Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 4. 2008 v 0:46 #76930
ceero
Účastníkmakauskas : nechyba ti tam anticipation a times x ? nie preto lebo pre mna je to top ale pretoze si vravel ze z nich nemozes sm15
sharx : dik sm4 je to zaujimave, ale brutalne techy pasaze a nasledny breakdown originalu nic neprekona sm16
11. 4. 2008 v 21:53 #76893sharx
Člen11. 4. 2008 v 17:13 #76854ceero
Účastníknechce sa niekomu spravit rip tej novej verzie La Guitarry ? sm3
vazne sa mi nechce stahovat koli tomu celu epizodu ….11. 4. 2008 v 16:14 #76848makauskas
ČlenTak sa pridám k Freezerovmu spamusm4, aj tak som to mal na pláne už pred pár dňami:
Takže TOP 20 prebiehajúceho roku podľa mojich ušiek:sm4
01 Orjan Nilsen – La Guitarra (Original Mix)
02 Orkidea – Metaverse (Gareth Emery Remix)
03 Underwater – Sleeping Under The Stars (Original Mix)04 Mike Nichol – Lost 4 Words (považujem za produkt roku 2008)
05 Gareth Emery – This Is That
06 Kimito Lopez – Melkweg07 Ashley Wallbridge ft. Meghain Nealon – Believe (Gareth Emery Remix)
08 Ferrin & Low – Westworld
09 Erik De Koning – Dreamflight (Mike Nichol Remix)
10 Markus Schulz ft. Dauby – Perfect (Funabashi Remix)11 The Dopler Effect – Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Remix)
12 Akesson – Perfect Blue
13 Toltel – Afterglow (R.E.N.O.I.S.E. Remix)
14 Lange – Out of The Sky (Aly & Fila Remix)
15 Andrelli & Blue feat. Hila – Imagine (Mike Nichol remix)
16 Nifra – Ready
17 Mr. Pit – Shana
18 Memento – No Escape
19 Andrew Bennett vs. M.I.K.E – A Better World
20 In Progress & Omnia – Air Flower11. 4. 2008 v 15:55 #76844Anonymní uživatel
Neaktivnítak asot jsem pořád ještě neslyšel, dnes mám třídní sraz tak na to taky prdim, až zítra to bude, prozatím sem prsknu mojí top 20 obsahující fresh news 🙂
1. Plastic Boy – Rise Up / A New Life
2. Push – Voyager
3. Absolute – Absolute-ly / Dolphins Cry
4. André Visior & Kay Stone – Something For Your Mind (Giuseppe Ottaviani Remix)
5. Alex M.o.r.p.h & Woody Van Eyden – Turn It On (Original Mix)
6. Jozef Mihalik – Listen (Redanka Remix)
7. Alex M.O.R.P.H. feat. Katie Marne – Spirit (Daniel Kandi Remix)
8. Fire & Ice – Tour De Trance
9. Akesson – Perfect Blue
10. Andy Blueman – Time To Rest
11. Airwave – Lightspeed 2008
12. Paul Keeley – A Sort Of Homecoming (Michael Cassette Rmx)
13. Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide
14. Gareth Emery – This Is That
15. Timo Piralle – Midnight Strings
16. Paul Miller – Fruits, Vegetables & Miller
17. Simon Patterson – Smack
18. Blank & Jones – Miracle Cure (Martin Roth Remix)
19. Aly & Fila – Key Of Life
20. Majai – Phoria (Airbase Remix)11. 4. 2008 v 12:40 #76812dukelak
Členvyrys: ale v ASoTu 346 je fakt uplně jinej remix od Lemon & Einar K 🙂 to,co hral Armin včera, byl podle mě mashup…
11. 4. 2008 v 10:11 #76802vyrys
Člendukelak: ale Jan de Vos o tom mluvil jako o remixu ne o mash upu. jestli si dobre vzpominam, tak primo prosil Stepana, aby nehral Anticipation, ze chce zahrat hot remix od Lemon & Einar K pro Daydream
11. 4. 2008 v 10:04 #76798dukelak
Člen06. je mashup Daydream & Anticipation, remix od Lemon & Einar K byl hranej v minuly epizodě a zněl jinak…a troufam si tvrdit, že to nejsou moje utkvělý představy :)…tenhle mash hral DJ 4 Strings na E-Motion 🙂
11. 4. 2008 v 8:57 #76797makauskas
ČlenArminova pomsta za videoklip 347sm4 (Armin mstitel)
Pre vás aby ste si vedeli vysvetliť moje známkovanie a neprekrúcali ho a pre mňa aby som nešvihal známky veľmi vysoko;)):
1…prepadák zo všetkým prepadákov najprepadákovitejší
2…prepadák
3…Tetris vs. Gameboy track alebo nejaký iný počin, ktorý sa všeobecne môže páčiť, ale je ho veľmi nemusím
4…vysoký stupeň šedi, nevýrazná vsuvka, ani pes neštekne, ale nie je mi až tak proti srsti
5…stred = priemer, 4 je na ňu málo a 6 veľa:o)
6…jemný nadštandard, vcelku ľúbivá vec, eventuálne pre mňa ordinérny uplift
7…stredný nadštandard, solídna vec
8…vyšší nadštandard, rotovaná vec u mňa
9…vysoký nadštandard, rotovaná vec s vyšším stupňom inovácie pre mňa
10…proste srdcovka, vec, ktorá sa mi len tak neohrá01 Kaskade – 4AM (Adam K & Soha Remix)sm0
Keď to Armin na začiatku vyslovil už som sa vyľakal, že nás čaká nejaký čízy remix Roxette. Remix s čízy vokálom to ale naozaj je, podobne čízy ako Inpetto Remix „Feel Me“
6/10.02 Mind X – Sensation Seekers (Martin Roth Nu Style Remix)sm6
Zaujímavá vec, ktorá mi v breaku pripomína určitú vec z konca roku 2006 (myslím, že by to mohol byť Lost World – A Life Elsewhere). Zvukovo slušné proggy, netipoval by som to na Rotha. 7+/10.03 FuFa: Nadia Ali – Crash & Burn (Sultan & Ned Shepard Remix)sm12
Prekvapivý FuFa, keď zvukovo oveľa presvedčivejšia verzia zo Shahovho magického ostrova takto nezaujala, napriek tomu, že u mňa z týchto dvoch verzií jasne vyhráva. Sultan remix ako inak zvukovo poloprázdny a kombinovaný ešte so solídnym vokálom. 6-/10.04 Ohmna – Satorism11
Proggy záležitosť so zaujímavým exotickým vokálom. Melódia je tiež dosť v pohode. Takéto tracky sa mi vždy dobre počúvajú, naviac som si na podobné zvykol v Tone Diary (mimochodom 026 je úplne výborná epizóda). 7/10.05 OceanLab – Sirens Of The Sea (Cosmic Gate Vocal Mix)sm13
Keď tento remix počúvam iba jedným uchom vcelku ujde. Keď zapojím aj druhé ucho, verím, že veľmi rýchlo ujde:))))). Je tam štandardný rukopis Chagallovcov, tejto veci však blíži. Pasáž s vokálmi je fajn, ale tak to už je vec originálu. 5/10.06 Markus Schulz vs. Andy Moor ft. Carrie Skipper – Daydream (Lemon & Einar K Remix)sm6sm5
Túto vec som vysoko hodnotil už minule. Originál som mal za 10, veľmi ma zaujal. Tento remix urobil z Daydreamu masovejšiu záležtosť. Teším sa na tento tune naživo. 9.5/10.07 Majai – Phoria (Elevation Remix)sm11
Ako inak, príjemný melancholický mix od Elevation. Takéto tracky počúvam, keď potrebujem vypnúť, zrelaxovať sa. 7/10.08 ToTW: Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H. B2B Woody van Eyden Remix)sm2
Takéto chorálovky už sú z módy. Trocha mi to pripomína ten nedávny F&P remix k Heroes. Snaha byť za každú cenu úspešný pramení do gýču a veľmi nezaujímavého tracku. Nehovorím, že je zlý, ale takéto témy ma už vôbec neberú. 7-/10.09 Unknown Artist – Neo Lovesm10sm17
Energický track. Pôsobí však jednotvárne a mňa nejak zvlášť neuchvátil. Pripomína mi to niečo sprednedávna – Megashiru. 6/10.10 Breakfast pres. Loomer – Take Me Backsm10sm6
Tak toto už je iné kafíčko. Temný Breakfastovský track. Jeho rukopis je nezameniteľný. Menej výrazný track ako trebárs Sunlight, ale mňa veľmi berie svojou atmosférou. 8+/10.11 Robert Nickson feat. Elsa Hill – Never Again (Nitrous Oxide remix)sm4
Typický Anjuna remix. Nitrous Oxide sú u mňa ako na vážkach. Jeden ich remix sa mi páči, druhý zasa nie. Tento určite patrí k tým lepším. Melodický a euforický uplift. 8-/10.12 Andy Blueman – Time To Rest (Daniel Kandi Bangin’ Mix)sm5
Výborný originál pohľadom remixového kinga – Kandiho. Je tam cítiť originál, Daniel tomu nezobral tú skvelú euforickú atmosféru, práve naopak, ju možno ešte zvýraznil. 8+/10.13 Orjan Nilsen – La Guitarra (Orjan Nilsen Balaeric mix)sm5
Zaujímavá verzia neprekonateľného originálu. Celým trackom sa valí vlna určitej melódie. Toto je dúfam signál, že v dohľadnej dobe vyjde konečne originále. 9/10.14 Dreas – Aerosm3
Nadupaný uplift, ktorého výrazná atmosféra sa tiahne celým trackom. Zároveň však musím napísať, že je v ňom istý stupeň tuctovosti. Napriemk tomu veľmi ľúbivý pre mňa. 8/10.15 Simon Patterson – Whatever It Takessm2
Techy nástup Pattersona, ktorý u mňa zachraňuje melodickejšia klavírová pasáž. Inak nič excelentné v jeho podaní. Od B strany Bulldozeru som ale nič zvláštne neočakával. 6+/10.16 Nic Chagall – What You Need (Marco V Remix)sm12
Ťažko budem vysvetľovať fanušíkom Marca V, že mi jeho posledné veci nesedia. Podobne je to aj v tomto remixe. Ale tak musím rešpektovať, že vrzling má svojich fandov. 6/10.17 Toltel – Afterglow (R.E.N.O.I.S.E. Remix)sm5
Uplift, ktorý ma zaujal hneď od začiatku svojou netuctovou atmosférou a ktorý nemá nič spoločné s Anjuna upliftom, čo je vždy plusom pre mňa. Trackom sa tiahne uťahaná melódia, ktoré ma berie. Nástup je tiež vydarený, idem predsa len do vyšších hladín zasa: 9+/10.18 W&W – Domesm12
Od W&W sa iné ako Tetris vs. Gameboy sound čakať nedalo. Tento mi však až tak neničí uši, nuže dám až 4/10.19 Carl B – Deliverancesm11
Trocha hard track aj s vokálovým breakom. Na môj vkus však dosť monotónny. 6/10.20 ASoT RC: Nu-NRG – Dreamlandsm5
Tomuto tracku ťažko niečo vytýkať. Môžem iba chváliť a vychutnávať. 10/10My FuFa: Toltel – Afterglow (R.E.N.O.I.S.E. Remix)
O týždeň bude špeciálna epizóda, kde jedna hodina bude venovaná albumu Imagine – odohrá tracky a asi aj okomentuje. Tak som zvedavý. Takisto epizóda 349 by malá byť nejaká špeciálka:)11. 4. 2008 v 2:26 #76792Anonymní uživatel
Neaktivníno tracklist mně moc nenavnadil, hodnocení bude až zítra…jsem čekal, že zahraje ty nový Airwave tracky nebo nový Push a vono prd…
10. 4. 2008 v 22:02 #76764dukelak
Členjdu do kolen….Dreamland sm5sm5sm5sm5sm5…a ja řikal,že pro tuhle klasiku klasik mame zahlasovat my!
10. 4. 2008 v 21:18 #76747makauskas
ČlenZaujímavá vec Orjan Nilsen – La Guitarra (Orjan’s Balearic mix) so coooolsm5
inak dnes nie je veľmi čo hodnotiťsm19
4. 4. 2008 v 22:04 #75852mountainer
Členmnohem lepší epizoda jak minule, navíc toho Bluemana se nemůžu nabažit sm5 nadpozemský breakdown s textem, který ale v reálu radši neslyšet sm0
4. 4. 2008 v 4:00 #75786Anonymní uživatel
NeaktivníA State Of to mě poser! 346
01. Nadia Ali – Crash & Burn [Tune Of The Week]
Hned na úvod tu máme TOTW. Minule zazněl Dj Shah remix a nebyl vůbec špatný. Originál se rozjíždí docela dlouho. Po asi 4 minutách dojde konečně na chytlavé vokály od zpěvačky projektu IIO. Bohužel s melodií už tak slavné není…v podstatě se stále dokola opakuje klavírní motiv, takže je to hodně monotóní 6+/1002. Tenishia & Kirsty Hawkshaw – Invisible [Armind]
Pokračujeme v podobném duchu, akorát v mnohem melodičtějším. Opět se zde vyskytuje vokál i klavír a to v daleko příjemnějším podání 7+/1003. Jozef Mihalik – Listen (Redanka Remix) [Reset]
Tak tento skvost jsem obdivoval v jedné z posledních epizod GDJB. Naprosto famózní atmosferickej progressive trance. Melodie která započne v breakdownu je opravdu božská. Trochzu mi to připomíná jeden ze starších tracků od Sashy. Delikatesní záležitost 10/1004. Mat Zo – Rush
Mat Zo je známý především díky jeho zajímavým remixům. Fallen Tides zremixoval na výbornou a teď přichází se svým vlastním trackem, který je pro mně docela zajímavou kombinací progressive sound a zároveň euforickou melodiíí, která se spíše používá v uplifting tranceu 8+/1005. Shawn Marks – Reflect [Deep Impact]
Příjmený a nenáročný melodický prog trance s podkladem připomínající naše staré známé zdechliny5 7/1006. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (DJ Shah Magic Island Mix) [Armind]
Singl, který se pomalu ale jistě stává obrovským hitem. Všechny verze, které jsem měl možnost slyšet jsou dobré, ani tato nezůstává pozadu. 8+/1007. Topher Jones feat. Meredith Call – Benediction
Nedávné hráno jako TOTW. Opravdu výborné vokály, ale celkově tomu přeci jen něco chybí. Snad se remixu ujme někdo, kdo ten chybějící element doplní 8/1008. Ronski Speed feat. Aruna – All The Way [Euphonic]
Už jsem si říkál, že Ronski je asi zpět ve formě, breakdown je opravdu nadějný a vše graduje a graduje až to vygraduje do tech-tranceu, což je docela pěst na oko po předchozím průběhu tracku. Ronski má jediné štěstí, že je to docela cool nářez, takže nakonec to nechám za 7+/1009. Nic Chagall – What You Need (Marco V Remix) [High Contrast]
Pro mně nezajímavý remix. Popíkové zpívanky vystřídá monotoní techy pasáž připomínající nějaký alarm. To není můj šálek piva 4/1010. Blank & Jones – Miracle Cure (Martin Roth Remix)
Jsem zvědavý jak bude znít originál, protože Roth mě celkem navnadil. Hodně zajímavé melodické pasáže se střídají s trochu tvrdšími, což předznamenává floor killer. Piano melodie mě nakonec skoro uzemnila a je to za 9+/1011. Majai – Phoria (Airbase Remix) [Tetsuo Recordings]
Tak to je hodně originálně pojatý remix, Originál znám a moc se mi nezamlouval, ale to co s ním provedl Airbase je na poklonu. Zpočátku se to tváří spíše jako tech-tranceový track, ale nekonec se přeci jen objeví melodie, tak originální, že mi málem čelist rozbila klávesnici 9+/1012. Beat Service pres. Sunstroke – Sky Cafe (DNS Project Remix) [Camouflage]
Dnešní Asot mě dost baví, je plný nových a neotřlých produkcí. Tento track sice není kdovíjak originální, ale zase v něm nastane zvrat jak v nějakém thrilleru, který bych nečekal. Z úplně nevinně vyhlížejícího melodického upliftingu se vyklube tech-trance nářez 7+/1013. Alex M.O.R.P.H. & Woody Van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On [Vandit]
Už jsem se nad tím rozplýval minule. Nádherné vokály a euforická melodie až na maximum 10/1014. Ethereal – Ethereal
Zajímavá produkce s tradiční uplifting basovkou, kterou mám tak rád. Melodie není zrovna nijak složitá, je možná až moc jednoduchá, ale své kouzlo tento track má. Slyším v tom trochu náznaky Ottaviani soundu 7+/1015. Cerf, Mitiska & Jaren – Let Me Breathe (Ronski Speed Remix)
Platí to samé jako u tracku 08, akorát vše je tak o 1-2 stupně horší 6-/1016. Andy Blueman – Time To Rest [Perceptive] [Future Favorite]
Jasně! Vyhrál opravdu ukázkový uplifting 10/1017. Menno De Jong & Re:Locate – Spirit (Paul Miller Re-work)
Pája si track upravil k obrazu svému. Jeho sound je zde jasně rozpoznatelný. Kdo zná jeho produkci, pak ho asi nepřekvapí ani tento remix v jeho typickém energetickém uplifting soundu. Těžko ale říci, jestli je to lepší než originál, řekl bych že ne 8/1018. Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream (Lemon & Einar K Remix) [Coldharbour]
Tak sice je to o kousíček lepší než pro mně docela nudný originál, ale stále mě to příliš nebere 7-/1019. Fire & Ice – Tour De Trance (Manuel Le Saux Remix) [Camouflage]
Sice jsem psal minule, že je to nejslabší remix. Na tom sice trvám, ale s tím že je to stále vysoce nadprůměrný upifting s krásnou melodií. Akorát ty 2 další verze jsou ještě o kousek lepší 9/1020. Andy Ling – Fixation (Airwave Remix) [Tranceportation] [ASOT Radio Classic]
Jestli se nemýlím, tak tohle byla první Airwave produkce, kterou jsem slyšel skoro před X lety a stále mě to dostává. Hypnotizující a zároveň energetický trance 10/10jedna z nejlepších epiziod za poslední dobu, jinak s makauskasem se tentokrát moc neshoduju…
4. 4. 2008 v 1:39 #75784prochi
Členmakauskas napsal(a):
——————————————————-
……….
> 13 Woody van Eyden & Alex MORPH ft. Michelle
> Citrón – Turn It Onsm3
> Typická záležitosť týchto dvoch pánov v kombinácii
> s citrónovou vokalistkou, pozerám sa na stupnicu
> hore a podľa nej môžem dať osmičku. PS tá dievčina
> ma taký nevinný hlas, ako fakt ma berie…aj vás??
> podľa mňa je to zrzka:)) …nemáte dakto jej
> fotku? 8/10
>
zrzka to neni
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.