Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 8. 2008 v 11:12 #95233
makauskas
ČlenA1: ďakujemsm13
14. 8. 2008 v 11:07 #95232Anonymní uživatel
Hostmakauskas: JIZISI DALSI ODBORNIK
chtel bych videt ten tvoj set-DEBILE!!!!!!14. 8. 2008 v 9:13 #95215makauskas
ČlenFreezer tu na to prdísm2, ja tiež ASoT už preventívne nepočúvamsm6, ale tak aspoň vypichnem nejaké tie vecism4:
[b]Ašrot 364 – 07/08/2008[/b]
1. Sylvia Tosun – Underlying Feeling (Adam K & Soha Club remix) (Sea To Sun Records)
2. Sunlounger – Punta Galera (From the album “Sunny Tales”) (Armada)
3. Andrelli & Blue feat. Hila – Transparent (original mix) (Coldharbour Recordings)
4. Humate – Love Stimulation (Glenn Morrison & Bruce Aisher mix) (Poker Flat) – [color=#993300]tohto remixu sa dopredu bojím, pretože originál tejto skladby v roku 1998 ma totálne zobral a dodnes je to moja TOP 10, predovšetkým Tramce Mix[/color]
5. Paul van Dyk & Alex M.o.r.p.h. – In Circles (Alex M.o.r.p.h. mix) (Vandit)
6. Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club mix) (Anjunabeats) [color=#3333CC]tento singlík poznám z jedného zo starších vydaní ToTW, dal som mu myslím 6/10, taký divný vokál a celkovo nie je to nič extrémne[/color]
7. W&W – Arena (Captivating Sounds) [color=#006633] W&W a M6 – to zahrá Armin vždy – jeden z dôvodov, prečo som prestal počúvať ASoTsm2[/color]
8. Guru Josh – Infinity (Jerome Isma Ae remix) (Big City Beats)
9. TUNE OF THE WEEK: Sunlounger – Lost (From the album “Sunny Tales”) (Armada) [color=#3333CC]najlepší singel zo Shahovho albumu pod pseudo Sunlounger – albumu „na istotu“, ktorý nedosiahol úrovne Another Day on The Terrace a na „čele“ má napísané: „hlavne na mne rýchlo zarob“sm0 8/10[/color]
10. Ronski Speed – Evapor8 (Euphonic) [color=#993300]na tento singel som bol zvedavý, ale nebudem predsa sosať balík krabov, kvôli 3 dobrým trackom:)[/color]
11. Ultimate – Lost For Ever (Resonate Records)
12. Bart Claessen & Dave Schiemann – Madness (Super8 & Tab remix) (Anjunabeats) [color=#3333CC]Fíni urobili z kalamity solídnu počúvateľnú vecičku – 7/10[/color]
13. Anguilla Project Presents Star Industry – Adrift in Space
FUTURE FAVORITE:
14. Jochen Miller vs Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – 15. Lost connection In and Out of love (AvB Mash up) [color=#333399]Ježišmarjá, jak toto mohlo vyhrať FF, sem by sa hodil QIP smajlík ktorý si trepe hlavu o stenusm17[/color]
16. Digital Nature – Aeon (Monster Force)
17. Mark Siksma – Visionary (Re:locate Remix) (Captivating Sounds)
18. Joop – 3008 (Original mix) (High contrast recordings)
19. Dan Stone – Touchdown in Singapore
19. Marcel Woods – Musical Madness (Take One) (High Contrast Recordings)
20. ASOT Radio Classic: Iio – Rapture (Armin van Buuren remix)(ministry of sound) [color=#333399]pomerne dobrá klasika, originál bol hraný aj v komerčných netrancových rádiách, 8/10[/color]3. 8. 2008 v 20:45 #94129sharx
Člen[quote makauskas]
14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite] ///remix sa mi celkom páči, údajne najlepšie znie naživo 8/10
[/quote]
mal som tú česť počuť naživo,ale oveľa radšej by som počul originál….toto je úplne nudný a zbytočný remix…asi najhorší od nich3. 8. 2008 v 10:24 #94081makauskas
ČlenTento ASoT sa veľmi nevydaril…
07. Filterheadz & Prydz – A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup) ///zbytočný mashup dvoch veľmi dobrých singlov…
14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite] ///remix sa mi celkom páči, údajne najlepšie znie naživo 8/10
19. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic] ///originál je katastrofa, remix je predsa len o niečo lepší, no unesený z neho nie som 5/10
20. Enmass – CQ (Seek You) [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic – Tribute To Eric Tadla] ///jedna z mojich obľúbených vecí 9/10
z minulej epizódy:
08. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin] /// 9+/10 excelentný track, takisto ako kedysi Yimania1. 8. 2008 v 22:51 #93908Anonymní uživatel
NeaktivníA State Of Hrnec 363.
01. Blank & Jones – Californian Sunset (Martin Roth vs. Blank & Jones Mashup)
Základ typickej pro Rothův Nu-Style a do toho je napasovaná melodie z California Sunset, což rozhodně nezní tak dobře jako originál 7/1002. Evol Waves – Sunrise In Georgia [Coldharbour Red]
Dobrej příklad jak udělat dost nudnej progressive 5/1003. Yamin – No One (Andy Duguid remix) [Motion]
Spíše housový rytmus a vkusné vokály do sebe zapadají dobře 7+/1004. ID – There & Back Again
Trochu mi to zní jako Leon Bolier, náznak techy soundu, ale rámcově je to spíše progressive 7/1005. Eleze – Teardrop (Jose Amnesia Remix) [Ego]
Taková všehochuť, trochu to vrže, jsou tam ale i melodické pasáže a vokály, celkově to ale nezaujalo na více než 7-/1006. Leon Bolier feat. Simon Binkenborn – I Finally Found [Spinnin]
Bolierův typický sound je tentokrát okořeněn vokály a melodií připomínající vzdáleně Endless Wave 7+/1007. Filterheadz & Prydz – A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup)
No řekněmě, že to do sebe docela zapadá, ale copak je to nutné mashupovat kde co, pokud to jen trochu jde? 6/1008. Embrace – Embrace (Leon Bolier Remix) [Flashover]
A zase ten Bolier a jeho nezaměnitelný sound. Ovšem opět překvapuje s dosti melodickým remixem. Aspoň že tak 🙂 7+/1009. Offer Nissim feat. Maya – For Your Love (Sied van Riel Remix) [Star69]
Co jiného čekat od SVR než docela monotoní tech-trance. Žádná sláva 6-/1010. Mandala Bros. – Fallin (Duderstadt Uplifting Dub) [Mandala Beatz]
No uplifting to opět není, tak nevim proč s tím v názvu pořád otravují, ale špatné to tentokrát není 6+/1011. A.M.R. – Beach Sunset
Toto už ale uplifting je! Má to docela euforcký nádech 8/1012. Sphinx vs. Plexland – Milenia (Aurosonic Remix)
Trochu jsme zvolnili a přelaďujeme na summer trance, ovšem nevalné kvality 7-/1013. Ultimate – Lost For Ever [Resonate]
Hodně nadějný nástup, tuhle typickou uplift basovku já rád, ale nakonec se z toho vyklube jen dobrej track, výbornej ne 8-/1014. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite]
No teda zvlášní výběr FF. Podle mně ten remix není moc povedený a ani ohlasy na forech nenasvědčovaly tomu, že by toto mělo vyhrát 6-/1015. Simon Patterson – Us [Reset]
Simon nás tradišně válcuje svou energií 9/1016. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. Jochen Miller – In & Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup) [Tune Of The Week]
No to snad ne! No more mashups pls! Tenhle je navíc docela i nevkusný 3/1017. Paul van Dyk – Castaway (Jon O Bir Remix) [Vandit]
Jon O Bir a vrzačka? Co se to děje? 4/1018. Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – Complicated (Kyau & Albert Remix) [Vandit]
S tímto průměrným trackem asi nešli dělat divy, přesto Kayau Vs Albert potvrdili svojí formu a alespoň překonali originál 7/1019. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic]
Jak už jsem psal minule, perfektní nakopávací remix 9+/1020. Enmass – CQ [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic – Tribute To Eric Tadla]
Asi už tu smutnou zprávu všichni víme. Bohužel Eric Tadla zahynul při dopravní nehodě a tak na jeho počest vybral Armin tuto vynikající klasiku 9/101. 8. 2008 v 22:50 #93907dukelak
Člen15. Sonic Division – Day And Night (Kimito Lopez Remix) [Fraction]
Lepší je Akesson remix, sám Akesson se na chatu rozčiloval proč Armin nevybral jeho remix 🙂 6+/10 //Kimitův mischung je ale fakt nej sm208. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin]
Tak toto bych od Filterheadz nečekal. Přiznám se, že jsem je nikdy moc nemusel, ale toto se povedlo. Optimistická melodie a mnohem tranceovější podání než kdykoliv pedtím 8+/10 // +117. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
Ale no tak fujky! Toto se moc nepovedlo, originál je mnohem lepší 5+/10 // pro mě 4/1006. Energy 52 – Café Del Mar (Out Of The Office Remix)
A tady ho máme, akorát v remixu, který mi moc nevoní 6/10 // 2/10 votefak?!1. 8. 2008 v 22:27 #93894Anonymní uživatel
Neaktivnítak tak, jak už jsem psal na djz.cz, tenhle týden jsem byl mrtvej, naspal jsem za 5 dní dohromady 8 hodin 🙂 takže na nějaké recenzování jsem ani nepomyslel, ale 363 už se pomalu taky veze za chvilku tu bude 🙂
1. 8. 2008 v 22:21 #93890M.i.k.e
ČlenFreezer : koukám,že nejenom,že seš o tejden pozadu,ale navíc to ještě pěkně odbejvášsm15
1. 8. 2008 v 22:10 #93886Anonymní uživatel
NeaktivníTak konečně! 362…
01. Oceanlab – On A Good Day [Anjunabeats]
Trojici Oceanlab tracků začíná ten nejlepší z nich a možná i vůbec nejlepší z celého alba, nádheraná věc s dokonalým hlasem Justine 9+/1002. Oceanlab – If I Could Fly [Anjunabeats]
Trochu slabší, méně výrazné 7-/1003. Oceanlab – Come Home [Anjunabeats]
A to už je zase trochu lepší, chytlavé a opět skvělé vokály 8+/1004. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In & Out Of Love (The Blizzard Remix) [Armind]
Známe, slušný remix 7/1005. Chicane vs. Natasha Beddingfield – Bruised Water (Michael Woods Dub) [Modena Recordings]
Melodie nápadně připomíná Cafe Del Mar, moc nezaujalo 6/1006. Energy 52 – Café Del Mar (Out Of The Office Remix)
A tady ho máme, akorát v remixu, který mi moc nevoní 6/1007. Russel G – Whiplash [Blackhole]
Docela zajímavý breakdown je ohraničen celkem nudným soundem 6+/1008. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin]
Tak toto bych od Filterheadz nečekal. Přiznám se, že jsem je nikdy moc nemusel, ale toto se povedlo. Optimistická melodie a mnohem tranceovější podání než kdykoliv pedtím 8+/1009. Lange feat. Sarah Howells – Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix) [Maelstrom]
Má očekávání byla nulová, protože originál je božský, ale světe div se! Tihle němečtí pardálové to zvádli na výbornou, nic nezkazili, naopak tomu dali trochu jiný rozměr, skvělý remix 9+/1010. Nature One Inc. – Wake Up in Yellow (ATB & Josh Gallahan Progressive Mix)
Na hymnu hodně nevýrazné 6/1011. David Forbes meets Michael Paterson vs. Sultan & Ned Shepard vs. Coca & Villa – One La Noche Teknika (Reb Mash)
Přesunuli jsem se na pláž v čistě housovém rytmu. Otázkou je, jestli tam teď chceme být, když jsou tak velké vlny. Koncepčně tento track do Asotu moc nezapadá, je to čistý house 6/1012. Gianluca Motta feat. Molly – Not Alone (Martin Roth Nu-Style Dub Mix) [Europa Records/We Love Muzik]
Několik skvělých vokálních pasáží přeruší již docela ohranej Rothův Nu-Style 7/1013. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic] [Tune Of The Week]
Tak přesně tohle tenhle track potřeboval, trochu nakopnout! 9+/1014. Jon O Bir – I Need You [Vandit]
Jedne z těch méně výrazných tracků z alba 6/1015. Sonic Division – Day And Night (Kimito Lopez Remix) [Fraction]
Lepší je Akesson remix, sám Akesson se na chatu rozčiloval proč Armin nevybral jeho remix 🙂 6+/1016. Kandi & Nickson – Liberate [A State Of Trance] [Future Favorite]
Nádhernej trance 9+/1017. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
Ale no tak fujky! Toto se moc nepovedlo, originál je mnohem lepší 5+/1018. Simon Patterson – Us [Reset]
Našláplej energy trance 9/1019. Bryan Kearney – You Will Never Be Fogotten [Discover]
Typickej Discover sound, spíše lepší průměr, nic vyjímečného 7-/1020. M6 – Fade To Black (W&W Remix) [Armada]
Lepší než originál, je to trochu agresivnější 7/1021. Joint Operations Centre – New Jersey [Armada]
Tech-tranceový kotel, který by mohl zabrat 7/1022. Sied van Riel & Claudia Cazacu – Contrasts [Spinnin]
No spíše divný track, docela nezáživný techy track 5/1023. The Thrillseekers pres. Hydra – Affinity [Discover] [ASOT Radio Classic]
Jednoduchá melodie, ale přesto má tato klaiska velké kouzlo 8+/1024. 7. 2008 v 21:32 #92898Anonymní uživatel
Neaktivnímě zase sedlo Liberate a Us 😛
24. 7. 2008 v 20:58 #92895eldee
Členpaaane La Noche my sedla…dlouho sem ji neslysel….mnamsm5
24. 7. 2008 v 20:53 #92894Sanchez
Členoooooo La Nocheeeeesm11
18. 7. 2008 v 16:52 #92177Star_Guitar
Člen11. Jon O Bir – Sunrise
jojo, taky mi to strašně připomíná Activu sm0
18. 7. 2008 v 15:50 #92165Flash2001
ÚčastníkPomerne pekna epizodka, zvlaste tracky 1 (mne se proste balearic trance libism5), 13sm5, 15sm5, 16sm5, 21sm5, 22sm5
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.