Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 6. 2008 v 15:58 #87440
makauskas
ČlenSosol som 356 iba kvôli Jav D feat. Mat Zo & Einat – Silver Lining (Tell Me) (Myon at Albion Mix) a neviem sa jej nabažiťsm5sm5. Kto má rád Myonov melodický progressive si príde na svoje.
Inak ASoT je fakesm2
8. 6. 2008 v 11:21 #86473makauskas
ČlenKebyže nepoznám Freezera, tak si poviem, že akýto super plodný rok tu máme podľa známkovaniasm4, ale to je fajn, trocha optimizmu nezaškodí, práve naopak, netreba si trance znechucovať, preto Freezer +1, ale moje známky dodám takto:
01. The Thrillseekers feat. Fisher – The Last Time 8+/10 – ten vokál vôbec nevadí02. Andy Moor – Fake Awake (Trance Mix) 9/10 – lepší ako orig
03. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In & Out Of Love (The Blizzard Remix) 8/10 – Blizzard ma stále baví, oveľa lepší ako tuctovačkysm4
04. Nic Chagall – Sky Blue 7-/10
05. 4 Strings – Catch A Fall (First State Remix) 2/10
06. DJ Shah feat. Inger Hansen – Dont Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix) 7-/10
07. Blank & Jones – California Sunset 7/10
08. Cramp – Deadline, Freezer +100 9/10
09. Mr. Pit – Shana (Duderstadt Progressive Dub Remix) 6+/10 tu mi vrzling až tak nevadí, origoš na 8
10. Bartlett Bros. feat. Marcia Juell – Let It Flow (Gareth Emery Remix) 8+/10 veľmi chytľavé, pindajte si na GTR koľko chcetesm2sm2
11. Havannah – Havannah (Genix Remix) neuveriteľná sračka, ked som si to dovolil napísať na wrebsounde, tak som sa dokonca dočkal od jedného týpka kritiky, no neviem, nič proti jeho vkusu ani nikoho vkusu, ale toto je čistých 0/10
12. Leon Bolier vs. Kamaya Painters – Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mashup) 5/10 väčšinou mashupy nemusím
13. Orjan Nilsen – Vivida , 5/10 , kvantita na úkor kvality
14. Signum – Any Given Moment 7/10 , dajme tomu, neviem pre mňa osobne musí myť uplifting viac…
15. Mark Sherry pres. Outburst – A Star Within A Star (Mark Sherry Trance Energy Mix) 6/10, Sherry umí líp
16. Inertia – The System [Tune Of The Week] 10/10, naopak Jon OBir pre mňa moc tuctovkasm2
17. Jochen Miller – Lost Connection 4/10 , High Contrast si za kolbúk nedámsm2
18. Ron Malakai – Memorable Touch (Carl B Remix) , so ordinery 7/10
19. Dave202 – Pictures In My Mind, detto 7/10
20. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [Future Favorite], už sa mi zhnusil celý tento singel, 6+/10
21. Rank 1 – Airwave (Breathing) (Breaks Dub) , nerád si priznávam ,že ma tento track nikdy veľmi nebral, Rank 1 mali lepšie single, Original za 8, tento mix max. 6
8. 6. 2008 v 2:14 #86451Anonymní uživatel
NeaktivníJamil Van Bukven 355.
01. The Thrillseekers feat. Fisher – The Last Time [Adjusted]
Steve Helstrip si dává docela na čas s každým novým singlem, ale nakonec to vždy stojí za to. Ani tento singl není vyjímkou. Jasná hitovka na první poslech. Vokály se dají přežít, přesto bych si radši dal dub, pokud nějakej bude 8+/1002. Andy Moor – Fake Awake (Trance Mix) [AVA]
Tranceovější podání téhle skladby je mi daleko sympatičtější než dost nevýrazný s mírně nudný originál 8/1003. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In & Out Of Love (The Blizzard Remix) [Armind]
Blizzardi a jejich tradiční styl. Ničím nepřekvpili, což je trochu škoda. Začínají pomalu ale jistě nudit 6/1004. Nic Chagall – Sky Blue [High Contrast]
Moje očekávání jsou jasná…bude to vokální vrzačka. Ale nekonají se ani vokály a dokonce to ani moc nevrže, i když basovka je lehce do elektra. Chagall ale hlavně překvapil svěží melodií. Překvapivě dobré 8/1005. 4 Strings – Catch A Fall (First State Remix)
Stejně jako v případě Blizzardů…nemusím si to ani pouštět a vím jak to dopadne, akorát, že tady je to daleko tragičtější případ. Skip that shit! 3/1006. DJ Shah feat. Inger Hansen – Dont Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix) [Magic Island]
Svěží beach sound bez vtíravých vokálů 9/1007. Blank & Jones – California Sunset [Soundcolors]
Poslední album od těchto sympaťáku obsahuje několik opravdu skvělých tracků a také několik vyložených propadáků. Armin ale naštěstí vybral jeden z těch úplně nejlepších 9/1008. Cramp – Deadline [Conspiracy]
Posluchači pořadu GDJB už mají jistě tento melodickej progressive naposlouchanej. Je dobře, že zazněl i v Asotu, protože je to opravdovej skvost 9+/1009. Mr. Pit – Shana (Duderstadt Progressive Dub Remix) [Coldharbour]
Je libo trochu vrzingu? Tak tady ho máte…naštěstí nikoliv v plnnm rozsahu tracku. Originál je určitě lepší 5/1010. Bartlett Bros. feat. Marcia Juell – Let It Flow (Gareth Emery Remix) [Lunatique]
Zpočátku se mi tento remix od Garetha moc nelíbil, ale to se změnilo. Je to totiž neksutečně chytlavé, nicméně přiznávám, že je to trochu cheesy 9/1011. Havannah – Havannah (Genix Remix)
Dnes jsem udělil několik hodně vysokých známek, ale to se teď musí zákonitě změnit. Před náma je totiž největší tranceový postrach Genix. Nedovolím si poznament, že toto je u mně nejhorší tranceový projekt současnosti. Jeho remix nezačíná až tak neznadějně, ale bylo jasné co přijde…zničení této klasiky vrzingem 3/1012. Leon Bolier vs. Kamaya Painters – Endless Ocean Wave (Leon Bolier Mashup)
To není ani tak bootleg jako spíše přidání melodie z Endless Wave do Bolierova tracku. Původní Endless Wave v tom tedy v podstatě není masupováno vůbec. Výsledek je docela dobrý 7/1013. Orjan Nilsen – Vivida [Soundpiercing]
Orjan je v poslední době hodně produktivní, ale s kvalitou jednotlivých tracků je to spíš kolísavé. Tech-trance choutky neopstili Orjana ani v tomto případě, což je škoda 6/1014. Signum – Any Given Moment [A State Of Trance]
Docela pozdě se objevil tento skvělý singl od Signum v Asotu. Uplifting se vším všudy, gradace jak hrom 9+/1015. Mark Sherry pres. Outburst – A Star Within A Star (Mark Sherry Trance Energy Mix) [High Contrast NuBreed]
Nevim, jestli ta melodie v breakdownu pochází přímo od Sheryho, ale jestli ano, tak svtořil opravdu něco překrásného a emotivního. V zápětí to však zase zlikvidoval tech-tranceovým nářezem. Ale vzhledem k tomu, že to je vyloženě klubový track, kde bude fungovat výborně, tak nebudu sahat po nízkých známkách 7+/1016. Inertia – The System [Discover] [Tune Of The Week]
Další ukázkový uplifting. Trochu více se mi ale líbí ještě nadupanější Jon O Bir Remix 9/1017. Jochen Miller – Lost Connection [High Contrast]
Trochu kopie Joop soundu, ale dá se to přežít 5/1018. Ron Malakai – Memorable Touch (Carl B Remix) [Cherry On Top Records]
Tech-tranceovější sound opět střídá čistý uplifting a opět je to skvělé dílko 9/1019. Dave202 – Pictures In My Mind [Captivating]
Pokračujeme dále s prvotřídním uplifting soundem 9/1020. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [Armind] [Future Favorite]
Nic se nemění ani s tímto případem. Pro mně asi nejpřijatelnější verze této pop-tranceové hitovky 9/1021. Rank 1 – Airwave (Breathing) (Breaks Dub) [ID&T] [ASOT Radio Classic]
Klasika všech klasik, ale preferuji jiné verze 8+/107. 6. 2008 v 13:33 #86358Sonique
Členhorko tezko sm4
7. 6. 2008 v 9:56 #86338makauskas
ČlenSonique:
neviem akého Myona si počúval, ale rozhodne to, že je Myonov progressive sound podobný mausovi, sa mi nejak nezdá…. trocha si prestrelil… To je to isté akoby si napísal , že M.I.K.ov trance sa podobá na uplifting Static Bluesm4
6. 6. 2008 v 21:28 #86289Sonique
ČlenMyon & Shane 54 pres. The Black Army – Not A Lot Left (Black Army Dub)
Akorat dalsi napodobenina mysakova soundu, kterej jde, az na par vyjimek, mimo meTemple One – Aurora
Dalsi uplift, na kterej bych paril jak malej Pepa sm3. Slysel jsem i novej World Beyond a rovněž líbí.The Thrillseekers feat. Fisher – The Last Time
Taky pekny. Skoro uz jsme zapomel, jak vypadaj klasicky Thrillseekers Synths.6. 6. 2008 v 7:57 #86144vyrys
Členja to vcera po tom vybornym genixovi utnul a sel radsi spat, tohle uz hranici s vandalismem!
5. 6. 2008 v 21:54 #86101dukelak
Členpánové, The System mě srazil do kolen, a to jsem myslel,že už to mam naposlouchaný a moc mě to nebere :)…ještě Bronzwaerův mix chci slyšet 🙂
5. 6. 2008 v 21:37 #86098makauskas
ČlenNo bohužial musím napísať, že asot počuvam od roku 2003 (od roku 2006 live) a už som ho ja počuvat prakticky prestal…nalejme si čistého vína: šak to je hrúzasm6
5. 6. 2008 v 21:34 #86097Anonymní uživatel
Neaktivní13. ID
14. ID
15. ID
16. ID [Tune Of The Week]dnes je to koukám zajímavej tracklist, samé nivinky sm0
5. 6. 2008 v 21:32 #86096Anonymní uživatel
Neaktivnígenix je největší tragéd na trance scéně momentálně, zlatej Askew a jeho tucačky 🙂
5. 6. 2008 v 21:26 #86095dukelak
Členvyrys, Roman 😀 jen jsem zahlíd tracklist, tak sem jdu napsat to samý…vrchol fekálismu a nedostatku nápadů vrzajícího magora…teda, neslyšel jsem to, ale crap to musí bejt jako vyšitej
5. 6. 2008 v 21:20 #86092Roman
Členlol no myslim, že to někdo na fóru di.fm vystihl dobře
11. Dreas Pres. Havannah – Havannah (Genix C.R.A.P SHITTY Remix)
sm15
a slyšet to radši ani nechci…5. 6. 2008 v 21:14 #86091vyrys
Člen06. DJ Shah feat. Inger Hansen – Don’t Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix) to byla lahudkasm5
ale proc nekdo mel potrebu tak hnusne zprznit takovou pohodovou nadheru Dreas pres. Havanna – Havanna, to vazne nechapu. katastrofa, katasrofa, katastrofa. hlasim se k Freezerovi do klubu stresovanych
5. 6. 2008 v 21:08 #86088makauskas
ČlenZverejňujem priebežný TL:
počuval som 1. – 3. a tie sa mi celkom páčia, u toho thrillseekers je to jeden z tých vokálov čo nevadia, Andy Moor Je myslím v Trance Remixe, solídna vecička opäť a Blizzard remix tiež nie je márny, zbytok TL tiež obsahuje zopár zaujímavých mien, zajtra ked dorazím z práce doplním a večer možno hodím ja recenzičku po nejakom čase;)01.The Thrillseekers feat. Fisher – The Last Time
02. Andy Moor – Fake Awake
03. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In & Out Of Love (The Blizzard Remix)
04. ID
05. 4 Strings – Catch A Fall (First State Remix)
06. DJ Shah feat. Inger Hansen – Don’t Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix)
07. Blank & Jones – California Sunset
08. Cramp – Deadline
09. Mr. Pit – Shana (Duderstadt Progressive Remix)
10. Bartlett Bros. feat. Marcia Juell – Let It Flow (Gareth Emery Remix)Druhu hodinu som počul a vypol…fuj, ja dobre viem prečo to už nepočuvamsm6
…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.