TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 641)
  • Autor
    Roman
    Člen

No vždyť stejně na jednom zahraničnim fóru (TP) je půlka trance.cz, co tak občas vidim nicky u příspěvků sm15

Palda61
    Člen

Vojta: jako já jsem reglej na spousta forech, takže věci co vyjdou mám do pár hodin sm4, ale chci unreleased tracky, něco exkluzivního a né to, co má každej sm0. Kdybych neměl dobrý zdroje, tak nemůžu zásobovat techmusic.org sm0… Ale chci prostě exkluzivní věci sm0… To já jsem v tomhle znalej :D..

edit: tak jsem to počítal a mám 6 zdrojů jak na nový, tak na starý, ale žádnej na unreleased sm15

Sickboy
    Člen

Ježiš, vy jste jak zrzavej chlup a tragéd. sm2 A ten makauskasův ultrasuper zdroj bych chtěl vážně vidět. sm6

Prostě se regni na fóru, jehož odkaz ti pošlu na icq. Sice tam musíš stahovat z rapidu a jinejch serverů, ale najdeš tam toho dost a uploadeři jsou tam poměrně rychlí. Máš tam singly, sety a unreleased věci, který se prostě dostanou ven a vzápětí se objeví na všech trancewarez fórech. Akorát jsou občas pochybný kvality. Nicméně třeba mně nevadí počkat na celej release. sm3

A my, kteří taháme přes torrenty, si můžeme pískat… sm0

Palda61
    Člen

makauskas: dyť v poho, chápu tě sm3. Taky mám pár věcí, který nepošlu, protože bych pak nic nedostal, takže tě naprosto chápu sm4.

makauskas
    Člen

Palda: asi budem vyzerať ako suchý lakomec, ale ešte musím vyčkať s tým, lebo keď môj zdroj zistí, čo robím s jeho unreleasmi tak mi už nepošle ani Věru Bílúsm4sm4sm6, ale ten mail si uložím, dostávajú sa ku mne aj veci, ktoré môžem v pohode posúvať, tak sme tam posuniem:)

Palda61
    Člen

makauskas: nejradši bych Koniga, ale záleží na tobě, jestli chceš vůbec něco hodit :). Pokud něco bude, tak to někam upni a link pošli prosím na palda.61@seznam.cz sm0.. Jak říkám, záleží na tobě :).. Moc dobře vím, jak si unreleasedy každej brání, taky se mi nějaký občas dostanou do ruky sm3.

makauskas
    Člen

Palda: jedine, že by si ešte nemal HQ Full Ashley Wallbridge ft. Meghain Nealon – Believe (Gareth Emery Remix), hodil by som aj Koninga a Metaverse, ale to by bola sebevraždasm4sm4

Palda61
    Člen

makauskas: ani aspoň jeden sm0? Zdroje na releasy co vyjdou mám dobrý, ale nikdy nemám žádný unreleasedy 🙁

makauskas
    Člen

Palda: je to jasné, nemáš dobré zdroje, škoda, že niektoré nemôžem posunúťsm4

makauskas
    Člen

Roman: jj, to je fakt, po niektorých pátram ako stopovací pessm15, ale zohnal som konečne na akcii včera od jedného týpka Gareth Emery Remix Ashely Wallbridge, tak som hotový z nehosm4sm4

Palda61
    Člen

makauskas: 5? Já napočítal 7 sm2né-li více… Ale možná nemám jen dobrý zdroje sm0

Roman
    Člen

makauskas: jasně no, vždyť to je každýho věc, co si do svý top chart dá ;)) akorát s unreleased věcma by mi asi top20 nestačila :))

makauskas
    Člen

ceero: Anticipation zaradím možno koncom roka, momentálne z neho už nie som odvarený, Times X sa mi páči, ale nepovedal som nikdy, že ju dám do TOPsm4sm4sm6 (Teda aspoň dúfamsm15)

2 Roman: Mám tam asi 5 vecí , ktoré sa nedajú zohnať vo full HQ, takže neriešim, co je psáno, to je dánosm4

Roman
    Člen

No já nějakou top20 splácam až tak v polovině roku a hlavně tam budou jen už vyšlý tracky, né nějaká top20 unreleased tracků ze setů sm16

milan
    Člen

Tak teda taky přihodím top ten za první čtvrtletí letošního roku:
    10, Fragma – Toca me 08 (InPetto rmx)
    9, Linkin Park – Shadow of the day (Abbott and Chambers rmx)
    8, Talla 2xlc – Heart to heart
    7, Mike Nichol vs Andrelli and Blue – Imagine
    6, Doppler Effect – Beaty hides in the deep
    5, Phynn – Startfire at night
    4, Armin van Buuren ft Dj Shah – Going wrong
    3, Markus Schulz – Perfect (Agnelli and Nelson rmx)
    2, Cressida – 6am
    1, Martin Roth – Off the world
    Jinak celou top 80 za první čtvrtletí hledejte zde:
    http://www.chart.estranky.cz/clanky/chart-box-2008/trance-chart-1_2008-_january—april-2008_-top-80

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.