Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 3. 2008 v 21:05 #72701
hoky
Člentak tak mě se taky líbí btw vzpomínka na emotion i když tenhle mix tam nepadl
13. 3. 2008 v 21:03 #72700Jamie
ČlenOpet rmx 4 Strings z 342? Mnamka sm5 Dnesni epizoda mi opet docela sedí….
13. 3. 2008 v 20:37 #72695hoky
Člentak mame datum ASOTu 350 koná se 1.5.08 a jestli sem dobře rozumněl tak je v Atnverpách
13. 3. 2008 v 18:27 #72650makauskas
Člen2 mountainer:
ja si tiež nemôžem pomôcť a verím, že dnes ju už nezahrásm4 ale to je tak, 100 ľudí, 100 chutídnes asot vynechám a recenzia bude so stiahnuteho vynimočne….dnes tunujem GDJB s Guest Mixom Garetha Emeryhosm5, len tak moja vízia, dufam ,že dnes Armin upustí od veľkého množstva tuctového upliftu a dodá čosi luxusnejšie, a ešte moj typ na FF….Ferrin & Low – Westworld…takže tunujte aj za mňa..zajtra sa vám dufam zasa prihlásim s recenzkou podľa mojho vkususm5sm4
SAVE THE PROGRESSIVE, SAVE THE WOLDsm4
13. 3. 2008 v 18:19 #72648mountainer
Člena nemůžu si pomoct, ale i Wendy Melvoin & Lisa Coleman – The Heroes Theme (Filo & Peri Bootleg) se mi hodně moc líbí sm5
11. 3. 2008 v 23:39 #72423mountainer
Členteprve dneska jsem se pořádně dostal k poslednímu ASOTu a už tu slintám z ATA – Blue Skies sm5 lahoda z Rumunska!
7. 3. 2008 v 21:32 #71771ceero
Účastníkja by som vsetky tie remixy klasik zakazal …… raz za cas sa nieco vydari (carte blanche) ale to je skor ojedinely pripad
7. 3. 2008 v 20:44 #71769Jamie
ČlenFreezer: Se Sickboyovi nedevim, ze te bombardoval 10kama, ten remix 4 Strings je uplne uzasnej!! nejsem nazoru, ze by byl zbytecny, dle meho se vazne poved (nikomu necpu). Sem z toho docela odvarenej sm0
7. 3. 2008 v 18:37 #71761M.i.k.e
ČlenK1aptcha : nj…Dj Cvacha si pamatujusm15…oni ty serialovy temata nejsou veskrze spatny…me se to na jednu stranu libi (aspon co se tyce Heroes theme) na druhou stranu to ovsem zavani takovou tou rychlokvaskou,ktera me de-facto zarucenej uspech…staci aby se tam na par vterin objevil znamej motiv a zbytek uz muze bejt skorem cokoliv…
7. 3. 2008 v 15:18 #71740makauskas
Člen2 Freezer:
tak tá naša zhoda u tracku 12 mi až vyrazila dych….sm4
dnes sa celkovo názorovo dosť aj zhodujeme ako tak čítam:) len stupnicu máme každý posadenú po svojom a to je fajnsm3
7. 3. 2008 v 15:03 #71733Anonymní uživatel
Neaktivnípřestože jsem to psal nezávisle na makauskasově recenzi, tak je tam pár shod v názorech, třeba u 12 😉
V číslech už tam moc shod není, ale neva, v každým případě jsem rád že někdo dělá ty reviews se mnou 😉7. 3. 2008 v 14:59 #71732Anonymní uživatel
NeaktivníMarvin Van Bufan 342.
01. Jose Amnesia vs. Melee – Follow To Last (Clark Kent Live Bootleg) [Amnesia]
Úvodní track dnešní epizody obstarává tento bootleg, z kterého ale nejsem zrovna nadšený. Původní track Follow Me je daleko lepší a žádné vokály nepotřeboval. I přesto, že je to další napodobenina Myšáka, tak je to pojato velmi osobitě a klavírní melodie je tou správnou třešničkou na dortu. Follow Me by byla za devět, takto je to za 8-/1002. Interplay & Electrobios – With You [Anjunadeep]
Známá věc z posledních dílů TATW. Chytlavá proggy věc s návykovou basovkou a vokálky 8/1003. Eric Prydz – Pjanoo [Pryda]
Hodnoceno minule. Monotóní ale jinak pěkné 7+/1004. Three Drives – Greece 2000 (Chris Reece Remix)
Stylový breakdown nezachrání tento vyloženě zbytečný remix skvělé klasiky 4/1005. Agnelli & Nelson pres. A&N Project – Just When I Think There is An Answer (Genix Remix) [Deep Blue]
Z Genixu se nám vyklubal klon Wippenberga, takže je asi jasné, že nás čeká převážně vrzing 5+/1006. Orkidea & David West – Gods Garden [AVA]
Track z Orkideova alba, který už Armin jednou v Asotu hrál. Vliv Westa jde znát docela jasně, trochu mi to totiž připomíná Welsch Morphology. Nicméně na albu Mataverse jsou i lepší tracky 7-/1007. ATA – Blue Skies
ATA je pro mně neznámý projekt, ale já říkám pozor, zbystřete! Odložte hamburgery a soustřeďte se na tento melodický skvost 9+/1008. Wendy Melvoin & Lisa Coleman – The Heroes Theme (Filo & Peri Bootleg) [Future Favorite]
Bootleg ústřední melodie známého seriálu. Musím se přiznat, že ně mně je to možná až trochu moc přeslazené, ale přesto dávám vysokou známku 8/1009. David Newsum – From Dubai With Love
Zřejmně nový talent na scéně. Původně jsem to tipoval na někoho z rodiny Anjuňáků, ale kdo ví…třeba nejsem daleko od pravdy 8/1010. Mike Nichol vs. Andrelli & Blue feat. Hila – Imagine Lost Words (Armin Van Buuren Mashup)
Zajímavej mashup…mám rád totiž oba mashupované tracky, ale překvapivě takhle v mashupu mi to moc neladí, takže si raději posechnu oba tracky zvlášť 7-/1011. 4 Strings – Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Remix)
Kolega Sickboy mě sice bombardoval desítkama v průběhu live streamu, ale já jeho nálety odvracel 🙂 U mně je to totiž jen na sedm…sice je to docela důstojný remix, ale opět docela zbytečný. Originál je prostě originál a na ten nedám dopustit 7/1012. Topher Jones feat. Meredith Call – Benediction [Tune Of The Week]
Vokály jsou povedené. Z toho zbytku nejsem až tak nadšenej, věřím že bude i nějaká zajímavější verze, která využije potenciál pěkných vokálů 7+/1013. Solarstone – Rain Stars Eternal (Agnelli & Nelson Remix) [Solaris]
Návykové, hypnotizující, vcelku originální a skoro až kultovní 🙂 9/1014. Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide
Tranćeové euforie od samého začátku až do konce. Dokonce jsem zvažoval i známu nejvyšší, ale zatim ji netasím 9+/1015. DJ Eco – Mouth Without A Voice [Lunatique]
Hráno už několikrát…kvalitní track se silnou melodií 9/1016. Ilya Soloviev – Sunwaves (Paul Miller Remix) [Timeline]
Považuji se sice za fanouška Millera, ale tento jeho remix mě místama trochu i nudí, jeden z těch průměrnějších uplliftingů 6+/1017. Ferrin & Low – West World [Fenology]
Svižnější uplifting s agresivnějšími synths. Opět jsem se dočkal bombového útoku od Sickboye, ovšem tentokrát před jeho náletem neutíkám do krytu, ale nechávám ho na sebe klidně spadnout. Je to totiž opravdu dobré 🙂 8+/1018. Akesson – Perfect Blue [Offshore]
Ale toto je ještě lepší 😛 Prvotřídní uplifting 10/1019. Roy Gates – Come Alive [Dancevilla]
Přímo nadpozeský breakdown, ale co ten techy zbytek? 7/1020. Sander Van Doorn – Pura Vida [Doorn]
Tradiční SVD sound, kterej už asi nikoho nepřekvapí, přesto je to další věc, která zaručeně rozhýbe kluby. Melodická mezihra v mini-breakdownu také stojí za zmínku 🙂 6-/1021. Pulser – Cloudwalking (Astral Remix) [ATCR] [ASOT Radio Classic]
Pro mně spíše jen celkem dobrý starší track. Titul klasiky by si u mně asi nevysloužil, no ale budiž…8/107. 3. 2008 v 12:03 #71717K1aptcha
ČlenM.i.k.e: no takovej DJ Cvach (feat. Sova Jr.) už předělával Nemocnici na kraji města, Novambu a ještě bůhví co http://www.sonybmg.cz/titul/dj-cvach/film-party-volume-1/426,1315 sm15 pecky pecky pecky! sm0
7. 3. 2008 v 11:43 #71715M.i.k.e
ČlenRoman : me by to mozna ani tak nevadilo…i kdyz…z toho co se mi zatim libilo,tak je to tohle,kdysi predelany theme k Twin Peaks a pak Prison Break od Bas&Ramsm5…trebas se podobnyho trendu dockame i u nas…vyber je tu velikej…Ordinace,Chalupáři,Návštevníci,VKV,…to by pak bylo něcosm15sm3
7. 3. 2008 v 11:17 #71713makauskas
Člen2 Roman:
presne toho sa bojím, preto ju hodnotím tak opatrnesm4
ale tých ferrin & low spolu s trackom číslo 2 ozaj odporúčamsm5 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.