TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 641)
  • Autor
    makauskas
    Člen

Vo svojej recenzii ASoTu 344 som editoval pôvodný tracklist, ktorý bol nie veľmi presný (podobne ako Freezerov)sm4

ceero
    Účastník

roman : no to rad pocujem, toho progressive tommyboya by bola skoda sm15

BoRo
    Člen

makauskas:On jeste ani poradne nezacalsm3

Roman
    Člen

14. M.I.K.E. pres. The Gift – Blue Lights sm11
    – pro mě určitě nej track z tohohle ASOTu…k M.I.K.E.ově produkci sem už začínal bejt v poslední době trochu skeptickej, ale tohle je fakt super 🙂 takže pro mě určitě tak 9/10 sm16

makauskas
    Člen

ceero žije? sm10sm10sm10

M.i.k.e
    Člen

sem zaslech i lajnu na ASOT 350…nevypadá zle a free for allsm3…ale divim se,ze to tentokrat poradsa v Belgii…

Roman
    Člen

ceero: DJ Tommyboy = Tom Colontonio, takže né ten Tommyboy, kterýho myslíš 🙂

ceero
    Účastník

Tommyboy presiel na uplift ? sm10sm10sm10

Showman
    Člen

2 M.i.k.e.: a já to poslouchal třeba padesátkrát za densm15sm15

M.i.k.e
    Člen

Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix) [Tune Of The Week]

tak na první poslech sem si u tohohle řikal co na tom vidíte,ale teď už to poslouchám snad po desatý a ne a ne se nabažit…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj dával, ale nebyla nic moc kvalita, jj a ten moby taky výbornej

Showman
    Člen

Freezer: tjn, mám takovej pocit, že jsem tenhle song a ještě nějakej jejich bootleg k Moby – Feel so real dával i do skladeb, jestli to někdo nezná sm15sm4 Tak po pár měsících jsem se dočkal odpovědi sm3

prochi
    Člen

sickboy:+1 byla by to paráda,kdyby se k nám podívali s justine……hele napadá mě čistě teoreticky by na TM5 mohli být ne?sice jeden live projekt tam už bude…..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Showman: a jooo ty máš pravdu, já tady mám ty setíky s Nature One a bylo to moje most wanted ID a já si říkal, že mi je ten track odněkud povědomej 🙂

Showman
    Člen

Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix) [Tune Of The Week]

Tak rozhodně souhlasim s hodnocenim, na tenhle song nezapomenu, poprvé jsem ho slyšel na loňské Nature One, když ho hráli asi třikrát během dvou dnů a hned mě to dostalo… Je to vážně nádhera, ten vokálek a melodie, už se nemůžu dočkat, až to vyjde sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.