TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1,036. až 1,045. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Joe
    Účastník

Docela pohodová epizoda, nebyl tam track, který bych musel přeskočit sm3

jinak já mám taky 13 jako Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)
    15 jsem měl taky Philli Kandi – Big Hot Dogs, ale Armin má v traxlistu Jay B – Eleven Thirty, kde je pravda? 🙂

První DJ Eco – Starting at the Sea pěknej, holt to má hodně společnýho s verlybama, druhý And We Flew Away 9/10!

Sandeagle
    Člen

13. Jay B – Eleven Thirty
    15. Phillip Kandi – Big Hot Dogs
    20. David Forbes meets William Daniel – Devil Theory

prej

Scott
    Člen

tak 13. ID by melo byt Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Rachot 439

01. Blake Jarrell – Galapagos [Electronic Elements]
    – zpočátku to vypadá na pěkný nůďo, naštěstí se vše mění s nástupem solidní melodie 7-/10

02. Nadia Ali – Fantasy (Orient Bootleg Mix)
    – vše je ok…do té doby než to dost zkazí empty techy pasáž, sice jen krátká, ale muselo to tam být? 6+/10

03. Zoo Brazil feat. Leah – You Can Have It All [Magik Muzik]
    – úplně stejný případ, vrz tech pasáž nechybí ani zde a ještě horší bych řekl…6-/10

04. Daniel Kandi – Venice Beach (Estiva Remix) [Anjunabeats]
    – povedený chilled remix, i když originál mám radši 7+/10

05. Leon Bolier – Shimamoto [2Play]
    – zvukově pořád to samé, prostě Bolier, ale musím vyzdvihnout aspoň fajn melodii a takový ten orientálnější nádech 7+/10

06. Radio6 – Bomberman
    – název jasně napovídá, že nás čekají zvučíky jak z nějaké 8bitové mašiny z 80. let, což platí hlavně v první polovině tracku, ale pak přijde cool melodie a já se bavím, líbí se mi to, i když to zní fakt jak nějakej soundtrack k bombermanovi z 80. let 8/10

07. Mat Zo – 24 Hours [Anjunabeats]
    – někoho může ta mírně pískavá melodie tahat za uši, ale dá se to, když se to překousne, zjistíte, že je to celkem cool, a kdo to nepřekousne tak mu bude vyhovovat Smithův remix 7+/10

08. Rank 1 vs. Jochen Miller – The Great Escape [High Contrast] [enTrance 2010 Theme]
    – mírný náznak anthemičnosti, jinak ale celkem slabota 6+/10

09. DJ Eco – Starting At The Sea [Flashover]
    – až na občasné píštivé zvučíky fajn ecovina 7/10

10. Six Senses pres. Electronic Nova – October Winds (Tom Colontonio Remix) [Infrasonic]
    – přeřazeno na uplift a jak je u Colouše zvykem…spíše průměrnějšímu 7-/10

11. Dash Berlin – Never Cry Again (Jorn van Deynhoven Remix) [Aropa] [Tune Of The Week]
    – JVD sice opět potvrzuje své kvality, ale na totw bych to asi nepasoval 8+/10

12. DJ Ange – Seamless [Conspiracy]
    – celkem euforická věc a to já rád 8/10

13. ID Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)
    – killer uplift, dost mě zajímá kdo to je…9/10

14. Carlo Resoort – Journey To Freedom [Liquid]
    – to mě moc nezaujalo, nevýrazná, trochu nudná melodie 6/10

15. ID (Jay B – Eleven Thirty)
    – to už jsem určitě někde slyšel, trošku Air For Life basovka, ale jinak suprová melodie 8/10

16. DJ Eco – And We Flew Away [Tone Diary]
    – 8/10

17. Misja Helsloot & Peter Martijn Wijnia – As You Wish (Akira Kayosa Remix)
    – sice energetičtěšjí věc než ty předchozí, ale překvapivě se mi až tak moc nelíbí 6/10

18. Arnej vs. 8 Wonders – Beggining Of The End [Armind/Armada] [Future Favorite]
    – 6+/10

19. Liquid Soul – Devotion (Protoculture Remix) [Iboga]
    – není náhodou protoculture čistě psytrance projekt? nebo se to u změnilo? tohle je spíše melodický prog 6+/10

20. ID
    – tohle by sedělo na protoculture víc, i když tohle je zase techy 6-/10

21. Matt Darey pres. Mash Up – Liberation (Temptation – Fly Like An Angel) (Ferry Corsten Remix) [Tsunami] [ASOT Radio Classic]
    – no znám teda i lepší ferryho remixy, ale ok no 7+/10

Chelseaplayer
    Účastník

A to me se zase songy od Arneje hodne zamlouvajism5Miluju tu atmosferusm0

Sickboy
    Člen

Morning Light je podle mě šitka. sm6

Miss You sm5

2Sexy
    Člen

Lehce podprumerna epizoda, s neprilis zazivnymi tracky….
    Aspon ze Future Favorite zaslouzene vyhralo Morning Light :-).
    A s klasikou za 10bodu z 10 moznych souhlasim :).

seven
    Účastník

Morning Light je FAKT něco! kdy už bude rony taky hrát u nás? aspoň jednou by sem zavítat mohl 🙂

Sandeagle
    Člen

Jo to jsem vyjmečně ladil… musim říct že mi to dává trochu naděje do budoucna sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zakládám nový thread s nadějí, že se třeba ujme lépe než ten pro rok 09…konečně tedy zase po měsíci regulerní epizodka…nesnáším speciály 🙂

Maso t 438.

01. Marco V feat. Jonathan Mendelsohn – Coming Back (Nic Chagall Remix) [In Charge]
    – tohle by se dalo přirovnat k This Moment (Prog Mix) akorát s horšíma vokálama, ale líbí se mi ta melodie, škoda že se na ní musí čekat 6 minut 6+/10

02. George Acosta feat. Tiff Lacey – I Know (Beat Service Proglifting Mix) [Aco]
    – takové vokály už mému uchu lahodějí daleko víc, melodie sice napetří k těm nejzáživnějším, ale poslouchá se to celkem fajn 7+/10

03. Mark Sinclair – Pictures Of You (Terry Ferminal Remix) [Garuda]
    – a zase vokály, a zase mužský, což se mi do tranceu prostě moc nehodí, dub by rohozdně nebyl marnej, ale takhle je to skoro popík 6/10

04. Rank 1 vs. Jochen Miller – The Great Escape [High Contrast] [enTrance 2010 Theme] [Tune Of The Week]
    – proč hymny k tranceových eventům nedělají tranceový producenti? tady se ale celkem povedla zachytit ta anthemičnost, bohužel jen v breakdownech, jinak je to tech-prd 7/10

05. Estuera – Hot Monday [In Trance We Trust]
    – tenhle track se mi líbí čím dál víc, jedoduchá ale zato dost chytlavá melodie, Steur is back…snad 8+/10

06. Liquid Soul – Devotion (Protoculture Remix)
    – nevím jak zní origoš, ale možná bude mírně do psy, tohle je ale čistě prog trance obohacen o občasné vocal samply 7/10

07. Stoneface & Terminal – Don’t Give A F*ck [Euphonic]
    – tohle bude hit jak prase si troufám tipovat…i když ne že bych z toho byl zase tak extra odvařenej, ale má to dobře našláplej proggy beat, cool robo vokály a hutnou melodii, která je nemálo podobná Gareth Emery soundu, celkově dost chytlavé 8+/10

08. Evol Wavez – Name is The Answer [Oxygen]
    – trochu to zní jak něco od Arenje, taková ta post-apokalyptická atmosféra 🙂 s mírně pohřebním nádechem 😀 6/10

09. Statica – Deadly Nightshade (Phynn Remix) [Coldharbour]
    – přiznám se že jsem nikdy nebyl Phynnův fanoušek, ale teď si mě začíná dost získávat, Spacewalk byla pecka a tohle je v podobném stylu, nadupanej šlapající prog 8+/10

10. Robert Gitelman – Fluidum [High Contrast NuBreed]
    – tohle je naopak přesnej opak nadupanýho progu, takovej připosranej tech-prog bych to nazval 5/10

11. Ummet Ozcan – New Phase (Phase One Mix) [Spinnin‘]
    – tohle je taky docela našláplý, překvapivě dobré 7+/10

12. John O’Callaghan – Striker (Ummet Ozcan Remix) [Subculture]
    – ummet znovu a tentokrát je to spíše takovej ten zazdívací floorkiller, což nemusím, i když ta tech pasáž je docela cool 6/10

13. Dan Stone -Fahrenheit (Ilya Soloviev Remix) [Anjunabeats]
    – tenhle track je suprovej v obou verzích 9+/10

14. DJ Eco – And We Flew Away [Tone Diary]
    – tak ne že bych z toho odletěl, ale je to dobrý a zní to celkem fresh 8+/10

15. Michael Lee – Everblue (Adam Foley Remix) [Discover]
    – takovej mírně tucavější uplift…no on je to discover a tam je tak trochu tuc tuc všechno, ale melodie je celkem fajn 7/10

16. Ronny K pres. EOYC – Morning Light (EOYC Anthem) [Defcon] [Future Favorite]
    – a kdopak nám to vyhrál? jsem mírně překvapen ale Ronnymu to přeju, tenhle track se povedl, jediná dobrá tranceová hymna co jsem slyšel za posledních možná i pár let 8+/10

17. Simon Patterson – Miss You [Reset]
    – Armin dost tenhle track protěžuje se mi zdá, nevidim až takovej důvod, přijde mi, že Patterson je hodně silnej v Bulldozerech a jiných obrněných vozech, ale když jde o normál uplifter je to spíše normální i když pěkně naleštěnej žigulík 7+/10

18. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – We Are One (Giuseppe Ottaviani Remix) [Vandit]
    – ucházející uplifting pop, na Pepka je to ale celkem slabé, měl jsem větší očekávání 7/10

19. Arnej vs. 8 Wonders – Beggining Of The End [Armind/Armada]
    – tak tohle mě zatím nějak nechytlo, připadá mi že se Arnej snažil uděšlat za každou cenu nějakej netradiční cool track až se mu to trochu vymklo z rukou, melodie nezajímavá – inspirace adagiem, navíc pro mě i taková jakoby disharmonická 6/10

20. NuNRG – Free Fall [Vandit] [ASOT Radio Classic]
    – tady dát pod 10 by byl asi hřích 10/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1,036. až 1,045. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.