TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 641)
  • Autor
    dukelak
    Člen

když jsem v tracklistu viděl, že zahrál ukázky předchozích vítězů (Air for life, No one on earth)…tak jsem zamáčknul slzu nostalgie…

Palda61
    Člen

Hm, hm, hmmm… 16 vokálovek? Napočítal jsem správně? S tím jděte do prdele sm14.. aspoň ten Akesson

milan
    Člen

11 a 16 bych čekal víšsm15, a první trojka taky spokojenost…letos se to vyvedlo.

hezký, no, ještě chybí, aby ASOT začali moderovat Mareš s Hezuckým sm13

aspoň teda dvakrát ten Egypt a Walk The Edge k tomu, to mi udělalo radost

Anonymní uživatel
    Neaktivní

20. Armin van Buuren feat. Susana – If You Should Go (Aly & Fila Remix) ale jo dejme tomu…
    19. Leon Bolier – Ocean Drive Boulevard (Original Mix) mno taky ještě v poho, ale nečekal bych to
    18. Akesson – Perfect Blue (Original Mix) výborně, výborně, tomuhle tracku jsem to moc přál, asi nejlpeíš track z té top 20
    17. Andy Duguid feat. Leah – Wasted (Original Mix) ale jo může být…pěkný vokály
    16. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Smooth Remix) omg, sračka všech sraček, ale je tam protože je v názvu armin
    15. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes chytlavá věc, dejme tomu…
    14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back to You (Aly & Fila Remix) njn trochu podle očekávání
    13. The Doppler Effect – Beauty Hides In the Deep (the Blizzard Remix) taky se dalo čekat, ale nemusím to moc
    12. The Killers – Human (Armin van Buuren Remix) ježiš…
    11. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Original Mix) čekal bych to o pár stupínků výš, dokonce to byl můj tip na vítěze
    10. Above & Beyond presents: OceanLab – Sirens of The Sea (Above & Beyond Club Mix) v poho, beru
    09. Alex M.O.R.P.H. – Walk the Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix) další můj favorit, zasloužené…
    08. Lange feat. Sarah Howells – Out of The Sky (Kyau & Albert Remix) tak to je velké překvapení, ale schvaluju to, výborné věc
    07. Above & Beyond presents: OceanLab – Miracle (Above & Beyond Club Mix) může být, líbí se mi to
    06. Cerf, Mitiska & Jaren presents: Vantem – You Never Said (Dash Berlin Remix) cože? heh
    05. Ferry Corsten – Made of Love hm trochu nechápu, kýčovitá melodie, neúnosný vokály…divný no, mělo to štětstí že to vyšlo nedávno
    04. Above & Beyond presents: OceanLab – Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix) výborně, může být…
    03. Orjan Nilsen – La Guitarra (Original Mix) podle očekávání…
    02. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In and Out of Love (Original Mix) tak to je hrůza, aspon kdyby to byl Push remix tak to bych ani necekl…
    01. Sunlounger feat. Zara – Lost [Tune of The Year] hah tak to je hodně překvapivý vítěz, ale já jsem spokojen…

v bodech…

– první místo mě hodně překvapilo, ale jsem s ním spokojen
    – celkově je to lepší než jsem čekal, když už nic, tak tam je minimum vrzaček
    – tradičně spousta armin tracků a A&B tracků
    – pro mě nejlepší tracky z téhle top 20 jsou 18 a 09
    – pro mně největší pozitivní překvapení je 08
    – nejhorší překvapení až zhrození je 16
    – když se na to pořádně podívám, pak zjistim, že opravdových TRANCE tracků je tam všeho všudy asi 5-6…dost málo
    – na druhou stranu mnou nenáviděné vrzačky jsou zastoupené pouze jednou (First State rmx), což je docela dobrý výsledek a ukazuje to, že vrz není vítán 🙂

sheppi
    Člen

11. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Original Mix) sm15
    02. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In and Out of Love (Original Mix) sm15sm15

A STATE OF POP

Flash2001
    Účastník

Klapča: ale 5ku přece znáš, vždyť to Ferda hrál na Transmissionsm4 Jinak celkově to není až tak zlé, pořád lepší zpívánky než rozvrzaný dveřesm4

K1aptcha
    Člen

nj sice samej Armin, Abováci a celkově zpívánky, takhle od pohledu mi to přijde kvalitativně podobné s rokem minulým… takže… nic moc sm2 tune of the year docela překvapivá pro mě… a 5ku a 6ku jsem snad ještě neslyšel sm15

Leosh
    Člen

čtvrtina tracků, co dělal nebo remixoval Armin…? to už mi přijde trochu moc, nato kolik dalších supr tracků letos vyšlo…sm6 uvidím, co předvede v sobotusm4

Sickboy
    Člen

Hrůza, ale to se dalo čekat.

Newman
    Člen

Tak tu máme top 20 tracků za rok 2008, co říkáte na výsledky?

20. Armin van Buuren feat. Susana – If You Should Go (Aly & Fila Remix)
    19. Leon Bolier – Ocean Drive Boulevard (Original Mix)
    18. Akesson – Perfect Blue (Original Mix)
    17. Andy Duguid feat. Leah – Wasted (Original Mix)
    16. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Smooth Remix)
    15. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes
    14. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back to You (Aly & Fila Remix)
    13. The Doppler Effect – Beauty Hides In the Deep (the Blizzard Remix)
    12. The Killers – Human (Armin van Buuren Remix)
    11. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Original Mix)
    10. Above & Beyond presents: OceanLab – Sirens of The Sea (Above & Beyond Club Mix)
    09. Alex M.O.R.P.H. – Walk the Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)
    08. Lange feat. Sarah Howells – Out of The Sky (Kyau & Albert Remix)
    07. Above & Beyond presents: OceanLab – Miracle (Above & Beyond Club Mix)
    06. Cerf, Mitiska & Jaren presents: Vantem – You Never Said (Dash Berlin Remix)
    05. Ferry Corsten – Made of Love
    04. Above & Beyond presents: OceanLab – Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)
    03. Orjan Nilsen – La Guitarra (Original Mix)
    02. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel – In and Out of Love (Original Mix)
    01. Sunlounger feat. Zara – Lost [Tune of The Year]

Newman
    Člen

[quote Freezer]gsfromm - jo ona to asi nebude náhoda, myslí si to víc lidí, včetně Tonyho z Above and Byeond, který do toho začal zpívat vokály právě z Alone Tonight v jedné z posledních epizod TATW[/quote]

Pro názornou ukázku té podoby s Alone Tonight i se zpěvem Tonyho skočte na čas 4:44 sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

gsfromm – jo ona to asi nebude náhoda, myslí si to víc lidí, včetně Tonyho z Above and Byeond, který do toho začal zpívat vokály právě z Alone Tonight v jedné z posledních epizod TATW, Tony je obstojný zpěvák musím uznat, chvikama jsem netušil jestli to tam fakt patří nebo jestli to bylo jen spontální zpěv, ale bylo to spontální 🙂

gsfromm
    Člen

AF Project – Moonlight Madness (Temple One Remix)
    dost podstatnou částí songu se míhá melodie od Above and Beyond – Alone tonight se mi zdá….
    ale nevím, co je AF Project, třeba to jsou taky oni:)

Sickboy
    Člen

[quote Czech smejd]dokonalá ukázka toho, co by mohlo místo těch různejch prdy vrzy a nudnýho upliftu zaznít v ASOTu:

http://www.youtube.com/watch?v=77pQP_ycB9c

Tohle má s trancem společnýho víc než většina songů, který armin ve své show hrává. Toť můj názor.[/quote]

Vždyť se to tam dva nebo tři roky nazpátek hrálo…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.