TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 641)
  • Autor
    dukelak
    Člen

freezer vynesl do nebes, jdu to sosnout, na djz dyžtak hodim koment 🙂

makauskas
    Člen

Tak kvoli tomu Moorovi sosám. BTW, jeho album bude pecka

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ASS OT 361.

Jako každý týden tu máme další epizodu Asotu, tentokrát s novinkama od Sunlounger, Chapter XJ, Jon O Bira nebo od kombinace dvou mistrů upliftingu Kandiho a Nicksona.

01. Sunlounger – Catwalk
    Podle očekávání se novinka od Sunlounger nese v takovém typickém lážo plážo stylu. Nechybí kytara ani baleárský nádech. Je to styl, který mě neurazí ani nenadchne 7/10

02. Andy Moor & Carrie Skipper – So Much More
    V tomto případě už se ale dá hovořit o mírném nadšení. Jemné vokály rozhodně nenarušují poslech a naopak do tracku dobře zapadají. Později se přidá i docela návyková melodie. Andy Moor odvedl zase jednou kvalitní práci 8+/10

03. Offer Nissim feat. Maya – For Your Love (Sied van Riel Remix)
    Track z minulé epizody, který se chvástá titulem TOTW. Pořád ale věřím, že tento titul získal nějakým nedopatřením, protože je to dost nezajímavý a nudný track 5+/10

04. DJ Tatana – Spring Breeze (Martin Roth SummerStyle Remix)
    A vracíme se opět na pláž s pěkným melodickým prog trancem 8+/10

05. Andy Moor – Fake Awake (Myon & Shane 54 Mix)
    Trochu netradičně nám Myon vrže, ale vrzání nám trochu vykompenzují hodně zajímavé melodické pasáže v tomto remixu 7+/10

06. Josh Gabriel – Tone Program [Tune of The Week]
    Zase velmi zvláštně zvolený TOTW. Spíše mi to připadá jako krátká pohřební vsuvka. Když budu hodně hodný tak to necháme za 6-/10

07. Mandala Bros – Fallin (Duderstadt Uplifting Dub Mix)
    V této epizodě Armin přešel k upliftu trochu nezvykle už po půl hodince. I když tento remix není až tak moc upliftingový, i když to má v názvu, Je to spíše tradičně trochu nuda v podání Duderstand 6+/10

08. Chapter XJ – Exhilaration
    V tomto púřípadě už se jedná o naprosto čistokrevný uplifting s optimistickou melodií a já nemůžu dát méně než 9+/10

09. Virtual Vault – Incense
    Enegretičtější pojetí upliftu, ale není to až takový zázrak 7-/10

10. The Thrillseekers feat. Fisher – The Last Time (Simon Bostock Remix)
    Bostock převvedl track do rychlejší podoby, ale provedl to, co já nemám moc v oblibě, že track vygraduje do prázdné pasáže 6+/10

11. Jon O Bir – Sunrise
    Uplifting ve stylu Aly and Filla. Možná s tímto trackem vypomáhal project Activa, takže je jasné, že můžem očekávat první jakost 🙂 9/10

12. Jon O Bir feat. Solar Movement – Sparc
    Velmi monotoní track. Základní motiv není špatný, ale po celou délku tracku se v podstatě nic zajímavého neděje 6/10

13. Mungo – Under The Sea (Sebastian Brandt Zela Remix) [Future Favorite]
    Napsat o tomto tracku něco špatného by mohl snad jen tranceový odpúrce nebo nějaký tranceový rasista 🙂 prostě nádhera 10/10

14. Andy Tau – The Path (Rozza vs. Daniel Kandi Remix)
    S tímto trackem naopak zůstaneme spíše při zemi, protože remixérská dvojice nám nabízí pouze lehký nadprůměr 7/10

15. Daniel Kandi & Robert Nickson – Liberate (Original Mix)
    Tak toto je samozřejmě smrtící kombinace. Z toho ani nic špatného vzniknou tnemohlo. V breakdownu překvapí elektrická kytara a pak už se to rozjede ve spíš Kandiovském stylu, takže další euforický uplifting 9+/10

16. Signum – Any Given Moment
    Pokračujeme v tranceové extázi s trackem, který už před dývnými časy v Asotu zazněl, ale rádi si ho připomeneme, protože release je za dveřmi 9+/10

17. Simon Patterson – Us (Original Mix)
    Tak jsem byl zvědavý a napnutý, jestli nás čeká Bulldozer číslo 3, anebo jestli Simon překvapí s něčím jiným. Výsledkem je výborná tranceová energetickáv smršť, stylově blízko k Tyasovi 9/10

18. Ali Wilson – Shakedown
    Nudný tech-trance, to se jen tak nevidí, většinou tyto tracky fungují alespoň v klubech, ale tento snad nezabere ani tam 5/10

19. Super8 & Tab – Elektra (Bart Claessen & Dave Schiemann Remix)
    Bylo jasné, že nás čeká vrzací remix, ale přeci jen to není tak špatné jak jsem čekal, protože je to docela i melodické, ale samozřejmě, že různých pazvuků si užijeme taky dosti 6+/10

20. Jochen Miller vs. Sander Van Doorn – Lost connection with Pura Vida (Mashup)
    Breakdown z Lost Connection a kolem toho Pura Vida v remixu od Evol Waves. Jednoduchý recept jak vytvořit skoro stoprocentní shit 🙂 2/10

21. Arnej pres. 8 Wonders – People Dont Change
    Opáčko z minulé epizody rozhodně vítám, protože to je neskutečnej mazec. Trance se vším všudy, není co vytknout 10/10

22. Fire & Ice – Souvenir De Chine [ASOT Radio Classic]
    Můj druhý nejoblíbenější Fire & Ice track, hned po Para Siempre. Je to vlastně jen rework starší klasiky od J.M. Jarre. Kdyby všechny reworky dopadly tak dobře jako tento, bylo by ve světě tranceu lépe 🙂 10/10

gččgč

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > ježiš marja… kdyby jsi chtl sehnat něco, co se
    > sehnat nedá, ale ASOT? To je to tak těžký zadat do
    > googlu?
    >
    > http://www.sendspace.com/file/zskpkr
    >
    > tahej 😉

Díky !! sm3sm0

makauskas
    Člen

Tak som si nakoniec ASoT 360 na apelovanie mojich kolegov pustil a hovorím:

prvá hodina : 4/10 – snaď iba za tracky 1 a 2
    druhá hodina: 6/10 – dá sa prejsť bez výrazného prerušenia v harmónii, ale človek ťažko rozpozná rozdiel medzi jedným a druhým trackom, však je v nej zopár nádejnejších upliftingov na 7/10

Sanchez
    Člen

a to se powíííííí sm15

Palda61
    Člen

ježiš marja… kdyby jsi chtl sehnat něco, co se sehnat nedá, ale ASOT? To je to tak těžký zadat do googlu?

http://www.sendspace.com/file/zskpkr

tahej 😉

nemam a instal. nebudu. jinde nevíš??že by to třeba někdo někam upýchnul.

ceero
    Účastník

skus torrenty sm11

360 tku jsem propásl nešel mi net nevite kde se to dá sosnout na DC++ jsem nenašel díky.

mountainer
    Člen

po delší době jsem si po Freezerovo echu dal zase ASOT online a hlavně druhá hodinka mě málem odpálila i se židlí do stropu sm5
    18. Mungo – Under The Sea (Sebastian Brandt Remix) [ASOT] sm10sm10sm10 10+/10 Brandt je úplnej trhač, neskutečný sm5

Flash2001
    Účastník

Ach jo, a ja to vcera kvuli firemnimu teambuildingu prosvihl:-( No nic, poslechnu ze zaznamusm4

Roman
    Člen

ad 19. Arnej pres. 8 Wonders – People Dont Change [ASOT]
    jj tohle je fakt pecka, konečně návrat k původnímu 8 Wonders soundu, na kterym sem ulítával hlavně v roce 2004 🙂 takže už se na to celý nový EPčko dost těšim 🙂

2Sexy
    Člen

Takovejch desítek sm10. Jdu stahovat sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Novinky!! 360.

01. DJ Tatana – Spring Breeze (Martin Roth Summer Style Remix) [Sirup]
    Začínáme s velmi produktivním Martinem Rothem, který zremixoval nový singl od Tatany. Dopadlo to nad očekávání dobře. Roth tak trochu opustil svůj Nu Style a vrací se k trochu melodičtějšímu pojetí, což já vítám a jásám 8+/10

02. Darren Tate – On The 7th Day [Mondo]
    I další track v pořadí je famózní. Pomalejší melodický track s exotickým nádechem, to je velmi typické pro dvojníka Michala Davida. Vítečný follow-up parádního Echoes 9+/10

03. ID
    Pokračujeme v pomaješím rytmu s trackem, který má pěkný relax breakdown, škoda jen že melodie je po breakdownu utnuta, ale ke konci tracku se ještě na chvilku objeví. Lehce nadprůměrný progressive 7/10

04. Slava Flash – A State Of Global
    Uchu nelahodící zvuky a i celkový prapodivný sound dělají z tohoto tracku crap of the week 2/10

05. Push – The Legacy (Mat Zo Remix)
    Nový remix k této nesmrtelné Push klasice nedopadl vůbec podel mých představ a podle ohlasů na forech nejsem sám, komu se tento vrzající remix moc nelíbí 5+/10

06. EDX – Sanctuary (EDX Afterhours Remix)
    Ani tento styl mi moc nevoní, něco podobného už tu bylo několikrát. Tak trochu minimalistická varianta tranceu, která ale dost nudí 5/10

07. Marco V & Sander van Doorn – Organic [In Charge]
    Spojení dvou tech-tranceových ikon dopadlo tak nějak podle očekávání. Určitě je to zaručený hit, už jen kvůli těm jménům. Jinak to až tak vyjímečné není, ale v klubech bude určitě fungovat tento track spolehlivě 6/10

08. Offer Nissim feat. Maya – For Your Love (Sied van Riel Remix) [Tune Of The Week]
    Tak trochu chaotický vocal track bez nějaké výraznější melodie si titul TOTW rozhodně nezaloužil 6/10

09. Ernesto vs. Bastian – Stranger In Paradise (Allan O Marshall & Michael Badal Remix) [High Contrast]
    Velice zajímavá melodie je posléze přerušena zvuky připomínající prdění 🙂 Tak to já rozhodně nemusím 5/10

10. Anton Firtich – Rain Over The Ocean
    Toto je naopak tranceový balzám. Komu sedí styl Darena Tatea, tak tomu bude sedět i tento nádherný dreamy trance 10/10

11. ID
    Pokračujeme v podobném stylu. Takovej typickej beach trance, ale tentokrát si tak nebahním jako v předchozím případě 7/10

12. Sindre Eide – Only When I Sleep [Enhanced]
    Tímto trackem vstupujeme do uplifting části, i když není to zrovna nějaké enegetická jízda. Track táhne spíše poklidnější melodie trochu připomínající starší Steurovu tvorbu 8/10

13. Lavkastor – E3 (Adam Nickey Remix) [Red Force]
    Vrzavější basovka mi silně připomíná Air For Life apod, což by ani tak moc nevadilo, ale track nezachraňuje ani melodie, která je opět napodobeninou Steurova old soundu 6/10

14. Stefan Cambridge – All I Wanted (Sunny LAX Remix) [Perceptive]
    Typická Sunnyho tvorba, takže těšit se můžeme opět na poklidnější trance s dreamy melodií 8/10

15. OceanLab – Miracle (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats] [Future Favorite]
    Pamatuji si jak jsem tvrdil, že tento track je slabší než ostatní Oceanlab singly a dal mu jen osmičku, nyní po zhruba desátém poslechu můžu vklidu udělit desítku a pevně si za ní stojím, toto je nádhera! 10/10

16. Temple One – Aurora [Enhanced]
    Aurora už se v Asotu objevila. Armin mohl tentokrát spíše sáhnout po World Beyond, ale nevadí i Aurora je vynikající uplifting 9/10

17. Six Senses – Pulsing Colors [Bittersweet]
    No zklouzáváme do trochu průměrnšjích upliftingových vod, ale nevadí, track rozhdoně nenudí 7-/10

18. Mungo – Under The Sea (Sebastian Brandt Remix) [ASOT]
    Hned od začátku je jasné, že se na nás valí něco vyjímečného, něco euforického, což se v zápětí jedoznačně potvrdí. Kvůli trackům jako je tento můžu s klidným svědomím říci, že trance je tím nejkrásnějším stylem na světě 10/10

19. Arnej pres. 8 Wonders – People Dont Change [ASOT]
    Teď ovšem velký pozor! Euforickou nádheru střídá tak trochu temnější pecka v Push stylu. Podobný sound bych od Arneje asi nečekal. Ale toto je naprosto masivní energetická jízda s docela originálním soundem 10/10

20. Digital Nature – Landmarks (Activa Remix) [Flux Delux]
    Naprosto typciký Activa sound. Komu se líbí End Of Summer tak bude spokojen i s tímto počinem 8/10

21. Ehren Stowers – Both Worlds (Tom Colontonio Remix) [Perceptive]
    A další podaření uplifting. Druhá hodinka dnešního Asotu je něco nevýdaného a to máme ještě před sebou jednu monstrózní klasiku 8/10

22. Exposure – Magic Impuls [Camouflage] [ASOT Radio Classic]
    Když říkám monstrózní, tak je asi jasné, že to má na svědomí můj oblíbenc M.I.K.E.. Pod tímto projektem vydal Mike jen tuhle jednu pecku, která je ale naprosto rovnocenná všem Push nebo Plastic Boy klasikám. Geniální záležitost 10/10

nebo také here: http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=1662

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.