TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 641)
  • Autor
    makauskas
    Člen

A1: ďakujemsm13

Anonymní uživatel
    Host

makauskas: JIZISI DALSI ODBORNIK
    chtel bych videt ten tvoj set-DEBILE!!!!!!

makauskas
    Člen

Freezer tu na to prdísm2, ja tiež ASoT už preventívne nepočúvamsm6, ale tak aspoň vypichnem nejaké tie vecism4:

[b]Ašrot 364 – 07/08/2008[/b]

1. Sylvia Tosun – Underlying Feeling (Adam K & Soha Club remix) (Sea To Sun Records)
    2. Sunlounger – Punta Galera (From the album “Sunny Tales”) (Armada)
    3. Andrelli & Blue feat. Hila – Transparent (original mix) (Coldharbour Recordings)
    4. Humate – Love Stimulation (Glenn Morrison & Bruce Aisher mix) (Poker Flat) – [color=#993300]tohto remixu sa dopredu bojím, pretože originál tejto skladby v roku 1998 ma totálne zobral a dodnes je to moja TOP 10, predovšetkým Tramce Mix[/color]
    5. Paul van Dyk & Alex M.o.r.p.h. – In Circles (Alex M.o.r.p.h. mix) (Vandit)
    6. Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club mix) (Anjunabeats) [color=#3333CC]tento singlík poznám z jedného zo starších vydaní ToTW, dal som mu myslím 6/10, taký divný vokál a celkovo nie je to nič extrémne[/color]
    7. W&W – Arena (Captivating Sounds) [color=#006633] W&W a M6 – to zahrá Armin vždy – jeden z dôvodov, prečo som prestal počúvať ASoTsm2[/color]
    8. Guru Josh – Infinity (Jerome Isma Ae remix) (Big City Beats)
    9. TUNE OF THE WEEK: Sunlounger – Lost (From the album “Sunny Tales”) (Armada) [color=#3333CC]najlepší singel zo Shahovho albumu pod pseudo Sunlounger – albumu „na istotu“, ktorý nedosiahol úrovne Another Day on The Terrace a na „čele“ má napísané: „hlavne na mne rýchlo zarob“sm0 8/10[/color]
    10. Ronski Speed – Evapor8 (Euphonic) [color=#993300]na tento singel som bol zvedavý, ale nebudem predsa sosať balík krabov, kvôli 3 dobrým trackom:)[/color]
    11. Ultimate – Lost For Ever (Resonate Records)
    12. Bart Claessen & Dave Schiemann – Madness (Super8 & Tab remix) (Anjunabeats) [color=#3333CC]Fíni urobili z kalamity solídnu počúvateľnú vecičku – 7/10[/color]
    13. Anguilla Project Presents Star Industry – Adrift in Space
    FUTURE FAVORITE:
    14. Jochen Miller vs Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – 15. Lost connection In and Out of love (AvB Mash up) [color=#333399]Ježišmarjá, jak toto mohlo vyhrať FF, sem by sa hodil QIP smajlík ktorý si trepe hlavu o stenusm17[/color]
    16. Digital Nature – Aeon (Monster Force)
    17. Mark Siksma – Visionary (Re:locate Remix) (Captivating Sounds)
    18. Joop – 3008 (Original mix) (High contrast recordings)
    19. Dan Stone – Touchdown in Singapore
    19. Marcel Woods – Musical Madness (Take One) (High Contrast Recordings)
    20. ASOT Radio Classic: Iio – Rapture (Armin van Buuren remix)(ministry of sound) [color=#333399]pomerne dobrá klasika, originál bol hraný aj v komerčných netrancových rádiách, 8/10[/color]

sharx
    Člen

[quote makauskas]
    14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite] ///remix sa mi celkom páči, údajne najlepšie znie naživo 8/10
    [/quote]
    mal som tú česť počuť naživo,ale oveľa radšej by som počul originál….toto je úplne nudný a zbytočný remix…asi najhorší od nich

makauskas
    Člen

Tento ASoT sa veľmi nevydaril…

07. Filterheadz & Prydz – A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup) ///zbytočný mashup dvoch veľmi dobrých singlov…

14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite] ///remix sa mi celkom páči, údajne najlepšie znie naživo 8/10

19. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic] ///originál je katastrofa, remix je predsa len o niečo lepší, no unesený z neho nie som 5/10

20. Enmass – CQ (Seek You) [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic – Tribute To Eric Tadla] ///jedna z mojich obľúbených vecí 9/10

z minulej epizódy:
    08. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin] /// 9+/10 excelentný track, takisto ako kedysi Yimania

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Hrnec 363.

01. Blank & Jones – Californian Sunset (Martin Roth vs. Blank & Jones Mashup)
    Základ typickej pro Rothův Nu-Style a do toho je napasovaná melodie z California Sunset, což rozhodně nezní tak dobře jako originál 7/10

02. Evol Waves – Sunrise In Georgia [Coldharbour Red]
    Dobrej příklad jak udělat dost nudnej progressive 5/10

03. Yamin – No One (Andy Duguid remix) [Motion]
    Spíše housový rytmus a vkusné vokály do sebe zapadají dobře 7+/10

04. ID – There & Back Again
    Trochu mi to zní jako Leon Bolier, náznak techy soundu, ale rámcově je to spíše progressive 7/10

05. Eleze – Teardrop (Jose Amnesia Remix) [Ego]
    Taková všehochuť, trochu to vrže, jsou tam ale i melodické pasáže a vokály, celkově to ale nezaujalo na více než 7-/10

06. Leon Bolier feat. Simon Binkenborn – I Finally Found [Spinnin]
    Bolierův typický sound je tentokrát okořeněn vokály a melodií připomínající vzdáleně Endless Wave 7+/10

07. Filterheadz & Prydz – A Day Without Pjanoo (Armin van Buuren Mashup)
    No řekněmě, že to do sebe docela zapadá, ale copak je to nutné mashupovat kde co, pokud to jen trochu jde? 6/10

08. Embrace – Embrace (Leon Bolier Remix) [Flashover]
    A zase ten Bolier a jeho nezaměnitelný sound. Ovšem opět překvapuje s dosti melodickým remixem. Aspoň že tak 🙂 7+/10

09. Offer Nissim feat. Maya – For Your Love (Sied van Riel Remix) [Star69]
    Co jiného čekat od SVR než docela monotoní tech-trance. Žádná sláva 6-/10

10. Mandala Bros. – Fallin (Duderstadt Uplifting Dub) [Mandala Beatz]
    No uplifting to opět není, tak nevim proč s tím v názvu pořád otravují, ale špatné to tentokrát není 6+/10

11. A.M.R. – Beach Sunset
    Toto už ale uplifting je! Má to docela euforcký nádech 8/10

12. Sphinx vs. Plexland – Milenia (Aurosonic Remix)
    Trochu jsme zvolnili a přelaďujeme na summer trance, ovšem nevalné kvality 7-/10

13. Ultimate – Lost For Ever [Resonate]
    Hodně nadějný nástup, tuhle typickou uplift basovku já rád, ale nakonec se z toho vyklube jen dobrej track, výbornej ne 8-/10

14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite]
    No teda zvlášní výběr FF. Podle mně ten remix není moc povedený a ani ohlasy na forech nenasvědčovaly tomu, že by toto mělo vyhrát 6-/10

15. Simon Patterson – Us [Reset]
    Simon nás tradišně válcuje svou energií 9/10

16. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. Jochen Miller – In & Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup) [Tune Of The Week]
    No to snad ne! No more mashups pls! Tenhle je navíc docela i nevkusný 3/10

17. Paul van Dyk – Castaway (Jon O Bir Remix) [Vandit]
    Jon O Bir a vrzačka? Co se to děje? 4/10

18. Paul van Dyk feat. Ashley Tomberlin – Complicated (Kyau & Albert Remix) [Vandit]
    S tímto průměrným trackem asi nešli dělat divy, přesto Kayau Vs Albert potvrdili svojí formu a alespoň překonali originál 7/10

19. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic]
    Jak už jsem psal minule, perfektní nakopávací remix 9+/10

20. Enmass – CQ [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic – Tribute To Eric Tadla]
    Asi už tu smutnou zprávu všichni víme. Bohužel Eric Tadla zahynul při dopravní nehodě a tak na jeho počest vybral Armin tuto vynikající klasiku 9/10

dukelak
    Člen

15. Sonic Division – Day And Night (Kimito Lopez Remix) [Fraction]
    Lepší je Akesson remix, sám Akesson se na chatu rozčiloval proč Armin nevybral jeho remix 🙂 6+/10 //Kimitův mischung je ale fakt nej sm2

08. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin]
    Tak toto bych od Filterheadz nečekal. Přiznám se, že jsem je nikdy moc nemusel, ale toto se povedlo. Optimistická melodie a mnohem tranceovější podání než kdykoliv pedtím 8+/10 // +1

17. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
    Ale no tak fujky! Toto se moc nepovedlo, originál je mnohem lepší 5+/10 // pro mě 4/10

06. Energy 52 – Café Del Mar (Out Of The Office Remix)
    A tady ho máme, akorát v remixu, který mi moc nevoní 6/10 // 2/10 votefak?!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak tak, jak už jsem psal na djz.cz, tenhle týden jsem byl mrtvej, naspal jsem za 5 dní dohromady 8 hodin 🙂 takže na nějaké recenzování jsem ani nepomyslel, ale 363 už se pomalu taky veze za chvilku tu bude 🙂

M.i.k.e
    Člen

Freezer : koukám,že nejenom,že seš o tejden pozadu,ale navíc to ještě pěkně odbejvášsm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak konečně! 362…

01. Oceanlab – On A Good Day [Anjunabeats]
    Trojici Oceanlab tracků začíná ten nejlepší z nich a možná i vůbec nejlepší z celého alba, nádheraná věc s dokonalým hlasem Justine 9+/10

02. Oceanlab – If I Could Fly [Anjunabeats]
    Trochu slabší, méně výrazné 7-/10

03. Oceanlab – Come Home [Anjunabeats]
    A to už je zase trochu lepší, chytlavé a opět skvělé vokály 8+/10

04. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In & Out Of Love (The Blizzard Remix) [Armind]
    Známe, slušný remix 7/10

05. Chicane vs. Natasha Beddingfield – Bruised Water (Michael Woods Dub) [Modena Recordings]
    Melodie nápadně připomíná Cafe Del Mar, moc nezaujalo 6/10

06. Energy 52 – Café Del Mar (Out Of The Office Remix)
    A tady ho máme, akorát v remixu, který mi moc nevoní 6/10

07. Russel G – Whiplash [Blackhole]
    Docela zajímavý breakdown je ohraničen celkem nudným soundem 6+/10

08. Filterheadz – A Day At The Beach [Spinnin]
    Tak toto bych od Filterheadz nečekal. Přiznám se, že jsem je nikdy moc nemusel, ale toto se povedlo. Optimistická melodie a mnohem tranceovější podání než kdykoliv pedtím 8+/10

09. Lange feat. Sarah Howells – Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix) [Maelstrom]
    Má očekávání byla nulová, protože originál je božský, ale světe div se! Tihle němečtí pardálové to zvádli na výbornou, nic nezkazili, naopak tomu dali trochu jiný rozměr, skvělý remix 9+/10

10. Nature One Inc. – Wake Up in Yellow (ATB & Josh Gallahan Progressive Mix)
    Na hymnu hodně nevýrazné 6/10

11. David Forbes meets Michael Paterson vs. Sultan & Ned Shepard vs. Coca & Villa – One La Noche Teknika (Reb Mash)
    Přesunuli jsem se na pláž v čistě housovém rytmu. Otázkou je, jestli tam teď chceme být, když jsou tak velké vlny. Koncepčně tento track do Asotu moc nezapadá, je to čistý house 6/10

12. Gianluca Motta feat. Molly – Not Alone (Martin Roth Nu-Style Dub Mix) [Europa Records/We Love Muzik]
    Několik skvělých vokálních pasáží přeruší již docela ohranej Rothův Nu-Style 7/10

13. Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Giuseppe Ottaviani Remix) [Euphonic] [Tune Of The Week]
    Tak přesně tohle tenhle track potřeboval, trochu nakopnout! 9+/10

14. Jon O Bir – I Need You [Vandit]
    Jedne z těch méně výrazných tracků z alba 6/10

15. Sonic Division – Day And Night (Kimito Lopez Remix) [Fraction]
    Lepší je Akesson remix, sám Akesson se na chatu rozčiloval proč Armin nevybral jeho remix 🙂 6+/10

16. Kandi & Nickson – Liberate [A State Of Trance] [Future Favorite]
    Nádhernej trance 9+/10

17. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
    Ale no tak fujky! Toto se moc nepovedlo, originál je mnohem lepší 5+/10

18. Simon Patterson – Us [Reset]
    Našláplej energy trance 9/10

19. Bryan Kearney – You Will Never Be Fogotten [Discover]
    Typickej Discover sound, spíše lepší průměr, nic vyjímečného 7-/10

20. M6 – Fade To Black (W&W Remix) [Armada]
    Lepší než originál, je to trochu agresivnější 7/10

21. Joint Operations Centre – New Jersey [Armada]
    Tech-tranceový kotel, který by mohl zabrat 7/10

22. Sied van Riel & Claudia Cazacu – Contrasts [Spinnin]
    No spíše divný track, docela nezáživný techy track 5/10

23. The Thrillseekers pres. Hydra – Affinity [Discover] [ASOT Radio Classic]
    Jednoduchá melodie, ale přesto má tato klaiska velké kouzlo 8+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mě zase sedlo Liberate a Us 😛

eldee
    Člen

paaane La Noche my sedla…dlouho sem ji neslysel….mnamsm5

Sanchez
    Člen

oooooo La Nocheeeeesm11

11. Jon O Bir – Sunrise

jojo, taky mi to strašně připomíná Activu sm0

Flash2001
    Účastník

Pomerne pekna epizodka, zvlaste tracky 1 (mne se proste balearic trance libism5), 13sm5, 15sm5, 16sm5, 21sm5, 22sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.