Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
12. 3. 2010 v 9:44 #161538
Joe
ÚčastníkZpočátku velmi příjemné vydání… nějak mi nesedl ten remix Avatara, je to taková toupovina.
07. Ron van den Beuken vs. Crossed Eyes – Terminal 44 (MDJ Remix) [RR Holland]
špatný až příšerný lead synths, track totálně ztrácí kouzlo… původní Extended Mix je úplně o něčem jiném (musel jsem si ho pustit, abych se uklidnil :))Nečekaně brzy (už od 40. minuty :)) se Armin přesunul upliftu, což jedině qituju. V Ten Minutes to Midnight sice Miracle neslyším, ale i tak je to hezký. Kandi je příjemný, ale nepřijde mi to zas nějak světoborné, i když jeho produkce má svůj standard. Z holandského letiště Schiphol se to liftuje samo 😀 Jedenáctka mi už od začátku kápla přesně do noty mno a dál to zatím komentovat nebudu, musím taky někdy pracovat 😀
Edit: Tak jen poznámku na konec, ten novej Patterson je velmi divný…
11. 3. 2010 v 23:33 #161514Anonymní uživatel
Neaktivní01. Matt Darey pres. Urban Astronauts – Black Flowers (Josh Gabriel Remix) [Nocturnal Global]
– to mi asi sedí víc než Aurosonic remix, což byla zvukobvě jen kopie See The Sun…tohle je lepší 7/1002. Aurosonic – Always Together
– pohoda lehárko alá Shah 7/1003. First State – Cape Point (Blake Jarrell Remix) [Black Hole]
– trochu přivrzlej remix, orig určitě lepší 5/1004. Arty pres. Alpha9 – Hope [Aleph]
– a já si říkal proč byl minulej singl Bliss tak dokonalej, protože to je koukám Artyho projekt…tohle je taky super prog, Arty oficiáně múj momentální nejoblíbenější prog producent, žeru ho 🙂 9/1005. Tim Grube – Amador (Skytech Remix) [Ora]
– po melodickém nášupu od Artyho trochu méně výrazný prog se spíš klubovějším pojetím 6+/1006. James Horner feat. Leona Lewis – I See You (Theme From Avatar) (Cosmic Gate Club Mix)
– 7/1007. Ron van den Beuken vs. Crossed Eyes – Terminal 44 (MDJ Remix) [RR Holland]
– taková trochu crazy floorkillárna, která teda ně mě moc dojem neudělala 4/1008. Jer Martin – Ten Minutes To Midnight (Original Club Mix) [Anjunabeats] [Tune Of The Week]
– tohle je strašně podobné jako Oceanlab – Miracle v Club Mixu..ta melodie…to je prostě skoro stejné, jinak o něco lepší je 7skies remix 7+/1009. Daniel Kandi – Everything Counts [Red Force]
– no hurá, konečně snad po 2 letech, trochu jsem se obával, že půjde o pozměněnou verzi, naštěstí změny jsou jen kosmetické, takže spokojenost 9+/1010. Einar K – Schiphol [Agenda]
– vypadá to že se lemon s einarem definitivně rozešli…einar i bez pomocí svého citronové kamaráda vytvořil skvostný uplift, moc moc pěkné 9/1011. Pedro Del Mar & Blue Tente – You Left (Ferry Tayle Universal Language Remix) [Shah-Music]
– euforicko-bluemanovský uplift 7+/1012. George Acosta feat. Fisher – Tearing Me Apart (DNS Project Remix)
– po předchozích top notch upliftech je tohle přeci jen trochu slabší a méně záživné 6/1013. Cold Blue – The Wolf [Shah-Music Digital]
– mnohem lepší je Orient Blue, kterej zazněl v TATW, tohle je jen ok uplift s podivnou pískavou melodií 6+/1014. Afternova – Serenity (Andy Blueman Remix) [Abora]
– další výborná Bluemanovina, byť ne věci ze Sea Tides EP to nemá 8+/1015. SoundLift – Nakhti [Blue Soho] [Future Favorite]
– 8/1016. W&W vs. Jonas Stenberg – Alligator F*ckhouse (Bjorn Akesson Remix) [Captivating]
– škoda, že Akesson nikdy nijak npeřekvapí, jeho remixy jsou většinou dost odbyté, nahodí ty svoje tradiční bicí a basovku a jinak s tím nic moc vcelku neprovede, přitom s tímhle trackem by šlo dělat divy 7/1017. Jonas Stenberg – Trademark (Revision Mix)
– symfo-techy-klubovka, nezaujalo 5/1018. Ummet Ozcan – Trinity [Oxygen]
– 6-/1019. Simon Patterson – Taxi [Reset]
– tak tohle se nerozjíždělo zrovna jako bulldozerovina, vypadalo to na podobně poklidnou věc jako Miss You, ale zničeho nic se proboural zdí naprosto nečekaně další bulldozer, byť je v tomhle Patterson mistr, tak k tomu začátku se to tentokrát vůbec nehodilo 7-/1020. Bedrock – Heaven Scent [Bedrock] [ASOT Radio Classic]
-mě se vždycky nejvíc líbil POB Seismix, ale oni snad všechny verze týhle klasiky jsou povedené 9/105. 3. 2010 v 10:13 #160714Joe
Účastník11. jasně, protože to dělá pořád stejně 🙂
20. Mekka – Diamond Back – panebože, u tohohle mi naskočila husí kůže, protože to uzavíralo první set, který jsem si kdy stáhnul (2003)5. 3. 2010 v 10:08 #160713Joe
Účastníknexxie: proč hnusnej Tuvan? sm10 pro mě to byla láska na první poslech
5. 3. 2010 v 4:32 #160707Anonymní uživatel
NeaktivníAss Shot 446.
01. Leona Lewis – I See You (Cosmic Gate Remix) jak už jsem psal jinde…není to vrzačka, ale stejně je to spíše typický klub track, já vždycky dám přednost spíše originální tracku, který je brilantní, ale ok špatné to rozhodně není 7/10
02. Bent – As You Fall (Kyau & Albert Remix) [G&E Analogue] mno a tohle je pecka jak prase, nevim co vytknout…skoro nic, stejně kvalitní jako starší Guy J remix 9+/10 [IMG]http://i48.tinypic.com/1z4902a.gif[/IMG]
03. Way Out West – We Love Machine (Jaytech Remix) [Hope] breakdown a pak ještě jedna následná krátká melodická pasáž fajn, zbytekl tracku omáčka o ničem 6-/1004. Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Estiva Remix) [Coldharbour] ta jakoby rocková pasáž v breaku to je bomba…ale následuje trochu zbytečná kráktá vrz pasáž, ale i přesto je to na pěkných 8+/10
05. Luigi Lusini – Who Are You [The Clubbers] v poho chilled track, trošku nuda 6+/10
06. Paul Tarrant – Sunset Serenade (Audien Remix) [Enhanced Progressive] stejný případ, neurazí nenadchne 6+/10
07. Leama & Moor – Everything Matters (Remix) pěkné 7+/10
08. Klaus Goulart – Misty (Danny Oliveira Remix) zvláštní, celkem atmosferický prog 7/10
09. Faithless – Not Going Home (Armin van Buuren Remix) [Nate’s Tunes] [Future Favorite] armin v názvu a už všichni votujou 6/10
10. Dresden & Johnston feat. Nadia Ali – That Day (Tritonal Air Up There Remix) jedna z mála věcí od trtinonal, kterou moc nežeru 6/10
11. Ronski Speed pres. Sun Decade feat. Emma Hewitt – Lasting Light (Jorn van Deynhoven Remix) [Euphonic] [Tune Of The Week] JVD pokračuje v kvalitní práci, ale už to není tak šokující jako některý jeho předchozí dílka 7+/10
12. Nitrous Oxide & Mysterious Movement – The Journey [Mondo] tenhle track musí být starý snad 2 roky, protože skoro tak dlouho už ho hraje Nitrous ve svých setech jako ID, je to skutečně vzletný uplifting, zvedák nálady, prostě paráda 9/10 [IMG]http://i48.tinypic.com/1z4902a.gif[/IMG]
13. Suncatcher – Spirng Break [Perceptive] taky hodně slaďoučký a euforický, fajn 7+/1014. Hydro Aquatic & Vir2l Vision – Vigor (Cold Blue Remix) [Monster Tunes] spíše energy uplift, který se rozjíždí skoro až pekelně, skoro to vypadá zpočátku na nějakej tech-trance náklep, ale hlavní melodie je spíše typický energy uplift, zajímavé, mírně originální, zábavné 8/10
15. Motionchild & Will Holland feat. Tiff Lacey – Arctic Kiss (Andy Blueman Remix) [Enhanced] další euforciko-epciký uplift, jak taky jinak u Bluemana 8/10
16. Walsh & McCauley – Long Way Home opět uplift a opět vcelku dobrý, byť melodie nepatří zrovna mezi ty nejpropracovanější 7+/10
17. SoundLift – Nakhti [Blue Soho] breakdown úplně evokuje velbloudy, pouště, oázy, perfektně podchycená atmosféra Egypta…nakonec to vygraduje do euforcikého upliftu, velice podobného ražení jako Bluemanovi věci 8+/10
18. Bissen – The Sand 2010 [Eve] mnohem víc se mi líbí rework Like I Do ze stejného releasu 6+/10
19. Ummet Ozcan – Trinity [Liquid] jéžiš tyhle synths nemám moc v lásce a melodie taky není kdovíjaké veledílo 6-/10
20. Mekka – Diamond Back [In Trance We Trust] [ASOT Radio Classic] neznám, slyším poprvé a není to špatné 7/10
4. 3. 2010 v 23:16 #160686nexxie
ČlenJoe : to je jasny ze hlasovali hlavne ze je to novej armin.. takhle to chodi vzdycky – hnusnej tuvan, tune of the year.. ale je to vsude stejny, tatw nevyjimaje 🙂
btw ten avatar theme od cosmic gate.. prvni pulka krasna, ta finalni pasaz ale shit 🙁
4. 3. 2010 v 21:57 #160670Joe
ÚčastníkTak remix Faithless z minulého kola je Future Favourite #446… to je fakt vrchol nevkusu. tipuju že spousta lidí hlasovala jen kvůli tomu, že je to Arminovo sm10
4. 3. 2010 v 18:54 #160638Sandeagle
ČlenTak ted čtu arminuv status že vypustil nový track Ashia… (ovšem pod Gaiou) tak uvidíme
1. 3. 2010 v 11:59 #160177Joe
ÚčastníkZačátek docela příjemnej, Faithless příšernost (jejich vrchol byl někde v letech 1997-98? :)), s dalším Schossowem mi to splynulo v jeden neposlouchatelný mišmaš, poprvé za dlouhou dobu jsem přeskakoval tracky. Pak už je to zas na příjemnou, ale poměrně nudnou notu… Jsem teď u tracku 8, tak ještě doplním 🙂
Mno takže mě to probralo poměrně pozdě, až někdy u Trance Arts. Chicane – Offshore je moje srdeční záležitost, klasika nad klasiku, radši bych originál 🙂
27. 2. 2010 v 16:29 #1600532Sexy
ČlenTotalne boring episode. Slo mi to pri praci jednim uchem dovnitr a druhym ven, nedoporucuju ani stahovat.
26. 2. 2010 v 0:05 #159887nexxie
Člen[quote Schmidt][b]Freezer:[/b]
[quote=04. Faithless - Not Going Home (Armin van Buuren Remix) spíše klubovější pojetí, nic moc, originál lepší 6/10][/quote]
Mně se líbí všechny verze. Jak origoš, tak i Pryda remix, jakož i tento Arminův počin. sm16[/quote]
na plny koule na akci to muze bejt nakonec dost chytlavy.. ale doma bez efektu 🙂
25. 2. 2010 v 23:46 #159884Schmidt
Člen[b]Freezer:[/b]
[quote-0=04. Faithless – Not Going Home (Armin van Buuren Remix) spíše klubovější pojetí, nic moc, originál lepší 6/10][/quote-0]
Mně se líbí všechny verze. Jak origoš, tak i Pryda remix, jakož i tento Arminův počin. sm16
25. 2. 2010 v 23:28 #159881Anonymní uživatel
NeaktivníKokot 445.
01. Mike Shiver feat. Susana – Give Me Faith [Armada] ok vokálovka, ale nic to se mnou nedělá 6/10
02. Yuri Kane – Right Back [Aleph] [Future Favorite] 7+/10
03. Velvetine – Safe (Wherever You Are) (Rank 1 Remix) [Anjunabeats] celkem nuda, vokálovka bez duše 6-/10
04. Faithless – Not Going Home (Armin van Buuren Remix) spíše klubovější pojetí, nic moc, originál lepší 6/10
05. Leon Bolier & Marcus Schossow – 2099 7/10
06. Luigi Lusini – Who We Are (The Clubbers) pro mně nekonečné balearic nůďo, vzhledem k objektivitě bod či dva přidávám 6-/10
07. Matt Darey pres. Urban Astronauts – Black Flowers (Aurosonic Remix) [Nocturnal Global] napodobenina See The Sun, podobnej podklad, ale mnohem slabší 6+/10
08. Paul Keeley – Kaleidoscope [microCastle] velmi chytlavé, podobně jako Disco Belle, fajn 8/10
09. OceanLab vs. Mike Shiver – If I Could Fly On The Surface (Daniel Kandi Mashup) [Anjunabeats] k tomuhle bych bych dal nálepku, tohle děti doma nezkoušejte, takhle dobře se vám to nikdy nepovede, přesto jen 7+/10 protože je to jen mashup…
10. David Forbes – Katsu [AVA] nepříjemné synths to trochu kazí 6/10
11. Ronski Speed pres. Sun Decade feat. Emma Hewitt – Lasting Light [Euphonic] 7/10
12. Bart Claessen – Elf (2001 Returning Mix) [Anjunabeats] 7/10
13. Solex & Badlands – Wither & Fly (Solex & DJ Eco Mix) [Istmo] jéé ptáčkové, příroda, příjemný breakdown, trochu škoda, že tenhle track se skádá v podstatě jen z brekadownu 🙂 6+/10
14. The Space Brothers – Heaven Will Come (Stoneface & Terminal Dub) [Armada] škoda té vrčící pasáže, protože jinak je to docela pěkná věc a vokály se mi líbí tak jako ve všech věcech od SB 7/10
15. Trance Arts – Twisted Tales [Tune Of The Week] no vida, trance arts jsem považoval spíše za béčkaře, ale tohle je slušně promakané, i když ta melodie s dramatickým nádechem není úplně mé gusto 7/10
16. Dave Horne – Pushing Air (Dan Stone Remix) [Nu-Depth] dnes ten asot není žádná sláva a tak i tenhle spíše průměrnější počin (na Stoneovi poměry) dost vyniká 8-/10
17. John Askew – Fade To Black (Sean Tyas Remix) [Discover] fade to black je můj zdaleka nejoblíbenější Askew track (bodejť by ne když ho dělal Activa) a opepřen tyasovým energy soundem zní možná ještě lépe 8/10
18. Kiholm – Lumpini Park (Nitroux Oxide Remix) [Infrasonic] sice fajn remix, ale možná se mi lumpíci líběj víc v origoši 7+/10
19. Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Coldharbour] moc se mi líbí ta nářezová pasáž po druhém breakdownu 9/10
20. Chicane – Offshore (Ferry Tayle At Luminosity Beach Remix) povedenej, řekl bych takovej refreshing remix 7+/10
21. Darren Tate vs. Jono Grant – Nocturnal Creatures [Mondo] [ASOT Radio Classic] 8/1019. 2. 2010 v 11:58 #159201Joe
ÚčastníkPrvní hodinka pěkná, ten karnevalovej set je na mě místy dost tupej, sice začíná klasicky, ale jde kvapem dolů… Laidback Luke remix OOTB je hrozný paskvil, Ellrich & Plaice je něco, co bych v trance show opravdu slyšet nemusel sm8
19. 2. 2010 v 1:20 #159184Anonymní uživatel
NeaktivníFachot 444.
1st hour – „The Newest Tunes Selected“
01. Beat Service feat. Emma Lock – Hiding To Nothing [In Trance We Trust] – stejnej styl jako kosmíči…7/10
02. Yuri Kane – Right Back [Aleph]- f poho vokálovka 6+/10
03. Ali Wilson – Pandora [In Charge] Future Favorite] 7+/10
04. Dresden & Johnston feat. Nadia Ali – That Day (Tritonal Remix) vypadalo to nadějně, ale za chvilku to začlo prdět 6-/10
05. Vicky Devine – ID (Sean Tyas Remix) – zní to spíš jak jochen miller, nemám moc rád tyhle synths 6/10
06. Adam Nickey pres. Blue8 – Eleventh Street (Suncatcher Remix) [Enhanced] 8/10
07. Rafael Frost – Flashback [Flashover] – trochu joopovina, vcelku cool techy track 7+/10
08. Max Graham feat. Neev Kennedy – Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Coldharbour] – s tímhle trackem by šlo dělat hodně, po prvním breaku se nic moc nestane až po tom druhém nastane solidní uplift smršť, ale přeci jen asi dávám přednost origoši 9/10
09. Activa – Don’t Leave Me (Club Edit) [Discover] – tohle by měla být b-strana z chystaného singlu Long Way Back, kterou mám radši, ale ani tohle není vůbec špatné 7+/10
10. Signum – First Strike (Sebastian Brandt Remix) [Jinx/A State Of Trance] [ASOT Radio Classic] Brandt to doclela nakopnul, ale asi mám radši orig nebo atb mix 8/102nd hour – „set recorded LIVE from Club Sirena, Maresias (Brazil ) (14-02-10)“
01. BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix) 6+/10
02. Arnej – They Need Us (Club Edit) 8+/10
03. Rank 1 vs. Jochen Miller – The Great Escape 7/10
04. Velvetine – Safe (Wherever You Are) (Rank 1 Remix) [Tune Of The Week] 6+/10
05. Cosmic Gate – Barra 7+/10
06. System F – Out Of The Blue (Laidback Luke Remix) 4/10
07. Evol Wavez – Name Is The Answer 6/10
08. Ellrich & Plaice – F*cking Society 6/10
09. Jerome Isma-Ae – Hold That Sucker Down 8+/10
10. Oryon – V2 7/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.