Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
15. 1. 2010 v 12:21 #154289
Joe
ÚčastníkDocela pohodová epizoda, nebyl tam track, který bych musel přeskočit sm3
jinak já mám taky 13 jako Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)
15 jsem měl taky Philli Kandi – Big Hot Dogs, ale Armin má v traxlistu Jay B – Eleven Thirty, kde je pravda? 🙂První DJ Eco – Starting at the Sea pěknej, holt to má hodně společnýho s verlybama, druhý And We Flew Away 9/10!
15. 1. 2010 v 8:30 #154269Sandeagle
Člen13. Jay B – Eleven Thirty
15. Phillip Kandi – Big Hot Dogs
20. David Forbes meets William Daniel – Devil Theoryprej
15. 1. 2010 v 7:50 #154266Scott
Člentak 13. ID by melo byt Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)
15. 1. 2010 v 2:15 #154258Anonymní uživatel
NeaktivníRachot 439
01. Blake Jarrell – Galapagos [Electronic Elements]
– zpočátku to vypadá na pěkný nůďo, naštěstí se vše mění s nástupem solidní melodie 7-/1002. Nadia Ali – Fantasy (Orient Bootleg Mix)
– vše je ok…do té doby než to dost zkazí empty techy pasáž, sice jen krátká, ale muselo to tam být? 6+/1003. Zoo Brazil feat. Leah – You Can Have It All [Magik Muzik]
– úplně stejný případ, vrz tech pasáž nechybí ani zde a ještě horší bych řekl…6-/1004. Daniel Kandi – Venice Beach (Estiva Remix) [Anjunabeats]
– povedený chilled remix, i když originál mám radši 7+/1005. Leon Bolier – Shimamoto [2Play]
– zvukově pořád to samé, prostě Bolier, ale musím vyzdvihnout aspoň fajn melodii a takový ten orientálnější nádech 7+/1006. Radio6 – Bomberman
– název jasně napovídá, že nás čekají zvučíky jak z nějaké 8bitové mašiny z 80. let, což platí hlavně v první polovině tracku, ale pak přijde cool melodie a já se bavím, líbí se mi to, i když to zní fakt jak nějakej soundtrack k bombermanovi z 80. let 8/1007. Mat Zo – 24 Hours [Anjunabeats]
– někoho může ta mírně pískavá melodie tahat za uši, ale dá se to, když se to překousne, zjistíte, že je to celkem cool, a kdo to nepřekousne tak mu bude vyhovovat Smithův remix 7+/1008. Rank 1 vs. Jochen Miller – The Great Escape [High Contrast] [enTrance 2010 Theme]
– mírný náznak anthemičnosti, jinak ale celkem slabota 6+/1009. DJ Eco – Starting At The Sea [Flashover]
– až na občasné píštivé zvučíky fajn ecovina 7/1010. Six Senses pres. Electronic Nova – October Winds (Tom Colontonio Remix) [Infrasonic]
– přeřazeno na uplift a jak je u Colouše zvykem…spíše průměrnějšímu 7-/1011. Dash Berlin – Never Cry Again (Jorn van Deynhoven Remix) [Aropa] [Tune Of The Week]
– JVD sice opět potvrzuje své kvality, ale na totw bych to asi nepasoval 8+/1012. DJ Ange – Seamless [Conspiracy]
– celkem euforická věc a to já rád 8/1013. ID Glensk – Polish Pierogi (Juventa Remix)
– killer uplift, dost mě zajímá kdo to je…9/1014. Carlo Resoort – Journey To Freedom [Liquid]
– to mě moc nezaujalo, nevýrazná, trochu nudná melodie 6/1015. ID (Jay B – Eleven Thirty)
– to už jsem určitě někde slyšel, trošku Air For Life basovka, ale jinak suprová melodie 8/1016. DJ Eco – And We Flew Away [Tone Diary]
– 8/1017. Misja Helsloot & Peter Martijn Wijnia – As You Wish (Akira Kayosa Remix)
– sice energetičtěšjí věc než ty předchozí, ale překvapivě se mi až tak moc nelíbí 6/1018. Arnej vs. 8 Wonders – Beggining Of The End [Armind/Armada] [Future Favorite]
– 6+/1019. Liquid Soul – Devotion (Protoculture Remix) [Iboga]
– není náhodou protoculture čistě psytrance projekt? nebo se to u změnilo? tohle je spíše melodický prog 6+/1020. ID
– tohle by sedělo na protoculture víc, i když tohle je zase techy 6-/1021. Matt Darey pres. Mash Up – Liberation (Temptation – Fly Like An Angel) (Ferry Corsten Remix) [Tsunami] [ASOT Radio Classic]
– no znám teda i lepší ferryho remixy, ale ok no 7+/109. 1. 2010 v 18:03 #153453Chelseaplayer
ÚčastníkA to me se zase songy od Arneje hodne zamlouvajism5Miluju tu atmosferusm0
9. 1. 2010 v 14:03 #153427Sickboy
ČlenMorning Light je podle mě šitka. sm6
Miss You sm5
9. 1. 2010 v 10:52 #1534062Sexy
ČlenLehce podprumerna epizoda, s neprilis zazivnymi tracky….
Aspon ze Future Favorite zaslouzene vyhralo Morning Light :-).
A s klasikou za 10bodu z 10 moznych souhlasim :).8. 1. 2010 v 0:20 #153273seven
ÚčastníkMorning Light je FAKT něco! kdy už bude rony taky hrát u nás? aspoň jednou by sem zavítat mohl 🙂
8. 1. 2010 v 0:04 #153266Sandeagle
ČlenJo to jsem vyjmečně ladil… musim říct že mi to dává trochu naděje do budoucna sm5
7. 1. 2010 v 23:42 #153259Anonymní uživatel
NeaktivníZakládám nový thread s nadějí, že se třeba ujme lépe než ten pro rok 09…konečně tedy zase po měsíci regulerní epizodka…nesnáším speciály 🙂
Maso t 438.
01. Marco V feat. Jonathan Mendelsohn – Coming Back (Nic Chagall Remix) [In Charge]
– tohle by se dalo přirovnat k This Moment (Prog Mix) akorát s horšíma vokálama, ale líbí se mi ta melodie, škoda že se na ní musí čekat 6 minut 6+/1002. George Acosta feat. Tiff Lacey – I Know (Beat Service Proglifting Mix) [Aco]
– takové vokály už mému uchu lahodějí daleko víc, melodie sice napetří k těm nejzáživnějším, ale poslouchá se to celkem fajn 7+/1003. Mark Sinclair – Pictures Of You (Terry Ferminal Remix) [Garuda]
– a zase vokály, a zase mužský, což se mi do tranceu prostě moc nehodí, dub by rohozdně nebyl marnej, ale takhle je to skoro popík 6/1004. Rank 1 vs. Jochen Miller – The Great Escape [High Contrast] [enTrance 2010 Theme] [Tune Of The Week]
– proč hymny k tranceových eventům nedělají tranceový producenti? tady se ale celkem povedla zachytit ta anthemičnost, bohužel jen v breakdownech, jinak je to tech-prd 7/1005. Estuera – Hot Monday [In Trance We Trust]
– tenhle track se mi líbí čím dál víc, jedoduchá ale zato dost chytlavá melodie, Steur is back…snad 8+/1006. Liquid Soul – Devotion (Protoculture Remix)
– nevím jak zní origoš, ale možná bude mírně do psy, tohle je ale čistě prog trance obohacen o občasné vocal samply 7/1007. Stoneface & Terminal – Don’t Give A F*ck [Euphonic]
– tohle bude hit jak prase si troufám tipovat…i když ne že bych z toho byl zase tak extra odvařenej, ale má to dobře našláplej proggy beat, cool robo vokály a hutnou melodii, která je nemálo podobná Gareth Emery soundu, celkově dost chytlavé 8+/1008. Evol Wavez – Name is The Answer [Oxygen]
– trochu to zní jak něco od Arenje, taková ta post-apokalyptická atmosféra 🙂 s mírně pohřebním nádechem 😀 6/1009. Statica – Deadly Nightshade (Phynn Remix) [Coldharbour]
– přiznám se že jsem nikdy nebyl Phynnův fanoušek, ale teď si mě začíná dost získávat, Spacewalk byla pecka a tohle je v podobném stylu, nadupanej šlapající prog 8+/1010. Robert Gitelman – Fluidum [High Contrast NuBreed]
– tohle je naopak přesnej opak nadupanýho progu, takovej připosranej tech-prog bych to nazval 5/1011. Ummet Ozcan – New Phase (Phase One Mix) [Spinnin‘]
– tohle je taky docela našláplý, překvapivě dobré 7+/1012. John O’Callaghan – Striker (Ummet Ozcan Remix) [Subculture]
– ummet znovu a tentokrát je to spíše takovej ten zazdívací floorkiller, což nemusím, i když ta tech pasáž je docela cool 6/1013. Dan Stone -Fahrenheit (Ilya Soloviev Remix) [Anjunabeats]
– tenhle track je suprovej v obou verzích 9+/1014. DJ Eco – And We Flew Away [Tone Diary]
– tak ne že bych z toho odletěl, ale je to dobrý a zní to celkem fresh 8+/1015. Michael Lee – Everblue (Adam Foley Remix) [Discover]
– takovej mírně tucavější uplift…no on je to discover a tam je tak trochu tuc tuc všechno, ale melodie je celkem fajn 7/1016. Ronny K pres. EOYC – Morning Light (EOYC Anthem) [Defcon] [Future Favorite]
– a kdopak nám to vyhrál? jsem mírně překvapen ale Ronnymu to přeju, tenhle track se povedl, jediná dobrá tranceová hymna co jsem slyšel za posledních možná i pár let 8+/1017. Simon Patterson – Miss You [Reset]
– Armin dost tenhle track protěžuje se mi zdá, nevidim až takovej důvod, přijde mi, že Patterson je hodně silnej v Bulldozerech a jiných obrněných vozech, ale když jde o normál uplifter je to spíše normální i když pěkně naleštěnej žigulík 7+/1018. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – We Are One (Giuseppe Ottaviani Remix) [Vandit]
– ucházející uplifting pop, na Pepka je to ale celkem slabé, měl jsem větší očekávání 7/1019. Arnej vs. 8 Wonders – Beggining Of The End [Armind/Armada]
– tak tohle mě zatím nějak nechytlo, připadá mi že se Arnej snažil uděšlat za každou cenu nějakej netradiční cool track až se mu to trochu vymklo z rukou, melodie nezajímavá – inspirace adagiem, navíc pro mě i taková jakoby disharmonická 6/1020. NuNRG – Free Fall [Vandit] [ASOT Radio Classic]
– tady dát pod 10 by byl asi hřích 10/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.