TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 641)
  • Autor
    Binary
    Člen

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > … Není snad myšlenka warezu sdílet všechno všem a zadarmo?

jj, je to na principu komunismu. sm11

Jinak kupování tracků je fajnová věc, ale problém je, že většina rlsů je na netu dřív, než přibudou na Beatportu. Tak proč bych čekal týden a ještě za to platil, když to můžu mít dřív a zadarmo? Na audiojelly to bejvá dřív, ale tam je to zas drahý jak prase.

Roman
    Člen

Tak co se týče nakupování tracků na netu, tak s tim sem skončil v době, kdy mi z účtu záhadně zmizelo asi 13 tisíc (naštěstí storno platby prošlo, ikdyž mi ve spořce dávali mizivý naděje:))…ale moje blbost, neměl sem nakupovat s kartou, která neni nijak chráněná proti duplikování.

mike_h
    Člen

Natix:staci ti k tomu obyc kreditka, visa, mc,…

Natix
    Účastník

mike_h:
    Já bych si to koupil, jenže nevím, jak na to. sm7

mike_h
    Člen

Natix: chapu stahovani tracku co jeste nevysly.. ale kdyz neco tak moc chces, tak proc si to kurva nekoupis?

Natix
    Účastník

Bože, to je jak na pískovišti tady… Není snad myšlenka warezu sdílet všechno všem a zadarmo? sm16 Jestli jste všichni takoví velcí warezáci, jak o sobě tvdíte, tak sežeňte tohle. Budu vám neskonale vděčen. sm5
    http://www.junodownload.com/products/1238824-02.htm

mike_h
    Člen

ja znam taky jeden super server, kde sezenu skoro vse co chci, jmenuje se beatport.com… sm4

Palda61
    Člen

Stejně je nejlepší techmusic.org/forum sm11sm2

makauskas
    Člen

Binary napsal(a):
    ——————————————————-
    > makauskas: a to na tom tvym zdroji nebylo This Is
    > That? btw. ten Garethův remix k Ashley Wallbridge
    > už mám full hq cca měsíc. sm4

Veru nebolo, ešteže mi tuná z trance.cz helpol jeden človek z userbanusm4
    btw..s tým šťastím na TP máš rechtasm3

Edit: vidíte, čo všetko započal jedne nevinný Freezerov spamsm4

Flash2001
    Účastník

Taky si na svůj zdroj (jedno good fórum) nemůžu zatím stěžovat, vesměs tam seženu, co potřebujusm4

Binary
    Člen

Taky si pískám. Mám přístup na Arminovu ftp. sm11 sm0

makauskas: a to na tom tvym zdroji nebylo This Is That? btw. ten Garethův remix k Ashley Wallbridge už mám full hq cca měsíc. sm4

btw. ještě štěstí, že na TP vládne anarchie, to už by polovinu lidí odtamtud museli zabannovat za leecherství. sm15

makauskas
    Člen

Sickboy napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ježiš, vy jste jak zrzavej chlup a tragéd. sm2 A
    > ten makauskasův ultrasuper zdroj bych chtěl vážně
    > vidět. sm6

Ani ja som tie moje zdroje už nevídam. Spoznal som ich na brigáde v Dánsku v roku 2006sm4

Inak sa pohybujem na jednom lotyšskom bittorrent trackeri, ale dosť by ma zaujímal aj ten Sickboyov..znie zaujímavosm4

Sickboy
    Člen

Roman: Jojo, na TP jsem si taky odsloužil pěknou dobu, ale teď jsem na jednom bitorrent trackeru a fjů, to se nedá srovnávat. Nemusím se pídit po odkazech, zjišťovat, že všechny sloty jsou obsazeny apod. Všechno si to nahážu do BitCometu, pak jdu třeba do města, necham ho běžet a všechno se pohodlně stáhne.

Jinak nějaký prostor, kde se valí všechny nevydaný věci snad ani neexistuje. Holt to chce mít štěstí a dostat se třeba na něčí (ať už jde o label nebo jednotlivé umělce) promolist.

makauskas
    Člen

Roman: jj, na TP som tiež pečený varený:)

Sickboy: teda to vŕtanie do mňa ťa musí veľmi naplňovať (neviem čím som ti ublížil:D), ono to možno raz bude aj životný smer ako je hip-hop tak bude rýpanie do mňa, ale pozor, na tomto fóre ma dokáže poškábliť iba Andrewssm4sm4

Palda61
    Člen

Roman: přesně tak sm15.. A ještě WOT

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.