Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 6. 2008 v 10:06 #85075
Roman
ČlenTak sem si pár věcí (co sem neznal) z poslední epizody našel na youtube a ještě že sem od ničeho moc nečekal 🙂
02. Menno De Jong & Mark Otten – Mad World // zase tak špatný to neni, ale rozhodně bych od nich takovouhle produkci nečekal…Otten by se měl vrátit k soundu se kterym začínal, protože ten mu šel nejlíp…ale tak aspoň je originální verze tohohle tracku lepší než Schossowův remix…
06. Orjan Nilsen – Wood Chunk // beaty a celkově trochu podklad z La Guitarry, do toho sem tam nějakej ten vrz sem vrz tam a ta melodie v breakdownu je jak pěst na oko…celkově fuj
07. Myon & Shane 54 pres. The Black Army – Not A Lot Left (Black Army Dub) // nevim no, mně to zase tak skvělý nepřijde…možná až to budu mít ve full verzi a poslechnu to víckrát
13. M6 – Fade To Black [Armada] // tohle neni zase tak zlý, čekal sem to horší 🙂 slyšet to někde naživo by mi nevadilo…ale na doma fakt nic moc no
14. Daniel Wanrooy – Avalanche (Ron van den Buken Remix) // ty synthy sou strašný, vždyť se to přes sebe úplně přeřvává…další důkaz toho, že Beuken mi už nemá co nabídnout…proč radši nevydá zase něco melodickýho třeba pod The Mystery aliasem místo takovejhle chujovin….
15. Signum – Royal Flush // tak aspoň něco mi trochu spravilo chuť, docela dobrá produkce…ikdyž mně to teda nepřijde moc upliftový s tim trochu techy spodkem 🙂
16. Vengeance – Temptation (Denga & Manus Remix) // tady souhlas s FreezeremA ta závěrečná klasika neni špatná, ikdyž zase taky se mi nějak extra nikdy moc nelíbila, BT má i mnohem lepší věci (např. moje zamilovaná Mercury & Solace).
31. 5. 2008 v 9:23 #84691makauskas
ČlenS freezerom súhlasím, len u M6 a podobných k*k*tin by som šiel ešte nižšie, asi tak na 2/10…
btw, ten Myon je ozaj skvelý tracksm5sm5
btw2, tú klasiku tiež som ešte predtým nepočul, ale teda je to dosť chabá klasika….Future Favorite: Myon & Shane 54 pres. The Black Army – Not A Lot Left (Black Army Dub)
Shit of The Week: Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Shine On [Vandit]
30. 5. 2008 v 23:19 #84656Anonymní uživatel
NeaktivníA State Of Prdel 354.
01. Yves Larock – Say Yeah
Začínáme spíše housově, jak už bývá zvykem. Nadějně se rozjíždějící poklidný housík přeruší vrzavější pasáž. Melodie se ale ještě naštěstí objeví. Moje dojmy jsou rozpačité 6/1002. Menno De Jong & Mark Otten – Mad World [Intution Deep]
Když jsem dnes na cestách poslouchal tento Asot, říkal jsem si, že tento track je pěkná housovitá nuda. Neměl jsem u sebe tracklist a teď zjištuji, že to mají na svědomí moji oblíbenci. No nic pánové, nadržovat se nemá, takže to máte za pět! 5/1003. DJ Shah feat. Inger Hansen – Dont Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix) [Magic Island]
Naopak Shahův sound jsem rozpoznal ihned. Jsem rád, že Shah udělal i dub k tomuto výtečnému tracku. Vokálů jsem si přetrpěl až moc na Shahově pop albu. Track je plný pozitivní energie, výborně 9+/1004. Cerf, Mitiska & Jaren pres. Vantem – You Never Said (Dash Berlin Remix) [Armind]
Dash Berlin tomuto tracku moc nedali, jen oprášili svoji hitovku a trošku to pozměnili, aby se neřeklo. Za takové odfláknutí srážím bod a půl 7/1005. Off Key – Showdown
Zpočátku to vypadá na docela nudný progressive, akorát se tu a tam objeví nějaký ten zajímavý zvučík. Breakdown mě však navnadil, aby zase následný vývoj tak trochu zklamal. No prostě průměr 6/1006. Orjan Nilsen – Wood Chunk
Už ten název zní vrzavě. Tady si zavržeme až z nás budou piliny padat! Ale dejme tomu, že je to docela nápadité tentokrát, samozřejmostí je líbivá melodie v breadownu 6/1007. Myon & Shane 54 pres. The Black Army – Not A Lot Left (Black Army Dub)
Shane 54 na mně nikdy moc dojem neudělal, ale zdá se, že ve spojení s Myonem je to o něčem jiném. Tohle na mě zabírá. Chytlavý melodický motiv, který se stále opakuje je neskutečně chytlavý a celková, trochu mystická, atmosféra tohoto tracku mě prostě dostává 9+/1008. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Shine On [Vandit]
Follow-Up tracku, který způsobil na trance scéně velký rozruch minulý rok. Máme tu něco podobného, kýčovitý podbízivý vokál, no prostě prvoplánová hitovka. Myslím, že tak velký hit z toho tentokrát nebude, aspoň tedy doufám 4/1009. Solarstone – 4Ever [Solaris]
Přeladíme na mnohem lepší vlny. Taky vás ten vokálový popěvek tak bere jako mě? I vybrnkávaná melodie je moc příjemná. Stejně kvalitní pecka jako Solarcoaster nebo Seven Cities 9/1010. Temple One – Aurora [Enhanced]
Na tenhle track jsem byl zvědavbý úplně nejvíce, hlavně kvůli tomu co provedl projekt Temple One loni z trackem Famicom. To byl snad nejlepší uplifting minulého roku, úpkně nadpozemská záležitost. Toto je také pecka, ukázkový uplifting, ale na 10 to tentokrát není 9/1011. Sundriver – Feel (Nitrous Oxide Remix) [Red Force] [Future Favorite]
Pokračujeme v podobném duchu, další povedený uplift. Nitrous ale umí i lépe 8/1012. Morandi – Angels (Bobina Megadrive Dub)
Dojem z tracku mi trochu kazí ty prázdné pasáže po breakdownech, jinak by to bylo fajn 7/1013. M6 – Fade To Black [Armada]
Tohle je přesně to co osobně nesnáším, celkem pěkný a nadějný breakdown, totálně zazděný track 5/1014. Daniel Wanrooy – Avalanche (Ron van den Buken Remix) [Spinnin]
Ani toto mě nenadchlo. Divné vrčící synths můj poslech spíše narušují 5/1015. Signum – Royal Flush [A State Of Trance] [Tune Of The Week]
Signum se nám vrací zpět k uplifting tranceu a to je moc dobře, protože v tom byly vždycky vynikající 8+/1016. Vengeance – Temptation (Denga & Manus Remix) [A State Of Trance]
Podobný případ jako M6, nelíbí se mi vůbec to co přijde po breakdownu, jako pěst na oko 5/1017. Jochen Miller – ID
Trochu ta zavání Joopovinou, takže asi víte co čekat, další variantu The Future 5/1018. Kiholm – Fragile (Daniel Kandi Emotional Mix) [Neuroscience]
Od minule tentokrát trochu přidávám, ono to není jen průměrné, zdaleka ne…8+/1019. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [Armind]
To se povedlo. Trochu kombinace originálu a Tyas remixu. Originál byl moc cheesy, Tyas remix zase nebyl dostatečně energetický a euforický. Tento remix vše napravuje 9+/1020. BT feat. Kirsty Hawkshaw – Dreaming (Evolution Mix) [Headspace] [ASOT Radio Classic]
Tady se musím přiznat, že tuhle klasiku slyším poprvé. Mezera v tranceovém vzdělání 🙂 Není to špatné 7/1030. 5. 2008 v 16:49 #84623mountainer
Členten Temple One a Signum budu ještě asi muset víc naposlouchat, napoprvý mě to nějak moc netrefilo sm4
30. 5. 2008 v 16:48 #84622Anonymní uživatel
Neaktivnívčera jsem poslouchal live a určitě ta epizoda stoj¨í za stáhnutí, temple one, signum, shah, myon jsou super věci
30. 5. 2008 v 15:49 #84613Flash2001
ÚčastníkEpizoda sice poslabsi, ale pekne veci se tam najdou. Krome uz jmenovanych se mi libi jeste Kiholm – Fragile (Daniel Kandi’s Emotional Mix).
30. 5. 2008 v 15:39 #84611mountainer
Členz téhle epizody se mi docela i líbil 03. DJ Shah feat. Inger Hansen – Don’t Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix), taková klasická letní pohoda do současnýho počasí sm3 a pak jednoznačný highlights 09. Solarstone – 4Ever a 11. Sundriver – Feel (Nitrous Oxide Remix)…jeden hlavní negativní highlight už tu zazněl a celkově byla tahle epizoda tragická sm0
30. 5. 2008 v 13:41 #84596makauskas
ČlenTaká TL je na trance.nu a fano.lv
v každom prípade kvôli tomu Myonovi som to nakoniec sosol, aj keď je to Maďarisko, tak atmosférické proggy v tomto roku zachraňuje na plnej čiaresm5sm5sm5& Lumiérek strašné hrozné, vyzývam Klapču , vytvorme petíciu na zákaz hrania toho trackusm17
30. 5. 2008 v 13:26 #84595ceero
Účastníkmakauskas napsal(a):
——————————————————-> 01. Yves Larock – Say Yeah
si robis prdel nie ? sm17
30. 5. 2008 v 13:08 #84591makauskas
ČlenAšrot 354 – 29-05-2008
Tracklist:
01. Yves Larock – Say Yes (EDX’s Ibiza Sunrise Dub)
02. Menno De Jong & Mark Otten – Mad World [Intution Deep]
03. DJ Shah feat. Inger Hansen – Don’t Wake Me Up (San Antonio Harbour Dub Mix) [Magic Island]
04. Cerf, Mitiska & Jaren pres. Vantem – You Never Said (Dash Berlin Remix) [Armind]
05. Off Key – Showdown
06. Orjan Nilsen – Wood Chunk
07. Myon & Shane 54 – Trapped (Black Army dub) (Myon Muzik) 9+/10
08. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Shine On [Vandit]
09. Solarstone – 4Ever [Solaris]
10. Temple One – Aurora [Enhanced]
11. Sundriver – Feel (Nitrous Oxide Remix) [Red Force] [Future Favorite]
12. Morandi – Angels (Bobina Megadrive Dub)
13. M6 – Fade To Black [Armada]
14. Daniel Wanrooy – Avalanche (Ron van den Buken Remix) [Spinnin‘]
15. Signum – Royal Flush [A State Of Trance] [Tune Of The Week]
16. Vengeance – Temptation [Denga & Manus Remix) [A State Of Trance]
17. Jochen Miller – Lost Connection (High Contrast recordings)
18. Kiholm – Fragile (Daniel Kandi’s Emotional Mix) [Neuroscience]
19. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [Armind]
20. BT feat. Kirsty Hawkshaw – Dreaming (Evolution Mix) [Headspace] [ASOT Radio Classic]nemá význam ťahať, je to taký balík krabov, popu a priemerného techy, ale ten Temple One a Menno De Jong by mohol byť fajn, pozná to niekto??… nech ten balík krabov nemusím sosať!
S výnimkou Myona, ten je peckasm530. 5. 2008 v 11:37 #84579Binary
ČlenKoukám, že Vandit rulez sm15 Na splaškovym Vandit Digital vychází 10 krabů za tejden a na samotnym Vanditu Eric Lumiére.
29. 5. 2008 v 22:21 #84496Flash2001
ÚčastníkProboha, nestrašte dopředu…sm15
29. 5. 2008 v 22:19 #84494nexus666
ČlenBože muj.. to zas PVDmu, Arminovi a podobnejm bude v tracklistech kolovat půl rokusm6 hnus roku
29. 5. 2008 v 21:44 #84467makauskas
Členaj keď som to nepočul dovolím si čosi vyveštiť:
Thursday 05-June-2008
18:45 ZULUsm15:„…and this is this week future favorite Filo & Peri Shine On with the bautiful vocal of Eric Lumiere“ sm15sm15sm15
29. 5. 2008 v 21:36 #84457Anonymní uživatel
Neaktivníjj další jasná hitovka, zase tak stupidní podbízivej text sm17 ale je to možná o chloupek lepší než Anthem
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.