Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 4. 2008 v 10:15 #79005
Palda61ČlenFreezer: tak moment, hrál Atlantidu nebo Everest? sm15 Protože vrzačky by seděly na Everest..
26. 4. 2008 v 4:18 #79002Anonymní uživatel
NeaktivníAss Of Trance 349.
01. Jay Lumen – Calypso [Anjunadeep]
Zpočátku docela progresivní nuda, ale nakonec se přeci jen dočkáme zajímavého breakdownu, ale po něm už pokračuje track, tak jak začal, tedy dost nudně 5/1002. Mike Foyle – Pandora (The Blizzard Remix) [Armind] [Future Favorite]
Tento vítěz mě trochu překvapil, ale v žádném případě to není špatná volba. Dnes po druhém poslechu musím uznat kvality tohoto remixu. Hodně se mi zamlouvá dlouhý piano breakdown a i následná melodická pasáž je také okouzlující 8+/1003. Cosmic Gate feat. Roxanne Emery – A Day That Fades (AM2PM Mix) [Black Hole]
Minule jsem museli přetrpět hrozivý Inpetto remix, ale dnešní originál je přeci jen jiné kafíčko. Tradiční současný Cosmic Gate sound, takže vokály a trochu pomalejší bpm oproti starému CG soundu 7+/1004. Ohmna – Satori [Cyber Records]
Tento track jsem po chvilce musel přeskočit, nudil mě 5/1005. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You [Magic Island/Armada] [Tune Of The Week]
Naopak o nudě se v tomto případě nedá hovořit. Letní pecka v tradičním Shahově podání a také hitovka na první poslech 9/1006. Roland van Gelderen – Embrace Me [High Contrast]
Vokály si zřejmě tradičně nazpíval Ronald sám, ale tenhle track by asi nezachránily ani vokály od Káji Gotta 3/1007. Bartlett Bros. feat. Marcia Juell – Let It Flow (Gareth Emery Remix)
Ještě nedávno jsem Garetha vyzdvihoval za jeho originální sound, ale začíná se v poslední době docela opakovat, trochu vykrádá sám sebe, ale v tomto případě ještě prominu 8/1008. Adam Nickey – Shift [Anjunabeats]
Nástup je docela nekompromisní a do pozoru nás dostává basovka podobná jako v Air For Love, no ale pak už přichází skvostný breakdown a vše vygraduje do brilantního tranceu 9+/1009. Andy Hunter – Stars (Giuseppe Ottaviani Dub) [Nettwerk]
V tomto případě dávám přednost pop-tranceovému originálu, Ottaviani z toho udělal docela prázdnou tucačku ve stylu Askewa 5/1010. Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [High Contrast]
A do třetice si dáváme v Asotu tento slaďoučký trance 9/1011. Polymental – Chapter One (Mark Sherry Remix) [FlütterSpark]
Po předchozím cukříku tu máme tentokrát celkem drasťák v podobě tech soundu od Sherryho. Vyloženě klubový track, doma se mo dobře neposlouchá 5+/1012. DJ Eco – Tonight Is Forever (Martin Roth Edit) [Lunatique]
Tato kombinace producentů emohla dopadnou vůbec špatně. Výsledkem je zajímavý melodický trance se slušnou dávkou originality 8/1013. Jon O Bir – Ways & Means (Paul van Dyk Remix) [Vandit]
Originál už zazněl zhruba před rokem v TATW a zřejmě až nyní dojde koenčě k releasu. Nový remix od Paula mi tolik jako originál nesedí. Melodie není až tak výrazná jako v originálu 7/1014. Sophie Sugar – Redemption (Sebastian Brandit Remix)
Hodně energetická věc, přesně jak jsem očekával 8+/1015. Orjan Nilsen – La Guitarra (Balearic Mix) [Armind]
Opáčko známého tracku z minulých epizod 8/1016. Timbaland feat. One Republic – Apologies (Sander van Doorn Bootleg Mix)
No zrovna jsem si nedávno říkal, že ještě nikdo neudělal tranceovej rework tohoto songu, ale že se toho ujal SVD tak z toho rozhodně nadšenej nejsem. To je jako kdyby se v podstatě nic nestalo. V breakdownu je část originálu a na to je hodně násilně natlačen SVD sound. Ani jsem si ten track nemsuel pouštět a dopředu jsem věděl jak to bude vypadat 2/1017. Kamil Polner – Earth Protector (7Skies Remix vs. Static Blue) [Alter Ego Progressive]
Static Blue je jako projekt sám o sobě docela průměrný, ale ve spojení se 7Skies je z toho vždycky pecka, stejně jako v tomto případě 8+/1018. Alexander Popov feat. Syntigma – Atlantida [Eternity Recordings]
Trochu pomalejší track, což je trochu divné, vzhledem k tomu, že se blížíme k závěru. Nebylo by to vůbec špatné, nebýt tam ty vrzající pasáže 6+/1019. Midway – Monkey Forest (Jonas Stenberg Remix)
Remixovat takovou klasiku je vždy hodně těžké ,a tak není divu, že i tento rework je celkem o ničem, to by se musel takového remixu ujmout někdo opravdu schopný 6/1020. L.S.G. – Hidden Sun Of Venus (12 Mix) [Platipus] [ASOT Radio Classic]
Souhlasím s Arminem a taky jsem velký fanda starého Oliver Lieb soundu a toto je podlě mně jeho nejlepší singl spolešně s Netherworldem. Víc se mi líbí Oliver Lieb, ale i tato verze je za 10/1025. 4. 2008 v 16:13 #78924Anonymní uživatel
Neaktivnípalda: armin je joker sm2
25. 4. 2008 v 12:09 #78864
Palda61ČlenUž hrál popova jo? Tak že by už konečně vyšlo? sm3
25. 4. 2008 v 12:00 #78863
vyrysČlen14. Sophie Sugar – Redemption (Sebastian Brandt Remix)
tak to bylo od Sophie! se Sickboyem sme se nad tim vcera rozplyvali a bylo to este jako ID…no zajimavy no, bude to muset v rijnu zahrat!25. 4. 2008 v 11:33 #78861
makauskasČlenArmin van Buuren – Stav Trancu 349 (24-04-2008)
01 Jay Lumen – Calypso /Anjunadeep/
V tracku počuť určitý náznak alebo inšpiráciu soundu Erica Prydza. Priemerné elektro, ktoré ma rozhodne zo stoličky nezdvihlo. 6/10.02 FuFa: Mike Foyle – Pandora (The Blizzard Remix) /Armind/
Neuveriteľné. Po dlhej dobe Future Favorite track, za ktorý som hlasoval aj ja. Mnohí píšu, že Blizzard zobrali originálu atmosféru. Ja si myslím presný opak, že mu ju dali. Tento ich „írsky“ zvuk si podmanil moje uši. Klavírny break a typický Blizzardí nástup. 10/1003 Cosmic Gate feat. Roxanne Emery – A Day That Fades (AM2PM Mix) /Black Hole/
Spomalenie do čistého progressive soundu spojeného s vokálom, čiže tu máme ďalší remix tohto singlu od CG. Podľa mňa zatiaľ najlepšia verzia, atmosférická, pripomína mi veľmi As The Rush Comes od Motorcycle. 8/10.04 Ohmna – Satori /Cyber Records/
Vokál takého Myonovského typu. A zvuk celkom tiež by som povedal. Rytmická záležitosť, ktorá má v sebe energiu. 7/10.05 ToTW: Dj Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You /Armada sub. Shah-Music/
Takéto veci mi dokážu ulahodiť. Príjemný vokál a aj po zvukovej stránke je to veľmi počúvateľná a melodická záležitosť. Shah sa opäť po roku vytasil s Adrinou, Who Will Find Me však neprekonal. 8/10.06 Ronald van Gelderen – Embrace Me /High Contrast/
Špinavý roker, ktorého produkcia ma nikdy nejak zvlášť nebrala. Svojim soundom je nápaditý, ale nie je to nijaký inovátor a tento track patrí u mňa do škatuľky „DELETE“. Veľmi stereotypná vec a nezáživná s pribrzdeným vokálom. 4/10.07 Bartlett Bros. feat. Marcia Juell – Let It Flow (Gareth Emery Remix) /Lunatique Records/
Toto je pre mňa známa vec. Myslím, že ju hráva Markus v GDJB alebo Marcus v TD. Typicky zasekaný vokál, GTR ma opäť nesklamal, ako inak, veľmi chytľavý remix. 8+/10.08 Adam Nickey – Shift /Anjunabeats/
Nástup ako v Air For Life, až som si v prvom momente myslel, že ho niekto re-editol. Možno by tomuto tracku ozaj bodol Andy Moorov rukopis. Ale aj tak je to vydarená produkcia po zvukovej stránke spolu s exotickým vokálom. Dokonca pre mňa zatiaľ najlepší anjuna-release tohto roka. 9+/10.09 Andy Hunter – Stars (Giuseppe Ottaviani dub) /Nettwerk/
Pokračujeme ďalším energickým upliftom reznutým industriálnymi techy vsuvkami. Zaujímavá kombinácia. Nebyť tých techy vsuviek, nazval by som to tuctovka, takto sa mi to ale celkom pozdáva. 7/10.10 Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) /High Contrast/
Už som sa „bál“, že sa dnes Armin vyhne tomuto počinu. Tak ale nič sa nedá robiť. Snaha o atmosféru urobila z tohto tracku gýčovku ako vyšitú. Už ju vidím v TOP10 za rok 2008, horúci kandidát:) 6/1011 Polymental – Chapter One (Mark Sherry Remix) /Fl’n’tter Spark/
Týmto „piánkom“ sa Armin prezentoval aj na Armin Only. Monsterézna záležitosť, vôbec nie môj štýl, ale tým, že som ju videl na AO, ma dosť berie. Sherryho sound mám rád. 7/1012 DJ Eco – Tonight Is Forever (Martin Roth Edit) /Lunatique/
Pokračujeme v techy tónine aj ďalej. Citeľný Rothov rukopis a vcelku zaujímavá produkcia. 6-/10.13 Jon O’Bir – Ways & Means (Paul van Dyk Remix) /Vandit/
Už známy atmosférický upliftový produkt. Možno mu chýba trochu zvýraznenie, nejaká taká pasáž. Napriek tomu solídna záležitosť. Dyka v tom rozhodne necítiť. 7+/10.14 Sophie Sugar – Redemption (Sebastian Brandt Remix) /Armada/
Sophie Sugar je po Nifre moja najobľúbenejšia DJka:). Síce používa podobné synthy ako Sean Tyas (alebo Sean Tyas podobné ako ona), ale tento zvuk dosť môžem. Aj tento remix má v sebe energiu, náboj, podobne ako jej predošlé veci. 8+/10.15 Orjan Nilsen – La Guitarra (Orjan’s Balearic Mix) /Armind/
Opäť sa nám predstavuje tento melodický remix originálu, ktorý vyjde 26. mája. Hodnotil som už veľakrát. 9/10.16 Timbaland feat. One Republic – Apologies (Sander van Doorn Bootleg Mix)
Stávka na úspešný singel, prináša tento Bootleg. Z originálu bolo odvarené vysoké percento populácie a ja som sa vždy pýtal: „wtf, omg, čo sa na vám na tom páči?“. Veď je to o ničom. Sander tomu pridal techy, ale nejak výrazne sa mi to stále nepozdáva. 5/10.17 Kamil Polner – Earth Protector (7Skies Remix vs. Static Blue) /Alter Ego Progressive/
Slovenský producent patrí medzi Arminových obľúbencov. Čo sa tohto singlu týka, veľmi sa mi páči van Gelderov remix. Statici radi robia z upliftu ordineritu, aj keď tento remix to až tak celkom nepotvrdzuje. Zvuk elektrickej gitary v kombinácii s melodickým upliftom. 7+/1018 Alexander Popov – Everest
Uplifting aj so zavrzaním. Melodický nadupaná záležitosť, no nie je to nič čo by ma nejak zvlášť bralo vzhľadom po tom predošlom uplifte. 7-/10.19 Midway – Monkey Forest (Jonas Stenberg Remix)
Zaujímavý remix klasickej skladby. Po zvukovej stránke sa mi rozhodne páči, takže myslím, že 8/10.20 ASoT RC: L.S.G. – Hidden Sun Of Venus (12″ Mix) /Platipus/
Bez komentára. 8/10.Môj Future Favorite: Adam Nickey – Shift (aj keď viem, že vyhrá Shahsm2)
O týždeň live from Antverpen. Takže si oddýchnem od písania. Teším sa na Schulza, dúfam, že nebude hrať tak ako pred rokom:)18. 4. 2008 v 22:43 #77951Anonymní uživatel
NeaktivníHour 1 – Regular Episode
01. Ronski Speed – All The Way (Jonas Steur Remix) [Euphonic]
První hodinu, která bude obsahovat samé novinky, otevírá nový remix Jonase Steura. Armin sice říká, že se tímto remixem Jonas vrací ke svému starému trance stylu, ale to musíme brát trochu s rezervou. V tracku se střídají vrzavější pasáže s melodickými. Ty vrzající bych klidně vypustil a známka by byla určitě vyšší 6+/1002. Cosmic Gate feat. Roxanne Emery – A Day That Fades (Inpetto Vocal Mix) [Blackhole]
Nejen, že hoši z Duderstandt parazitují pod tímto projektem na Mau5 stylu, ale ještě je to pořád dokola to samé. Je to v podstatě stejné jako jejich ostatní remixy, jen s jinými vokály 3/1003. Ohmna – Balance (How Does It Feel?)
Docela svižnější vocal track, který sice příjemně plyne, ale nějak výrazně mou pozornost neupoutal 6/1004. Mungo – Under The Sea [Armada]
Přecházíme k uplifting trance. Novinka od Mungo se nese ve velmi podobném duchu jako jejich Summer Blush, takže veselý a optimistický trance 9/1005. Mike Foyle – Pandora (The Blizzard Remix) [Armind]
Norský projekt Blizzard překopal originál docela výrazně. Ale chybí mi tam nějaká větší nápaditost. Prostě je to jen převedení tohoto tracku do jejich tradičního stylu 7/1006. Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [High Contrast] [Future Favorite]
Melodická slaďárna z minula. Asi očekávaný vítěz 9/1007. Markus Schulz vs. Andy Moor – Daydream (Lemon & Einar K Remix) [Coldharbour]
Docela solidní remix, i když v něm slyším trochu Anticipation, ale tak proč ne 8/1008. Heatbeat – Geeklove (Peter Martjin Wijnia Mix) [Tune Of The Week]
Tato novinka se rozjíždí hodně zajímavě. Dojem z hodně slibně se vyvíjejícího díla přeci jen trochu zkazí docela tuctová melodie, ale i přesto to celkově vidím na 8/1009. Robert Nickson – Never Again (Nitrous Oxide Remix) [ASOT]
Příjemný uplifting s chytlavým vocal samplem 8/10Hour 2 – Exclusive previews & special versions of the tracks from Armin upcoming 3rd artist album Imagine
01. INTRO
02. Armin van Buuren – Imagine 8/10
03. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgiveable 7/10
04. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never 4/10
05. Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher – Hold On To Me 9/10
06. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova – What If 6/10
07. Armin van Buuren feat. Gabriel & Dresden – Zocalo (Armin van Buuren Mexico Tour Mix) 8/10
08. Armin van Buuren feat. Jennifer Rene – Fine Without You 7/10
09. Armin van Buuren – Face To Face 8+/10
10. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain 8/10
11. Armin van Buuren – Intricacy 9/10
12. Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet Another Day (Rising Star Remix) [Armind] [ASOT Radio Classic] 7+/1017. 4. 2008 v 21:33 #77803
ceeroÚčastníkja som zmeskal blizzardov remix na pandoru ???? kurva sm17
17. 4. 2008 v 21:14 #77797
makauskasČlenBača Jano: A sťejť of tranc 348 s ovečkami henta v košiari:)
1st hour – Armin in the mix:
01 Ronski Speed feat. Aruna Abrams – All The Way (Jonas Steur Remix)sm5
Vo vokále a jednote s progresívnym podkladom je sila tohto tracku. Poznám ho už z Tone Diary, kde som si ju zamiloval a rotujem ju nechutne už dva týždne. No bude 10? A bude nech to čerti berú: 10/10 (vzhľadom na legendu, proste sa mi páči, nikomu neberiem, že som nadhodnotil)02 Cosmic Gate feat. Roxanne Emery – A Day That Fades (Inpetto Instrumental Mix)sm2
Vecičku poznám už dávnejšie v neprogresívnej verzii. V tejto sa nám ponúkajú progressive synthy tak typické pre posledné obdobie. Myslím, že vecí podobného typu je v poslednom období ako maku, napriek tomu sa mi páči. 7+/10.03 Ohmna – Balance (How Does It Feel)sm0
Podobne proggy ladený track s pútavým vokálom ako z rokov 1996 a pod. A že na tieto roky som zaťažený. Stále za tým počujem aj jedného konkrétneho interpréta z toho obdobia, ale to už si nespomeniem koho. Ohmna robí zaujímavá tracky. Rozhodne však vie aj lepšie ako tento. Hodnotím: 7/10.04 Mungo – Under The Seasm11
A vykľul sa nám z toho celkom taký Maor Levi štýl. A Maora mám rád pre taký jeho súlad zvukový a príjemnú atmosféru trackov. Takže ja toto sa mi páči, aj keď zasa na mňa je to málo uletené. Hodnotím: 6+/1005 Mike Foyle – Pandora (The Blizzard Remix)sm4sm5
Na tento remix som sa tešil asi 2 mesiace. Pekné pomalé klavírne pasáže a typický Blizzardský zvuk. Mám na nich slabosť. Navyše už originál sa mi páčil. Nech si vraví Mr. Andrews a podobní čo chcú o tom, že to tu už bolo. Blizzard sú pre mňa – laika – najväčším oživením trance scény posledného roka. Hodnotím: 10/1006 FuFa: Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)sm17
Netajím sa tým, že som to čakal a aj tým, že som sklamaný. Podobné slaďáky s filmovou atmosférou ma už dávno nebavia. To si už radšej nechám páčiť Limmala. Minule som sa snažil byť objektívny, snáď mi to Mr. Freezer odpustí, ale tieto veci ma už neberú. Naopak nikomu neberiem, že sa mu tieto „kresťanské piesne – ako podobnú vec nazval kamoš na Armin Only 2006“, môžu páčiť: Hodnotím: 6/10.07 Markus Schulz & Andy Moor ft. Carrie Skipper – Daydream (Lemon & Einar K Remix)sm5
Možno aj MashUp, ako ma upozornil Dukelak. Tak či onak, už som hodnotil. Je známe, že Daydream žeriem už od originálu. Hodnotím teda: 9.5/10.08 ToTW: Heatbeat – Geeklove (Peter Martjin Wijnia Mix)sm4
Zaujímavý synth. Určite mi to niečo pripomína…Jasné, Peter Martijn Wijnia ako vyšitý. Celkom jeho štýl, jeho kompozícia. Rovnaký postup ako pri Nowadays. Ale mňa celkom berie. V jeho trackoch (a teda aj v remixoch) vždy tak zaujímavo graduje tempo. Tento mi dokonca príde od neho najlepší. Hodnotím: 8+/10.09 Robert Nickson – Never Again (Nitrous Oxide Remix)sm3
Príjemný melodický uplift s nasekaným vokálom. Recept, ktorý na mňa obvykle zaberá. Je tak tomu aj v tomto prípade. Dokoca vokalistka spieva: IÁ, čo ja vlastne taký menší osel:)! Energia uplift nástupu je strhujúca. Neviem ako som hodnotil minule, ale vidím to na 8/10.2nd hour: Imagine album promo
menej roboty pre mňa, už som hodnotil v inom topicusm421 ASoT RC: Armin van Buuren feat. Ray Wilson – Yet Another Day (Rising Star Remix)sm3
V tomto remixe sa mi Yet Another Day vždy dosť páčil. Myslím, že 8/10 môže byť:)môj future favorite: Ronski Speed feat. Aruna Abrams – All The Way (Jonas Steur Remix)
ale možno aj Blizzardí Remixsm517. 4. 2008 v 21:02 #77791
mountainerČlena vida, tak nemusim shánět to nový album, Armin ho servíruje v ASOTu sm15
17. 4. 2008 v 20:03 #77785
JamieČlenTak se predved Armine sm16
12. 4. 2008 v 15:53 #77019
BoRoČlenja nevim o cem to vubec mluvite!sm0 haha,doslo mi,ze mi Dima „Rise“ poslal cca. 30 minut po tom co to dokoncilsm15sm16
12. 4. 2008 v 15:32 #77011Anonymní uživatel
NeaktivníArmík a továrna na čokoládu 347.
01. Kaskade – 4AM (Adam K & Soha Remix)
Určitě všichni dobře známe výbornou Long Distance od Adam K & Soha, a proto je asi jasné, co můžem čekat. Myšákovitý styl a podmanivé vokály z původní verze. Pozastavovat se nad Mau5 soundem už asi nemá ani cenu, prostě se smiřmě s tím, že je dnes na každém rohu a navíc v tomto případě to nezní vůbec špatně 7+/1002. Mind X – Sensation Seekers (Martin Roth Nu Style Remix)
Martin Roth si mě v poslední době celkem získal svými remixy, které nepostrádají nápady a invenčnost. Tady ovšem Roth trochu zklamal. Ono se totiž v podstatě se v průběhu tracku nic zajímavého neděje. Jedna velká progressive nuda 4/1003. Nadia Ali – Crash & Burn (Sultan & Ned Shepard Remix) [Harem Recordings] [Future Favorite]
Trochu překvapivý vítěz, ale budiž…Vokály se příjemně poslouchají, ale instrumentální pasáže jsou celkem nudné a monotoní 6+/1004. Ohmna – Satori [Cyber Records]
Pomalejší progressive s exotickými vokály. Mě ovšem příliš neoslovuje 6+/1005. Oceanlab – Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix) [Anjunabeats]
Klubovější verze této jinak euforické pecky splní zřejmě svůj účel a to je tak všechno 6/1006. Markus Schulz vs. Andy Moor – Daydream (Lemon & Einar K Remix) [Coldharbour]
Nevýrazný remix už tak nevýrazného originálu, ale vzhledem k objektivitě to necháme za 7-/1007. Majai – Phoria (Elevation Remix) [Tetsuo Recordings]
Minule jsem se tu rozplýval nad velmi zajímavým Airbase remixem, tenktokrát už ovšem tak nadšený nejsem, ale přesto Elevation nezklamal a remix pojal ve svém typickém melodickém progressive soundu 7+/1008. Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) [High Contrast] [Tune Of The Week]
Tato verze se liší docela podstatně od té, která už jednou v Asotu zazněla. Tato je mnohem melodičtější. Breakdown je velmi emotivní až skoro dojemný. Možná, že tento track je přeslazený až moc, opravdu moc 8+/1009. ID – Neo Love [Euphonic]
Velmi zajímavou melodii překazí elektro pasáž, ale naštěstí jen na chvilku 7+/1010. Breakfast pres. Loomer – Take Me Back
Zpočátku je to spíše takový zvukový chaos, když se však dostaví melodie, ze které už jde cítit Breafastovina, tak se to naštěstí obrátí k lepšímu 7/1011. Robert Nickson – Never Again (Nitrous Oxide Remix)
Nitrous v tomto remixu trochu ubral plyn a výsledkem je spíše pomalejší melodický uplifting. Melodie mě osobně až tak nebere, jelikož něco podobného už tu bylo mnohokrát. Podobně zněl třeba Sunchaser od Akessona. Ale nechme to za 8/1012. Andy Blueman – Time To Rest (Daniel Kandi Bangin Mix) [Perceptive Recordings]
Na tento remix jsem se doslova klepal, měl to být hlavní program tohoto Asotu, ale nakonec se dostavilo trochu toho zklamání. Kandi toho příliš nezměnil, akorát se snažil přidat trochu energie, ale originál mi sedí víc 8+/1013. Orjan Nilsen – La Guitarra (Balearic Mix) [Armind]
Nějak jsem nepostřehl mnoho změn, snad jen, že tentokrát tam nejsou ty techy pasáže (na začátku a na konci) což tracku jenom prospělo 8/1014. Dreas – Aero [Eve Records]
Dreas se na nějakou dobu z trance scény vypařil, ale teď se vrací s parádním upliftem, kterému nechybí například to co trochu chybí tomu remixu od Nitrous Oxide, prostě pořádná a propracovaná melodie 9+/1015. Simon Patterson – Whatever It Takes [Reset]
Tak jsem zvědav bude to další těžký stroj? Nějaký ten Bulldozer nebo to bude spíše ve stylu We ll See? No v každém případě piánko v breadownu moc pěkné, potom přijde typickej tranceovej nájezd a pak už se vše rozjede právě ve stylu We ll See, takže žádné experimenty 8/1016. Nic Chagall – What You Need (Marco V Remix) [High Contrast]
Pro fanoušky originálu možná přijatelný remix, mně se na něm nelíbí v podstatě nic 🙂 4/1017. Toltel – Afterglow (R.E.N.O.I.S.E. Remix)
Tento track už hraje nějakou dobu ve svých setech Makus Schulz, což je trochu překvapivé, vzhledem k tomu, že se nejedná zrovna o progressive, ale naopak spíše o uplifting. Docela originální melodie s orientálním nádechem 8+/1018. W&W – Dome
Příliš jsem nečekal ale on je to docela nadupaný energetický track 7+/1019. Carl B feat. Tiff Lacey – Deliverance [In Trance We Trust]
Zklamání…nějaká ta melodie v breakdownech a vokály, ale jinak je to celkem o ničem 5/1020. Nu NRG – Dreamland [Vandit] [ASOT Radio Classic]
Mazec! Takhle nějak zněl uplifting ve svých počátcích, prostě suprově 10/1012. 4. 2008 v 15:08 #77007Anonymní uživatel
NeaktivníKoukám, že se to tady zvrhlo v dobrej offtopic.
S tím nakupováním to není až tak jednoduché, krom vhodné karty to chce mít ještě nějaký to povolení od banky, nastavení limitu atd…taky se mi to tehdy nějak nepovedlo realizovat, ale myslím, že to není potřeba, na warez se dá sehnat všechno a moc děkuji Newmanovi, že mě pozval na ten vynikající tracker (TR) kde se dá v podstatě sehnat vše, hlavně veškeré unreleased věci 🙂
a jinak nebuďte takový lakomci sm16 tranceři si mají pomáhat , takže když bude někdo něco shánět, tak jsem k dispozici sm4
jinak abych to tu zase vrátil trochu On topic, tak za chvilku sem pastnu svoje tradiční hodnocení
12. 4. 2008 v 14:45 #77000
mike_hČlenBinary:hm, trancovky.. ale undergroundovejsi veci se siri pomaleji..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.