TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 641)
  • Autor
    Splach
    Člen

Tuned in 340 sm11

dukelak
    Člen

0-2/10 – showtek //sm15

ceero
    Účastník

no pre mna genialny track je 10/10, hodne gut ale cosi tomu chyba 8-9/10, fajn track 6-7/10, 4-5/10 – nuda , 2-3/10 – odpad0, 0-2/10 – showtek

makauskas
    Člen

priemer na 4ke??? to čo si pustím viackrát musím ohodnotiť 7 až 10! To čo si pustím možno raz alebo to nesadlo iba mne tak 6, ale pod 5 hodnotím šedý priemer a odpad nad odpadsm4

Splach
    Člen

No blbost to teda je sm15 Myslím, že směrem dolů je potřeba méně stupňů, než směrem nahoru, proto mám průměr na čtyřce 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no u mně je zase průměr někde na 6/10, když už něčemu dám třeba 3/10 tak to už musí být pořádná sračka sm0

taky se spíš snažím na každém tracku hledat to dobré, a ne hledat chybičky …

no a další věcí je, že se přeci jen snažím být aspon trochu objektivní, ono by to hodnocení vypadalo asi malinko jinak kdybych to dával jen čistě sem, ale já to vlastně dělám primárně pro djz.cz…takže proto ta „mírnost“ a trochu té objektivity…

dobrým příkladem je ten track Dimensions…osobně mi to moc nesedí a ten track si asi už ani nikdy nepustím, nejradši bych mu vpálil 6/10…ale vím, že je to dost solidní produkce a jenom kvůli tomu že mi nesedí ta melodie mu nebudu strhávat tolik bodů…

i když někdo bude asi namítat že co jsem tu napsal je pěkná blbost no sm3

makauskas
    Člen

2 Splach:
    ale veď jasné, že je subjektívne, ako tak sledujem viem, kto kde pridá a zasa uberie podľa toho aký má vkus:)

Roman
    Člen

Splach +1 Taky sem to chtěl napsat, ale byl sem línej :))

Splach
    Člen

Ehm, hodnocení je vždycky subjektivní sm18

makauskas
    Člen

ja iba dodám, že čo sa objektivity týka Freezer na hrad!!!sm4

Splach
    Člen

Víc baví? Na to zapomeň 😀 Ono je to tím, že mám posunutou stupnici, tzn. průměr je 4/10, pěkná skladba za 6/10, špičková skladba za 8/10, nadpozemská skladba je za 9/10 a plnej knedlík je vyhrazen pro skladby, pro jejichž účinek mě budou muset sundat z Měsíce 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo koukám, že se celkem lišíme tradičně, ale to není na škodu…i když teda Splach to bere až moc přísně…to já jsem hodnější, nebo je to spíš tím, že mně trance asi zkrátka víc baví sm16

Roman
    Člen

Tak mýmu vkusu je tentokrát bližší hodnocení Splache 🙂 A jinak celkově good druhej pohled na věc 😉

makauskas
    Člen

2 Splach:
    nový pohľad na vec….keby sa skrižíš s Freezerom tak by som to bol názorovo ja:)sm4

Splach
    Člen

Sice pozdě, parciálně, ale přece. 🙂

04. Rank 1 vs. Jochen Miller – And Then… [High Contrast]
    A mi se to narozdíl od Freezera líbí. 🙂 6/10

05. Cressida – 6AM (Kyau & Albert Remix) [Euphonic]
    Žádný nápad, melodie taky veškerá žádná a z šeptajícího hlasu v breakdownu dostávám kopřivku. 3/10

06. Orjan Nilsen – La Guitarra [Armada] [Future Favorite]
    Narozdíl od Soulflayeru je to tahle skladba výrazně jemnější, ale přeto špičková s nádhernou kytarovou linkou. Poslední dobou Orjan chrlí samé pecky. 8/10

09. Denga & Manus – Dimensions
    Nemám ponětí jak se tahle starší skladba dostala do tohoto asotu, ale mám velkou radost, protože je to jedna z mých nejoblíbenějších. 9/10

10. Solarstone – Rain Stars Eternal (Agnelli & Nelson Remix) [Solaris] [Tune Of The Week]
    Moc fajnová skladba, která mi silně připomíná Planisphere – No Sugar Added. Ale zas to šeptání jako v tracku č. 5, které mi rve uši a sráží celý jeden bod dolů. Škoda. 6/10

12. DJ Eco – Mouth Without A Voice [Lunatique]
    Vůbec mě to nezaujalo. Znám tuny lepších skladeb 4/10

15. Markus Schulz feat. Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix) [Coldharbour]
    Je to rozhodně lepší než originál, zní to moc hezky, ale když se člověk zamyslí nad obsahem textu, tak by zvracel…

18. Li Kwan – Point Zero (Mark Eteson Remix)
    Špatné to rozhodně není, ale srovnání s Benya’s remixem nesnese. 6/10

20. Aly & Fila – Key Of Life [Offshore]
    Selu Vibra – Divine přes kopírák. Ale fakt úplně. Každopádně je to výborné 7/10

21. Agnelli & Nelson feat. Aureus – Holding Onto Nothing [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
    Klasika všech klasik, totální extáze, jedna z nejlepších trancovek, ulítávám z toho 😀 9/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.