TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 641)
  • Autor
    hoky
    Člen

akesson juhůůůsm5

hoky
    Člen

tak je to taková letní pohodovka, mě se to aji líbí

Leosh
    Člen

teda ten novej arminův track…sm12 nevim nevim…sm6 uvidíme jaké budou mixysm4

hoky
    Člen

jj zatím lahudkovej začátek

makauskas
    Člen

no dnes to bude ostré podľa mien čo spomínal na úvod:)
    na úvod Dash Berlin, bude aj Cerf, Akesson, …. mmm:)

makauskas
    Člen

2 Roman:

vďakasm4

Roman
    Člen

Freezer & makauskas: jako vždycky super recenze 😉 ste mě navnadili, že si snad tenhle ASOT stáhnu, až se v neděli dostanu domů 🙂

hoky
    Člen

mno taxem si pročetl oboje hodnocení a vesměs bych to oznámkoval stejně jen par poznameksm3

08 Sia vs. First State Feat. Elliot Johns – The Girl You Lost To Your Own Way (Mashup)- nolibijou se mi oba tracky ale zvlášť v tomhle mashupu to je fakt o ničem
    12 Stoneface & Terminal – Pictures (Club Mix)- to je pro mě zklamání,jak už sem napsal tenhle club mix mi vůbec nesedí, není nad albumovou verzi která je dokonalá
    13 Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide- Nitrous prostě umí,jízda od začátku do koncesm5
    18 Simon Patterson – Smack – je fakt že je to podobný Buldozeru ale bude to zaručenej partykiller
    21 Way Out West – Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix)- klasika, opět to nejlepší na konec

makauskas
    Člen

A State of Trance Broadcast 343 cez moje okuliare:)

001 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Universal Religion Remix)sm4
    Príjemná pohodovka, o ktorej síce ťažko hovoriť ako o ordinérnom trance a bez vokálov by bola o stupeň lepšia, ale aj napriek tomu dosť pohodovečka, takto na večer a na rozbeh ujde, nejaký remix a zároveň dub á la Nic Chagall alebo Blizzard si pýtam na ňu, aby sa to dalo zahrať aj bez toho, aby ľudia pospali. Takto 8/10.

002 Jorn van Deynhoven – God Speed (Joshua Cunningham Dub)sm11
    Produkcia týchto dvoch pánov má vždy predpoklad absolútne zvukovej lahôdky a aj teraz už prvé tóny naznačujú, že ide niečo pre mňa! Pokračujeme v pohodovom tempe s náznakmi vokálov, po zvukovej stránke ľúbivé, až také euforické. Počujem v tom Anjunu, ale vôbec to nie je na škodu veci. Nuže 7+/10.

003 In Progress & Omnia – Air Flowersm3
    Ďalšia vec sa opäť sľubne rozbieha. Epizóda si drží zatiaľ svoju tvár a myšlienku. Príjemný pohodový a v tomto prípade postupne aj zaujímavo uťahaný euforický uplift, dokonca aj s čajkami a šumením mora. 8/10.

004 David West & Inkfish – Hello Pianosm11
    Zostávam v letargii, ktorú vo mne vyvolali prvé tri tracky, štýlovo zostávame v podobných euforických sférach. Sľubný nábeh sa však dal dotiahnuť do výraznejšieho nástupu, aj keď to určite nebolo zámerom, miesto toho taká uspávacia klavírovka, aj keď ten hlások v pozadí je fakt pekný….á la Delerium 7+/10

005 Sebastian Ingrosso & Steve Angello – Cha Cha (EDX Remix)sm0
    Tak predsa dnes minimum ordinérneho upliftu zatiaľ, dokonca došiel rad na proggyhouse od Švédskeho mága Ingrossa, čo mi v tomto prípade vôbec nevadí, aj keď to zas nie je nič extra výrazné, predsa sa mi to páči (á la Ozgur Can), pohodová tvár epizódy sa nemení… 7/10

006 Jay Lumen – Ultrasm2
    Jeden z mojich obľúbených interprétov, aj keď trochu zdeadmau5ol a nesedí mu to. Na svojom konte má oveľa lepšie veci, takže prvýkrát dnes idem so známkou do mojich konvenčných hladín. 6/10.

007 Dariush & DJ Da feat. Tina – Good Vibration (Remy & Roland Klinkenberg Remix)sm3
    Armin asi číta moje príspevky na trance.cz, dnes sa výraznejšie tlačí do proggy, aj keď sa určite dajú povyberať aj lepšie tracky. Nu, asi nemá čas nakupovať nové releasy, keď ten album robí:))). Tmavá atmosféra vokálu aj celého tracku sa mi však celkom zapáčila, aj keď poznám aj jeden lepší remix 6+/10

008 Sia vs. First State Feat. Elliot Johns – The Girl You Lost To Your Own Way (Mashup)sm4
    Skontroloval som si radšej TAG na Winampe, či náhodou nepočúvam Light Verziu GDJB… Proggy zostáva, a dokonca tento už je čosi pre mňa, aj keď počítam, že Freezerovi škriabe uši. Veľmi sa mi páči atmosféra tohto tracku, nemôžem si pomôcť! Vokál á la WYN, proste páči sa mi fest. 8/10

009 Van Riel & Huinink – Minimal Symphonysm12
    Tak ale toto už nie, začíname moc vrzať, to nie je dobre, toto už je prehnané, ozaj sa mi zdá akoby som počúval slabšiu epizodu GDJB a teraz akoby to bol Guest Mix nejakého TOP vrzača á la Genix alebo Wippenberg:)! Dopĺňa to pasáž ako zo stredovekého románu…toto stiahnem a budem počúvať za bezsenných nocí alebo radšej vôbec:) 5/10

010 Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)sm3
    Tak po dlhšej dobe prácička Chagallovcov. Proggy ako sa patrí, aj keď by som od toho možno čakal niečo viac, na akcii by som si to ale rozhodne nechal ľúbiť, takto na domáci posluch dosť ťažká vec aj keď sa nám solídne rozbehla. 7+/10.

011 4 Strings – Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Remix)sm16
    Hodnotené už minule, vtedy som však dal známku nízko, lebo tvrdím, že vychádzajú aj lepšie veci a rozhodne tento remix to nepotrebovalo, ale do atmosféry dnešnej epizódy mi sadol a ak mám byť objektívny… 7-/10.

012 Stoneface & Terminal – Pictures (Club Mix)sm3
    Zrýchľujeme tempo, čo sa pýtalo tejto epizóde ako hladnému najesť:)! V zaujímavej atmosfére sa nesie tento track, zaškatuľkoval by som ho zasa viac do proggy! Celkom fajný releasík, netipoval by som to na Stoneface&Terminal. 7+/10.

013 FuFa: Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slidesm0
    Opäť jemne dvíham známku oproti minulej epizóde. Svieži uplift hore od susedov, keďže hlasuje veľa Poliakov, nie je to pre mňa prekvapenie, že je Future Favorite aj keď na Ferrin & Low spred týždňa to ani zďaleka nemalo:) 8/10.

014 Neptune Project vs. Triple Seven – Arctic Moment (Activa Remix)sm2
    Tak Armin dnes zvolil kompozíciu euphoric – proggy – uplift. Takže nemožno mu vytknúť, že by hral iba jeden štýl. Teraz teda príjemný tuctový uplift, ktorý mi príde ako klon niečoho…ale už netuším čoho, proste Vandit znie vždy ako klon…. za 7/10.

015 ToTW: Erik De Koning – Dream Flight (Mike Nichol Remix)sm4
    Držíme sa na jednej hladine aj týmto trackom, ordinérny uplift, Freezer si určite bahní v tejto časti epizódy:)), ale mne sa páči tiež, vcelku zaslúžený ToTW. 8/10

016 Majai – Phoria (Jorn van Deynhoven Dub)sm3
    Ďalší ordinérny uplift, tentokrát s výborným vokálom, ktorý u mňa jednoznačne dvíha známku, takisto po zvukovej stránke na obstojnej úrovni, čosi s myšlienkou v pozadí, proste Jorn je Jorn. 7+/10.

017 Randy Boyer & Eric Tadla feat. Dan Sanfilippo – Alive (Heatbeat Remix)sm13
    Zmiešané pocity z tejto veci, predovšetkým mi to príde ako VIVA Club Rotation zo začiatku a potom…..ale fakt je to VIVA Club Rotation:)) Master Blaster 4 EVER. 5/10.

018 Simon Patterson – Smacksm18
    Dobre nadupaná záležitosť, ale to je asi všetko čo na nej možno pochváliť, inak je to priemer nad všetky priemery… 5/10.

019 Paul Miller – Galaxysm2
    Dnes sa mi hodnotí veľmi ťažko, epizóda sa vyhýba výrazne slabým miestam, ale nenachádzam v nej ani nič čo by ma výrazne strhlo, po poriadne dlhej dobe na stiahnutý ASoT použijem tlačidlo DELETE. Šedá nevýrazná epizóda dnes. 6/10.

020 David Newsum – From Dubai With Lovesm4
    Celkom vydarený uplift ku koncu epizódy, takže aspoň je dobre, že si Armin odpustil tie „obľúbené“ techy vsuvky na konci epizódy.. Tento track som minule podcenil, aj keď som dnes výrazne musel znížiť kritériá známkovania, inak by sa na mňa nechytal ani Splach:) a to je trance pre mňa štýlom No. 1. Nakoľko však nevidím do toho podľa akých kritérií vyberá Armin tracky, nejdem posudzovať ani odsudzovať. 8/10.

021 ASoT RC: Way Out West – Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix)sm5
    Neviem či je toto až taká klasika, napriek tomu je to výborná záležitosť s príjemným až úžasným vokálom a melódiou. Predčila všetky regulárne tracky dnešnej epizódy. Nuže 9+/10.

poznámky:
    – priemerná známka epizódy: 7-
    – ASoT 350: v Antverpách
    – Future Favorite: dnes po dlhej dobe nevyberám, nie je z čohosm19

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State Of Trénc 343. – Armin Van Bobík

01. Armin Van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Universal Religion Remix) [Armind]
    S novým singlem Arminovi vypomohl známý něměcký producent Dj Shah. Většina z vás už jistě zná tento track v radio editu, který se dá poslechnout přímo na Arminových stránkách. V radio editu zní track docela cheesy a navíc obsahuje mužské vokály, které málokomu sednou. Universal Religion zní přeci jen o něco decentněji, dokonce i ty vokály se dají jakž takž přežít. Track mi pomalu doznívá, ale já mám takovou zvláští chuť pustit si ho znovu…olalá. Nějak se tomu nedá ubránit a začíná se mi hodně líbit, i přesto, že o jeho kvalitě zároveň stále pochybuji…ale vem to čert, nakonec dávám asi o 3 body vyšší známku než jsem měl původně v úmyslu 8+/10

02. Jorn Van Deynhoven – God Speed (Joshua Cunningham Dub) [Unleashed Records]
    Pohodovější pomalejší trancík s andělskými smyčci a táhlou melodií. Celkově trochu utahané, ale za to bodíky strhávat nebudu 7/10

03. In Progress & Omnia – Air Flower [Fraction Zero]
    Pěknou klavírní mezihru v breakdownu strídá docela nekompromisní melodie, která mě ale až tak nezaujala, uvidíme jestli zaujme více na další poslech…6+/10

04. David West & Inkfish – Hello Piano [West]
    Track je vyplněn pěknou pozitivně laděnou melodií a nechybí ani zasekávané vokály. Osobně ale nemám rád když po breakdownu přijde hluchá pasáž a to je tak trochu i tento případ 7+/10

05. Mohawk – Celestia [Sedna Recordings]
    Dost dobře šlapající progressive trance s hodně výraznou basovkou 8/10

06. Sebastian Ingrosso & Steve Angello – Cha Cha (EDX Remix) [Size Recordings]
    Trochu temnější progressive house, který mi ale docela sednul 8/10

07. Jay Lumen – Ultra [Baroque]
    Známý progressive producent, který v poslední době chrlí jeden release za druhým, kvalita je ovšem spíše kolísavá. Tento track je jeden velkej progressivní průměr 6/10

08. Dariush & DJ Da feat. Tina – Good Vibration (Remy & Roland Klinkenberg Remix) [Shinichi]
    Možná až nezvykle melodický track od této dvojice. Rozhodně překvapení. Docela dobrý je originál a doporučit mohu i D-Formation Dub Mix, který je podle mého z celého releasu nejlepší. Remy s Rolandem ode mně vyfasují 7/10

09. Sia vs. First State Feat. Elliot Johns – The Girl You Lost To Your Own Way (Mashup)
    S tímto trackem od Sia by se daly dělat divy. Tak dobré vokály se jen tak neslyší. O docela dobrý remix se postaral projekt Stonebridge. Mashup s tímto trackem od First State je podle mého názoru úplně o ničem a dopadl ještě hůře než Sanderův remix sm173/10

10. Van Riel & Huinink – Minimal Symphony [Liquid]
    Jsme snad na pohřbu? Podle symfonického breakdownu mi to tak úplně připadá. Já ale ještě nechci umřít 🙂 Ani zbytek tracku to nijak nezachraňuje. Minimal ale nečejte 4/10

11. Veracocha – Carte Blanche (Cosmic Gate Remix) [Combined Forces]
    Poslouchám breakdown a zatím vše ok, slyším melodii z originálu, ale vsadím se, že přijde techy pasáž, která to zase zazdí…klidně sním svou myš jestli to tak nebude! No a jak to dopadlo? Je to dobrý, nemusím si chodit pro kečup (to abych tu myš neměl tak suchou). Ale zase na druhou stranu, aspoň kabel bych okousat mohl, protože až tak úplně techy pasáž to není, spíše jen taková tvrdší pasáž, po které se zase melodie objeví. Nakonec to není vůbec špatné a určitě to bude klubová hitovka 8/10

12. 4 Strings – Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Remix)
    Další remix klasiky. Jak už jsem psal minule…originál nepřekonán, ale špatné to není 7/10

13. Stoneface & Terminal – Pictures (Club Mix) [Euphonic]
    Pomalu se přesunujeme k uplifting části dnešního Asotu. Pictures je ale spíše zklamáním. Po výtečné Super Nature nebo Venus je to trochu průměrnější, ale pořád je to na solidních sm5

14. Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide [Future Favorite]
    Euforický uplfifting v té nejlepší podobě. Jsem přímo nadšen z tohoto FF víteze, lépe to dopadnou nemohlo sm5 10/10

15. Neptune Project vs. Triple Seven – Arctic Moment (Activa Remix)
    Tradiční Activa sound, který tak trochu tradičně vykrádá PVD nebo JOC 7/10

16. Erik De Koning – Dream Flight (Mike Nichol Remix) [ASOT] [Tune Of The Week]
    Po výborném remixu k Imagine přichází tento australský producent s dalším kvalitním remixem, možná ještě lepším! Skvělý uplifting 8+/10

17. Majai – Phoria (Jorn van Deynhoven Dub)
    Pokračujeme v upliftingových žních, tentokrát to ale taková sláva není. Lepší průměr 7-/10

18. Randy Boyer & Eric Tadla feat. Dan Sanfilippo – Alive (Heatbeat Remix) [Flashover]
    Heatbeat je podle mně velmi talentovaný producent…po výborné Protoculture se na každý jeho počin těším, ale v poslední době má ten zlozvyk používat vrzavé pasáže, neodpustil si to ani v tomto případě 6+/10

19. Simon Patterson – Smack [Reset]
    Bulldozer 2, k tomu asi ani netřeba něco víc dodávat, úplně stejný postup se vším všudy. No ale proč nezopakovat něco tak úspěšného 8+/10

20. Paul Miller – Galaxy [Offshore]
    Paul Miller umí i lépe, toto je spíš průměr. Více se těším na jeho tracky Fruits and Vegetables a také 3urMind 6+/10

21. David Newsum – From Dubai With Love [Discover]
    Typický Anjunabeats sound, ale Anjuna to není 🙂 Kvalitní uplifting ve stylu Kandiho apod. 8/10

22. Way Out West – Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix) [ASOT Radio Classic]
    Jeden z nejlepších remixů od této dvojice. Nejvíc se vždy těším na tu klavírní pasáž. Yeah! sm11 9+/10

hoky
    Člen

luxus klasika WOW- mindcircus sm5sm5

hoky
    Člen

jj ten novej Patterson je docela velkej kotel a i teďka novej Miller stojí za to

Jamie
    Člen

wow tak to je rachot…

hoky
    Člen

no tak ten club mix Pictures od S&T se mi nějak nelíbí album verze je parádní ale tohle mě nechytlo naopak future favourite je luxusní kousek, dobře vybranej

Jamie
    Člen

Se tesim na Pattersonovo new track Cold ? (ted mi to vypadlo)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.