TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2008 – 2018 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 1,044 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 1,045)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Zdar Freezer toto byl podle mně nejslabší ASOT co jsem zatím slyšel aspoň to zčásti zachránil COLD BLUE. Beru to podle toho jaké songy vybíral a jak na mně zapůsobily, když jsem se díval na youtube a bylo to přenášeno živě jako každý čtvrtek v týdnu ale musel jsem si pouštět druhou hodinu ze záznamu protože Arminovi akosi vypadlo spojení…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 854.[/b]

1. Ben Gold & Audrey Gallagher – There Will Be Angels (Taken from Sound Advice) [Armada Music] Obvykle nejsem moc fanda těchto sladkých popin, ale tato šlape velmi dobře a vokály jsou velmi naléhavé, docela fajn se to poslouchá 7+/10
    2. tyDi with Christopher Tin (Ft. London Thor) – Did You Know? (Matt Fax Remix) [Global Soundsystem] To vrže jak zuby staré Kropáčkové, vokály jsou docela hladivé, jinak trochu núďo 5+/10
    3. Husman – Arrival [Armada Music] Opět trochu vrzanice, ale má to zajímavý a nevšední motiv v breakdownu, toto by mohl být hit na bigroom poli 6+/10
    4. Jason Ross feat. Fiora – Through It All [Anjunabeats] Obvykle mám jeho produkci rád, ale toto je docela zívačka…utahaný track s opravdu trapnýma anjuna zasekávačkama, přesto ještě nadprůměr v tomto stylu 6/10
    5. TUNE OF THE WEEK: NWYR – Ends Of Time [NWYR] Asi nejhorší track ve kterém kdy zpívala talentovaná Justine Suissa…tak trochu disko juchačka 6/10
    6. Cosmic Gate vs. Third Party – Like This Body Of Conflict (Cosmic Gate Mash Up) [WYM] Nemám rád mashupy, ale původní track od Third Party má ukrutný beat 6+/10
    7. TRENDING TRACK: Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) (Tim Mason Remix) [Armind] Vrzáčka z minula, next please 4/10
    8. Andrew Rayel & David Gravell – Trance ReBorn (FYH100 Anthem) [inHarmony] Ten název je silně cringe, na to že je to bigroom, piano melodie je však hodně pěkná a celkově je to jeden z těch lepších tracků od této kontroverzní dvojice…za název bych je přivázal k sobě za koule 6+/10
    9. FEEL & Diana Leah – Out Of Life (Eximinds Remix) [Interplay] Ruská partička producentů na jednom tracku a zase dost typická východní nálada…vcelku přijatelný track 6/10
    10. PROGRESSIVE PICK: Max Meyer & Whiteout – Bonville [Statement] Nádherná melodie v breakdownu, solidně zazděná obrovským vrzem, jo a toto přátelé není progressive ale bigroom 6+/10
    [b]11. Lowland – We’ve Been Here Before (Cold Blue Remix) (Taken from Subculture 2018) [Subculture] Úchvatné dílko a opravdu přenádherný remix, který mi způsobuje vlnu euforií 9/10[/b]
    12. Cold Blue – The Wave (Taken from Subculture 2018) [Subculture] Relativně temný track s basovou linkou, která doslova táhne tento track 7+/10
    [b]13. Cold Blue – A New Spirit (Taken from Subculture 2018) [Subculture] Dost příjemný melodický track a typický CB sound 8/10[/b]
    [b]14. Jeff Rona – Like Water (Cold Blue Remix) (Taken from Subculture 2018) [Subculture] Krásný melodický track, který nezní generic 8/10[/b]
    15. SERVICE FOR DREAMERS: Safri Duo – Played-A-Live (NWYR & Willem de Roo edit) Opravdu příšerný rework, a příšerný zážitek po skvělém setu sympatického Cold Blue 2/10
    16. Huem – Your Smile [Vibrate Audio] Velmi příjemný melodický progressive se skoro až filmovým breakdownem 7+/10
    17. Monoverse – Aria [FSOE Parallels] Dost typický Monoverse track a skvělý proglifting 7+/10
    18. Rodg – U Got U [Statement!] Navrzlá věc z minula 6/10
    19. Marcus Santoro – Whispers (Taken from Wake Your Mind Sessions 003) [WYM] Mírně utahaný trousík, i když melodicky by to špatné nebylo, kdyby se to nakoplo trochu 6/10
    20. FUTURE FAVORITE: Ruddaz – enixaM [Armada Captivating] Dost masivní proglift z minula, toto šlape lépe jak šlapka na e55 7+/10
    21. Michael Milov – Tribute [Trance Mission] Pro mě dost protivná kolovrátková pohřební melodie a celkově nezáživný track 5+/10
    22. KhoMha – Agua [A State Of Trance] Ne prostě ne, tento producent mi nikdy neseděl a toto je další jeho hokus pokus bigroom eskapáda 5/10
    23. Hazem Beltagui & Sarah Russell – When Our Story Has To End (Stargazers Remix) [RNM] Dosti průměrná vokálovka, která díru do světa neudělá 6+/10
    24. STEEM SL – Across The Sky [Redux] Docela odletová melodie zabalená do dnešního generic soundu a výsledek je ok 7/10
    25. Ahmed Romel & Allen Watts – Typhoon [FSOE] Mírně exotická melodie a slušné propojení dvou upliftařů 7+/10
    26. Amine Maxwell – Empathy [AVA White] Melodicky zdařilý pokus, i když ponožky mi z toho neodlétají, možná přitlačím po dalším poslechu 7+/10
    [b]27. Alex M.O.R.P.H. & Mark Sherry – Magnetar [VANDIT Records] Naprosto masivní melodie uprostřed, včetně breakbeatu…drop je techy…pamatuji ten track z Meccy, slušný nátěr toto 8/10[/b]
    [b]28. Aly & Fila With Sue McLaren – Surrender [FSOE] Fantastická vokálovka od osvědčené dvojky 9/10[/b]
    29. CamelPhat & Elderbrook – Cola (Broning Bootleg) Techyb bootleg, který možná v klubech bude drtiti parkety, doma mě to nebere 6+/10
    30. Plastikman – Spastik (Shinovi Remix) Vyloženě výplňový track, postrádající cokoliv zajímavého 4/10
    31. Chris Schweizer – Damage Control [WAO138] Hodně dunivý beat a uprostřed klasická random melodie, kterou nacvakal asi nějaký opičák nebo random generátor 6/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 853.[/b]

1. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin – Just Listen [Armada Trice] Trousík, který se docela dá přežít, ale mírně mi cuká koutek 6/10
    2. PROGRESSIVE PICK: Rodg – U Got U [Statement!] Vrzačka s údernou melodií, která mě však zrovna ponožky neprotáčí 6+/10
    3. Signum feat. Scott Mac – Coming On Strong (Gareth Emery & Ashley Wallbridge Remix) [Garuda] Sice docela přijatelný rework, ale míle daleko od původního tracku 7/10
    4. Eximinds – Renaissance [Interplay] Sice z toho cítím smradlavá Rusko, ale ta melodie je svým způsobem pěkná 7/10
    5. Simon Patterson feat. Lucy Pullin – Fall For You [Armind] Klasická Pattersonovina, kde vokálovou melodickou pasáž střídá bláznivé psýčko 7+/10
    6. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) (Tim Mason Remix) [Armind] Skřípavo-vrzavý remix, ze kterého se mi dělá vyrážka v mezikoulí 4/10
    [b]7. Above & Beyond feat. Zoe Johnston – My Own Hymn (ALPHA 9 Remix) [Anjunabeats] Velice pěkný, zasněný remix…preferuji ho před trouse originálem 8/10[/b]
    8. The 1975 – Somebody Else (Kolonie Remix) [Universal] Docela fajn track s elektro prvky 7/10
    9. Theoh & Julie Thompson – How It Feels [AVA] Hondě cheesy, veselá popina…kdo má rád tento eurotrance, tak asi ok 6+/10
    10. Purple Stories – Round One [Interplay] Vrzava opruzenina 3/10
    11. Ruslan Radriges – Giving Off Light [A State Of Trance] A další vyrážka na zadku, tyhle tracky opravdu kazí dojem z tohoto pořadu, okamžitě bych to vyřadil 3/10
    12. Will Atkinson & Jase Thirlwall – Chickens [Victims Helpline] Sice docela cool bláznivý techny track, ale některé zvučíky v něm jsou trošku protivné, přesto ok 7/10
    [b]13. SERVICE FOR DREAMERS: Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Good For Me (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] Neskutečná nádhera a odlet, tento track mě vyloženě hladí svým krásným soundem, o třídu výše než celý zbytek dnešního Asotu 10/10[/b]
    14. Suncatcher – Monumental [Always Alive] Fajn zasněný proglifting 7+/10
    15. Ruddaz – enixaM [Armada Captivating] Docela akční track ve stylu Harry Square apod 7+/10
    [b]16. Gareth Emery – Long Way Home (Ashley Wallbridge Remix) [Garuda] Docela překvapivě svižný a povedený remix pěkného staršího tracku 8/10[/b]
    17. Lost Tribe – Gamemaster (Lightform Reborn Mix) [Hooj Choons] Slušný remix v současném noisy soundu…originál je lepší, ale slušný pokus 7+/10
    18. Activa & Lostly – Positive Reflections [Mental Asylym White] Od takového spojení bych čekal i více, ale i tak je to pěkný track, škoda toho dropu do prázdna 7+/10
    19. Andres Sanchez & Rydex – Chance Encounter [Flashover] Jednoduchá ale docela chytlavá jednohubka 7+/10
    [b]20. Temple One & Deirdre McLaughlin – Reaching For A Dream [Subculture] Úchvatný track od Temple One! Nebeské masturbulence! To ale asi není překvapením 9/10[/b]
    21. Abstract Vision & Emma Horan – Second Chance [RNM] Ničím zajímavý uplift s utahanýma vokálama 6/10
    22. Jean Clemence – Roots (MaRLo Edit) [Reaching Altitude] Opravdu protivný sound, jako když kvokají slepice na zahradě 4/10
    [b]23. Ferry Corsten & HALIENE – Wherever You Are (Solis & Sean Truby Remix) [Flashover] Super remix už tak dobrého originálu 8/10[/b]
    24. Steve Allen & UDM present Nightflyers – Dopamine [Fusion 020] Jednoduchý motiv na který za týden zapomeneme 6/10
    25. The Cracken – Drive Away [Who’s Afraid Of 138?!] To samé…jednoduchý track, který se rozhodně do historie nezapíše 6/10
    [b]26. Jak Aggas – Strangers Like Me [FSOE] Naprostý vodstřel a opravdu krásná melodie…slyším v tom Pottera a ne náhodou 9/10[/b]
    27. AlexMo – Children Of The Night (Heatbeat Remix) [MorAlity Records] Hodně typický Heatbeat napalm sound, osobně mě to moc nebere…prostě takové zatloukání hřebíků 5/10
    28. Jordan Suckley & Sam Jones – Wilma (Hi Profile Remix) [Damaged] Nejlepší je na tom ten breakbeat breakdown alá Fire Drill, to je opravdu masivní 7+/10
    29. The WLT – Sierra (John Askew Remix) [Xzata Music] Typické Askew beaty a další jeho předělávka, docela fajn melodický track 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 852.[/b]

1. Mark Sixma & Husman – Prime [InHarmony] Tento track vůbec nemá v Asotu co dělat, je to EDM pro pubertální děcka 3/10
    2. Patrick White – Reason (Taken from Wake Your Mind 003) [Wake Your Mind] Hodně to připomíná Cosmic Gate sound, vsadím se že s tím vypomáhali 7+/10
    3. PROGRESSIVE PICK: Underworld – Scribble (Henry Carlin Remix) Hodně fajn remix s prvky elektra 7/10
    4. Hello Machines – Air [Euphonic Visions] Hodně poklidný housey track, který mě osobně trochu nudí…možná na pláž dobrý 6/10
    5. Marcus Santoro – Savitar [Statement] Hodně podobné jako Rubenův sound, taky v tom má možná prsty, beat je dobrej, melodicky slabší 6+/10
    6. TRENDING TRACK: Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water (Club mix) [Armind] Originál měl alespoň nějaký svůj styl, ve kterém nebyl špatný…ale toto už EDM předělávka, která má s trancem společného jako cigán s menzou 3/10
    7. TUNE OF THE WEEK: Simon Patterson feat. Lucy Pullin – Fall For You [Armind] Dost klasický Simonův vocal track, kde docela pěknou vokálovou pasáž střídá šílená psy pasáž…jakoby se to k sobě vůbec nehodilo…ale už jsme si na to zvykli 7+/10
    [b]8. Ferry Corsten & Paul Oakenfold – A Slice Of Heaven [Unity] Exotický vokál je po chvilce docela otravný, ale hlavní melodická pasáž mi dělá velmi dobře po tělese 8/10[/b]
    9. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) (Allen Watts Remix) [ASOT] Úderný a hodně akční remix, ale jinak toho moc změněno nebylo 6+/10
    10. Super8 & Tab feat. Envy Monroe – True Love (Taken from Reformations part 1) [Armada] již známý vocal track od nich 7+/10
    [b]11. Super8 & Tab – Cosmo (Taken from Reformations part 1) [Armada] Naprostá petelice na pomezí trancu a bigroomu, melodie je božská 9/10[/b]
    12. Super8 & Tab – Pressure (Taken from Reformations part 1) [Armada] Melodicky hodně dobrý, ale celkový sound je až příliš EDM 7+/10
    13. Super8 & Tab feat. Sarah deCourcy – Seconds Away (Taken from Reformations part 1) [Armada] Hodně vrzavá záležitost, přesto svým způsobem chytlavá 7/10
    14. SERVICE FOR DREAMERS: Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain [Armind] Zajímavá volba relativně zapomenutého tracku 8/10
    15. Dan Chase & Aneym – What I Am [Black Sunset Music] Vrzavější vokálovka, která mě příliš neoslovila 6/10
    16. Protoculture – Valley of the Red Gods [A State Of Trance] Zajímavý exotický motiv, ale je to až příliš bigroomové 7/10
    17. Andrew Rayel – Let It Be Forever (Andrew Rayel & DRYM Remix) Originál mám docela rád, protože je to alespoň melodické, tady je melodie zabita naprosto kolotočovým dropem 4/10
    18. Anthony Ragni – Imperia [Black Sunset Music] Průměrnější bogrumáž 6/10
    [b]19. FUTURE FAVORITE: Poshout vs Holbrook & SkyKeeper – Someday [Interplay] Toto je naopak velmi nabušené a masivní, a už tu roztáčím pytel 8/10[/b]
    [b]20. Nu NRG – Dreamland (Factor B’s Back to the Future Remix Master) [Vandit] Velice slušný remix klasiky, alespoň tomu Factor přidal nějakou tu novou hodnotu tím vokálem na pozadí, ale remixů už pro tento track vznikla spousta a většina je lepší než toto 8/10[/b]
    21. A.R.D.I. – Army Of Angels [AVA White] Obvykle se mi tracky od tohoto projektu líbí, toto je ovšem docela flašinet a nelíbí se mi použitý synth 6/10
    22. Warrior – If You Want Me (Dan Thompson Remix) [Groteque Reworked] Hodně povedený remix klasiky…slušní práce pane Thompson 7+/10
    23. Deep Fog feat. Djiva – Open Your Eyes (O.B.M Notion Remix) [Entrancing] Docela příjemný uplift od béčkovějšího projektu 7/10
    [b]24. Alex Wright – Mnemba [Infrasonic Pure] Ještě lepší uplift od zvučnějšího jména 8/10[/b]
    25. Daniel Kandi – Finding Carl [FSOE Fables] Očekávání byla velká ale je to vcelku průměrný uplift, který je až nápadně podobný Rank1 – Awakening 7/10
    26. Paul van Dyk & Alex M.O.R.P.H. – Breaking Dawn [VANDIT Records] Vcelku pěkný veselejší uplift, ale oproti We Are je to slabší 7+/10
    [b]27. Amir Hussain & Leroy Moreno – Jura [ITWT] Hodně povedená melodie, která mě bude nutit si track pustit znovu 8/10[/b]
    28. Richard Durand – Savage [Reloaded] Techy track, kde se občas objeví podobné synths jako v My Shadow od Stefana 7/10
    29. Vini Vici & Timmy Trumpet ft Symphonic – 100 [Spinnin] Psýčkové turbulence a opět další exo popěvek…je to trochu strojová výroba, ale stále to funguje 7/10
    30. Giuseppe Ottaviani – Jakarta [GO Music] Techy kulobití a docela mi rozvlnilo tepláky 7+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jo to je vodstřel ten track 🙂 Přesně na něco takového jsem čekal roky od něj 🙂

mountainer
    Člen

Jo, Tyasník je zpátky ve formě! sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 851.[/b]

1. Cosmic Gate & JES – If Not Now (Club Mix) [Wake Your Mind] Začátek klasická CG uspávačka, ale melodie, která se vyloupne po breakdownu je více než fajn 7+/10
    2. Raz Nitzan & Moya Brennan – Find The Sun (Rafael Frost Remix) [Raz Nitzan Music] Silné elektro influence…a na mě až moc uvrzaný drop 6+/10
    3. Arggic – Dreamyness [Infrasonic] Docela fajn trouse, komu se líbí třeba label Enhanced tak bude mít erekční stavy 6+/10
    [b]4. Kyau & Albert vs Genix – Mantis [Anjunabeats] Hodně originální sound a super melodie…chvilku ale trvalo než jsem tomu přišel na chuť 8/10[/b]
    5. Gabriel & Dresden feat. Sub Teal – Only Road (Cosmic Gate Remix) [Anjunabeats] Více mě baví stavět lego než poslouchat tento remix 6/10
    6. KhoMha – Fuego [A State Of Trance] Jeho sound jsem nikdy nepobral a ani toto žádnému mému otvoru nelahodí 4/10
    7. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water (Club Mix) [Armind] To už je lepší originál, který je sice v jiném stylu, ale v rámci toho není špatný…toto je vrzavá sranice 2/10
    [b]8. FUTURE FAVORITE: Rub!k & Ruddaz – Kiki [Armada Captivating] Hodně slušně šlapající styl, jo z toho se mi roztáčejí kulky 8/10[/b]
    9. Super8 & Tab feat. Sarah deCourcy – Seconds Away (Taken from Reformation Part 1) [Armind] Hodně uvrzaný track, hodně utahané vokály, mírně utahaná melodie, přesto je ten track docela rozpoznatelný a v některých pasážích chytlavý 7/10
    10. Ferry Corsten feat. Eric Lumiere & HALIENE – Another Sunrise (Elevven Remix) (Taken Blueprint Remixed) [Flashover] Těžký omyl z Evropy 2 3/10
    [b]11. Ferry Corsten – Drum’s A Weapon (Stoneface & Terminal Remix) (Taken Blueprint Remixed) [Flashover] Naprosto perfektně pojatý remix, sedí mi to i více než originál, jo tohle je majstrštyk 8+/10[/b]
    [b]12. Ferry Corsten – Eternity (Arkham Knights Remix) (Taken Blueprint Remixed) [Flashover] Taky dost povedené…pro mě asi nejlepší track z alba v obstojném trancy remixu 8/10[/b]
    13. Ferry Corsten – Blueprint (Ciaran McAuley Remix) (Taken Blueprint Remixed) [Flashover] Dost generický 138 remix titulního tracku 7/10
    [b]14. SERVICE FOR DREAMERS: Ferry Corsten & Armin van Buuren – Brute [Flashover] Ikonická klasika…já měl vždy raději Exhale 9/10[/b]
    [b]15. Sunny Lax – So Long [Anjunabeats] Přenádherná melodie a troušku toho trousy soundu, dohormady parádička 8+/10[/b]
    16. Ruben de Ronde & Cari – When I Fall [Statement!] Hodně slušný beat, vokálová pasáže mě dost nudí, ale ty beaty jsou dost kruté 7/10
    [b]17. Poshout vs Holbrook & SkyKeeper – Someday [Interplay] Tak toto je slušná šlapanice…tento styl mě hodně bere, více než generic 138…8/10[/b]
    [b]18. Enzo – Magenta [Black Sunset Music] Moc nevím, kdo je vlastně Enzo, v tomto tracku použil beaty alá Robert Nickson…celkově moc pěkný track 8/10[/b]
    [b]19. OneBeat – Kinetic [M.I.K.E. Push Studio] Dost chytlavá melodie a opět hodně dobře šlapající track, mírné bigroom prvky mi nevadí 8/10[/b]
    20. Miroslav Vrlik & Martin Jurenka – Miss You [Always Alive] Vokály v breakdownu jsou až moc gay, melodicky je to docela povedené, typickej track pro tento label 7+/10
    [b]21. Rapid Eye – Circa-Forever (Radion6 Remix) [Armada Music] Překvapivě hodně dobrý remix staré klasik, jsem velmi překvapen, toto ostudu starému desítkovému tracku nedělá 8/10[/b]
    [b]22. Lost Tribe – Gamemaster (Lightform Reborn Mix) [Hooj Choons] Další překvapení! Nemám rád remixy klasik, ale toto je dělaná vkusně…na živo to bude odlet 8/10[/b]
    23. Davey Asprey – The Dawning [A State Of Trance] Trochu pokus o navázání na Fallout končí dost na půl cesty, chytlavý motiv tu ale je 7+/10
    24. Alexander Popov – Response [Interplay] Mrazivé rusko…líbí se mi více ty pasáže kde není ta hlavní melodie 6+/10
    25. Cold Blue – A New Spirit [Subculture] Od této legendy bych čekal i více, je to fajn, ale žádné vyložené masturbulence, podobně jako Asprey 7+/10
    [b]26. Andy Moor & Michele C – We Can Be Free (Evan Pearce Remix) [AVA White] Příjemné vokály a velice pěkný euforický remix, yop toto by šlo 8/10[/b]
    [b]27. Maestro & Christine Tran – Ocean Tides (Giuseppe Ottaviani Remix) [405] Podobnou melodii jsem už sice slyšel, ale i tak je to hodně dobrý remix, Otta prostě opět zandal slušnou pecku 8+/10[/b]
    [b]28. Sean Tyas feat. Katherine Amy – Twilo [FSOE] Tyas a jeho návrat ke svému starému dobrému soundu a mě se to hrozně líbí, toto je velmi blízko desítce 9+/10[/b]
    [b]29. Virtual Self – Ghost Voices (Solis & Sean Truby Rework) [Virtual Self] Originál naprosto zbožňuju a patří mezi nejlepší a nejoriginálnější dílka současnosti, tento remix je více trancy a překvapivě se mi líbí méně než originál (9+/10), ale samozřejmě je to skvělé 8+/10[/b]

38ma7
    Účastník

851
    Sex, Love & Water (Club mix)? Uff, tak za mě tohle teda ne-e. Original mix mně zas tak nevadil, ale tohle?

A pak Maesotro & Christine Tran – Ocean Tides (Giuseppe Ottaviani Remix) Nepřipomíná vám to něco? Třeba Insigma – Open Your Eyes (Sean Tyas Rework)? Už mi tam chybělo jen to piánko…. sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 850. part 3[/b]

Tuto epizodu jsem se rozhodl nekomentovat, především proto, že jsou zde tracky, které jsem komentoval už mnohokrát a také potřebuji zasloužené volno. Ale vemu to alespoň číselně…

1. Denis Kenzo feat. Sveta B. – Lullaby Lonely (Progressive Mix) [Infrasonic Progressive] (Requested by Zein Hallak from Syria) 7/10
    2. Andrew Rayel & Jwaydan – Until The End [Armind] (Requested by Aldair Balanzar from North Carolina, USA) 6/10
    [b]3. Protoculture – Pegasus [Armada Captivating] (Requested by Everton from Brazil) 8+/10[/b]
    4. Gareth Emery & Standerwick feat. HALIENE – Saving Light [Monstercat] (Requested by Olivia & Bartek from Poland) 7/10
    5. Nic Chagall feat. Johnathan Mendelsohn – The Moment (Prog Mix) [High Contrast] (Requested by Qingxin Zhang from China)7/10
    6. Armin van Buuren feat. Ana Criado – Suddenly Summer [Armind] (Requested by Anya & George from San Francisco, USA) 8/10
    7. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces [AVA] (Requested by Robert Grabowski from Poland) 8/10
    8. Arty feat. Tania Zygar – The Wall (Re-Mode) [Enhanced Progressive] (Requested by Frank De los Reyes from Florida, USA) 7/10
    9. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Calm Down [Black Hole Recordings] (Requested by Sandra Chad from Montreal, Canada) 7+/10
    [b]10. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down [Captivating Sounds] (Requested by Ivan from Ukraine & Vandan Nair from India) 8+/10[/b]
    11. Armin van Buuren – Orbion [Armind] (Requested by Ramzi Benlakehal from Algeria, Rouba Fattal, Anya from Israel) 8/10
    12. Armin van Buuren feat. Laura Jansen – Sound Of The Drums [Armind] (Requested by Andy Christopher from Long Beach, USA) 7+/10
    13. Wiegel Meirmans Snitker – Nova Zembla (Armin van Buuren Remix) [Armind] [Requested by Jacky Allen] 8/10
    14. Dan Thompson – Propaganda [ASOT] (Requested by Olivier Kim from Montreal, Canada) 7+/10
    15. Leon Bolier – Ocean Drive Boulevard [Spinnin] (Requested by Chris from Poland) 7+/10
    [b]16. Rank 1 – Airwave [ID&T] (Requested by Amal Ketata from Tunesia) 10/10
    17. ReOrder & Ferry Tayle – Tomorroworld [FSOE] (Requested by Ali Jamal from Moombassa, Kenya) 8+/10[/b]
    18. Lange & Gareth Emery – This Is New York (Heatbeat Remix) [Lange] (Requested by Brie & Nadine, USA) 6+/10
    19. Armin van Buuren presents Gaia – Empire of Hearts [Armind] (Requested by Amogh from India) 8/10
    [b]20. The Blizzard – Kalopsia [Armind] (Requested by Oliver Caddy from the United Kingdom) 9/10[/b]
    21. Armin van Buuren feat. Miri Ben Ari – Intense [Armind] (Requested by Natalia Cosío del Río, Madrid Spain) 7/10
    22. John O’Callaghan feat. Josie – Out Of Nowhere (Stoneface & Terminal Remix) [Armada] (Requested by Darth Vader from the Deathstar and Arturo Acevedo) 8/10
    23. Dash Berlin feat. Sarah Howells – Go It Alone (Club Mix) [Aropa] (Requested by Alison Geisser) 7+/10
    [b]24. Luminary – Amsterdam (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats] (Requested by Usman Afzal from Canada) 10/10[/b]
    [b]25. RAM – RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix) [ASOT] (Requested by Kristina Lazic from Serbia and Livio Gamassia) 9+/10
    26. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O’Callaghan Remix) [Armind] (Requested by Paul Sipas) 9+/10[/b]
    [b]27. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight [FSOE] (Requested by Kim Elliott from Adelaide, Australia) 9+/10
    28. RAM feat. Susana – RAMelia [FSOE] (Requested by Beebee from Los Angeles, USA and Ben Craig from Brisbane, Australia) 10/10[/b]
    29. W&W vs Vini Vici – Chakra [Mainstage] (Requested by Leyda Alvarado from Los Angeles, USA) 6/10
    30. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 Anthem) [Armind] (Requested by Wojtek a.k.a. Ultimate F1 from Poland) 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 850. part 2[/b]

1. Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water [Armada] Pravděpodobě nejkontroverznější track vše dob v Asotu, protože toto je stylově úplně jinde…je to funky house ve stylu Timberlake / Michael Jackson nebo Bee Gees…vůbec bych to do tohoto pořadu nedával, protože toto je úplně mimo mísu…track jako takový bude asi fajn do rádia, tady je to ale omyl, jako když cigoš vkročí do poslanecké sněmovny 4/10
    [b]2. Axwell Λ Ingrosso – Dreamer (feat. Trevor Guthrie) (ALPHA 9 Remix) [Axtone] To je úplně jiná káva, nádherný progressivní sound, ze kterého mi regulérně vlhnou kamaše z obou stran…jen bych raději dub…bez vokálů bych zvažoval maximální hodnocení 8+/10[/b]
    3. TUNE OF THE WEEK: STANDERWICK & HALIENE – Deep End (Club Mix) [Armind] Tak tady jsem solidně povadnul…hodně protivná cheesy vokálovka, která jde více do EDM než do trance 5/10
    4. Big Topo & Omar Diaz vs Emme – Back Again [Black Sunset Music] Takovej ten standartní trouse jako vychází třeba na Enhanced, divím se, že to ještě někoho baví 6/10
    5. Andrew Rayel feat. Lola Blanc – Horizon (Club Mix) [InHarmony] Na diskošku dobrý no…asi by si tam děcka na to vyblbli…do Asotu je to opět mimo mísu…6/10
    6. Sander van Doorn & All We Do feat. Belle Humble – No Words [DOORN] Opět výstřel do prázda, na diskotéku tak akorát, tady krom pěkného piánka v breakdownu, to nemá co dělat, zbytečně to zabírá místo jiným kvalitním trance produkcím 5/10
    [b]7. Above & Beyond – Is It Love (1001) (Taken from Common Ground) [Anjunabeats] Dost povedenej vocal rework staršího tracku, AB prostě umí 8/10[/b]
    8. Somna & Sheridan Grout feat. Mike Schmid – Love Hold On [Armada Captivating] To vrže jako moje kulky v kovovém sáčku…vokálová pasáž to nijak nezachranuje, prostě vrzavina 6/10
    9. Rub!k & Ruddaz – Kiki [Armada Captivating] Toto šlape velmi slušně, skoro to až připomíná třeba Solis and Truby produkci, dobrý 7+/10
    [b]10. Dan Thompson vs Solis & Sean Truby – Twisted [A State Of Trance] A tady je máme kluky ušatý ve vynikajícím spojení s Danem…podle očekávání dosti nabušený track 8/10[/b]
    11. Signum feat. Scott Mac – Coming On Strong (Gareth Emery & Ashley Wallbridge Remix) [Garuda] Hodně bídná bigroom předělávka takové klasiky 5/10
    12. Ed Sheeran – Castle On The Hill (Gareth Emery & Ashley Wallbridge Remix) Protivná pop předělávka, vůbec to do Asotu nepatří takoví zpívánky, na diskotéku s tím 5+/10
    13. Darude & Ashley Wallbridge feat. Foux – Surrender [Garuda] Sice docela fajn melodický track, ale hodně cheesy, takže opět bych to nechal na disco 6+/10
    14. Ashley Wallbridge & Gareth Emery – ID [Garuda] Zajímavá melodie, naprosto nepochopitelně vygradovaná do jakéhosi hybrid psýčka 6/10
    [b]15. Gareth Emery – Long Way Home (Ashley Wallbridge Remix) [Garuda] Velice dobrý, docela svižný remix originálu, který ale už je výborná sám o sobě 8/10[/b]
    [b]16. SERVICE FOR DREAMERS: Gareth Emery & Ashley Wallbridge – Mansion [Garuda] Docela klasický Garuda sound, fajn starší track 8/10[/b]
    17. FUTURE FAVORITE: Jeremy Vancaulart feat. Danyka Nadeau – Hurt [Black Sunset Music] Fajn šlapající vokálovka, na hranici cheesu 7/10
    18. Yang feat. Crystal Blakk – Let Me In [Arkham] Taky docela fajn vokálovka, na pár poslechů 7/10
    19. Alexander Popov – Response [Interplay] Typicka ruská melodie…dá se to přežít, ale není to můj šálek 6+/10
    [b]20. The Thrillseekers with Stine Grove – How Will I Know (Club Mix) [FSOE] Kvalitní a klasický sound…jen je tam až moc vokálů, ale melodicky je toto na jedničku 8+/10[/b]
    21. Abstract Vision – Ibiza [Interstate] Docela masivní sound, tak jak je zvykem u hochů s Infrasonicu…slušné petelice, i kdy z bigroom prvky 7+/10
    [b]22. Arkham Knights – Existence [Coldharbour Recordings] Správně temný track s prvky techu…prostě klasičtí Arkhamové, velmi slušné..jak říká Armin je to dark and dirty 8/10[/b]
    23. Assaf X Monoverse – Arcane [Black Sunset Music] Docela pěkný a slušně šlapající track 7/10
    24. Ahmed Helmy & Mhammed El Alami – Helena [Suanda] Nééé Helmy…zastřelte mě při vykonávání velké potřeby…ty synths jsou příšerné a melodie je čistý flašinet 5/10
    25. MaRLo – Enough Echo [Reaching Altitude] Hodně divná splácanina všeho možného a je to opět vezení se na vlně Darkside…bigroom psýčko…ten hlavní motiv možná bude fungovat 7/10
    26. EnMass – CQ (Seek You) [The Cracken Remix] [Armada Music] Tyhle reworky jsou dobré na připomenutí klasiky, ale jejich kreativní hodnota je nulová 7/10
    [b]27. Etasonic & Dany G – Flying In A Dream (RAM & Cari Remix) [Abora] Emotivně hodně vyšponovaný track…jo, tohle mě dost bere…pomalu tu roztáčím kulky v pytlíku 8/10
    28. Talla 2XLC – Affliction [Who’s Afraid Of 138] Hodně slušně nadupaný uplift, kulky se stále točí 8/10[/b]
    29. Simon Lee & Alvin – Driftoff [Interplay] Přijde mi to jako rework melodie ze Sám Doma, v každém případě to šlape slušně…7+/10
    30. Menno de Jong – Ananda [In Trance We Trust] Přijde mi to jako docela zdařilý pokud o trochu oldschool soundu, melodie je fajn, jen se moc opakuje 7+/10
    31. John O’Callaghan – Next Stop Muddy Waters [Subculture] Trochu disharmonický techy track…moc mě nezaujal 6+/10
    32. TRENDING TRACK: Armin van Buuren – Be In The Moment (Ben Nicky Remix) [Armind] Tohle je trending track, protože si lidi psali jaká je to srajda 5/10
    [b]33. John Askew – Recalibrate [VII] Konečně taky něco zdařilého od Askewa…něco jako Stresstest…takže tohle bude petelice 8/10[/b]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 850. Part 1[/b]

1. Armin van Buuren – Be In The Moment (ASOT 850 theme) [Armind] Už trochu obehraná hymna, navíc nepatří k těm nejlepším, jen se veze na vlnách Vini Vici soundu 7/10
    2. Omnia & Alex Sonata – Titans [A State Of Trance] Melodie velmi zajímavá a trochu netradiční…trochu toho cítím smrdutý východ, ale v tomto případě to přejdu 7+/10
    [b]3. Super8 & Tab feat. Envy Monroe – True Love (Taken from Reformation) [Armind] Na poprvé to ve mě moc nevyvolávalo, ale nakonec jsem si to docela oblíbil, i když je to bigroomec, ale melodie je výrazná 8/10[/b]
    4. Alexander Popov & Tenishia feat. Thomas T – Play Your Cards (Max Roven Remix) [Interplay] Pro mě dost nezkousnutelná vokálovka, je to něco jako odpolední průjem 5/10
    5. Armin van Buuren – Sail (HamzeH 2018 Remix) Brutálně špatný remix klasiky, toto bych spláchnul rovnou do žumpy 3/10
    6. Denis Kenzo & Clara Yates – Other Side [Denis Kenzo Recordings] Neurazí, nenadchne, nic mi z toho nestojí 6/10
    7. TUNE OF THE WEEK: Armin van Buuren – Be In The Moment (Ben Nicky Remix) [Armind] Více předvídatelný už ten track být nemohl…je to naprostá mizerie s trapným psy-tech soundem pro masu lidí 5/10
    8. Above & Beyond – The Inconsistency Principle (Taken from Common Ground) [Anjunabeats] Krásné strings, pěkné intro 8/10
    [b]9. Above & beyond feat. Zoë Johnston – Always (Taken from Common Ground) [Anjunabeats] Pomaláv hladicí vokálovka, doufám v club mix 8/10
    10. Above & Beyond – Is It Love? (1001) (Taken from Common Ground) [Anjunabeats] Velmi vkusně předělaný track 1001…a ještě s vokálama, velmi dobrý upgrade 8+/10
    11. Above & Beyond feat. Richard Bedford – Northern Soul (Taken from Common Ground) [Anjunabeats] Chytlavá vokálovka a velký hit 8/10
    12. SERVICE FOR DREAMERS: Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sink The Lighthouse [Anjunabeats] Další krása od Abováků…tento track má neskutečnou hloubku a atmosféra je skoro až mrazivá 8+/10[/b]
    13. BT – Yahweh [Armind] BT má můj obdiv že se snaží dělat opravdu netradiční produkci, a tady to platí také, jen ta hlavní melodie mě tak nebere 7+/10
    14. Jeremy Vancaulart feat. Danyka Nadeau – Hurt [Black Sunset Music] Šlapavý track ve stylu Concrete Angel apod…hlavní melodie je super 7/10
    [b]15. Jam & Spoon – Odyssey To Anyoona (Airwave remix) [Coldharbour] Precizní remix od mistra progressivu, track čekal 5 let na release 8+/10[/b]
    [b]16. Diago – Renaitre [AVA White] Diago je fajn nový talent, dovolím si upozornit na starší track Colvillea, zní jako Dimension, toto je spíše vzletný uplift a opět krásný 8/10[/b]
    17. Marco V – I Feel You (Thomas Datt’s Dreamstate Mix) Slušný remix a možná ještě lepší než ta Dattova starší verze 7+/10
    [b]18. Gabriel & Dresden feat. Jan Barton – Waiting for Winter (Talla 2XLC Uplifting Mix) Originál mám velmi rád a toto je velmi důstojný vyliftěný remix 8/10[/b]
    19. Cosmic Gate & Markus Schulz – AR (Patrick White Remix) [WYM Records] Musím uznat, že breakdown je dost masivní, ale stejně jako v originále, se mi příliš nelíbí co přijde po dropu 7/10
    [b]20. Temple One – Encounter [Subculture] Může snad Temple One někdy zklamat? Opět nebeská nádhera…a b strana Sun After Rain je ještě o špetku lepší…masivní release 8+/10[/b]
    21. Allen Watts – Limitless [Cricital Uprising] Jednohubkový napalm, podobný jako dalších 1000 tracků, ale ne pár poslechů zabaví 7+/10
    [b]22. Activa – Generate [Degenerate] Tak trochu napodobenina Nu NRG – Freefall, ale mě to nevadí, jsem naopak rád, že se k tomuto soundu někdo vrátil…já si chrochtám blahem 9/10[/b]
    23. FUTURE FAVORITE: Aley & Oshay Ft. Natune – Universe (Sunset & Ahmed Helmy Remix) [Trance Temple] Pro mě trochu zarážející vítěz, mě se tento typ tracků alá flašinet nelíbí a ta melodie moc nelahodí mému ušovodu 5/10
    [b]24. Exolight – Without You (Extended Mix) [Always Alive] Přesně moje parketa, naprosto fantastická melodie, která mě spolehlivě odpálí až ke stropu 9/10[/b]
    [b]25. Syntouch – Haoma [Rielism Elements] Stylově starej dobrej Slider, neboli starý Anjuna pluck sound, mě se to zamlouvá, Syntouch se postupně velmi zlepšuje 8/10
    26. Giuseppe Ottaviani – Till The Sunrise [FSOE] Už teď je to klasika, a opravdu zdařilý návrat do dob Linkin People 9+/10[/b]
    27. Greg Downey – Razor [Skullduggery] Techy nášup a řádné kulobití 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 849.[/b]

1. ARTY feat. April Bender – Sunrise [Armada Music] Opravdu pěkné vokály, ovšem celkově komerčnější sound než třeba pod projektem Alpha 9…track je to fajn, ale trance to není no 7+/10
    2. Firebeatz feat. Vertel – Till The Sun Comes Up (Orjan Nilsen Remix) [Ignite] Tohle bych přirovnal k tomu když si chlap něco strká do análu, prostě tam žádné předměty nepatří! A toto nepatří do Asotu, je to hrozivá vrzárna 3/10
    3. Dalero & Zuubi Vs Aresz – Dracarys [Enhanced Progressive] Vyzdvihnul bych breakbeatovou pasáž v breakdownu, jinak je to jen další Enhanced track, oni snad mají nějakou šablonu, všechno zní na jedno brdo 6/10
    4. Virtual Self – Ghost Voices [Virtual Self] Hodně zajímavý track s housey beatem, ale trancovou melodií, je to něco originálního, co tu mockrát nebylo…a proto to musím trochu vyzdvihnout za originalitu….nejlepší pasáž, kde se poprvé ozvou trancy synths tam ale chybí 7+/10
    5. TUNE OF THE WEEK: Super8 & Tab feat. Envy Monroe – True Love (Taken from Reformation) [Armind] Track známe z TM setu, je to docela fajn a chytlavá vokálovka, ovšem trancu se to týká jen okrajově, je to ale dobré 7+/10
    6. Josa & Tony Hammer – Carpe Noctem [Freegrant] Dost průměrný trouse, takových tracků už tu bylo jak cigošů na poště 6/10
    7. PROGRESSIVE PICK: Maor Levi – Juno [Armada Trice] Dokážu ocenit originalitu, a tento track vyzdvihuji…zajímavé kombo žánrů, bere si to od každého trochu, výsledný guláš je dost chutný 7+/10
    8. Sunbrothers & Varsente – This Feeling [Interplay] Docela pěkný melodický motiv, ale celkově je to taky spíše trousík na mém neoblíbeném labelu 7/10
    9. Chicane – Someone To Stay [Modena] Ta basovka je čistě housová, v pozdější melodii se dostaví fajn melodie, ale je to house, ne trance 5+/10
    10. Chicane – Gorecki (Danny Dove Remix) [Modena] Opět skoro čistý house…toto mě moc nebere, nemá to žádnou šťávu 5/10
    11. Chicane & Jody Wisternoff – The Bridge [Modena] To je o něco lepší, to už je takovej docela klasickej Chicane balearic pumping…nebo garage? 😀 7/10
    12. The Midnight – WeMoveForward [Silk] Parádní rolling electro basovka, a velmi dobrý melodický kousek 7/10
    [b]13. SERVICE FOR DREAMERS: Armin van Buuren feat. Ana Criado – I’ll Listen [Armind] Toto je můj velmi oblíbený Armin track, ani tak ne díky vokálům, ale ta melodie je, jak sám Armin tvrdí, pokus a napodobení Push soundu a je to velmi blízko, bomba! Už mi vlhnou kamaše… 9+/10[/b]
    [b]14. DIM3NSION – Agarimo [Flashover] Velmi podobný track jako slavné Origami…není až tak dokonalej, ale je to moc pěkné, supersaw se rozjíždí na plné kule 8+/10[/b]
    15. Orano feat. Karen Elliot – Fairytales (Cyril Ryaz Remix) [Mondo] To vrže, že jsem myslel že mi vyskočí kámen z ledviny, melodie to moc nezachraňuje 6+/10
    16. Dennis Graft feat. Maria Milewska – Until (Enzo Remix) [Suanda] Hlavní melodickej motiv je hodně dobrej, stejně jako pasáž po dropu, fajn track 7+/10
    17. KhoMha – Aire [A State Of Trance] Nikdy jsem nepochopil proč Armin tak tlačí KhoMhu…toto je další vyloženě divný track, nedávající moc smysl a melodicky je to dost mimo můj vkus 5+/10
    [b]18. Johan Gielen – Souvenir [High Contrast] Velmi slušná akční melodie, která se mi na třetí poslech dost zalíbila 8/10[/b]
    [b]19. Alex Byrka & Ruslan Device feat. Breame – Andalucia [Always Alive] Opět poukazuji na parádní melodii, jen škoda mírně navzrzlé basovky 8/10[/b]
    [b]20. Aly & Fila vs Ferry Corsten – Camellia [FSOE] Přijde mi to moc podobné jako Trust, ale jako má to své kouzlo 8/10[/b]
    21. G – Phaxe & Morten Granau – The Collective (Ghost Rider Remix) [432] Hodně nudný a táhlý psy track, ve kterém se toho moc neděje, jediné co bych vyzdvihl je, že není komerční 5+/10
    22. Aley & Oshay Ft. Natune – Universe (Sunset & Ahmed Helmy Remix) [Trance Temple] Ukázka docela špatného upliftu, zvukově slabé, vokály uječené, melodicky to tahá za uši 4/10
    23. RAM & Ciaran McAuley – Serengeti [Grotesque] Zajímavý exotický breakdown, i když mírně patetický…následná euforické melodie je dobrá, ale není to vyloženě wow 7+/10
    [b]24. Solarstone & Scott Bond – Red Line Highway (Factor B’s Back To The Future Remix) Velice důstojný remix, který staršímu originálu nedělá ostudu, velmi dobré 8/10[/b]
    25. FUTURE FAVORITE: Quench – Dreams (Nicholsons Cathedral Remix) [Magik Muzik] Sice preferuji originální track nebo pozdější předělávku od Cosmic Gate, ale ani toto není špatná techy verze 7+/10
    26. Bobby Neon – Patheos [Reaching Altitude] Zvlášntí track, který sice není úplně generic, ale zase je to trochu chaos 6+/10
    27. TRENDING TRACK: Safri Duo – Falling Hill (John Askew Rework) vs Mori Kante – Yeke Yeke (AvB Mash up) Docela cool mashup, který si sice doma nepustím, ale na akci si asi solidně propotím ponožky 7/10
    [b]28. Giuseppe Ottaviani – Till The Sunrise [FSOE] Naprosto fantastický track, který je vlastně volným pokračováním Linking People, ale proč se nevrátím k časům, kdy bylo lépe…z tohodle mám husinu až na pytlíku 9+/10[/b]
    29. DRYM – Spider [AERYS] Aerys je sice doclea úspěšný label, ale vychází na něm jednohubky s melodiema, které snad musí dělat robot nebo cvičená opice, protože jsou tak nezajímavé, že to snad jinak být nemůže, techy drop byl samozřejmostí 6/10
    [b]30. Push – Tranzy State Of Mind (Amir Hussain Bootleg) [Bonzai] Sice velice důstojná předělávka do dnešní fastfood 138 produkce, ale porovnejte si to s originálem z roku 2000. Ten má charakteristický sound, naprosto smrtící synths, má dva breakdowny a jako bonus nejlepší elektro pasáž, kterou jsem kdy slyšel v trancu…to ovšem v této verzi samozřejmě budete hledat marně…dávám osmu s přivřenýma ušima 8/10[/b]

Chicane set nebudu hodnotit, protože mě moc nebavil, ale vyzdvihnu jeho nový track [b]Ibiza Strings[/b], ten je krásný!

mountainer
    Člen

[b]Alex Di Stefano – My Shadow[/b] — jo tak to by teda šlo, oldschool sound a nářez jak prase 9/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 848.[/b]

01. First State ft. Sarah Howells – Brave (Andy Moor Remix) [GROTESQUE REWORKED] Hodně se mi vždy líbily tyto vokály a rework se dost povedl, byť je jemně navrzlý, ale spíše je to takovej tradiční Moor signature sound, melodie je příjemná, takže to beru 7+/10
    02. Roman Messer ft. Christina Novelli – Fireflies [SUANDA] Na mě je tento tento track až příliš cheesy a když se asi spoustě lidem líbí, tak trvám na tom že toto má až příliš k daleko k esenci trancu 6/10
    03. Lumisade – Let You Go [STATEMENT! (ARMADA)] Track s názvem Lumisade z minulého roku byl výborný a originální, tento mě až tolik nezaujal, možná díky vokálům, ale beaty jsou docela slušné 6/10
    04. Aelyn – Fire & Water (Ruslan Radriges Remix) [SUANDA VOICE] Sice nevarzlá bigrumáž, ale třeba melodií a náladou mi ten track nepřijde úplně k zahození, jen bych mu dal serioznější sound 6/10
    05. PROGRESSIVE PICK: The Thrillseekers pres. Hydra – Amber (Vintage & Morelli Remix) [FSOE PARALLELS] Fajn remix, kde byla opravdu plně využita melodie z originálu, na druhou stranu se vytratila trochu atmosféra, ve výsledku ale moc pěkné 8/10
    06. Nhato – Gekka [OTOGRAPHIC] Je nutno ocenit originalitu, ale jinak je to docela ujetý japonský track, kde je zplácáno vše dohromady, prostě buchty i klobásy v jednom, ale ve výsledku je to zábavné 7/10
    [b]07. TRENDING TRACK: Alex M.O.R.P.H. – Summer Love Story [VANDIT] Ta melodie je dost magická a její poslech mě baví i když to slyším i po několikáté, přirovnal bych to ke kebabu s dvojitým dresingem 8+/10[/b]
    08. Duncan Newell & Luigi Palagano – Gibbo (Genix Remix) [ALTER EGO] Zpočátku to vrže jak cigánská maringotka, ale hlavní melodická pasáž je docela úderná 6+/10
    09. Dan Thompson – Imprint [ASOT (ARMADA)] Tenhle chlapík dělá v poslední době trance co mě baví…výrazné melodie, přiměřené bpm a ne úplně generický sound, takže palec nahoru i tentokrát 8/10
    10. Andrew Rayel – Moments (Whiteout Remix) [IN HARMONY (ARMADA)] Bigroom s lehce pohřební melodií, tento typ tracků mě neoslovuje 5/10
    11. Mike Spinner – Infinitum [AUDITORY] Podobný typ tracku s táhlou, rádoby epickou melodií, pro mě trochu zívačka 5+/10
    [b]12. Kyau & Albert – Wanderlust [EUPHONIC] Krásný a hodně trancový track z alba Matching Stories, kluci jsou ve formě už několik let v řadě, strašně jim fandím, jsou fantastičtí 9/10[/b]
    13. Armin van Buuren – Full Focus (Ahmed Helmy Remix) [ARMIND (ARMADA)] Klidně zde pronesu otevřené přiznání…nemám rád cokoliv se jménem Helmy v názvu tracku, neskutečně protivný pohřební track, tak jako všechno do něj 5/10
    14. Andrew Rayel – Let It Be Forever (Radion6 Remix) [ARMIND (ARMADA)] Originál je to nejlepší co z Rayel vypadlo za posledních 5 let a tento remix je taky docela fajn, v typickém Radion6 stylu s vrčícíma synťákama 7/10
    [b]15. Gaia – 4 Elements [ARMADA CAPTIVATING] Byl bych blázen, kdybych tomuhle nedal desítku…zcela bezpečně ta nejlepší Gaia co kdy vznikla…klasický trance v té nejlepší formě a mě se z toho zapalují punčocháče 10/10[/b]
    16. Dimibo ft. Ankit Sharda – Fortune & Glory [WHO’S AFRAID OF 138 (ARMADA)] Vypadá to, že vlna napodobenin Vini Vici soundu a kombinování EDM a psy stále nekončí a tak tu máme další žumpu 4/10
    17. David Forbes – Firecrackers [OUTBURST] Daleko serioznější sound a pořádné techy masturbulence 7/10
    [b]18. Limelight – Canis Major [ARMIND (ARMADA)] Sice je to mírně posypané vrzem, ale ta šťávička uvnitř, to je lahůdka…krásný a atmosferický track, který nezní vůbec generic 8/10[/b]
    19. David Broaders – Neogenesis [FSOE PARALLELS] Pěkný track v jeho typickém proglifting stylu, ale více se mi líbí Rumpaspringa 7+/10
    20. Doppenberg pres. Remarq – Backfire [FLASHOVER TRANCE] Hodně agresivní 138 sound a myslím, že docela jasný pokus napodobit Photographer sound 7/10
    [b]21. Sean Mathews – I Reckon (Ultimate Remix) [INFRASONIC] Už originál byl výborný, díky oldschool soundu a tento remix je v typickém Ultimate stylu, takže připravte se cvičky, a taky létající plášť, jdeme létat! 9/10[/b]
    22. Brent Rix – Starfall [REDUX REC.] Energický uplifting, podobně jako track 20, s melodií si moc práce ale nedali 6+/10
    23. Cold Blue – Learning To Live [SUBCULTURE (BLACK HOLE)] Hodně pěkné, i když si myslím, že předchozí tracky jako Bliss nebo remix na Shadow jsou ještě o něco lepší 7+/10
    24. Allen Watts – Square One (Steve Allen Remix) [GROTESQUE] Steve Allen je asi nejproduktivnější producent, většinou ty tracky taky podle toho vypadjí, jsou zcela průměrné…stejně jako tento remix, narozdíl od originálu má ale melodický drop 6+/10
    25. Quench – Dreams (Nicholson Cathedral Remix) [MAGIK MUZIK (BLACK HOLE)] Originál pochází z roku 1993 a zní dodnes naprosto luxusní, později ho předělala Miss Shiva a vyšel fantastický Cosmic Gate Remix, tento 138 remix nedosahuje kvalit ani jednoho z nich, ale není vysloveně špatný 7/10
    26. Paul Denton – Afterglow [FSOE] Melodie má zvláštně postavené noty, osobně bych to celé předělal, protože takto to zní místy trochu mimo, ale celkově přijatelný uplift 7/10
    27. Markus Schulz – The New World (Davey Asprey Rework) [FREE/COLDHARBOUR] Solidní rework do jeho typického Fallout soundu, je to fajn, ale zrovna palec si z toho nežužlám 7+/10
    [b]28. Alex Di Stefano – My Shadow [ITWT (BLACK HOLE)] Ovšem z tohoto se mi samovolně přetahuje předkožka. Naprostá petelice a vzpomínka na TM a první track v setu Fily 9/10[/b]
    29. Safri Duo vs. Mory Kante – Falling Hill vs. Yeke Yeke (Armin van Buuren Mashup) Tribal techy šílenost, která docela pobaví, dokonce i Armin si zahrál na vopičáka 6+/10
    30. Proyal – Epode (Smith & Brown Remix) [RIELISM ELEMENTS] Techy track s melodickým breakdownem…no tepe to slušně 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]ASOT 847.[/b]

Nový Rok je tady a s ním přichází nové epizody. I nadále je budu komentovat a hodnotit, jenom asi trochu zpřísním metr, protože vzniká až příliš mnoho rychlokvašek a ty budou dostávat sodu!! 🙂 A tracky, které podle mě v ASOTu nemají co dělat taky dostanou řešeto.

1. Roman Messer feat. Christina Novelli – Fireflies [Suanda] Sice příjemná a relativně pohodová vokálovka, ale se mnou nic nedělá, nic se mi z toho neztpořuje a navíc je moc cheesy na můj vkus 6/10
    2. Paul Arcane – Transcend [Enhanced] Sice to vrže jak když vidličkou vyjídám plechovku od guláše, ale následná melodie je fajn, tak jak je zvykem u Enhanced 6+/10
    3. LTN & Leolani – 24 Hours [Statement!] Vokálovka s melancholickým nádechem 6/10
    4. Virtual Self – aingel (i_o remix) Ty záseky na mě působí strašně rušivě…lekl jsem se že mi tu přistává letadlo v obýváku…a po dropu je to zase neskutečná kolotočárna. Díky originalitě tomu nedám třeba dvojku ale 4/10
    [b]5. Alpha 9 – You And I [Flashover Recordings] Ten sound na mě působí už od začátku velmi hladivě, jenom ten rusky mluvený úsek v breakdownu mě tam rozčiluje, ale melodicky je to krásné 8/10[/b]
    6. PROGRESSIVE PICK: Rodg X Roovel – Fast Lane [Statement!] Docela fajn beat, i když stejný jako u všech jeho ostatních tracků. Melodicky mě to docela i uspokojuje 7/10
    [b]7. Raz Nitzan & Neev Kennedy – Someone Else’s Lover [RNM] Ty vokály hladí po tělese 🙂 a melodie je lahodná jak čerstvě zalitá káva 8/10[/b]
    8. Fast Distance & Stonevalley – Saiyan [A State Of Trance] Málem jsem nadšením prasknul, když jsem viděl comeback těchto uplift projektů…ale víte co? Je to vrzačka s EDM pasážema…smrdí to jak septik 4/10
    9. Bigtopo & Omar Diaz – Pirineos [IHU] Ten beat je hodně masivní, škoda jen té melodie, která mi připomíná prohnilé a smrduté Rusko 5+/10
    [b]10. Maarten de Jong & Katty Heath – Free To Feel Again [RNM] pěkná vokálovka, malinko ve stylu Dim3nsion 8/10[/b]
    [b]11. Alex M.O.R.P.H. – Summer Love Story [Vandit] Moc pěkné, chvilku mi trvalo než jsem se do tracku dostal díky takové docela zvláštní dreamy melodii, ale mám chuť si to dát znovu a znovu, a to je dobré znamení 8+/10[/b]
    12. Paul van Dyk & Emanuele Braveri feat. Rebecca Louise Burch – Escape Reality Tonight [Vandit] Pěkný emotivní track, ale na mě malinko utahaný a na albu mám tendenci ho přeskočit, nicméně za to mu nebudu strhávat body 8/10
    13. Alexander Turok & Sarah Russell – Take Me Back (Tycoos Dub) [2Rock] Šlapavější track, ale melodie mi nepřijde zrovna voňavá 5+/10
    14. 4 Strings – Take Me Away (Dave Neven Remix) Sice to není špatný remix, jen jich začíná být zase až moc…a já tedy preferuji i nadále originál, ten je hodně sexy 7/10
    [b]15. SERVICE FOR DREAMERS: Protoculture feat. Shannon Hurley – Sun Gone Down To je velmi dobrá volba, i když bych našel asi ještě lepší tracky od něj 8/10[/b]
    16. Shinovi – Last Ray of Light (Stranger Things Tribute) Hodně nadějný filmový začátek, ale pak se to zvrhne v psýčkové incest porno 5/10
    17. Andrew Rayel feat. Kristina Antuna – Once In A Lifetime Love (Exis Remix) [inHarmony] Psy-EDM kopulace, to prostě slyšet moc nechceš 5/10
    18. UDM – Magenta [Digital Society] Track s jednoduchým motivem…sice žádný zázrak, ale aspoň to nenasere 7/10
    19. London Grammar – Hell To The Liars (Billy Gillies Remix) Fantastické vokály, ze kterých dostávám cuky do levého prsa…hudebně je to ok 7+/10
    20. Aimoon – Still On My Mind (Alex M.O.R.P.H. Remix) [UN] Skvělá melodie, ale je škoda, že track vygraduje do psy-tech pasáže 7+/10
    21. Steve Allen – Tranceformation [Vandit] Opět track s jednoduchou melodií, která se neustále opakuje a vykrádá Skypatrol sound 6+/10
    22. Talla 2XLC – The Time Is Now [Vandit] Melodicky velmi příjemný track, zvukově trošku generic, ale budiž 7+/10
    23. Erika K – Melva [Always Alive] Tento track patří mezi moje oblíbené už delší dobu, skvělý uplift na výborném labelu 8/10
    24. Ashley Smith – Kick Back [Damaged] Melodie uprostřed ujde, jinak ne track až příliš předvídatelný 5+/10
    25. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces (Indecent Noise Remix) [WAO138?!] Slušná předělávka do 138 soundu…ale není to ničím vyjímečné a starší verze samozřejmě nepřekonává 7/10
    26. Lepi Taival – Moonshadow [AVA White] Docela akční uplift…líbí se mi jak se začne v breakdownu ta melodie valit…ale v podstatě je to spíše generic uplift 7/10
    27. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Tonight (Allen Watts Remix) [Wake Your Mind] Už značně ohraný track 7/10
    28. Jordan Suckley & Kutski – Surveillance (2nd Phase Remix) [Damaged] Techy nálož s hardtrance dropem, jako už to několikrát použil třeba Sneijder 6+/10
    [b]29. Talla 2XLC, Carl B & Katie Marne – Keep The Fire Burning (Magnus Remix) [Tetsuo] Fantsatický remix….parádní sound, docela temná melodie, wow..pojď mi kluku na mou chlupatou hruď 8+/10[/b]
    30. Chris Schweizer – The Wolf [WAO138?!] Breakdwon je založen na principu náhodné melodie a zbytek je jen klasický Heatbeat sound, který už jsme několikrát slyšeli 5+/10
    31. Arkham Knights vs Fred Baker – Total Vibration [Coldharbour] Toto jsou pořádně masturbulence na závěr, ale moc se toho v tracku neděje 6+/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 1,045)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.