TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 641)
  • Autor
    KALAESI
    Člen

Čaff, Makauskas.

Čakám teda na Abíkov večer. Som zvedavý. A čo sa týka včerajšieho asotu tak:

Orjan Nilsen – La Guitarra (Armada)

Solarstone – Rain Stars Eternal (Agnelli & Nelson remix) (Solaris)

Markus Schulz – Perfect (Agnelli & Nelson remix) (Coldharbour)

Cressia – 6AM (Kyau & Albert remix) (Euphonic)

makauskas
    Člen

takže tu už sľúbený výpich:sm3
    Z Orjanovej gitary a Markusovho perfektu som sa vytešoval už minule, takže dnes:
    Inpetto vs. Duderstadt remix Arminovho IYSG
    myší zvuk je už fest obohratý, ale kupodivu táto verzia sa mi páči, strašne ma chytilo hlavne intro, je tam také malé „nóvum“ oproti iným myším remixom : 7+/10
    Key of Life od opálených Egypťanov
    táto vec ma dosť chytá, príjemne sa počúva : 9/10
    Kyau & Albert Remix Cressidy
    príjemný zvuk od zaručených Alberťákov, po dlhšej dobe v ASoTe, pre mňa FF na budúci týždeň : 9/10
    TOTW: Solarstone v A&N Remixe
    chytľavý zvuk a celkom správny výber Armina pre TOTW
    Maarten Hercules – Red Sun Landing
    pre mňa osobne čiastočný návrat pár rokov späť + zvuk dneška, zbažoval som ako FF 9-/10

Beauty of The Week:
    Sultan a Ned v remixe mojho oblubenca (spolu s Andy Moorom) Matthewa Dekaya
    Shit of The Week:
    tam podobne ako minulú epizódu Rank 1, ale prekonal som sám seba, Original Mix som vydržal počúvať celý, čo by som nikdy nepovedalsm4sm4
    Nakoniec:
    Vďaka Freezerovi, že si našiel čas!

dukelak
    Člen

20. Aly & Fila – Key Of Life [Offshore] ….klíííd…do Divine to má sakra daleko sm2 na první poslech 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zachraňte Vojína Armina 339.

01. Armin van Buuren feat. Susana – If You Should Go (Inpetto vs. Duderstadt Remix) [Armind]
    Epizodu 339 otevírá remix nového Arminova singlu a oproti JOC remixu z minulé epizody je to tedy pořádná nuda. Inpetto sound už začíná pomalu a jistě pěkně nudit, chtělo by to nějakou inovaci v soundu 5/10

02. Dobenbeck – Please Dont Go (Shawn Mitiska Remix) [Soundpiercing]
    Radši se ujišťuji jestli jsem náhodou omylem nepustil Taneční Ligu nebo něco takového 🙂 vokály mi přijdou totiž docela cheesy. Housový spodek je spíš nevýrazný 5/10

03. Sultan & Ned Shepard – Eye Spy (Matthew Dekay Remix) [Harem House]
    Progressivní track s pěknou melodií v breakdownu a pořádnou gradací. Škoda jen, že po té gradaci už se ničeho zajímavého nedočkáme 6/10

04. Rank 1 vs. Jochen Miller – And Then… [High Contrast]
    Jak už jsem psal minule, tohle se prostě nepovedlo. Použitý riff mi přijde tak nenápaditý až běda. Nechci podceňovat schopnosti těchto producentů, ale myslím, že tohle by udělal lépe snad i úplný začátečník 3/10

05. Cressida – 6AM (Kyau & Albert Remix) [Euphonic]
    Náplastí budiž povedený remix od této osvědčené dvojice 8/10

06. Orjan Nilsen – La Guitarra [Armada] [Future Favorite]
    Hodnoceno minule, pěkná kytarová pasáž, ovšem ohraničená techy pasážema, které si klidně Orjan mohl odpustit 8-/10

07. Maarten Hercules – Red Sun Landing
    Hned od úvodu na nás vypouští Maarten vlnu pozitvní nálady. Pěkný melodický a emotivní počin 8+/10

08. Santiago Nino – Neo Culture
    Nadupaný spodek a docela zajímavá melodie. Stylově bych to trochu přirovnal například k Pepe Garden 8+/10

09. Denga & Manus – Dimensions [A State Of Trance]
    Pokud mě pamět neklame, tak tento track už se hrával v setech někdy v půlce minulého roku. Osobně mi track příliš nesedí, díky melodii se symfonickým nádechem, ale vzhledem k objektivitě to necháme za 8-/10

10. Solarstone – Rain Stars Eternal (Agnelli & Nelson Remix) [Solaris] [Tune Of The Week]
    Kulišácký výběr TOTW…musím říci, že napoprvé se mi to až tak nelíbilo, melodie mi přišla taková docela i jednoduchá a pořád dokola se opakující. Ovšem na druhý poslech měním trochu názor, je to totiž docela návyková záležitost. Pěkné 9/10

11. Mark Pledger vs. Matt Hardwick feat. Melinda Gareh – Fallen Tides (Simon Patterson Remix) [Anjunabeats]
    Líbí se mi originál a ještě víc Mat Zo remix, ale tento bezmelodický remix je pro mně docela zklamáním 6-/10

12. DJ Eco – Mouth Without A Voice [Lunatique]
    Co dodat…snad jen, že ta melodie je opravdu masivní 9/10

13. Majai – Phoria (Jorn Van Deynhoven Remix) [Hardwired]
    Řekl bych, že sice ordinérní uplifting, ale přesto velice pěkný, navíc podpořený vokálními úryvky a piánkem 7+/10

14. Georgia – Ode To 99 [Levare]
    Pěkný smyčcový breakdown, po kterém nastoupí synths, které byly opravdu typické pro rok 99. Dobré 8/10

15. Markus Schulz feat. Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix) [Coldharbour]
    A opět remix této dvojice a opět je to velmi dobré, i když nejsem si jist jestli překonává originál 9/10

16. Activa – Remember [Vandit]
    Inspirace starým dobrým PVD soundem je zde zcela jasná. Příjemný uplift 8+/10

17. Matt Cerf feat. Jaren – Let Me Breathe (Bissen Remix)
    Toto mi přijde dosti průměrné a vokály mi zde vyloženě vadí 5/10

18. Li Kwan – Point Zero (Mark Eteson Remix)
    Sice docela dobrý remix, ale řekl bych, že verze z let minulých byly lepší. Nejvíc se mi líbí Matt Darey remix 8/10

19. Tom Colontonio – Infinity Passage [Discover]
    No uznávám, že Colontonio přišel s docela originálním trackem a nestandartní melodií, který tentokrát ani nezní moc Tyasovsky, otázkou je ale jestli je to dobře 🙂 7/10

20. Aly & Fila – Key Of Life [Offshore]
    Když jsem to slyšel poprvé a nevěděl jsem ještě o co jde, říkám si není to náhodou Selu Vibra – Devine 2? Nakonec se z toho vyklubali hoši afričtí a já jen tleskám…emotivní, euforická až nadpozemsky krásná melodie a trochu oldstyle trance sound. Osobně se mi to líbí ještě víc než Lost Language, ale absolutní známku si asi nechám zatím ještě v rukávu 9+/10

21. Agnelli & Nelson feat. Aureus – Holding Onto Nothing [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
    Tento track je přímo dvojník současné hitovky Big Sky. Velmi podobná produkce 9/10

Splach
    Člen

Já ji postnu až zítra 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ale jo, recenzičku udělám, nějakou odfláklou asi jen sm2 během dneška tu bude

makauskas
    Člen

prvýkrát v historii AsoTu moj future favorite aj celkovým future favoritesm4
    výborná epizodička podľa tracklistu, idem to napočuť a čosi vypichnem, možno hodím aj recenziu, ale dufam že Mr. Freezer nesklame a posunie svojusm4

nexus666
    Člen

Jááá pořád učurkávám z toho nového Eca…. Takovouhle nadpozemskou melodii už jsem dlouho neslyšel sm5

Palda61
    Člen

hellman: včetně nássm15

prochi
    Člen

dneska to byla fakt výborná epizodka

Newman
    Člen

hellman: kua, ten Precision byl tak nadčasový sm10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: někteří to hráli už v létě sm12sm15

Palda61
    Člen

On hrál 09. Denga & Manus – Dimensions ??sm10. To si mě získal klučina, ale nejlepší je Volition remix sm3.

mountainer
    Člen

20. Aly & Fila – Key Of Life [Offshore] uuuuuuu to mě dostalo, novinka z Afriky sm5

Jamie
    Člen

sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.