TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 641)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Above & Beyond budou jako projekt Oceanlab vydávat zbrusu nové album. sm5 Snad ještě někdy okolo léta. No a tohle bude první singl, jemuž se právě rozjelo promo. Jinak je pravděpodobné, že po vydání alba bude následovat celosvětová šňůra. Byla by velká paráda, kdyby v rámci turné společně s Justine zamířili i k nám.

makauskas
    Člen

2 Klapča:
    myslím, že si to napísal absolútne výstižne, darmo, ja nechcem byť kritický, ale 40% epizódy vykrádačky Deadmausa, potom 205ty krát zremixované klasiky (aj keď dobré klasiky, ale stále to isté), do toho nejaký ordinérny uplift (pritom vychádza aj oveľa lepší uplift a aj proggy)….ako ide to dole vodou, nech si vraví kto chce čo chcesm19

2 Sickboy:
    no hneď sa nepaprč na mňa, tak zle som to zas nemyslel, len aj keby niekto po stýkrát zremixoval moju najobľúbenejšiu vec, ani to by som nepochválil…ja nemám nič proti Anjune, robia dobrú prácu, hlavne Super8 s Tabomsm4

2 Freezer:
    veľa zhody v známkovaní dneska, a ako fakt súhlas, „zdochnutá epizóda“, nach sa nikto nehnevá, ale položme si ruku na srdce….

K1aptcha
    Člen

3 předělávky klasik a ještě k tomu vykrádačka Transponder – Transponder (mluvím o 16. Stone Canyon – Rest Here (Beat Service Remix)) začíná být na jednu epizodu docela dost sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Dead Animals 344.

01. Vantem – You Never Said (Dash Berlin Remix)
    Hned od začátku zcela patrný Dash Berlin sound, který známe z hitovky Till The Sky Falls Down. Docela mě zaujalo piánko a vokály, které se postupně přidají, nicméně je to celé až hodně podobné jako již zmiňovaná hitovka..7/10

02. ID
    Hodně známá melodie…patrně se jedná o remix nějaké klasiky v Myšákovitém stylu 6+/10

03. Dinka – The Sin
    Zpočátku to vypadá na zajímavý melodický progressive, ale ono se nakonec v průběhu tracku skoro nic neděje, trochu nevýrazné 6/10

04. Radiohead – House Of Cards (Solarstone Bootleg)
    Už je mi to až trapné to stále opakovat, ale Myší mánie pokračuje. Od Solarstone bych to teda nečekal, ale bootleg to není špatný 6/10

05. ID
    Docela nevýrazný prog house track ve stylu…no však vy víte…zase ta mrtvá zvířátka 5/10

06. Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones – Going Wrong (Armin van Buuren Universal Religion Remix) [Future Favorite]
    Je tu snad někdo kdo by tohle nečekal? Asi těžko že? To byl předem jasný vítěz FF a já musím konstatovat, že asi zaslouženě. Toto bude hitovka roku 2008 ať už chceme nebo ne. Zpočátku jsem na ty vokály nadávál, ale teď si je zpívám společně s Chrisem Jonesem 🙂 9/10 sm5

07. Oceanlab – Sirens Of The Sea (Above & Beyond Club Mix)
    První singl z nového Oceanlab alba. Vokály Justine jsou prostě lahoda pro uši. Pro mně s přehledem nejlepší trance vokalistka. Tak jako jsem si byl jistý, že Going Wrong vyhraje FF minule, tak jsem si jistý, že toto je vítěz příští…tradiční A&B sound, takže melodické, zasněné a euforické 9+/10 sm5

08. Embrace – Embrace (Ferry Fix)
    Armin nás ujišťoval, že tento track bude v tradičním starém dobrém Ferry stylu…z části je to pravda, je to podstatně lepší než vše ostatní, co Ferry v poslední době produkuje, ale stále to není ten Ferry z dob Out Of The Blue. Moc mi nesedí synths 7+/10

09. Underwater – Sleeping Under The Stars
    Stále zrychlujeme…toto už se dá považovat za uplifting. Na pěkný kytarový breakdown navazuje příjemná melodie, která se fajn poslouchá, ale za židle mě nezvedá 7+/10

10. Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edge
    Zpočátku nás Alex zahlcuje různými elektro zvučíky, pak následuje symfonický breakdown, po kterém se rozjede vrzačka trochu ve stylu Wippenberga. Tímhle mě Alex neoslní 5/10 sm17

11. Akesson – Sunchaser
    Trochu ohraný uplifting, který je o trochu slabší než Perfect Blue 8/10

12. Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)
    Hráno a hodnoceno minule. Zaručený párty killer 8/10

13. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix) [Tune Of The Week]
    Je to u mně až nezvyklé, ale opět musím pochválit výborné vokály, bez kterých by to nebylo tentokrát ono. Melodie je hodně euforická, prostě nádhera 9+/10 po druhém poslechu však měním na deset! 10/10 sm5 sm5

14. M.I.K.E. pres. The Gift – Blue Lights
    A konečně můj oblíbenec MIKE, který obnovil další ze svých klasických projektů. Moje dojmy jsou ale trochu rozpačité…Sice je to ten masivní Pushovitý sound sm11, který jsem postrádal, ale moc se mi nezamlouvaj až příliš výrazné a ne zrovna uchu lahodící synths 7+/10

15. DNS Project pres. Whiteglow – Airborne
    Zpočátku to vypadá na docela příjmený uplifting, ale v momentě kdy jsem to vůbec nečekal se to změnilo v tech-trance 5+/10

16. Stone Canyon – Rest Here (Beat Service Remix)
    Pořádně nadupaný spodek a kouledrtící basovka, následuje tajemný breakdown a pak už zase je to koulervoucí peklo. Tohle je pořádnej nářez! 8+/10 sm11

17. Simon Patterson – Smack
    A v nářezu pokračujeme. Klidně se tento track mohl jmenovat Traktor nebo něco takového. Je to dvojník Bulldozera. Stejně dobré! 8+/10 sm11

18. DJ Tommyboy – The Insider
    Euforický uplifting, který ale na mně příliš nezabírá, sám nevím proč 7-/10

19. Schiller – Das Glockenspiel (Filo & Peri Remix)
    Zajímavý éterický breakdown pokazí následná vrzing pasáž 6/10

20. Sarah McLachlan – Fallen (Gabriel and Dresden Anti-Gravity Mix) [Classic Of The Week]
    Výborná klasika ještě z dob kdy byla dvojice Gabriel and Dresden ve své nejlepší formě 8+/10

Sickboy
    Člen

makauskas napsal(a):
    ——————————————————-

> 07 Oceanlab feat. Justine Suissa – Sirens of The
    > Sea (Above & Beyond Club Mix)sm15
    > Opakovanie je matka múdrosti! Takže keď je čosi
    > kvalitné, prečo to nevydať znova v pozmenenej
    > úprave? Najviac sa mi páčil Kyau & Albert Remix
    > tejto veci, ale ani tento nie je na zahodenie,
    > myslím, že Future Favorite sa nevyhne, aj keď pre
    > mňa určite nie, skôr Past Favorite. Anjuna asi
    > nemá čo vydávať, keď sa stále vracia do minulosti
    > a oživuje staršie kvalitné tracky:)… no čo už,
    > prachy sú prachy, že Paavo?:) 8/10.

Achjo, kdybys o tom aspoň něco věděl… sm6

milan
    Člen

No jakože pokud v line-upu bude Shah a bude zájezd, hádejte kdo pojede?sm0

makauskas
    Člen

Arminov ASoT 344:o)

01 Cerf, Mitiska & Jaren – You Never Said (Dash Berlin Remix)sm3
    Zvuk v podaní „Berliňákov“ sa tam rozhodne nezaprie. Veľmi ma zaujal aj vokál, pekný hlas vokalistky. V kombinácii s Berlín-soundom sa mi to rozhodne páči, aj keď teda Till The Sky Falls Down by sme tam našli ako cez kopírák v niektorých pasážach. 8-/10

02 Jerry Ropero feat. Cozi – The Storm (Inpetto dub)sm11
    Klavírová pohodovka s nádychom myšieho zvuku, rozhodne dojem nepokazí, príjemná relaxovka 7-/10

03 Dinka – The Sin (Chris Reece Tribal Sucker remix)sm16
    Tomuto tracku chýba výraz, Armin si posledné týždne bahní v takejto nevýraznej produkciu, ale budiž, ako pohodovka je to fajná. 6/10.

04 Radiohead – House of Cards (Solarstone Subterranean Mix)sm2
    Podobný nevýrazný track, takže nie je moc čo hodnotiť, znudené pasáže, neviem či je šťastným riešením remixovať radiohead, navyše Solarstone vie aj lepšie ako tento počin. Plusom je vokál, Radiohead v origináli môžem, ako pohodové proggy je to fajn. 6+/10

05 EDX – Premiumlinesm0
    Melodické proggy nápadne pripomínajúce Deadmau5a. Armin zdá sa už tradične venuje prvú hodinku proghousovým rytmom. Počúval som pred týmto aj GDJB, kde sa hrá vlastne iba proggy, avšak o triedu luxusnejšie 6+/10

06 FuFa: Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Armin van Buuren’s Universal Religion Remix)sm4
    Za tento Arminov remix som nakoniec hlasoval ako Future Favorite a ako vidím nebol som jediný. Prijemná melodická verzia originálu, nejdem sa hrať na ortodoxného trancera… proste počúva sa to luxusne, dokonca ten vokál mi už vôbec nevadí. 8/10

07 Oceanlab feat. Justine Suissa – Sirens of The Sea (Above & Beyond Club Mix)sm15
    Opakovanie je matka múdrosti! Takže keď je čosi kvalitné, prečo to nevydať znova v pozmenenej úprave? Najviac sa mi páčil Kyau & Albert Remix tejto veci, ale ani tento nie je na zahodenie, myslím, že Future Favorite sa nevyhne, aj keď pre mňa určite nie, skôr Past Favorite. Anjuna asi nemá čo vydávať, keď sa stále vracia do minulosti a oživuje staršie kvalitné tracky:)… no čo už, prachy sú prachy, že Paavo?:) 8/10.

08 Embrace – Embrace (Ferry Fix)sm11
    Pritvrdzuje sa nám pomaly. Zaujímavé oživenie dnešnej epizódy, chcel som napísať, že je to ako návrat do minulých čias, ale keď som si všimol názov, tak je to jasné:) Ferry je Ferry. 7/10.

09 Underwater – Sleeping Under The Starssm4
    Luxusná melodická záležitosť s ťahavými doplnkami a gitarovým breakom, na počúvanie ako stvorená, vyslovene ma prebrala pri počúvaní tohto ASoTu. Underwater je rozhodne nádejný producent. 7+/10.

10 Alex M.O.R.P.H. – Walk The Edgesm12
    Pre mňa absolútne nezaujímavá vec bez nápadu, bez niečoho výraznejšieho, ozaj iba také plahočenie sa v rytmoch. Alex ma sklamal na plnej čiare! 5/10.

11 Akesson – Sunchasersm5
    Presný opak tej predošlej záležitosti. Príjemný euforický uplift s nápadom. Evokuje vo mne len a len tie najlepšie feelingy:) Taká Anjunovka podľa soundu, aj keď je to release Fraction Rec. Perfect Blue je lepšia, ale ani Sunchaser nie je zlý:) 8-/10.

12 Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)sm6
    Minule hraný remix od Chagallovcov, ktorý sa teda nemôže rovnať s originálom. Ako som písal minule, ťažké na domáci posluch, dobré to však môže byť kdesi „vonku“. 7/10.

13 ToTW: Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix)sm4sm5
    Jeden stály návštevník trance.cz o mne sklamane napísal, že nemám rád Vandit a PVD:)! Čiastočne to musím vyvrátiť, lebo tento Vandit Release sa mi páči, páči sa mi aj ten vokál na ňom, Woody proste umí….narozdiel od….:o). Lexwoodu to ide ako treba:) Po ďalšom počutí 9+/10.

14 The Gift – Blue Lightssm0
    Nadupaná záležitosť, ktorá mi nič nevzala, ale ani nič nedala, zostalo po nej iba prázdno v duši :o))))))))))))))) 7/10

15 DNS Project pres. Whiteglow – Airbornesm2
    Energický uplift, napriek tomu nič svetoborné podľa mňa, „vonku“ by som si to ale nechal páčiť. Keď sa ale pozriem čo sa hralo v ASoTe pred rokom, tak je to bieda teraz….vtedy Formentera What a pod…..kde sú tie časy? 7/10

16 Stoneface & Terminal – Storm (club mix)sm12
    Podobne pokračujeme ďalej, pasoval by sem nejaký exotický chilloutový vokál, náznak ktorého je tu badať, ale inak povedzme si ako je – žiadna sláva, Stoneface vedia lepšie 6/10.

17 Simon Patterson – Smacksm18sm17
    Tento počin som kritizoval už minule. Najlepšou Simonovou produkciou pre mňa zostáva projekt Dogzilla a singel We’ll See…toto sa s nimi nedá ani len porovnať. 5/10.

18 DJ Tommyboy – The Insider (Ben Gold Remix)sm4sm3sm5
    Energický uplift, dobre spracovaná melódia, má to nápad v sebe… jeden z najlepších trackov dnešnej epizódy, ak nie aj najlepší :o). 9-/10.

19 Schiller – Das Glockenspiel (FNP tech Workout)sm12
    Nie najhorší track, má v sebe akúsi temnú atmosféru, ale nijak zvlášť ma nezaujal. 6/10

20 ASoT RC: Sarah McLachlan – Fallen (Gabriel and Dresden Anti-Gravity Mix)sm10sm5
    I‘ Lovin‘ It! I Love Sarah’s Voice! Treba k tomu ešte niečo viac? :o) 9/10

priemerná známka epizódy: 7
    poznámky: line-up ASoTu 350 je vyššie:)
    môj Future Favorite: Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix)

BoRo
    Člen

300 ASOT si pamatuji. Shulz byl hroznejsm0

hoky
    Člen

krááásnáá klasika na závěr

Flash2001
    Účastník

Souhlas, lajna fakt luxus…sm5

makauskas
    Člen

Leosh napsal(a):
    ——————————————————-
    > ASOT 350 – Antwerp Belgium 14:00-22:00
    >
    > line-up:
    > Aly & Fila
    > M.I.K.E.
    > Nic Chagall
    > John O’Callaghan
    > DJ Shah
    > Markus Schulz
    > Armin van Buuren

no no nosm18.požadovaný line-up..istý je iba Schulz a Armin zatial sm4
    lajna je to luxusná!!!sm5

hoky
    Člen

já myslím že je to dobrá lajna

Leosh
    Člen

pro doplnění… ASOT 350 – Antwerpen Belgium 14:00-22:00sm16

hoky
    Člen

ASOT 350 lineup (abych neplašil asi to není 100% jistý)
    Aly & Fila
    M.I.K.E.
    Shah
    Nic Chagall
    John O´Callaghan
    Markus Schulz
    AvB

mountainer
    Člen

no tak na ASOT 350 opět luxusní lineup sm5 kurňa, dal bych zájezd jako loni sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.