newman
Člen[quote Freezer]13. Cold Blue - The Wolf [Shah-Music Digital]
- mnohem lepší je Orient Blue, kterej zazněl v TATW, tohle je jen ok uplift s podivnou pískavou melodií 6+/10[/quote]Na tomto tracku mě nejvíc zaujalo to, že vyšel už v červenci 2008. Armin to hraje až teď, neskutečné sm15 No a jinak teda v tom roce šlo o jeden z mých nejoblíbenějších tracků vůbec a líbí se mi i teď, Cold Blue je můj oblíbenec už docela dlouho sm16
[quote Joe]Edit: Tak jen poznámku na konec, ten novej Patterson je velmi divný...[/quote]
Při hodnocení tohoto tracku mě napadlo to samé. Vím jistě, že po jeho opětovném poslechu netoužím, nelíbí se mi to.
12. 3. 2010 v 10:30 #161541nexxie
Členhilights 4 me :
03. First State – Cape Point (Blake Jarrell Remix) [Black Hole]
05. Tim Grube – Amador (Skytech Remix) [Coldharbour]
09. Daniel Kandi – Everything Counts [Red Force]
19. Simon Patterson – Taxi [Reset] -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.